Десита фантазия

Striganye

Беше около 23:35 и се чудех какво да правя. Да пусна компа и да играя някоя игрица, да лягам да си ровя в телефона или да пия още една бира с картофи за по-бързо заспиване. В крайна сметка пуснах телевизора и прещраках каналите. Разбира се минах и през порното. На един от каналите една русолява мръсница я бяха сгащили двама и така я тъпчеха, че тя забелваше очите през 20 секунди. На другия пък две едри сладурани се бяха награбили в ножичка и сладко потриваха една в друга влажните катерички. На третия една тъмнокоса с малки гърди така сладко облизваше чепа на пича и му засмукваше главичката, че от гледката малко се понадървих. Тя не спираше да го лъска и смуче и наплюнчва и пак набива до гърлото, че едвам издържах. Исках мощно да се изпразня, след като 1 седмица бях на сухо.
С Десита бяхме скарани от толкова време и не си бяхме говорили, дори и секси снимчици не си бяхме пращали. А тя е страшна мръсница. Ходи по участия с къси дрешки и прозрачни гащички и това я възбужда. Реших, че ще надмогна мъжкото си его и ще направя крачка към сдобряването. Написах ѝ, че идвам към дискотеката, в която има участие тази вечер и искам да си поговорим за 2 минути. Изпратих ѝ гласово съобщение да информира охраната в дискотеката, че съм “вътрешен човек” и ще искам да ме пуснат в гримьорната. Хвърлих си един студен душ, оправих си брадата, прилежно избръснах всяко косъмче в интимната зона, напръсках се с най-любимия ѝ парфюм и се запътих към дискотеката. Напът за там минах през един табак, та взех един Линдт шоколад, понеже тя много го обича.
Влязох в дискотеката около 1:30, 15 минути преди тя да излезе да пее за пръв път. Поръчах си един бърбън с редбул и ги изпих почти на екс. В тоя момент тя излезе да пее. Все едно умишлено беше облякла точно това, което не можех да понасям да виждам върху нея. Тясно бюстие, къса черна пола и едни високи токчета, които я правеха да изглежда с 15 сантиметра по-висока, така че зрителите да могат да надничат под полата. Не, дрехите са много яки, просто не обичам да са върху нея, а на пода в коридора на хотелската стая, докато ние се забавляваме без тях.
Приближих се към сцената и очевидно тя ме забеляза. Приближи се и ми хвърли най-агресивния поглед, който някога съм виждал в очите ѝ. След това пя и танцува около 25 минути, като през цялото време се опитваше да ме дразни, танцувайки максимално секси и разкрепостено, като при повечето движения я бюстието, я полата ѝ се местеше и тя се опитваше да внесе ред в целия този сексуален пожар. Реших, че ще отивам вече зад сцената.
Запътих се към бекстейджа, като дори охранителят, който пазеше ми беше авер, тъй като на повечете участия, на които ходех с нея, аз го черпех къде бира, къде някое уиски, докато заедно се кефехме на гледката на пеещата Десита от позицията на DJ-я. Разменихме 2 приказки и ме пусна навътре. В гримьорната нямаше много. Бутилка шампанско изпита до половина, един стол, една маса, огледало с много светлини и едно миниатюрно диванче за човек и половина. Седнах, настаних се на дивана и зачаках. След около 10-тина минути DJ-ят обяви, че Деси излиза за кратка почивка и знаех, че идва тежкият момент за разговор със сериозен тон.
Влезе в стаята и директно седна на стола пред огледалото. Изпи чаша и половина шампанско почти на екс, попи си леко устните, избърса потта от врата си и се обърна назад към мен.
-За какво искаш да си говорим?
-За онова, за което се скарахме, но първо виж какво ти нося. – извадих шоколада и ѝ го подадох. Той беше омекнал доста, но все още беше цял в опаковката.
-И к’во, мислиш, че като ми вземеш любимия шоколад и дойдеш на участие в бекстейджа, за тези 10 минути ще се изясним, така ли? Не мислиш ли, че е малко нагло?
-Добре, така погледнато е малко нагло да очаквам от теб за 10 минути да успеем да си кажем какво има да си казваме. Знам, че са ти фенове, но понякога това да излизаш да пееш толкова красива и предизвикателна на сцената ми идва малко вповече, как да съм сигурен, че някой ден някой фен няма да те вземе от мен? И аз ти бях фен преди да започнем да се виждаме все пак…
-Прав си, 10 минути са твърде малко. И аз имам обаче своите притеснения, така да се каже. Аз докато ходя по участия ти преспокойно може да си викнеш някоя от бившите и да си наваксаш ревността и липсата на секс 5-6 пъти седмично. Знам, че си извратен и точно това ни събра.
