Да завършиш гимназия – част 4

Ива очакваше Боби да се прибере вкъщи и да разбере как е минало изпитването му по английски, а момчето отново закъсняваше. ‘Все едно мен ме интересува дали ще завърши повече отколкото него самия… Но пък не е лошо момче, просто е толкова незаинтересован от всичко. Обаче така го обикнах… като роден син…’ – мислеше си жената, загледана разсеяна в нищото, когато шумът на входната врата я сепна.

Боби влезе при нея с широка, блажена усмивка.

– Успях! И това го взех! – извика тържествено момчето и ѝ подаде измачкания си бележник.

– Браво, момчето ми, знаех, че можеш! – зарадва се Ива, виждайки вписаната отценка и прегърна момчето. – Ти си добро момче, само трябва да приемеш някои неща по-сериозно… Може и в университета да влезеш, ако се постараеш малко повече…

– Е, нека не се изхвърляме чак толкова, како Ива. Странно, ти си единствения човек който вярва толкова в мен… – каза някак натъжено момчето, осъзнавайки че всъщност не оправдава очакванията ѝ и изкараните успешно тройки по математика и английски не се дължат на ума му, а на друго… Притисна я силно към себе си и постояха така известно време, след което си пожелаха лека нощ и всеки отиде в стаята си.

На сутринта Ива се събуди и забеляза, че вратата на стаята на Боби зее широко отворена. Явно беше излязъл и отишъл доста рано в училище или на работа в сервиза. – Ех, това момче – възкликна жената, виждайки как беше разхвърлял дрехите и вещите си навсякъде. Тя влезе и посъбра малко, оправи бюрото му и сгъна дрехите. Когато обаче вдигна от пода дънките с които момчето се прибра вчера, Ива се вцепени от изненада и ужас – от джоба им изпаднаха дамски, черни бикини. Жената ги огледа хубаво, след което ги захвърли и изтича към хола. Не знаеше, че учителката по английски ги е дала на Боби за спомен от нея, след като двамата бяха правили секс, но и така беше достатъчно шокирана и не знаеше как да реагира. От една страна всичко беше в реда на нещата – Боби беше пълнолетен, кипящ от енергия и хормони и може би за едно 18 годишно момче нямаше нищо по-нормално от това да мисли за секс и ако намери с кого, и да го прави… Но от друга, той беше израснал пред очите ѝ… Нима непокорното ѝ и буйно момче беше станало мъж? Чии бяха тези бикини? На някоя негова съученичка вероятно? Но той нямаше приятелка, а еднократният секс, макар да беше нещо нормално за днешните младежи, можеше да доведе до полови болести и нежалана бременност… Никога не беше говорила с него за контрацептиви и предпазване. А трябваше ли да го прави, сега с този интернет?

Ива прекара целия ден в подобни мрачни мисли. Привечер излезе все така замислена на терасата и видя нова неочаквана и не по-малко шокираща изненада – Боби излезе от къщата на комшийката им, Даниела, където явно се беше отбил след работа! Какво правеше там? Вярно, в този дом живееше и съученикът му Дими, но двамата не бяха приятели, а и нали Дими беше отишъл при баща си и Даниела ѝ се беше оплакала, че е сама вкъщи, когато дойде да пият кафе преди няколко дни!? Двамата явно са били сами… а и тези бикини, които намери в джоба на дънките му… Не! Не е възможно! Само мисълта, че може да са на Даниела ужаси Ива. Боби със съседката, с майката на съученика си?! НЕ, НЕ и пак НЕ!!!

В този момент момчето влезе в хола, същото направи и Ива.

– Хайде бе, Бобка, трябваше отдавна да сте свършили в сервиза. Да не ви задържа шефът? Или си бил някъде другаде? – запита жената, без да издава, че всъщност видя къде е бил. Искаше да види дали ще я излъже.

– Спокойно, де! Бях у Даниела и… – тръгна да отговори момчето, но Ива го прекъсна ядовито:

– Леля ти Даниела! И каква работа имаш при нея?

