Да завършиш гимназия – част 5

MILF Lover

Докрая на работния ден в сервиза, Боби остана твърде весел, всякаш летеше в облаците. Клиентите и претенциите им не го дразнеха, смееше се на тъпите смешки на колегите, говореше и се шегуваше с всички.
Прибирайки се към дома, се чувстваше все едно беше захвърлил някакво голямо бреме от плещите си – по всичко изглеждаше, че вече е завършил гимназията успешно! Може би никой не вярваше, че ще успее… Освен кака му Ива… И той не я разочарова! За пръв път в живота си, не разочароваше някого! Но всъщност и за пръв път му пукаше дали го прави или не… А дали наистина оправдаваше очакванията ѝ? Все пак тя отдаваше оценките му на учене, виждаше потенциал в него дори след наглед дребните му успехи… Но завършването не идваше благодарение на учене, а на преписване и… секс. При други обстоятелства това щеше да бъде меко казано страхотно – беше изчукал три готини даскалици, а като бонус получаваше и желаните оценки по предметите им. Всъщност и сега му се виждаше страхотно… Но чувството, че не е докрай честен и в някаква степен мами доверието на кака си Ива, вгорчаваше цялостното му усещане. След трудното тийнейджърство, разприте с родителите си, почти постоянните конфликти в училище, тя беше единствения човек, който непокорният младеж беше успял да обикне. Като родна леля или по-голяма сестра… Но не беше моментът за мрачни мисли, та нали завършваше успешно гимназията!

Влезе в къщата ухилен до уши, с очакването, че Ива го очаква както всеки друг път и сега можеше да ѝ се похвали. Но всъщност хола не светеше, явно жената беше в стаята си. Боби отвори вратата ѝ.

– Како Ива… – тръгна да извика тържествено момчето, но се сепна и спря по средата, защото тя явно спеше. ‘Е, може би е изтощена от работата, нека спи. Утре ще ѝ кажа добрите новини’ – помисли си той и излезе внимателно от стаята.
Но всъщност кака му Ива не спеше… Напоследък ѝ беше трудно да заспи. Не можеше да си избие от главата мисълта за онези бикини, които намери в джоба му и затова, че го видя да излиза от дома на Даниела късно вечерта. Не искаше да повярва, че такова нещо е възможно, но каква работа имаше той там? И тези бикини… Не искаше да проведе разговор с него, защото през всички тези години, въпреки че го обикна като роден син, се беше държала с него като с приятел. Знаеше отлично за лошите отношения между младежа и родителите му и не искаше в никакъв случай да влиза в ролята на наставник. Но всичко това я мъчеше и тя просто го избягваше последните дни. Не беше готова за такъв разговор…
Беше решила да поговори с Даниела, но и затова не събра кураж. Какво трябваше да ѝ каже? “Хей, съседке, намерих едни бикини в джоба на дънките на Боби, после го видях да излиза от вас. Твои ли са?” След което да последват редица обиди. Трябваше да е напълно сигурна, за да го направи. А тя не беше. Боби не беше добър в училище, но наистина го биваше в майсторлъка и беше доста силен за годините си. Може би наистина просто ѝ беше помогнал в домакинството… Ива размишляваше, но не намираше решение.

В следващите дни тя продължи по един или друг начин да избягва Боби. Но времето минаваше и завършването идваше. Щяха да им връчат бележниците на нещо като тържество в училище, да последва една седмица екскурзия за зрелостниците до морето и на 27 май да се проведе и финалната, абитуриентска вечер. Ива трябваше да отиде с него в училище, та нали завършваше и тя беше най-близкия му човек.

