Да се превърне в лесбийка

Автор: Почитателка и редовна анонимна читателка на сайта

Михаил бе 18 годишен. Слаб, русоляв със зелени очи. Приличаше изцяло на майка му Гергана. За разлика от него, тя има страхотно тяло за своите 38 години. 

 Един момент се оказа преломен в неговия живот и той коренно се промени. 

 Беше Събота сутринта. Мишо се събуди и погледнах часовника. 8.00 време за ставане. Бяше на тренировка след час. Облече се на  бързо. Преди да излезе се качих на втория етаж. Там беше спалнята на майка му. Снощи беше ходила на рожден ден, на нейна приятелка. Предположи, че се е прибрала късно, той си легна към един, а нея още я нямаше. 

Чукна на вратата и зачака отговор. Такъв нямаше и чукна пак. 

-Да скъпи, влез. 

  Младежа отвори  вратата. Майка му лежеше в леглото си под завивката. 

-Отивам на тренировка, ще се върна по обяд. 

– Добре миличък и се пази. 

  Михаил кимна с глава в знак на съгласие. Тръгна да излиза и в този момент подледа му се спря на нещо. На земята имаше два чифта женски прашки и два сутиена. Едните бяга на Гергана,но другите не. Защото бяха черни, а тя не харесваше черния цвят. Всичките и дрехи бяха в други цветови гами, но не и в тази. Погледна към нея, а после към  банята в нейната стая. Вратата беше затворена. 

-Кога се прибра снощи? -попита Мишо. 

-Беше късно, не зная. Гледах да съм тиха, да не те събудя-в гласът й той  усети някакво напрежение. 

-Ти сама ли си? – отново попита той. 

_Да,  и с кого да съм.

Излъга, беше сигурен, че майка му излъга. 

-До скоро-каза момчето. 

-До скоро-отвърна тя. 

Тръгна надолу по стълбите. Замисли се за лъжата. Защо го направи,кого крие и защо.?

 “Нима я сварих не подготвена”

  В едно бе сигурен, човека който майка прикри е жена. Съдеше го, по втория чифт бельото до леглото. Именно тази нейна измислица го заинтригува. 

 Тяхната къща беше малка, но много кокетна. Личеше си, че всичко тук е пипнато и направено със стил. На два етажа, като а втория имаше две спални, едната със собствен санитарен възел. Гергана се помещаваше там. На първия, кухненски бокс с трапезария, която по продължение прерастваше с нещо като хол с мека мебел. Още една малка стая, неговата. И баня с тоалетна. Отвън имаше разкошна веранда с маса и столове, градинка с цветя и няколко дървета. Едното беше голямо, точно до къщата. Клоните му почти опираха до прозореца на майчината спалня. 

 Точно тази мисъл озари тинейджъра, излизайки на вън. Можеше само да погледне,ако се покатери на дървото. То бе достатъчно разлистено за да прикрие неговото шпиониране. 

 Дали щеше да получа отговор, не знаеше. Искаше му се само да зърне тайнствената гостенка.Да задоволи любопитство си.

  Помисли си:

” После отивам на тренировка”

 Покатери се бързо. Дръпна леко еди клон за да има по добра видимост от листата закриващи прозореца на спалнята. Бяше на не повече от метър до къщата и от тук се откриваше идеална видимост. .В този момент дъхът ми спря.Майка ми продължаваш да лежи на неглото си. Отвита и оставила на показ голото й, изваяно тяло. Не бе сама. Беше в обятията на жена, непозната за Мишо.Виждаше я за първи път. С Черна къса коса и зашеметяващо, стройна снага.Тя имаше красиво лице и нежни черти. Не можеше да определи възрастта на чернокосата. Но, на нейното телосложение биха завидели дори и манекенки. Тя също беше гола и лежеше върху собствената му майка. Те бяха впили устните си една в друга и се целуваха страстно. Приличаха на две нимфи изцяло отдадени една на друга. Сякаш времето бе спряло и не съществуваше нищо друго освен тях. Две богини, две души слети в едно цяло. Души, които ще летят в пространството на насладата и любовта. И нищо няма да е в състояние да ги раздели. Гледката беше трогателна и същевременно странна. Гергана с друга жена, нима майка му е лесбийка. Да определено той никога не беше виждал баща си. Не бе виждал и майка му с мъж, но с жена… Дори го е помислял. Толкова абсурдно му се виждаше това. Почувства се неловко, еди път от видяното. Един път от това, че шпионираше нещо толкова лично. За първи път не гледаше на майка си, като на родител.По скоро като на сексуален обект, чиито действия го възбудиха до полуда. Да определено пенисът му бе твърд и пулсираше както никога до сега. Сърцето му беше лудо,усети пулса си в главата. 

