Да завършиш гимназия – част 6

MILF Lover

Боби и Кирил с бърза крачка излетяха от коридора. Беше се чул символичният, последен за завършващите бъдещи абитуриенти звънец, което значеше че са изпуснали напрактика цялата церемония на двора. Двете момчета не изглеждаха особено притеснени от това, тъй като така или иначе с госпожа Трайчева си бяха изкарали много по-приятно.

– Леле, супер яко си изкарахме! Готино курве е тая даскалица, ма и ние яко я наебахме! И как духаше само! – с широка усмивка и задоволство се радваше Кирчо и тупаше приятеля си по рамото. – Пък и Симката стана мъж… да не е ебал досега?! Ума ми не го побира! Е, пичага е и поне сега си навакса… донякъде. Впрочем, той къде се изгуби?

– Ами вероятно идва, но още не знае къде се намира от кеф и му трябва малко време да осъзнае какво се случи… И нормално, ти не беше ли така, когато изчука някоя за сефте? – отговори Боби и също го потупа по рамото.

Кирчо кимна утвърдително и двамата започнаха да си разказват с носталгия за първите пъти. Вече почти бяха излезли на двора, когато тичащ и задъхан, Симо извика към тях:

– Ей, пичове чакайте ме! Чакайте, уф.

– Тука сме бе, споко! Мислехме, че още се кефиш на първата наебана путка… – засмя се Кирчо.

– Браво лъве, много хубаво ѝ го подаде! Вече си мъж! – присъедини се към поздравленията Боби

Макар едва поемащ си дъх от тичането досега Симо гордо се изпъчи и вдигна глава. Мамка му, той беше чукал! И нито чекиите, нито порно филмите досега, можеха да се сравнят с невероятно чувство на влизащия, в една влажна, гореща и тясна вагина, член…

– Беше велико момчета! Сексът е най-якото нещо на света! Ама то и вие яко я наебахте… Обаче… – мрачна мисъл прекъсна за момент ентусиазма на превъзбудения Симо. – …ами ако си имаме някакви проблеми за това, ако някой ни е видял?

– И ако ни е видял какво? Ние сме пълнолетни, госпожа Трайчева е зряла жена, направили сме си кефа и толкова. Е, сигурно ще се намери и някой окаян псевдоморалист да каже, че дори сме за затвор, ама кво ти пука? Я по-добре кажи взе ли ѝ прашките, ей тъй за спомен от първия път – засмя се Боби.

– Е, че как?! – каза Симо и извади от джоба си белите прашки на госпожа Трайчева, а приятелчета му заръкопляскаха.

Тримата най-накрая излязоха на двора. Както и очакваха тържеството за завършването отвън почти беше приключило. Явно повечето бележници бяха връчени, защото голяма част от присъстващите се беше изнесла. Към тях веднага се насочи една от жените от канцеларията:

– Къде се губите, бе момчета?! Изпуснахте церемонията, а това ви е най-важната година в училището! Раздялата с гимназията е спомен за цял живот! Тцъ, тцъ, тцъ… Ама и вие сте едно поколение! Но госпожа Иванова е все още тук. Хайде, идете да ви връчи бележниците! Няма да е така бляскаво, както преди малко, но все пак…

Боби погледна към импровизираната сцена на която връчваха бележниците. Госпожа Румяна Иванова, директорката на гимназията, наистина все още беше там. Неясно защо и за самия него, Боби винаги беше откривал някакъв особен сексапил в нея. Всъщност заглеждаха я и много от другите ученици. Госпожа директорката беше на 51, с кестенява коса до раменете, скромен като големина бюст и слаба фигура. Едва ли можеше да мине за първа красавица, но мамка му, имаше нещо в нея! А и това дупе… много жени можеха да завидят на перфектно изваяните ѝ задни части. Госпожа Иванова не носеше къси поли, но те бяха винаги достатъчно тесни, за да подчертават това ѝ ‘предимство’. Боби осъзнаваше, че едва ли има шанс с нея, но обичаше да си фантазира как заравя език между бедрата й и как я чука до пълно изтощение след това…

Тримата се качиха на сцената. Пръв при госпожа Иванова отиде Симо, тя го поздрави и му връчи бележника. Въпреки, че церемонията беше завършила и много от хората събрали се в двора си бяха отишли, директорката му каза да застане до нея, а извиканият фотограф се приготви за снимка. Симо с една ръка прегърна госпожата, а с другата гордо вдигна бележника си. Усмивката и без това не слизаше от лицето му след случилото се с госпожа Трайчева и първото в живота му чукане. Фотографът направи снимката и Симо се върна при приятелчетата си. Следващият наред беше Кирил като с него действието се повтори.
Накрая беше ред на Боби. Той се приближи бавно. Съвсем скоро беше чукал, но това не му пречеше да съблича с очи директорката. Само ако знаеше какво ѝ мисли… Госпожа Иванова го поздрави за завършването и му подаде бележника. Както и предните пъти беше време за снимка. Боби застана до директорката и вдигна бележника си високо с ръка, а с другата я прегърна през кръста. Но изведнъж премести дланта си леко надолу разполагайки я върху апетитното ѝ дупе. Сякаш гръм удари стъписаната госпожа Иванова. Жената се опита да се осъзнае от шока, но беше в безизходица – къде точно е ръката му оставаше невидимо за тълпата отпред и вероятно всички мислеха, че просто я е прегърнал като всички останали ученици преди него. Да се отмести рязко и да се развика беше първата ѝ мисъл, но така всички щяха да разберат. Естествено, ученикът ѝ беше виновен и щеше да има последствия за него, но как щеше да се отрази върху нейното име и репутация всички да станат свидетели на това как е опипвана от един ученик… Погледна го злобно и едва чуто промърмори:

– Махни си веднага ръката оттам! Веднага!