Въпросния ден на завършването Боби стана рано. Донякъде се вълнуваше. Зарадва се много на кака си Ива, когато и тя влезе в хола:

– Добро утро, како Ива! Хайде, ела! Не мога да те видя последните две седмици! А пък знаеш, че толкова държа на теб.. Ще реша, че бягаш от мен?! – весело каза момчето

– Е, хайде сега и ти! Просто имам много работа. Знаеш как е… И сега ще дойда малко по-късно в училище, трябва да отнеса едни документи във фирмата. – каза виновно Ива, защото и сега го лъжеше. Нямаше никакви документи, но не искаше да вървят заедно до гимназията. Разговорът все щеше да отиде в тази посока…

– Ами добре, но искаше ми се да отидем заедно – разочаровано промълви Боби, но знаеше че няма полза от увещания, може би и на кака му Ива ѝ беше криво, но работата понякога натиска. Пък и така можеше да свърши една приятна ‘работа’ преди да си вземе попълнения бележник…

След малко момчето се облече и излезе. На Ива наистина ѝ стана тъпо, но не знаеше какво да направи. Излезе на терасата да глътне малко въздух и всякаш всичките ѝ притеснения се сбъднаха! Излезлият преди минути Боби се отби към двора и къщата на комшийката им Даниела! ‘Може би е влязъл там, за да тръгнат заедно с Дими към училището, нали и той завършва?’ – помисли си за миг жената, но веднага осъзна колко несъстоятелна е тази мисъл. Бързо се наметна и обу, и тръгна към дома на съседката. Опитваше се да пристъпва бавно и безшумно, когато приближи къщата. Идеше ѝ да нахлуе направо с вратата, но успя да се успокои и вместо това с максимално безшумни стъпки доближи прозореца. Повдигна се на пръсти и едва не припадна от гледката – Боби със свалена тениска целуваше и опипваше Даниела. Тя също беше останала по сутиен, а ръцете на момчето шареха по дупето и гърдите ѝ.

– Хайде стига, трябва да тръгвам, както и ти впрочем! После ще се забавляваме. – дочу Ива как Даниела се опитва да отблъсне настървения младеж, но всякаш го правеше по-скоро кокетно, колкото да си придаде важност.

– Е, хубава работа, няма ли да ми дадеш едно подаръче за завършването? Нали знаеш, че никой не прави по-хубави свирки от твоите? – каза Боби без да спира да я опипва.

– Ех… Какво да те правя – въздъхна Даниела, очевидно поласкана от комплимента му. – Но една свирка и тръгваме. Момчето кимна утвърдително с глава, а жената клекна пред него и започна да разкопчава ципа на дънките му.

Ива не можеше или по-точно не искаше да повярва на видяното и чутото. Това което щеше да последва я ужаси. Тя направи стъпка назад в опит да побегне, но блъсна една от саксиите на прозореца.
Даниела се стресна от шума и скочи на крака. Не видя никого отвън, но нямаше как да остане спокойно.

– Какво беше това? Обличай се и тръгвай бързо! – изнервено и уплашено се обърна тя към Боби.

– Амааа, нали щеше да ми духаш?! – тросна се разочаровано момчето. -Вероятно просто котките се гонят навън и блъснаха нещо.

– Да бе! Лесно ти е на теб! Ами ако Дими се прибира? Ако някоя клюкарка е видяла, че идваш и се навърта да надзърта?! Ще стана курвата на квартала! – изстрелваше думите Даниела, почти изпаднала в истерия.

– Е, ти не си ли? – засмя се Боби, но разбра че на нея не ѝ е до майтап. – Добре ще тръгна, но така, надървен ли ще ме оставиш?

– Ще се реванширам като се върнете от екскурзията, обещавам. Просто не искам да ни хване някой… – каза Даниела гледайки го игриво в очите.

С известна неохота Боби я целуна и тръгна към училището.
Междувременно Ива беше стигнала с тичане до вкъщи. Не знаеше какво да направи, а умът и просто не побираше това, което видя. Може би трябваше да говори веднага и с двамата безсрамници, но просто не можеше… Веднага след завършването Боби и съучениците му заминаваха на екскурзия. Може би за тази една седмица щеше да събере мислите си и да е готова за разговора с него. А може би не…

Боби пристигна в училището. Всичко в двора изглеждаше тържествено – балони, цветя, импровизирана сцена на която щяха да награждават завършващите с отличие. Цялата тази помпозност му се виждаше крайно излишна и отегчителна, но поне даскалиците, присъстващите на тържеството мамчета, та дори директорката и зам. директорките си бяха позволили да захвърлят ежедневния семпъл стил и да се облекат по-официално, или според Боби по-точно казано, по-курвенски. Не твърде отворени, но и не твърде дискретни деколтета, секси прилепнали поли, високи токчета, направо щяха да му потекат лигите. А и Даниела го беше възбудила, но не си довърши работата. Членът в гащите му щеше да се пръсне от възбуда…

– Хей, Бобка! Къде се губиш бе брато!? – изведнъж извика някой от стълбите на училището.