  Любовницата на майка му се отскубна но нежната й прегръдка и се спусна надолу. Тя обсипа шията на партньорката си с целувки. После още малко надолу, ръцете й се заиграха с  гърди Гергана. Тя пощипваше настръхналите майчиния зърна. . После с хищническа страст ги засмука с устата си, а от време на време езикът й пърхаше около тях. Тези ласки предизвикаха вълна от емоция, тя бе изписана на лицето на неговия родител . Грациозната непозната продължи с любовната си игра. Те се спусна още по надолу. По плоския корем на майка му  личаха влажните следи от езика й. Накрая се озова между бедрата на половинката си. Гергана ги разтвори още повече за да улесни достъпа до собствената си вагина. Чернокосата това и чакаше. Тя се шмугна между тях и прилепи устните си до цепката на любимата си. Не виждаше добре какво точно прави непознатата на малката Гери, но си помисли, че беше вълшебство. Майка му лежеше с очи почти обърнати назад. Тя хапеше със зъби ту горната си, ту долната си устна. Едната й ръка бе впита в чаршафа и го мачкаше с невиждана сила. С другата се опитваше да притисне  главата на любовницата си по плътно към нейните интимности. Михаил имаше чувството, че Гергана иска този език, който я докарваше до друго измерение. Искаше го по-дълбоко и още по-дълбоко в себе си, да я изпълни цялата. 

 Късите му панталони и долните гащи се бяха озовали при глезените на момчето. Държеше се с едната си ръка за клона, а с другата лъскаше възбудения си пенис.Опитваше се със стени сили да удължа удоволствието от собствената му мастурбация. Бяше на края и това му струваше страшно много усилия да не се изпразни на момента. Искаш му се  ди изкрещ “Ей чернокоске, действай по бързо, доведи мама до края” 

  Все едно го чу. Видя, че тя подава два пръста и майка му ги облиза. След това ги пъхна в влагалището на Гергана. Ръката й се задвижи бавно навън и навътре. Постепенно скоростта се увеличи и накрая заприлича на шевна машина. Взря се в езика на гостенката. Издаден напред, като жило на пчела. Той лижеше процепа на майка му с почти същата скорост с която работеше и ръката й. По лицето на Гергана изби пот. Тук тя се предаде. В гледа се в погледа й, див, свиреп, безумен. Поглед на жена искаща да изживее оргазма си веднага. И той я обзе, като буря премина през копнеещата за него жена. Тялото и се изпъна назад и се разтресе от няколко конвулса. 

  Михаил не издържа. Спермата му изхвърча и се плисна. Чу я да пада по клоните и листата. 

 В стаята майка му не помръдваше. Само краката още потрепваха, последното доказателство за безумно силния оргазъм. Когато отвори очи в тях се видя блясък. Тя гледаше другата жена с толкова много нежност, копнеж и възхита.Чернокосата се надигна и легна отново върху неговия родител . Отново двете се сляха в едно и започнаха да се целуват. 

