ДЕСИ – СЕКС ИГРАЧКА Част 1. Деси и учителите – Глава 3

Oгромно благодаря на Звезда за редакцията!

Деси изкачи на бегом стълбите към стаята си и бързо заключи вратата след себе си. Тя свали курвенските дрехи, които носеше, и започна да сваля тиксото, което беше залепило бикините й към нея.

– Ох, оуу – стенеше Деси, докато то се отлепяше от кожата й, оставяйки златисти следи по нея.

Тиксото около корема й се отдели лесно, но това около младите й бедра беше много по-болезнено. Накрая тя успя да свали пликчетата си. Отчаяно бръкна с пръст във вагината си, опитвайки се да извади мравките. Няколко минути тя се въртя по гръб на леглото, краката й бяха широко разтворени, но един, дори и два пръста в нейната млада тийнейджърска путка не бяха достатъчни да махнат мравките. Тези малки гадни насекоми.

Деси извади голямото черно дилдо от чантата си и го постави между малките си розови срамни устни. Точно, когато беше вкарала няколко сантиметра от него, се почука на вратата.

– Деси, добре ли си?

„Господи“, помисли си Деси. Това беше по-малката й сестра Силвия.

– Махай се – извика Деси.

– Какво става? Може ли да вляза? – попита Силвия.

–Не. Изчезвай.

– Защо не? – попита пак Силвия.

Деси мислеше трескаво какво да направи.

– Имам малко женски проблеми – каза Деси. Тя използваше често тази дума.

– Добре – каза Силвия и си тръгна.

Деси отново взе дилдото и го отърка в себе си. Търкането му по срамните й устни й харесваше. Тя го извади и отново го вкара в девствената си путка. После пак го изкара и пак го вкара. Започна да го движи внимателно, но доста бързо. Усети, че соковете й потекоха и смазваха стените на вагината й. Тя не осъзнаваше колко голям и твърд бе станал клиторът й и как огромният гумен предмет влизаше все по-навътре и все по-навътре. Мравките бяха вече мъртви, но красивата и възбудена тийнейджърка продължаваше да се ебе с големия изкуствен член и все повече приближаваше оргазма.

– О, даааа – каза тя тихо, за да не я чуе Силвия или майка й.

Едрите й перфектни гърди се нажежиха, зърната й станаха големи и чувствителни, тя разтвори още повече краката си и блъскаше още по-силно дилдото в себе си. Деси посегна с другата си ръка надолу и когато докосна набъбналия си клитор, избухна в оргазъм. Страхотен оргазъм.

Когато след около минута се опомни, Деси усети, че има мравки и в задника си. Въпреки че беше мастурбирала и по-рано, тя никога не бе вкарвала нещо в ануса си. Изпита болка, когато започна да вкарва дилдото, но изведнъж тя премина и Деси се почувства по-добре. Чувстваше се някак странно изпълнена. Започна да движи дилдото, за да убие всички мравки, които Директорът беше пуснал в дупето й. Докато движеше навън и навътре, Деси осъзна, че иска да свърши още веднъж. Започна отново да гали клитора си и да го мачка с пръсти. Тялото й се затопляше отвътре и скоро тя отново се разтресе, дори по-силно от преди.

„О, Боже“, помисли си тя, изведнъж засрамена от себе си. „Наистина ли направих това – да мастурбирам с голямо черно дилдо в дупето?“. Но после се сети, че всъщност се бе почувствала добре. За няколко минути тя се отпусна напълно и се отдаде на удоволствието, което бе обгърнало нейното младо и току-що задоволено тяло. Тогава се стресна, сещайки се, че трябва да скрие дилдото и да говори за срещата с техните. Дори по-лошо – трябваше да се среща с Директора, за да ходят на пазаруване. Деси я беше страх от тази среща. Ако знаеше какво я чака, щеше да се страхува дори повече.

Точно в 19:30 Деси беше на паркинга. Имаше малко коли и до тях стояха някакви мъже. Тя се приближи до тях. Там бяха Директорът и учителят по математика Добрев, който я бе измамил, дрогирал, записал на видео и носеше основната вина тя да се превърне в нещо като секс робиня на тези похотливи мъже. Там беше и Генов – учителят по английски, който я беше унижил сутринта. Четвъртият за нейно учудване бе училищният пазач – Стария Добри. Той беше на около 55-60 години, но в очите на ученичките от училището сигурно беше на около 80. Беше изключително едър, висок и мускулест – неестествено огромен за възрастта си. Много рядко говореше нещо различно от „извинете“, когато се налагаше да измие някой коридор или стая. 

