Да завършиш гимназия – част 7

MILF Lover

Вече ставаше късно и започваше бавно да се стъмва. Ива обикаляше нервно из хола и палеше поредната цигара. Това което видя да се случва сутринта между Боби, когото обичаше като роден син и дългогодишната ѝ съседка и приятелка, Даниела, не можеше да ѝ излезе от ума… Тя познаваше Боби по-добре от всеки. Знаеше, че е буен младеж, знаеше, че не полага много усилия в учението, но не го притискаше и не опитваше да бъде в ролята на родител – напротив искаше да бъде като приятел или по-голяма сестра за него, именно така го спечели и той започна с такава любов да я нарича “како Ива”, да говори и споделя с нея. За нея той си оставаше малкото ѝ момче, но същевременно осъзнаваше добре, че завършва гимназия и поема своя път в живота. Точно заради това опитваше да го предпази от грешните насоки и от всевъзможните опасностите пред всеки младеж на тази възраст. Когато онези бикини изпаднаха от дънките на Боби тя беше шокирана. Знаеше, че е напълно нормално едно момче на 18 да води полов живот, но имаше толкова потенциални проблеми, които я плашеха – нежелана бременност, полово предавани болести, зарази. Щеше да ѝ е трудно да говори с Боби за тези неща, но щеше да го направи, за да не си съсипе живота, все пак толкова го обичаше… Обаче сега се оказваше, че той го прави не с някое момиче от училище, а със съседката?! Нима е възможно?! Та Даниела беше много по-възрастна от него, на годините на родителите му!!! А той беше съученик на сина ѝ… ако едно момче на 18 не знае съвсем какво върши, как една зряла жена, нейна приятелка с която често пиеха кафе и си ходеха на гости, би направила това?! Но сутринта Ива ги видя… Боби стоеше гол и нетърпеливо развяваше пениса си пред лицето на Даниела, а тя отворила широко уста се готвеше да му направи… думата “свирка” Ива не смееше да изрече дори в мислите си. Но точно това щеше да се случи… А после?! Нима щяха да се чук… а нима не го бяха правили и преди?! Ива си представи за момент как нейния Боби, момчето което израсна пред очите ѝ, сваля онези черни бикини от Даниела и буквално я побиха тръпки от ужас и отвращение… Не! Тя трябваше да говори с Даниела! Да ѝ се развика, да размаха онези бикини пред нея и да поиска обяснение! Обяснение!!! Защото не можеше повече така! Ето днес беше изпуснала завършването на Боби, защото просто не можеше да го погледне след това което видя… Сега момчето ѝ беше на път за училищната екскурзия и тя нямаше време за губене! Загаси нервно цигарата си и излезе с бърза крачка от стаята, запътвайки се към къщата на Даниела в съседство.

В същото време Даниела стоеше вкъщи и разсеяно хвърляше по някой поглед към включения телевизор, без да обръща особено внимание на това което дават. Синът ѝ беше заминал на училищната екскурзия по повод дипломирането и предстоящата абитуриентска вечер, и тя беше сама, но за нейно съжаление Боби също беше на тази екскурзия и нямаше как да се “забавляват” по техния си начин. Ядосваше за начина по който ги прекъснаха сутринта… Можеше сега да е една добре задоволена жена при положение, че явно я очакваха няколко дни на сухо. И тази екскурзия… като добре познаваше Боби и въобще нестихващото желание на един младеж да чука, колкото се може повече, в комбинация с това, че там ще има толкова много курви, я караше да си представя плашещи я неща. Естествено, Даниела не си мислеше, че би могла да има нещо сериозно с един тинейджър, при това съученик на сина ѝ, и че всичко между нея и Боби е само секс, но какъв… Диво, животинско, неангажиращо и страстно ебане, разтърсващи оргазми и толкова много удоволствие, което я караше да се чувства задоволена до краен предел. Това, че едно момче на 18 я желаеше с такава страст и нетърпение даваше на 42 годишната жена самочувствие, стимулираше я да полага още повече грижи за вида и тялото си и ѝ помагаше да премине много по-лесно през развода със съпруга ѝ. От една типична и скучна домакиня, тя се беше превърнала в една сексуална хищница, която нямаше търпение да остане насаме с младия си любовник и да му се отдаде изцяло. А сега, ако някоя и го вземеше, ако в един момент спре да му бъде интересна…??? В този момент по входната врата се чу силно тропане. “Някой май не знае що е то звънец” – помисли си раздразнено жената и отиде да отвори. Правейки го се изненада силно да види съседката Ива по това време, но преди да има възможност да каже каквото и да било, чу проглъшителния ѝ крясък:

– Как можа, мръснице?! Та, ние един живот сме съседки, че и за приятелка те имах! А ти… най-безсрамно тия курвенски истории?! – викаше обезумяла от гняв Ива.

