Дневника на едно момиче 6-10 / 10

ЧАСТ 6

Накупих си още дрехи от мола, цели четири торби – три рокли, две поли, четири-пет блузки, няколко сутиена, чорапки, чоропогащници, два потника, три клина, два чифта маратонки, два чифта обувки с висок ток.. Мале, дори не помня още какво още си бях навзела.. толкова много неща! Чувствах се щастлива де, признавам. Бях забравила какво е удоволствието да пазаруваш неща за себе си, на воля, с кеф, с желание… Направо ми действаше като терапия. Имах нужда и от нов лаптоп, моя беше тотално издъхнал, дори не го и ползвах, ползвах си повечето телефона. Взех си хубав лаптоп на Sony, мощен, голям, качествен.. Не исках да взимам някой боклук. Даже бях решена да си сменя и телефона, да си взема някой голям и хубав Samsung, но.. не този път. Налагаше се това да го направя на следващите пари, понеже от тези не ми останаха много след целия този пазар. Но дремеше ми – лесни пари, лесно похарчени. Все тая. И без това след ден имах пак снимки. Пак щях да взема толкова. Да, жертвах себе си, жертвах тялото си.. Но всъщност за първи път от толкова години се чувствах доволна от живота, доволна от това, че изобщо живея мамка му. Чувствах се човек, не парцал, не сдухана както преди, чудейки се какво ще ям и с какво да си купя билети за рейса за да отида на лекции. Най-накрая бях себе си, бях човек като всички останали. Сега се чувствах равна с другите просто, най-накрая и аз бях като тях! Можех да си позволя да отида да хапна навън или да си поръчам пица, да си купя дрехи, да имам пари за билети и мамка му.. да имам нормален живот! Правех си планове да взема още малко пари от там, още няколко пъти поне.. Да си накупя всичко от което имам нужда сега докато мога.. След това да събера още малко кеш, да си предплатя поне няколко наема напред, да имам пари и за няколко семестъра напред.. Още някакви за храна да скътам.. И да се откажа, търсейки си нормална работа. Това ми беше плана, просто да събера под себе си солидна основа, за да имам възможност да се поддържам докато чакам да ме викнат някъде на работа. Но във всички случаи всичко в мен бе единодушно, че няма да ги работя тези фотосесии завинаги. Просто временно, само докато изплувам на повърхността.

< 13:10ч., вторник ; в студиото на Томан >

Предстоеше да заснемем поредната фотосесия. А чакайки всички да се натъкмят за да започваме, седях на канапето в студиото пиейки кафе.. сама с мислите си. И ми мина през главата.. досетих се предния път, след последната фотосесия.. как мастурбирах в банята когато се прибрах в квартирата.. Влезнах да се къпя тогава след снимките.. И още преди да се бях насапунисала започнах с мастурбацията.. Мале, такава нужда имах тогава.. след това напрежение след снимките.. Отне ми над двайсет минути близо да се оправя както трябва с душа.. Колко ли водя бях изхабила, хазяйката щеше да ме убие като си види водомера. Стана ми смешно даже като си го мислех..

– Сианааа, изглеждаш ослепително този път.. (прекъсна мислите ми Томан, приближавайки се към мен с фотоапарат в ръка) ..явно защото липсва притеснението от лицето ти, а?
– Даа, явно е заради това.. (усмихнах му се учтиво)
– Как си, има ли нещо ново около теб..? (попита ме подавайки ми ръка за да се здрависаме)
– Не.. все същото, търся работа но.. като че ли целия свят е забравил за мен..
– Не бъди песимист.. я виж какви хубави парички си изкарваш от тук, малко ли е това..?
– Нее, хич не е малко.. За мен лично е много даже.. Но все пак съм ти казала, че съм тук докато си намеря работа, помниш нали? (лигаво по женски и уж като на майтап му напомних)
– Даа, поня помня.. Ти си решаваш до кога да взимаш парички тук.. Пък като намериш работа, жива и здрава.. Не можем да те задължим да си ни колежка, е… макар, че ни се иска на всички де.. (смеейки се)
– Хаха.. мале добре, че сте готини хора тука поне, иначе…
– Иначе какво?
– Иначе щях да не идвам изобщо.. честно… (смеейки се и аз)
– Ахахах… ах ти… Добре.. запознахте ли се с Франек?
– А да.. бях забравила, нови партньори всеки път.. (казах тихичко на себе си) ..Ами не, ще трябва явно да го изнамериш първо за да ме запознаеш с него..
– Е как така, къде се е дянал, ние почваме вече..? (оглеждайки се за него) ..Ето го бе, не го ли виждаш при вратата…
– Аа, да.. Ми явно май чак сега го фокусирам.. (сред толкова хора наистина чак сега го видях)
– Добре, хайде сваляй дрешките.. Единия апарат остана само да фиксираме и започваме.. чакай да викна и Франек вече, че нещо много се е отвял май..

Съблякох се, останах гола отново.. След малко дойде и Франек – поредния ми партньор. И тогава се усетих – запознавах се с мъж, виждайки го за първи път, стоейки чисто гола пред него.. Та дори той още не се беше съблякал.. Не че му направих впечатление, че съм гола де.. Човека си бе професионалист, а и всекидневно вероятно виждаше голи жени покрай работата си. Това, че всички бяха професионалисти в това, което правеха тук, ме успокояваше. Чувствах се сред хора, които знаят какво правят, които не влагат нищо странично или ненужно в работата дето вършат.. Хора дето бяха свикнали, дето не се поддаваха на неща, на които всеки нормален щеше да се поддаде. Това наистина ме караше да съм по-уверена вътрешно. А след малко и започнахме.. Франек, още щом се съблече забелязах, че пениса му е полу еректирал вече. Стана ми странно, как така от самосебе си. Но така или иначе си го хвана с ръка, за да достигне пълна ерекция преди снимките. И успя, само за няколко секунди.. доста бързо. Томан като видя, че е готов, инструктира ни как да застанем за първата сцена. Естествено както винаги, първия кадър започваше с френска любов. Трябваше да клекна долу, да хвана пениса на Франек и да го поставя в устата си изглеждайки пред апарата така, сякаш му правя орална. Но в момента, в който се приближих към него и.. му го хванах с ръката.. Мале, пениса му беше доста по-масивен от на предните актьори, с които бях. Погледнах към него и му казах със срамежлив тон:

– Мале човек, какво е това…? (учудена, държейки му го, преди да опитам да го поднеса към устата си)
– Еми… такова каквото си е… (отвръщайки леко засрамено, подхилвайки се)

И все пак хванах му го.. Поднесох го към устата си… Проврях го.. направо ми изпъна устните.. Имах чувството, че ако постоя така повече време ще ми се схване устата. Задържах така, а Томан и момчетата започнаха да щракат.

След няколко снимки, Томан ме подкани да го провря още малко по-навътре в устата си за да снима, понеже бях успяла да му погълна едва главичката заради дебелината.

– Сиана опитай и малко по-навътре.. За една две снимки поне, знам, че му по-масивен но.. моля те, опитай просто…
– Оле човек ще ми се разчекне устата вече.. аз така не мога да стоя, дето само главичката съм му лапнала ти…
– Добре де, опитай просто, ако не можеш няма да те карам…
– Ехх че си и ти.. (опитвайки малко по-навътре да го погълна)

Имах чувството, че съм лапнала не пенис ами не знам какво.. Но все пак опитах, успях поне малко още да го нагълтам по-навътре.. а Томек набързо снима момента. След като го извадих от устата си имах чувството, че ми е разместено ченето направо.. В следващия кадър, който трябваше да заснемем, Томан искаше да легна на края на леглото с разтворени бедра, между които Франек да застане и да симулира как той ми прави френска любов. Застанахме така, Франек дойде между бедрата ми, намести се.. Томан насочи апарата си срещу нас и му каза:

– ..Давай, но искам да се вижда езика ти.. Да личи, че е там, че действа.. че правиш нещо.. (подканвайки го да започва)

При което Франек застана така, че апарата да го вижда хубаво.. И започна леко насам натам да сменя положението на езика си върху вагината ми.

На моменти слагаше целите си устни сякаш ме захапва, после сякаш ме засмуква там.. Езика му десет пъти олиза отвора ми.. и клитора ми. Сдържах се, търпях някак.. Но много. много неудобно ми ставаше на моменти.. Между краката си направо тръпки усещах вече. Но изчаках търпейки, Томан да пожелае да започнем със следващия кадър. И след малко, това и направи. Но… Лошото бе, че искаше да заснемем отново как Франек ми прави френска любов, но под друг ъгъл и в друга поза. Искаше да застана над него, с разтворени бедра над лицето му докато той лежи.. и да ни снима така. При което аз не се стърпях и.. събрах смелост да възразя:

– Е Томан, стига така де.. знаеш, че съм чувствителна отдолу и пак ни караш да правим същото.. Хайде дай нещо друго, стига с това… (оплаквайки се)
– Сиана хайде стегни се малко де, недей да си такава.. Не мога да режа от плана заради теб.. Опитай малко да си по-сериозна, моля те… (скастри ме леко)
– Ама Томанн… (с почти нажален тон) ..Ти не разбираш, че клитора ми тръпне вече… Сега като му се кача върху лицето може и да потека върху него.. предупреждавам…
– Няма страшно.. (успокои ме) ..Ще ти дадат момичетата мокри кърпички ако се наложи.. Хайде давай да снимаме, хайде, че нямаме цял ден..
– Офф ужасен си честно.. (примирена, застанах над лицето на Франек)

Той повдигна главата си.. опря устните и езика си във вагината ми и отново започна да размърдва насам натам, за всяка отделна снимка. Пет, шест, десет снимки.. Едвам го търпях това вече.. Езика му така ми дразнеше клитора всеки път щом минеше през него, че.. в един момент не можах.. поех си въздух, опитах да задържа.. но.. изпъшках най-накрая вече. И сякаш на никой не му направи впечатление стона ми.. А на мен ми стана дори неудобно, че ме чуха..