– Аз съм тук, ама теб никакъв те няма! Цяла година не мога да те видя, бе братле! – искрено се зарадва Боби виждайки на стълбите своя добър приятел Кирчо. Този Кирчо беше хаймана като него, но с тази разлика, че баща му беше собственик на верига заведения и разполагаше с големи възможности откъм финанси. Двете момчета се разбираха отлично и бяха първи дружки в щуротиите като по-малки, пораствайки само вършените бели ставаха по-големи, но приятелството им се запази.

– Пфу, да не съм луд да идвам?! Тате бута някой лев и всичко се нарежда ха ха. Ма днес реших да се вясна, завършваме все пак ха ха. – изсмя се Кирчо. – И викам докато те чакам да полафя със Симо, ама той си е малко смотан, нали си го знаеш – каза с усмивка той и разроши момчето до него.
Въпросният Симо свенливо се сви. За разлика от Боби и Кирчо той не беше слаб ученик, не беше и отличник. Не беше и буен като тях двамата, но страшно му се искаше да бъде ‘готин’ като тях, поради което все се навърташе около им.

– Хайде да се качим в някоя класна стая! Хем ще избегнем лудницата, хем ще погледаме курвета от прозореца. А? – каза Кирчо и тримата тръгнаха да се качват. Размениха по някоя приказка и се наредиха на прозореца.

– Леле, пичове, гледайте каква яка пичка – възкликна Симо, сочейки една от жените на двора.

– Бива си я! – съгласи се Кирчо. – А я виж какъв балкон е изпъчила тази до нея. – Синчето ѝ завършва гимназия, но на негово място още щях да бозая… Наскоро опънах една с такива цомби, още ми държи влага!

– Е, големите цици са супер, но не са задължителни за добрия секс. – намеси се Боби. – Нали знаеш Даниелка, комшийката, майката на Дими? Циците ѝ са малки, но как само се ебе пичката му с пичка!

– Успял си да я изчукаш? Браво! Но аз си ги предпочитам с големи бомби. – отвърна Кирчо. – Ами ти Симе, какви си чукал напоследък?

– Ами аз такова… още… още не съм… сещате се – запелтечи Симо.

– Не си какво?! Още не си ебал??? Тоест си девствен??? – почти извика от изумление Кирчо, а Симо се смути още повече.

– На 18 си, завършваш гимназията, а още не си чукал?! – намеси се и Боби. – Трябва бързо да оправим това и да ти намерим някое курве.

– Ей, я виж, госпожа Трайчева върви по коридора! – извика радостно Кирчо. – Не знам, какво търси вътре в даскалото, при положение, че всички са навън за завършването, но днес е щастливият ти ден Симка! Ето ти супер яка мацка да ти бъде първа.

– Извикай я да дойде в класната стая, ние с Киката ще ти помогнем за останалото. – смигна му Боби.
Симо се притесни малко, но все пак направи каквото му казаха.

– Госпожо Трайчева, госпожо Трайчева, ще дойдете ли замалко? – извика момчето.

– Разбира се, Симеоне! – веднага се отзова госпожата и тръгна, макар да се зачуди защо ученикът не е вън, при останалите.
Госпожа Трайчева все още беше от учителките, които обичаха работата си и се опитваха винаги да се грижат за учениците си. Беше още твърде млада – на 28 и едва преди 2 години беше завършила Педагогическия институт. Бързо си намери работа и започна да преподава философия в гимназиалния курс, на 11-ти и 12-ти клас. С дълга черна коса, средни по размер гърди, перфектна фигура, която често подчертаваше със секси полички, госпожата бързо се превърна в мокър сън за младежите на които преподаваше. Те често ѝ правеха намеци и ѝ пускаха по-пикантни шеги, но тя приемаше това с усмивка, отдавайки го на това, че е доста по-млада от колегите си и гимназистите я приемат по-близка до тях самите.
Днес за тържеството се беше облякла дори още по-секси, макар и в по-скоро елегантен отколкото вулгарен вид – с черна мини-пола, бяла блузка, силиконови чорапи и обувки на сравнително висок ток. Симо я изгледа от глава до пети и преглътна нервно.