Стана и заключи вратата. За момент леко се изплаших какво е решила да прави…
-Свали си дънките!
-Аз лесно ще ги сваля, но защо? Не искаш ли да говорим? След 9 минути пак си на сцената…
-Сваляй, ще ти кажа аз на тебе… Нали ще се ревнуваме, дай да видя нещо…
Свалих си дънките и останах по боксерки.
Приближи се до мен, хвана ме за пакета и се доближи до устните ми, но без да ме целува.
-Е сега ще видя аз дали ти си ми бил верен тия дни, познавам мръсните ти навици, момченце! – и рязко ми смъкна боксерките в дънките. -Знам ти аз секс трофеите, които събираш, знам, че като правиш секс с някоя я караш да си слага червило и да ти оставя отпечатък от устни след като сте мърсували и го махаш чак на другия ден сутринта.
Започна много отблизо да ми го оглежда, мести и дори души. В тази ситуация, виждайки наколенчилата пред мен Деси, там долу нещата взеха да понабъбват.
-С никоя не съм бил, казал съм ти, че ако ще съм с теб, с теб ще съм и точка. Една седмица съм на сухо, болят ме вече топките от липса на секс. Тъпо е да ми говориш за изневери, като знаеш, че не съм по тия работи. Сега след като видя, че няма “червилен печат” ПО-СПОКОЙНА ЛИ СИ, ПОВЕЧЕ ДОВЕРИЕ ЛИ МИ ИМАШ? -повиших леко тона и тя ме погледна право в очите.
-Все още не! След 5 минути обаче ще е точно такава ситуацията. Знаеш ме, че познавам дали не си правил нещо като видя колко сперма ми даваш. Сега ще се убедя!
-И как мислиш да го направиш? Имаш точно 5 минути!
-И те са много. Да не си мръднал!
Започна да ми прави свирка. Първо засмука главичката докато с дясната ръка го стискаше и блъскаше напред назад по-силно отколкото държеше микрофон на сцената. После започна да си го вкарва навътре и навътре, докато червилото ѝ не оцапа топките ми. Плюнчеше, облизваше главичката с такива въртеливи движения, че направо ми прималя. Отвори разтопения шоколад и ми посипа чепа с малко Линдт. Не вярвах какво ми се случва, дойдох да си оправим отношенията, но това вървеше по-добре от очакванията. Облизваше шоколада и гъделичкаше с езиче ръба на главичката. Едвам издържах вече. Казах ѝ, че ако не се мръдне, ще ѝ напълня гърлото не само с шоколад, но и със сперма. Отпусна захвата с устни около главичката му и взе да го лъска все едно никога няма да правим секс отново. След 10тото подобно лъскане, хвана с другата ръка топките ми и ми каза “давай да видя колко си ми събрал, нали не си мърсувал без мен”. В този миг започнах да бълвам залпове сперма по цялото ѝ лице. Две линии на бузата ѝ, 1 на другата буза, 1 на челото и малко капна по брадичката ѝ. Имах чувството, че никога не бях се празнил толкова приятно. Облиза главичката, целуна ме по топките, оставяйки червило и каза “добре, сега съм малко по-спокойна”. Седна на стола пред огледалото, събра всичката сперма от лицето си с пръсти, облиза ги, като през цялото време ме гледаше в огледалото, накрая попи каквото беше останало, добре че на участие винаги е с водоиздръжлив грим, че яко я бях омазал.
В тоя момент чухме DJ-я да подгрява тълпата. Тя обаче не приключи с нейните провокации. Свали си бикините и ми ги набута в устата. Бяха подгизнали от влагата на котенцето ѝ. Попитах я дали така ще излезне на сцената, защото всички биха видяли, че е без гащи. Тя каза, че си носи един кожен клин, бързо смени полата с клин и излезе на сцената. Преди да излезе от помещението само ми каза “Да не си мръднал от тук, шоколадът още не е свършил, аз също, след 40 минути се връщам. ПО-СПОКОЕН ЛИ СИ, ПОВЕЧЕ ДОВЕРИЕ ЛИ МИ ИМАШ”, усмихна се дяволито и отиде да се радва на феновете си и да попее малко.