След още някоя снимка пак не се удържах.. изстенах, дори лекичко на глас този път.. А Томан понеже и това чу, каза:

– Браво браво.. мъжко момиче си ти.. виж, че можеш и да издържаш.. (продължавайки да снима)
– Ох мога ама… ооооохх клитора мииииии… е хора много сте гадни вечеее… (изстенвайки пак тихо) ..Франек.. намокрих те вече нали..? (питайки го с виновен тон докато ме лиже под мен)
– Направо.. си ме напишкала вече, не намокрила.. (успявайки да отговори изпод вагината ми)
– Ох еми, съжалявамм, извинявай.. (виновно, изчервих се) ..Просто имам свръх чувствителен клитор, какво да направя…

След което продължихме още около пет минути така, докато нащракат още някоя снимка.. И най-накрая станах от лицето му. Оле, отдъхнах си направо! Това не беше хич лесно… Но това, което предстоеше също нямаше да е лесно. Томан искаше да легнем, Франек да застане зад гърба ми и докато са ми разтворени бедрата да го вкара в мен така. Легнахме с него на леглото, наместихме се.. Момичетата ни намазаха половите органи с овлажнител.. Франек постави главичката си на отвора ми.. и опита да натисне.. Майко мила, толкова му беше масивен, че.. направо се чудех как изобщо ще стане тая работа.. Той обаче започна леко и нежно да натиска и изважда.. бавно и внимателно, на тласъци.. за да успее да пробие по-навътре.. Имах чувството отначало, че ще ми се скъса пръстенчето на отвора.. А Томан видя, че ще се наложи да изчака малко докато започнем.. И затова каза:

– Добре, хайде пет минути почивка.. докато вие успеете.. (с леко раздразнен тон)
– Ама Томан.. (опитах да му обясня) ..То му е толкова масивен.. аз как веднага да.. не мога, не съм кофа все пак..
– Добре де, спокойно.. ..Ето давам ви малко време докато се нагодите.. хайде давайте.. Спокойно.. като сте готови започваме..

При което Томан и останалите от екипа седнаха на канапето с кафетата си и започнаха да си лафят, изчаквайки ни. А аз се обърнах към Франек и му казах:

– Човек.. внимателно моля те.. леко и бавно… просто много ти е дебел.. Съжалявам, ама ме боли..
– Да.. знам… Виж сега, не се стягай просто и.. до две-три минути ще си готова.. само да ти се разшири и по-навътре и няма да те боли..
– Да това го знам.. само, че лекичко.. и не натискай силно.. Ох.. мале какво имаш ти бе човек… (заболя ме при поредното му натискане, макар и да го правеше толкова внимателно)

Така в продължение на две-три минути опитваше да прокарва пениса си навътре в мен, докато успее, за да започнем да снимаме. За момента обаче успяваше да проникне едва на половина.. а навътре ме болеше. Просто имах нужда още малко да ме разшири така с движения… все още ме болеше на всяко вкарване.. Чувствах се като някоя току що отворена тясна девственица.. Малко по малко обаче успяваше вече и по-навътре да прониква.. макар и още да ме болеше.. Усещах толкова плътно отвътре дебелата му главичка с опънатите стени на влагалището си, на всяко вкарване и изкарване… Изпълваше ме до откат направо.. А когато усетих вече, че започва малко по-лесно да му влиза навътре, го попитах:

– Сега как ме усещаш, малко по-отпусната нали?
– Да, малко ти се разтвори вече.. (опитвайки да натисне малко по-навътре в този момент)
– Оле.. (възкликнах) ..мале коя жена ще те издържи тебе бе човек.. (леко изохквайки)
– Боли ли те още?
– Ми.. ох боли ама.. спира вече.. То като ме изпълва отвътре така и.. тръгвам да се мокря пак.. и явно от мокрото и започва по-лесно вече.. Ох мале.. (изстенвайки пак тихо)
– Още минута-две и ще си готова май..
– Ох дано…

И наистина след минута-две, вече бях готова. Вече му влизаше кажи речи свободно в мен, но за това бе помогнал доста и факта, че отвътре се бях подмокрила доста. Дебелия му пенис вече ме беше раздразнил… но търпях някак. При което той ме попита:

– Как е вече? (продължавайки да изкарва и да вкарва бавно)
– Ох вече е добре ама… не ме питай как ще се удържа до края… (изстенвайки тихо отново)
– Е ти щом до сега издържа, ще успееш и до край…
– ..ама не знам как.. (пипайки набъбналия си клитор)
– Горката, много си чувствителна ти..
– Да знам го.. Оохх.. мале как ме изпълваш отвътре човечеее… (възкликвайки)
– Мале ти все едно ще свършиш още малко.. стегни се де.. (опитвайки да ме успокои)
– Оле то това и остава…
– Хаха.. абе понякога на някои от момичетата, им се случва по време на снимки да ти кажа… (вкарвайки го вече по-бързо и по-ритмично, лесно навътре)
– Разбрах го и това.. Ооохх мале.. вече ти влиза лесно.. (изстенвайки пак)
– Да, най-накрая ти подготвихме отвора за работа.. (без да спира)
– Да.. даже не очаквах, че ще може да ми влезе до края изобщо.. Ох малеее… (дишайки тежко и учестено)
– Е как няма да ти влезе, ти като се намокриш.. няма как да не ти влезе.. (продължавайки, вкарвайки си го от край до край, въпреки, че вече му влизаше идеално лесно)
– Ох е как да не се намокря, аз просто.. Охх да… малееее човек.. (изпуснах се и изстенах “ох да”, смеейки се от срам)

През което време дойде Томан към нас, и докато Франек още не спираше, ни каза:

– Успяхте ли вече? (обърна се към мен)
– Да.. ох ама.. му е много масивен бе човек.. аз просто.. (със задъхан стон му отговорих)
– Е Сиана.. кой знае колко пъти си правила секс до сега, не си ли го правила с момче с по-голям пенис..? (попита ме сякаш с недоверие)
– Охх не… с чак такъв не… (а Франек все още действаше докато говоря с Томан)
– Еми ето.. трябваше да дойдеш да работиш при нас, че да разбереш какво е.. Готови ли сте вече.. или да ви дам още малко време? (подсмивайки се)
– Ох да.. готови сме.. стига ни толкова, че… Оох.. (отговаряйки му, изстенах накрая пак) ..Ох Франек хайде стига, вече ти влиза лесно, стига толкова.. че ще измокря тука всичко накрая.. (обръщайки се към него се засмях пак засрамена)
– Добре.. (обърна се и към двамата Томан) ..Хайде сега, вече поспрете малко.. застанете на едно място и да снимаме.. (минавайки зад фотоапарата си, който стоеше на стойка срещу нас)

При което той и момчетата започнаха да ни щраткат, докато аз и Франек бяхме замръзнали така за снимка.

След първите няколко снимки обаче, Франек започна отново леко да размърдва навътре и навън, бавно.. За да поддържа ерекцията си, докато в това време и ни снимат. Томан като забеляза това, го посъветва:

– ..Да Франек, изкарвай и вкарвай така, за да можем да хванем повечето положения…

При което Франек нямаше как да не го послуша и започна по-явно и по-видимо да изкарва и вкарва пениса си във влагалището ми. А Томан и момчетата в това време се опитваха да заснемат положенията на половия акт както от близо, така и от далече.. Това продължи около 5-6 минути така, през което време Франек продължаваше да вкарва и изкарва.. Влагалището ми беше вече абсолютно свикнало на пениса му.. И като че ли вече се примирих с това, дето правим.. Той на моменти леко ускоряваше темпото.. На моменти натискаше силно по-навътре… А в една от паузите между снимките, докато Томан му обясняваше нещо, Франек.. слушайки го, направи около 10-на вкарвания в мен… но по-осезаеми, по-бързи… все едно, че… сякаш го усетих, че в момента го правеше не само за да поддържа ерекцията си.. Просто в движенията му сякаш усетих, че му е приятно… Направи го до сущ все едно, че прави секс с мен… Изчаках го малко, но той продължи и още с няколко движения така.. И.. ми дойде в повече.. Изстенах пак… просто не можах да се въздържа.. Пак изохках тихо при следващото му дълбоко проникване.. След което той се поспря малко.. Мале.. как щях да го издържа това момче до края на снимките – мислех си. А Томан ни подкани да сменим позата. В следващата сцена, трябваше да съм легнала по гръб, а Франек да проникне застанал накрая на дивана над мен с проникнал във вагината ми пенис. Също така, Томан пожела за няколко от снимките по време на позата ни, Франек да вдигне едното ми краче и да го постави на устните си сякаш го целува, през което време аз да сложа ръката си на клитора, и с пръсти да симулирам сякаш го масажирам. С Франек се наместихме, вкара си го във вагината ми.. Направи 7-8 пробивни движения навътре в мен, след което замръзна, хвана крачето ми, постави го на устните си целувайки го.. и останахме и двамата така за да ни снимат.

