Да завършиш гимназия – част 3

Боби се прибра у дома късно, след като се разхожда дълго и постоя навън. Мислеше си за страхотния секс с Даниела, за перфектното ѝ дупе, как само му смучеше членаИзненадващо за него когато влезе в жилището кака му Ива не си беше легнала, а го очакваше, гледайки откъслечно някакъв филм по телевизията.

– Хайде де, Бобка, къде се губиш, аз стоя тук и те чакам?! Какво стана отби ли се у лелята ти Даниела, поговорихте ли, как мина? – нетърпеливо скочи жената от дивана, изстрелвайки думите с ядосан, но някак грижлив и ласкав глас. Тя наистина беше обикнала непокорния младеж като част от семейството. Всъщност в последните години той беше най-близкия ѝ човек, не само защото му беше хазяйка и живееха заедно, не само защото обичаше майка му като родна сестра, а и защото беше убедена, че всъщност той е добро момче, просто с по-буен и правещ грешките на младостта…

– Супер! Всичко е наред, дори отлично… – каза Боби, усмихвайки се.

– Е, ти винаги казваш така и се измъкваш! И при госпожа Кирилова всичко беше минало супер, пък още нямаш нанесена отценка по математика! Или имаш, а Бориславе?

– По-спокойно и ти, де – усмихна се още по-широко момчето. – Наистина мина супер, поговорихме си, тя мисли, че с Дими не се разбираме, но бърка, просто нали знаеш, моят хумор, а той е по-чувствителен… Всъщност аз искам отново да вляза там, откъдето той е излязъл… – Боби не довърши, защото видя недоумението в погледа ѝ след последните думи. – Имам предвид в дома му… Там е толкова горещо и тясно… имам предвид сплотено или както там се казва… нали знаеш, че аз никога не съм се разбирал с нашите и не съм имал това…

– О, миличък, знам че с родителите ти не се разбирате толкова добре, но аз не бях ли като семейство за теб? Аз много държа на теб и винаги… Ива не успя да довърши, защото Боби рязко я прекъсна:

– Естествено, че беше како Ива! Недей така, че ще ме натъжиш! Знаеш, че винаги си била като по-голяма сестра за мен… всъщност единствения човек, който е бил добър с мен… Хайде да лягаме, че утре съм на работа в сервиза, а и взе да става твърде лигаво…  – каза Боби вече по-сериозен, а Ива силно го прегърна.

В следващите дни момчето рядко се прибираше вкъщи и Ива почти не го виждаше. Той беше по цял ден на работа в сервиза, в училище или… “на гости” при Даниела. Това което трябваше да бъде еднократен секс между двамата прерасна в чукане при всеки удобен случай. Отначало жената беше против – заради възрастовата разлика, страха от хорското мнение и най-вече от това, че той беше съученик на сина ѝ.  Но след това започна наистина да се наслаждава на случващото се – едно младо, мускулесто, кипящо от енергия жребче я скъсваше от секс, а многобройните оргазми и помагаха да забрави цялата патардия около течащия ѝ развод. За Боби пък наличието на толкова яка, зряла мацка, която можеше да чука винаги щом му се прииска беше като сбъдната мечта. Тя криеше от сина си, Боби от кака си Ива, но все пак можеха да се наслаждават един на друг достатъчно често.

И въпреки това края на учебната година идваше и възможността да не завърши ставаше все по-реална за момчето. Вярно госпожа Кирилова му писа тройка, макар да избягваше да се видят след случката в апартамента ѝ, по други предмети също се уреди, но българският и английският не бяха сред тях. Госпожата по английски опита да го изпита, но не успя да му пише повече от две. Защото беше кисела стара мома според него и просто защото малкия келеш не знаеше бъкел по предмета ѝ според нея. Така или иначе кака му Ива отиде в училището и се примоли на учителката да го изпита отново, изтъквайки че все пак е 12 клас и е изключително важно да завърши и всичко останало около ситуацията. Учителката по английски, госпожа Владова , мислеше това за излишно, но се съгласи да го изпита отново след часовете, предавайки се пред молбите на жената.