– Точно навреме, курвичке – каза подигравателно Директорът.

„Отново с тези ужасни обиди“, помисли си Деси. Тези думи я караха да се чувства още по-зле.

– Изглеждаш добре – каза Генов, оглеждайки я цялата.

Деси бе с джинси и блуза с къс ръкав. Стария Добри облиза устните си и я погледна. Деси потрепери от страх. Достатъчно зле бе да е секс играчка на тези учители, но и на стария мръсен чистач и портиер беше прекалено.

– Какво прави той тук? – попита тя Директора, посочвайки с глава Стария Добри.

– Защо, Добри е наш голям приятел, нали, Добре? – каза Директорът и постави ръка на рамото му.

Добри се усмихна на Деси.

Директорът продължи:

– Деси, преди 10 години, когато ти беше в първи клас, една вечер аз чуках една студентка в офиса си. Мисля, че се казваше Криси. Както и да е… тъкмо бях й го вкарал отзад и в стаята влезе Добри да почисти и да изхвърли кошчето. Двамата с него дълго дискутирахме дали да ме издаде и да ме уволнят или просто да ме изчака да свърша, за да може и той да изчука Криси отзад. И така, когато свърших, беше негов ред. От онази вечер сме голяма комбина с него. Направо отбор. Е, с годините виждаш, че се присъединиха и други. 

Директорът и Добри се засмяха. Но Деси почти не чу нищо от разказа. Още при думите „бях й го вкарал отзад“ съзнанието й замръзна. Младата ученичка бе чувала само слухове от приятелките си, че някои момичета обичали анален секс, но толкова брутално да се говори за това за нея бе немислимо. Ако тези мъже бяха направили това с друга ученичка, щяха ли да го направят и с нея? Дали нейното малко девствено дупе щеше да бъде изчукано от четирима мъже? Какво щеше да се случи?

– Да ходим до магазина – прекъсна мислите й Директорът.

Всички влязоха в колата и поставиха Деси на задната седалка. 

– Но първо… каза Стария Добри, – да свалим тези дънки, бейби, и гащичките също.

– Не, моля ви се – помоли се Деси.

Директорът се намеси:

– Явно не разбираш, Деси. Помниш ли видеото? Какво ще си помислят мама и татко за него? А приятелите ти? Само се опитвам да си представя перверзниците по Интернет, когато видят перфектното то невинно личице с кур, наврян в устата, а и с името, телефона и адреса ти. Ще бъдеш най-популярното момиче.

Деси потръпна при тези думи. Тя беше сама с четирима мъже. Тъжно и спокойно тя свали обувките си, после дънките и накрая пликчетата си. Почувства се вулгарно изложена и бързо качи краката си на седалката.

– Сега блузата и сутиена, момиче – каза Старият Добри.

– Не я наричай „момиче“, казвай й „курво“ или „ебливке“. Ние така й викаме – каза Директорът.

Всички в колата избухнаха в смях. 

– Мога ли да ви помоля нещо? – попита Деси. 

– Кажи, курве – отвърна бързо Генов.

– Може ли повече поне да не ме обиждате – помоли се Деси. 

– Оооо – викнаха всички заедно, – чувствата на малката Деси са наранени?

Директорът, който шофираше, се обърна към нея. Зад него бе Генов, Добрев на другата предна седалка, а Стария Добри от другата страна на Деси. Всички гледаха към нея. Голото момиче се сви между тях, осъзнавайки, че очите и на четиримата изпиваха нейното секси и свежо тийнейджърско тяло. Въздухът бе хладен, а зърната й отново противно на волята й се наостриха самостоятелно в сексуална възбуда.

– Чуй, Деси – каза Директорът, – ще играем една игра докато стигнем. Ако спечелиш, няма да те обиждаме повече. Имаш думата ми. Ако загубиш, ще те наричаме както си поискаме. Няма какво да губиш, нали?