Нащракаха ни няколко снимки така.. А в една от паузите докато не ни снимаха, Франек нещо се поотпусна.. Както държеше крачето ми на устните си.. Целуна го на два пъти бързо и с език измлясквайки го.. след което набързо направи същото и с другото ми краче хващайки го и него.. и същевременно ми каза:

– Много сладки крачета имаш!.. само да има кой да ти ги папка.. (през което време натисна и пениса си 5-6 пъти по-осезаемо в мен)
– Ахахаах.. ти не се заигравай с крачетата ми.. (отвърнах му смеейки се, понеже ми стана смешно като ми ги целуна)
– Няма няма.. просто комплимент ти правя.. (вкарвайки си го в това време отново, малко по-бързо и по-силно в мен)
– Е мерси.. охх.. (изстенах неволно пак) ..ооох мале мале.. (смеейки се от срам, ставаше ми толкова неудобно като прави така)
– Не те боли вече отвътре нали, виж че свикна? (продължавайки да го провира докато чака да започнат снимките)
– Свиква се.. охх… ооххх да… ох как ще те изтърпя до края.. (изчервявайки от срам, изпъшках пак изпускайки се)

След малко ни нащракаха още няколко снимки така.. и отново сменихме позата. Томан искаше да се кача върху Франек, докато той засмуква с уста едно от зърната ми. Наместихме се на диванчето, проврях пениса му във влагалището си.. а той засмука с устни зърното ми. Томан ни направи знак да замръзнем така и започнаха да ни снимат и в тази поза.

Езика му така беше прилепнал към голото ми чувствително зърно.. Че само чаках да махне устните си от там. По време на позата на моменти трудно се сдържах пак.. На няколко пъти изстенах отново.. Бях доста раздразнена вече. Толкова, че на няколко пъти докато седях върху него, не се сдържах и леко размърдвах таза си и аз.. Просто за съжаление не бях от момичетата, които могат много да издържат на подобни “взаимодействия”, без да се повлияят. А накрая, когато Томан даде знак, че снимките за този кадър са достатъчно вече, точно преди да станем с Франек.. Той направи набързо няколко осезаеми движения навътре в мен.. И.. точно в този момент и аз самата не се удържах.. и.. направих и аз няколко с таза… докато и той го правеше.. Това потрая така около 10-на секунди.. изстенах, изохках отново.. Но се спрях.. и ставайки от него му казах:

– Охх не.. стига.. стига, че.. просто съм много чувствителна отдолу.. не мога… (задъхана)
– Нищо.. хайде още малко остана.. (лекичко потупвайки ме по дупето с ръка)

В следващата сцена Томан искаше да застана като за задна, а Франек да е зад мен. Застанахме, Франек си го вкара в мен.. Направи редовните 7-8 пробивни движения.. и замръзнахме пак за да ни снимат. След това леко продължаваше с поддържащите си движения.. После малко забърза с тях.. после малко ги забави.. Много трудно търпях вече. Изохках пак.. и после пак.. то всичките ме чуха вече.. и то няколко пъти.. Беше ми крайно неудобно.. цялата се бях изчервила от срам.

А Франек.. в една от кратките паузи между снимките.. някак.. забърза вкарванията. Набързо няколко пъти проникна силно.. и дори леко при вкарванията удряше тялото си в моето.. При което не можах изобщо да издържа.. и изстенах пак:

– Ооооох леле.. (възкликнах, вкарвайки си го ритмично в мен) ..Оох Франек.. Оххх да… мале човек… (разсмивайки се от неудобство пред всички)
– ..Той понякога го прави това.. на моменти се отпуска.. (подхили се и едно от момичетата, докато държи осветлението към нас) ..Не му обръщай внимание…
– Ох опитвам се ама… то и на мен вече… ах… ахх да…. мале.. (затваряйки очи изстенах.. прибутвайки се леко към него и аз, просто трудно устоявах)
– То ви остана последната сцена и край.. спокойно.. (опита да ме успокои тя)
– Момичета и момчета.. (обяви изведнъж Томан) ..Остана последната сцена, хайде и нея да приключваме.. (а Франек не спираше ритмично да си го провира иззад мен все още)

При което реших да се отдръпна вече от него.. просто това не можех да го търпя още много. Тактично и леко се изместих, лягайки на канапето по гръб, докато Томан ни обяснява как ще протече финалната сцена. И докато той ни обясняваше как ще трябва да застанем с Франек, за да се заснеме сцената с еякулацията.. Франек дойде пак към мен и слушайки Томан.. разтвори единия ми крак.. направи го сякаш прави нещо толкова нормално и непринудено.. дори в това време просто гледаше към Томан и го слушаше.. Приближи се към мене.. между краката ми.. сложи си пениса на влагалището ми пак.. и натисна… Започна да прониква в мен докато слуша разясненията на Томан.. правеше си го хей така, нормално, спокойно… Аз го погледнах странно, даже ми стана смешно вече.. изчаквайки да разбера каква му е вече целта изобщо.. И тъкмо преди да го попитам какво се опитва да прави в момента.. Томан ми разясни:

– ..и Сиана, остави го да еректира хубаво преди да снимаме сцената с еякулацията.. Нали знаеш, че пениса му сега ще е в близък кадър, нека да е хубаво еректирал.. и започваме..
– Аха.. той затова ли….? (опитах да разясня сякаш на себе си)
– Да, да.. затова. Той знае. (отвърна ми) ..Хайде изчакваме ви десетина минути и започваме.. Тъкмо да починеме малко ние.. (отивайки да си седне на другото канапе)

– Десет минути?! И за какво цели десет минути? (попитах объркана Франек) ..И плюс това… в момента не си ли в ерекция бе човек?
– Да по принцип съм.. но Томан почти винаги дава десетина минути така преди кадъра с еякулацията.. Иска винаги самия пенис да е.. в смисъл наистина да изглежда на снимките сякаш.. като преди еякулация..
– Оле… това е ненормално.. ама нали така или иначе еякулацията се симулира, в смисъл пръскаме от онова бялото кремче за да изглежда сякаш е сперма и просто снимаме..?
– Да да.. мисълта ми беше, че той иска самия вид на пениса да е.. как да ти кажа… в такава ерекция, все едно пред еякулация..
– Мда.. аз май те разбирам ама… (опитвайки се да устоявам на проникванията му) ..Офф давай там.. то вече… и аз не знам как търпя..
– Е десетина минути ще издържиш, ти пък.. (сякаш нещо съвсем незначително му се струваше)
– ..Ама аз това се чудя, какво толкова ще правим десет минути.. (едвам удържайки се, раздвижих леко кръста си и аз в неговия ритъм)
– Ами за десет минути.. тъкмо колкото да стигна до някакво положение до преди еякулация… Нали това иска Томан и без това..
– Охх.. и ще.. и ще си правиш чист секс с мен.. оххх… за да си стигнеш положението преди еякулация.. (охкайки задъхана, не ми се вярваше, че е наистина така)
– Ее то няма как.. не ти ли го казаха до сега? По принцип.. често се налага на моменти по време на снимки, да се прави и по малко секс.. Има и такива моменти… няма как, то самата работа го налага.. (ритмично и сравнително бързо прониквайки в мен)
– Малеееее.. да ама аз умирам от неудобство вечеее… Оохх… давай хайде, ебаси… (примирявайки се)
– Ама отпусни се де, толкова си се стегнала, че.. Спокойно, няма страшно.. просто се отпусни. (опитваше да ме успокоява докато го прави)
– Ох спокойна съмм… Охх мале.. ох давай…
– В смисъл по-бързо ли искаш.. или..? (недоразбирайки ме)
– Охх.. ох да, давай по-живо поне… (хващайки едната си гърда, не устоявах вече)
– Така ли? (усилвайки темпото)
– Ооо да… оооххх да, оле майко…. да, давай така…. охх ще ме сцепиш отвътре…

Франек бе започнал да си прави чист секс с мене. Дори му бях позволила съвсем свободно. Вкарваше ми го ритмично, бързо.. до края… Бам бам бам бам бам… без да спре. Което ме принуди и аз да се отпусна.. Все пак и аз участвах в това, и аз го усещах мамка му! Отпуснах се под него.. предадох се.. да прави този десет минутен секс с мен.. Оставих му се. Явно така трябваше да бъде.. Явно трябваше да се впиша в правилата на работата им, ако исках да работя с тях. Стенех на моменти.. извивах тялото си и кръста ми работеше заедно с неговия в движенията.. Охках.. Надявах се просто да не ми обръща внимание.. нито той нито останалите.. А той продължаваше.. В един момент докато го правеше, ме попита:

– Как си..? (задъхано, попита ме )
– Оох не питай напарво… (задъхана и аз)
– Е още пет минути…
– Охх давай… ох давай по-силно поне.. чукаш ме така или иначе… чукай ме силно поне.. Оохх да… (отпускайки се, при което разтворих широко настрани крака под него, подавайки му влагалището си още към пениса му, за да му е по-удобно да го вкарва)

При което той започна да ме блъска по-силно.. Чукаше ме явно както му идваше отвътре вече. Но то и аз не останах по-назад.. И както бях свикнала докато правя такива неща – сложих едната си ръка на клитора.. Продължихме така.. правехме го, докато чакахме Томан да дойде и да ни каже, че започваме да снимаме.. Имах чувството, че и двамата използвахме момента с Франек.. Аз стенех.. стенех и то не тихо.. стенех така, че всички вече ме чуваха ясно.. Но явно това на никой не му направи впечатление.. Явно бяха свикнали на подобни звуци тук в това студио.. Никой не обръщаше внимание, че стена.. Което ме отпусна още повече.. Стенех още по-силно и.. още по-често.. Виждах, че Франек вече го прави не просто за ерекцията.. а направо си ме чука.. Използваше момента да се наслади.. Просто правеше секс с мен.. правеше го, защото му харесва усещането в момента… И през това време му казах:

– Ти.. оох… ти в момента си ме чукаш.. все едно го правиш вкъщи с приятелката ти… (подсмивайки се) ..Защото отдавна ти е еректирал както трябва.. оооххх… а продължаваш още..
– Хах.. е имаме още малко време де.. какво толко..? Не ти ли е приятно..?
– Ох и питаш… давай… давай още… Че.. ако знаеш от кога не съм го правила.. Оххх да…. оо да.. (стенех)
– От кога? (задъхан)
– Не знам и аз вече.. месеци.. А ти и без това ме чукаш в момента.. давай по-грубо поне… давай силно… ооохх да… да… навътре бе човек.. охх да…