– Какво ти става, бе, Иве?! Добре ли си? – попита шокираната Даниела, като междувременно я дръпна за ръката и я въведе да влезе в къщата, за да не правят цирк пред съседите.

– Какво ми става ли?! Забрави ли какво се готвеше да направиш сутринта?! Та, аз го обичам все едно ми е син! А ти… Как поглеждаш сина си при положение, че правиш това с негов съученик, мамка му?! – продължаваше да крещи Ива, а Даниела се вцепени. Отношенията ѝ с Боби бяха останали в тайна известен период, но сега се беше случило това, което най-силно я плашеше – тази забранена секс афера беше разкрита и то не от кой да е, а от нейната дългогодишна съседка и близка приятелка Ива. Тя все пак се опита бързо да преодолее това усещане и шока. Явно Ива ги беше видяла, знаеше си още сутринта, че някой ги видя! Нямаше смисъл да отрича, затова премина директно в контранастъпление.

– И какъв ти е проблема, че крещиш така в дома ми? Боби е на 18, пълнолетен е, аз съм зряла жена, и двамата имаме право да се чукаме с когото си искаме! Трябва да питам теб ли, мамка му?! – отвърна рязко, нахално и на също толкова висок тон Даниела.

– Но той ми е като син… А ти си ми приятелка… Това което правите е нередно, гнусно… – гласът на Ива беше омекнал, звучеше отчаяно, сякаш беше готова да заплаче… Даниела сложи ръка на рамото ѝ и също започна да говори по-спокойно.

– Виж, Иве… Това започна без да съм го искала, но сега… всичко е толкова хубаво. Да имаш на разположение едно младо момче, кипящо от енергия, което да копнее за тялото ти и винаги да е в готовност… Знаеш, че се развеждам, нали? Това с Боби ми помага да не мисля за цялата каша… Впрочем сексуалния живот с мъжа ми в последните години… направо липсваше. Представи си какво е за една жена на моите години да има един младеж с такова мускулесто тяло, пък и… доста му е голям. Ива направи възмутена физиономия при последните думи, но Даниела продължи.
– А френската… никой не ме беше близал така. Не знам коя го е учила, но мамка му, той ме опустошава всеки път в най-добрия смисъл… Толкова оргазми и наслада, колкото не съм изпитвала през целия си семеен живот!

– Но ние… С Боби сме като… семейство… – каза някак отчаяно Ива.

– Само, че не сте истинско семейство, Иве. Ти не си му сестра, нито майка… Ти си една изключително привлекателна мадама по която целият квартал въздиша… И в продължение на толкова години Боби гледа как въртиш това секси дупе и пъчиш тези огромни цици пред него… Впрочем, питала ли си се защо той има такъв интерес и страст към по-зрелите жени? – чувайки казаното от Даниела, Ива се смръщи и вцепени. Тя наистина нямаше биологична връзка с Боби, но той някога да е погледнал така на нея или тя на него…? Не, не и пак не!!!

– Но той ми е като син, колко пъти трябва да ти казвам?! – отново викна Ива, но Даниела бързо я прекъсна:

– Добре, добре, спокойно! Казвам само, че Боби е на 18, хормоните му кипят и така или иначе ще прави секс… Не е ли по-добре да е с мен, отколкото с някоя случайна курва? Поне знаеш, че няма да му лепна нищо… Ива се замисли над думите ѝ. Бяха цинични… но донякъде верни. – Хайде сега, ако си се успокоила, ела да пием по нещо и ще ти разкажа как започна и се разви всичко.

– Само да ти върна гащичките, паднаха му от джоба на Боби – каза Ива и метна черните бикини към съседката си.

– Ама това… Не са мои. – разсмя се Даниела. – Явно малкия и някоя друга е забърсал ха ха

– Какво? – извика изненадано Ива. – Мислех, че са твои…

– Не са… Наистина не са. Но все едно, хайде ела да пием по нещо. Шокираната Ива тръгна замислена и с наведена глава.

