ДЕСИ – СЕКС ИГРАЧКА Част 1. Деси и учителите – Глава 7

Следващата сутрин бе прекрасна и Деси и сестра й Силвия отидоха на училище. Беше петък, а вечерта беше момент, който Деси бе очаквала цялата година. Разбира се, поне до последната седмица, преди четиримата садистични мъже да започнат да заплашват, изнудват и унижават младото момиче. Сега Деси я беше страх и се чудеше какви ли неща ще й измислят, за да я унижават още.

Тя бе заета с тези мисли, когато Силвия каза:

– Искам да те питам пак за това вчера. Казаха ми, че си отишла нормално облечена и към обяд си се появила облечена като кучка. С някакви безопасни игли. Стояла ли си на колене на пода пред всички момчета?

Деси толкова много искаше да каже истината на невинната си сестричка. Ужасната истина какви копелета могат да бъдат мъжете. Но ако го направеше, и Силвия щеше да бъде застрашена. Затова трябваше да лъже. 

– Да, наистина малко попрекалих – каза Деси. – Тогава ми звучеше добре.

Деси спря, надявайки се, че въпросите на Силвия ще престанат.

Настана нервно мълчание. Деси почувства, че сестра й искаше да я пита още, но се притесняваше.

Сестра й бе по-голяма и много популярна и готина – знаеше какво прави. Деси бе мажоретка от време на време в училищния отбор и Силвия помисли, че има склонност да се показва повече. На Деси не й правеше впечатление фактът, че всички състезатели, спортисти и публика искаха да я изчукат и облизваха с поглед формите й. Все пак се чувстваше добре в тази роля – показвайки краката си и бельото на всички, но само за миг. Всички можеха да гледат младото й тяло, но принципът на Деси бе, че никой не можеше да го докосва, докато тя не каже. 

Събитията от последната седмица обърнаха всичко и Деси бе объркана. Името й бе в устата на цялото училище. Начинът й на обличане и поведението й бяха обект на разговор във всяка класна стая. Малка частица от нея намираше и добра страна в това, въпреки безкрайните унижения. Тя си мислеше за оргазмите. Бе мастурбирала няколко пъти и се беше прегръщала с няколко момчета, но никога не бе свършвала с такива оргазми като тези с мъжете в кафето, чукащи ануса й, или оргазма с дилдото в банята, когато искаше да смачка мравките. Какво ставаше с нея? Дали досега бе просто прикрита курва, която вече се е разкрила, или си бе просто нормално момиче на тийнейджърска възраст?

Докато си мислеше това, двете стигнаха училището, тя целуна Силвия, разделиха се и Деси пое към първата си спирка – кабинета на Директора.

Днес не бе обикновен ден. Всички бяха обзети от празничното настроение. Мажоретките вече бяха облекли униформите си. Деси също бе взела нейната – шарения суитчър и поличката, която така игриво се въртеше около изящните й бедра.

Тя влезе в кабинета.

– Затвори вратата – заповяда Директора. – Днес е голям ден за теб и твоите приятелки, нали? Сигурно се чудиш какво ще измисля?

– Да, господине.

– Ами аз и момчетата решихме днес да ти дадем почивка. Не изцяло, но почти. Искам да запазиш силата си за мача и да помогнеш на нашият отбор да спечели. И съм сигурен, че ще го направиш.

Деси си нямаше на идея за какво става на въпрос, но й олекна като чу „почивка“.

– Каквото кажете, господине – каза тя.

– Свали си бикините.

Ученичката се протегна под късата си пола, свали пликчетата си до глезените и стъпи вън от тях. После се наведе и ги взе от пода. Директорът взе белите бикини и ги сложи на бюрото си. Изкара дебел черен маркер и написа най отдолу на тях „ИСКАМ СЕКС“, после ги обърна и написа на задника “УДАРИ МЕ“. Подаде ги на Деси и й заповяда да ги обуе. Сърцето на тийнейджърката се сви. Това ли беше почивката? Да се разхожда цял ден с тези надписи и толкова къса пола. Всички щяха да ги прочетат.

– Хайде, принцесо – каза Директорът, – не е чак толкова зле. Не е като да те чукам в задника, нали? Хареса ти, нали? Или си разочарована и отново искаш кур отзад? Май ти хареса кура на Стария Добри, а? А?!