При което започна доста грубо да ме блъска, както бях разчекната под него. Блъскаше ме… направо откачах! В цялото студио се чуваше блъскането. И не забелязах.. кога едно от момичетата от екипа бе дошло над нас и гледайки ни се подсмиваше:

– Уха.. (измълви единствено, отпивайки спокойно от кафето си, което държеше)
– Предадох му се вечеее.. (оплаках и се с лигаво плачещо тонче по женски докато ни гледа)
– Понякога и така става.. (отвръщайки лаконично) ..То на него толкова му е масивен, че и в моята да си го вкара и аз сигурно ще се предам.. (потупвайки го леко по дупето докато ме чука)
– Оле повярвай ми.. ще се предадеш и то лесно.. (отвърнах и охкайки)
– Хах.. е нее.. На мен по-скоро ми е интересно дали ще мога изобщо да му го поема.. такъв.. То погледни, колкото ръката ми е баси.. (хилейки се погледна ръката си)
– Е аз щом мога.. сигурно и ти можеш… ох леле… (отвърнах и пъшкайки)
– Това се чудя.. аз не съм виждала като неговия, камо ли да съм го правила с такъв.. (сподели ми)
– Ами.. в началото ми беше тегаво.. болеше си… (признах и, докато Франек не спираше)
– Значи на мен изобщо няма да може да ми стане размера му..
– Хах.. не знам… ти си тясна ли? (попитах я)
– Ми зависи, на моменти да.. Ама ми е любопитно.. Франек.. (обърна се към него) ..я спри така за малко.. (подкани го, вдигайки нагоре полата си смеейки се, сякаш и е на майтап)

При което вдигна полата си, отмести прашките си на страни.. откри влагалището си.. А на мен ми стана смешно даже.. Тя набързо със слюнка леко се намокри отдолу с ръката.. и каза на Франек:

– Я.. я опитай само.. да видя.. ама съм почти сигурна, че няма да ти влезе..
– Ее остави ме де.. (отвърна и Франек) ..какви глупости ме караш сега…
– Хайде де голям темерут си.. Искам да видя просто дали ще ти влезе изобщо.. любопитно ми е.. хайдеее.. (смеейки се)
– Офф… ела.. (приближавайки се към разтворените и крака)

И както стояха прави, тя разтвори едното си бедро около кръста му.. Той се намести отдолу… Тя не спираше да се смее, беше и толкова на майтап.. Той опита.. намести и го на отвора.. наплюнчи малко и той.. Натисна леко.. натисна пак… Тя изохка, пак смеейки се.. заболя я. Ясно беше, че както не е подготвена, влагалището и едва ли ще може да му го поеме. Но тя го подкани:

– Давай де, натисни.. мога още малко…
– Натискам, но си тясна… казах ти вече.. караш ме да правя простотии…
– Нищо бе човек, натисни смело.. просто да видя.. (смеейки се)

Натисна я още.. някак и го прокара навътре малко.. дръпна навън и пак навътре.. Така няколко пъти, докато почти до половината си го вкара в нея.. При което както му стоеше вътре в нея, тя хилейки се каза:

– Ами ето влиза ти.. не съм чак толкова тясна.. (каза сякаш на себе си)
– Как е чувството? (попитах я информативно, докато моите пръсти бяха на клитора ми долу)
– Мии.. мале… мнооого му е дебел… (натискайки се още малко към пениса му, сякаш да провери)
– Иначе.. харесва ли ти? (изхилих се като я попитах)
– Ахахах… ми ако го подържи вътре така още малко… хахахах…

А при това положение както бяха, той на 2-3 пъти го вкара и изкара.. Лизна я с език по устните закачливо, изкара си го.. и пляскайки я шегувито по откритото и путе и каза:

– Хайде стига.. виж, че едвам ти влиза…
– Еми не ми е широка като на нея.. все пак на нея и го вкарваш от половин час.. (издърпвайки полата си надолу, но пропусна да си оправи прашките)

И още докато разтягахме подобни простотии, Томан дойде… и каза:

– Хайде.. (пляскайки с ръце да започваме) ..Готово ли в вече?
– Да.. (дружно му отговорихме аз и Франек)
– Добре.. Момчетата хайде на апаратите… (подкани ги) ..А вие елате тука на пода… Ти Франек изправи се, Сиана клекни под него…

Обясняваше ни как да застанем за последната сцена с еякулацията. При което едното от момичетата подаде имитиращата сперма течност, нацапа ни с нея… И най-после снимахме.

И това беше. Бяхме готови и с тази фотосесия. Само дето на мен отдолу вагината ми пареше направо.. цялата! Отидох към дрехите си.. да се обличам. Но не усетих кога Франек дойде иззад мен, тупна ме по дупето с ръка.. и още зад гърба ми каза:

– Браво, с тебе се работи лесно.. и благодаря за партньорството.. (усмихвайки ми се, набързо придърпа кръста ми към себе си и отзад.. намести си го във влагалището ми за секунда, както стоях права, придърпал дупето ми към себе си.. и два-три пъти го провря в мен, сякаш като за довиждане и го извади)

Обърнах се към него.. стана ми малко смешно.. И му казах:

– А с теб хич не се работи лесно.. едвам ти издържах до края.. (потупвайки го леко с ръка по пениса)
– Ще свикнеш по-натам.. (намигайки ми палаво, лизна ме по устните набързо с език и отиде при другите)

Егати хората, егати чудото.. Такива нестандартни отношения виждах за пръв път. А докато се обличах видях, че момичето от екипа, което искаше да пробва пениса му по-рано.. Отиде към него, сложи му един презерватив и.. докато той стоеше и говореше с Томан нещо, тя започна да работи по редовното му изпразване, както винаги след снимки. Започна отначало с ръка.. но след малко.. Изправи се.. вдигна пак полата си.. леко се надупи към него.. и му направи знак да действа.. Той го направи.. вкара и го.. но машинално, сякаш просто нищо особено не правеше.. и продължаваше да си говори с Томан.. и да прави и това. Забелязах, и че доста трудно му влизаше в нея. Затова тя отиде, взе от лубриканта и с длан си я намаза хубаво отдолу.. Пак му застана така.. и явно този път му влезе по-лесно. Провря и го няколко пъти.. Малко след това Томан слезе надолу към администрацията, каза ми, че ще ме чака там.. Аз още се обличах.. и ми беше толкова странно и същевременно интерестно да гледам Франек и момичето от екипа.. Беше ми толкова странно и да проумея, че в момента работата и се състоеше в това, да помогне на актьора просто да се изпразни накрая. След малко той я подкани да отидат поне на диванчето.. а тя се съгласи, казвайки му:

– ..добре ама хайде по-бързо се празни де, не искам да стоя цяла вечер в тъпото студио..

Отидоха на диванчето. Той застана между разтворените и бедра.. и си го постави във влагалището и… както и бе повдигната нагоре полата.. И започна да работи за изпразването си. Тя милата не можа да се удържи.. видях я. Още в първите секунди си сложи ръката долу на клитора.. Останах малко, позабавих се защото ми беше интересно да видя как ще завърши всичко това.. Но то и не продължи много. Нямаше и две-три минути и.. Франек се изпразни в презерватива.. Свърши, с усилено темпо накрая в нея.. Накрая тя стана, избърса се с мокри кърпички.. и започна да се оправя за да си ходи..

Странни хора, странни идеали. На всичкото отгоре и самата аз вече се потапях малко по малко в тази атмосфера, в този тип работа. Май започвах да разбирам и да свиквам на техните принципи и начини.. Които бяха повече от пикантни, странни, секси и подклаждащи пламъци.. Томан отново ми плати доста добра сума. Прибрах се вкъщи.. бях гладна, започнах да си правя ядене, но.. Осъзнах, че по-скоро ми трябва да свърша.. Имах вече отчайваща нужда да свърша… И както бях по боксерки, метнах се на леглото.. Пуснах един от порно каналите на телевизора.. и започнах… оправих се за двайсетина минути. И ми олекна най-накрая. Пфу..!

СЛЕДВА ЧАСТ 7 >>>

ЧАСТ 7

< Петък, 14:18ч., в студиото >

Бях отново на снимки. Направо свикнах вече, правех всичко машинално, знаех вече кое как и какво.. Сякаш като и всяка друга работа – работиш няколко дни, научаваш кое, как и кога.. и вече започваш да работиш сякаш по инерция. И докато момчетата и Томан подготвяха апаратурата, аз тъкмо се разсъбличах. Този път актьора ми се казваше Отик. Той правеше същото като мен, само че при диванчето, докато аз се разсъбличах говорейки с Томан:

– ..Да, личи ти, че не се чувстваш стегнато както беше първите дни..
– Е така е… (сваляйки и прашките си накрая) ..То това дето ме мъчи мен е.. че просто съм много чувствителна.. по време на снимки.. Това най-много ми пречи да ти кажа честно.
– Спокойно.. това да ти е проблема. Свиква се и с това.. Даже имаме момичета дето са се изпускали и са свършвали докато снимаме.. Не са издържали просто. Но в крайна сметка това е нормално в тази професия.. Като цяло няма как да не се случи в даден момент, случвало се е при много.. И при мъжете също се е случвало.. Не се притеснявай, дори и до там да се стигне.. всички сме го виждали.
– Оле.. значи… искаш да кажеш, че често се случва някой да се изпусне и.. да свърши по време на снимки?? (попитах пак за да успокоя себе си)
– Да казах ти.. такава е работата, просто… не винаги може да се издържи… хора сме все пак.. В даден момент може да ти се случи и на теб самата.. Не се стягай толкова, казах ти, че сме го виждали вече, дори и да ти се случи… (опитвайки да ме успокои) ..Хайде, че момчетата са готови със прожекторите, и аз съм почти готов.. само да настроя ъгъла.. Отик! (провикна се) ..хайде готови сме!

