ДЕСИ – СЕКС ИГРАЧКА Част 1. Деси и учителите – Глава 8 – финал

През уикенда Деси се опита да се възстанови. Колкото повече се опитваше да не мисли за посещението в съблекалнята на почивката, толкова повече мисълта за него я обсебваше. Бяха я използвали брутално цели 14 души. Все едно тя бе курва или надуваема кукла. Момчетата не бяха виновни. Все пак те си вършеха работата, когато тя, красивата и секси мажоретка, бе влязла в съблекалнята с предложение за свирка на всеки.

В техните очи тя го правеше с желание. Мисълта за това изгаряше Деси, както горещата сперма бе изгаряла гърлото й. Още един страх обзе Деси. Какво щеше да стане, ако момчетата от другото училище се похвалят на момчетата от нейното? Слухът за такова нещо щеше да се разпространи моментално и унижението за Деси щеше да бъде пълно. Цял уикенд тя се молеше никое от момчетата да не се похвали за свирките в съблекалнята.

В понеделник сутринта откри, че молитвите й са напразни. Още преди първия звънец едно от момчетата от отбора, Виктор, се доближи храбро до нея и каза високо:

– Охоо, ето я нашата малка красива свиркаджийка.

Няколко ученици наоколо прекъснаха разговорите си и се заслушаха.

– Деси, чух че си била мис „бърза уста“ на почивката в петък. Затова ли се обличаш като курва напоследък? Тренираше за свирките, а? И защо не дойде да ни направиш и на нас по една? Не ти ли стигат куровете в нашето училище?

Деси се изчерви. Стана й горещо, а сърцето й биеше като барабан.

– Ей, не можеш ли поне да шептиш – помоли се тя.

На Деси й се струваше, че цялото училище ги слуша. Деси не можеше да отрече, но щеше да е ужасно да си признае. Виктор се приближи до ухото й.

– Естествено, че ще шептя, Деси, но само ако се срещнем след училище да ми смажеш инструмента с уста.

– Не, моля те – каза Деси. – Остави ме.

Тя тръгна и влезе в класната стая. За нейно щастие, когато се отби в кабинета на Директора, както правеше всяка сутрин, него го нямаше там и тя си излезе, без да е облечена като курва. Беше с тесни дънки и тениска – като нормална готина тийнейджърка, а не като дистанционно контролирана курва.

Деси знаеше, че все повече и повече хора от училището научаваха за случилото се в петък. Когато влезе в столовата, едно момче й подаде чашата си с мляко и каза:

– Деси, искаш ли сперма?

Другите на масата с него избухнаха в смях.

„Цялото училище знае“, мислеше си Деси. Когато минаваше в коридора от стая в стая момчетата й подсвиркваха, облизваха се, хващаха се за панталоните и стискаха куровете си.

Някак си Деси преживя понеделник. Във вторник пак беше ужасно, въпреки че Директорът отново не бе в кабината си и Деси пак си бе облечена нормално. В сряда подигравките и подсвиркванията взеха малко да понамаляват. В четвъртък бяха още по-малко. В петък Директорът си бе в кабинета. Той стоеше зад бюрото си и очите му сияеха от похот.

– Влез и заключи вратата – каза й учтиво той.

Директорът броеше голяма пачка банкноти.

– Принцесо, знаеш ли какво е това? – попита той. – Това са парите, които спечелих от мача. Бях хванал няколко баса. И знаеш ли благодарение на кого стана това? Ти го направи, Деси. Нашите падаха, аз хванах басовете на полувремето и ето. Спечелих 5000. Не съм алчен и искам да споделя част с теб. Ако сложим по 5 за свирка и умножим по 14, колкото бяха момчетата, прави всичко 70. Ето заповядай.

Той извади три двайсетачки и една десетачка и й ги подаде.

Унижението отново обзе Деси. Тя имаше пари. Баща й печелеше сигурно 50 пъти повече на година от Директора. Но сега той й плащаше за свирките, все едно че тя е най-евтината проститутка. Мисълта за съблекалнята беше ужасна, но да й плащат за това бе още по-унизително за Деси.

– Почина си тези четири дни, нали, Деси? – продължи Директорът. – Няма курвенски дрехи, мравки в гащите, курове в гъза и устата, анали? Липсват ли ти?

– Не господине – каза истината Деси, спомняйки си за всичко това.

– Ами аз и приятелите ми решихме да те оставим малко да се върнеш към старото време в училището. Чух че някои от момчетата се забавляват със случката ти в съблекалнята, но сега малко са понамалели.

– Да, господине.

