Да се ебеш с дядо си

Преди много години съпругът ми по време на секс ми подхвърли:

–          Забелязах, че се заглеждаш по по- възрастни. На вечерята следеше и баща си. Реакциите му когато те видя гола да излизаш от банята. И тогава не се покри, а мина гола пред него и то доста демонстративно. Няма да се учудя, ако те опъне. Това беше предизвикателство, според мен.

В него момент бях много възбудена и думите му съвсем ме влудиха и казах:

       –    Таман ще разбера, колко ги бива по- старите.

Мъж ми повиши темпото, което означаваше, че се възбужда повече от приказките и аз взех, че изтърсих:

–          Ще ми се да ме хванат двама- трима като баща ми и да ме оправят.

–          Защо точно баща ти?

–          Веднъж му видях кура, огромен и дебел ми се видя. Вероятно за това свързвам по- старите мъже с него.

Доста често си фантазирахме със съпругът ми тази тема. Зачеквах го за майка му, за приятелката й и други по- възрастни жени. И един ден ми каза:

–          Днес видях в магазина Анжелика (приятелката на майка му). Посегна да се разцелуваме. Подложих си устата. Пусна ми език. Мина пред мен, натиснах се в нея, задникът й, първо мълчеше, после каза:

–          Внимавай! Не съм от желязо, усещам ти нещото. Хей…

Майка му е на 42 години, тогава. С Анжи са връстници. На тази възраст жените са като тигрици. Когато го чух, отвърнах:

–          Трябва да я наебеш. И не само нея. Представям си как го начукваш на майка си.

Сама не вярвах на ушите си, но пък усетих такава възбуда. Повдигнах си на горе роклята, показах му путката си и казах:

–          Виж до къде ме докара с приказките си.

Бутна ме на дивана и си завря главата м/у краката ми. Направи ми жесток кунилигус после каза:

–          Защо не. Аз съм навит да ги изчукам и двете, но при условие, че и ти изчукаш някой старец. Става ли?

Възбудата беше екстремна, представих си как ме чукат баща ми и приятелите му и отвърнах:

–          Става! Само да може да се уреди с татко и някои от приятелите му. Чичо ти или тоя, Диин, дето си пада по мама и татко все го бъзика.

Мъж ми напълно превъртя. Знаех че тези фантазета го подлудяват, както и мен, но този път беше друго, несравнимо. Чух го да ми казва:

–          Ще го уредя! Само да не откажеш.

Не знаех как ще го уреди, но идеята ми допадна и бях готова на всичко. Така след около месец, баща ми имаше рожден ден. Правеше 45 години. Майка ми и свекървата подготвиха празника. Никога не е имало толкова приготовления, суматоха около това, което ме впечатли. Както и да е. Влезнах за нещо в стаята на нашите, на скрина имаше едно малко шишенце с нещо. Помирисах го, имаше аромат на уиски, но не бе уиски. В него момент влезна мама, грабна шишенцето и се изнесе. Вечерята беше доста пищна. Имаше и алкохол, но много лек. Почти никой не е любител на алкохола и се пие само по празници, и то леки напитки. Имаше доста гости, нашите, неговите родители, чичо му с жена си и Диин с жена си. Атмосферата се различаваше от другите празници. И темите в началото бяха различни. После се завъртяха около секс. Имах усещането, че всичко е програмирано. Освен това нещо липсваше. Обикновено по такива празници имаше и други гости, сега бяха като отбран кръг. Това ме заинтригува, но вниманието ми бе привлечено от майките ни. Майките ни бяха най- активни в тези теми. Другото което ме изненада, беше облеклото на майка ми. Рокля на голо. Не го правеше често. За мен бе сигнал, че е разгонена.

 Някъде вече по нощите видях как майка ми беше сложила ръка на бедрото на свекър ми. Бях доста възбудена и следях най- вече баща ми. Седнах до него и доста свойски сложих ръка и аз на бедрото му. Не реагира. Едва след време ме прегърна през рамо, придърпа ме към себе си и ме целуна зад ухото. Което ме накара инстинктивно да му стисна бедрото. Като че ли си поразтвори краката, след което имах чувството, че иска да ме сложи на коляното си. Тогава забелязах как мама му намигна заговорнически. Това ме накара да си мисля, че май го насърчава. Усетих ръката на кръста ми, която се опитваше да ме притегли, станах и се преместих в скута на баща ми. Тогава видях нещо, което никога не съм си и представяла. Майка ми разкопчаваше панталона на свекър ми. Зяпнах, той се изтегли леко назад и тя безсрамно му извади кура. Беше почти станал, почна да го глади. Обърна се към нас, видя, че я гледам, показа ми език, въртейки го и все едно че са сами, се наведе и му го налапа. Бях много възбудена и ставащото около мен съвсем ме шашна. Исках да направя същото с баща ми, но нещо ме спираше. Усетих, че някой ме целува по врата и две ръце които, бяха чак по бедрата ми. В същото време татко си заби буквално главата в гърдите ми и почна да ми целува циците през роклята. Ръцете долу ми хванаха полите на роклята и я понесоха към гърдите ми. Татко се отдръпна и роклята ми беше вече на главата. След секунда бях гола. Чух в ухото си:

–          Писе, давай! После и аз.