  След малко ролите се размениха. Гергана обходи всеки милиметър от другото женско тяло. Гледайки нейните действия, можеше смело да заяви, че не е нейния дебют  с жена. Освен.,че беше опитна, тя изпитваше удоволствие от тово, което прави. Майка му смучеше и лижеше зърнара на партньорката си с не по_малка страст . Не си беше и представял, че тя ше лиже и с такъв ентусиазъм.       Приятелката на Гери лежеше по гръб. С едната си ръка галеше влагалището си. Мишо се любуваше на гледката. Пред очите му бяга интимните прелести на мамината му любовница. Срамни те й устни се бяха раздалечили. И през прозореца можеше  да зърне  сладката розова сърцевина на нейното цвете. Майка мусъщо се лубуваше на тази гледка и опияняваща усмивка се появи на лицето й. После се спусна между стройнете нозе на любовницата си и започна да работи с език. Удоволствието предизвикано от тази ласка личеше на непознатата. Гърдите й все по-бързо се надигаха и спускаха. Имаше чувството, че изкрещя, когато получи оргазъм.Тялото й се сви на кълбо, а ръцете и се с пуснаха към нейната вагината и я притиснаха. 

  Михаил свърши за втори път. Чувстваше се безкрайно изтощен. Едва намери сили да се спусне от дървото.

    На тренировка не ходи. Мота се безцелно и се прибрах по обяд. Майка му беше във видимо добро настроение. Беше му трудно да я погледна в очите. Чувстваше се гузен. 

-Как си, как беше тренировката?-го попита тя. 

-Добре съм, уморен съм-от върнах той. 

-Знаеш ли , тази вечер ще имаме гост. 

  Тук той вдигна глава и я погледна. 

-Гост? – почти прошепна тази дума

-Да, една моя приятелка. Казва се Ралица. Ще от остане за малко в къщи. 

-За малко? – учудено попита момчето. 

-Да търси си жилище, а сегашното трябва да усвободи. Ще отседне в стаята на втория етаж до моята. 

-Добре мамо-оспях да отвърне момчето. 

  Прибра се в стаята си. Първо си пусна компютъра,. После написа” лесбийка”. Пред него изникна един нов свят. Свят, на любовта между жени. 

  После от умора се унесе и сънува, сънува видяното от сутринта. Събуди се възбуден.Излезе от стаята и усети миризмата на домашно сготвена храна. 

-А ти се пияви-изчуролика Гергана.-Време е, след малко Ралица пристига. Ще и помогнеш ли с багажа. 

-Разбира се, че ще помогна. 

 В този моменти се чу звънец. 

-А тя сигурно е подранила-извика майка му.-Отивам да отворя. 

 Тя отвори, а той застанаха зад нея. На вратата седеше Ралица. Мишо замръзнал на место и се изчерви. Там стоеше жената от сутринта. Тя беше същински ангел. Със небесно сини очи,в който можеше да се изгуби. 

-Здравей, аз съм Ралица. 

Гласът и толкова нежен и топъл, направо галеше ушите на младежа. 

-Приятно ми е аз съм Махаил. 

-Хайде влизай-припряно каза майка му.-Мишо,помогни с багажа. 

 Когато приключи с куфарите Михаил се върна в кухнята. Приятелската на Гергана седеше на масата. Седна срещу нея. Тя го гледаше с проницателен поглед и синете  очи се впиха е него.. 

-Мишо, ти си много сладък. Майката ми е горорила много за теб. Но предпочитам ти да ми разкажеш за себе си. 

 Разказа и накратко, къде учи, какво спортува и какви са  хобитата му.. 

-Имаш ли си приятелска?- го попита тя. 

-Не-отвърнах той,искаше да продължи,но спря.Защото едва ли искаше да чуе това,което беше в главата му.А то бе:

 “Не само нямам ,но и не ме интересуват. Защото тази сутрин видях нещо изключително. Нещо шеметно и впечатляващо.Една нова непозната за мен любов, изпълнена с толкова трепет и вълнение. Тя отключи воайорството в мене. Толкова хубаво ми беше, сякаш бех под наркоза. Честно казано готов съм да му се отдам напълно. Аз вече се интересувам от жени, като вас. И искрено ви благодаря, че несъзнателно ми по казахте този нов свят.”-но нямаше нито силите,нито смелостта.

 Гергана сервира вечерята и седна до гостенката. 

 Вечерта премина гладко със сладко събеседване. 