В уречения ден Боби остана след часовете и зачака госпожа Владова в една от класните стаи. Тя се забави и училището вече беше почти празно. Той продължаваше все така да чака, мислейки си че сега можеше да чука Даниела вместо да седи тук и да чака тази кисела, стара мома тук… “Все едно аз ѝ виновен, че няма кой да ѝ го нацепи… И то няма само заради този ѝ шибан характер и заядливост иначе си е яка путка…’ си мислеше момчето докато потропваше нервно по чина пред него.

Най-сетне чу стъпките ѝ. Госпожа Владова минаваше по училищния коридор с бърза стъпка, поне доколкото високите ѝ токчета ѝ позволяваха да бърза. Закъсняваше, но имаше толкова много работа в края на годината, а сега трябваше да се занимава и с този келеш. Докато вървеше припряно към класната стая, апетитното ѝ, стегнато и добре оформено дупе се поклащаше изкушаващо в тясната ѝ пола. Обикновено всички момчета от пети клас нагоре я заглеждаха и фантазираха за госпожата и определено имаше защо – госпожа Владова беше учителка по английски, на 38, с дълга черна коса, стройна фигура, стегнато дупе, което поддържаше със стриктни тренировки и режим, средни по размер, но хубави и вирнати гърди, които дискретно очертаваше с ризките си и всичко това се допълваше от секси, къси и впити полички. Тя забелязваше много добре събличащите я с очи младежи, не ѝ беше трудно и да отгатне мислите им когато я зяпаха замечтано, но макар в първите ѝ години като учителка това да я дразнеше, с времето вниманието което получаваше започна да я ласкае и да му се радва. Отделно семейният ѝ живот меко казано не беше перфектен – така и не беше успяла да открие своя човек и да се омъжи. Да правеше еднократен секс понякога, но това ѝ се струваше ужасно рядко. Затова ѝ се налагаше да прибягва до самозадоволяване редовно, за да достигне до така желания оргазъм. Но това не ѝ беше достатъчно, искаше да почувства истински член в себе си и все по-често мислеше за секс. Всеки ден гледаше пред себе си пръщящите от сила млади жребчета, които я изпиваха с поглед, строени пред нея и се улавяше, че напоследък се заглежда все повече в тях с любопитство и желание.

Най-накрая стигна до стаята в която беше Боби, извини се че се е забавила и без да губи време започна да го изпитва. Както и очакваше Боби не беше учил въобще. Не знаеше нищо, което го питаше, а и се държеше някак арогантно и нагло.

– Виж няма смисъл да се мъчим повече, нищо няма да стане! – кресна ядосано учителката след поредния му грешен отговор и отвори дневника. – Само ми кажи как да ти напиша двойка като ще ти съсипя завършването!? Аз не искам, но ти не учиш, просто не учиш!  Или пък може би има някакъв друг начин…

– Каквото кажете госпожо! – каза с готовност Боби.

– Хм, каквото кажа… Добре тогава! – каза учителката и се приближи към ученика си, оглеждайки го внимателно. Боби я погледна изненадано и някак уплашено. Госпожата сложи ръка на рамото му, след което я прокара по гърдите му и бавно я плъзна надолу към ципа на дънките му. Тя се навеждаше все повече над него, между телата им вече нямаше и педя разстояние. Момчето усети тежкия ѝ парфюм и вече така добре познатия аромат на истинска, зряла жена, която по всичко личи беше доста опитна в действията си. Тъмно-червеното ѝ червило вероятно имаше сладък вкус, а неголемите ѝ, но добре оформени и стегнати гърди се поклащаха на сантиметри пред лицето му. Деколтето ѝ, макар и не твърде изрязано, му даваше чудесен изглед към прелестите ѝ от тази позиция. Възбудата беше обхванала Боби до полуда, но той все още се правеше на примерен:

– Госпожо, недейте така… Ох… Госпожо, недейте така, не е правилно, та Вие сте ми учителка, не ми бъркайте под дънките… Ау-у!

– Е, и – възбудено изскимтя госпожата. Явно тези глупости увеличаваха желанието и на двамата. Тъкмо ще те науча как се чука една истинска жена, а ти ще ми се отплатиш с малко удоволствие и ще си заслужиш отценката! Не ми казвай, че ще откажеш това – каза учителката и леко стисна гърдите си, притискайки ги една към друга. Чепът на ученика ѝ се надърви до пръсване, което не остана незабелязано:

-Уау, виж ти какво си имаме тук! Да не съм му била бъркала под дънките?! Ами на теб не ти ли се иска да ми бръкнеш под полата, а? Ей, тъй, да видиш какво нося и каква съм отдолу.

