Двама любовници

С Камелия се познаваме отдавна. И двамата сме семейни и всеки си държеше на семейството, но двамата с нея бяхме малко повече от добри приятели. Половинките ни не одобряваха сексуалните ни предпочитания и ние намирахме един в друг това, което ни липсваше. Тя беше дребна жена с правилни черти и хубава фигура, вече към 40. Аз бях на прага на 50, все още с мисленето на 30 годишен.  Стандартните ни проблеми, като деца, кариера, жилища вече бяха зад гърба ни и с нея се опитвахме да наваксаме всичко, от което сме се лишавали през годините. Този дълъг уикенд в затънтено гръцко селце беше едно от нещата, за които си мечтаехме отдавна.  И ето, че се появи се възможност, от която се възползвахме без колебание. Беше  към края на Септември, когато вече почти няма хора, а времето все още е приятно и водата не е съвсем студена. Запазих апартамент в едно хотелче на брега с голяма тераса, на втория етаж над бара. Пристигнахме към обяд, хапнахме нещо набързо и полегнахме за една дрямка на хлад. Последва едно ледено мохито и дълго и лежерно гушкане и въргаляне в чаршафите. Към 5 излязохме на плажа да хванем последното слънце за деня. Междувременно пристигнаха и съседи в апартаментите от двете ни страни. Две двойки, които очевидно бяха заедно. Две дами, мисля ми бяха наборки, но доста добре изглеждащи, с добре поддържани фигури и двама млади мъже на около 30. Всъщност бяха ослепителни жребци. Високи мускулести, очевидно сериозен труд бяха хвърлили за да изваят тези тела. Доста си приличаха, може би бяха близнаци. Освен всичко бяха и много контактни и усмихнати и веднага се запознахме и заприказвахме. Още с идването им на плажа веднага закачиха Камелия за дето побърза да си сложи горнището, което беше махнала преди това. Полафихме посмяхме се, после ние се прибрахме, взехме по един душ. Бяха ни поканили да вечеряме заедно в кръчмата наблизо. Как да откажеш на такива веселяци. Казваха се Ваня и Ваньо, Петя и Петър (примерно). Прекарахме си страхотно вечерта с тях. Мацките бяха стари приятелки, които обичаха да почиват,когато им се допочива. Не бяха омъжени, имаха някакъв съвместен бизнес и се забавляваха на макс. След вечеря се гушкахме и мушкахме до никое време. Съседите също не си губеха времето. Нямаше начин да не чуем скърцането на легла, стонове и дори викове на моменти. Тия двамата направо покъсаха наборките от секс.

На другата сутрин към 9 вече се изтягахме  отпред с кафета. Те се появиха след 10, доста сънени. Този път приятелката ми си остана по цици, макар че не смееше да ги погледне. Жените са странни хора, понякога не осъзнават, колко секси изглеждат и колко мъже ви се точат. Попекохме се. Петя подхвърли  да се разходим с водни колела. На мен ми хареса идеята, Камелия каза, че и е силно слънцето и иска да се прибере под  тентата на терасата. Ваньо и Ваня бяха навити. Така че ние тръгнахме към водните клела. Бяха двуместни и вероятно щях да се возя сам, но в последния момент Петьо каза, че е малко уморен и предпочита да си лежи на сянка. Така останах с Петя в другото водно колело. Отдалечихме се от брега. Мернах за момент Ками, че вече е на терасата и си оправя шезлонга.  Петьо вече беше в бара. На няколко стотин метра от брега Петя си свали банския и се излегна гола отпред. Беше приятна гледка въпреки едва забележимите признаци на възрастта. Продължавах бавно да въртя и да я зяпам. В един момент когато се обърнах брега едва се виждаше, другите двама също бяха доста далеч в страни.

– Капитанът умолява пасажерките да не разсейват екипажа поради опасност от крушение. – Реших да се пошегувам.

– Капитана, ако бе истински джентълмен трябваше вече да е намазал пасажерките със слънцезащитен крем. – Веднага ме контрира тя с усмивка.

Не чаках втора покана. Съблякох се и аз взех тубичката и се настаних до нея. Почнах да я мажа, от лицето, шията, циците, корема… Прескочих “срамежливо” гънката между краката и продължих с бедрата и стъпалата. После обратно нагоре да доразмажа. Е разбира се “без да искам” прокарах ръце по вътрешната част на бедрата почти до горе. Тя леко ги разтвори, а аз окуражен продължих вече в по-интимните територии. Не само че нямаше нищо против, дори потръпваше и леко учести дишането. Заиграх се с клитора и пъхнах пръстче във влажната жозефина. После се настаних по-удобно и продължих играта с две ръце. Намазах обилно с масло  и вкарах 2..3 после и 4 пръста. Изглежда и харесваше да разтварям все повече вагината. Не бързах. Исках да се отпусне достатъчно за да поеме цялата ми длан. С другата ръка нежно галех клитора, колко то да я държа близо до върха. Всичко плуваше в мазнини и сокове. Пръстите вътре вече бяха 5 и дланта ми влизаше почти.

– Хейй, какво се опитваш да направиш.  – изстена Петя.

– Отпусни се, ако ти е неприятно ще спра веднага.

– Непознато ми е, но е много възбуждащо. Разтваряш ме сякаш цялата ти ръка е в мен., а и докосваш нещо вътре, което ме влудява.

– Тогава се отпусни и се наслаждавай. – усмихнах и се и продължавах милиметър по милиметър да влизам все по-дълбоко.

В един момент дланта ми потъна навътре без никакво усилие. Тя изхълца и се разтърси. Беше напрегната и на ръба да избухне. С връхчетата на пръстите си съвсем нежно докосвах матката и. Почнах да правя  леки въртеливи движения, после съвсем  бавно извадих дланта си и веднага пак я вкарах. Направих го няколко пъти. Гърдите и хриптяха и свиреха сякаш не и стигаше въздух. Отново се заиграх с матката и. А с другата ръка пипнах клитора. Това я взриви. Разтресе се със шумни стонове. Беше се хванала за перилата  и ги стискаше така, че пръстите и бяха побелели. Бях застинал в очакване оргазмът да отмине, после продължих по същия начин. Последва втори оргазъм. Дълго не можеше да се успокои след това. А и аз постепенно извадих ръката си, което доливаше масло в огъня.

– Какво направи с мен? – изхлипа през сълзи.

Не казах нищо. просто я прегърнах до като се успокои.

Нямаше никой в радиус от поне километър. После се поцелувахме малко. Бях надървен и подмокрен и попитах:

– А Сега кой ще освободи напрежението на капитана?

– Струва ми се, че има една доброволка усмихна се тя и  ме придърпа върху себе си.

– Искам отзад, ми прошепна по едно време.

– В дупето ли?

– Да. Обожавам аналния секс, а и ми харесва инструмента ти. Ония двамата са с много големи и дебели парчета и почти винаги ми е дискомфортно.