– Така като гледам до седмица никой няма да си спомня за тези глупости, нали? – Деси кимна в съгласие. – От друга страна, ако започнеш пак да се обличаш като евтина курва и да си показваш прелестите пред всички, те може пак да започнат. Май трябва да изберем друго място, където да се усамотим с теб. Или може би следващия мач ще си без сутиен и бельо.

Директорът се усмихна замислен. Деси остана безмълвна, знаейки какво иска той от нея.

– Изборът е твой, принцесо. Направи едно последно нещо за нас и ще те оставим. Но ако откажеш да го направиш, те чакат големи излагации и изненади. Ще те изложим толкова, колкото не си и си представяла. Ще ти е трудно да намериш свястно момче, дори да те препикае, повярвай ми. Ще имаме и среднощни сесии при Доктора – нашия уважаван приятел, който снима порно. Е, избирай, малка Деси?

– Какво искате да направя, господине?

– Откажи се от сестра си – каза Директорът, все едно това е най-незначителното нещо на света.

– Силвия! – извика шокирана Деси.

– Нямаш други сестри – каза саркастично Директорът.

– Моля ви господине, всичко, без това – каза Деси, – тя е още малка.

– Ами за това я искаме, Деси. Добре се забавлявахме с теб, но винаги искаме нещо по-свежо. Искаме нея и ти да ни помогнеш. Ще ти дадем малко кокаин, който да сложиш в чантата й. Всъщност доста голямо количество, аз ще претърся чантата й и готово – Силвия е наша, също като теб.

Деси се вцепени.

– Няма да го направя – каза тя.

– Думата „няма“ не присъства в твоя речник, принцесо. Ти ще го направиш.

– Няма – отговори Деси.

– Добре тогава – въздъхна Директорът, – съблечи се.

Деси знаеше, че трябва да бъде решителна, за да спаси Силвия. Но трябваше да направи това, което й се казва, и бързо се съблече пред Директора.

– Ела на бюрото ми и разтвори краката си. Хайде, евтина курво, разтваряй крака.

Когато Деси се качи и разтвори крака, Директорът извади от чекмеджето си малък метален цилиндър, голям приблизително колкото червило. Той грубо сложи пръсти върху младата путка на момичето, разтвори срамните й устни и вкара предмета вътре. Без никаква смазка, студеният цилиндър причиняваше болка на девствената путка на Деси.

– Не мърдай, курво – каза Директорът.

Следващият предмет, който той извади от чекмеджето си, беше истинско червило. Директорът извади червения му връх и започна да го нанася по зърната на момичето – първо на лявата й гърда, после на дясната. Циците на Деси станаха ярко червени.

– Слез и се облечи – заповяда Директорът и хвърли някакви дрехи към нея.

Първата беше чифт къси шорти, които бяха толкова тесни, че Деси се чудеше дали изобщо ще може да ги обуе. Когато тя все пак ги нахлузи, полукълбата на задника й бяха почти отвън. Тънка ивица плат по средата минаваше по протежение на вагината й. Директорът не й бе дал бикини. Колкото повече се опитваше Деси да ги закопчее, толкова по-силно натискаха те путката й. Скоро от натиска между краката й, срамните й устни се разтвориха и тънката ивица плат почти изчезна между тях. Бяха много стегнати и дори й пречеха да диша.

С шорти, забити между краката й, Деси извади бялата блуза, която й бе подготвил Директорът. Беше стегната и прозрачна. Деси я закопча, но също като панталоните и тя бе много тясна, а копчетата едва се срещаха. Едрите й гърди напираха да изскочат от тънкия и прозрачен плат. Деси с ужас видя, че с или без тази блуза всеки можеше да види гърдите й и червилото по зърната.

– Можеш да носиш твоите си чорапи – каза Директорът.

Когато се облече, Деси застана пред него в провокативното си и съблазнително облекло. Впитите шорти едва се забелязваха на фона на дупето й. На Деси й мина през ума, че когато седне, ако не държеше краката си събрани, хората щяха да видят срамните й устни. Гърдите й бяха изложени на показ пред цялото училище.

– Още нещо, курвичке, и влизаш в час.

Директорът извади малък предмет, приличащ на дистанционно за телевизор, но само с един малък зелен бутон в центъра. Той натисна бутона и… междукрачието на момичето експлодира от болка. Все едно някой с твърди и остри обувки я риташе там. Деси се наведе и сложи ръка между краката си. Бе толкова внезапно шокирана, че дори не можеше да извика. Болката трая около секунда и спря.

– Ооо – каза Директорът на превитото момиче, което силно си поемаше въздух. – Мисля, че му дадох малко повече газ. Пускам ти ток в малката путчица. Ето, чакай да го изключа – и завъртя бутона.

После го натисна отново и Деси почувства болезнена струя от електричество в путката си. Тя изохка и ръцете й инстинктивно се срещнаха между краката й.