При което Отик дойде при нас. Беше вече гол, както и аз. Запознахме се с него, усмихнахме се сякаш леко свенливо един на друг. А в същото време Томан ме подканни:

– Сиана моля те.. За да стане по-бързо просто.. Ще му помогнеш ли да еректира, за да започваме..? (каза ми със шефски тон)
– Ами.. аз… добре де, ще му помогна.. (отвърнах, малко неподготвена за това)

При което се приближих до Отик и.. с ръка малко нерешително хванах пениса му. След което започнах сравнително енергично да му бия чикии.. За да успее по-скоро да еректира. А той успя доста бързо. За по-малко от половин минута щръкна и се втвърди.. от ръката ми.

В момента, в който Отик почувства, че е готов, направи знак на Томан, че можем да започваме. Искаше в първата сцена да заснемем не просто фелацио, ами “дълбоко гърло”. Тоест онова гадно нещо, при което мъжа си е проврял пениса до дъното… в устата на жената. А това на мен не ми се нравеше.. Нацупих се и.. ми стана малко криво.. Но Томан ме подкани на няколко пъти да живна. Офф… Просто трябваше мамка му. Застанах както Томан нареди.. пред Отик.. сложих пениса в устата му.. А Томан му направи знак да натисне навътре.. Мале.. щяха да ми излязат очите направо! Това беше ужасно… Провря си пениса навътре.. зад гърлото ми чак… И така застанахме, за да снимат.

Щракнаха няколко снимки така, след което Томан подкани да започваме със същината. Викна момичетата да дойдат с овлажнителите, за да ни намажат. Едното започна да обработва с овлажнителя пениса на Отик, докато другото ме подкани мен да застана на диванчето и да и се надупя.. за да може да ме намаже там. И докато ме мажеше, на Томан нещо не му хареса и и каза:

– Ама старай се и във вътрешността де.. Така както я мажеш тя горката… Ох чакай… Няма да стане така.. (при което дойде към нас)

Томан застана до мен и.. Съвсем не очаквах, но… С ръце хвана и разтвори вулвата ми.. настрани широко.. Задържа я така.. и каза на девойката:

– Хайде мажи я сега… така. Няма как само отгоре.. След малко ще започнат и.. ще я боли.

Колежката дойде и ме намаза там, сложи обилно овлажнител.. След което Томан ме пусна, итупвайки ме леко по дупето с ръка каза:

– Хайде Отик, идвай, готови сме.

Томан пожела първата сценка, да е като аз съм легнала по корем, а Отик да бъде зад мен. След като се наместихме както Томан пожела, той подкани Отик да започва. Усетих Отик как намести пениса си при отвора ми долу, след което натисна бавно.. Заради овлажнителя, с който момичетата ни бяха намазали, пениса му вилзаше в мен изключително лесно, дори още с първото вкарване.. Проникна навътре в мен, следейки ме дали няма да ме заболи, но не ме заболя.. Влезе му изключително лесно и меко.. Проникна с целия си пенис до края, още с първото вкарване, съвсем лесно.. При което Томан го помоли, когато е готов да каже, за да започнат да снимат. Отик имаше нужда все пак от няколко разработващи вкарвания в мен, преди снимката. Затова проникна още 6-7 пъти в мен така..

Усещах пениса му доста твърд.. Ясно бе, че е готов за работа. В един момент се обърнах към него и реших да му кажа:

– Само да те предупредя, че не съм правила секс отдавна…
– Милата.. А тук на работа не се ли случва нещо с актьорите, с колегите? (шегувайки се, попита ме дали нямам някакви отношения с някой от тях)
– Глупости.. Това е само работа.. Не съм имала с никой нищо.. нямам намерение и да имам.. Просто идвам, снимаме и си отивам…
– Шегувах се де.. (продължавайки да прониква още в мен) ..Знам, че тук няма как да се случи нещо между колеги.. А и повечето сме женени, или имаме сериозни връзки.. Тук е почти невъзможно да възникнат такива вззаимоотношения.. Както ти каза – идваме, един с друг за пред фото-апарата и си отиваме..
– Така е.. А пък и никога не съм искала да имам сексуално взаимоотношения с колеги, където и да съм работила… Всъщност ти си женен, така ли?
– Почти да.. сгодени сме тоест.. Заедно сме от 9 години..
– Ух браво.. честито.. Ти ли и предложи?
– Да.. хах, естествено, че не тя на мен..
– Браво, щастливци.. Обичате ли се много?
– Ох доста.. като децата сме дори… не можем един без друг..
– Хах.. ах как ви завиждам… Ох Отик, хайде стига.. Давай да ни снимат вече.. (подканих го да спре да прониква вече в мен, усещайки, че пениса му е достатъчно корав, за да започваме)
– Да, готов съм.. (съгласи се той)

След което направи знак на Томан, че е готов за снимката… Томан го подкани да проникне на определена дължина в мен, Отик застана… и първата снимка беше на лице вече.

За втората снимка Томан пожела Отик да е върху мен.. Наместихме се набързо така, застанахме.. И бяхме готови отново за снимка..

След като кадъра беше заснет, Отик направи отново 4-5 прониквания във влагалището ми преди да станем, за да продължи да поддържа пениса си надървен.. През което време Томан пожела да се кача аз върху отик, с гръб къмм него, в стил “обратната ездачка”, за да заснемем така следващата сцена. А Отик се наместихме така на кревата.. Той легна под мен, аз застанах върху него, наместих се.. С ръка хванах пениса му, наместих го отдолу на отвора си и натиснах за да влезе.. Натиснах, за да ми влезе навътре, след което малко го изкарах и го задържах така, за да снима Томан.

Томан и момчетата щракнаха няколко снимки така, докато бяхме в тази поза. След което Отик не пропусна веднага да направи отново 5-6-7 прониквания в мен, докато му стоях така отгоре.. Нямаше как да не прави това, ясно ми беше, че по този начин трябва да поддържа пениса си добре вдървен за снимките. Малко след това станахме от леглото. Нещо стана с апарата на едно от момчетата обаче и Томан и другото момче отидоха при него да погледнат какво става. Имаше някакъв проблем с захранването, беше се самоизключил и не искаше да се включи. При което Томан изпрати единия колега да отиде до апаратната да потърси друг адаптор. Нямаше как да се продължи само с два апарата, Томан изискваше всеки кадър да бъде заснет от три различни ъгъла задължително. През това време аз и Отик се наложи да изчакаме. Томан обаче се обърна към нас в това време и му каза:

– Отик, знаеш процедурата.. поддържай си размера докато дойде адаптора, недей да губиш формата му.. Нямаме допълнително време за губене да те чакаме после да еректираш наново…
– Е няма проблеми.. няма да спадна толкова бързо..(опита да го успокои Отик)
– Отик.. на мен ли ми ги говориш, я се опомни..? Помниш един от предните пъти с Ванеса как ми загуби 15 минути ценно време докато еректираш отново… Хайде не на мен тия ами действай. (каза му уж с усмивка, но строго)

При което Отик направи една нацупена физиономия.. Но все пак дойде при мен.. и както бяхме прави с него.. Вдигна тактично едното ми бедро на канапето.. застана ми отзад… и сложи пениса си на вагината ми.. натисна в нея.. и си го вкара там.. Започна да прониква в мен, за да не загуби форма.. да не попилее ерекцията си, докато чака.. И когато започна да прави това, ми каза:

– Томан понякога ме дразни.. Шеф е, наистина.. но много си придава власт в повече понякога.. Пениса ми нямаше да спадне за 10 минути… прави ме на луд той ама.. хайде… (продължавайки да прониква в мен)
– Оф.. шефовете са така.. Нищо.. все тая, и без това затова съм тук.. А пък и свикнах вече тук.. с тия неща… след толкова фотосесии вече.. (леко подсмивайки се)
– С повечето неща тук лесно се свиква.. Само с шевските изпълнения на Томан.. никой не и свикнал, гарантирам ти.. (обясняваше ми, докато поддъра пениса си прониквайки в мен)

– Ох човек.. (взех да нервнича) ..Няма ли да идва вече това момче.. къде отиде да го търси този адаптор..
– О той като отиде някъде се попилява.. голяма шматка е.. дори не знам защо Томан точно него изпрати…
– Ох ама.. Аз няма много да изтърпя така.. Ти си го поддържаш ама.. аз не съм правила секс от векове бе човек… Ох намали темпото поне.. моля те.. извинявай.. (помолих го)
– О милата.. разбирам те, извинявай.. (извини ми се и намали малко темпото)
– Не.. не няма нищо, продължавай си ама… поне по-бавничко… иначе мерси, благодаря ти..
– Честно да ти кажа и на мен ми се прави секс доста.. С годеницата ми не сме го правили от 8 дни, беше заминала при техните.. Тази вечер си идва..
– Ухаа.. подушвам, че ще счупиш леглото май с нея довечера.. (подхилвайки се, го погледнах лигаво)
– Ох и питаш.. Както не съм го правил от 8 дни бих я скъсал… Имам огромната нужда просто.. от една сладка вагина, която да изчукам хубаво…
– Ихаа.. Блазе ти.. Поне имаш с кой да правиш секс…
– Е.. стига да поискаш съм сигурен, че и ти ще намериш.. Виж колко си красива.. А и би била много приятна за чукане, много си удобна отвътре…
– Хах, мерси.. де да имаше кой да ме задоволи.. вероятно щеше да е съгласен с теб.. (леко разсмивайки се)
– Ами хайде де, намери някой за довечера, колко му е, не познаваш ли никой? Някой който просто да направи един хубав интензивен секс с теб.. да свършиш няколко пъти.. и ще си като нова..
– Хаха… охх дразни ме ти.. ама няма такъв.. Явно няма да видя скоро секс аз.. Но виж, ти пък ще намажеш довечера… (пляскайки го лекичко по дупето отзад, докато продължаваше да прониква в мен)
– Ох и питаш.. рева за секс, вярваш ли ми.. Само чакам да влезе довечера през вратата тя..
– Ахх.. да вземеш да я изчукаш едно хубаво милата.. И тя както не е правила от 8 дни…
– И тя.. а и аз.. на пениса ми му трябва едно хубаво изчукване от путка…
– Ахахах… че и си вулгарен дори… Хайде де, ще изтърпиш до довечера..
– Е със сигурност..
– Ох абе какво стана с този адаптор? Къде отиде и Томан.. офф, започвам да се нервирам наистина.. какво става сега? (попитах заядливо)
– Мисля, че Томан отиде да си го намери сам.. Явно колегата… няма да му свърши работата.. Оф ела.. искаш ли да отидем на леглото поне, омръзна ми да стоя прав..
– Ми то и на мен… дай да ходим там поне наистина.. не знам какво правят с тоя шибан адаптор ама… офф както и да е..