Облизах старателно путето и я обърнах по корем. Полях масло по бузките и почнах да ги масажирам. Всеки път когато ги разтварях се показваше едно перфектно изкусително анусче. Погалих го, вкарах пръстче, почнах да си играя. Личеше си че и харесва. Погалих я с кура си, малко нагоре надолу, после с лек натиск бавно го вкарах в кафявата точка. Изстена от удоволствие, а аз се движех бавно и вкарвах все по-дълбоко, до като топките ми не запляскаха по бузките и. Чуках си здраво, а тя се кефеше много, само че с това стегнато дупе вече бях на косъм да избухна. Забавих и съвсем спрях, дори го извадих.

– Защо спираш??

– Ще се изпразня. С това стегнато дупе ме върна в тинейджърските години. – изпъшках.

– Ами направи го!

За тези няколко секунди отвън бях поприглушил бурята в мен. Вкарах го рязко и продължих да я чукам, а тя се изпразни ужасно шумно. Направо си крещеше. Чак се огледах инстиктивно, но наоколо само море. Продължих в същото бурно темпо и малко след това топчето пукна. Проснах се до нея за да взема малко въздух. После цамбурнахме в морето. Тя плуваше и се гмуркаше превъзходно и още доста си поиграхме във водата. Отдавна беше време да се прибираме, а нашият плаж се оказа на няколко км, та падна доста въртене. Другите двама май също не бяха скучали, защото се прибрахме почти по едно и също време. Беше почти 2ч, а бяхме излезли преди 11. Влязох в стаята, а Камелия тъкмо излизаше от банята.

– Къде ходиш толкова време? Притесних се. – ми каза загрижено.

Чувствах се ужасно гузен. Смотолевих нещо, че течението и вятъра са ни отнесли навътре и едва сме се прибрали. Грабнах една хавлия и се усамотих под душа. Адски ми беше криво от тая издънка. Стоях дълго под душа мислейки, как да изкупя греха си, но нищо не измислих. Когато влязох в стаята тя спеше. Очаквах, че ще бъда подложен на тежък разпит. Реших, че ще чудесно да скоча да взема нещо вкусно за хапване преди да се събуди. Бях сигурен, че не е обядвала. Поръчах в близкия ресторант 2 порции октопод на скара, приготвяха го фантастично, а и знаех, че го обожава. Бутилка ледено бяло вино и една чаша с лед. Върнах се, тя още спеше. Намърдах се до нея, а тя измърмори нещо от сорта:

– Много ли съм спала?

– Не много, – усмихнах се.

Погушкахме се малко.

– Чакам те отвън, има нещо вкусно за хапване.

След малко се появи, дори се усмихна. Хапнахме, после се повъргаляхме в спалнята. Сякаш напрежението беше утихнало. До вечерта бяхме на плажа. След вечеря седнахме със съседите бара на лафче, което продължи до никое време. Поиграхме си малко с устни и пръсти преди заспиване, за секс дори не си помислих. Още ми беше гузно, но пък чувствах че бурята е отминала.

Следващият ден по навик станах рано и без да те будя излязох да поплувам. Морето беше, като огледало. След час се върнах с кафета и кроасани. Ками тъкмо се протягаше. Последва лежерен секс. Въргаляхме се в леглото до 10. Комшиите вече се пържеха на плажа, когато излязохме. Към 11 предложиха да поиграем на карти. Тя каза, че ще се прибира на сянка и тръгна към хотела. Мацките държаха да играят заедно, а ние с младежите теглихме теглихме карти кой да играе. Падна се на нас с Петър да отсрамим мъжката половина. Иван се повъртя няколко минути и се изнесе към бара, а ние се съсредоточихме в играта. Мацките ни биеха яко, а и се бъзикаха и псуваха, като хамали. Забавно беше. Вече доста прижуряше и като си погледнах телефона отиваше към 2. Предложих им да приключваме и да мръднем да хапнем по нещо, което и направихме. Прибрах се в стаята ти беше в банята. След малко и аз. После хапнахме по един гирос с бира. Каза ми на ушенце, че от тази бира адски ти се е доспало, то и аз бях замалял, та полегнахме на хлад в стаята и сме заспали. После гушкане, плаж, вечерта кръчма, после в бара. Послушахме малко комшиите, как го правят. Ваня квичеше, като на заколение. И накрая заспахме гушнати.

Следващият ден тръгна по същият начин. Кафе в леглото, секс, после плаж.

– Вече разбирам защо се прибираш бяла. Теб почти не те вижда истинско слънце. Още рано рано се изнасяш на сянка. – споделих, до като межех гръбчето на приятелката си с поредното супер мега еко био масло.

– Слънцето състарява кожата. – отвърна ми с усмивка. Я се виж какъв си сбръчкан. – продължи да се шегува.

Решихме с комшиите да поиграем пак карти. Този път почнах с Иван,  но той беше ужасно разсеян. След час каза, че не му е ден за игра и звънна на Пешо да дойде. С Петър също не вървеше играта. Беше расеян и допускаше елементарни грешки. Мацките ни разбиха, скъсаха ни от подигравки и ни пратиха да им носим коктейли от бара. Върнах се, Камелия каза че иска да си вземе един хладен душ и не е гладна, а и в тая жега не и се излиза. Мръднах до магазина за един пъпеш и от кръчмата взех едно изстудено вино. Върнах се точно на време. Пъпешът беше нарязан и виното сервирано, когато излише от банята. Хапнахме пийнахме. От жегата ли или виното, каза, че адски и се спи. Нямах нищо против да се помачкаме в хладните чаршафи. Само дето тя заспа веднага. В късния следобяд с Петя и предложи да се разходят до градчето в началото на полуострова. Младежите грабнаха по едни плавници и маски и тръгнаха към носа да се гмуркат. Аз си плуех в едно канапе на бара и зяпах евроспорт. След малко Ваня се прибра от плажа.

– Едно мохито след плаж, усмихнах и се.

– С удоволствие. На терасата съм и го чакам.

Взех два коктейла и се качих горе. Беше гола по корем на шезлонга.

– Влез в стаята ни и вземи едно шише с лосион за след плаж, че май съм поизгоряла.

Разлях малко по гърба и и почнах да масажирам леко врата и раменете.

– Чувам, че имаш някакви специални умения.

– Едва ли са чак толкова специални.

– Нека аз преценя. – усмихна ми се тя.

Продължавах да масажирам с лосиона надолу към кръста и ханша. После бузките и бедрата. Разтворих ги и погалих стегнатото анусче.

– Може би за това ставаше дума, правех се на неразбиращ.

– Не точно, други неща ми описаха.

– Ми тогава да влезем вътре, спалнята е по-подходяща от този ръбат шезлонг.

– Да влезем. – отвърна с усмивка.

Междувременно извадих едно одеало и избрах едно масло от нейните, което ми се стори по-подходящо за фистинг.