Боби само се усмихна широко и продължи още по-настоятелно да гали задника ѝ. Отдавна бе мечтал за този момент. Искаше му се да е на голо, но и така, през фината материя на полата, усещането беше страхотно. Галеше задничето ѝ, след което силно го стисна. Струваше му се, че директорката носи бикини отдолу или поне с такова впечатление остана от пипането.

– Готово! – изведнъж весело викна фотографът. Настъпи леко оживление и суматоха сред присъстващите, което позволи на госпожа Иванова веднага да се отдръпне, без ситуацията да бъде забелязана от множеството. Вероятно щеше да удари един или повече шамара на все така нагло и самодоволно гледащото я момче, но в същия момент притича жената от канцеларията.

– Госпожа Иванова, госпожа Иванова, хъ хъ, чакайте да си поема дъх… Автобусите за екскурзията по повод завършването са тръгнали… Какво ще ги правим тези трима хубавци?

– Двама – обади се Кирчо. – Аз няма да идвам, не обичам такива пропаднали места. Тате вече ми взе билети до Испания, там са фиестата и яките пички! Борислав и Симеон се разхилиха.

– Внимавай с езика, младежо! – скастри го жената. – Добре, двама. Но пак имаме проблем.

– Има ли останал някой учител, дето не е тръгнал? – попита все още ошашавената от ръката върху дупето ѝ преди малко директорка опитвайки да осъзнае случващото се.

– Ами Деси, имала да свърши някаква работа и щяла да тръгне привечер с влака. Може да тръгнат с нея…
Очите на момчетата светнаха споменатата “Деси” беше преподавала на техния клас само по заместване, но всички ученици от мъжки пол все още точеха лиги по нея. А сега им се отдаваше възможност да пътуват и прекарат малко време насаме с нея!

– Добре, тогава вие двамата ще тръгнете с госпожа Асенова с влака в 19:00. Ясно? Защото, ако и там закъснеете оставате без екскурзия? – строго каза госпожа Иванова. Тя възнамеряваше и да даде на Боби да се разбере за нахалството му преди малко, но докато обърне внимание на хората дошли при нея, трите момчета се изнизаха от двора.
Стоящите на самата сцена по време на случката Кирчо и Симо, започнаха да поздравяват и тупат по рамото приятеля си.

– Ей, как само я хвана тая курва за задника, братле! Прави се на голямата работа, директорка, това-онова, ма е яко пиче! – ентусиазирано каза Кирчо.

– Че е готина, готина е. – допълни Симо. Ама с такава жена, няма шанс да легнеш… Как не се сетих да я гепя за задника аз като се снимахме преди това… но ѝ едва ли щях да събера кураж… – продължи тъжно той.

– Ами защо да се притеснявам? Аз съм на 18, кръвта ми ври и кипи. Ще отнеса някое конско, но в крайна сметка хората ще си кажат млад е, всеки е минал през това. Докато, ако аз намекна нещо за нея и хората видят как я опипвам… Скандалът ще има много по-големи размери. Ти и Кирчо ще потвърдите, че по принцип е похотлива и хоп, стана тя каквато стана. А иначе с всяка жена има начин да се изчукаш, просто трябва да се изчака точният момент… За днес това беше максимумът и беше супер. – весело каза Боби.

– Айде, пичове. Ще бягам към летището. Весело изкарване на екскурзията в оня мизерен хотел. – засмя се Кирчо.

– Айде, Кика весело изкарване и на теб! Да покажеш на испанките силата на българския уй. С теб ще се видим на гарата Симка. – отговори Боби и се раздели с тях, тръгвайки към вкъщи. Денят беше меко казано страхотен за него – беше завършил гимназията успешно и предстоеше само абитуриентската вечер, беше ебал здраво яка мацка като госпожа Трайчева във всички възможни отвори, беше опипал дупето на директорката, а за капак му предстоеше заминаване на няколко дневна екскурзия преди бала и то в компанията на една от най-красивите даскалици в гимназията. Но нещо му пречеше да е напълно щастлив… Кака му Ива така и не се появи на завършването… Та, нали тя беше до него през всички тези години. Не се разбираше с родителите си, но на нея винаги можеше да разчита… Може би, обаче наистина ѝ беше възникнал спешен ангажимент, може би и тя съжалява. Сега ще го чака вкъщи и двамата ще празнуват, си мислеше момчето. Но всъщност щеше да се наложи да прекара деня сам…
Ива не беше вкъщи. Нямаше и спешна работа. Просто ѝ трябваше време да събере ума си след видяното сутринта. Боби, когото обичаше като роден син със съседката! Умът ѝ не го побираше! В нейните очи той все още беше онова буйно, но добро хлапе, което доста често се забъркваше в неприятности, но което тя искрено обикна с времето. Когато заживя под наем при нея беше едва на 15. Родителите му се развеждаха и никой от тях нямаше нито време, нито особено желание да се занимава с проблемния тийнейджър. Майка му реши да го прати в дома на своята приятелка Ива, живееща сама и неомъжена, даваща стая под наем, за да си помага с финансите. Отначало Боби беше недоверчив и към нея, но с времето тя стана единственият човек на когото може да се довери. И сега да не ѝ каже нищо? Да, за нея той си оставаше малкото ѝ момче, но тя добре съзнаваше, че вече е пълнолетен и е напълно нормално да има интерес към секса, пък и гледаше да се държи с него като приятел, а не като втори родител. Обаче със съседката, майка на един от съучениците му?! Не, тя трябваше да говори с Даниела и да изяснят всичко! Щеше да е труден разговор, но неизбежен!