– Какво има Симеоне, защо не си навън, тържеството за завършването ще започне всеки момент. И двамата ще закъснеем – с усмивка каза учителката по философия.

– Ами, аззз… такова… мисля да кандидатствам с философия и исках да Ви попитам за една книга… – каза Симо с треперещ глас.

– Чудесно, но сега не е моментът… Добре, но хайде набързо, че ще изпуснем големия миг за вас, а и за нас – съгласи се госпожата и тръгна след момчето, влизайки в стаята.
Когато влезе вътре с изненада установи, че Симо не е сам в нея. Боби се беше изтъпанчил в средата на стаята, а Кирчо бързо затвори зад гърба ѝ и придърпа един чин пред вратата, за да ограничи влизането.

– Бориславе! Кириле! Какво правите тук?! – викна жената.

– Спокойно, госпожо! Просто искаме да бъдете истински учител и да дадете на нашия приятел Симо най-важния урок. Горкият завършва гимназия, пък още е девствен. Тъжно нали? Но вие може да поправите това… И понеже той е пич, ще сподели първата си мацка със своите братчета! – с широка усмивка започна Боби. Усмихваше се, но в очите му гореше възбуда.

– Ама що за глупости, та аз съм ви учителка?! Или това е поредната ви шега? Не е смешно! – опита се да бъде строга жената, но усети, че се изчервява.

Боби не ѝ отговори. Приближи се до нея и просто я целуна, пускайки ѝ език. Госпожа Трайчева не се опита дори да го отблъсне. Сякаш загубила представа за реалността, тя беше тотално шокирана. Но момчетата не губеха време. Боби продължи да я мляска, като с една ръка опипваше гърдите ѝ, а с другата се ровеше под полата ѝ. На свой ред Кирчо също започна да я целува по врата и да опипва дупето ѝ. Изведнъж се притисна плътно до нея, а тя усети, че нещо твърдо се опря в задните ѝ части. Двете момчета действаха твърде самоуверено и опитно. Противно на всяка нормална логика започна да я обхваща някаква странна възбуда. Пръстите на Боби галеха най-чувствителните ѝ места през тънката материя на прашките ѝ, а Кирчо така добре я целуваше. Почувства, как зърната ѝ предателски се втвърдяват, което за щастие не стана видно за момчетата. Опита се най-сетне да се съвземе и да реагира както трябва, но не ѝ беше дадена възможност да го направи. Боби сложи ръка на устата ѝ, а Кирчо му помогна да я сложат да легне върху учителското бюро. Страхът я беше сковал и не можеше да се съпротивлява. Всичко се случваше толкова бързо…

– Сега ще бъдете добро момиче, нали? Няма да Ви направим нищо лошо! Просто е крайно недупостимо Симката да завърши гимназия все още девствен, предполагам сте съгласна?! – каза Боби, без да спира да прокарва ръцете си по тялото ѝ.

– Но аз съм ви учителка… Какво искате от мен? – опита се да протестира учителката.

– А ти как мислиш? – попита рязко Кирчо и я сграбчи за циците, започвайки да ги мачка през блузката.

Жената почувства още една ръка върху рамото си. Явно Симо който уплашено беше бездействал до момента, най-сетне беше решил да се включи в купона.

– Прекратете! – изкрещя госпожа Трайчева. Всякаш никой не я чу. Усети, че ѝ разкопчават блузката. Опита се да изрита с крак, но не успя и кракът ѝ беше стиснат с крака от Боби. Кирчо ѝ разкопча блузката и извади гърдите ѝ от чашките на сутиена. Очите на Симо, който за пръв път виждаше женска гръд наживо светнаха.

– Е, братле, това са то циците! Хубави са, нали?! Хайде, смело ги стисни, поиграй си с тях, каквото искаш! Но първо ѝ разкопчай сутиена, това е важен урок за всеки мъж – наставнически се обърна Кирчо към приятелчето си, а Боби кимна утвърдително с глава.

