ДЕСИ – СЕКС ИГРАЧКА Част 1. Деси и учителите – Глава 4

Четиримата мъже и Деси влязоха в магазина. Моментално сексапилната Деси усети движението на топчетата в путката си. Беше странно усещане, но много приятно. Беше все още подмокрена от мастурбацията с дилдото и пръстите на мъжете на задната седалка. Мокрите и мазни вече топчета се плъзгаха по стените на влагалището й. 

Първата спирка беше бутик за обувки. Директорът, който очевидно водеше шоуто тази вечер, и останалите погледнаха през витрината.

– Този чифт ми харесва, каза Стария Добри, посочвайки към едни черни сексапилни ботуши с високи токове. Цената, закачена на тях, беше доста висока.

– Добър избор, Добри – каза Директора, – но мислиш ли, че свирка дори от такава секси пичка като Деси струва толкова?

Наоколо нямаше никого и четиримата възрастни мъже говореха за Деси като за улична проститутка. Тя почервеня от срам.

– Разбира се – каза Добри, – тя може и да няма опит, но погледни само устните й – това е направо Ана Курникова – струва си да ти го лапне, нали?

– Тя вече ми направи свирка – включи се Добрев, учителят по математика, който постави началото на униженията на Деси, – въпреки че тя нямаше опит, на кура ми му беше перфектно, когато се празнеше в гърлото й. Бих платил дори и повече. Е, разбира се за мен беше безплатно – той се засмя и останалите се захилиха с него.

На Деси й се искаше да умре.

– Добре – каза Директорът и се обърна към Деси, – влизай в магазина и вземи тези ботуши. Знаеш какво да направиш, ние те наблюдаваме. Прави това, което ти казахме, или целият свят ще получи видео изненада утре.

Деси преглътна. Стомахът й все едно бе пълен с олово. Тя влезе в магазина за обувки. Топчетата в нея бяха в мозъка и чувствата й постоянно.

– Извинете – обърна се тя към продавача.

Той беше на средна възраст, някъде колкото баща й. Беше обикновен продавач, леко пълен, облечен в полиестер. Носеше табелка с името Митко.

– Мога ли да ви помогна, госпожице? – очите му светнаха, когато видя сексапилната и млада Деси. 

– Искам да пробвам тези… ааа… обувки на витрината – каза нервно Деси и ги посочи.

Деси му каза кой номер носи и продавачът отиде да ги донесе. Деси седна. В това време Директорът и Генов влязоха в магазина и започнаха да оглеждат разни обувки. Митко се завърна с обувките и започна да й помага да ги пробва. Деси се изправи с тях изумена – това бяха най-високите, които някога беше слагала. Тя дори се заклатушка с тях и се хвана за рамото на продавача, за да не падне. Той се засмя и започна да я подпира за кръста. Беше му приятно да докосва тялото на младото и много красиво момиче. 

– Направи няколко стъпки, за да видиш как ти стоят – каза той.

Той бе толкова зает с Деси, че не забеляза двамата мъже „клиенти“, които бяха в магазина. Деси направи няколко несигурни стъпки. Тя почувства по друг начин краката си, а и топчетата в нея се раздвижиха. Токовете променяха начина й на ходене и тя забеляза, че така путката й бе по-напред. Топчетата също действаха по-интензивно. Деси вървеше като предизвикателна кучка, а не като невинна тийнейджърка, каквато искаше да си остане. Докато се разхождаше с токовете, едрите й млади гърди отскачаха повече от нормалното в блузата й. Зърната й се търкаха и ставаха все по-едри и видими. Топчетата също не спираха и напомняха за скорошната й възбуда.

Деси спря до продавача Митко и му каза тихо:

– Може ли да поговорим насаме?

Продавачът бе стъписан. „Какво става? Какво иска това момиче?“.

Мъжът видя прозиращите зърна и сочните цици. Той хвана Деси за лакътя и я заведе в задната стая. Деси ходеше като курва. 

– Господине – каза Деси много притеснено.

Не можеше да си представи, че казва това, но мъжете бяха още отвън и сигурно хвърляха погледи към нея. Деси знаеше, че наказанието няма да бъде само унижение пред семейството й и приятелите. Постингите и разпространението по Интернет щеше да й причини много беди, а най-вероятно и изнасилвания от маниаци. Притиснатата ученичка се мобилизира, за да направи каквото трябва.