Боби остана разочарован, че не я видя през деня, но времето мина и трябваше да тръгва към гарата. Там го чакаше Симо, който също не искаше да закъснее. Госпожа Асенова още, не се беше появила, но двамата се надървяха само при мисълта за нея. Учителката по математика беше преподавала в техния клас едва няколко пъти по заместване, но още им държеше влага. И определено имаше защо – скоро госпожата се появи в целия си блясък – леко пухкава сладуранка, Рубенсов тип, на 38 години, с впечатляващ като размер бюст и дълга черна коса. Беше облечена с черна пола до коляното, бяла ризка с деколте, което разкриваше изключително съблазнителна гледка към огромните ѝ гърди, черни обувки на средновисок ток и силиконови чорапи до бедрото. Двете момчета преглътнаха жадно като я видяха, а членовете им щръкнаха.

– Ебаси яката путка! – превъзбудено отбеляза Боби.

– Тая ако не я наебем сега, няма кога! – обади се на свой ред Симо.

– Здравейте, момчета! Аз съм госпожа Десислава Асенова. Не съм ви преподавала титулярно, но се познаваме, много пъти съм замествала госпожа Кирилова във вашия клас. Съжалявам, че закъснях, но се появиха някои неща… Но както и да е, вълнувате ли се за екскурзията? Ще си изкараме много яко – каза госпожа Асенова, опитвайки се да влезе с последните лексеми в техния стил реторика. А те просто искаха да влязат в нея… Желание, което се засили неимоверно, когато я видяха да изкачва стъпалата към вагона, а голямото ѝ, апетитно дупе изкусително се очертаваше на сантиметри от лицата им. Възбудата у момчета нарастваше все повече, когато с учителката им влязоха в спалния вагон. Очакваше ги дълъг път и двамата добре съзнаваха, че по-добър шанс за нещо повече с госпожа Асенова няма да им се отвори.

– Готово! – с облекчение стовари тежката си чанта на седалката в купето учителката. – Ето ги местата ни, вашите легла са от дясната страна, а моето – от лявата. Леле, как тежи тази чанта! Стара съм вече да мъкна такива товари…

– Да бе, стара – изсмя се Симо. – Баш пиче и половината сте си!

Госпожа Асенова не знаеше как да приеме думите му. От една страна и стана неудобно от този език, но от друга ѝ стана приятно от комплимента. Все пак не бяха в училище, малко повече фриволност не беше нещо чак толкова страшно.
Момчета малко шумно, но за това пък доста бързо, се разбраха кой къде ще спи и се преоблякоха, докато госпожа Асенова вежливо излезе в коридора.

– Ще вечеряме ли? – поинтересува се жената, когато те бяха вече готови.

– Ами добре… – съгласиха се единодушно те. Учителката постели масичката и постави в средата ѝ бутилка водка и няколко сандвича.

– Хайде, момчета, да започваме да хапваме!

Нямаше нужда да ги уговаря дълго. Започнаха да ядат и подеха общ разговор. Госпожата заразказва истории от живота си и работата си в училище, а по втората тема момчетата живо се включваха. След около час вече бяха приключили с храната, навън започваше да се стъмва, а разговорът ставаше все по-оживен, от време на време се появяваха сексуални подмятания в него от страна на младежите, но госпожа Асенова ги пускаше да минават покрай нея и не им отдаваше особено значение. Не ѝ убягна и как очите на момчетата блестяха, когато поглеждаха към нея, сякаш я събличаха с поглед и зяпаха гърдите ѝ, но и това отдаваше на младостта им. Започна да им разказва за студентските си години и попита дали и къде смятат да кандидатстват, защото това има голяма роля за бъдещето им.

– Не съм решил все още, но ще кандидатствам някъде… То университета е времето да се разбиеш от купони и чукане! Нямам търпение да наеба пичките там! – весело каза Симо. – Ама вие не ни разказахте точно за това! А готина путк… така де мацка като вас сигурно е имала много запомнящи се секс случки по време на студентството!

– Ами, то всъщност, не това е основното, но вас младите все там ви са мислите… Пък и такова там трябва главно да се учи… – започна да пелтечи, стаписаната от резките му думи учителка.

– Аз си мисля само за екскурзията сега, за другото има време… – намеси се Боби. – Три дни на плажа. Ще припичате тези бебчета, момчето посочи към гърдите ѝ, и ще сте по монокини надявам се!

– Ами, такова, всъщност не, но аз… По-добре ти ми кажи нещо друго. Не вярвах, че ще завършиш по математика. В часовете, когато преподавах във вашия клас не знаеше нищо по математика… Но въпреки това явно си научил… Значи имаш потенциал, но… – каза госпожата, но изненадващо за нея Боби и Симо дружно се изсмяха. – Няма нищо смешно! Щом госпожа Кирилова ти е писала оценката, явно и тя е видяла потенциал в теб! Все пак тя ви познава най-добре!

– В действителност Бобката е пичага и доколкото ми разказа ѝ е демонстрирал другия си голям “потенциал”. – каза през смях Симо.

Изведнъж вниманието на учителката се изостри от тази фраза, чиито мръсен подтекст добре разбра и която нямаше много общо с ученето.

– Какво? – с недоумение подскочи госпожа Асенова.