Докато траеше спорът между двете съседки. Боби и Симо опитваха да оползотворят максимално оставащото си време с госпожа Асенова до края на пътуването, както учителката ги беше посъветвала. Нямаше нужда да се разбират кой да е отпред и кой да е отзад, защото финиширали вече веднъж в съответните отверстия на госпожата, никой от тях не искаше да чука в чужда сперма. Затова Симо продължи да ѝ го набива в ненаситната вагина, а Боби все така безжалостно да разработва тесния ѝ анус. Стенанията огласяха вагона, а вероятно и съседните няколко. Госпожа Асенова беше на върха на удоволствието. Беше спряла да брои оргазмите си, но знаеше, че никога досега не беше изпитвала нещо подобно. Цялото ѝ тяло трепереше, беше крайно изтощена от интензивното чукане, но искаше още и още, и просто се беше оставила изцяло в ръцете на момчетата, които я потапяха в океан от наслада отново и отново, а вълните на този океан заливаха всяка частица от нея. Въпреки своята младежка енергия, Боби и Симо също започваха да се изморяват от агресивното и бързо темпо, но осъзнаваха, че може и да нямат втори шанс с даскалката, което ги караше да искат да я ебат без почивка, ако е нужно докато припаднат. Накрая, виждайки, че пътуването скоро приключва, момчетата поставиха членовете си пред лицето ѝ, а стоящата все така на четири крака учителка започна да ги смуче и облизва. В един момент Симо реши, че не може се сдържа повече, яростно започна да я чука в устата и изстреля няколко струи гъста сперма право в гърлото на математичката, която охотно преглътна всичко до последна капка. В това време Боби целуваше, мачкаше с ръце и пляскаше полукълбата на дупето ѝ, сякаш неуспявайки да им се насити. Щом видя завършека на приятелчето си, той обърна госпожа Асенова към себе си и пъхна члена си между циците ѝ. Няколко движения бяха достатъчни, за да облее огромните ѝ бомби с перленобяла течност. Двамата младежи рухнаха обезсилени на леглото, а учителката им отиде да се измие и приведе във вид преди да слязат.

– Ей, егати якото курве! Как се ебе и как духа само! И тия цици… ох леле! – възторжено каза Симо.

– Остави циците. Какво задниче само! Мамка му, какво задниче… Копеле, казвам ти, мога да я чукам до изнемога всеки ден и няма да ми омръзне! – добави Боби

– Е, то на теб циците не ти правят такова впечатление… Все пак от много години всеки ден зяпаш тези на кака ти Ива … Те не са по-малки, де да имах и аз такава хазяйка хаха – засмя се Симо. Чувайки последните му думи Боби скочи като ужилен.

– Какво дрънкаш, бе, боклук? Кака Ива ми е като по-голяма сестра, ние сме като семейство! Ще те пребия, бе! – разкрещя се момчето и тръгна заплашително стиснал юмрук към приятелчето си.

– Не, бе, пич, само се шегувам! Аз… – уплашено поде Симо, но появата на госпожа Асенова го спаси от яда на Боби. Привела се в горе-долу приличен вид, жената се приготви за слизане.

– Разбрах ме се, нали? Каквото стана тук си остава тук! – каза делово госпожата.

– Но бихме могли да повторим някой път… На всички ни беше хубаво… – опита да си изпроси още бъдещи приключения Симо.

– Беше ни хубаво, много хубаво дори, но трябва да си остане тук! Аз съм ви учителка и освен това съм омъжена жена! – продължи със същия суров тон учителката.

– До следващия път, Деси, така де, госпожо Асенова. – намигна ѝ с усмивка Боби и я шляпна по дупето, задържайки ръка върху него. Госпожа Асенова се усмихна съблазнително, без да каже нищо. Слязоха от влака и се запътиха към хотела. Щом стигнаха момчетата се запътиха моментално към статиите си, изморени, но крайно удовлетворени от случилото се във влака.

Хотелът в който вече бяха настанени останалите ученици и учители не беше далеч от гарата. Тримата бяха достатъчно изтощени от секс приключенията по време на пътуването, а освен това вече минаваше полунощ, което караше момчетата да искат по-бързо да стигнат до стаите си и да се наспят. Госпожа Асенова от друга страна искаше просто да си вземе душ и да се опита да забрави какво се беше случило. Но как? Беше нередно… Но толкова хубаво!…
Когато пристигнаха, настаняването също беше бързо. Боби и Симо изкоментираха с усмивка пичката на рецепцията и се запътиха към стаите си.
Лягайки си, една мисъл не излизаше от ума на Боби… Как само беше опипал секси задничето на госпожа Иванова на завършването… Вярно през дрехите, но и така беше хубаво. Много хубаво. Със сигурност шансовете му с директорката не бяха големи, но не беше и чак невъзможно! Предстояха интересни дни на тази училищна екскурзия…
Събуждайки се на другия ден, тези мисли изобщо не бяха забравени от момчето. Облече се набързо и излезе във фоайето.

– Айде, Бобка, ще ходим всички на плажа! – чу се екзалтирания глас на Симо. – Ще видим даскалките и останалите пички по бански!

