Диди – моя първи път

Здравейте аз се казвам Диди и съм на 20 . Ще ви разкажа моята история. Беше както едно от най-плашещите и страшни неща, които съм преживявала, но и едно от най-възбуждащите. Бях на 18 и бяхме на лагер с класа ми. Аз бях 12 клас и бяхме в хотел . Заедно с нас имаше една група от може би 10тина мъже геодезисти, които си имаха някаква важна пресконференция за някакъв нов проект. Аз нали съм малко любопитна и обичам да се вра измежду мъжкото внимание се запознах с единия. Може би заради възрастта ми или заради външния ми вид който е доста привличащ мъжкия поглед се запознах с председателя им. Те бяха в другото крило на хотела и два дни подред аз започнах все по-често да се виждам с него през деня. Разказа ми за себе си как имал жена 2 деца, преуспяващ бизнес и т.н. Имаше наистина много пари. Това ме възбуждаше много в него. Освен това беше изключително галантен внимателен, знаещ какво иска една жена. Никой друг пикльо на моята възраст не е бил толкова нежен с мен и не ме е карал да се чувствам така. Бях много раздвоена и леко изплашена, по дяволите той беше на 44, но започнах да хлътвам.

Последната вечер от лагера той ме покани да излезем и вечерта след като учителката мина на проверка дали всички са по леглата аз избягах, за да се видя с него. Тръгнахме с колата му, която беше БМВ и определено беше доста лъскава и просто подмокряше едно момиче като мен. Заведе ме във много луксозен ресторант, а след това на нощен клуб. Поръча бутилка Дъмпъл и започнахме да пием, но аз на третото започнах да се замайвам затова спрях, все пак бях на среща с непознат 44 годишен мъж. Той продължи да си пие и след още няколко чаши ме покани на танц. Танцувахме, а той ми говореше невероятни неща свързани с бъдеще пари и т.н. на ушенце. Посегна да ме целуне, но аз бях много притеснена и се дръпнах. Това го ядоса малко и той започна да ме опипва. Казах му че не ми е добре и искам да се прибирам, той каза че не е пил много и ще ме прибере до хотела. Аз му се доверих – колко съм тъпа и наивна, но може би част от мен искаше точно това. Той тръгна с колата, но не към хотела а извън града. Разбрах че нещо не е наред, но си мълчах. Бях много изплашена, не знаех какво ще ми се случи. Той спря колата на някаква поляна.

Нямаше признаци на живот наоколо. Той изгаси колата заключи я и никога няма да забравя точните му думи – “Малка тъпа кучко, не бъди толкова наивна, просто искам да те изчукам като малка мръсна курвичка на каквато приличаш!” Сърцето ми падна в петите. Той хвана късата ми рокличка отдолу и я надигна, скъса прашките ми и започна много грубо да пъха 2 от пръстите си в малкото ми путе. Много ме болеше, но не смеех да издам и звук. Той си изкара кура от гащите и каза лапай. Аз неможах да издам ни един звук просто поклатих отрицателно глава. Но той ми заби много силен шамар и ми повтори същото като ми навря главата към кура си. Лапнах го за да не последват още болки. Когато започнах да си движа устните по члена му видах, че има кръв – беше ми разбил устата. Съблече ме чисто гола и постоянно ми биеше шамари по гъза, целия беше червен. Адски много ме болеше и устата и газа, но бях адски възбудена. След това той ми каза да се надупя. Никога досега не го бях вземала отзад. Болеше адски много.

Това дори не беше възбуждащо. Усетих как кожата около дупката на дупето ми се скъса и потече кръв. Разпра ми гъза… Болеше адски много аз виках адски много, а той се възбуждаше от това и ми викаше “викай малка курво никой няма да те чуе.” След около 15 мин неописуема болка на мен започна да ми причернява, той си извади кура от задника хвана ми главата и си го напъха в устата ми. Нямах капчица сила да се възпротивя. Болките ме изтощиха адски много. След като едно солидно количество топла сперма се озова в устата ми, той ми каза да глътна, за да не ме бие повече. Направих го разбира се и без това неможех да си седя на дупето не исках повече болка. След това ме заведе до една чешма да се измия, облякох се и тъгнахме пак нанякъде.

Слава богу 15 мин. по-късно бяхме пред хотела. На влизане той ми каза, че ако някой разбере за това нещо, той ще навреди много на мен и на семейството ми. Дано не го видя повече.

Rating: 3.25/5. From 4 votes.
Please wait...