– Каква игра? – попита тихо Деси.

– Ами… искам да изпееш онази песен, в която се пее „Аз съм на 16 и ставам на 17“.

– Това ли е всичко? – попита Деси.

– Да, просто я изпей и готово. Само че искаме да гледаме поне гърдите ти, докато пееш, така че си сложи ръцете зад тила и си пей спокойно.

– Искаме да изглеждаш добре – каза Генов.

Деси се облегна на задната седалка и сложи ръце на тила си. Изведнъж с рязко движение Стария Добри извади чифт белезници и закопча ръцете й зад главата и врата й.

– Спрете! Моля ви, махнете ги веднага – викаше Деси в паника. 

– Млъквай – изкрещя Директорът. – Слушай, момиченце, слушай ме добре. Ако ни спрат ченгетата или нещо се случи заради теб, ще имаш огромни проблеми. Животът ти ще стане ад. Всичко ще излезе и край с теб. Ясно ли ти е! В твой интерес е да стоиш мирна. ЯСНО ЛИ Е, КУЧКО?!

Деси кимна с глава. Просто нямаше какво да каже. Мъжете я бяха завързали и тя беше тяхна играчка.

– Да се почувстваме по-добре – каза Добри.

Той хвана десния крак на Деси и го сложи в скута си. Добрев направи същото с левия. Те пъхнаха краката й между своите и Деси бе напълно обездвижена на задната седалка. Ръцете й бяха закопчани и затиснати от тялото й зад нея, а краката й бяха широко разкрачени от двамата мъже встрани. Леко се дърпаше, но не можеше да направи нищо. Чак сега забеляза, че стъклата на колата бяха много тъмни и никой не можеше да види какво става вътре. 

Те стигнаха паркинга и паркираха.

– Ако искаш, можеш да запееш – каза Директорът.

Дясната ръка на Стария Добри хвана зърното й и започна да го масажира.

– Неее – каза Деси, но той продължаваше, и зърното стана още по-твърдо.

– Хайде, искаме песен! – изкрещя Директорът от предната седалка.

Деси плахо започна:

– Аз съм на 16, ставам на 17…

Дясната ръка на Добрев бе върху вътрешната страна на бедрото й. Деси продължи да пее. С другата си ръка той започна да гали гърдата й, а дясната му ръка вече докосна путката й.

– Моля ви се, не мога – измънка Деси.

– Добре, малка курво – каза Директорът. – Момчета, тя не иска да ни изпее песен, тогава да я обиждаме пак.

Деси знаеше, че това за тях е ужасна игра, но се надяваше, че поне ако изпее песента, те ще имат малко милост към нея. Тя се опита да се абстрахира от двете ръце, които опипваха младото й тяло, и пак започна:

– Аз съм на 16, ставам на 17…

Не успя да направи нищо. Ръката на Стария Добри бе върху путката й, а един от дебелите му пръсти бе вътре в младата й вагина. Сега Деси се сети, че още е подмокрена от играта с дилдото. Пръстът на Добри се плъзна навътре без проблем. Хормоните на бедното момиче се раздвижиха. Тя усети, че леко се възбужда от движенията на иначе мазния и дебел пръст на Добри. Деси се мобилизира и отново започна песента отначало, но спря, когато Добрев я целуна зад ухото и по врата. Никой мъж досега не я бе целувал там и не бе виждал голото й младо тяло. Някакво странно възбуждащо настроение премина през нея.

– Не се брои – каза Директорът от предната седалка. – Разбрахме се да пееш с желание и добре.

Пръстът на Добри продължаваше да се движи и усещането ставаше все по-приятно. Добрев продължаваше да целува врата й. И двамата галеха гърдите й. Тъкмо Деси отново започна песента, когато Стария Добри сложи палеца си върху клитора й.

– Ооххх, моля ви се спрете, не правете това с мен – извика Деси.

Чувстваше се толкова сама и унижена. Съзнанието й беше объркано, но не и тялото й. Всеки сантиметър от нея отвръщаше на ласките на мъжете, които я бяха приковали за задната седалка. Деси се концентрира отново и пак започна песента. Мъжете продължиха по-нежно, докато изведнъж Добрев захапа зърното й и започна да го лиже, а Стария Добри вкара още един пръст в путката й.