Тя приседна на чина пред стола му, леко разтваряйки крака, взе ръката му в своята и я мушна между бедрата си. Боби набара ефирната материя на бикините ѝ и внимателно прокара пръстите си по тях, след което нетърпеливо ги вмъкна под  овлажнения плат, докосвайки горещата ѝ вагина. Явно госпожата не беше напълно избръсната отдолу, а поддържаше акуратно оформена градинка. Тя изстена и се поддаде към ръката на ученика си. От допира му бикините и започнаха да се овлажняват все по-обилно, а по тялото ѝ пробягваха тръпки.

– Ох – простена госпожата, когато пръстите на момчето започнаха да галят клитора и срамните ѝ устни. – Точно така моето момче, точно там! О, да, дааа!Единият пръст на ученика и проникна във вече овлажнената ѝ вагина ,отмествайки бельото и в страни, и се задвижи леко, а след малко към него се добави и втори. Госпожа Владова се изненада от инициативността на момчето, но това изключително много и харесваше. Имаше това младо жребче, само за себе си и възнамеряваше да му се наслади. С жест му показа да се изправи и без да вади ръката си от под полата ѝ, момчето застана изправено пред нея. На свой ред госпожата започна много бавно да разкопчава ципа на дънките му, перверзно облизвайки устните си, без да спира да го гледа право в очите.

 – Е, да видим какво си скрил тук, ммм! – изстена учителката. Възбудата на момчето неимоверно нарастваше, госпожата беше толкова секси и определено знаеше какво прави.

Ръката ѝ уверено, опитно и с желание обхвана твърдият му до болка член, освобождавайки го от бельото му. Боби почувства изгарящата доплина на дланта ѝ и раздиращия допир на маникюра ѝ върху главичката и ствола си. Беше невероятно.

Учителката се кефеше не по-малко на твърдото парче месо в ръката си:

– М-м, какъв ти е корав! От мен ли го надърви така, а?! Ама, нали съм ти учителка, не бива… Мале, колко ти е голям! Най-после, нямам търпение да опитам този голям и дебел хуй! Ох, искам да го усетя в себе си… Помогни ми малко де, това облекло само пречи… Да, да, така… А-ах!

Госпожата смъкна дънките му и не спираше да движи едната си ръка по члена, a започна и да гали топките с другата, докато говореше. Момчето се побъркваше от кеф и още по-бързо продължаваше да я чука с пръсти. Учителката се наведе още малко и го целуна. Първо леко, по върха на устните, след това постепенно по-уверено, вкарвайки езика си почти в гърлото му. Боби отвърна първоначално доста плахо, но после езиците им се вплетоха в страстна целувка. Червилото ѝ наистина беше сладко.

– Ммм, страхотно се целувате госпожо! – с треперещ глас отбеляза Боби.

– Нали!? Я сега, виж пък какво има тук. Тя пъхна ръцете му  в пазвата си и Боби премрежи очи от досега със стегнатата плът, дъхът ѝ всякаш го изгаряше. – Харесват ли ти циците ми? Момчето само кимна с глава и ги стисна през сутиена, обхващайки ги с длани. Но и нямаше смисъл от отговор, бомбите ѝ бяха страхотни! Двамата продължиха с целувките, а госпожа Владова бавно съблече блузата си. Ученикът ѝ нетърпеливо извади гърдите ѝ от чашките на сутиена, без да го сваля, а след това погали и леко стисна набъбналите ѝ от възбуда зърна, което я накара отново да изстене. Момчето  първо се наведе и ги засмука, леко хапейки ги, а след това насърчаван от нея буквално зарови лицето си между циците ѝ, силно стискайки ги в ръце. Тя не спираше да стене.

След малко Боби ѝ показа с жест да се дръпне назад и внимателно постави тялото ѝ върху стоящото зад нея бюро, неспирайки да я целува и опипва балкона ѝ. За огромна нейна изненада, когато я накара да се излегне разтвори бедрата ѝ, надигайки полата, и започна да ближе влажната ѝ слива, отмествайки черните ѝ бикини в страни.