Навих одеалото на руло и го покрих с хавлия, после го наместих под ханша и, така че дупето и се вирна. Разтворих бедрата и. Пред мен се откри прекрасна гладко епилирана путчица и едно стегнато анусче. Не можех да пропусна удоволствието да ги оближа. Намазах обилно с масло и започнах играта с пръсти. Разтварях вагината търпеливо с едната ръка, а с другата си играех с дупенцето. Палецът ми вече беше в анусчето и. Вагината се отпускаше и напредвах търпеливо. Постоянния натиск даваше резултати и след 10ина мин длантами потъна в нея. Ваня изохка и остана напрегната. Изглежда бях прибързал с проникването. Съвсем бавно извадих дланта си. Тя потрепера и изпусна въздух с шумна въздишка.

Ако чувстваш дискомфорт да спрем? – попитах.   

– Продължавай. – прошепна тя.

Отново вкарах дланта си. С малко търпение отново бях вътре. Заиграх се с връхчето на матката и. Тя вече беше пред експлозия. Капката, която преля беше от пръстчето в ануса. Изчаках я да се успокои и продължих, но този път черешката на тортата поставих с лек масаж на клитора с другата си ръка.  Избухна, като гореща бира. Кърпата беше подгизнала от сокове и масло. Повторих упражнението, като този път се опитах да масажирам и анусчето и набъбналия и клитор. Ваня сякаш изпадна в несвяст. Само тряпереше и хлипаше. Извадих съвсем бавно ръката си. Махнах одеалото под нея и я прегърнах. Хлипаше и лицето и беше мокро от сълзи. Целувах я. Обожавах тези моменти. Полежахме доста, до като се успокои напълно.  Харесвах я, ухаеше ми приятно. Колко му трябва на един мъж за да се възбуди. Ръцете и напипаха, какво се случва с мен. Тя се отдръпна и ме остави да легна по гръб.

– А сега искам аз да ти причиня нещо хубаво.

Засмука все още полунадървения ми банан и на бързо го втърди до пръсване. Правеше страхотна свирка. Докосваше ме, вероятно със зъбки така, че сякаш ме удряше ток. Подскачах в ръцете и.

– Страхотно го правиш, но не мога да сърша само от свирка. – прошепнах запъхтяно.

Принципно не се изпразвам от свирки, но тя беше на път да го постигне. Въпреки че бях на ръба все пак не се получаваше, което я настърви още повече и го пое целия в гърлото си. Това вече беше друга игра. Не издържах и минута, а за финал заби нокти в хълбоците ми. Направо откачих. Тъкмо ми поразмина малко и  хапна със зъбки  главичката ми. Сякаш мълния ме удари. Изкрещях, къде от болка, къде от внезапното продължение на отиващия си оргазъм. Отпуснахме се един до друг.

– Май попаднах на професорка в оралните науки. – ухилих и се закачливо.

– А аз на завеждащия клиника по мануална терапия. – отвърна усмихната.

След малко чухме младежите  да си приказват със собственика долу и се разделихме. Петя и Камелия  се прибраха по някое време. Ками ми се похвали с разни неща, които си беше купила. А мен пак ме бяха обзели угризения, но поне нямаше никакви съмнения у нея. Вечеряхме, малко дъра бъра в бара и се прибрахме. Тя заспа бързо, аз се въртях с тежки мисли в главата и слушах, как разчекват този път Петя.

Следващият ден ни беше последен. Започна с кафе в леглото. Лежерно гушкане и мушкане до към 10. Малко плаж. Комшиите се изнесоха с водните колела, а ние се прибрахме на сянка. Хапнахме леко и пак  въргаляне в чаршафите. След обяд цъфнахме рано, рано под чадърите пред бара. Всички бяха там и смучеха коктейли.

– Хей ти нали спомена, че се занимаваш с колоездене, ме погледна Петя.

– Да, ако имате желание да се поразходим. Можем да наемем отсреща, все още работи.

Младежите отказаха под предлог, че предпочитат да поблъскат във фитнеса. Камелия също каза, че не е на ти с колелото и ще се поти във фитнеса.

Скочих в едни по-спортни гащи и се запътих към колелетата. След малко се появиха и мацките. Попитах, колко искат да карат. Можехме да идем до съседното село или по-далеч или дори да обиколим половината полуостров. Имахме 4 часа до стъмване. Бяха много нахъсани за обиколка. Предупредих ги, че има няколко доста остри баирчета. Не било проблем, отвърнаха.

Карахме с добро темпо почти без да  разменим и дума до първия баир. Справиха се някак, макар и със здраво пръхтене. Нямаше как да им помагам, но бяха упорити и го изкачиха. Спуснахме се от другата страна. Имаше дълъг и равен участък, който минахме бързо. Следващият баир обаче  им дойде в повече и слязоха да бутат.

– Какво става дами, нещо това хълмче ви дойде в повече ли?

– Нали не бързаме за никъде. –  изпръхтя Петя.

– Камелия е в добри ръце, не се тревожи, ухили се Ваня.

– Определено е в най-добрите, засмях се аз. Е малко ме човърка, дали младежите няма да се възползват от служебното си положение.

Двете се спогледаха и закискаха.

– Е, то Ками едва ли може да бъде изненадана с нещо, което не е правила и друг път. Дори е под въпрос, кой от кого ще се възползва, продължих да разсъждавам на глас.

– Не се знае дали не се е възползвала вече. -каза със закачлива усмивка Ваня.

– Пропускам ли нещо. – попитах?

– Ейй, това мъжете понякога сте големи льохмани. Явно не забелязваш нищо.

– Какво трябваше да забележа толкова?

– Ми това, че тя всеки ден се възползва.

– Съмнява ме. Тя че обича секса няма спор, но е малко свита и трябва доста време, че да стигне до секс с нови хора. А и е параноичка на тема болести.

– Ти си се съмнявай, но още от първия ден онези двамата се надпреварват, кой ще я чука повече.

– Не го вярвам.

– А това, че е параноичка на тема болести още първия ден го разбрахме. Петър разказа, как се е скъсал единствения презерватив, който е имал и тя едва не е припаднала от притеснение. Добре, че си е носил разпечатката от изследванията, които си правят винаги, когато са с нас. Е, после са се успокоявали… с още един час секс. А в следващите няколко дни параноята и се е изпарила по магически начин.

Бях доста изненадан, но определено не ми стана неприятно. Надявах се, че в един бъдещ момент ще  ми разкажеш всичко с подробности. Знаеше отдавна колко ме възбуждат малките и прегрешения и ще се възползва от тази ми особеност. После се замислих, че вероятно няма да мога да ти причиня половината от това, което си правила с онези диви коне, но такъв е животът. 

Прибрахме се на смрачаване. Тя седеше между двамата младежи на един диван в бара и пийваше някакъв коктейл. Усмихна ми се с леко премрежен поглед, а аз се запътих към банята. Вечеряхме и се прибрахме рано. Ти заспа веднага. Аз се въртях цяла нощ. Не ми даваше мира, това което ми казаха мацките следобяда. Не ревнувах, просто бях адски любопитен, какво сте правили.  В главата ми се въртяха едни възбуждащи сцени, като извадени от порно филм.