– Ами какво е неясно?! – разгорещено отвърна Симо. – Той я излизал. Нали знаете тая дума, шпакла, така де кунилингус? И после як секс и тя му дала оценката! Мда…

– Не, не разбирам, та госпожа Кирилова ви е учителка!!! Как такова нещо… Не, не, не!!! Не е възможно! – извика госпожа Асенова. – Тя какво, само толкова ли поиска? Срещу един секс – оценка?! Не, не е възможно!

– Е не, не само обикновен секс! Боби, разкажи на учителката, де! – продължи да се смее Симо.

– Амиии… Аз ходих до тях да ми даде допълнителен урок по математика, за да мога да мина и още веднъж да я моля да ми оправи оценката. Тя ме пусна вътре, седнахме на дивана, уж тръгнахме да учим… – започна Боби.

– И… нататък? – заинтересува се нетърпеливо госпожата.

– Бях скрил един пищов за контролното при нея. Симонка… ъ, такова, госпожа Кирилова го откри, сборичкахме се и в крайна сметка и показах един друг “пищов”. Но преди това, естествено, я облизах хубаво! От една страна, реших, че иначе няма да си получа оценката. От друга беше неописуем кеф да заровя език между бедрата на госпожа Кирилова, да вкуся сладкото ѝ путе и после да я чукам като за последно! (виж “Да завършиш гимназия – част 1” б.а. ) – продължи Боби, говорейки с наслада, сякаш отново преживяваше случилото се.

– И ти писа оценката? Явно доста си се постарал… – в гласа на госпожа Асенова се усещаше същото недоумение, но все пак звучеше някак променено.

– Старах се, разбира се. С такава мацка, кой не би се старал?! Само ако знаете колко бях лъскал с мисълта за нея! А и какво му е сложното? – каза с широка усмивка Боби.

– Ами не знам… – промълви учителката.

– Госпожо Асенова, я кажете… На вас мъжът ви не ви ли прави френска любов? Т.е, самата вие имате ли представа, за какво става дума? – включи се в разговора Симо. Вече беше нейн ред наистина да се притесни.

– Ами, такова, не точно, но… нашия секс е по-стандартен… а и след толкова години брак… кой има време и желание за такива неща… – каза горчиво преподавателката след което, веднага съжали за тази си прекалена искреност.

– Колко кофти! Може ли така? А пробвала ли сте с някой друг? – продължи да любопитства Симо.

– Не, приятелките ми са ми разказвали само…

– Ясно – замисли се Симо. И след кратка пауза допълни: – Госпожо Асенова, а искате ли… Боби да ви излиже и вас? Ей, така, да разберете какво е усещането и колко е приятно. Така ли е, Бобка?

Боби утвърдително кимна. Въпреки очакванията му, госпожа Асенова не се възмути, а се замисли. Беше тяхна учителка… Но все пак вече бяха завършили, оставаше само някаква си абитуриентска. Помисли си за мъжа ѝ… Но дори и да се съгласи, това все пак не беше секс и нямаше да е изневяра. Нали? Момчетата виждаха, как се чуди, дали да си създаде това малко приключение и я зяпаха жадно. Госпожата погледна към Боби, а той още по-широко се усмихна

– Никой няма да разбере, уверявам ви. Ще видите колко е приятно да разходя език по срамните устни и клитора ви… първо бавно и внимателно, а после по-настоятелно, дори леко грубо… след което да вкарам езиче в сладкото ви путе и обещавам, няма да забравя да го насоча и към малкото ви анусче… – Боби говореше бавно, правейки паузи на места, като не спираше да я гледа в очите.

Виждаше се, че госпожа Асенова се колебае много сериозно. Всяка негова дума я караше да тръпне, а детейлното му описание на процеса я накара да почувства топлина в слабините си.

– Добре! Но това ще си остане между нас! Само между нас! – каза учителката и се изправи. Момчетата очаровано гледаха, как госпожа Асенова, обърната с гръб към тях, бавно започна да надига роклята си около кръста. Видяха първо ластика на силиконовите ѝ чорапи, после оголените ѝ бедра, апетитното ѝ дупе и черните бикини, които носеше. Толкова много пъти се бяха опитвали да погледнат под полата ѝ! Изпускаха умишлено химикалки, за да се наведат и погледнат, лазеха под чиновете, но без успех. Сега, обаче, мечтата им се сбъдваше! Госпожата посегна да свали и бикините си, но Боби я спря.

– Позволете ми да имам тази чест, госпожо Асенова. Отдавна си представям този момент! – доближи се до нея Боби. Учителката кимна утвърдително. Момчето се наведе и няколко пъти целуна голото ѝ дупе и бедра. Прокара ръка между краката ѝ и започна да гали срамните ѝ устни през ефирната материя на бельото, без да спира да целува задника ѝ. Госпожата изстенваше тихо, а удоволствието се увеличи още повече, когато ученикът ѝ мушна ръката си под бикините ѝ и вкара един от пръстите си във вагината ѝ, задвижвайки го съвсем леко. Усетил влагата между краката ѝ, Боби я обърна към себе си и много бавно свали бикините ѝ, милиметър по милиметър, като жадно целуваше всяко местенце разголваща се плът. Симо седеше отстрани и преглъщаше. Членът му се беше надървил до пръсване от гледката, този на Боби също. И двете момчета бяха като хипнотизирани от начина по който изглеждат прелестите на госпожа Асенова. Тази сутрин, когато се приготвяше за пътуването, тя беше избръснала котето си съвсем гладко. Освобождавайки я напълно от бельото ѝ, Боби ѝ помогна да седне на масичката, а учителката надигна краката си.