– Не се надъхвай толкова. Повечето ще са си с роклички или с цял бански и на плажа. – охлади еуфорията му Боби. – Мен друго ме вълнува… Ако всички сте на плажа, стаите и коридорите тук ще останат празни … Ако няма никой, може би ще успея да вляза в стаята на госпожа Иванова и да “разгледам” какво бельо обича да носи…

– Ти луд ли си, бе пич?! Тя е директорка на шибаното даскало! Това не ти е някоя случайна курвясала даскалица, дето може да си я чукнеш ей така! Най-много да си създадеш излишни проблеми! – опита се да го вразуми приятелчето му.

– Бориславе! Симеоне! Не стига, че вчера закъсняхте и днес ли? Хайде всички сме се събрали и отиваме към плажа! – прекъсна разговора им една от жените работещи в канцеларията на гимназията.

– Аз няма да дойда. Изникна ми малко работа тук. Искаше ми се да видя тези бебчета, докато се припичате, надявам се по монокини, но хайде утре. – намигна на жената Боби.
Тя се усмихна предизвикателно след последните му думи и тръгна само със Симо, който се извръщаше назад и правеше знаци на Боби да внимава с това, което е намислил.

Боби се прибра в хотелската си стая и изчака още малко, докато не видя през прозореца, че всички ученици, учители и помощен персонал са тръгнали към плажа. Етажът им беше останал напрактика пуст. Сега нямаше кой да му се пречка. Щеше някак да се справи с ключалката или направо да поиска друг ключ под някакъв предлог от рецепцията и да влезе в стаята на директорката госпожа Румяна Иванова. Надървеният му до пръсване член пулсираше в гащите, при мисълта, че ще погледне в куфара ѝ и ще разбере какво бельо носи нафуканата директорка… Бикини или може би прашки? Може да се е запуснала… Но пък от друга, такова секси курве, въпреки годините, кой знае какво секси бельо крие … Момчето не можеше да чака повече.
Тръгна към набелязаната цел по празния коридор. Точно, когато беше достигнал, почти до стаята на директорката, изненадващо чу нещо наподобяващо хлипане от една от стаите и видя, че вратата ѝ е полу отворена. Изруга мислено, защото сякаш виждаше как планът му рухва, но все пак реши да погледне какво се случва. Влизайки в стаята с още по-голяма изненада видя Наташа Соколова, преподавателката си по биология, която подсмърчаше, и видимо разстроена седеше върху леглото си, вместо да е на плажа с другите. Боби питаеше симпатия към учителката, защото за разлика от повечето други преподаватели, тя винаги беше била добра с непокорния тинейджър. Той направи няколко крачки и сложи ръка на рамото ѝ, без да предцени, че все още издутината в панталоните му е твърде видима.

– Какво ви е госпожо Соколова, наред ли е всичко? Защо не сте с другите на плажа? – попита Боби загрижено.

– Да, да, миличък, всичко е наред… Аз просто, такова… Реших да остана тук… Ти тръгвай… – сепна се госпожа Соколова, но все пак се опита да се държи на положение, макар видимо нещо да я мъчеше.

– Виждам, че нещо се случва госпожо. Споделете с мен, може би ще успея да помогна… Знаете, че сте ми любимата учителка… – продължи да настоява младежът, като се стремеше да я разведри. – Хайде, кажете ми!

– Ами аз… Как да ти кажа… Чух няколко твои съученици да си говорят… Обсъждаха колко зле изглеждам и как си представят какъв ужас ще е да ме видят по бански на плажа… – казвайки последните думи, учителката отново заплака от обида. – Знам, че не съм първа красавица, но чак толкова зле ли изглеждам, мамка му?!

– О, госпожо, зарежете ги тия чикяри жалки! Вие сте си много красива, даже! Пут… Мацка и половина отвсякъде! – отново се опита да я успокои Боби.

– Много ти благодаря, миличък. Аз знам, че ме лъжеш, за да се почувствам по-добре, но истината е друга… И това знам… И все пак, винаги съм знаела, че си много добро момче! – продължи да хлипа жената.

– Не ви лъжа, госпожо! Наистина го мисля!

– Да, да. Благодаря миличък, но… – продължаваше да негодува госпожата.