– А-ах, ама това… това… А-ах, че е хубаво! – А-ах, много е хубаво… Олеле, с това езиче ще ме побъркаш! А-ах…

Госпожата изхлузи бикините си, за да направи сливката си още по-лесно достъпна, а момчето ѝ ги свали, понамести се по-удобно и се зае още по-усилено да я целува и да лиже срамните й устни.

– Ох, госпожо! Колко Ви е сладка! Момчето блуждаеше с език по входа на пещеричката й, поемайки обилните сокове. С пръстите на двете си ръце се опитваше да разтвори, колкото се може повече срамните устни, за да проникне още по-дълбоко. Ту облизваше клитора с широко разстворен език, ту проникваше с него във влагалището ѝ, започвайки да го изучава от вътре.   

– Госпожо, много сте яка! Уха-а, какво Ви е готино пичето!

Самата госпожа се извиваше от удоволствие, въртеше таза си леко приближавайки се към лицето му, крещеше  да продължи да я лиже и с всичка сила притискаше главата му към мократа си пичка. Никой никога не и беше правил толкова добра шпакла. Завъртя дупето си и разтвори на макс краката си, отдавайки изцяло вагината си на ученика си. Мяташе се наляво и надясно, потрепервайки от кеф. Боби продължи да я лиже описвайки кръгчета с език по и около клитора ѝ. Вкусът и го подлудяваше. След малко сам се наведе към дупето на учителката си. Тя изстена от кеф, никой не я беше лизал там досега.

– Ммммммм, даааа… оближи ми хубаво и тази дупка! Вкусен ли ми е задникът, а?! – измърка жената като се притисна до брадичката на момчето. Боби доволно изръмжа нещо и облиза малкото анусче. Езикът му палаво се завъртя по кожата ѝ, опитвайки се да проникне вътре в задното ѝ отверстие. Учителката застена още по-силно от удоволствие и сама опита да навре езика му по-дълбоко в ануса си. Той също се опитваше все по-дълбоко да вкара езика си и жената усети тръпки от възбуда пробягващи по цялото ѝ тяло. Оргазмът беше толкова близо… Момчето отново се върна върху клитора и започна да го ближе внимателно галейки ануса ѝ с пръст.

– Олеле-е-ау-а-а – изведнъж извика с все сила госпожа Владова, а вече потното и тяло се разтресе. Притисна главата на момчето с две ръце, като че искаше да я вкара цялата вътре в себе си и бурно свърши. Ученикът и направо щеше да се задави, но въпреки това обезумял от кеф не спираше да гълта бликащите ѝ сокове, стиснал дупето ѝ с длани.

– Оу, оу, уау, браво моето момче! Как хубаво ме излиза!

Боби, чието лице беше покрито с вагиналните ѝ сокове не я чуваше, а унесено продължаваше да целува бедрата и дупето ѝ. Учителката реши да си върне контрола – изправи се, свали тениската му и отново стисна членът му .Без да спира да го лъска, тя коленичи и облиза  главичката. След това прокара език по цялата дължина на ствола и много бавно го налапа, започвайки да го поема все по навътре отделяйки обилно количество слюнка и оставяйки червилото си по него. Очите й просто горяха. Тя хвана ствола му още по-здраво и още няколко пъти прокара устни по него.

– О… уффф… Колко ти е голям… Не мърдай! – страстният ѝ шепот се придружаваше от целувките ѝ по главичката на хуя, която тя прокарваше по лицето си. Обхвана я с устни, а пръстите ѝ докоснаха топките му. Отново много бавно пусна почти целия член в устата си, поне докъдето можеше да го поеме. Боби стенеше, наблюдавайки с премрежен от диво удоволствие поглед, как езикът на учителката му опитва да достигне чак до тестисите му.

– Ммммммм… от устата на жената се чуваха примляскване и нечленоразделни звуци. Справяше се повече от добре, като опитна свиркаджйка.

– Смучи го, само го смучи! – стенеше момчето, галейки косата ѝ. Главичката на чепа му се издуваше от кеф и той потреперваше. Всякаш беше забравил къде точно се намира и говореше на учителката си като на евтина курва, но това само я възбуждаше още повече.