  В един момент майка му потрепери, сякъш ток премина през тялото й. .Погледът на Михаил се насочи към тях и осъзна, че Ралижа е станала нетърпелива. Ръката й бе на майчиното му бедро. Осети порив на възбужда. Чернокосата гостенка се изправи и той небрежно пусна тениската си  над издулия панталоните му възбуден пенис. Гергана също се изправи и взе да разтребва масата. 

-Утре ще ставаме рано. Ралица трябва да предаде ключовете на новия наемател. В осем трябва да сме там.-гласът на Гергана беше дрезгав. 

-Добре, ако не съм станал ще се видим след това. 

 През нощта почти не мигнаг. Времето прекара в четене на секс разкази и гледане на филми на лесбийска тематика. Заспал бе рано сутринта. Сънува жени, правещи секс с жени.  

  Събуди се, беше почти седем. Скочи от леглото. В къщата беше тихо. Изкочи на вън, колите си стояха в двора. Изгуби разсъдък. Моментално се покатерих на дървото. Целия трепереше от нерви и вълнение. Погледна скришом през клоните към спалнята на майка му.. Прокле се, че  беше заспл. Трябваше да дойде по-рано. Двете жени вече се любиха. Ралижа лежеше на леглото, с тялото застанало леко на една страна. Само краката на Гергана бяха свити в коленете, а тялото й бе изправено. Тя беше обкрачила лявото бедро на Рали, а десния й крак майка му  притискаше с ръце към себе си.Така клиторите и влагалищата им се притискаха и търкаха едно в друго, от движенията на тазовете на двете жени. Движения приличащи на махалото на часовник. Имаше някаква съвършена хармония в ритъма на ханшовете, на двете лесбийки.Толкива нежен и обаятелен, че по него би се захласнал всеки нормален човек. Бавните и нежни движения в последствие станаха бързи и отсечени. Гледайки животинското и бясно триене на вагниа във вагина, си помисли че това ще доведе до болка. Но израженията на лицата им говореше за друго. Опиянение и страст от предстоящите кулминации. Още няколко тласъка, последвани от почти едновременната експкозия и на двете. Мощнте оргазми ги разтърсиха и гергана се свлече над паетньорката си. 

  Толкова се бе прехласнал, че беш  спрял да мастурбира. Неговата  мъжественост стърчеше и той  усети лека болка в тестисите. 

   Погледна отново към стаята. Гергана лежеше, а Ралица изчезна. Обзе го съмнение да не тръгват вече. Тъкмо си мисли да слезе от дървото, когато приятелската на майка му се появи отново. Очите му се фокусираха на нещо което беше прикрепено към нея. От към нейните интимност стърчеше черен фаос. Той бе прикрепен с каишки към кръста.Изглеждаше досущ, като истински.Изнедатата ми беше пълна, защото извика на глас

“О боже” 

С ръка на сърцето, смело можеше да заяви.”Това е най-хубавата и най-покартителна гледка през целия му живот досега.” 

  Тя се приближи до леглото и го насочи към лицето на Гергана. Майка му се на дигна,погали го с ръка. После отвори уста и го пое притваряйки очи. Движенията и напомняха задоволяване на мъж орално. Поигра си с черния пенис колан няколко минути, после отново се излегна. Разтвори краката си на страни и се усмихна на любовницата си. Ралица  се качи на леглото. После насочи черния им приятел към избръснатата вулва на Гергана. Тя го вкара в нея. Първоначално само час от него,полека. Полека докато целия не влез във вътрешността на майка му. Легна върху нея и започна да я чука.

  Почувства се нищожен. Нима мъжете са способни на това. 

  Ралижа  увеличи скоростта.Не трябваше много на родителя му. Майка му отметна глава на зад, тя впи пръстите си в гърба на другата жена и свърши. Тялото и трепереше,а той имаше чувството, че не може да си поеме дъх.Обаче Ралица  не спираше. Тя продължаваш със същия луд ритъм. Изведнъж се надигна на ръце и изпъна силно назад краката и прикрита няколко пъти с тях. Споходи я и нейния оргазъм.Лежаха притиснати една в друга. Не мина и минута, 

Гергана скочи и започна бързо да се облича. Ралица я последва.