Боби наистина знаеше добре, че тя не е първа красавица. И все пак изглеждаше добре – на 46, с висок ръст, стройна фигура, средно дълга коса, боядисана в червено, малък бюст, компенсиран обаче от стегнато и добре оформено секси задниче, както и от очилата, които неизменно носеше и ѝ придаваха някак зубърски, но перверзен вид. Може би сега можеше да вдигне нейното самочувствие и да свали напрежението в гащите си едновременно…

– Добре, ако на мен не вярвате, като биоложка, трябва да знаете, че той не може да лъже! – казвайки последните думи, момчето с рязко движение смъкна късите си панталони и боксерките накуп. Все още възбуденият му до пръсване член изскочи пред шокираната, госпожа Соколова. – Вижте колко е твърд само заради Вас! Мислите ли, че това би станало, ако бяхте “грозна”?! Хайде, вижте колко е твърд за Вас! – настояваше Боби, който отлично знаеше, че тази ерекция се дължи на директорката и мислите му за бельото ѝ, а не на нея, но това беше без значение – можеше хем да я ободри, хем да се позабавлява.
Госпожа Соколова сякаш беше замръзнала от шока и недоумението как да реагира. Та, един от учениците ѝ, стоеше пред нея със смъкнати панталони и… еректирал пенис. Всичко това беше някак толкова сюреалистично! Погледът ѝ за момент неволно се беше спрял върху навирения член… нямаше как да не отчете наистина впечатляващия му размер и това, че наистина изглеждаше доста твърд… Нима тя беше причината?! Докато учителката опитваше да се осъзнае, Боби хвана ръката ѝ и я постави върху мъжкото си достойнство. Това като че ли я върна в реалността. Преподавателката се отдръпна като ужилена рязко назад и веднага се разкрещя:

– Какво правиш, бе??? Луд ли си?!

– Просто като нормален мъж, оценявам красотата Ви. – каза спокойно и с усмивка Боби. – Пък и съм сигурен, че много пъти сте виждали такова нещо пред себе си, не само в учебниците по биология.

– Всъщност не съм виждала отдавна и не са били много и преди това… Но все едно… Аз съм ти учителка! Такива неща са недопустими! – каза госпожата с вече по-спокоен тон.

– Е, и? Като гледам сме сами в стаята, няма никой да ни пречи, нито пък ще разбере. Но може би аз избързах твърде много, да го караме постепенно… – след последните думи, Боби целуна учителката и я хвана за дупето. Тя го отблъсна и понечи да му удари шамар заради проявеното нахалство, но младежът улови ръката ѝ. Превъзхождаше я по физическа сила и успя да я избута назад към леглото. Госпожа Соколова се стовари по гръб върху дюшека му, а без да губи време Боби се намести отгоре ѝ. Отново я целуна, пускайки ѝ език. Жената и този път опита да го изблъска, но този път от легнало положение, тежестта на тялото му ѝ пречеше. След краткотрайната си първоначална съпротива учителката постепенно започна да отвръща на ласките му и езиците им се преплетоха в страстна целувка. Ръцете на момчето започнаха да шарят по тялото ѝ и да опипват гърдите и слабините ѝ. Боби уверено бръкна под дънките ѝ и прокара пръсти под ластика на бикините ѝ, докосвайки интимното ѝ окосмяване там долу.

– Охо, вие не се бръснете! Супер, точно така обичам! – зарадва се момчето.
– Виж, миличък, стига толкова! Поцелувахме се и на мен ми хареса, но това отива твърде далеч! – отново запротестира учителката.

– Спокойно, не правим нищо лошо, госпожо! Последваха още няколко целувки, след което Боби продължи: – Вие се чувствахте кофти, а най-доброто успокоение е винаги в леглото! Харесва Ви да Ви галя така, нали? Но може да бъде и още по-хубаво! Момчето се отмести и слезе от леглото и с рязко движение дръпна дънките ѝ надолу. Госпожата се опита да му противодейства, но твърде вяло и твърде късно. Боби свали дънките ѝ напълно, последваха ги и обувките ѝ.

– Много хубави гащички! – отбеляза младежът, слагайки пръстите си върху белите бикини на госпожа Наташа Соколова и с радост усети избилото влажно петно по тях. Хвана ходилото ѝ и внимателно засмука пръстчетата ѝ. Целувките му много бавно тръгнаха нагоре по краката ѝ и стигнаха до бедрата. Биоложката вероятно можеше да прекрати всичко това, но наистина и беше приятно да усеща подобни ласки и да знае, че зрялото ѝ тяло предизвиква такава възбуда у един младок. Той премина коленете ѝ и езикът му се съсредоточи върху вътрешната страна на бедрата, достигайки опасно близо до бельото и генеталийте ѝ.