– Нямам пари за тези обувки, но наистина ги искам – каза бързо тя, – ако ми ги дадете… аз ще… нали знаете… – Деси отново спря.

– Не, не знам – каза Митко, но курът му май започна да се сеща. Какво искаше тази малка курва?

– Ще те накарам да свършиш.

„Да!“, каза си Митко.

– Мисля, че можем да направим нещо – каза продавачът. – Извинете, господа – обърна се той към двамата мъже в магазина, – трябва да затворя за няколко минути.

Директорът и Генов се спогледаха усмихнато и с удоволствие излязоха. Митко затвори магазина.

– Твой съм, малко момиче – каза той. – Сега по-конкретно – какво имаш предвид?

– Може ли да идем отзад? – каза Деси тихо и едва сдържаше сълзите си.

Продавачът заведе треперещата ученичка в някаква задна стая и откопча колана си. Свали панталоните си до глезените. Деси виждаше очертанията на ерекцията му върху слиповете. Тя си пое дълбоко дъх. Искаше всичко да свърши и да се прибере у тях – спокойна в леглото си. Начинът бе само един.

Тя застана на колене пред него, свали пликовете му и обгърна кура му с топлата си тийнейджърска уста.

– Да, бейби, смучи го – каза продавачът. – Можеш да имаш всички обувки, които поискаш.

Това беше първият път, когато младата Деси правеше свирка по собствено желание. Истинския пръв път тя бе дрогирана, а Добрев просто бе използвал младата й уста вместо путка, в която да свърши. Втория път Директорът я бе чукал в устата насила. Сега вече тя трябваше да знае какво да направи. Не й трябваше много време, за да се научи.

Продавачът държеше с ръце главата й от двете страни и започна бързо да вкарва и изкарва кура си в устата й.

– Използвай езика си, бейби, лижи ме – заповяда й той.

Деси започна да движи малкото си езиче по ствола му, а после и по лилавата глава на кура му.

– О, да! – курът започна да се движи все по-бързо в устата й.

Деси едва не се задавяше. Тя дори вече не използваше ръцете си. През целия живот на Митко му бяха правили само три свирки. И трите бяха от проститутки. Но това младо секси момиче в магазина му, на колене пред него и лапнало кура му – това той не си бе представял и в най-дивите си фантазии. Той усети, че спермата потегля от топките му. От другата страна Деси почувства как главата му се уголемява. Курът се движеше по-здраво и по-бързо. Ръцете стиснаха още по-силно главата на Деси. Краката й се бяха охлузили от бетонния под на магазина, а унижението й нямаше граници. На Деси й се искаше земята да се разтвори и да я погълне.

– Свършвам, курво – извика продавачът и внезапно курът му изригна в устата на Деси, изстрелвайки порция след порция гъста бяла сперма върху езика и направо в гърлото.

Деси тъкмо щеше да започне да плюе , но си спомни за Директора и останалите, след което започна усилено да преглъща. Продавачът бе мастурбирал чак преди седмица и бе събрал голямо количество солена сперма за коленичещата ученичка. Деси продължаваше да преглъща – осем, девет, десет пъти, и накрая курът на Митко се успокои. Деси се изправи и застана на високите си токове. Продавачът си вдигна панталоните.

– Искаш ли да ти покажа едни други обувки? – каза той с усмивка.

– Не! – извика Деси. Сега тя бе изпълнила заповедите и искаше да се махне оттук. Направо й се крещеше. Тръгна към изхода и Митко неохотно й направи път. Гледайки я как се отдалечава, той си мислеше, че някои неща, които бе чувал или чел, наистина са били истински.

Веднага щом Деси излезе от магазина, Директорът се озова до нея. 

– Нали взе обувките? – попита доволно той. – Браво, я ми дъхни да подуша дъха ти.

Деси бе толкова замаяна и отнесена в мисли, че странното му желание не й направи впечатление. Тя отвори уста срещу него и издиша.