А в следващите редове ще опиша същия уикенд, но през очите на Камелия

Половин година планувахме тази несемейна почивка. И ето вече пътуваме към Гърция. Нямаше много движение, но все пак малко ми беше нервно преди да излезем от България. Към обяд бяхме в хотела, слава богу съвсем празен. Малък хотел на самият бряг. Отпред плаж, също толкова безлюден и море. Притесненията ми бяха се изпарили. Настанихме се към обяд, хапнахме на бързо и полегнахме на хлад. Бях задрямала, когато моят Жоро се появи с две чаши мохито. 

Излязохме на терасата да ги пием, когато Пристигнаха и някакви други две двойки с една кола. Настаниха се в апартаментите от двете ни страни. Дори ни поздравиха през терасите. Не ги познавах. Изглеждаха приятни и забавни. Разменихме по няколко думи и се запознахме. Жените бяха над 50те, но добре изглеждащи и двама страхотни мъже с тях. Бяха високи мускулести, с приятен бронзов тен, напълно епилирани. На всичкото отгоре страшно си приличаха. Петър и Иван. Имах усещането, че са близнаци. Сигурно киснеха по половин ден във фитнеса и това им беше основната работа, имаха съвършени тела. Ние слязохме на плажа да хванем малко от мекото следобедно слънце. Беше прекрасно. След малко се появиха и съседите ни. Сложих си горнището по навик, а те нещо се измайтапиха с мен.

– Не се притеснявай , на дамите причиняваме само и единствено приятни неща, каза с усмивка Петър.

Е, останах си с горнището все пак, макар че ми стана приятно от това, че харесват гърдите ми, а и имах усещането, че долових онези  похотливи погледи и у двамата, които ме караха да си фантазирам разни неща. На плажа останахме почти до залез. Бяха забавни и весели хора. Уговорихме се да вечеряме заедно. След дългата вечеря се прибрахме по стаите. Пъхнахме се в банята, гушкахме се под душа, после и в спалнята. Беше ми хубаво. Съседите се бяха развихрили здраво и доста дълго продължиха.

На другият ден след кафе в леглото слязохме на плажа. Слънцето още беше меко и се попекох. По някое време се появиха и комшиите един по един. Този път не си сложих горнището, а двамата само се усмихнаха и май пак ме огледаха по онзи сладострастен начин. Пиха кафета, полежаха на шезлонгите и явно им доскуча. Предложиха да се повозим на водни колела. Аз отказах, вече препичаше здраво и не исках да изгоря. Казах, че отивам на терасата на сянка и ще ги гледам от там. Жоро тръгна с тях. Каза че иска да се раздвижи малко. После видях, че Петър се връща, а Жоро се качи с Петя и отплаваха навътре. Явно го е домързяло след снощния маратон си мислех. След няколко минути той се появи на терасата с някакви коктейли и седна до мен.

– Опитай, коктейлът е много приятен, и ми подаде едната чаша.

Както бях жадна го преполових набързо. Беше страхотен, имаше малко алкохол и много лед. Вече ставаше горещо дори под сянката на тентата. Побъбрихме за разни неща. Не можех да се отърся от усещането, че ме желае. Беше ми едно странно отпуснато, леко възбудено, леко замаяно. Разглеждах тялото му. Имаше широки рамене и много мускулести ръце. Беше с доста изрязан бански, който едва му побираше пакета или просто морковът му беше твърде голям. Каза, че е инструктор във фитнес салон и отделно тренира и ходи по състезания. В чашите вече беше останал само лед. Въздъхнах, че ми е горещо, а той изсипа леда от чашата си в ръка и го постави на корема ми. Потръпнах, къде от леда по кожата си, къде от ръката му, която ме галеше с леда по гърдите, по корема. От леда вече не беше останало нищо, но той продължи и надолу. Беше ми приятно и все по-възбудено. Ръката му се спря върху бикините и усещах, че само връхчетата на пръстите леко помръдват, но все още бях с кръстосани крака и не можеше да достигне до мястото където искаше.

– Отпусни се, ако ти е приятно това, което правя, ми каза тихо.

Хубаво ми беше. Разтворих малко краката си. Пръстите му се плъзнаха надолу и почнаха да масажират леко клитора и устните. Той разтвори още краката ми и отмести банския в страни. В следващият момент усещах, как пръстчето му вече потъва в мен. Вече бях мокра . Вкара още едно пръстче и с другата ръка масажираше леко клитора ми. Свърших учудващо бързо. След минута вече се бях успокоила и забелязах, че банския ми е мокър долу. В следващият момент видях, колко беше възбуден и той. Инструментът му, доста внушителен, беше изкочил навън. Стана ми неудобно. Мислех, че всички ни гледат. Всъщност нямаше никой, нито на плажа нито в морето.

– Отивам до банята, казах, и се запътих бързо натам.

Салих бикините и ги хвърлих в мивката, а аз влязох под душа. След секунди се появи и той. Свали банския си. Остана гол и надървен. Прегърна ме с две ръце през кръста.

– Кажи, че ме искаш. – прошепна в ухото ми.

– Искам те, но моля те сложи си презерватив.

– Не ползвам отдавна.

– Тогава няма да правим нищо. – казах твърдо.

– Добре, ще потърся и излезе. След секунди се върна с усмивка. Държеше един в ръка.

– Добре, че имам дълбоки резерви. – каза до като го поставяше.

Прегърнах го през врата, а той ме повдигна. като перце и ме опря в стената. Обвих го с крака през кръста и усетих как бавно прониква в мен. Беше му наистина много дебел и ме разпъваше. Висях на врата му а той се движеше бавно и влизаше дълбоко. Ръцете ми отмаляваха, а не исках да се отпускам съвсем на навирения му чеп.

– Заведи ме в спалнята. – му прошепнах.

До там стигнахме без да го вади от мен. После ме сложи внимателно да легна и продължи да ме чука все по бурно. Оргазмът ме удари внезапно пак. Беше уцелил и темпото и начина и мястото. Той обаче не спираше и се изпразни след малко в мен, а след това продължи още доста, до като му омекна съвсем. Усещах, че краката ми отвътре са мокри и лепкави и когато го извади и се пипнах. Разбрах че всичко това е сперма. После видях че презервативът е скъсан и се е набрал до топките му. Направо щях да припадна от ужас. Мислех си, през цялото време е бил скъсан, а и колко дълго още беше в мен след като свърши…

Развиках му се.

– Как можа да го направиш??

– Успокой се, нищо страшно не се е случило. Ако не ползваш контрацептиви ще ида до аптеката за нещо еднократно.

– НЕ е това. На хапчета съм.

– А какво тогава те притеснява толкова. – ме гледаше учудено?

– Как какво, не те знам, къде и с кого се чукаш.