Прибрах си дантелените бикини в джоба на дънките и отидох да си взема вода и РедБул. Нещо се задаваше на хоризонта и нямаше да завърши добре ако не бях достатъчно хидратиран и буден. Мамка му, дойдох с различна цел, то кво взе че стана. Май трябва по-често да се сдърпваме така за по 4-5 дни, мааайко хуят ми все още пулсира от възбуда при мисълта какво стана преди малко. Изпих редбула и една вода, хапнах купичка бадеми и се върнах в бекстейджа в очакване на продължение на вечерта.
Явно след свирката времето е минало ужасно бързо, защото изобщо не разбрах кога е станало 3 часа и участието на Десита приключи с песен на нейната колежка Камелия.”Луда по тебе” май се казваше, само че Деси я пееше “…само за секс мисля аз а ти ме чакаш в този час…” и “…зная казваше тии, че отзад не болиии…” нажежавайки още повече страстите в дискотеката. Приключи участието и дойде в бекстейджа.
-Какво става, има ли още безпокойство, което да потушаваме тази нощ? попита закачливо тя.
-Има и още как. Изръмжах през зъби и засмуках сочните ѝ устни и език.
Леко соленият вкус, който беше останал там беше от моята сперма, която тя така покорно изгълта по-рано и това беше нещото, което не ме отврати, ами дори ми донесе болезнено силна ерекция. Понечих да бръкна в кожения клин, за да усетя отново влагата ѝ, но момента, в който я допрях, тя подскочи рязко.
-Не си мисли, че в тази малка стая ще правим каквото и да е било. Тясна е за това, което съм ти намислила!
И си тръгнахме през задния изход към стаята ѝ в хотел, близо до дискотеката. Вози ни шофьорът ѝ, който ме познаваше отдавна, но не беше виждал Деси толкова необуздано възбудена. Та тя седеше в скута ми, целуваше ме и си стискаше зърната през бюстието си. Остави ни пред хотела. Чекирахме се набързо и се качихме в асансьора към 10-тия етаж. Между 5-ти и 6-ти етаж тя натисна стопа и асансьорът спря. Обърна се и захапа ухото ми. Навря си езика вътре и направи няколко оборота. С ръка мачкаше пакета ми през боксерките, защото беше бръкнала вече под дънките. Натисна бутона отново и асансьорът тръгна. Едвам издържах да не ѝ разкъсам дрехите още там.
Още с влизането в стаята я долепих до стената. Махнах бюстието и го хвърлих на пода. Захапах едната ѝ гърда, а ръката си вкарах в клина ѝ. Другата мачкаше другото зърно. Тя започна да стене от възбуда и започна да ми маха дънките, но я спрях. Сега беше мой ред да си играя с нея. Ръката, която беше в клина ѝ, направо се изгубваше във влагата от гладкоизбръснатата ѝ катеричка. Първо търках клитора, после вкарах пръстче, после два пръста вътре, докато я целувах по врата и захапвах устните ѝ. Вече нямаше и милиметър останало червило. Започнах да я обработвам с два пръста по-грубо и по-грубо и точно преди да усетя, че ще свърши спрях. Докарах я до ръба на екстаза и си извадих пръстите от нея. Взех я на ръце и я сложих на спалнята. Махнах клина и зацелувах по пъпчето. Има гъдел, но в момента не изпитваше нищо такова, искаше само да съм в нея. Изстена “ако не продължиш каквото беше започнал преди малко, ще се скараме жестоко”. На мен само това ми и трябваше, да видя хъс в нея. Вкарах отново пръсти в нея и задвижих на импулси. Започна да се гъне в конвулсии и след около 25 секунди изкрещя като обезумяла. Изпръска в оргазъм, а аз си облизах пръстите и ѝ дадох да усети колко е вкусна. Тя не се възпротиви и грам.
Легнах върху нея и мачках гърдите ѝ. Целуваше ме по-страстно и възбудено от всякога. Драскаше ме по гърба и повтаряше “мой си, мой си, мой си”. Понечи да отиде да си хвърли душ, но аз я отказах бързо затискайки гърлото ѝ в комбинация с целувка. Облизах врата ѝ и прошепнах в ухото, че имаме един шоколад за дояждане. Извадих го от чантата и я омазах от гърдите, през корема и пъпчето чак до клитора и бедрата ѝ. Облизвах бавно шоколада от гърдите ѝ и като стигнах до котенцето се пренасочих по вътрешната страна на бедрата, където също имаше шоколад. Оставих котенцето за накрая. Потръпваше от възбуда като захапвах зърната и топлите ѝ крака. Чувах само възбудено мъркане и тук-таме по някой стон. Беше време да отделя време и на клитора. Прясно набъбнал, влажен и сладък от нея самата и соковете ѝ, както и от шоколада, който бях покапал, той само чакаше да бъде захапан със сласт.