– Не, не, миличък, трябва да спрем! Поласкана съм, че ти действам така, но не бива, аз съм ти учителка, а и съм много по-възрастна от теб… – опита да протестира отново учителката, но вместо отговор Боби долепи устни върху тънката материя на бикините ѝ, което я накара да потрепери. Момчето усети така добре познатия аромат на жена и видя, че влагата върху плата се е увеличила. Беше готова за същинското действие. Започна да сваля бикините ѝ много бавно и внимателно като не забравяше да целува всеки оголен милиметър от прелестите ѝ. Тихите стенания на госпожа Соколова постепенно взимаха връх над възраженията ѝ. Боби зарови нос в космите ѝ. Правеше кръгчета с език покрай срамните ѝ устни и съвсем леко с връхчето му докосваше клитора. Подразни я известно време така, след което започна да облизва съсредоточено самия клитор с ту по-груб, ту по-лек натиск, сменяйки посоката и темпа на движение на езика си. Госпожа Соколова вече по-шумно стенеше, разтвори повече крака и се подаде към лицето и езика на ученика си. Соковете ѝ течаха обилно. Постепенно езикът му се зае с влажните ѝ срамни устни.

– О, да, да миличък… Точно така! – напътстваше го с нежен глас тя, ближи ме там, да! Топлата й цепнатина се бе разтворила от притока на кръв там. Учителката мъркаше от задоволство, изстена високо и заби пети в матрака, а Боби се наслаждаваше максимално да я ближе и да усеща вкуса ѝ. Ръката му започна да гали копринената кожа на госпожа Соколова и стигна до дупето ѝ, когато езикът му бавно навлезе между срамните ѝ устни. Учителката движеше дупето си, опитвайки сама да се наниже повече на езика между краката си.

– О, ауау, ооу, да, да, мамка му, да… Хайде миличък, учителката ти го иска, вкарай езика си вътре в мен, даааа – стенеше жената. Ентусиазиран от реакцията ѝ, Боби рязко вкара целия си език между срамните ѝ устни. Устните му допряха входа на влагалището и той го засмука. Продължи да смуче страстно като заедно с това движеше езика си по клитора. Хвана с две ръце дупето на госпожа Соколова и леко го повдигна, а после прокара език към ануса ѝ. Направи кръгче с върха му около малката дупчица и започна да я облизва леко. За учителката усещането да ближат това ѝ, толкова интимно и толкова чувствително място, беше непознато и ѝ се случваше за първи път, но беше изключително приятно и стоновете ѝ се усилваха неимоверно.

– О… Оххх… Колко е хубаво! – Госпожа Соколова държеше с две ръце главата на Боби и силно я притискаше към себе си, окончателно предала се на удоволствието. – О, да, момчето ми, чукай дупето ми с език! Вкарай го по-дълбоко в мен, искам да го усетя!
Момчето я погледна и с удвоени сили се зае да ѝ доставя удоволствие. Учителката, която вече се гърчеше от наслада, махна ръцете си от главата му и здраво стисна чаршафа. Главата ѝ се замота встрани, а стенанията изпълниха въздуха. Боби отново премести устни върху вагината ѝ, като пръстите му продължиха да галят ануса ѝ. С мляскащи звуци вкара език в лоното на учителката си, колкото дълбоко можеше. Путката на госпожа Соколова течеше обилно и ученикът ѝ гълташе соковете ѝ с наслада. Тясната дупка стягаше езика му и това го подлудяваше от кеф. Усещаше, че учителката му е близо до връхната точка на екстаза си.

– Ой-ййй…. Бобиии! Ще св… – госпожа Соколова се задъха в пристъп на еуфория. – Свършвам, Боби! Ооо… езикът ти е чудесен, къъъдеее научиии всичко товаааа?!