– Ами нали знаеш, Дими се справя отлично в училище, но не го бива с мъжките работи, а с мъжа ѝ се развеждат. Та, смених една лампа, оправих някои неща… – каза младежът и си помисли ” Да, оправих някои неща. Най-вече нея. И как само се ебе курвето…”

– Много неща оправяш напоследък… – каза някак иронично жената и виждайки, че той погледна някак учудено, но и виновно все пак допълни – коли на работа, лампи по къщите.

– Сега и отценката по български трябва да си оправя. – засмя се Боби – утре оная смахнатата ще ме изпитва, та сега отивам да почета малко. На теб лека нощ, како Ива. Но тя не легна да спи, а дълго размишлява над случилото се днес. Трябваше да говори с Даниела! И то скоро…

На другия ден Боби остана след часовете в училище, за да бъде изпитан по български, след като по-рано не се беше появил в час заедно с останалите. Вечерта беше казал на кака си Ива, че ще чете, но не чете. Сега беше спокоен. И по математика и английски не знаеше бъкел, но изчука даскалиците и освен желаната отценка получи и много удоволствие. Сега се надяваше да стане същото. Пък и преподавателката, госпожа Миткова го възбуждаше страшно много макар да не знаеше защо. Тя беше на 49, с черни очи, черна коса до раменете и леко пълничка. Винаги се обличаше крайно делово – обувки на средно висок ток, черна пола до коляното, някаква елегантна блузка и сако. Движеше се с някак вирнато назад дупе, което придаваше особен сексапил на походката ѝ. Отделно, всякаш се къпеше с парфюма си. Като учител беше изключително строга и педантична. Някои я харесваха, повечето ученици я мразеха, но така или иначе всички трепереха пред нея.

Сега влезе в класната стая. Пита Боби дали е учил и когато той отговори утвърдително, махна пренебрежително и невярващо с ръка, след което започна да го изпитва. Както и очакваше, келешът не беше учил и само глуповато се усмихваше. След още няколко въпроса тя реши, че няма нужда да се мъчат повече и че повече от 2 няма как да му пише.

– А не може ли да измислим нещо, знам ли – погледна я дяволито момчето и постави ръка на бедрото ѝ.

– Какво правиш бе, извратеняк такъв!? Аз да не съм ти някоя уличница от гимназията!? Аз съм Венета Миткова! Сега изчезни веднага оттук или освен двойката ще те заведа и при директорката! – крещеше учителката вън от себе си от яд.

– Ама аз само…

– Вън! – изкрещя още по-яростно жената.

Боби разбра грешката си. Но първите два пъти беше станало толкова добре… Обаче госпожа Миткова явно не беше като другите. И явно щеше да се наложи да повтори 12 клас. Да разочарова кака си Ива. Но в следващите дни и тя всякаш му се сърдеше и го отбягваше, дори не го пита как е минало по български и изкарал ли е 3. Момчето не знаеше, че тя беше намерила бикините, на госпожа Владова в джоба му и мислеше, че е сърдита заради провала му в училище. Беше я разочаровал, което много го натъжаваше.

Така отиде в сервиза. Може би работата щеше да го успокои? Поне можеше да пробва. От злополучната случка по български бяха минали няколко дни, но още му беше криво. Отвори капака на една от почти готовите коли, чиято собственичка трябваше да дойде да си я вземе днес. Лъскава количка, но пък адски неподържана. Женска му работа, те за друго освен да ги чукаш не стават, помисли си момчето.  Изведнъж някой влезе с тропот на токчета и Боби не успя да скрие изненадата си когато видя в лицето на клиентката, която щеше да си взима колата, самата госпожа Венета Миткова.

Тя също се изненада да види проблемния си ученик тук, но все пак все така рязко и делово каза строго:

– Какво търсиш тук?

– Ами, аззз такова, работя тук – отговори момчето заеквайки.

– Ха ха, уж реномиран сервиз, пък да наеме такъв като теб?! Ха ха Готова ли ми е колата?