Симо малко по-уверено се зае с приятната задача. Разкопча изненадващо бързо за самия себе си сутиена ѝ, хвърли го, а ръцете му започнаха да галят стегнатите ѝ гърди. Това продължи известно време и госпожа Трайчева усети как зърната ѝ започват отново предателски да се втвърдяват.

– Браво, виждам, че май започва да ѝ харесва – каза окуражително Боби. Кирчо от своя страна засмука с устни зърното ѝ. Симо леко целуна другото, а после също го засмука. Топлата вълна на възбудата премина през тялото ѝ. Момчетата започнаха да хапят зърната ѝ и диханието ѝ стана тежко. Катеричката ѝ започна да се овлажнява. Боби разтвори още краката ѝ и дланта му легна върху коляното ѝ, а после започна да се движи нагоре-надолу по вътрешната част на бедрата ѝ. Госпожа Трайчева усети как пръстите на ученика ѝ достигнаха слабините ѝ и започнаха да търсят клитора през прашките, които към момента вече се бяха овлажнили.

– Охо! Вече си потекла! – отбеляза радостно Боби.

Но госпожата не само беше потекла, главата ѝ се отпусна назад, дишането ѝ стана дълбоко и учестено. Ученикът ѝ я повдигна и надигна полата ѝ. После бавно свали белите ѝ прашки и езикът му заигра с клитора ѝ. Тя застена. Езикът му се докосваше до клитора ѝ и я подлудяваше. Всичко това беше нередно, наистина нередно, но не можеше да му отрече, че я ближеше страхотно. Междувременно другите две момчета продължаваха да стискат, галят и целуват гърдите ѝ. Въпреки ситуацията в която се намираше, възбудата ѝ неимоверно нарастваше. Изведнъж Кирчо остави циците ѝ и зърното, което беше засмукал. Свали дънките и бельото си и извади еректиралия си член. Хвана госпожа Трайчева за косата и пенисът му проникна в устата ѝ, след което се задвижи. Той буквално я чукаше в устата, докато Симо все още галеше гърдите ѝ, а Боби лижеше клитора и срамните ѝ устни. Грубото напъхване на члена в гърлото ѝ и причиняваше дискомфорт, затова видяла че няма голям избор учителката реши да позабави нещата. Направи кръг с устните си и започна с края на езика да гали главичката на члена, който беше в устата ѝ. Чу стон. Постепенно усещането започна да ѝ харесва и започна да отваря устата си по-широко, за да може пенисът да проникне още по-дълбоко. Почувства как към езика между краката ѝ се добави и пръст във влагалището ѝ, който Боби задвижи внимателно. Удоволствието ѝ се увеличи. Симо спря да гали и гърдите ми, но не остана бездеен за дълго. Качи се върху бюрото, обкрачи я и постави члена си между гърдите ѝ, след което притискайки ги една към друга се задвижи. Беше гледал да правят това в порно филмите толкова много пъти, но сега кефа беше неописуем. Госпожа Трайчева започна да гали с ръка топките на Кирчо, засилвайки интензивността на минета, който му правеше с идеята да го накара да свърши по-бързо. Но вместо това тя усети, че е все по-близо до оргазма благодарение на оралните ласки на Боби. Той продължи да облизва клитора и срамните ѝ устни, като не спираше да я чука с пръсти. Скоро соковете ѝ заляха лицето му. Вълната на оргазма разтърси цялото ѝ тяло, въпреки че членът в устата ѝ и пречеше да извика. Боби стана и се приближи към лицето ѝ.

– Сега е мой ред сладурано – каза Боби, хвана я за брадичката и я завъртя с лице към себе си. Госпожа Трайчева видя пред себе си дълъг член, който пулсираше. Хвана го и започна да го смуче. Боби и Кирчо започнаха да се редуват да ѝ го подават в устата.

– Пичове поспрете малко – каза след малко Симо, спирайки да я чука между циците. – А, ти курво, стани! Жената стана. Момчето я сложи на колене върху един стол с лице към облегалката. Симо натисна главата ѝ, а тя се наклони и видя пред себе си членовете на Боби и Кирчо. Симо остана зад нея и започна да лиже вагината ѝ. Засмука клитора ѝ и тя застена, поне докато двете момчета отново не подадоха членовете си в устата ѝ. Тя протегна ръце и започна да гали топките им. Лапна члена на Боби и започна да гали този на Кирчо. В това време езикът на Симо проникваше все по-дълбоко в нея, а катеричката ѝ отново потече. Госпожа Трайчева извади члена от устата си и простена:

– Симо, изчукай ме!!! Искам да съм ти първата.