Стана и извади един плик от чантичката си. Вътре имаше протокол от доста подробно лабораторно изследване за всякакви полово предавани болести и всичките му резултати бяха отрицателни. Беше правено преди 3 дни.

– Мислиш ли че Ваня и Петя ще ни доближат, ако не бяхме абсолютно здрави.

Малко се поуспокоих. Прегърна ме и легнахме на спалнята.

– Страхувам се да не се върнат другите. – му казах тихо.

– Спокойно, казал съм На Иван да ми звънне, когато наближат.

– Ааа значи знае, какво си смятал да правиш?

– Е чак знае не, но знае, че ще си опитам късмета, отвъна с усмивка. Въпреки всичко хареса ли ти?

– Да.

– Искам пак да го направим.

До като го казваше ръцете ми напипаха възбудения му отново кур и в следващият миг вече го усещах, как влиза в мен.

– И аз искам още, шепнех му в ухото. Чукай ме!

Не знам, колко продължи, но ми се стори безкрайно. Изпразни се върху мен. Опръска ми чак косата. Още преди да свърши съвсем го вкара пак и продължи. Беше като разгонен бик. Блъскаше ме здраво още и още. Забивах нокти в хълбоците му и това направо го взривяваше. Изразни се отново и адски дълго Продължи да ме  чука до като не омекна съвсем. После се отпусна до мен дишйки, като парен локомотов. Всичко ми пулсираше отдолу. Налегна ме ужасна умора. Придърпа ме и легнах върху него, а той галеше бедрата и дупето ми. Целите бяхме оплескани в сперма и сокове. Добре, че имаше кърпа на леглото, надявах се чаршафите да останат сухи.

После телефонът му звънна. Затвори веднага и си нахлузи банския.

– Искам пак да го направим, ми казваше до като ме целуваше.

– И аз искам, отвърнах.

После излезе, а аз взех кърпата и влязох под душа. Изкъпах се набързо и излязох точно, когато Жоро цъфна на вратата.

– Какво става зайо, притесни ме. Много се забавихте, измърморих лицемерно.

Нещо измърмори под носа си за вятъра и теченията и влезе набързо в банята. Аз огледах за нещо забравено и полегнах малко да се освестя от случилото се и май съм заспала. Когато се събудих Жоро беше до мен и ме гушкаше и целуваше. Каза, че на терасата ме чака пресен отопод и студено бяло вино. Бях ужасно гладна и ми дойде добре. Понякога, макар и рядко знаеше, как да ми стопли сърцето. После се гушкахме на хлад цял следобяд. Не ми беше до секс, а и той не настояваше. Вечерта мина мързеливо. Послушахме малко съседите. Петя не се чуваше много, но Ваня сякаш беше на заколение. Крещеше, като обезумяла. Петър явно е малко уморен си мислех с усмивка, до като заспивах.

На другия ден се събудих късно след малко Жоро влезе с две горещи кафета. Последва гушкане и бърз секс. После излязохме на плажа. Съседите вече бяха налягали и се печаха. По някое време мацките предложиха една игра на карти. Те двете срещу отбор на мъжете. Петър ме погледна закачливо и май ми намигна. Сякаш пак беше намислил нещо. Казах, че отивам на сянка горе и си тръгнах. Те останаха да решават, как да играят. После влязох в банята за един хладен душ. В съзнанието ми още беше вчерашната случка. Мисълта за това ми действаше възбуждащо. В един момент светлината угасна и преди да осъзная, какво се случва силуетът на Петър беше на вратата, затвори бързо и веднаха го усетих зад мен. Целуваше ме по врата, зад ушите и раменете. Ръцете му ме галеха отпред. Пръстите му потъваха между устните ми. Потръпвах от възбуда. Усещах колко е надървен с бузките си. Главичката му се разхождаше нагоре надолу между тях. Искаше да влезе в мен, но отзад.

– Не там! Не искам отзад.

хванах го с ръка и го насочих където трябва. Влезе бавно с леки тласъци, които ставаха все по-силни и влизаше все по-дълбоко. Топките му шляпаха по бузките ми. Имах усещането че ще ме разцепи. Не продължи дълго. Беше почти на ръба, когато се дръпнах за да не свърши в мен. Обърнах се и го прегърнах през врата, а той ме вдигна и опря гърба ми в стената. Кура му ме изпълни отново и продължи да ме чука с резки и дълбоки тласъци. По стоновете му разбирах, че вече се празни в мен. Висях на врата му, а той с огромните си ръце ме нанизваше, както и колкото искаше. Не можех да помръдна. Можех единствено да се наслаждавам на пулсиращия надървен до пръсване кур. После ме върна обратно на земята и излезе, така както беше влязъл, бързо и безшумно. Лампата светна, сякаш нищо не се беше случвало. Само дето на мен краката ми трепереха и по тях се стичаше сперма. Изкъпах се на спокойствие и излязох.

Когато влязох в стаята го заварих легнал на спалнята завит с чаршаф и с гръб към мен. Имах нужда от едно хубаво гушкане и се мушнах под чаршафа до него. Той се обърна и ме прегърна. И… ужас… Това не беше Петър, а Иван. Стреснах се в първия момент и се дръпнах.

– Успокой се! няма да ти причиня нищо по-лошо от това, което се случи.

– Можеше поне да ми кажеш, че си ти.

– А ти можеше да ми откажеш.

– Естествено ще щях да ти откажа.

– Ако ти е било неприятно и продължава да ти е неприятно, че съм до теб, ще си тръгна веднага.

Не казах нищо. И двамата бяха страхотни любовници. Възбуждаха ме само, като ги гледах, а когато бях в ръцете им направо омеквах и можеха да правят, каквото си поискат с мен. Той сякаш четеше мислите ми и почна да ме целува и гали на всякъде. Усещах отново възбудата от това, което ще се случи. Езикът му се разходи по цялото ми тяло. Целуваше гърдите, шията устните… После влезе в мен с бавни и дълбоки тласъци. Докосваше ме по същия разтапящ начин и сякаш знаеше всичките ми чувствителни места. Оново ме връхлетя онзи внезапен и разтърсващ оргазъм. За момент светът просто изчезна в мъгла. След малко осъзнах, че той още е в мен и продължава по същия начин. После следващата вълна ме пое и пак се изгубих в мъглата. Последваха още няколко такива вълни. Бях ужасно изтощен и безпомощна.

– Не мога повече, прошепнах в ухото му.

Той продължи, но с по бързи и отсечени тласъци и след малко ме оплиска с гореща сперма, чак до лицето.

Лежах изтощена и още не разбирах какво се случваше, а той ме гушкаше и галеше.

Реалността се завърна със звън на телефона му. Стана скочи в банския и излезе. Аз побързах да вляза в банята. Имах чувството, че съм подгизнала от соковете му.