– Оооо – изохка Деси.

Главата й се отпусна на седалката. Очите й се затвориха. Деси беше много възбудена.

– Да продължим ли с това? – прошепна й Добрев. 

– О, Боже, не знам – каза Деси почти в несвяст.

Добри продължи да търка клитора й с палеца си, а бедрата на Деси започнаха да правят кръгови движения, без самата тя да го иска. Стария Добри направо хвана цялата й путка с ръката си, а Добрев продължаваше да ближе възбудените й зърна. Директорът пусна музика.

Деси имаше нужда от някого, който да й каже какво да прави. Тялото й се бе предало и тя все повече наближаваше оргазма. Младите й гърди бяха много възбудени и тя триеше путката си върху пръстите на стария Добри. 

– О, да – извика Деси на ръба на оргазма. 

– Ей, вече сме до магазина, дръжте се по-прилично – каза рязко Директорът.

Добрев и Стария Добри веднага дръпнаха ръцете си от превиващата се ученичка. Деси направо не знаеше какво става. Преди миг бе на ръба на разтърсващ оргазъм и изведнъж всичко спря.

– Моля ви – каза тя съжалително.

– Молиш ни за какво? – попита Добри. 

– Моля ви да не спирате това, което правихте преди малко – отвърна Деси.

Деси си помисли, че би се довършила сама пред всички мъже, ако ръцете й не бяха завързани. Толкова й беше добре. Сърцето й здраво биеше, беше цялата подмокрена и толкова много искаше да свърши.

– Кажи какво точно искаш – попита спокойно Директорът. 

– Искам… вие знаете – каза Деси. Тя знаеше, че те знаят. Не я беше срам. Просто искаше да свърши. – Искам да свърша – помоли се накрая тя. 

– Може би по-късно – каза хладно Директорът.

Деси вдигна глава, отвори очи и видя, че Генов записва всичко с видеокамера. 

– Усмихни се – каза той.

На Деси й се доплака. Директорът се обърна към Добри: 

– Сложи топките, както се бяхме разбрали.

Добри бръкна в торбата на пода и извади две метални топчета, малко по-малки от топки за пинг-понг.

– Сега ще те запълним, бейби.

Той вкара топчетата едно след друго във възбудената й и мокра вагина. Бяха студени, но на Деси не й пукаше. Искаше й се да има нещо в младата й путка. 

– Ще ти бъде много добре с тях, докато вървиш из магазина – засмя се Директорът и след него останалите.

Деси не разбираше.

– Момчета, да се обличаме – каза Директорът.

Деси все още бе гола и отчаяно искаше да свърши. Но нямаше избор. Не можеше да го направи с вързани ръце и крака. Те нямаше да я оставят да свърши сега и тя трябваше да премине през всичко, което й бяха приготвили в магазина. Погледна през прозореца и видя светлините на големия и страшен за нея търговски център с много магазини. 

– Само да ти напомня, курвичке, ти така и не изпя цялата песен, така че си затваряй курвенската уста, ясно? – каза подигравателно Генов от предната седалка, докато вземаше чантата си.

– Да, долна курво – каза Добрев, – ще бъде незабравимо пазаруване.

Деси потръпна – заради възбудата в младото й тяло, а и заради страха, който я обзе от тези думи.

Деси беше уплашена и объркана от намеренията на мъжете. Тя си спомни за възбудата и за униженията с песента.

– Мога ли да попитам нещо? – каза тихичко тя, докато Добри я освобождаваше от белезниците.

– Казвай – отвърна грубо Генов.

– Какво ми сложихте в… мм… вие знаете…? – Тя не успя да го каже. – Вътре в мен –  довърши Деси. 

– Искаш да знаеш какво пъхнахме в малката ти путка ли? – отговори Добрев. – Казват се Бенва Болс – метални топчета, пълни наполовина с живак. Жените ги използват, за да мастурбират с тях. Когато вървиш с тях ще усетиш как променят центъра на тежестта си и ще ти бъде много приятно на путката.

Деси се стресна при мисълта за тези странни и непознати предмети, които бяха дълбоко в тялото й.