Беше съпругът ми. В главата ми се завъртяха какви ли не мисли. Нямах време да ги обработвам, гласът на мама ме изкара от моментното отсъствие, говореше на татко:

–          Хайде, искам да видя.

Отворих очи и насочих поглед към нея, беше седнала върху свекър ми и явно се наслаждаваше на онова което бе в нея. Срещна ми погледа и ми даде знак да продължавам. Тогава пошушнах на татко, да се съблече. Все още изпитвах свян и притеснение. Горкият ми татко, заби ми го като пирон в кисело мляко, но само след секунда изрева и се изпразни в путката ми. Стана му неудобно. Но аз се свлякох и му налапах кура. Имаше още сперма по него, изсмуках каквото беше останало и усетих как пак се втвърдява. Бяхме седнали на дивана, хвана ме за дупето и ме притегли към себе си. Краката ми се сгънаха в коленете, малко се почувствах неудобно, тогава просто си качих единия на облегалката на дивана, той ме задържа, хвана ми другият крак и го качи и него. Бях го прегърнала през вратът, вкара ми го и о, Боже! Този път беше като машина. Не мога да опиша какво усещах. Никога преди това не съм се чувствала така. След около не знам си колко оргазми, може би 5-6 усетих че друг ме гали по раменете и целува по врата. Инстинктивно се свлякох от сладура на татко и го налапах. Успя да се освободи в устата ми. Не беше неприятно, точно обратното, щеше ми се да пуска още. Изгълтах всичко. Едва си извади кура от устата ми и усетих как онзи зад мен ме повдигна, курът му опираше в задните ми части. Беше доста здрав и много нежен, поигра си с главата на кура по ануса и путката ми, след което ми го начука бавно. Разкрещях се от усещането. Такова удоволствие не бях изпитвала. Еба ме доста време, пълна програма(както казва съпругът ми). Времето изчезна. Усещах само удоволствие и правех оргазъм след оргазъм. В същото време наблюдавах майка ми и свекървата. Никой не ги пропусна, но най- ме подлуди, когато мъж ми пое майка си. Онази пищеше и се виеше на хуят му като змия. Никога не съм вярвала, че един ден ще преживея това. Всички ми се изреждаха по няколко пъти. По някое време се оказах в леглото със съпругът ми и чичото. Нямаше спиране. Вече беше изгряло слънцето, в стаята бе светло, лежах на чичото отгоре с кур в путката, до нас лежеше мъжът ми, погали ме по гърбът, после ме придърпа. Прехвърлих се на него. Разликата беше огромна. Ебеше ми се на като на нимфоманка. Завъртях се на курът му и го чух:

–          Какво ще кажеш, Писе? Харесва ли ти празника? Изпълних си обещанието.

Какво можех да кажа? Чувствах се и мръсна, и най- вече щастлива, казах:

–          Ти си най- готиният мъж на света! Обичам те до полуда!

Не го лъжех и днес пак го казвам! След него рожден ден постепенно си давах сметка и ме завладяваше усещането, че най- бе хубаво с татковците. Не знам защо, но на рожденият ден единственият младеж бе съпругът ми. Тази констатация малко ме озадачи. Зачудих се на себе си и констатацията. Споделих го с мъжът ми. Той не се притесни и каза:

–          Писано, аз същото го констатирах. Най- вероятно това се дължи на тяхната сигурност и спокойствие с което го правят.

–          Да, май си прав. Правят го спокойно и сигурно, не пропускат нищо.

–          Има време мила, ще пробваме и по- млади и ще видим.

Думите му ми дадоха да разбера, че и за в бъдеще, ще има подобни преживявания.