– Да, само да сипя масло.

– Давай. Само че се научи да го правиш по-бързо, че като знам какво представляваш, цял живот това ще правиш! – отново се изсмя арогантно госпожа Миткова и се качи на шофьорското място.

На Боби подигравките ѝ му дойдоха в повече и бързо се качи до нея.

– Какво правиш бе, целият си в масло, ще ми изцапаш тапицерията и дрехите! – тросна се госпожата.

– Не курво, ще те науча как да се държиш с хората и ще ти обърна хастара! Нали за това стана цялата драма в училище, нали за това ми провали бъдещето!? – изкрещя на свой ред Боби и сложи ръка на бедрото ѝ. – Ти си като тази кола – лъсната от вън, макар и понавъртяла бая километри и некачествена, празна отвътре. Но сега аз ще те напълня! Казвайки последните думи момчето придвижи ръката си нагоре пъхвайки я под полата на учителката си.

 – Спри веднага, извратеняк такъв! Нали разбираш, че ще направиш големи проблеми на себе си, а и на шефа си така?!? И защо няма никой в сервиза? Ти ли направи така нарочно?! – крещеше обезумяла от ярост госпожа Миткова.

– Дори не знаех чия е колата! Но така стана супер. Някои неща се правят насаме, човек се отпуска по-бързо… И на жените ви е по-лесно да се съблечете така… – каза Боби, галейки бедрата и вече на голо под полата.

– Я си махни ръцете от мен! Ще викам за помощ да знаеш! Знаеш ли кой е мъжът ми бе!? – в гласа на жената се усещаше злоба и негодувание, но и все по-изразен уплах от това което можеше да се случи.

– Някой импотентен чичак с парички, който не е ебал тази путка от край време, предполагам, но е купил тази количка? – изхили се момчето и продължи да я опипва. От колата се чуваха звуци на борба, жената викаше за помощ, но нямаше кой да я чуе, явно за лош късмет в сервиза наистина нямаше никой в момента. Ученикът ѝ продължаваше да действа с ръце и да шепне цинизми в ухото ѝ. Госпожа Миткова опитваше да се отскубне, но момчето беше твърде силно и с лекота се справяше със съпротивата ѝ, използвайки и тежината си. Действаше настървено и непоколебимо – беше притиснал и почти налегнал учителката на седалката, с дясната си ръка се “ровеше” под полата ѝ, а с лявата опипваше и мачкаше гърдите ѝ, макар през ризата и сутиена ѝ, като през цялото време я целуваше по шията и лицето. Скоро към другите звуци от борба се добави и звукът на разкъсваните копчета на ризата на ризата на госпожата. Боби използва разсейването ѝ породено от това, за да разтвори малко бедрата ѝ, които жената упорито стискаше до този момент и докосна с пръсти клитора ѝ през ефирната материя на бикините. Госпожа Миткова потрепери от неочаквания допир и всякаш разбра, че играта загрубя. Заплахите и виковете бяха безполезни, за това учителката реши да го удари на молба.

 – Бориславе! Боби! Хайде стига! Помайтапихме се и стига толкова! За какво ти е такава лелка като мен?! Толкова млади момичета има наоколо…  Оххх…

– Яка путка сте госпожо, но не ми е само за секса. Просто някой трябва да ви научи на добро отношение към хората. Казват, че акъл не се набива, ама сега ще видим, че хуй се набива. Охоо, какво хубаво бельо имате…

– Хайде пусни ме! Остави ми дрехите! Ох, помогнете ми!

– Ако не искаш да ти скъсам дрехите както копчетата на ризата, не се дърпай курво!

 – Хайде! Пусни ме! Хайде, че ме боли! Остави ме!  …о, Боже !! – продължаваше да вика госпожа Миткова, макар да съзнаваше, че няма полза.

– Ухх, какви цици! Късметлия е мъжът ти! – със светнали очи, отбеляза Боби, грубо сграбчвайки големите ѝ гърди през сутиена, докато другата му ръка вече се беше вмъкнала под бикините ѝ.