– Хладно е! – намръщи се тя, имайки предвид масичката. – Симеоне ти не се приближавай! А ти, Бориславе, можеш да действаш… Тя леко се облегна назад, гледайки към коленичилия между краката й Боби. Момчето се намести, все така любувайки се на “полето” си на действие. Започна с целувки по вътрешната страна на бедрата и по коремчето ѝ. Премина към ласки с език, като движенията на езика му стигаха почти до путето ѝ, но точно тогава той се отдръпваше. Когато видя, че госпожа Асенова вече изгаря от нетърпение да го усети върху пусито си, разтвори още малко бедрата ѝ и докосна с устни срамните устни, а после и клитора. Явно младежът имаше талант. Очите на госпожа Асенова бавно се затвориха, главата ѝ се отпусна назад. Ученикът ѝ пърхаше с език между краката ѝ, а едната му ръка поглаждаше гърдите ѝ през сутиена, вмъквайки се под ризката, докато пръстите на другата, се движеха в нея. Симо си седеше на мястото и изпъваше шия да види какво става.

– Госпожо Асенова, може ли да седна по-близо. Нищо не виждам оттук! – реши да опита той.

– Както искаш… – каза тя през стиснатите си зъби, опитвайки да задържи стоновете си, все пак можеше някой да ги чуе.

Момчето се присламчи по-наблизо и загледа с интерес. Боби вдъхновено се трудеше, като получаваше не по-малко удоволствие от самата учителка. В началото с върха на езика започна лекичко да дразни клитора, а когато се увери, че нещата там долу са се позапълнили с кръв, започна с цял език да минава всичко с повечко натиск. Облиза старателно големите срамни устни, след това и малките и се върна към клитора. Госпожата вече бурно стенеше. Когато езикът му се вмъкна между полукълбата на дупето ѝ, игриво се завъртя около ануса ѝ, а после се опита да проникне в него, жената забрави всяко приличие. Притискаше яростно главата му към себе си и буквално виеше от кеф.

– О, да! Мамка му! Ох, лижи ме, не спирай! Ооооу!

– Путката ви е много сладка госпожо Асенова! Сега ще оближа всяко милиметърче от нея! О, да! Харесва ли ви да галя клитора и анусчето ви с езиче? Харесва ви! – Боби отново се върна към слабините ѝ като вкара целия си език във влагалището ѝ. Устните му бяха плътно допрени и започна движения – напред назад . За бързината следеше реакцията на госпожа Асенова и често преминаваше от бързи движения към бавни и обратно. После отново се върна към клитора ѝ, вече облизвайки го с по-широко издаден език. Госпожа Асенова притисна главата му силно към нея, диханието ѝ стана поривисто, лицето ѝ почервеня, тазът ѝ ритмично се поклащаше насрещу езика на ученика ѝ. Понякога свиваше непроизволно бедрата си, като за момент стисваше главата на Боби и му пречеше. Той обаче, ги разтваряше отново и продължаваше заниманието си. Възбуденият до краен предел Симо реши да помогне, като с едната си ръка държеше едното бедро на учителката, а с другата си ръка шареше под фланелката ѝ. Разбира се, съвсем случайно, женското бедро се притискаше към стърчащия в гащите му член. Ризата на госпожа Асенова вече беше надигната нагоре, под напора на жадните младежки ръце. Но тя беше на върха на удоволствието и нямаше как да протестира. По тялото ѝ премина трепет. Боби разбра, че финалът ѝ съвсем не е далеч и с още по-голяма страст продължи да я лиже. Ето, че накрая тя силно застена, изопна се и като притисна силно главата на момчето към себе си, свърши. Когато тя се успокои, Боби надигна глава, а лицето му беше омазано със соковете ѝ. Все пак, пръстите си ги беше оставил вътре в нея, като само леко ги мърдаше. Симо се наведе, погледна съвсем отблизо и докосна клитора ѝ, който стърчеше от възбудата.

– Стига толкова, момчета! – госпожа Асенова седна, и хвърли бърз поглед към вратата, сякаш опитвайки да осъзнае случилото се.

– Госпожо Асенова – Симо я погледна с надежда – Дайте и аз да ви излижа… Превъзбуденото момче нямаше търпение да се докосне до учителката си, без значение под каква форма. Въпреки че по надървения му член личеше, как точно иска да й достави удоволствие. Боби също извади своето оръдие и като си го галеше, оглеждаше прелестите на учителката.

– Не, благодаря, това ми беше достатъчно! А и виждам какво искаш – тя посочи към члена му.

– А може ли? – Симо затаи дъх.

– Не трябва! Хич не си и помисляйте! – отряза го госпожата.

– Ами ние? – Симо вероятно вече беше успял да си представи това, което му се искаше. – А и на Бобката му е станал!

– Не знам – каза госпожата. Все пак ерекцията на момчето беше резултат на нейното си удоволствие.

– Измислих го! – възкликна Симо. – Хайде тогава и вие на нас с език…?

– Интересно предложение – усмихна се госпожа Асенова. – Може би трябва да се съглася, ама ти къде се слагаш? Все пак само Боби се постара…

– Е-е-е-е… – На този въпрос Симо нямаше как да отговори. – Е поне на Боби. – каза той, явно разчитайки поне да погледа.

– Бориславе, ти искаш ли?

– Аха-а-а-а… – въздъхна Боби. – Що за въпрос, кой не би искал?!