Когато излязох Жоро се беше прибрал. Взе един душ набързо и излязохме да хапнем по един гирос с бира. Бях адски изморена и го помолих да се прибираме. Полегнахме и съм заспала, като отсечена. След обяд имаше пак малко излежаване на плажа, вечеря и дъра бъра в барчето със съседите. Чувствах се странно в тяхно присъствие. Беше ми неудобно, дори изпитвах угризения, че ме бяха прекарали така бързо и лесно, но от друга страна никак не съжалявах. Имах приятното чувство, че на тях им е харесало. След това се прибрахме, малко се гушкахме и въпреки, че този път Петя вдигаше шум съм заспала.

Следващият ден започна, както обикновено. Кафе и излежаване в леглото, после плаж. Към 11 реших, че слънцето е силно и се изнесох, към сянката. Те се гласяха пак да играят карти, а у мен се въртеше неясното усещане, че онези двамата пак са ми приготвили изненади. Свалих си банския и се повъртях пред огледалото гола. Умах усещането че изглеждам различно. Вече мислех да влизам в банята, когато се почука на вратата. Бях по хавлия и само я открехнах леко. Петър с две чаши мохито стоеше отвън и се усмихваше.

– Няма ли да ме поканиш?

– Не заслужаваш много, след номера който ми спретнахте.

– За това съм тук, надявах се малко да смегча лошите чувства, които имаш към мен.

Отворих и го пуснах да влезе. Остави чашите на масичката обърна се и ме прегърна. Хавлията се свлече от мен. Целуваше ме.

– Смятам да изкупя греховете си с нови грехове. Прошепна ми в ухото.

– Май новите ще са още по-големи, ако съдя по това, което напипвам…

Вече бяхме в леглото и се опипвахме. Обърна ме по корем и пъхна възглавницата под ханша ми. Усещах езика и устните му по бедрата и дупето си. Потръпвах от възбуда.

– Имаш страхотно дупе. Искаш ли да опитаме отзад.

– Не! Не точно сега!

– Тоест някога може би??

– Да, може би някога, сега искам просто да ме чукаш.

– Да смятам ли, че си ми простила всичко?

– Ако не го вкараш веднага, няма да ти простя никога.

Веднага го усетих, как ме разпъва и потъва в мен. Забиваше го дълбоко и отривисто. Беше влудяващо усещане и както си мислех не продължи дълго. Извади го и продължи да го трие между бузките ми, до като не усетих че ме облива със сперма. За миг го притисна в анусчето ми. Не се дръпнах веднага, а и той нямаше намерение да го вкарва. Все пак мисля, че проникна малко сперма и там.

– Ейй… Не се стърпя. – скастрих го аз.

– Толкова ли беше неприятно??

– Мии… май не чак толкова, му се усмихнах. – Трябва да се измия.

След това изпихме коктейлите. Аз си облякох екипа за фитнес и се запътих натам. Този път беше по-кратко, но и по-различно, . Беше приятно дори това, което стана накрая, мислех си.

След няколкото дни престой бях събрала сили да надзърна в салона. Нямаше много уреди, но пътечка тренажор и гирички имаше. Само дето аз нямах сила за нищо. В този момент на входа се появи Иван.

– Ооо Еми, решила си да се поизпотиш с железата ли?

– Да, имах намерение, но нещо не ми е ден за това явно. – усмихнах се почти само на себе си.

– Аз мисля, че не денят, а цялата седмица не е предвидена за фитнес.

Гледаше ме закачливо. Вече ми беше ясно какво се въртеше в главата му.

– А видя ли, че има, сауна, парна баня и масажно студио?

– Дори не съм забелязала, отвърнах.

– Е, в момента не работят, но бихме могли да поискаме да ги пуснат за нас.

– Тази жега навън и сауна, никак не ми се връзват.

– А един масаж, как ти се струва?

– Звучи чудесно, но къде са масажистите?

– Масажистът е само един и стои пред теб. Всъщност сме двама, но другият е зает да го бият на карти в момента, каза усмихвайки се.

Беше до мен и ме хвана през кръста.

– Ела, ще ти хареса. – прошепна в ухото ми.

Дъхът му, ме накара да настръхна. Не можах да откажа. Отвори една матова стъклена врата към съседното помещение. Вътре беше сумрачно и имаше само окачалка за дрехи, масичка на колела с разни флакони върху нея и масажна маса. Вдигна ме и ме постави на масата.

– Ще ти хареса повече без дрехи. – ми каза, до като ми сваляше горнището.

Лежах полугола, а той набързо прерови шишетата и избра едно.

– Ползват страхотни масла гърците, виждам.

– Надявам се, че не е ароматизирано.

– Не е.

Усещах се отново леко възбудена. Бях мека, като пластелин в ръцете на всеки един от тия двама дяволи.

– Би било добре да свалим и долнището. – за да не го оплескаме с масло.

Вече го сваляше, а аз само си повдигнах дупето за да го улесня.

Ръцете  му се разходиха по цялото ми тяло. После почна да ме маже с масло. Масажираше бавно и методично от пръстите на всеки крайник до торса. Всъщност нещата до сега бяха съвсем благоприлични, чак изнервящо целомъдрени. Бях потекла от възбуда, а той сякаш си играеше с мен. Със сигурност беше наясно, какво изпитвах, но продължаваше да ме дразни с бездействието си.

– Пъхни ми пръстче. – не издържах. Разтворих краката си още малко!

Не се разбърза много, но все пак след малко усетих, че прониква в мен.

– Масажирай ми клитора. – пак го изкомандвах!

Той включи и другата ръка.

– Искам с език и с пръстче. – продължавах да командвам!

Поне изпълняваше всичко без да каже и дума. Бях ужасно възбудена.

– По-силно!

Бях почти на ръба и след малко избухнах в разтърсващ оргазъм.

Прегърна ме, до като премине бурята. Ръката ми напипа един възбуден до пръсване кур. Придърпах го към мен и го засмуках. Въздишаше тежко. Продължавах да си играя с главичката му.

– Ще се изпразня. – изхриптя.

Продължих, без да спирам. В следващият момент усещах как се напрягат хълбоците му. Чепът му пулсираше, а устата ми се пълнеше със сперма. Наложи се да преглътна няколко пъти, количеството беше огромно.

Продължи да разтрива нежно раменете и вратлето.

– Толкова пъти не бях се празнил до сега. С това малко путенце не успявам да се контролирам.

– А аз какво да кажа? И се изхилих. А какво причинявате вечер на вашите приятелки, че са толкова гласовити?

– Имаме си тайни хватки, но ти изрично забрани да надзъртаме в задния двор, а това е част от програмата, подсмихна ми се закачливо. Не си мисли, че е просто анален секс.

– Охооо, цяла програма??

– Разбира се. Не е само секс. Има играчки, аромати, свещи…Но стига съм си издавал тайните. “Поискай и ще ти се даде”.

Този цитат от библията ми напомняше на някой и се изхилих. Пообърсах мазното с една ролка хартия облякох се и си тръгнах.