   Нямах време, едва не се прибих слизайки от дървото. Влетях в стаята си. Бях изнервен Вместо да мастурбирам, така се прехласнах от любовната играна двете, че забравих. Мишо беше на кокъл. Чу ги да слизат, точно след като затвори врата а на неговата стая. След това долови ръмжене на двигател, те потеглиха. 

  Втурна се на втори етаж. Влезе в спалнята на жените. Ароматът на секс витаеше във въздуха. Отметнах завивката. Чаршафът беше на петна от интимните им срокове. Хвърлиха се на леглото и започнах да ги ближе. Не го интересуваш на коя двете са точно,но вкусът им беше страхотен. До като лежеше по корем и облизваше пръските , с ръка на пипа нещо до леглото. Това привлече вниманието на момчето и той се надигна за да види по-добре. Вдигнах го и погледнах. Държеше страп он колана им, за едната каишка. По трепери от кеф. Обърна се по гръб си се вгледа в него. Ръцете му трепереха от вълнение, а пенисът в панталоните му щеше да се пръсне. Чак сега видя. На предната час, на която бе закрепено черното дилдо продължаваш с ивица. Тя  минаваше от долу и стигаше до каишката опасваща кръста. На нази ивица бе закрепен още едино но по-малко дилдо. Значи докато по-голямото е било в майка му, по малкото се е намирало във вината на чернокосата лесбийка. Ето как тя е достигнала до своята кулминация. Подне трофея си до лицето и подуши. Първо единия, след това и другия силиконов любовник на жените. Пипна ги с пръсти, още беха лепкави.Вече знаеше какво иска да направи. Редуване ти единия ти другия, като ги облизваше и засмукваше. Той искаш още,искаше експлозия и я получи. Напипа пушката си през панталоните. Трябваха му само няколко движения и усети как свършва в гащите. 

 Изминаха седмици.Ралица продължаваш да живее с тях. Михаил откри, че освен да ги наблюдава скришом имам още еди фетиш. Започна да рови в хоша за пране. Взимаше  носеното им бельо и дрехи. Бельото първо го душеше. После го облизваше от вътрешната страна, там където се бе опирало в техните интимност. Накрая го налапваше цялото за да изследва интимните сокове на техните прекрасни вагини. Дрехите им обичаше и се гледаш в огледалото с нарастваща любов към своето отражение. През повечето случаи тези моменти бяга съпроводени със самозадоволяване с ръка. Проблема беше, че това започна да не му стига. Искаше да изживея техните трепет, да получа техни удоволствия и наслада. Искаше му се да е жена и не само това, искаше му се да е лесбийка. Малко по малко това се превърна в негов начин на живот. Грешен, но за сметка на това изпъстрен с толкова много удоволствие. Знаеше, че трябва да престане, но разумът му отхвърляне това. 

 Един ден се разхожда след училище. Видя магазин за перуки. Не знаеше какво го накара и как се озова вътре. Но на излизане държеше еъката си плик щ, а в мщплика се намираше перука. Дълга черна коса. И въпреки, че го направим, все едно сънуваше, сякаш не бяше на себе си. После влязе в магазин за бельо. Излъга продавачката, че искам да изненада приятелката си. Купи си сутиен и гащи,. От друг магазин си взе обескосмяващ крем и чорапи с жартиери. 

 Прибра се в къщи. Нямаше никой, бяха на работа. Отиде до стаята на майка му и взе едно червило. След това се мушна в стаята си. Намаза си ръцете, краката и всички части на тялото му, където имаше космичета с крема. Издържа на гадната му миризма.Изчака малко и о чудо,тялото му изцяло бе обезкосмено. Сложи си червило. После облече бельото, чорапите и сложих перуката. Допира на нежната материя, на бельо с тялото му го накара да по трепери. Погледна се в огледалото. От там го гледаше жена. Да кльощава и без цици, но жена. Само щръкналия му обезкосмен пенис, издул дантелениите гащи, можеше да издаде, че е момче. В този моменти душата му ликуваше. Беше претърпял метаморфоза. 