– О да, миризмата на сперма от устата на младо момиче – каза тихо Директорът. – Не може да се сравнява с нищо. И е много по-добре от напалм сутринта.

Деси нямаше идея какво имаше предвид Директора. Тя просто искаше ужасното пътуване до магазина да приключи. Другите мъже също дойдоха.

– Видяхме едни много хубави дрехи наблизо – каза Стария Добри. 

– Води ни – отвърна Директорът.

Деси се опомни, когато вече вървяха край някакви бутици. Този път тя беше с Добри – училищния портиер – човек, с когото тя никога не бе имала нещо общо досега. Но сега тя бе и негова марионетка. Той й прошепна в ухото:

– Там в ъгъла има купчина с дрехи. Облечи бялата пола, която е отгоре и вземи останалите. После потърси продавача, който се казва Румен, и му предложи… ти знаеш вече как.

Добри се обърна и излезе от магазина. Той не искаше да буди подозрения, мотаейки се с такова красиво момиче посред нощ.

Деси отиде до купа с дрехи и ги взе в пробната. Там събу дънките си и обу черната пола, която обаче й бе доста малка. Почти целите й крака бяха отвън, красивите й бедра изпъкваха под стегнатото й дупе. Полата бе еластична и сексапилна. С големи трудности Деси я нахлузи. Когато се погледна в огледалото не можеше да повярва – ръбът на полата бе само на няколко сантиметра под срамните й устни, а полукълбата на задника й бяха почти наполовина отвън.

Тя вече знаеше какво да направи – обу си отново високите обувки, взе старите дънки и останалите дрехи и се запъти да потърси Румен. „Трябва да се справиш, трябва да се справиш“ – това си повтаряше тя през цялото време.

Всички посетители на магазина втренчиха поглед в нея. Сочните й тийнейджърски гърди примамливо се движеха в тясната бяла блуза. Тъмните кръгове на зърната й си личаха, а мини-полата бе като нарисувана със спрей върху дупето й. Дългите й крака бяха гладки и с лек тен. Високите обувки, с които беше Деси, правеха походката й като на курва и клатеха задника и бедрата й. Това, което хората не виждаха обаче, бяха топчетата в путката й, които се движеха коварно и усилваха възбудата на момичето все повече след всяка нейна стъпка. Деси изглеждаше като похотлива порно-звезда. Двама от тийнейджърите в магазина й подсвирнаха нещо, но Деси не им обърна внимание. Тя се доближи до щанда и забеляза касиера Румен. Той беше почти колкото нея, може би на 18, и не изглеждаше зле. Беше облечен с поло и на Деси дори малко й хареса. 

– Здрасти – каза Деси. – Можем ли да поговорим за малко насаме?

– Разбира се – каза момчето.

Стомахът на Деси отново леко се сви. Гласът й беше секси, очите също, а и бе доста възбудена. Деси знаеше, че ще го оправи за минута-две и това още повече я възбуди. Преживяването с продавача на обувки сега й се стори отвратително. Само ако можеше и тя да свърши! Но това беше немислимо. Както и да каже на някого за металните топчета в нея. 

– Искам да взема тези дрехи – каза тя на Румен, когато те стигнаха в ъгъла, – но ми откраднаха портмонето. – Деси не знаеше защо излъга. – Затова си мислех дали не мога да направя нещо наистина хубаво за вас в замяна на дрехите.

Румен изгледа ученичката отгоре до долу. Той знаеше, че ако го хванат, ще бъде уволнен, а и не бе сигурен какво имаше предвид Деси. Но искаше да разбере.

– Отзад има стая за персонала – каза той, – ела с мен.

Те минаха през завесата и влязоха в стаята. Румен заключи вратата.

– Сигурна ли си, че го искаш? – попита Румен.

– Не, но трябва – каза честно Деси. 

– Не трябва да правиш нищо – каза Румен, – ако искаш да си изкарваш дрехи със секс не бих ти отказал, но може би е по-добре, ако излезем някъде и правим любов като хората. После можем да се върнем и да вземеш дрехите. Така май е по-добре, нали? – казвайки това Румен направи недвусмислен жест. 

– Знам – каза Деси.