Боби вкара до дъно езика си в госпожата и засмука отново срамните устни. Започна с голяма наслада да гълта струващият му се вълшебен нектар на учителката. Стискаше здраво стегнатото и дупе, докато то се свиваше и отпускаше от вълните на оргазма, а тя крещеше неистово. Момчето продължаваше да я ближе. Накрая госпожа Соколова се отпусна на леглото и се опита да успокои дишането си. Оргазмът сякаш я беше опустошил. Без да сваля очи от разтворената й розова цепка, Боби постави отново ръката си между нейните бедра. Пръстите му прилежно се заровиха в русолявата ѝ морава и усетиха влагата на горещата ѝ страст. Госпожа Соколова се изпъна, като лък върху матрака, подпряна само на рамене и петите си. Тя стенеше високо при всяко негово докосване. Боби използва това и се хвърли отново върху нея. Втвърденият му член се допря до вагината ѝ и с рязко движение потъна в мократа й вътрешност до дъно още с първия тласък.
– О, не, не… – прегръщаше го тя, все още треперейки. – Не знам дали трябва… Това не е редно… Не бих могла, та аз съм ти учителка… Той обаче бе толкова възбуден, че изобщо не се вслуша в думите ѝ. Жената се опита да го изблъска настрани от себе си, но бе твърде немощна след екстаза си. Боби я обладаваше с цялата дължина на пениса си и напора на младежките си сили. Проникването му бе изключително пълноценно, защото бе вдигнал петите ѝ на своите рамене. Напълно влажното ѝ влагалище, бълващо отново своите сокове беше изключително тясно и увеличаваше неимоверно неговата възбуда, а интензивните фрикции го водеха твърде бързо към неговата експлозия. Госпожа Соколова бе обвила ръце около раменете му и в забързан ритъм го направляваше в себе си, сякаш искаше да свърши по-бързо. Нейните очи оставаха плътно затворени, но устните и процеждаха възбудено скимтене всеки път, когато той се удряше в дъното ѝ.
– Не, не… – простена тя. – Това е истинска лудост.Аз не мога да го направя със свой ученик…
Боби не се остави да бъде измамен от думите ѝ. Той целенасочено продължаваше да я помпа с настървение.
– Нали това ви харесва? – питаше той. На мен толкова ми харесва да Ви чукам.Усети, че неговата експлозия идва точно между нейни две високи стенания. Затова се притисна силно в нея, почти смачквайки я върху матрака и я целуна страстно, спирайки движенията си за момент. После започна наново да я прониква, с по-бавно темпо, след което отново забърза скоростта. Учителката осъзна, че му бе позволила всичко досега, защото го желаеше! Инстинктивно се раздвижи напред-назад и го обгърна с крака. Неговите движения бяха доста груби н агресивни. Госпожа Наташа Соколова се задъхваше от удоволствие и разтвори още по-широко крака, за да го допусне възможно най-дълбоко в себе си. Няколко мига по-късно тя бе разкъсан от една експлозия в слабините, която инстинктивно я накара да се притисне до плоския му корем. Ушите ѝ бучаха от напрежение, нейния вик на оргазъм, проглуши стаята. Когато видя, че вече е удовлетворена, Боби извади члена си и се излегна отново по гръб на своето място. Дишаше тежко. Преподавателката му биология също, а двете им тела бяха мокри от пот.

– Оуу! Супер сте госпожо! И путката ви е толкова тясна! Леле, каква пичка! – възхищаваше се, макар и доста цинично момчето.
– Ние сме полудели – простена тя толкова тихо,че той едва я чу. – Но пенисът ти е наистина страхотен, а и колко мъже могат да запазят такава сила, като теб?
Със своите осемнадесет години, Боби наистина притежаваше завидна издръжливост, но също и любознателен интерес към женското тяло до себе си, на което още небе се наситил. И сега с ловко движение разкъса копчетата на ризата ѝ и започна да целува корема ѝ, постепенно тръгвайки към гърдите ѝ. Бавно разкопча сутиена ѝ, за да открие двете ѝ съкровища под него.

– Харесват ли ти…? Не са ли твърде малки? – засрамено попита госпожата.

– Идеални са! Много сте секси! – каза момчето и без да губи време започна да ги мачка с ръце, да ги целува и с настървение да смуче зърната. Жената отново застена. Ненадейно младежът спря и поднесе членът си към лицето ѝ. Госпожа Соколова добре разбра, какво се иска от нея. Хвана доста големия му и все още мокър от собствените ѝ сокове пенис с ръка и леко я задвижи като постепенно увеличавайки темпото. Усещането беше приятно, но все пак след известно време, момчето възропта:

– Това е супер, госпожо, но да си бия чикии мога и сам! Хайде, пробвайте с уста!

– Но… Аз никога… Никога не съм го правила! Аз съм сериозна жена, не харесвам фелациото! – каза полусмутено, полуядовито госпожата.

– Ами всяко нещо си има първи път! Пък и вие сте яка мацка, но хубавата свирка е половината секс! Хайде, опитайте! – каза с усмивка момчето и доближи члена си към устата ѝ. – Покажете ми колко Ви харесва, погалете го с езиче!

Учителката неуверено целуна члена пред себе си. Момчето я насърчи и погали по косата. Тя повтори действието си още няколко пъти, след което облиза старателно главичката и прокара език по цялата му дължина. Усещаше вкуса на своите сокове. Опита да отвори уста и да го поеме, но и беше трудно, поради големината му. Налапа малка част от члена и задвижи устни. След известно време Боби я спря. Не искаше да натиска главата ѝ или да бъде груб.

– Ако Ви е трудно така бихте могли да се захванете с топките ми госпожо… – предложи той. Тя го послуша и засмука топките му. С това нямаше проблем да се справи и го правеше с много желание, като едновременно бясно движеше ръка по члена му.