В стаята съблякох екипчето и се мушнах в банта точно, когато оят човек влизаше. А когато излязаох на терасата имаше студено бяло вино и пъпеш. Беше прекрасно. След обяд придружих Петя до градчето в началото на полуострова. На 30тина км от хотела. Обиколихме магазините. Жоро остана в бара да гледа телевизия. Пихме кафе на кея и се прибрахме. Вечерта мина както обикновено в кръчмата.

Другият ден започна, както обикновено. Кафе, гушкане, плаж, обяд, дрямка. След дрямката и следобедния секс пак се излежавахме на плажа. Петя и Ваня предложиха да се разходим с колелета. Имаше наблизо под наем. Младежите отказаха. Щели да блъскат във фитнеса. Аз също не исках. Жоро реши да се присъедини. След десетина минути изчезнаха.

– Еми, ела с нас във фитнеса да се пораздвижим. – покани ме Петър с дяволита усмивка.

– Вече раздвижване ли му казвате? – Му се изхилих.

– Ако не дойдеш, няма как да разбереш, а и ще си с двама от най-добрите лични треньори.

Подозирах, какво са намислили, а и го исках.

– Ще взема душ и слизам. Отвърнах и се качих в стаята си.

Под душа в главата ми вече се въртяха какви ли не палави мисли. Пооправих се набързо и слязох облечена в едно впито екипче от ликра. Иван беше в само в салона и мисля, че му хареса това, което видя или поне така ми се стори по погледа му.

– Много секси екипче си облякла. Ще смутиш целомъдрието на треньорите и ще ги вкараш в прегрешение. Каза ухилен.

Беше вече зад мен с ръце на кръста ми. Усещах дъха му и как ми докосва бузките с набъбналия си морков през шортите.

– А може би това искам да направя. Макар че подозирам това ти чувство е ампутирано още в детските ти години. казах тихо.

– Пуснал съм парната баня. Ела да ти я покажа. Прошепна до като целуваше шията и раменете ми.

Потръпвах от възбуда. Усещах, че съм мокра долу. Хвана ме за ръка и отидохме до една съседна врата в мрачния приземен коридор. Вътре беше сумрачно и пълно с гореща пара. Имаше някакво осветление, но не успяваше да пробие през мъглата. Продължи да ме целува и опипва, както и аз вече. Развързах му шортите и ги оставих да паднат на пода. Беше полу надървен. Съблече ме с бързи и нетърпеливи движения. Влязохме още навътре в стаята. Обърна ме с гръб. Очите ми вече свикваха с мрака и забелязах познат силует на пейката точно пред мен, който се изправяше. Беше Петър. Двамата ме опипваха и притискаха отвсякъде. Ръцете им бъркаха нахално между краката ми. Целувахме се с Петър, а после той с две ръце ме придърпа надолу и след миг вече усещах как главичката му набъбва в устата ми. До като се навеждах усещах че Иван целува бузките ми и бърка с пръстче в путето. После кура му ме изпълни бавно и почна да ме чука. Играех си с главичката на Петър, а той стенеше. След малко се отдръпна рязко.

– Хей, тази устичка ще ме побърка и се отпусна назад върху пейката.

А аз седнах в него. Нанизах се на надървения му чеп и го прегърнах през врата.

– Сега няма, къде да ми избягаш, му прошепнах в ухото.

Иван беше зад мен и ме галеше по раменете и вратлето. Усещах, че Петър е на ръба и се дръпнах. Не исках да свърши толкова бързо. Иван  и продължи да ме го вкара на свой ред и почна да ме чука дълбоко и рязко. Топките му пляскаха по бузките ми. Усещах го, че и той е на ръба и се отдръпнах напред. Низах се отново на Петър. Харесваше ми да си играя с тях и да се отдръпвам в последния момент.

– Искам да се изпразните върху мен, прошепнах в ухото на Петър след малко. Краката ми бяха отмалели доста. Седнах на пейката и се облегнах назад. Двамата бяха пред мен и се пипаха и мастурбираха. Бях ги хванала за хълбоците и целувах надървените до пръсване парчета. Вече усещах, как Петър се стяга и в следващия момент струя сперма ме плисна в шията и лицето после го обхванах с устни и преглътнах последните тласъци. Иван също ме оплиска с мощни струи, от които поех с уста последните капки. Цялата бях оплискана. Лицето шията гърдите, а и в тази влага се чувствах изцяло пропита в мъжките им сокове. Двамата седнаха до мен и се пиполчехме още известно време.

– Как беше парната баня? Попита Иван.

– Мммм, сладка и лепкава. Точно, както ми харесва.

– Много сладка игричка ни спретна и на двамата. Жоро е случил на любовница явно, казваше Петър до като ме целуваше и галеше.

– Та каква беше онази специална програма, с която побърквате Петя и Ваня.

– Кажи вълшебните думички и ще разбереш!

– Искам да опитам специалната ви програма. И ако може сега. Само че първо ми кажете, какво ще правите.

– Вече си поискала и няма връщане назад. Ще трябва да изтърпиш всичко до края.

– Звучи ми като да е някакво средновековно мъчение.

– Е мъчение е силна дума. По верният израз би бил “безкраен мъчителен оргазъм”.

– Оооо.. звучи плашещо.

– Но те човърка любопитство, нали!

– Да, много.

Освен това бях и възбудена, омекнала и мокра от топлината и соковете им, от ръцете, които ме пипаха навсякъде и от всичко случващо се.

– Ела в банята!

Беше в съседното помещение. Взехме по един освежаващ хладен душ.

– А сега в стаята за масажи.

– Няма ли да се появи някой? попитах.

– Изключено, дори собственика каза, че идва чак утре. А нашите хора ще се забавят доста. Решили са да обиколят полуострова, което е поне 4 и повече часа.

Отпуснах се по корем на масата. Иван палеше свещи на всякъде. Петър изтръска едно малко шишенце.

– Какво беше това? попитах.

– Нещо за отпускане. отвърна с усмивка.

Имаше една голяма тоалетна чантичка на масата, от която започна да вади най-различни вибратори и странни играчки.

– Аааа това ли било??

Иван вече ме мажеше с масло и масажираше. Имаше нещо във въздуха, което ме замайваше, а и ръцете му ме пипаха навсякъде.

– Преди ден два спомена, че следващият път може да оптаме и в дупето.

– Точният израз беше “някога”, а не следващият път, казах, но май не бях много убедителна.

– Това е част от играта и не може без да си поиграем в задното дворче.  Сега ще ти погаля бузките и около анусчето, а ти сама ще решиш до къде да стигна.