При което отидохме поне на снимачното легло.. Не можехме да стоим повече прави. А отивайки там, го попитах:

– Ти.. ще продължиш ли да си го поддържаш.. още?
– Ами.. ако знаех колко ще се забавят още.. щях да ти кажа дали имам нужда…
– Офф… оф хайде, давай… (осъзнавайки, че явно ще трябва да продължи)

При което застанах по корем отново.. Дадох му дупето си назад.. Той дойде към мен.. и докато си говорехме още, го вкара в мен.. и продължи пак да прониква в мен..

– И мен почват да ме дразнят да ти кажа..(продължи той) ..Имаше четири такива адаптора в апаратната, до сега не тях.. ами да бяха до магазина отишли да купят…
– Не не знам… ама или има и някакъв друг проблем, или…
– Не няма, просто заряда падна на апарата, понеже не му работеше адаптора, аз още от началото като започнахме го видях това.. но мислех, че и те са го видели…
– Оф ами тогава да започнем ние да снимаме, щом разбираме повече от фотоапарати.. Пък те ще са актьорите..?! (нервно се избъзиках, при което се разсмяхме и двамата)

– Охх… а на мен спешно ми е нужен сееексс.. (изсумтях вече) ..А ти твоята.. те усещам, че наистина ще я скъсаш довечера… Ах леле блазе и…
– Точно това си мислех.. че ще взема да я изчукам поне 3-4 пъти един след друг.. Ох просто.. като се замисля… нямаш си на представа как жадувам за путката и в момента.. !
– Ахахах… ехо, казваш го докато си в путката на колежката ти.. малко е странно.. (смеейки се)
– Ахахах… (разсмя се и той) ..Твоята си е служебна.. с нея просто ерекцията си поддържам за снимките..
– Е да.. шегувах се де, знам… тук просто работим.. Секса е вкъщи.. Въпреки, че дори и просто да работим, така се разбира кой какъв секс прави.. Аз мога да разбера за теб, както и ти за мен..
– Е да, все пак си го вкарвам вътре в теб, дори и да не правим секс.. Няма как да не разберем тия неща един за друг.. (хващайки ме с две ръце за кръста, докато прониква в мен)
– Ох ти остави ами.. Франек.. предния път снимах с него..
– О знам какво ще ми кажеш.. че се е поотпуснал ли?
– Еми да.. отпусна си се.. на мен ми идеше дори да свърша по едно време, толкова… Ужас..
– Той понякога го прави.. малко по-лигав е.. Не му обръщай внимание, пич е, но.. Понякога се лигави..
– Ох видях.. трудно бих се съгласила да снимам пак с него да ти кажа.. Той не само, че си го поддържаше да му е надървен ами.. имах чувството, че.. на моменти го обръщаше на секс дори..
– Ее то.. понякога за момент и това се случва.. В смисъл.. (и идвайки Томан, го прекъсна)
– Изчакахте ли бе сладурчета мои? (попита ни включвайки най-после намерения нов адаптор в апарата)
– Ох изчакахме те.. Ама вие къде отидохте за тоя адаптор, да го купувате ли? (попитах леко с нервен тон, докато Отик още продължаваше да прониква)
– Не питай по-добре.. Давайте да продължаваме.. Отик, надървен ли ти е хубаво за да започваме?
– Е и питаш дори.. (отвърнах вместо него леко нервна пак) .. Той не си го е вадил от мен от както отидохте за тъпия адаптор.. Вдървен му е на камък..
– Идеално.. Добре.. Сиана, за следващия кадър искам да застанеш легнала по гръб, леко да опреш гръбчето в края на леглото.. Отик теб те искам отгоре върху нея, единия и крак да мине през рамото ти.. Сиана едната ти ръка искам да е на клитора, да имитираш интензивно търкане..

И докато Томан даваше наставленията и ни говореше, ние вече се бяхме настанили по начина, по който искаше той. Застана така Отик отгоре ми.. сложи си го вътре в мен.. Направи около десетина вкарвания навътре докато Томан даде сигнал за снимане.. и замръзнахме, за снимката.

СЛЕДВА ЧАСТ 8 >>>

ЧАСТ 8

Направи около десетина вкарвания навътре докато Томан даде сигнал за снимане.. и замръзнахме, за снимката.

По време на снимките Отик размърдваше навън и навътре, по съвет на Томан, за да може да се заснемат различните дължини на проникване.. Докато пък аз през това време размърдвах клитора си с ръка, за да се заснемат различни положения на ръката ми. След като Томан и момчетата бяха вече заснели кадъра, Отик накрая направи още около десетина дълбоки вкарвания в мен… Докато Томан вече ни обясняваше как иска да застанем за следващата сцена. В нея, трябваше с Отик да застанем на задна прашка, а той да хване косата ми и да я дръпне назад. Наместихме се на леглото в нужната поза, хвана косата ми с ръка и

я дръпна назад.. А Томан ни направи знак да застанем така за снимка.

Между снимките обаче Отик размърдваше пениса си навътре и навън.. Вкарвайки си го плътно във влагалището ми.. и дори на моменти натискаше плътно до край.. издърпвайки същевременно назад косата ми. В тези моменти.. вече много трудно успявах да се стърпя.. Затова.. изохках при поредното му бавно проникване.. А той след като ме чу, лекичко се захили, плесна ме закачливо по дупето и ми каза:

– Милата… трудно ти е вече май..?
– Охх и питаш.. (отвърнах му пъшкайки) ..разтворена ми е доста май в момента.. познах ли? (попитах го информативно)
– Мм да, доста.. и доста си я подмокрила вече..
– Офф възбудена ми е… егати ужаса… (захилвайки се и поглеждайки в Томан, засрамена)
– Сега ще свършат кадъра.. споко.. (успокои ме Отик)

А при следващото му проникване, отново извиках.. и този път по-силно. Естествено всички ме чуха.. След което отново изстенах.. мамка му! Това не можех да го контролирам вечно … Отик отново се захили.. и навсичкото отгоре направи 4-5 резки вкарвания в мен.. пак дърпайки ми косата.. в което време пък момчетата и Томан вече бяха спрели да снимат.. И докато още Отик не се беше отдръпнал от мен, едното от момичетата дойде и ни каза:

– Хора, дайте си малко почивка ако искате.. Сиана, как си, искаш ли да починеш малко?
– Ох мила… мен ако ме питаш.. трябва ми един луд секс по-скоро.. не почивка.. ама… (натискайки си дупето към пениса на Отик, не успявах да се сдържам вече)
– Хаха.. то и на мен ми трябва ама.. (отвърна ми хилейки се тя) ..Добре де, вие си знаете..

При следващата сцена трябваше аз да съм му отгоре. Той седна на дивана, а аз отгоре му, обърната с лице към него.. направи стандартните си 5-6 вкарвания в мен преди да започнат снимките.. но.. този път.. на третото му вкарване аз също размърдах кръста си. Не можах да устоя този път на проникванията на пениса му. Това обаче никак не му направи впечатление, а очаквах поне да се захили, но не. В следващият момент Томан ни даде знак, че ще снимат с момчетата. С Отик замръзнахме за снимка.

