Дежурството част 1

                                                        Дежурството

 Да, Мария наистина обичаше секса…!”Мръсна курва такава!” си мислеше тя, докато Асен съсредоточено я лижеше, като предисловие на бързото следобедно чукане, което си бяха спретнали в кабинета на дежурния лекар. Асен беше с 26 години по-възрастен от нея, но все още голям женкар с голямо самочувствие на способен мъж. Вече леко й бе поомръзнал, въпреки страстния и разнообразен секс, който правеха поне веднъж седмично в един забутан хотел. Мария харесваше тежкия му език с който често заместваше трудната за поддържане ерекция, развинтената му фантазия и склонността му да пробва нови неща-имаше все още такива, въпреки преклонната му възраст от 66 години. Скоро я бе изненадал с вибратор и пенис ринг, подари й ги след дълго отсъствие от града, след като многократно го беше побърквала с виртуален секс и няколко клипа, на които маструбираше на дивана в хола.

-Дай ми путката!!!-вече готов и надървен той проникна с бързо движение в нея. Мария беше свалила долната част на работния си костюм, седеше разкрачена на бюрото, докато Асен правеше забързано и страстно й го набутваше. Панталонът и бельото му са бяха омотали около глезените му, не беше свалил очилата си, а следобедното слънце караше голото му теме да лъщи предизвикателно. Мария си спомни първия път, когато правиха секс-беше в семейната вила на Асен в Банкя, където трепереща от възбуда и нетърпение беше се съблякла в прашната тъмна стая, предвкусвайки удоволствието от големия му член. Остана донякъде разочарована, когато той не успя дори за секунда да получи ерекция. Докара я до няколко оргазма с език и ръце и успя да я задоволи, но остана с усещането за поражение. Когато отидоха на хотел следващия път я изчука яростно, докато тя викаше и пъшкаше, най-после усетила дебелия му пенис дълбоко в себе си.

-Ела на леглото!-изкомандва я задъхано.

Тя легна на неудобната кушетка и вдигна крака послушно-беше страшно възбудена и мокра, обръснатата путка зейна незадоволена срещу Асен. Той отново коленичи между краката й и започна да потупва с език клитора.

-Смучи я!!-Той налапа лакомо, но не успя да я докара до оргазъм този път. „Не може да се сравнява с Адриана…” Мария с копнеж си спомни уговорката с младичката сестра от съседната клиника, с която щяха да се видят утре. На 40 години Мария имаше богат сексуален опит. Омъжена за мил и любящ мъж, който поради тежката работа и многото ангажименти не успяваше да задоволи все по-нарастващия й апетит за секс, Мария знаеше, че ще му изневери все някога, защото огънят между краката й не даваше дъх да си поеме. Тя беше красива брюнетка, с дълга буйна коса, големи гърди и старомодно пищно тяло. Мъжете по улицата я заглеждаха, особено когато в очите й гореше онова особено пламъче, което им подсказваше, че няма задръжки в леглото.

Наведен над нея Асен отново яростно блъскаше.

-Свършвам….-извади го и пръсна сперма по корема й. Разбра, че не е успял да я докара до края този път, затова отново я разчекна на бюрото и заблиза вече доста влажната й праскова. Мария пъшкаше тихо и въртеше таза си срещу устата му, когато телефонът иззвъня:

-Д-р Христова?

-Да-Асен не спираше да я чука с език

-Да ми дозирате….-сестрата насреща дори не подозираше, че в момента дежурният лекар е пред оргазъм.

Мария набързо даде инструкциите си и затвори телефона. Това леко я поразсея, но сега отново се съсредоточи върху работливия език на Асен и най-после избухна в устата му. По-късно докато пиеха кафе, тя си помисли,че вече е време да прекъсне тази връзка-Асен беше увлечен по нея, но й писваше лесно омекващия му член, а и все пак възрастта му го поставяше в рисковата категория любовници, които умираха от инфаркт по време на секс. Не можеше да отрече, че й харесваше да й навира кура си отпред, а вибратора отзад, като така я докарваше до една от най-мощните кулминации. После Мария го яхваше, като със специфични масажни движения на влагалището си задържаше полуомекналия член и хем свършваше отново, хем го караше да експлодира от кеф. Да, Асен наистина имаше проблеми с ерекцията и това почваше да й писва. Трябваше да си намери млад и доста по-издръжлив любовник.