– Аз съм чувал, че когато жената има такива в путката си и седне на въртящ се стол, получава страхотен оргазъм само щом се хване за клитора. За теб ще бъде трудно да се сдържиш, защото ще трябва да вървиш с тях. Няма да ти е позволено да се докосваш с пръсти и да свършваш – Добрев се усмихна дяволито.

Деси си представи колко много искаше да свърши и прехапа долната си устна. Мъжете й помогнаха да се облече. Не й позволиха да си сложи сутиена.

– Тези младички цици са толкова перфектни. Не трябва никога да носиш сутиен – каза Стария Добри. – Така ще отскачат повече докато вървиш.

Накрая Деси беше готова – дънки, блуза, без сутиен. Всички слязоха от колата. Деси осъзна, че не знае къде се намираха и къде я бяха закарали по време на пътуването. Повече обаче я вълнуваше това, което беше между краката й.

– Къде сме? – попита тя.

– Това е един голям магазин на около 50 км. от вас. Спокойно, секси – каза Директорът, – тука никой няма да ни разпознае. Никой от нас не иска да бъде забелязан с една от най-секси ученичките. Особено след това, което ще направиш след малко.

– Моля ви, господине, искам да си ходя – замоли се Деси. Тя трепереше от притеснение, но и беше толкова близко до оргазма, прекратен брутално от мъжете в колата. 

– Разбира се, че не може, малка свиркаджийке. Имаме да свършим доста неща – каза Директорът. – Слушай внимателно – продължи той, – зависи от теб дали всичко ще е добре или не за теб. В следващия един час ще правиш каквото ти кажем. Без никакви въпроси, сълзи или опити да се привлече вниманието на охраната. След час си си в къщи. Другата възможност е да не изпълниш нещо, което ти се казва – тогава приятелите ми ще започнат да разпространяват видео филмите, ясно? Може към мастурбиращата и правещата свирки надрусана малка Деси да добавят песента, която изпя чисто гола преди малко. Разбра ли всичко?

– Да господине – отвърна Деси.

– Така, тази вечер ще ти вземем нови дрехи, курвенски, разбира се, които ще носиш в училище отсега нататък. Слушай как ще процедираме – когато минем край някой щанд и ти харесаме нещо, ти веднага ще влизаш в магазина и един от нас ще влиза с теб. Вътре обаче все едно не сме заедно. Ще се държиш така. Пробваш дрехата, отиваш до продавача, който винаги ще е мъж, и му казваш: „Искам да купя това, но нямам пари, мога ли да платя с една свирка?“. Бъди сигурна, че те наблюдаваме.

Директорът спря, за да види реакцията на Деси. Лицето на красивата тийнейджърка пребледня.

– Какво?! – извика Деси. – Не мога! Не! Ще викам за помощ.

Те искаха от нея да духа на непознати в непознатия магазин!

Директорът каза заплашително:

– Викнеш ли за помощ, момиче, излизат всички касети и записи заедно с името ти, адреса и номера. Между другото, нали баща ти скоро ще идва на родителската среща? Аз лично ще се постарая да получи материалите на място. Представи си разказите и клюките за неговата дъщеря – красивата и невинна Деси, която е курва на разни непознати и не може без дрога.

– Спри, спри – извика Деси и запуши ушите си с ръце. – Ще го направя!

– Умно момиче – каза Директорът. – И така, както ти казах – предлагаш свирки на касиера, продавача или който е там. Трябва да има задна стаичка, можете да използвате и пробната. Може би трябва ние да намерим някаква стая. Ще видим. Така, малка курво, може да се имаш за най-готината в училище, но тук ще гълташ сперма. Свирките ще ги правиш бързо – лапаш го, прави го добре, гълташ и идваш при нас. ОК? Много е просто. 

Деси не можеше да каже нищо. Паника и безпомощност я беше обзела. Искаше й се да плаче, да избяга или да убие тези мъже. Но нямаше избор. Единственият й избор беше да прави каквото й се казваше.

– Дай ми чантата си – заповяда Директорът. Той я взе и я подаде на Генов, който я сложи при видеокамерата в сака. – Ето, сега нямаш нито пари, нито документи. Вече си не Деси Даниелова, а свиркаджийката на супермаркета. Хайде!

Rating: 3.00/5. From 2 votes.
Please wait...