– Добре, пусни ме и ще се съблека сама… Не ме стискай така! – каза отчаяно жената. Явно момчето се съгласи, предната врата на колата се отвори и учителката излезе от нея. Почти успя да избяга, но в последния момент ученикът ѝ успя да я хване. Въпреки борбата преди малко, жената изглеждаше все така красива и поддържана. Ризата й беше разкопчана, но големите й гърди все още бяха прикрити от сутиена. Момчето излезе след нея, запуши устата й с ръка и започна да се опитва да я съблича с другата си ръка. Хвана я за косата и я накара да се облакъти на предния капак, после надигна полата ѝ и се опита да ѝ свали бикините. Хвана гърдите на жената и ги замачка с другата си ръка. Тя го погледна с обречен поглед и явно се примири с това, което щеше да се случи.

– Добре, успокой се! Ще направя всичко сама, само бъди по-внимателен! – каза обречено тя.

– Само внимавай, да не се опиташ да правиш глупости! Събличай се!!! – Боби се отдръпна крачка назад, а жената започна обречено да си сваля ризата, след което понечи да си разкопчае и сутиена. Но Боби се приближи към нея и я целуна, стискайки силно гърдите ѝ и по този начин прекъсвайки я. Женствените ѝ форми бяха толкова прекрасни, че чак и от устата му щеше да потече слюнка. Жената се опита за последно да го отблъсне, но сама не вярваше, че ще успее.

– Ммм, много яка пичка сте госпожо! И какви цици само! Искам да скъсам от ебане тази путка! – каза Боби като отново прокара ръка под полата и бикините ѝ, но този път проникна и с пръст във влагалището ѝ като не спираше да мачка гърдите ѝ с другата си ръка. Задвижи леко пръста си, което накара учителката да изохка по-силно.

– Но, чакай… Все пак съм ти учителка… Не бива… – почти хлипаше госпожа Миткова.

Ученикът ѝ обаче не обърна внимание на протестите ѝ и със заплашителен тон ѝ нареди да застане на четири крака на задната седалка. Съзнаваща, че няма избор жената просто се подчини и му каза да бъде внимателен, а не толкова груб. Боби се ухили и ѝ каза да не се притеснява, че ще я накара да цвили от кеф. Госпожа Миткова въздъхна и изпълни желанието на насилника си, заставайки на четири крака на задната седалка, вирвайки апетитно дупето си. Момчето се надвеси над нея и започна да мачка циците ѝ през сутиена, после надигна отново полата ѝ, отмести встрани червените ѝ бикини и доволно изсумтя:

– Небръсната путка, дааа… Обичам така! Я сега да видим за колко време ще потечеш, курво, кладенчето още не е пресъхнало, нали? Той се приближи съвсем до нея и прокара език по срамните ѝ устни след това по клитора. След като го изблиза старателно, Боби засмука с устни клитора ѝ. Слюнката му мокреше процепа и се смесваше с нейните сокове. Младежът стискаше здраво с ръце задника й, и яростно ровеше с език във влагалището на вцепенената учителка. Сълзи на безсилие се стичаха от очите ѝ. Това, че един от учениците ѝ ближеше путката ѝ, я караше да се чувства унизена до краен предел, но едновременно с това се усещаше и някаква странна, перверзна възбуда, която започваше да се засилва все повече. Беше ужасен в училище, но ближеше страхотно, не можеше да му го отрече. Изведнъж Боби разтвори здраво с ръце бузите ѝ, и навеждайки се започна да облизва ануса ѝ! Притисната от тежкото му тяло, трепереща жената беше напълно обзета от удоволствието, когато почуства езика на ученика ѝ да са трие по най-интимното ѝ място. Първичните, и животински инстинкти за момент изместиха реалността. Без да се усети започна сама да надига таза си към него, а от устата ѝ се изтръгна стон на удоволствие. Боби от своя страна мушна два от пръстите си в отвора между краката ѝ движейки ги в ритъм с езика си. След малко ги извади покрити с женска мъзга.