– Така е по-добре – каза Директорът. – Искам да се забавлявам с теб, Деси, а не да те убивам. Това нещо ще стои в теб цял ден. Ще си вървиш с него, а то между другото има доста широк обхват. Никога няма да знаеш кога ще ти го включа. И докато днес си вървиш в секси облеклото, което съм сигурен, че ще бъде оценено от момчетата, от време на време ще получаваш и електрически изненади направо в путето. И искам да помислиш колко дълго можеш да издържиш това и дали няма да е по-добре за теб да направиш това, за което те помолихме, и да те оставим на мира. Сега марш в час!

Деси покорно тръгна към класната стая. Още докато вървеше в коридора предизвика истински фурор. Беше облечена като порно модел и момчетата започнаха да викат по нея.

– Гледайте цици! – извикаха няколко.

– И задник – добави друг.

– Много дълги шорти имаш, Деси!

Един от съучениците й протегна ръка и я хвана за голия задник. Стисна го с ръка и опита да пъхне пръст под шортите, но те бяха много прилепнали. Деси замахна да го удари през ръката, но изведнъж усети болката – металният цилиндър в путката й я прониза. Ръцете й веднага се озоваха между бедрата й.

– Хей, пичове, вижте къде се хваща. Еба’ти курвата!

Група от момчета се събра около нея. Всички викаха и я обарваха. Притисната към стената, тя бе заобиколена от възбудени млади мъже, те дишаха силно в лицето й, ръцете им бяха по тялото й, подиграваха й се и викаха.

Деси усети ръка под блузата си, която пълзеше към едрите й гърди. Опита да отдели едната ръка от путката си и с нея да отблъсне момчето, но купчината от момчета не й позволиха. Непознато момче започна да лиже врата й, други ръце мачкаха гладките й млади бедра, някой дори докосна срамните й устни. Деси бе в капан и в паника.

Внезапно би звънецът за първия час. Това отвлече вниманието на момчетата за секунда и Деси се отскубна от тълпата. Тя започна да бяга по коридора. Чуваше момчетата зад себе си и техните викове и обиди по неин адрес. Деси влезе в женската съблекалня и затвори вратата. Заключи се, дишаше тежко и бе на косъм да се разплаче. Вчера бе възможно да възвърне репутацията си и всичко да бъде забравено, но днес… Сега тя знаеше, че Директорът и останалите щяха да я унижават безкрайно и все по жестоко. Но тя не можеше да предаде по-малката си сестричка. Не можеше да го направи. Още един залп електричество, този път по-силен, премина през нежната й путка. Деси се преви на две и изкрещя:

– Остави ме! Престани!

Думите сами излизаха от устата й и тя не можеше да ги спре.

Деси видя, че вратата на банята е отворена и чу стъпки.

– Деси? – обади се женски глас.

Беше Силвия!

– Махай се, Силвия! Добре съм! – каза Деси.

– Какво става? Защо плачеш?

– Не мога да ти кажа. Отивай в час и ме остави.

– Няма да ходя никъде, докато не ми кажеш какво става. И ако не ми кажеш, аз ще кажа на мама и татко – заплаши я Силвия.

Деси си пое дъх и се опита да се успокои. Сестра й стоеше пред нея и я гледаше с любопитство и изненадващо спокойствие. Без предупреждение Деси започна да разказва. Като вода под налягане историята на Деси започна да се излива. Как тя бе преписвала на теста и я бяха хванали, дрогирали и записали на видеокасета. Как мъжете я заплашваха, снимаха и забъркваха все повече и повече. Деси не спести нищо: мравките, случките в магазина, свирките, излагането в стола, аналния секс, почивката на баскетболния мач. И накрая ужасната дилема: те искаха Силвия.

Деси плачеше, докато разказваше, и сълзите се стичаха по бузите й. Накрая тя млъкна.

– Господи, како, не знаех – каза Силвия. Очите й бяха големи и тя трепереше. – Ела.

Деси силно прегърна своята сестричка и се изненада колко твърди бяха зърната й. Деси се отдръпна.

– Силвия, защо нямаш сутиен? Усещам зърната ти!

– Амии, не – каза Силвия, – обикновено не нося сутиен. Не са ми големи колкото твоите. Пък и твоята история малко ме възбуди и май затова са твърди.

– Възбуди те?!

Деси бе объркана.

– Ми да – каза Силвия. – Слушай, Деси, тъй като е време за признания, може би и аз трябва да ти призная нещо. Не знам какво мислиш, но аз вече не съм девствена.

– Как така? С кого си спала? – попита Деси.