-Добре дошла на белия свят красива лесбийке-изречр той гледайки се в огледалото.

 Това се повтори и портрети.. . Експериментите му ставаха все по-смели и решителни. Започна да се вмъква в стаята им облечен в използваното им, не изпрано бельо. Откри къде криятят играчки си. Хареса ди вибратора и страпона им. Първоначално пробва с вибратора. Пъхна част от него в дупето си. След това бавно и полека целия. Заболя го. Но болката в последствие отшумя и даде път на удоволствието. След няколко дни повтори експеримента. Пъхна го целия, извади го и пах, и пак. След всяко пъхване и вадене момчето увеличаване скоростта .Непознатото усещане го докара до лудост. Михаил не издържа и изкрещя “ДААааа”. Тялото му се сгърчи и той усетих как семенната му течност покапа по корема.Това забавление му хареса много, но със страпона беше друго. За разлика от малкия и гладък вибратор, пенис колана беше дълъг 15см,. С вени по него, досущ като истински. 

  Този ден Мишо беше на училище,но мислите му не. Още докато вървеше сутринта към сградата, пред очите му бяха двете любещи се жени от снощното му воаьорзтво. Той изкара само първия час и си тръгна. Прибра се в къщи. Ликуваше, беше сам. 

Облече се с маслено зелен сутиен и с дантелени гащи, същия цвят. Зелени чорапи с жартиери и сложих черната перука. Тя контрастираше със светлия цвят на кожата му. Сложи си червило, сенки и едни дълги обици на клипс. 

  Намери носено бельо в хоша за пране. Едини бикини на Гергана и два на Ралица. Отиде до стаята им и извади дилдото с каишките. Ръцете му трепереха.Изпитваше толкова нежност и любов  към силиконовия си любовник. Целуна го, погали с него лицето си, а после го притиснат към срцето. Устата му се отвори и се чу едно тихо”ооххх”. Идващо от дълбините на душата му. Не можеше повече да чака. Тялото ми се тресеше от желание и той даде воля на животинската възбуда. Изтича надилу по стълбите. Влетя в стаята си и се хрърли на леглото. Притисна но лицето бельото на жените и вдиша. Нежния аромат на техните цепки изпълни ноздрите му. . Михаил затвори очи и даде криле на фантазията си. Той бе жена и правеше гореща любов с двете едновременно. Вдишваше и издишване тежко.След това ги остави на гърдите си. После вдигна двата си крака във въздуха. С лявата си ръка отмести на страна дантелините гащи, които беше обул. С другата хвана страпона в основата му и го насочи към вече оголената му хафява точка. “Да” прошепна момчето, когато го мушна изцяло в себе си.Движенията на ръката с дилдото ставаха все по-бързи. “О,да О, да” стенеше младежа. Дали Гергана и Ралица изпитваха това, докато се чукаха със стеапона, което изпитваш и той се чудеше момчето. Не чу.,че вратата се е отворила.Вудя я чак, когато Ралица извика.

 – Какво правиш Мишо? 

Михаил замръзна. 

-Защо си облечен така? Како става тук, кажи ми.Какво е това в задника ти? Това не е ли моето бельо на гърдите ли?Що за идиот ска гнусотия правиш Михаиле? -гласът и беше истеричен. 

 -Трябва да поговорим с теб-отсече Ралица след минута. 

  Гласът й заглъхна, сякаш не беше сигурна, че иска да продължи или искаше, но не знаеше как.

-Аз знам, че си лесбийка – Мишо проговори първия-имате връзка с майка.Зная,че се обичате и мисля, че сте една за друга. Шпионирах ви, вие сте прелестни. Бих дал всичко на света да съм жена, искам да съм лесбийка, като вас-изрече го с наведена глава и се разплака.

Когато я погледна, чието на приятелката на мама му беше увиснало. Явно не знаеше, какво да каже и как да продължи разговора. 