– Искам го пак в мен! Прави любов… Така, де, чукай ме Боби! Твоята учителка иска да я изчукаш – изведнъж извика, спирайки заниманието си госпожата.
Момчето нямаше нужда от втора покана. Целуна я страстно с език, галейки леко зърната ѝ и я постави на четири крака. Приближи се плътно до нея и след няколко целувки по полукълбата на дупето ѝ, отново запърха с език около ануса ѝ. Пъхна два пръста във вагината ѝ и ги задвижи. Тя силно застена. След няколко минути така извади пръста си и го пъхна в малката дупчица малко по-нагоре. Жената изохка.

– Не, не искам там, момчето ми! Хайде пъхни го отново отпред… във вагината ми.

– Искате пак да Ви наеба путката? Така ли? – попита Боби без да извади пръста си от дупето ѝ.

– Да миличък! Наеби ми путката! Нали не се сърдиш, че не искам отзад? – каза смутено учителката.

– Не, разбира се! Аз искам да Ви е хубаво, както ми е на мен. – след като каза последното Боби проникна в нея и започна да я чука с агресивни тласъци. Проникваше до дъно, отново с много бързо темпо, което госпожа Соколова скоро не издържа и се свлече върху матрака.

– Почакай един момент, щом искаш така! – каза тя. Придърпа възглавницата си и я постави под своя корем. Сега стегнатият ѝ задник беше точно под неговото твърдо парче. Боби разтвори вагината ѝ с пръсти и постави там червената глава на крайно твърдия си член. Тя потъна на мига в нея, но учителката възкликна:
– Ох’ Не, не веднага така рязко… Ти може би не съзнаваш, но ти е доста голям. Така ме боли… Той погледна надолу и видя как изпънатата до пръсване цепка е обхванала ствола му. Натисна внимателно и проникна целият. Госпожа Наташа Соколова бе сграбчила края на матрака и хапеше усни стенейки. Това чувство бе прекалено остро за нея! Хлапето явно нямаше представа за размерите си и я пробиваше до край. Уцели един момент, в който Боби бе изкарал салама си от нея почти до главата. Тогава го хвана здраво за ствола и рязко се разпореди:
– По-полека, миличък, моля те. Без да излиза напълно от нея, той забави леко интензитета на проникване, пресегна се напред и улови циците ѝ, като здраво ги стисна. После бутна веднъж-дваж парчето си в нея и нещата тръгнаха по-добре. Госпожа Соколова лежеше под него с вид на търпелива мъченица, но вътре в себе си с наслада отбелязваше как се заражда тъмната вълна на нейния нов оргазъм. Тя пъхна ръката си под корема и започна да мастурбира сама клитора си. Боби забеляза това. Не можеше да си го обясни, обаче пъхна пръста си в задника ѝ, въпреки нейните протести преди малко и почувства през тънката преграда как парчето му се движи в нея напред-назад. Задвижи по същия начин и пръста си, като сега вече това ѝ носеше истинско удоволствие. Госпожа Соколова хълцаше от радост. Ученикът се възхищаваше на нейните опитни движения – тя се разтваряше широко, за да може той да вкара ствола до космите си, а после силно се стягаше, когато той започваше да излиза. След още двайсетина такива прониквания, момчето стовари тежестта си върху нея и усети как с бурни стенания тя се разтрепери в поредния си оргазъм. Това му даде знак, че най-сетне и той може да завърши.

– О, да, сега ще ти напълня путката със сперма! О, дааа! Толкова си тясна, курво! Оооо – Боби още по-яростно стискаше циците ѝ и изстрелваше спермата си дълбоко в нея!
И двамата се стовариха напълно изтощени на леглото и отново страстно впиха устни в гореща целувка. Между краката на учителката се стичаше бяла линийка.

– Ооо… Ааа… Невероятна сте госпожо! Това беше супер, оо! Извинявайте, че така Ви нагрубих на края госпожо Соколова, но екстаза ме заля… – каза Боби и отново я целуна.

– Няма нищо, миличък. Много ти благодаря за удоволствието, което ми достави! Отдавна не бях изпитвала такава наслада… А ако курвите се чукат така, нямам нищо против да бъда такава! И може да ме наричаш Наташа! Сега събирай сили, надявам се, че ще повторим, нали? – каза госпожа Соколова обхващайки спадналата му, но все още внушителна мъжественост с ръка.

– С мацка като вас по всяко време и многократно ще повтаряме! – каза Боби с широка усмивка. Телата на учителката и нейният ученик се преплетоха и целувките им продължиха. Очертаваше се дълъг следобед. А защо не и дълга нощ…

Rating: 4.52/5. From 27 votes.
Please wait...