Облизах малкото останало шоколад там долу и лека полека започнах да си играя с клитора ѝ. Първо леко, после по-агресивно, с въртеливи и клатещи движения. Засмуквах и дори на моменти леко закачах със зъби тоя сладък бутон, който имах чувството, че всеки момент ще се пръсне от кеф. Чувах само “точно така, не спирай, не спирай, ще свърша, ще свърша, свършвам, свършвам, мръдни, мръдни свършвам, ААААААААААХ” и усетих как ми хвана главата и я отдръпна на около 15 сантиметра, започна да се гали грубо и да крещи още по-силно и когато усетих, че вече наистина умира от кеф и бедрата ѝ искат да ме стиснат, просто засмуках пулсиращия клитор, а сладка вадичка скуърт обля брадичката ми.
Поцелувахме се още малко, но вече резултатът беше две на едно за нея. Аз трябваше да направя нещо по въпроса да не съм на загуба. Събух си дънките и ѝ казах “знаеш какво да правиш, довърши започнатото”, при което тя ми го облиза, усмихна се срещу отпечатъка от нейните устни от по-рано и директно ме възседна.
-Язди ме каубойке, аз съм твоят сив жребец, пошегувах се с нея. Тя забърза ритъма и след не повече от 1 минута свърши отново. Седеше си отгоре, забелила очи, прискимтявайки и придържайки гърдите си с ръце. Не помръдваше, беше ѝ добре да е вътре и да я изпълва. Не исках да спираме, затова аз взех нещата в свои ръце. С лявата я подпрях отзад на кръста, а с дясната притиснах корема ѝ долу много близко до катеричката ѝ, като с палец дразнех клитора. Не минаха и 2 минути и тя отново взе да хлипа и стене, като този път така рязко се стресна при оргазма, че подскочи и падна върху гърдите ми. Усещах влагата от котенцето ѝ да мокри корема ми. Целуваше ме и хапеше устните ми. Помолих я да се извърти в позиция 69 и прекарахме 2 минути така. Тихо и мълчаливо всеки доставяше удоволствие на другия без изобщо да има и следа от скандал. Беше време и аз да свършвам, но си удължих удоволствието. Взех я отново на ръце и я завлякох в банята пред огледалото. Както си беше само по токчета, сгънах я през кръста и я пронизах мощно в котенцето, като с една ръка я бях хванал грубо за косата близо до корените, с другата дразнех клитора ѝ, а с устни и език облизвах гърба и врата ѝ. Беше толкова уморена и потна, не само от участието, но и от маратона, който си спретнахме. Не беше пот а сладък страстен сок. Не беше солена а вкусна. Изпивах всеки сантиметър от наеженото ѝ тяло всякаш няма вчера и няма да има утре. При едно от проникванията усетих, че краката ѝ се разтрепераха и тя отново свършваше. Изгубих бройката. Пет ли беше, шест ли … Водеше в резултата, но всичко с времето си. Каза ми, че не може да си стои повече на краката и легна по гръб на леглото, като главата ѝ се подаваше встрани. Каза ми “прави с мен каквото си пожелаеш, само свърши, искам да изпия сока ти отново”. Аз само това и чаках. Застанах над нея и си го вкарах в устата ѝ. Тази топла устичка, всякаш отлята по поръчка само за Него. Стисках гърдите ѝ и правех дължини с език между пъпчето ѝ и клитора. Захапваше, облизваше и смучеше като обезумяла. Казах ѝ, че не издържам повече, и я накарах да се мръдне. Това обаче я побърка още повече и заби пръсти в бузите на задника ми. Така ме дръпна, че нямаше накъде да избягам. Стискайки гърдите ѝ и смучейки вече изнемощялия ѝ от удоволствия клитор аз свършвах отново. Напълних устата и гърлото ѝ, а удоволствието за мен беше толкова голямо, че имах чувството, че съм изкарал една чаша сперма, а топките ми искаха да влязат също. Капачките на колената ми се разтрепериха.
Паднахме на земята и се хилихме като обезумели две минути без да спрем. Влезнахме да си хвърлим душ.
Вечерта завърши във ваната с малко по-спокойно изчукване и уговорката от време на време да си правим такива “проблеми”, които да завършват с такова “оправяне на взаимоотношенията” и се пошегувахме, че няма други двама подобни идиота, които да са толкова откачени и да могат да правят такъв съвършено възбуждащ секс, та значи само ще го играем ревниви занапред.

Rating: 3.50/5. From 2 votes.
Please wait...