– Уууммм… – госпожа Владова засмука още по-силно, като накара няколко капки смазка да се покажат върху пениса на ученика ѝ. Той в еуфория изви очи към тавана. Жената го хвана за дупето и го притисна по-близо до себе си. На него му се струваше, че ще свърши всеки момент… Учителката по английски жадно смучеше и движеше главата си напред-назад по ствола. Боби положи ръце на раменете й, задъхвайки се от удоволствие и наблюдаваше старанието й. Гледката само го възбуждаше още повече и изостряше усещанията му. Седейки с хуя му в устата си, тя си представяше, как някой ги гледа… Стискайки здраво дупето му, правеше движения, все едно той я чука в устата. През здраво стиснатите й устни се донасяха тихи стонове – путката й отново бясно течеше, а зърната й отново стърчаха. 

– О, да, о, да! – простена Боби, тресейки се с цяло тяло в ръцете й. – Ооо… каква гореща уста имате! Госпожата се справяше страхотно със свирката, а ѝ видът и го възбуждаше до краен предел – беше останала само по смъкнат сутиен, набрана пола и токчета. Езикът ѝ отново пробва да стигне до топките, като главата му проникна чак в гърлото ѝ. Тогава Боби положи ръка на тила ѝ и започна да я чука мощно в устата, карайки я да се задъхва, но и да мърка от кеф… Госпожата щеше да се задави и едва си поемаше въздух под напора на стигащия до сливиците ѝ огромен член. Тя обаче откриваше за себе си че дори ѝ е приятно да я използват по този начин – да я чукат в гърлото здраво и безпощадно. Да прави свирка на свой ученик, докато се намира в училище, накара главата ѝ да се замотае, а вагината ѝ да започне да потреперва от желание за секс. Клиторът ѝ пулсираше, а по бедрата надолу се стичаше влагата ѝ…

– Давайте, госпожо, страхотна сте! Най-яката пичка, която мога да си представя… – Боби вече се задъхваше. – Да! О, да… ей сега ще свърша! Да, да, свършвам! – стенеше момчето, стараейки се да не се развика с цяло гърло.

– Не си познал! – каза с рязък тон учителката и изплю члена му. -Никакво свършване преди да си ми го вкарал! Тя отново се дръпна назад към бюрото, легна по гръб с широко разтворени и вдигнати високо във въздуха крака.

– Хайде, вкарай ми го! Наеби ме! Изчукай ме като долна курва – извика жената докато потъркваше клитора си с ръка.

На Боби не му беше нужно повече – та, почти напълно голата му учителка искаше от него да я чука като курва! Без да губи време сложи крака ѝ на рамото си, намести се удобно и с рязко движение проникна във течащата вагина на учителката си. Беше страшно топла и още по-влажна, а като за раждала жена и доста тясна. Въпреки това от силната възбуда, хуят проникна без особени проблеми в нея. Момчето се задвижи бавно, а ръцете му галеха гърдите и зърната ѝ, докато езикът му се движеше по 

краката ѝ. Не можеше да се насити на стегнатите ѝ цици и зрялото ѝ тяло. Проникваше много бавно, искаше му се да усети и изучи всеки милиметър от горещата и тясна вагина. Госпожата беше отметнала глава към тавана с блажен поглед, а стоновете ѝ на удоволствие ставаха все по-силни с всяко следващо проникване. Скоро Боби натисна докрай, вкарвайки ѝ го до самите топки. Учителката му извика с цяло гърло, а той просто замря така в нея. Чувството беше меко казано невероятно.

– ОхОхАаа! – Оу… Ебати колко ти е голям! Точно така! Еби ме, моето момче, еби учителката си! Искам да ми скъсаш путката от ебане! – стаята се огласяше само от виковете на обезумялата от страст жена и шляпането на бедрата на ебящия я ѝ ученик в дупето ѝ. Младият хуй направо я подлудяваше. Постепенно първоначалното леко и внимателно проникване, се превърна в бързо, бясно и дори грубо чукане. Момчето просто не можеше да да се удържи, като знаеше че чука толкова яка путка, при това собствената му учителка, която в момента се държеше като евтина уличница и не спираше да ръси вулгаризми. Вкарваше ѝ го рязко и го вадеше почти докрай, след което отново ѝ го набиваше до дъно. Тя на свой ред крещеше като луда с премрежен от кеф поглед и разкривена физиономия, гърдите ѝ се мятаха във въздуха с кръгообразни движения, а токчетата на обувките ѝ сочеха тавана. Момчето сграбчи циците и още по-силно и грубо завъртя зърната ѝ. Госпожата изохка.нБоби пусна зърната ѝ, наведе се над нея и жадно ги засмука. Двамата отново се целунаха.