– Казах ти, че ще потечеш курво! Ха ха да минем към главното, а? – каза момчето и я шляпна по задника.

Жената покорно си седеше в тази поза, а Боби извади члена си от гащите и се настани зад жертвата си.  Шляпна я още веднъж силно по дупето и се намести удобно между стърчащите настрани крака на жената. С рязко движение вкара надървения си до пръсване член във влагалището на учителката. Тя изохка силно, почти изпищявайки. “Боже, колко е голям!” си помисли жената, последва тежка въздишка и звуците от ритмичното шляпане на бедрата на момчето, удрящи се в дупето на партньорката му. Тихите ѝ стонове набираха сила, само от време на време ги прекъсваше тихият ѝ шепот “Ох, колко ти е голям! По-леко, моля те!”. Момчето не спираше да се движи ритмично и да се наслаждава на тясната и гореща вагина, която изглежда отдавна не бяха чукали. Той държеше с една ръка жената за талията, а с другата най-после освободи големите ѝ цици от сутиена, като в това време продължаваше грубо да движи члена си във влагалището ѝ. Действаше доста опитно и преподавателката можеше да предположи, че тя далеч не е първата с която прави това. Скоростта и агресията на ученика ѝ нарастваха с всяка секунда, а жената съвсем открито стенеше при всяко движение. Не искаше да признае дори и пред себе си, но членът във вагината ѝ беше започнал да ѝ носи удоволствие. Боби също се кефеше максимално, стискаше гърдите ѝ, щипеше грубо зърната ѝ и пляскаше шамарчета по дупето ѝ. След няколко минути в тази поза, младежът реши да внесе малко разнообразие и като я хвана грубо за косата, я измъкна навън. Също толкова грубо я положи по гръб на капака на колата и надигна краката ѝ върху раменете си. Момчето свали гащичките ѝ, или по-точно остатъците от тях. Госпожа Миткова не оказваше никаква съпротива, всякаш, всичко това вече ѝ харесваше, макар да разбираше колко е нередно. Когато членът отново проникна в нея, тя отметна назад глава и блажено затвори очи. Изкривеното от страст и болка лице на жената, и потната, но доволна физиономия на “насилникът” ѝ рисуваха една сюреалистична картинка – доста по-възрастна, красива, изискана жена се чукаше с буен младеж, облечен в мръсен гащеризон. Дори и сега, когато жената беше гола, разликата в социалния им статус личеше ясно. Но големият му член така хубаво чукаше тясната ѝ вагина… Боби разтвори широко краката на учителката си и усили още повече бясното темпо с което проникваше в нея. Макар, че цялото действие продължаваше вече десетина минути, жената изглеждаше обезсилена от агресивното чукане. Токчетата на обувките ѝ сочеха тавана, ръцете ѝ бяха разперени встрани, а гърдите ѝ се поклащаха в такт с тласъците на момчето. Тя вече изобщо не се опитваше да се сдържа и стоновете ѝ огласяваха целия сервиз.

– О-о-о-о, по-силно, Боби! По-силно! Ох, не мога повече! – стенеше бурно преподавателката. В отговор момчето мачкаше гърдите и задника ѝ, навеждаше се и целуваше зърната ѝ, като през цялото време нещо ръмжеше.

Изведнъж от улицата се чу клаксон на кола, който всякаш върна госпожа  Миткова в действителността и ѝ напомни какво можеше да се случи, ако някой я види в тази ситуация. Боби се ослуша и като избърса с ръкав потта от челото си, каза:

– Мога да те еба цял ден, курво, но е време да свършвам с теб, че явно скоро ще има клиенти… Стани и се надупи!