-. Нямам нищо против за родители да имам две жени.Неме интересува, какво мислят хората за това, важното е вие да сте щастливи. Ще съм ти благодарен, ако не я разочароващ и за винаги да бъдете заедно. Иначе можете да разчитате не моята подкрепа във всяко едно отношение и във всеки един момент. 

-Ти си ни шпионорал, гледал си ни как….  

-Да,от дървото много пъти. Искам да ти кажа че това са най-вълнуващите моменти в моя живот. Никога не съм виждал и изживява нещо толкова красиво и толкова истинско. КАЗАХ ТИ ИСКАМ ДА СЕ ПРЕВЪРНА В ЛЕСБИЙКА. ВИЕ СТЕ ВЪЛШЕБНИ. Само когато ви гледам мога поне частично да се домогна до вашата природа. Само тогава забравям какъв съм, и във фантазиите ми се превръщам в една от вас.Затова съм облечена така, искам да прилича на вас Рали. Душата ми е на жена, на лесбийка затворена във мъжко тяло. Обръщай се към нмене, като към жена. Искам да се подложка на операция, да се превърна в истинската жена. Помогни ми моля те… – крещеше в истерия момчето, а сълзите обливаха лицето му. 

 Ралица се приближи и при седна на леглото. 

-Аз съм в шок. Не зная какво да ти кажа-прошеона жената. 

-Помогни ми моля те-изхлипа Мишо.

-О, миличка, съжалявам-каза тихо Рали. 

Михаил я погледна с насълзените си очи. Наистина беше изумена. Гледаше го донякъде с невярващ очи, донякъде с очи пълни със състрадание. 

-Ммм, ще поговоря с майка ти за това. Ще и кажа какво мислиш за нас и аз всичко. За смяната на пола задръж за сега. Трябват консултации и то, ако наистина желаеш. Но те разбирам напълно. Да не забравяй, радвам се какво мислиш за лесбийките. Тук сме на едно мнение с теб. И ти благодаря за подкрепата, за мен и майка ти. Разчита и на моята. 

-Ще ти кажа една хубава новина-продължи Ралица-с майка ти искаме да се оженим. Само, че в чужбина тук све още не става. . Ще я зарадвам, тя така се притесняваш да се разкрием пред теб, а то какво било. 🙂

-Значи ще станеш моя майка.-попита развълнувана Михаела. 

-Да, сладката ми. Майка на сладката ми дъщеря. На малката ми лесбийка. Ти се една от нас.

-Дааа-размишляваше на глас цената-Може пък сега, възбудата да ми е по-голяма. Знаейки, че ме наблюдава още една жена, и на нея й харесва това което правя.Дали ще съм щестлива, че ще се мога да задоволят едновременно две лесбийки, без да изневерявам на Гергана.Ще пробваме да се нагодим с майка ти в създалата се ситуация-тя мило му се усмихна. 

  Ралица излезе от стаята и го остави със собствените му мисли. 

 Само при мисълта, че има вариант да живеят тримата заедно завинаги,го накара да се възбуди до полуда.Изведнъж започна да свършва. Изпразни се в зелените дантелени бикини. За първи път без да се докосне. 

 След малко вратата се отвори. Отново беше тя. 

-Това е за теб.Първуят подарък на мама към дъщеря си.Зная, че си си метала за това-Тя подхвърли чифт черни бикини.-Мисля, че знаеш какво да направиш с тях. 

Михаела ги улови ги във въздуха. Веднага ги обърна на опаки. Там имаше гъста, бяла течност, която приличаше на сперма. 

-Какво е това-изстена тя . 

-Това е моя вълшебен крем, сладка. Мастурбирах за теб. До сега само майка ти го е опитвала фреш, а ти си го опитвала засъхнал. Сега и ти имаш честа да му се насладиш, прясно изцеден от моята вагина. Побързай! 

Михаела не чака втора покана. Налапа ги, вкусът бе превъзходен и “О, боже”. За втори път члена му еректира и нова доза сперма напълни  вече мокрите му гащи, без да се докосне.

Rating: 3.25/5. From 4 votes.
Please wait...