– Може би трябва да го направя… – госпожа Асенова със замислен вид повдигна с пръсти члена на Боби и го загледа любопитно. – Доста ти е голям. Навярно така ще е честно… Хайде, седни както бях седнала аз! Зарадваното момче се разсъблече бързо и се намести на указаното място. На колене учителката не искаше да застава и тя просто се наведе с вирнато голо дупе и бавно налапа хуя в устата си, сякаш не беше сигурна, дали постъпва правилно. Седящия до нея Симо, дишаше тежко и шареше с ръка по гърдите ѝ. Тя, без да обръща внимание на това, старателно смучеше члена на Боби и масажираше с ръка топките му. Той през цялото време се опитваше да хване главата ѝ с ръце и просто да я изчука в устата, но госпожа Асенова решително пресичаше опитите му. Но както сам се убеди, учителката беше голяма майсторка на минетите. Момчето се побъркваше от кеф, особено когато тя напълно пускаше члена му от устата си и правеше изражение все едно всичко е свършило и продължение няма да има, а след това поемаше члена му в устата си почти до тестисите. В това време Симо, не издържайки такова зрелище, клекна зад госпожа Асенова. С две ръце започна да поглажда дупето й и вътрешната страна на бедрата, след което разтвори полукълбата на дупето ѝ и зарови лице между тях. Прокара език по цялата дължина на вагината ѝ, а след това започна да облизва страстно ануса ѝ.

– Ммм, оууу… какво правиш?! – попита изненадано учителката извадила за момент хуя на Боби от устата си.

– Ами опитвам се и аз да си заслужа свирка. Бобката ви излиза и сега като награда получава минет… искам и аз! Ще ми направите, нали? – възбудено попита Симо.

– Постарай се хубаво, оуу аа мм… О да ближи ми задника, оу – стенанията на госпожа Асенова бяха прекъснати от Боби, който отново вкара члена си в устата ѝ и възползвайки се от разсейването ѝ започна напористо да я чука в устата. Стигаше чак до гърлото ѝ, госпожата се давеше, но момчето само ѝ даваше да си поеме въздух за кратко и отново повтаряше действието. Удоволствието за него беше неописуемо и се увеличаваше с всеки следващ тласък. Младежът разбра, че ако не спре ще свърши скоро, а имаше още планове за учителката. В това време Симо продължаваше да ближе дупето и генеталиите на госпожата и тя също беше близо до финала си. Свърши скоро с писък, а тялото и се разтрепери.

– Е, госпожо май си заслужих свирка, а? – захили се Симо и застана пред лицето ѝ, като двамата с Боби смениха местата си. Госпожа Асенова налапа надървения му до пръсване член. Беше по-къс от този на Боби, но по-дебел, което и създаваше трудност да го обхване с уста. Въпреки това тя някак успя и започна да извършва възвратно постъпателни движения, докато галеше топките му с ръка. Междувременно Боби застана плътно зад нея. Притискаше се към дупето ѝ и триеше виолетовата си главичка, която се беше уголемила до неподозирани за него размери по ануса и срамните ѝ устни. Само нарядко прокарваше пръсти по клитора й и входа на влагалището. Скоро обаче, на госпожа Асенова това й омръзна. Все пак и тя не беше от камък и решителните действия на момчето я раздразниха. Разтвори още малко краката си и като протегна ръката си между тях, хвана члена на Боби и го насочи към себе си. Той на свой ред, като усети, че членът му вече се докосва до така дългоочакваното влажно и тясно място, направи рязък тласък напред и наби в мократа ѝ путка, напълно добре оразмерения си кол. От това и двамата едва не паднаха на земята, а хуя на Симо се намери дълбоко в устата на учителката му. Госпожа Асенова безуспешно се опитваше да го извади от гърлото си, но следващия тласък на момчето отзад, го връщаше в предишното му местоположение. Боби я чукаше като за последно, давайки воля на натрупаната в последния час възбуда. Симо на свой ред се наслаждаваше максимално на свирката и виеше от кеф. Боби все така я чукаше и чукаше в невероятно бързо темпо като пляскаше дупето ѝ, оставяйки и червен отпечатък. Госпожа Асенова се беше хванала за ръцете на Симо, стискайки с устни твърдия му член, сякаш само това ѝ помагаше да не падне от силните тласъци отзад, а момчето нежно я поглаждаше по косата и раменете. Бясното чукане от Боби я докарваше до екстаз. Новият оргазъм беше близо… Боби хвана с две ръце дупето ѝ и с ожесточение започна да я чука още по-мощно, при което вече на госпожа Асенова не ѝ се отдаваше да задържи хуя на другото момче в устата си. От това Симо, разбира се, остана недоволен.

– Еее, ама не спирай да духаш, курво! Наложи се, самата учителка да пооправи позицията си леко и отново да засмуче мотаещия се пред лицето ѝ хуй. Симо отново я хвана, но този път доста по-грубо за главата и започна да я чука мощно. Явно навлизаше чак в гърлото ѝ, защото учителката се дърпаше и може би вече съжаляваше за готовността с която го налапа. В това време, Боби се опитваше да ѝ го набие до дъно, но не му се получаваше. Поради това, че леко пълните й бедра се бяха оказали между стената и масата, тя не можеше да ги разтвори достатъчно и така момчето нямаше пълен достъп към желаното отверстие. Госпожа Асенова обърна внимание на мъченията му и повдигна единия си крак, като сложи коляно на масата. Входът се откри и зарадвания Боби моментално наби там органа си до топките. Това накара жената да изстене силно, но стонът ѝ беше заглушен от члена, който беше дълбоко в устата ѝ. Скоро момчетата уцелиха темпото, което задоволяваше и тримата. В купето се разнасяше пъхтенето на двете момчета и стенанията на учителката им. Тя сериозно започна да се опасява, че ще дойдат хората от съседните купета, да видят какво става, но удоволствието беше прекалено голямо. Съвсем скоро тя свърши, а оргазмът който я заля беше много по-силен от предните два. Погледът и се замагли, тялото ѝ се разстресе в конвулсии, а влагалищните ѝ мускули се съкращаваха, стискайки силно члена, отговорен за тези усещания. Учителката обезсилно се стовари на леглото. Момчетата, обаче далеч не бяха приключили с нея.