Звучеше ми успокояващо и се отпуснах пак на масата. Петър пъхна под ханша ми някква мека цилиндрична подложка, от която дупето ми се вирна. Струйка масло се стече между бузките ми. Едни палави пръсти ме галеха от клитора до опашката и обратно. Беше ми хубаво, леко замаяно и възбудено. Петър ми показа някакъв вибратор, който завършваше с  мека силиконова топка. Почна да ме гали. Докосването на клитора с това нещо направо ме разтърсваше. Нямаше да издържа и минута преди да свърша. Иван продължаваше да ми опипва бузките и дупето а и посегна и взе някаква друга играчка с форма на издължено яйце висящо на дебел конец. Усетих вибрации и между бузките около дупето.  Вибриращата глава все повече се задържаше по чувствителните места и усещах прилива на възбудата. малко ми трябваше. Още и Още малко и оргазмът ме блъсна, като гореща вълна. Всичко ми трепереше долу.  Размина ми след малко и света доби отново реални очертания. Въпреки това още усещах нещо вибриращо вътре в себе си, което все още ме държеше близо до ново избухване. Петър беше оставил големият вибратор и се настани върху мен. Усещах как твърдият му кур проникна бавно в разтворената ми вагина. Движешеше се бавно а това сякаш усилваше вибраците.  Отново ме заля горещата вълна. Нещо дълбоко в мен пулсираше. Едва се бях освестила от поредния оргазъм и избухна следващия. Притъмняваше ми на моменти, бях изгубила представа за време и  пространство.  Опитвах се да не съм много шумна.  Колко е продължило не знам.  Струваше ми се, че ме чукат и двамата и се смениха  няколко пъти. Течаха ми сълзи, разплаках се.  Бях уплашена. Всичко в мен трепереше.  В един момент съсзнанието ми се проясни. Едва дишах, още хлипах, лежах по корем напълно изнемощяла. Всичко долу ми беше мокро от сперма и соковете ми. Бях сама в стаята. След малко се появиха увити с едни къси хавлиени кърпи.

– Как си Еми? ме попита Иван.

– Как??? Щях да умра от секс. Уплаших се.

– Винаги е така първия път, засмя се той. Може би вече разбираш защо крещят нашите приятелки. Само че те отдавна не се плашат, а просто се наслаждават.

– Заповядай, студен портоклов сок.

Изпих го на един дъх. Вече бях съвсем на себе си. Станах и изтичах до банята. Когато се върнах масата беше чиста и суха, те си стояха все още на столчетата.  пиеха си сокчетата и се пиполчеха.

–  Столовете са само 2 избери си у кого да седнеш. ухили се Петър.

Седнах на края на масата. и им се ухилих. Иван стана и се намърда между краката ми. Прегърна ме и прошепна.

– Виждам, че си готова за още.

Не казах нищо. Беше толкова силно и разтърсващо, чак плашещо хубаво.  Бях увила ръце около врата му, както преди и пак, както преди ме вдигна и наниза на чепа си.

– А хареса ли ти играта в задния двор? ме попита, до като се движеше бавно в мен.

– А?? То е имало игра и там ли??

– Само с едно вибраторче с формата на яйце. Ние си спазваме обещанията  да не влизаме без покана.

– Мисля, че няма да ви поканя скоро, се изхилих. Инструментите ви са плашещо големи за това малко дворче.

– Мисля, че след малко няма да можеш да мислиш. 

– Мисля,  че плашиш кучето със салам. му прошепнах в ухото.

Той легна на кушетката, а аз бях върху него и продължавах да му се нанизвам бавно на сладкия морков.

Почти бях легнала върху него. Петър изсипа малко масло между бузките ми и почна да ги разтрива с ръка. Пръстите му  се притискаха в дупето ми.

– Да вкараме ли пак играчката? ме попита.

– Дааа.. Искам… прошепнах му възбудено.

– Но този път ще разнообразим с друга. каза Петър и взе един вибратор с  форма на малък мъжки фалос и почна да ме гали с него. Усещах го, че вибрира и леко ме гъделичкаше.

– Гъделичка ме.

При което той увеличи натиска и играчката изведнъж потъна в анусчето ми.  Малко се стреснах, но бях вече толкова възбудена, че бързо се отърсих от притесненията си. Усещах отново вибрациите ниско долу в корема си и дебелия му кур, който влизаше много дъбоко. Възбудата ми растеше с всяка секунда. Беше ме хванал с две ръце за бузите и ме набучваше на твърдия и стърчащ клон с настървение. Клиторът ми се триеше в него точно, както искам. Отново ме заля горещата вълна и загубих представа къде  съм. Май извиках доста силно. След малко всичко се проясни. Лежах на гърдите му все още нанизана на твърдия му кур, а Петър държеше в ръце и размазваше масло по друг вибратор. Изглеждаше малко по-голям от първия. Вкара го след малко игра между бузките ми.  Неприятните усещания бяха изчезнали, Иван се движеше в мен със засилващи се тласъци, възбудата ми нарастваше все повече и свичко се повтори  със същата замъгляваща съзнанието сила. Чувставх се отмаляла и се отпуснах върху гърдите му все така разкрачена. Бях толкова разтворена и хлузгава, че можех да го погълна целия.

– Няма ли да свърши тази програма? Попитах с измъчена усмивка.

– Три задължителни оргазма  има по план, а после свободна програма, до като всички бъдат задоволени. 

– На мен май и това ми е в повече. Изпъшках.

– Вече си на финалната права. Казаше Петър, до като  намазваше поредния вибратор .

Всичко почна да се повтаря. Леките тласъци в началото и играта с поредната играчка до като потъна в дупето ми. До колкото успях да я видя вече си беше с размери на съвсем нормален пенис. Възбудата нарастваше бавно. Играчката сякаш не вибрираше а само се движеше в мен. Петър ту я вкарваше ту я изкарваше. По някое време осъзнах, че и той е на кушетката зад мен и ръцете му не държат вибратора, а са върху ханша ми и ме чукаше също. Двамата бяха почти неподвижни а с ръце ме нанизваха на чеповете си бавно и внимателно.  Единият в путето другия в дупето. Всичко пулсираше в мен. Петър изпъшка и застина. Усещах само пулсиращия му кур в себе си. След малко  го извади бавно и вече омекнал. Иван почна да го забива с резки и дълбоки тласъци. Изпразни се шумно и се отпусна и той. Лежах върху него и единственото, което исках е да си събера краката.  Помогнаха ми да се отместя и ме оставиха да лежа. Те отидоха в банята. Събрах сили и се затътрих и аз натам. От мен бликаше сперма от всякъде. Гушкаха ме в банята мазаха с шампоан и разтриваха краката хулбоците и навсякъде.

След някое време бяхме в барчето отпред. Чудех се дали момичето на бара е чуло нещо, но всъщност ми беше все едно. Беше ми хубаво.

– Май не си спазихте обещанието ги бъзнах ухилена.

– Май ти беше приятно това малко прегрешение. ми намигна Петър.

– Имам усещането, че се случи пак в София, усмихваше се Иван.

– Възможно е, отвърнах. Неведоми са пътищата божи. Отвърнах с цитирайки един познат.

Вие се появихте след доста време. Мацките изглеждаха доста уморени, а ти се подсмихваше странно, Сякаш знаеше за нещата, които се случиха през тази седмица.

Rating: 4.00/5. From 1 vote.
Please wait...