– Ммм… ебати яката путка сте госпожо! Искам да Ви чукам още и още – ръмжеше Боби, а учителката му доволно и бурно стенеше.

Изведнъж момчето отново забърза темпото и я подкара на пълна скорост. И двамата нямаше как да издържат дълго така. Скоро цялото тяло на госпожата се разтресе, влагалищните ѝ мускули се съкратиха и тя свърши отново с бурен вик, цялата трепереща от възбуда и заливащото я лудо удоволствие. Младият ѝ партньор също едва не свърши, особено когато при оргазма ѝ вагината ѝ го стисна силно. Той със съжаление повдигна горещото тяло на все още тресящата се жена нагоре и чепът му се изниза от пичето ѝ. Свали обувките ѝ и засмука първо пръстите ѝ, а след това и колкото от ходилото ѝ можеше да налапа.

– Я да смъкнем тая поличка напълно… А така! – момчето захвърли свалената учителска пола и започна да облизва цялото тяло на вече чисто голата даскалка милиметър по милиметър.

– О госпожо толкова готино пиче сте! Искам да нацелувам това телце едно хуубавоооо.

-Ох, много хубаво ме целуваш, момчето ми! Ааах… Охх… – Ела искам да накърмя любимия си ученик, каза госпожата и го придърпа към гърдите си. Ученикът и свали напълно сутиена ѝ, осмука ги хубаво, докато ги мачкаше и стискаше в ръце, след това с бавни целувки отново тръгна надолу. На учителката ѝ ставаше все по-горещо и хубаво, а той старателно облизваше междубедрието ѝ. Тя постепенно започна да се изправя. След секунди госпожа Владова стоеше права и напълно гола пред подивелия от възбуда ученик, а коленете ѝ омекваха. Боби я обърна с гръб към себе си, наведе се и заби език в дупето ѝ, след като първо няколко пъти целуна и старателно облиза задничето ѝ. Два от пръстите му се пъхнаха във влажната ѝ катеричка. Не след дълго премести върха на мокрия си от мъзгата на учителката среден пръст в дупето ѝ. Много лесно влезе, а и тя се разкрачи още, че да му е по-удобно. Новото усещане и беше много приятно, но за нещо повече от пръст не беше готова. Наслади се да бъде чукана така отзад известно време, после го хвана за тила и буквално набута главата му към дупето си.

– Ах, да! Ох… Ой… Оближи ми анусчето! Да!

“Език искаш, а да го поемеш и там, не щеш, а курво?” – помисли си Боби, но започна с кеф да я ближе и да бърка с езиче в тясното и отверстие. Ръцете му жадно галеха и мачкаха полукълбата на задничето ѝ. Госпожа Владова стенеше и притискаше главата му към себе си. Езикът му ѝ доставяше неописуемо удоволствие, но ѝ се искаше отново да усети члена му в себе си. Затова го бутна леко назад и го положи да легне върху бюрото ѝ. Надигна и преметна единия си крак над слабините му и насочи с ръка надървения му хуй към вагината си. Тя с готовност го пое с примляскващ звук и учителката започна бурно да подскача на чепа му със стонове, положила ръце на гърдите му. Сега тя можеше да диктува ритъма и да се наслади максимално на младата плът под и вътре в себе си. Това, че някакъв младок, наполовината на нейните години, се надървяше така от голото ѝ тяло и я беше облизал с такова желание от глава до пети, я караше да иска още и още секс. Яздеше го диво, задникът и плющеше при всяко спускане надолу, а гърдите и отскачаха все едно ще се откъснат. Боби усети, че няма да издържи дълго на дивото ѝ темпо и я притисна плътно до себе си, първо държейки я за талията, а после положи длани върху дупето ѝ и блажено го стисна в ръце. Голите им и потни тела се притиснаха плътно едно до друго, а гърдите на учителката се търкаха в момчето, приятно “гъделичкайки” го с наедрелите си зърна.

Двамата отново започнаха да се мляскат, а бюрото жално изскърцваше под напора на телата им. Стаята се огласяше от шляпането на ту бавно, ту бясно влизащия във вагината член.

– Мммм, оу, еби ме Боби! Ох, разчекни ми путето от ебане с дебелия си хуй! Искам го до дъно в мен! Еби ме! – госпожата не спираше да крещи и шепне цинизми в ухото му.