– Ами всъщност с доста момчета. Аз… изгубих девствеността си преди три години. И ми хареса. И то много. Чукането е най-якото нещо на света. Много често ме оправят момчета и на много места. След шест месеца разбрах, че някои от тях са толкова тъпи, че дори ми плащат за това. Хем се чукам и свършвам като луда, хем печеля и малко парички. Вземам 25 за свирка и 100 за ебане. Досега съм спестила около 2000. Иска ми се по-скоро да се бях сетила.

Цялата вселена на Деси се преобърна. Дали всички освен нея бяха извратени и лоши? Малката й сестра бе училищна проститутка.

– Аз… аз… не, не знам какво да кажа, Силвия. Харесва ли ти така, не е ли унижаващо?

– О, не ,како. Изкарай глава от задника си. Не си ли разбрала, че чукането е най-якото нещо на света. А още по-яко е да ти плащат за него!

Малкото момиченце се смееше от сърце, а Деси почувства острите й твърди зърна върху своите гърди.

– Но аз не мога да те дам, Силвия. Те са лоши и подли. Те се редуват да ебат момичетата, унижават ги и ги карат да правят долни неща. Различно е от това да забиваш 14-годишни момчета, които не знаят за какво става въпрос.

Очите на Силвия светнаха.

– Всъщност, како, това ми звучи добре. Училищните момчета не са толкова яки, че да ти покажат истината. На повечето им трябват 10 секунди и свършват, ако не са свършили още, когато им го хвана. Веднъж едно по-голямо момче, което ме оправяше в спалнята на техните, ме хвана здраво за двете ръце. Чувствах се като в капан, пък той беше едър и силен. Така свърших, че почти се напишках! Е, това е най-якото чукане, което съм имала! Тъй че аз май искам нещо подобно. Харесва ми да съм безпомощна. Щом той ме накара да се чувствам така, само мога да си представя какво ще е с група възрастни, лоши мъже. Направо супер! Путето ми се подмокря само като си го помисля!

Двете сестри говориха още няколко минути, през които Силвия убеждаваше Деси за желанията си. Те излязоха от съблекалнята и се отправиха към кабинета на Директора. Деси пак се поколеба, но сестра й я хвана под ръка и те влязоха.

Директорът стоеше на бюрото си и погледна стреснато.

– Добро утро, момичета – каза той, още несигурен за причината на посещението.

– Добро утро, господин Директор – каза Силвия. – Бях лошо момиче и трябва да бъда наказана.

Директорът почувства как курът му започва да се вдървява.

– Какво си направила, Силвия?

– Има ли значение? – отговори Силвия с изкуствена тийнейджърска усмивка. – Мисля, че мъж като вас може да измисли подходящо наказание за малко момиче като мен. Ако не ми измиете устата със сапун, може да я измиете с нещо друго.

Силвия погледна към панталоните му и облиза устните си. Планът на Директора не беше такъв, но това му хареса.

Силвия продължи:

– Но докато ме наказвате, за което съм сигурна, че ще продължи доста дълго, мисля че вече сте приключил с Деси, нали? Защо не й дадете нормални дрехи и да си ходи в час? Тогава ще останем сами и ще започнем с моето наказание.

Директорът облиза устни. Курът му щеше да се пръсне. Това бе дар от Бога – красива и покорна малка тийнейджърка-курва, която го молеше да я накаже. Как ли щяха да реагират останалите като им каже?

– Добра идея – каза той, – но, Деси, когато се обличаш, извади онова нещо от путката си. Мисля че е ред на Силвия да го поноси.

Силвия вече се събличаше и скоро бе гола в средата на директорския кабинет. Зърната й бяха щръкнали и твърди върху малките й цици, а от вагината й се стичаше мъзга. Тя взе устройството от Деси и без да се колебае го вкара в себе си. То влезе лесно и без смазка.

– Силвия, защо не клекнеш. Време е да започнем – каза Директорът, доближавайки се към нея и разкопчавайки панталоните си. Курът му се развя пред него, Силвия го гледаше отблизо, а устата й се навлажняваше.

Деси вече бе облечена и тръгна към вратата, за да се върне към стария си живот. Тя спря и погледна към сестра си – Силвия бе гола, клекнала на килима, устните й вече се плъзгаха върху ствола на кура на Директора, който го извади за миг от устата й и натисна бутона на уреда. Силвия се вцепени и усети болка в младата си вагина. Малък оргазъм разтърси тялото й. Тя бе преодоляла болката!

– О, да , господарю! Искам да свърша! Бях лошо момиче! – стенеше Силвия.

Тя отново се наведе напред и постави кура в устата си, поемайки го колкото може по-навътре в тясното си гърло.

Деси отвърна глава и излезе от кабинета. Последното нещо което чу, бе сестра си, която говореше тихо на кура на Директора. 

Rating: 4.14/5. From 7 votes.
Please wait...