– Не, господине – каза тя, като бе забила поглед в килима и се изчервяваше, тъй като Директорът бе близко до истината. – Да тръгвам ли?

– Да, ще се видим на мача довечера.

В сравнение с това, което изживя последните дни, днешният ден за Деси бе сравнително лек. Тя бе отново с униформата си на мажоретка и се чувстваше сигурно и комфортно. Съучениците й пак щяха да я заглеждат и въздишат по нея както преди. Дори в стола, където бе най-голямото й унижение, тя стоеше и се хранеше спокойно. Всички мислеха за празника. Когато стана 19:30 цялото училище се изнесе, за да гледа мача с другото училище и да празнуват заедно.

Деси зае мястото си до своите приятелки и също мажоретки – Мария, Боби и Сузи. Те изпълняваха програмата си, а баскетболната зала се пълнеше докрай. Играеха в ритъма на силната музика и изведнъж Деси забеляза, че учениците от предните редове сочеха към нея и оживено коментираха. Господи! Тя бе успяла да забрави за надписите, написани с дебел черен маркер върху бялото й бельо. Всеки път, когато вдигнеше крак, момчетата четяха надписите. Слухът бързо се разпространи и все повече тийнейджъри се приближаваха, за да могат да видят надписите. Деси нервно гледаше тълпата и видя един мъж, който не се приближава – господин Генов. Той стоеше и снимаше. Камерата бе фокусирана точно между краката й. На никого не му правеше впечатление – много родители също снимаха с домашни камери изявите на децата си. „Пак за тяхната колекция“, помисли си гневно Деси.

Първата част от мача бързо мина, а Деси и приятелките й се включваха на почивките и прекъсванията. Всички виждаха сладкото тийнейджърско дупе на Деси и надписа „УДАРИ МЕ“ върху него. Деси бе сигурна, че много момчета вече въобще не гледаха мача. 

Последният сигнал за първата част прозвуча. Деси погледна към публиката и с ужас видя облегналия се на стената директор да говори със Силвия – нейната по-малка сестричка. Директорът хвана погледа й и помаха да дойде. Деси се подчини. Стомахът й се сви. Униженията и ужасът за нея бе достатъчен, но трябваше да запази Силвия от тези мъже.

– Здравей, Деси – каза Директорът спокойно. – Сега си говоря със сестра ти, с която не се бях запознавал до сега. – Директорът звучеше невинно и благо, но Деси знаеше какво се крие зад това. – Деси, ще те помоля за една услуга. Нали познаваш Стария Добри, портиера? Още го боли гърба и помоли да му помогнем за няколко минути. Иди му помогни, ние със Силвия ще стоим тук. Върни се за втората част.

Погледът му бе спокоен и добър, но Деси разбра съобщението: „подчинявай се или Силвия става част от играта“.

Деси излезе от залата и видя Добри отвън. За нейно учудване той бе облечен с костюм, който му стоеше доста зле.

– Принцесо, нали знаеш, че Директорът говори със сестра ти? Ще ти го обясня само веднъж, така че слушай внимателно. Ако не правиш всичко, което ти се каже, ще отидем при Доктора, нашият познат. Там ще направим няколко специални филма – с теб и Силвия. Доктора и приятелите му си умират за свежа тийнейджърска путка. Много са брутални с такива парчета като теб и сестричката ти. Ясно!?

Деси преглътна и кимна. Трябваше да предпази сестра си и щеше да направи всичко за това.

– На треньора на другия отбор и асистента му са им откраднали колите от паркинга снощи и сега говорят с полицаите. Няма да ги има тук за около 15 минути. Момчетата от отбора са сами в съблекалнята. Сега ще идем там и аз само ще стоя в ъгъла и ще наблюдавам. Това ще бъде твоето шоу, принцесо, твоето шоу на почивката. От теб ще е говоренето, аз само ще присъствам. Ако нещо не е както го искаме, веднага звъня на Директора. Той ще хване под ръка Силвия и ще я заведе при Доктора. По-късно ще вземем и теб. Тъй като Доктора ще почне със сестра ти един час преди теб, ще я видиш какво ще представлява. Ясно ли е?

Деси кимна с глава. „Нямам избор“, каза си тя на ум. „Аз съм тяхна робиня, ще правя каквото ми кажат“.