– Чаках тези думи цяла година – развълнувано каза момчето, дръпна я назад и тя слезе от стола, но си остана на буквата “Г”. Симо я хвана за дупето и проникна рязко в нея. Усещането на госпожа Трайчева беше такова, като че ли във вагината ѝ проникна огнено копие. Симо беше на седмото небе от кеф. В момента от момче ставаше мъж! Той започна да се движи, членът му я пронизваше със скоростта на парен чук, топките му се удряха по клитора, усилвайки удоволствието, което я разкъсвашена части. Боби я хвана за косата и насади члена си в устата ѝ. Учителката усети още повече възбуда и засмука силно хуя му. Той проникна чак в гърлото ѝ. Симо продължаваше да я чука яростно, отдавайки се напълно на неусещаното до тогава удоволствие. Членът му се движеше с бясна скорост във влагалището ѝ, удряйки се в шийката на матката. Струваше му се, че отдавна трябваше да е свършил, но явно превъзбудата му пречеше да го направи. Влагалището на учителката му с усилие се разширяваше при всеки тласък, за да поеме дебелия му хуй. Симо беше целия в капки пот, видимо уморен, но започна да се движи още по-бързо разтрисайки тялото ѝ. Гърдите ѝ бясно се движеха в такт, а членът в устата ѝ започна да прониква още по-навътре. Изплю го и започнах да гали с език крайчетата на главичката му. Боби застена. Госпожата започна да го облизва от върха до основата. Продължаваше да усеща, как едва не я разчеква члена на Симо. Прииска ѝ се обаче да я изчука и Боби, чиито пенис така добре изпълваше устата ѝ. Продължавайки да ближе члена му тя, изненадващо и за самата себе си му каза:

– Искам го. Искам да го почувствам в путката си!

Боби я погали по косата и я притисна към себе си. След това легна по гръб върху бюрото и я се намести върху него. Госпожа Трайчева се облегна назад и се подпря на ръце, яхвайки чепа му. До нея застана Симо и ѝ посочи члена си. Учителката отвори уста и той го вкара практически целия. Хвана я за тила и започна да прави движения. Едва не разчекна устата ѝ. Членът на Боби се движеше в нея, а клитора ѝ се триеше в него. От гърдите ѝ се изтръгна стон. Кирчо също се качи на масата и застана пред нея, хвана гърдите ѝ и постави члена си между тях. Стискаше силно зърната ѝ, но това ѝ доставяше повече удоволствие.

– Давайте! Чукайте ме още!!! – извика госпожата обезумяла от заливащата я наслада.

– Имам изненада за теб, но после. Хайде момчета, да ѝ разкажем играта!!! – викна Боби и те започнаха и тримата да се движат все по-бързо и по-бързо. Симо беше вече в гърлото ѝ и космите му гъделичкаха ноздрите ѝ. Боби стигаше до шийката на матката, а Кирчо мачкаше гърдите ѝ с огромно настървение. Оргазмът започна на вълни да приижда и скоро госпожа Трайчева беше готова да избухне. Влагалището ѝ започна да пулсира, с една ръка се хвана за члена на Симо и завика.

– Тихо, тихо – каза той и затисна устата ѝ. Госпожата се гърчеше в оргазъм, а шест ръце шареха по тялото ѝ. Никога не беше изпитвала подобно нещо и за пръв път получаваше такъв финал. Стенеше без прекъсване, не виждайки и не чувайки нищо. Усещаше само ръце, които я галеха навсякъде. Дойде на себе си и едва когато чу разговор:

– Ето това е мацка!!! – Мда, и какви цици!!!

– А на мен повече ми хареса да я чукам в устата – чу гласа на Симо. Сексът е най-якото нещо на света.

– Класна курва!!! – каза Кирчо – изкефи ме, че остана само по чорапи, обувки и набрана около кръста пола. Направо като в някое порно!