– Абе, пич, скивай! Толкова въздишахме по тия цици, а още не сме и свалили ризата даже! – каза Симо, отбелязвайки, че макар да бяха опипали гърдите ѝ многократно, учителката все още си стоеше облечена от кръста нагоре.

– Даа… – изсмя се Боби. – Но то при тая сладка пичка и дупе, кой ти гледа циците? Разправях му аз на Киката, че циците далеч не са най важното, ама все тая… Да поправим тази грешка!

– Ааа, не! Ти се погрижи за бомбите ѝ, аз искам най-после да я чукам! – каза Симо и се настани между краката на учителката. Членът му се опря в коремчето ѝ. Хвана единия ѝ крак и го повдигна, след това отърка члена си по клитора ѝ и я насади на еректиралия си до болка пенис доста грубо. Влезе рязко в нея и започна да я чука мощно. Като почувства това, госпожата сякаш се опомни за всичко което се беше случило и се случваше. Беше с двама ученици и трябваше да ги заведе на екскурзия, а не да прави тройка с тях! Френските ласки бяха в някаква степен простими, но преди малко я бяха изчукали и тя не просто не се противи, но и изпита най-разтърсващия оргазъм в живота си досега. А сега и другият ѝ ученик се готвеше да я чука… Беше се подала на удоволствието, но това си беше… изневяра. Унесена в тези мисли опита да отблъсне Симо, но той само се вкопчи по-силно в нея, като започна яростно да я чука. Вагината ѝ се стягаше, опитвайки се да прекъсне акта, но това само увеличаваше удоволствието му. Съвсем скоро съпротивата отслабна и момчето с удоволствие забеляза, че учителката му прави насрещни движения срещу неговите и започва да стене. Хвана я и за другия крак и я повдигна. Тя се надяна напълно на члена му и вече можеше да си я чука по негово си усмотрение, с какъвто темп и дълбочина иска. По звуците, които госпожа Асенова издаваше, ясно си личеше, че изпитва голямо удоволствие.
Междувременно Боби разкопча ризата и сутиена ѝ. Прелестният бюст на госпожа Асенова се разля, освободен от държащото го парче плат. Очите на момчето щяха да изскочат, а лигите му потекоха. За първи път виждаше толкова големи и невероятно изглеждащи цици. Нетърпеливо започна да ги стиска и мачка, прокара език по тъмните ѝ ореоли, а след това лекичко с върха на езика си подразни набъбналите ѝ зърна. Засмука ги и опита да налапа цялата ѝ гърда. Това увеличаваше удоволствието на госпожа Асенова от чукащия я член, а курът на момчето вече пулсираше от възбудата. Отърка главичката му в циците ѝ, обкрачи я и намести пениса си между тях, притискайки ги силно с ръце. Започна да се движи и да стене от удоволствие. За госпожа Асенова също беше страхотно да усеща двата движещи се члена – един във влагалището и един между циците ѝ, а това че две млади жребчета с такава страст желаеха зрялото ѝ тяло, неимоверно галеше егото ѝ. Чувстваше, че е все по-близо до нов оргазъм, когато ненадейно Симо си го извади от путката ѝ.

– Уф, ще свърша, a искам още! Ох, мамка му! Имате ебати яката пичка госпожо! – възкликна превъзбудено Симо.

– Ами аз? Бях толкова близо, а не успях да свърша… – разстрои се госпожа Асенова, когато усети, че влагалището й е опустяло. Избута Боби, който все така яростно я ебеше между циците, поизправи се малко и завъртайки се постави дупето си пред Боби.

– Давай, довърши ме! – викна учителката.

Момчето нямаше нужда от втора покана. “Ще те довърша курво, че и за още ще питаш”, помисли си той. Със замах проникна в нея и се задвижи, но погледът му се спря върху малкото колелце на ануса ѝ. Погали го и пъхна пръст вътре. Госпожата силно изохка. Боби го задвижи като скоро добави и втори. Възстановяващия силите си Симо добре разбираше какво е намислил съученикът му и се усмихна. Боби извади пръстите си от дупето на учителката и опря пениса си в малкото отворче отзад.

– Не, не, не! Това не си го и помисляй дори! – извика госпожата.

– Сигурен съм, че няма да съм първият там… Пък и вие добре знаете, че удоволствието от аналния секс за жената е не по-малко – отговори Боби.

– Няма да си първия, но тези неща бяха отдавна… като бях млада…

– Че вие и сега сте си млада!

– Казах НЕ и точка! Н-Е! – продължи да протестира учителката.

– Е, аз нищо не чух! – усмихна се Боби и рязко натисна. Членът му преодоля съпротивата на аналните ѝ мускули и влезе в разработеното ѝ, но все пак тясно дупе. Госпожа Асенова изпищя.