Дежурството вече почти изтичаше, а Асен отдавна си беше тръгнал, когато на вратата плахо се почука

-Да!-отговори Мария, загледана в екрана на компютъра.

-Може ли…-на вратата стоеше Адриана, цивилна и весело усмихната.

-Я, ти още ли си тук?-зарадва се Мария.

-Реших да дойда по-рано, нощна съм…-Адриана седна на стола насреща, като в движение сваляше палтото си. Тя беше пълната противоположност на Мария-дребна, слабичка блондинка, с малък бюст и пристрастеност към необичайните пиърсинги. Те се познаваха отдавна, но съвсем наскоро разбраха, че имат общи сексуални интереси, които включват и собствения им пол. Мария си даваше сметка, че нямат много време, затова стана и внимателно завъртя ключа на вратата.

-Така никой няма да ни обезпокои-каза тя, докато издърпваше Адриана от стола и страстно я притисна, докато я целуваше с език. „Тя ще успее да ме довърши”-мислеше си Мария, докато смучеше езика на Адриана. Спусна ръцете си отзад по гърба й и леко стисна малкото й дупе. Адриана страстно завъртя ханш и се притисна още повече. Двете се целуваха унесено още малко, после Адриана леко се отдръпна и разкопча дънките си, набързо свали блузката си и остана по сутиен.

-Ново бельо?-промърмори Мария, докато разкопчаваше сутиена й за да открие малките й гърди с пиърсинг на зърната.

-Ммммм…-каза само Адриана, когато Мария леко засмука едното украсено с халка зърно, а другото внимателно подръпваше. Поигра си малко така, а после слезе уверено към пъпчето, за да поиграе с неговата обичка.

-Оххххх…-изпъшка Адриана и засмъква дънките-Много съм мокра вече….Мария услужливо бръкна под бикините й. Даа, наистина беше възбудена…С бързи движения на пръстите започна да търка влажния клитор и Адриана достигна до оргазъм в мига в който самата тя навря ръката си в бельото на Мария. Тя усети меките й пръсти между краката си, но внимателно я отблъсна и я побутна към леглото. Адриана се свлече напряко, докато Мария издърпваше дънките й. „Най-после!”-си мислеше, докато разтваряше краката на Адриана и насреща й лъсна гладко обръсната, увенчана с малко метално топче на клитора сладката катеричка. Мария се нахвърли с уста и език на нея, трепереща от възбуда. Докато умело въртеше уста в страстната френска целувка, Адриана тихичко пъшкаше и повдигаше таза си срещу неумолимия език на приятелката си. „С този пиърсинг на клитора мога да свършвам с едно прекръстосване на краката, докато шефката ми пише назначенията на бюрото срещу мен…”-беше казала веднъж на Мария, когато тя я попита няма ли да боли, когато най-после се случи да правят секс. Беше обещала всичко и сега наистина й го даваше. Мария задълба с език във влагалището на Адриана, уверено търсейки Г-точката й. По учестеното дишане, разбра, че я е намерила.

-Охх, свършвам…-Адриана повдигаше задъхано путката си срещу устата на Мария-Аааа…-плисна топла сладка влага по лицето й , Мария потърка клитора й с палец и стана, за да се съблече. Набързо смъкна работните дрехи и бельото си и седна на леглото срещу Адриана, придърпа я срещу себе си с уверено движение, докато двете сляха в страстно търкане двата порядъчно мокри клитора. С мощни въртящи движения Мария наложи бърз ритъм. „Уф, обицата наистина не пречи…”-беше последното, което си помисли, когато екстазът я погълна. Адриана я последва за секунди, като си мислеше, че отдавна не е правила толкова задоволителен секс. Кой да знае каква истинска сексуална находка работи в съседното отделение?!? Лежаха в сумрака, когато чуха тихо почукване на вратата и отдалечаващи се стъпки.

-Това е смяната ми..-пошепна Мария-Май трябва да тръгваш.

Двете се облякоха набързо и се сбогуваха с пожелание за лека вечер.

„Искам да ме лиже!”-мислеше си Мария, докато вървеше по коридора в търсене на нощния дежурен. Май засега младия любовник оставаше като резервен вариант…

„Искам да ме фиства!”-мислеше си Адриана, преди да приеме смяната.

Следва

Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...