Съзнанието й трескаво мислеше. Това момче наистина бе много мило с нея. Говореше неща като „да правим любов“, докато всички други мъже говореха за курове и ебане. Изглеждаше добре и миришеше добре. В друга ситуация тя би му предложила среща или да идат на кино. Но сега ситуацията бе различна. Деси знаеше, че Стария Добри и останалите чакат отвън. Чакат, за да помиришат дъха й и да я унижават и използват още. Деси протегна ръка и разкопча панталоните на Румен.

– Бих искала да си поговорим – каза тя, опитвайки се да звучи мило, – но сега просто трябва да ти направя една свирка.

Румен се бе опитал да постъпи правилно, но преди всичко той бе едно момче, пред когото бе клекнала красива и секси ученичка, която го разкопчаваше и вече държеше кура му с нежните си пръсти. Курът му се съживи и стана твърд като желязо. Румен вече знаеше, че няма да предлага нищо повече на тази малка курва. Деси изпъна врат и постави устните си върху главата на кура му. 

– Ох – каза тихо Румен, – много си секси.

Доволна от комплимента, Деси постави другата си ръка върху топките му и започна леко да ги гали. Топчетата в нея сега се движеха по-бавно, но внезапно от путката й потече сок и започна бавно да върви надолу по бедрото й. Клиторът й пулсираше и Деси дори си помисли да отмести бикините си, да го хване с ръка, да го потърка и да започне да мастурбира, докато смуче кура на момчето. Но тя се стегна и устоя на желанието си. Тази свирка й изглеждаше по-приятна от предишната, но все пак целта й бе тази вечер най-накрая да приключи. 

Русата тийнейджърка отпусна хватката на устата си върху кура и включи езика си около главичката му. Румен се бе облегнал на стената и леко стенеше. Деси се приближи, неустоимите й червени устни се поотвориха и тя пое кура колкото можеше по-навътре в устата си. Космите на Румен гъделичкаха носа й. Деси извади кура по-навън и започна бързо да движи устата си напред-назад по него, по-бързо и по-бързо. Другата й ръка все едно бе на автопилот и ритмично галеше топките. Деси усети, че те леко се свиха с приближаващия оргазъм.

– О, да! – пъшкаше момчето.

Деси усещаше спазми в путката си. Тя бе толкова възбудена. През живота си Деси не бе била никога толкова възбудена. Без да мисли, тя протегна надолу свободната си ръка, отмести бельото си и започна да търка с пръсти набъбналия си розов клитор. Внезапно курът на Румен експлодира в устата й, изстрелвайки вълна след вълна от гореща сперма. Деси преглъщаше усърдно и продължаваше да мачка клитора си по-бързо и по-бързо, наближавайки собствения си оргазъм. Когато Румен се изпразни напълно, той извади кура си от устата й. Чу се звук като от отпушване на тапа.

Свирката бе свършила, но не и Деси. Без кура в устата й тя изведнъж бе осъзнала коя е и какво правеше: клечеше на пода и мастурбираше пред напълно непознат човек. „Боже мой, какво става“, помисли си Деси. Тя издърпа ръката си от мократа си путка. Беше много близо до оргазма, но той й се размина. Румен закопчаваше ципа си. Деси не можеше да направи нищо, освен да стане и да се усмихне. 

– Благодаря ти – каза щастливият Румен.

Имаше много да разказва на приятелите си. Искаше му се да има фотоапарат или камера, за да заснеме това сладко момиче, облечено като курва, която стоеше пред него с малка капка сперма върху устната.

– Няма нищо – отвърна културно Деси.

– Ще ми дадеш ли телефона си? – попита Румен – Мога да ти се обадя.

Деси си помисли, че би било чудесно да се срещнат някъде, но се сети, че си имаше достатъчно неприятности, за да си дава и телефона на момче, което си мислеше, че тя духа през цялото време и на всеки.

Тя му отказа, взе дрехите, натъпка ги в голяма торба и излезе, без дори да каже довиждане. Румен само я изгледа. Токчетата й тракаха докато тя вървеше из магазина. Оформените полукълба на дупето й се плъзгаха по вътрешността на супер късата й пола. Всички мъже я забелязваха и се обръщаха след нея.

Rating: 4.25/5. From 4 votes.
Please wait...