Добри й даде инструкции и те влязоха заедно в съблекалнята. Звукът я порази като ударна вълна – 14 момчета, напомпани с тестостерон и адреналин, бяха сами без възрастни. Подмятаха се хавлии, викове и смях. Всички утихнаха, когато видяха Деси и Стария Добри. Добри веднага се скри в единия ъгъл, оставяйки нещастната Деси сама в центъра на съблекалнята. Никога не се бе чувствала толкова самотна и уязвима. Деси пое дълбоко дъх, каза си че няма избор и че трябва да помогне на сестра си. Започна да се усмихва съблазнително.

– Здравейте, момчета. Иска ли някой свирка?

Стаята изригна от смехове, викове и говор на висок глас. Някои от момчетата се приближиха към нея. Деси вдигна ръка. Трябваше да поеме нещата под контрол.

– Чакайте момчета – извика тя. – Успокойте се. Аз съм Деси от другото училище и както виждате, съм мажоретка. Чух, че треньорите ви ги няма и дойдох да ви направя по една орална услуга на всички, но ако не се държите както трябва, ще си тръгна. – Деси следваше сценария, който й бе казал Стария Добри. – Всеки от вас има номер на гърба си, така че ще караме по номера. Ще духам колкото мога и ще започна от най-малкия номер. Надявам се да остане време за резервите, но ако искат мога да им ги държа с ръка, докато духам на останалите. И гледайте да свършвате по-бързо, за да минат всички.

– Защо ще ни правиш свирки? – извика един от играчите.

– Гостоприемност от нашето училище – отговори Деси, – освен това харесвам вкуса на спермата и обичам курове в топлата ми и малка уста.

– Кой е този с теб?

– Не ми обръщайте внимание – каза Добри, – само придружавам младата госпожица. Само въпроси ли ще задавате? Няма ли кой да даде на момичето една кърпа, за да коленичи на нея и да почне да ви ги лапа?

Всички започнаха да се движат и да викат „аз съм пръв“ и „чакай малко“. Веднага се появи хавлия, която бе сложена на студения под и Деси коленичи върху нея. От няколко дни не бе заемала подобна поза.

Курът на първото момче вече бе изправен и твърд. Деси отвори младата си уста, обви главата му с устни и започна да духа. След няколко секунди усети, че двете й ръце бяха вдигнати. Деси изобщо не осъзнаваше, че от двете й страни имаше още две момчета със свалени до глезените гащета и щръкнали курове. Двете твърди ерекции бяха набутани в ръцете й. Тя ги обви с пръсти и започна да прави ритмични движения напред-назад.

– Направо супер! – каза едно от момчетата, чийто кур бе в ръката на Деси. – Хайде, курво, искам да свърша така.

– Ега’ти курвата – казаха в глас заедно няколко други.

Един от играчите обхвана с големите си ръце главата на Деси и започна да я ебе в устата. Големия му кур влизаше и излизаше, съпроводен от шумни звуци на сърбане и мляскане. Деси усещаше тежката миризма на пот по едрите му ташаци, които се блъскаха в бузата й, докато той чукаше лицето й. Внезапно той измърмори нещо, Деси усети как курът му се сви в устата й и изригна. Тласък след тласък от гореща солена сперма се изливаше в младата й уста. Деси усърдно преглъщаше.

– Аз съм сега – каза друг и измести първия, чийто кур вече омекваше.

Деси усети, че първият кур излиза от устата й, само за да бъде заместен от друг твърд и малко по-дебел, който също миришеше на пот. Тя започна отново да смуче, но усети и голяма маса сперма върху другата си буза.

– Охх, ох, ох – мучеше едно от момчетата, на които Деси държеше куровете.

Той разпръскваше спермата си по цялата лява страна на лицето й. На Деси й стана гадно, но тя знаеше, че няма време да спира и да се бърше. Беше й казано да оправи 14 човека за 15 минути. Трябваше да работи като луда, за да изпълни задачата. За щастие тя знаеше, че са тийнейджъри и ще свършат бързо. Лепкавата сперма се стичаше по бузата й, докато момчето отдясно също експлодира в оргазъм. Неговата сперма се изстреля точно в дясното й око и продължи да излиза на тласъци, покривайки лицето й.

– Човече, ти направи цялото лице на путката в сперма – каза някой отзад. – Много е яко!