Боби не изпускаше от ръце дупето ѝ като се опитваше да я насади още по-дълбоко на чепа си.

– Оф ох! Така хубаво се ебете госпожо! И пичето Ви е толкова тясно и горещо! Истинска фурия сте!

- М-м, да! Ти нали видя какво значи да ебеш истинска жена и няма да ме оставиш, незадоволена нали? А-ах, ебати! Ох… О-о, не мога да повярвам, че ти е толкова голям и твърд! Откога ми се искаше на мен да оседлая и яхна едно такова младо жребче като теб! Ох Ау…

Госпожа Владова направи още няколко дивашки подскока върху члена му и се разтресе в поредния си за деня оргазъм. Ако се съдеше по мощните ѝ стенания, преминаващи в нещо като извиване, този беше по-силен от предните. Вагиналните и сокове заляха топките и члена на момчето, както и учителското и бюро. За момент тя просто замря излегната върху него. Жената беше измъкната от блажения си унес от засилващите се движения на Боби във вагината и, който не спираше да целува и смуче зърната ѝ, все така разположил длани върху дупето ѝ. Ученикът ѝ се движеше все по-бясно в нея, увеличавайки амплитудата на проникването все повече. По тежкото му дишане и стонове учителката скоро разбра, че е време и за неговия финал. Чепът се измъкна от вагината ѝ, а момчето я обърна към себе си. Беше достатъчно опитна, за да разбере какво се иска от нея, но беше стигнала твърде далеч, за да спира точно сега. Коленичи и улови пенисът му в ръка, започвайки да го лъска и мачка топките. Първо ги засмука, а после се опита да налапа и двете едновременно. Ученикът ѝ буквално се тресеше от възбуда и неописуемо удоволствие.

– М-м и спермата ти ли е толкова добра на вкус колкото и хуят ти? Искам да я опитам! Искам да усетя вкуса на младата ти сперма! Не карай любимата си учителка да чака, виж какви хубави неща мога да ти направя с уста. – госпожата изскимтяваше всяка дума, като не спираше да движи ръце по ствола. След последната си дума тя пое члена му в уста доста рязко, достигайки до повече от половината му. Това беше твърде много за Боби, който на няколко пъти едвам се беше сдържал да не свърши. Сега се отпусна и струите сперма бликнаха в гърлото на учителката му. Тя се опитваше да преглъща, но не успяваше да се справи с количеството и част от бялата течност покапваше и се стичаше по брадичката, шията и гърдите ѝ. Боби продължаваше да се празни още и още, виейки като ранен звяр. Госпожа Владова с истинско задоволство погълна последните му няколко залпа и внимателно доосмука главичката, след което извади пениса и го прекара през лицето си. Двамата напълно обезсилени рухнаха на пода. Жената започна да облизва устните си и да преглъща остатъците от сперма по тях, докато с ръка галеше вече спадащия член на младия си любовник. Нямаше как да не забележи, че дори в отпуснато състояние хуя му беше доста голям.

-Ммм – спермата ти е супер! Но я кажи, как можа да наебеш така учителката си, нали не беше правилно… – изсмя се тя. Или го направи само заради отценката?

-Ох, оу, о, да! Само да знаете откога исках да Ви наеба госпожо и колко пъти съм лъскал с мисълта за Вас… Но не съм и предполагал, че сте чак толкова добра. – промълви момчето. Но все пак отценката… я имам, нали?

-Отдавна забелязах как ми зяпаш задника, но не знаех, че криеш такъв красавец в гащите, иначе отдавна да те бях изчукала. – отвърна госпожата и прокара пръсти по члена му. А отценката я имаш да. Три, даже, хайде три плюс ха ха.

Боби гледаше като хипнотизиран голото ѝ тяло. Не можеше да повярва, че е изчукал тази невероятна мацка! И как само се чукаше даскалката…

Госпожа Владова стана, започна да събира разпилените си по пода дрехи и да се облича. Опита да се приведе в ред, въпреки развалената прическа, изтритото червило и размазан грим. Накрая взе и бикините си, но вместо да ги обуе ги навря в устата на ученика си. 

-Ето, за спомен от мен. Тя излезе от стаята с доволна усмивка.

Rating: 4.50/5. From 16 votes.
Please wait...