Пениса му обаче беше влезнал навътре в мен много хубаво в тази поза както бяхме.. Чувството отвътре беше страхотно, просто уникално… След 3-тата снимка Отик започна отново бавно да размърдва пениса си в мен.. Той просто се стараеше да си го поддържа надървен по този начин, но нещата при мен стояха друго яче.. След поредното му бавно проникване се поддадох отново.. Отново започнах да размърдвам кръста си отгоре му, заедно с неговите движения.. Не можех, просто не можех да се сдържа.. Изпъшках.. и то гласно.. Пак всички ме чуха.. А в това време Томан се обърна към мен и ми каза:

– Браво Сиана.. давай така.. страхотни кадри! (продължавайки да щрака снимки)
– Оххх.. Аз.. ще се пръсна още малко бе човек… (изстенвайки пак, не можех да спра да движа кръста си вече)

В това време Отик ме усети, че съм толкова възбудена.. погледна ме, усмихна се.. и инстинктивно засмука с уста зърното на лявата ми гърда.. След това ме погледна и ми каза:

– Уау.. като се възбудиш си страхотна.. (правейки отдолу 4-5 по-осезаеми и резки движения навътре в мен)
– Аз.. Охх аз… не мога да издържам толкова много… путката ми от малко се възбужда, камо ли толкова много да си го вкарваш навътре..
– Милата.. дай да ти намерим някой да те изчука едно хубаво днеска..
– Охх намери ми де хайде.. Оох как ти влиза.. ох не мога… ох намери ми, ама спешно ми намери.. (смеейки се леко)
– Браво.. (обади се Томан) ..Кадъра стана много добър.. Една-две сцени имаме още и сте готови.. (каза ни, при което отиде до лаптопа си за да прехвърли няколко от снимките, за да ги погледне през програмата, с която ги редактира)

Ние с Отик станахме от леглото, но продължихме да си говорим..
– Чудя се.. (продължаваше той, стоейки прав до мен с надървения си пенис) ..чудя се някой от колегите.. кой да помоля да я сввърши тая работа с теб..
– Амии.. аз не ги познавам.. измисли го ти.. уредиш ли ме ще те черпя да знаеш.. (смеейки се)
– Хах.. няма нужда да ме черпиш.. Аз не го правя за черпене, правя го заради теб.. Виж се, че.. ти горкичката и днес ако не правиш секс сигурно ще полудееш вече.. (и приближавайки се към мен ме прегърна)
– Направо си прав.. няма да издържа и днес.. без.. едно.. хей такова.. (хващайки пениса му на майтап, при което се засмяхме и двамата)
– А в момента си много възбудена обаче.. Одеве така се беше разтворила отдолу.. (хващайки едното ми бедро към него, повдигна крака ми… и с лекота сложи пениса си в отвора ми докато стоим прави)
– Ох бях да.. И сега съм още.. нали? (питайки го, сякаш без да ми прави впечатление, че си го е вкарал вътре, просто за да провери колко ми е разтворена)
– Разтворена ти е доста да.. (правейки 5-6 по-бързи движения навътре) ..Ц-ц-ц.. трябва ти някой да те изчука поне 2-3 часа теб.. за да ти мине.. (още вкарвайки си го)
– Охх.. мога и повечко да взема даже.. да свършвам, да свършвам, да свършвам… охх.. (притискайки се и аз към него)

– Мисля си за един колега.. Той не е обвързан.. (говореше ми, докато не спира да си го вкарва в мен по между другото сякаш) ..Мога да го помоля да ти помогне..
– Ама за днес ли?
– Еми.. ще го попитам за днес..
– Ами навии го, но за днес де.. (помолих го по-настоятелно) ..Даже ако иска още сега да идва, че ми е спешно.. (избъзиках се, при което и двамата се засмяхме)
– Хаха… е точно сега едва ли ще може.. Той е в другата зала между другото, снимат в момента..
– Така ли? Охх… ох вкарвай го малко по-навътре поне така…
– Така добре ли е? (натискайки по-навътре вече) ..Да, в другата зала е, снимат с Мануела.
– По-добре е.. А как се казва?
– Ролан. Чувала ли си за него?
– Не.. изобщо.. ох малко по-бързичко искаш ли.. (свенливо попитах и това, срам ме беше да го моля такива неща при положение, че ми е колега, но.. влагалището ми имаше нужда да е една идея по-бързо просто)
– Я ела да легнеш поне.. Поне докато започне Томан да снима.. (подкани ме той)

При което легнах наистина на леглото.. А той между краката ми отгоре върху мен.. Вкара си го вътре и започна така да прониква в мен..

– Охх.. сори, че те карам ама.. (почудих се как да се извиня) ..просто..
– Споко де.. аз и без това трябва да си го държа надървен.. така сме добре..
– Ох.. а ти ако знаеш колко хубаво ти е надървен просто.. и как ми влиза… охх… (изпъшках) ..Ох блазе и на жена ти…
– О аз нея доста лудо я чукам.. Тя не издържа като е бавно.. (при което забърза изведнъж темпото и на няколко пъти плясна тялото си в моето)
– Охх.. така.. така ли я чукаш? (изстенах пак гласно)
– Хах… мм не.. тя го иска по-бързо по принцип..
– Ох милата.. как.. как я чукаш де, стана ми интересно.. (запъхтяна)
– Ех.. стой.. (нагласи се над мен, хвана ме с ръце за кръста и леко ме повдигна) ..По принцип тя ето така харесва..

При което започна бързо и силно да си го вкарва в мен.. Толкова бързо, че при всеки удар шляпането от телата ни се чуваше в цялото студио..

– Ооохх! (извиках) ..Оохх да.. ох да… ох така ли я чукаш.. жена ти.. ох ти си луд.. оле имаш ли си на идея колко и е хубаво на путката така бе… Оохх да… ох ужас… (продължавах да стена)
– Хах.. Наистина ли и е толкова хубаво?
– Ох и питаш.. Все пак и двете имаме еднакви путки.. по един и същи начин ти го усещаме.. Охх страхотно е.. Оле много хубаво я ебеш честно.. Охх малее давай…
– Хаха.. не знаех, че и е чак толкова хубаво.. Добре, че са колежките да ми го кажат.. (намалявайки темпото изведнъж)
– Ох човек… (преглъщайки запъхтяна) ..Много и е яко.. просто.. а както ми се прави секс ти представяш ли си за мен какво е.. ако ме чукаше някой така…
– Добре искаш ли след снимките да те заведа до Ролан оттатък.. Да се запознаете? Пък вие ще си се разберете кога ще правите секса..
– Ох искам, много ясно, че искам..
– Хаха.. лудетинка.. Ето го Томан, почваме май..
– Как сте младежи, продължаваме ли? (попита ни със шевски тон)
– Ох да да.. (опитах да отговоря с нормален тон, прикривайки екстаза си) ..почваме… Как ще снимаме следващия кадър? (попитах заинтересована)
– Ами.. сценария ми беше друг ама знаете ли колко сте сладки в тая естествена поза.. Отик повдигни се само леко от нея.. Остави си го вътре, просто се отдръпни малко от нея и сложи ръка между гърдите и…

Отик застана както Томан пожела.. и ни снимаха така..

Между отделните снимки на този кадър Отик продължаваше бавно и леко да го изкарва и вкарва в мен.. А аз не успявах да се удържам от това и пъшках.. Макар и по-тихичко, но на повечето негови вкарвания изпъшквах.. пред всички.. И толкова се радвах, че това не им правеше впечатление.. Явно се бяха нагледали и наслушали на пъшканията на колежките ми.. За следващата сцена Томан пожела Отик да е легнал заднешком зад мен и така да прониква.. Легнахме с него и застанахме както Томан пожела.. Аз разтворих едното си бедро нагоре.. той се приближи още към мен отзад.. сложи си го на влагалището ми, проникна.. Направи така около 10-на движения в мен.. и Томан направи знак да замръзнем за снимка. Но заради почти постоянните движения макар и бавни на Отик.. Едвам устоявах вече.. Пъшках.. пъшках често и това се чуваше.. на моменти дори и леко с глас.. В един момент не се удържах.. И както бяхме в тази поза докато ни снимат.. не се сдържах и за миг пуснах ръката си на клитора.. просто не можех вече.. и разтърках интензивно долу.. отново изохквайки.. гласно.. При което погледнах в Томан.. хвана ме срам.. но не можех да спра.. Той също ме погледна.. и ми каза:

– Няма проблеми, спокойно.. тъкмо по-добри снимки ще станат така.. браво.. по-бавно.. дръж се така мила.. (заставайки зад обектива за поредната снимка от кадъра)

А след още 2-3 снимки от кадъра.. Отик изведнъж за момент замръзна.. Погледна към екипа и им каза:

– Хора.. малко охлаждане.. Хайде пет минути..?

При което не го разбрах какво ги попита, но едното от момичетата от екипа му отвърна:

– Еми то се знаеше.. тя е много гореща..

В този момент Томан даде знак за почивка.. остави апарата си.. Всички отидоха към фоайето долу за да пушат.. Отик си го извади от мен.. и ме попита още докато лежахме:

– Ти май още не знаеш какво е охлаждане… нали? (леко подхилвайки се)
– Ами като се позамисля малко мисля, че се досещам.. Ама ще се наложи да ми кажеш.. какво се случи току що и за какви точно охлаждания става дума.. че се почувствах малко глупава, честно..
– Ами.. когато някой от актьорите, мъжете.. има нужда от охлаждане това означава, че пениса му.. нали се сещаш..
– Не може да издържи повече.. схванах..
– Да.. схвана.. пениса ми не можа да изтърпи накрая.. И при такова положение е задължително малко да се почине..
– Ами.. ако продължиш.. какво? (попитах просто от любопитство)
– Еми.. няма да ми издържи хептен и ще се изпразня.. то.. А това е едва ли не забранено тук по време на снимки.. Случвало се е на 2-3 пъти при други колеги и Томан е полудявал…
– Еха.. а защо е полудявал??
– Защото.. логично е бе човек, защото като еякулираш макар и без да искаш… после няма как да продължат снимките.. Пениса ти спада, става неадекватен за проникване.. На снимките стои грозно, вижда се, когато е мек.. Томан държи пенисите на актьорите да са максимално вдървени по време на снимки.. Затова и ни кара постоянно по време на почивките или между кадрите да си ги поддържаме така.. с вас.. не трябва да ни спадат дори и малко.. Сега.. изясни ли ти се..? (запита ме усмихнат)
– Ммм да.. звучи логично.. Оле горките вие.. При теб случвало ли се е?
– Не.. не съм го позволявал.. Аз винаги усещам кога ми трябва охлаждането и спираме…
– Както този път..
– Да.. И.. просто ти стана много “гореща”.. Щях да издържа до край, но.. Винаги е така.. когато актрисата се възбуди неволно.. Актьора винаги го усеща с пениса си.. постоянно.. Усещам, усещам, усещам.. И в един момент няма как.. пениса ми не е от желязо, сещаш се.. (смеейки се)
– О то и на мен не ми е от желязо моя орган.. Виж, че аз едвам се удържам… Всички ми чухте стенанията..
– Да, но при вас актрисите това не е проблем, даже на моменти е в плюс.. Просто във възбудата си изглеждате доста по-добре на снимките…
– Ммм даа.. както и Томан преди малко каза..
– Колко време ти трябва за да ти.. се охлади..? (леко подхилвайки се)
– Амии.. пет минути.. стигат..
– После да не прегрееш пак? (смеейки се)
– Ахах… не знам, то това е непредвидимо.. Ама то имаме още една сцена мисля.. и след нея е финала, снимаме еякулацията и сме готови.. Още десетина минути снимки кажи речи.. ох и.. после ще се изпразня.. най-накрая..
– Ох милия.. къде.. в тоалетната ли или..?
– Мм де да знам.. ама не, няма да е там.. Топките ми се напълниха със сперма от тебе.. По-скоро ще е с някое от момичетата.. за да си я изкарам хубаво..
– Хмм.. дано те изпразни хубаво.. (погалвайки го по пениса)
-..Готови ли сте гълъбчета? (подаде се Томан от вратата, влизайки с цигара вътре в студиото)
– Хайде.. давай.. готови сме.. (отвърна му Отик, макар и 5-те минути да не бяха още минали)
– Добре.. вижте сега, имаме една сцена още.. и след нея снимаме кадъра с еякулацията.. и ви пускам.. Нещо много се натоварихте тоя път.. ама.. още десетина минути ще изкарате.. Хайде сега.. Сиана искам те да легнеш надолу с главата на ъгъла на канапето.. да опреш гръбчето долу, дупето нагоре, крачетата отворени.. Гледаш към Отик, а той е над теб.. Давайте гълъбчета…