След като “курвата” изпълни желанието му, той я хвана грубо за косата и започна да я чука още по-здраво от преди. Шляпаше я по дупето и я дърпаше за косата, а жената само стоеше покорно и бурно стенеше. Тялото ѝ беше напрегнато като струна, по гърба ѝ се стичаха капки пот, гърдите и задника й се тресяха в ритъм с тласъците на ученика ѝ. Като видя, че партньорката му вече съвсем не може да си стои на краката, младежът я хвана за бедрата и ускори още повече темпото си. Госпожа Миткова беше все по-близо до оргазма. Още няколко тласъка я доведоха до него. Съкращенито на вагиналните ѝ мускули и бурния ѝ писък отбелязаха финала ѝ. Цялото ѝ тяло се разстресе, а момчето извади члена си от вагината ѝ. И той беше близо до финала. Стана и поднесе пениса си пред лицето на жената. Тя стоеше като унесена.

– Хайде, лапни го! – изкрещя и натисна главата ѝ към слабините си той.

– Ама аз… не правя такива неща… – опита се да протестира учителката, но момчето я натисна още по-силно.

Видяла, че няма избор, жената започна да облизва главичката му, но на Боби явно не му стигаше и затова хвана главата ѝ и я натисна силно, като го набута целия в устата ѝ. Госпожата почувства силна болка и затова инстинктивно си дръпна силно главата назад.

– Какво има курво? – извика Боби недоволен.

– Не така! Не искам така! – едва поела си дъх каза госпожата.

– Ще го правиш както ти кажа! Сега не сме в училище, така че аз казвам кое как ще стане! Разбра ли курво? – все така крещейки, стисна юмрук момчето.

Госпожа Миткова знаеше, че ако не се подчини можеше да ѝ се случи нещо наистина доста по-гадно, така че се примири. Налапа члена му отново. Боби пак я хвана за главата и пак ѝ го набута целия. Жената имаше чувството, че ще ѝ счупи долната челюст – до такава степен ѝ беше разтворена. Той започна бързо да се движи в гърлото ѝ, като докато го правеше се чуваха бълбукащи звуци. Госпожа Миткова трудно си поемаше въздух, но някак успяваше. Боби буквално я чукаше в устата. Постепенно гърлото ѝ свикна с болката и госпожата дори започна да изпитва удоволствие от това, че му го лапа и го кара да ръмжи неистово от кеф. Той продължаваше да държи главата ѝ с ръце и да набива члена си в устата ѝ.

– Браво курво много си добра! Устата ти е перфектна за да ми духаш! Невероятна свиркаджийка си курво. Ооооооооо да! – викаше Боби на ръба на екстаза. Рязко извади члена си и само няколко докосвания бяха достатъчни, за да започне да изстрелва струи сперма към лицето и гърдите ѝ. Няколко залпа попаднаха и в косата ѝ, а след последния Боби ѝ го подаде отново да го осмуче хубаво.

– О, даа, супер си! О, да! – ръмжеше от удоволствие момчето. – Виж сега това беше супер, но сега по работа. Предполагам и на теб ти хареса не по-малко и без това май отдавна никой не те беше ебал, но също така предполагам, че не искаш никой да знае какво се случи тук… И за това да питам: Ще ми пишеш читава отценка или… – момчето не довърши, но жената го разбра отлично и кимна с глава.

– А така! Добро момиче! А с лице покрито със сперма си още по-готина ха ха. Сега обаче, ако не искаш някой да дойде, тръгвай. – каза хилейки се Боби.

Госпожа Миткова се изправи без дори да го погледне, изми се на мивката, що годе се приведе в ред и даде мръсна газ, опитвайки така да избяга от всичко, което се случи. Боби оправи дрехите си, седна и зачака следващите клиенти. Струваше му се направо невероятно такава жена, строгата му учителка да направи каквото и да е с него, но  точно това се беше случило. А освен невероятния секс, той беше успял да получи исканата отценка и по последния предмет, който му оставаше.  

– Ей какво курве! Строга, не знам какво, а как се ебе само! – помисли Боби и чувайки клаксон пред вратата, тръгна да посрещне идващия в сервиза посетител.

Rating: 4.33/5. From 6 votes.
Please wait...