Госпожа Трайчева се поосвести и ги погледна. И на тримата оръдията бяха готови, защото не бяха свършили още. Това я успокои, защото не бяха използвали презервативи. Слезе от стола и се опита да оправи полата си, но Симо я спря. Започна да целува гърдите ѝ и те отново взеха да отвръщат на ласките му. Те ставаха все по-упорити и учителката им се отдаде напълно. Седна и придърпа главата на Симо към слабините си. Той не се съпротиви и започна да лиже клитора ѝ. Тя застена. Езикът му беше нежен и едновременно твърд. Лижеше вагината ѝ и едновременно галеше бедрата и дупето ѝ. Тя се извиваше и тихо стенеше. Почувства, че Кирчо започна да мачка гърдите ѝ. Докопа члена му и започна да го облизва. До нея застана и Боби и тя хвана и неговия член. Езикът галещ клитора ѝ толкова я влудяваше, че не можа да се сдържи и завика. Боби я хвана за косата и я постави на четири крака. Госпожа Трайчева взе члена му в уста си, започна да движи главата си, като не пропускаше да работи и с език. Боби застена. Отзад проникна Кирчо и я хвана за гърдите, започвайки да я чука с такава сила, че започна да я боли, но това ѝ харесваше. Боби се отмести и на неговото място пред нея застана Симо. Постави ръка на тила ѝ и започна я чука в устата. Членът му проникваше в гърлото ѝ. Тук тя почувства, как пръстът на Боби започна да изследва малката ѝ дупчица. Няколко пъти беше опитвала анален секс, но изпита известен уплах. Пръстът започна да смазва с нещо ануса ѝ. Движеше се в такт с члена в устата ѝ. След малко членът на Боби се опря в ануса ѝ. Госпожа Трайчева искаше да каже нещо, но пенисът на Симо се движеше в устата ѝ. Чу само гласа на Боби:

– Отпусни се. Малко ще боли, но после, ще ти хареса, обещавам!

Учителката видя, че няма да се измъкне и опита наистина да се отпусне. Членът започна да прониква в ануса ѝ. Беше болезнено, но в някаква степен търпимо, а освен това, хуят на Симо се движеше в устата ѝ. Боби влизаше все по-навътре и навътре, докато проникна целият в дупето ѝ. Усещането за момчето беше меко казано страхотно! Замря в нея, но след малко започна да се движи внимателно. Навярно го беше смазал обилно, защото след малко вече влизаше без проблем. За госпожа Трайчева болката постепенно се замени с удоволствие и тя отново застена. Боби обаче спря и се отдръпна за момент. Кирчо легна по гръб и я изтегли върху себе си, прониквайки във влагалището ѝ. Боби на свой ред отново ѝ го вкара отзад. Този път стана значително по-лесно. Двамата започнаха да я ебат на ‘сандвич’. После Симо пак застана пред лицето ѝ и вкара члена си в уста ѝ. Започнаха да се движат и тримата. На госпожа Трайчева и беше толкова приятно, че оргазмът настъпи почти моментално. Но те само увеличиха скоростта. Усещаше, как двата члена се допират през тънка преградка. Симо я чукаше в гърлото и хриптеше от удоволствие. Разумът ѝ се затъмни. Чувстваше само трите члена движещи се в нея. За момчетата удоволствието беше нереално. Кирчо свърши пръв от тримата. Спермата му запълни влагалището ѝ. Боби продължи още известно време да я помпа безжалостно в задника, след което ѝ той свърши в ануса ѝ виейки като ранен звяр. Симо свърши последен в устата ѝ. Госпожа Трайчева гълташе и усещаше как хуят му пулсира.

Тримата стояха над нея и галеха голото ѝ тяло, когато се чу звънец отвън. Така символично отбелязваха завършването.

– Пичове, аре надолу, че явно сме изпуснали почти цялото тържество. – каза Кирчо.

– За теб не знам, ама аз определено се забавлявах повече тук! – засмя се Боби

Момчетата се облякоха и излязоха от стаята.

– Никога няма да Ви забравя госпожо Трайчева! Благодаря ви, че ми бяхте първата! Страхотна сте! – каза Симо и я целуна по челото. Той наистина нямаше да забрави това завършване…

Rating: 4.37/5. From 19 votes.
Please wait...