Ебали са ме доста млади мъже, но разликата и ефекта са големи. Предпочитам определено по- възрастните. От младежите мога да кажа, че ми допада съпругът ми и брат ми. Интересно, че и двамата харесват да ебът по- възрастни жени. Скоро брат ми се похвали, че е ебал наша близка, която е на 66 години, беше адски доволен. Това ме амбицира и аз да опитам с някой „дядо”. Както казва съпругът ми- парашутът ми се отвори с бащата на баща ми. Стана случайно. Беше забавно, но и много хубаво. Пристигна от Аржентина и съпругът ми го покани в нас. У нас е най-широко. Настанихме го в съседната стая. Той е много жизнен и забавен. Пътува много, изследва разни неща по света, пише книги и т.н. Бяха минали два- три дни, петък, обядвахме и съпругът ми реши да полегне. Аз също се изтъркалях в леглото. По навик вратата на стаята остана отворена. Лежахме голи на леглото. Галеше ме по краката и корема, което веднага ме възбуди. Говорехме за вечерта, щяха да дойдат нашите и може би неговите родители. Беше ме сгънал вече, една от любимите ми пози. Краката ми под мишниците и да ме ебът така. Страхотно ме кефи. Беше отгоре ми и ми говореше нещо за майка си, когато забелязах, че дядото наднича. Това ми доставя удоволствие, да ме гледат гола и когато ме ебът. Забеляза ми погледа, разбра, че съм го видяла, но си остана на мястото. Сигурно ни е гледал доста време. Вечерта мина добре, но скромно. Нямаше големи изпълнения. Към полунощ дойде при мен татко, съпругът ми се изнесе, вероятно при майка си. Люби ме доста време и сме заспали. Към девет часа станах и тръгнах към тоалетната, след което влезнах в банята. Чух шум и погледнах, баща ми стоеше пред тоалетната гол и говореше с баща си. На обедът дядото попита ще почива ме ли. Потвърдихме, той каза:

–          Аз ще отида да посетя дъщеря ми и да видя децата и. Ако ме няма за вечеря, не ме чакайте. Когато се прибера.

В късният след обед дойде свекърва ми, след нея и брат ми. По едно време мъж ми каза:

      –     Отиваме с мама да си починем малко.

Знаех що за почивка, ще е и му казах:

–          Вървете в стаята на дядото, той ще закъснее, ние ще отидем в спалнята.

Към десет вечерта хапнахме малко и аз предложих, ако искат да легнат в ъгловата стая, та стареца да не го местим. Било е около полунощ. В разгара на ебането, когато чух, че дядото се прибира. Много тихо си влезна в стаята. Нарочно поглеждах да видя, дали не ни наблюдава. Нямаше и помен от него. Рано сутринта, беше още тъмница, отидох до тоалетната. На излизане видях светлина в стаята на дядото. Полюбопитствувах да видя, какво прави. Внимателно надникнах в стаята, вратата не бе затворена, леко беше открехната. Лежеше си на леглото гол като пушка. С ръце под главата. Затърсих с поглед курът му, накрая го открих да лежи на коремът му. Любопитството ми нарасна и леко пристъпих към вратата. Очите му се насочиха към мен, но явно не ме виждаше и прошепна тихо:

–          Има ли някой там?

Мислех да се отдалеча, но вътрешно нещо ме подтикваше да остана, застанах на отвора. Тогава ме видя и каза:

–          Защо стоиш там, ела де.

Подвоумих се и влязох. Дори не затворих вратата. Седнах на леглото до него и попитах:

–          Как си папи? Не спиш, сън ли не ти идва, проблеми?

Беше доста директен:

–          Не, всичко е на ред! Видях леля ти. Станала е страхотна жена. Не бях я виждал три години.

–          Виждаш я като жена?

–          Разбирам откъде идва безсънието ти.

–          Много бързо схващаш. Децата бяха там и приятелят и, за жалост…

–          А а, ясно. Сега си в полу възбуда.

Докато говорех го погалих по гърдите. Ръката ми се спря до хуят му. Усетих как трепна. Чух го да казва:

–          Бих искал да съм ти баща.

–          Така ли? Защо, ако мога да попитам? Ти и без това си ми баща по един или друг начин. Може би ако бях леля ми, щеше да си по- свободен с мен?

Почти се обърнах към него, подпрях се на него, лявата ми ръка попадна ха курът му. Не се смутих и го погледнах в очите. Излъчваха надежда. Изглеждаше на около 55-60 годишен. Постави пъка на бедрото ми, а с другата посегна към гърдите ми. Това ме освободи напълно. Наведох се и почнах да му целувам кура. Доста бързо се надигна и чух тогава:

–          Така ще ме изпразниш.

Извадих го от устата си и го на седнах. Така я карахме и сме заспали. Не го беше извадил, когато се събудих курът му бе все още в мен. Нямам представа колко време сме се ебали и колко спали. Но точно тогава забелязах брат ми на врата. Даде ми знак- споко и изчезна. Поспали сме още малко. Съпругът ми ни събуди за обед. По време на обяда всъщност разбрах възрастта на дядото, беше навършил 73 години на 6 май. Т.е. преди месец. От тогава съм се ебала с него няколко пъти. Чувствам се много добре. Днес е някъде по Андите. Вероятно ще се появи към края на есента.

Ето това е, благодарение на съпругът ми, ми се отдаде възможността да преспя с тези мъже и най- вече баща ми. С баща ми го правя по всяко време когато е около мен. Не съм отказала на по- възрастен мъж, стига да ме привлича. Най- възрастния за сега е дядото с когото съм се ебала. Докато е способен, ще му давам.

Мисля, че съм много щастлива. И това се дължи най- вече на съпругът ми, за което ще съм му благодарна до краят на живота си.

Rating: 3.78/5. From 9 votes.
Please wait...