Всички се засмяха. Вторият кур започна да се празни в устата на Деси. Спермата му бе повече от тази на предния и Деси леко се задави, докато струите пълнеха устата й. Не виждаше с едното си око, но усети два нови твърди инструмента в ръцете си и внимателно ги обви с пръсти. Смазани от спермата на другите момчета, дланите й се движеха по-лесно по дължината на пенисите.

Времето минаваше бързо. Деси дори не си представяше каква гледка е в момента – неописуемо падение и унижение. Красиво младо момиче, на колене в мъжката съблекалня, облечено в униформата на противниковия отбор, заобиколено от задъхани, изпотени момчета, всички със свалени гащи и курове, стърчащи във влажния въздух на съблекалнята.

Още един изстрел със сперма този път се стовари върху лявото й око. Друга част от спермата полетя и се залепи в русата й коса. Деси не усети това, защото друг играч вече свършваше в устата й и здраво блъскаше кура си почти до гърлото й. Деси започна да се задавя и соковете на гърлото и сливиците й още по-добре смазаха кура.

Свършваха върху косата й. Свършваха върху лицето й. Спермата им бе затворила очите й и бе намазала бузите й. Езикът й се бе удебелил от спермата, която отново и отново се стичаше по него. Долната й челюст се бе схванала и я болеше, защото устата й бе постоянно отворена и обработваше кур след кур. Деси се бе превърнала в немислеща машина за свирки и чекии. За баскетболния отбор тя бе секс кукла и парче месо. Те я използваха, наричаха я курва и я обиждаха, смееха се, докато виждаха как маската от сперма по лицето й ставаше все по-дебела и по-дебела. За тях това бе най-невероятното нещо, което им се бе случвало – най-готиното парче от другото училище на почивката е на колене в съблекалнята и им прави свирки наред. 

Кур след кур проникваха в устата на клекналата жертва. Деси бе спряла да мисли за това, което правеше, за това, което се случваше, и за срама и унижението в началото. Сега тя бе точно каквото си я представяха – машина за свирки с единствена задача да изкара спермата на 14 души за точно определено време. Деси се стресна, когато чу гласа на Стария Добри.

– Готово, бейби – каза й той. – Да тръгваме.

Деси разбра, че и последното момче бе свършило в устата й и бе време да си ходят. Беше погълнала общо седем масивни изпразвания в младата й уста. Спермата наистина бе много, тъй като треньорът на отбора бе забранил на играчите да правят секс и дори да мастурбират пет дни преди мача. Стомахът на Деси къркореше от сперма и тя за миг дори се опита да пресметне колко сперма има в него. Бяла маска бе залепнала върху лицето й – осем от момчетата бяха свършили върху лицето й, докато тя стимулираше пенисите им с ръка.

– Ей, защо не дойдеш пак след мача? – каза едно от момчетата. – Можем да се изкъпем заедно.

Съблекалнята избухна във викове и смях.

Деси излизаше от механичните движения и състояние, в което беше, и се изчерви отново. Унижението от това, което бе направила, я обзе.

– Хайде, принцесо – каза Стария Добри. – Добре се справи, но трябва да се връщаш, защото започва втората част.

Деси кимна. Бе безмълвна от това, което бе направила през последните 15 минути.

Добри я изведе от стаята с все още голите момчета, които се готвеха за втората част.

Деси не усети кога тя премина. Знаеше само, че е между приятелките си и се ръководеше по движенията им. По едно време една от тях – Мария – се наведе и я попита:

– Деси, какво е това в ухото ти?

Деси моментално пъхна пръст и го извади покрит с капки сперма. Беше го пропуснала, докато миеше лицето си. Тя не осъзнаваше и че момчетата, на които бе духала, сега играеха все едно са натоварени с по няколко килограма отгоре. Не можеха да стрелят, да бягат, дори да фокусират. Те се усмихваха един на друг, докато треньорът им крещеше, чудейки се какво става с отбора му. От време на време някой поглеждаше към Деси и й се усмихваше или намигаше. Но тя не виждаше това. В устата й все още имаше вкус на сперма. Знаеше какво бе я принудил да направи Директорът и я беше срам от това. Но поне бе спасила Силвия – това бе нейното утешение.

Rating: 4.40/5. From 5 votes.
Please wait...