– Ъъъъъъоооууу ! – нечленоразделен звук излезе от устата ѝ. Болеше я, а анусът ѝ беше разпънат до краен предел. Боби започна да се движи бавно, едно за да се наслади докрай на усещането, второ, за да даде възможност на учителката да привикне към това чувство, предизвикано от огромната глава в дупето ѝ. Следейки внимателно реакциите ѝ, момчето постепенно забърза. За госпожа Асенова, след преминаването на първоначалната болка, усещането започна да добива нови измерения. Удоволствието се увеличаваше, а зърната на гърдите ѝ се бяха наострили като бутони и стискането им предизвикваше у нея вълни на възбуда. След първите 3-4 по-болезнени тласъка отново се появи онова чувство на перверзна наслада и влагалището ѝ започна да се изпълва с желание. Рецепторите около аналния ѝ отвор също раегираха на екстремното дразнение и тя бързо премина от болката към граничещо с екстаз удоволствие. Боби я беше хванал здраво за ханша и забиваше дългия си инструмент в разтвореното ѝ до краен предел задно отверствие все по-бързо, а ташаците му се блъскаха в клитора ѝ. После пусна талията ѝ, и пресягайки се с ръце сграбчи напращелите цици на учителката. При това движение проникна докрай в нея и на госпожа Асенова ѝ се стори че главата му ще се покаже през устата ѝ! Момчето продължаваше да действа на пълни обороти, а преподавателката му вече съвсем видимо се наслаждаваше на действията му. Хипнотизирано наблюдаващият зрелището, ставащо пред очите му, Симо реши най-сетне да се включи в купона и викна към бясно движещия се Боби:

– Хей, Бобка! Изправи я за да легна отдолу и аз, и после ми я спусни! – предложи той на приятелчето си. – Ти не го вади изобщо! Госпожа Асенова вече вече беше преживяла много за този ден, но това беше нещо за което не си бе мислила и в най-разюзданите си представи! Да опита за първи път в живота си двойно проникване и то с двама свои ученици, с двайсетина години по-млади от нея! Тези два огромни кура заедно в нея! Само като си го представи от утробата и прокапаха сокове, а зърната на гърдите ѝ достигнаха невиждани размери. Всичко в нея изгаряше от желание да се почуства нанизана на горещите и корави шишове! Симо вече се беше наместил под нея и главата на пениса му докосваше срамните ѝ устни. Боби, чийто член все още разпъваше ануса ѝ, силно натисна раменете ѝ надолу! Госпожа Асенова се замята в сладка агония, като усети как утробата ѝ се разпъва за да поеме дебелия член. Не можеше вече да диша, само тънък писък излизаше от устата ѝ, очите ѝ се подбелиха, а в ушите и бучеше водопад. Боби хвана изотзад гърдите ѝ, а Емо стисна и разпъна задника ѝ. Двамата младежи я работеха здраво, издавайки животински звуци. От разчекнатата ѝ пичка течаха сокове, а тя силно стенеше, почти викайки. Учителката вече беше в екстаз, стискаше здраво с ръцете си главата на Симо, въртеше таза си нанизвайки се до дъно и викаше:

– Дааа, още! Чукайте ме! Скъсайте ме! Искам да ме побъркате! Изкормете ме! Още, още, още!!!

И тримата бяха обляни в пот, преплитаха се ръце, крака и гърди, носеше се миризма на пот и похот. Проникващите в дупките членове издаваха мляскащи и гъргорещи звуци. Момчетата непрекъснато увеличаваха темпото, сякаш с готовност да я чукат до припадък. Членовете им бясно се търкаха през тънката преграда между вагината и задника ѝ, а ръцете им постоянно шареха по тялото ѝ, мачкаха гърдите ѝ, щипеха зърната ѝ, опипваха и пляскаха дупето ѝ. Боби почуства, че скоро ще изригне в тесния ѝ анус и захапа врата на учителката.

– Ще се изпразня курво! Ще ти напълня задника със сперма, чуваш ли?! Искаш ли, а? Искаш ли да усетиш как се празня в тeб?! Дааааа, ето сега! Оааааа! Дааааа! – струята заби в правото черво на госпожа Асенова, като клизма предизвиквайки оргазмен спазъм и у нея.

После течността изби под напора на още движещия се член и обля зачервения задник на учителката, прокапвайки и по топките на Симо. Това, и спазъма на вагиналните мускули на учителката му при първите вълни на оргазма докараха и него до върха и той на свой ред, впивайки нокти в хлъзгавите полукълба, започна да изстрелва спермата си в матката на изпадналата в пълен екстаз преподавателка. Сега вече насладата на госпожа Асенова достигна върхната си точка и тя виейки като вълчица се понесе в най-дългия и разтърсващ оразъм, който една жена може да изпита. От отверстията и прокапа стичащата се сперма. Момчетата се изправиха и завряха още пулсиращите си членове в лицето ѝ, а тя с удоволствие започна поред да ги лапа и облизва, вкусвайки собствените си сокове, спермата и всичко полепнало по тях. Младежите се готвеха за втори рунд като галеха и щипеха циците ѝ.

– Сега, това си остава тук! Когато слезем за вас отново ще съм вашата учителка по математика, госпожа Десислава Асенова. Примерна преподавателка и съпруга на средна възраст. Но имаме още няколко часа път и ви предлагам да ги оползотворим! Надявам се ще сте готови! Само се разберете кой ще е отпред и кой ще е отзад… – след тези думи госпожа Асенова се излегна и широко разтвори крака. Двете момчета не мислеха да губят и секунда от оставащото време…

Rating: 4.44/5. From 34 votes.
Please wait...