При което ни трябваха още малко разяснения какво точно иска от нас.. но в крайна сметка се нагодихме така, както искаше.. Застанахме… Отик ми го вкара.. провря няколко пъти навътре.. и замръзнахме пак за да снимат:

А докато ни снимаха.. и Отик барно прокарваше пениса си навън и навътре.. Едното от момичетата ме попита гласно, докато държеше прожектора към нас:
– Сиана.. така как е чувството в тая поза..? (леко подсмивайки се, сякаш ме бъзикаше по-скоро отколкото ме питаше)
– Хахах… ммм честно да ти кажа.. малко странно, но.. ох много хубаво влиза и така.. (отвърнах и, докато Томан и момчетата си снимаха)
– Хах знам.. пробвала съм я, затова питам..
– Готино ли е наистина..? (попита я колежката и, която държеше отразителя до нея)
– Мм.. човек.. (отвърна и) ..на идея си нямаш колко яко ти влиза така.. самият ъгъл.. просто.. няма такова чувство..
– Егати.. трябва да го пробвам.. Оле Томан от къде ги измисляш тия пози бе човек? (попита Томан учудена)
– Хах.. (отвърна и с усмивка и продължи чак след няколко секунди лаконично) ..Аз не снимам от вчера все пак.. какви въпроси пък ти.. (и продължи да ни щрака)
– ..Оох хораа… (прекъснах всички сякаш изстенвайки) ..Ох ако.. трябваше да… (запъхтяна не можех да се изкажа наведнъж) ..ако трябваше още.. няколко сценки да снимаме.. щях да свърша вече честно… нямаже да издържа повече… (разсмях се изчервена, при което и останалите се захилиха)
– Оф аз затова не искам да се снимам.. (отвърна ми едното момиче) ..изобщо не мога да се сдържам докато ми го вкарва някой.. По-добре да ви светя от тука.. (захили се тя)
– А искаш ли.. (започна да я бъзика едното от момчетата, което снимаше) ..искаш ли да свършиш.. докато им светиш ей така.. (при което се приближи при нея и я плясна по дупето, докато с другата ръка и обхвана гърдата)
– ..Ако ме изпънеш в тази поза.. дето ги снима Томан.. ти давам шанс честно.. (тук и двете момичета се захилиха)
– Точно в тая поза да.. даже си мислех да ти сложа и малко бебета вътре.. (при което се захилиха той и другото момче)
– .Пф не ме плашиш.. (отвърна му тя) ..нали знаеш, че пия хапчета.. все ми е тая.. (намигайки му)

В този момент той отново се приближи при нея с лукава усмивка на лице.. Набързо и повдигна полата нагоре.. отмести и с едно движение прашките в страни и и олиза и с език бързо дупето и пак я плясна по него.. А нейната реакция – усмихна му се до уши.. показвайки му среден пръст.. уж. Тук сред всички царяха много странни.. и същевременно много близки взаимоотношения. Явно още не бях видяла всичко. Но и явно, в среда в която постоянно се правеше секс, макар и професионално за пред камера.. Ценностните системи на всички се бяха изместили в посока.. секс, който за никой не е проблем тук. А този кадър вече бе свършил. Томан ни подкани да застанем за сцената с еякулацията.. Най-накрая, последната сцена! Застанах, както Томан ни бе накарал.. Хванах пениса на Отик.. едното от момичетата дойде, нацапа ми лицето и устата със течността имитираща сперма.. приближих пениса му по-близо към устата си.. и ни снимаха.

Най-накрая всичко свърши, бяхме готови. А още в първият момент, в който пуснах от ръката си пениса на Отик.. Той на момента направи знак на едното от момичетата да дойде.. а още с идването си тя го попита усещайки го, че е явно на ръба да се изпразни вече:

– Как.. да се съблека ли, как?
– Да да.. направо голичка, че..
– Мале горкия.. много ли ти дойде тоя път.. (събличайки се припряно, набързо)
– Не питай.. Сиана ме запали накрая направо.. питай ме как и издържах.. (чух го, стоейки тъкмо до тях още там)
– Ееми… (опитах да се защитя) ..Не съм виновна, нова съм още.. не мога да се стяхам като вас, сори.. (намигайки му лигаво)
– Ох легни.. (помоли я, щом тя се съблече гола) ..дай ето тук.. (слагайки я на дивана да легне)
– Мале милия.. хайде… давай, изпразвай се… (подкани го тя, лягайки на дивана, докато той заставаше отгоре и)

И тъкмо докато си мислех, че той просто ще се надвеси над голото и тяло и.. с ръка ще се изпразни отгоре и.. Се случи нещо далеч по-друго.. Сложи я да легне, сви бедрата и в страни, застана зад дупето и както и беше отгоре.. пусна ръката си долу.. хвана пениса си и си го намести там.. на путето и… натисна дори.. просто и го вкара. При което се наведе към устните и.. започна като луд да я целува изяждайки я едва ли не.. и в това време с лудо темпо да и го вкарва.. в путето..

Аз стъписана стоях до тях.. още не смеех да си тръгна, исках да видя какво изобщо се случва тук.. И понеже изпитвах неистово желания да я попитам.. за да ми се изясни.. събрах смелост.. и в този момент.. докато той така бързо и проникваше в путето.. я попитах:
– Ама.. по принцип.. вие така ли ги.. свършвате, в смисъл.. така ли им помагате да се изпразнят??
– Мм.. еми… Ох понякога.. не винаги.. (задъхана) ..понякога така го искат.. зависи… Понякога им трябва със секс да свършат.. зависи колко са се стискали по време.. ох по време на снимки…
– И.. (опитах да изясня) ..и събличаш се и… той…
– ..Ем да, събличаш се голичка и той почва.. те свършват бързо така, сега ще видиш.. То твойта путка е свършила цялата работа вече.. Ахахаха… Аз му трябвам за минутка сега само… (при което се разхилихме и двете, а на мен ми стана малко сконфузно от това, дето каза)
– Мале.. (зачудих се как да я попитам и за това) ..а приятеля ти.. знае ли.. че…?!
– Хаха.. е знае разбира се.. все пак знае къде и какво работя.. Пък и мен не ме снимат, аз просто помагам с разни.. ох с разни.. второстепенни.. задължения.. някои са такива.. охх някои.. някои са.. с прожектора… (задъхана)
– Ох обърни се.. обърни се по гръб.. (помоли я Отик)

При което тя се обърна по гръб.. Той и застана отгоре, разтвори и на страни широко краката.. И тръгна да си го слага в нея отново.. Прибързано.. запъхтяно..

Сложи и го.. натисна навътре.. вкара го.. и започна отново с бързо темпо да си го вкарва със влагалището и… А в същото време аз се присетих нещо.. и реших да го кажа на Отик, докато ги гледам и съм до тях:
– Отик ама.. то едва ли не… ти и с мен можеше да.. да стане т’ва.. т’ва нещо.. в смисъл.. Просто по принцип се чудя, защо не с актрисата, ами… разбираш ли ме, по принцип питам, не че…
– ..Защото ах… това… (доста задъхан от нея) ..това не.. не е в твойте задължения.. С актрисите само се.. снима… Ох има си.. има си хора дето ни.. ни помагат за изпразването.. (доста запъхтян)
– Амм разбирам.. (отвърнах продължавайки да ги гледам учудено)
– Сиана изчакай.. ох само да.. само да си го изпразня сега и… ще отидем оттатък да.. ох да те запозная с Ролан..
– Оо ще те изчакам и още как.. Ахахах… Мале мила.. (обърнах се отново към нея) ..как му издържаш..
– Охх някак… не знам и аз… Охх Отик…

При което той и повдигна кръста с ръце.. вдигна я от леглото и започна така да я чука..

Изключително бързо.. блъскаше я силно.. за да успее да се изпразни.. Това продължи за кратко.. след което я пусна обратно на леглото.. но пък вдигна краката и нагоре.. на раменете си.. и започна така.. без да намалява изобщо темпото..

И докато я блъскаше така.. бързо и силно.. Тя простена.. след което пак.. изведнъж започна да стене.. Охкайки на глас.. Явно не успяваше вече и тя да се сдържи.. макар и помагайки му.. В този момент и казах някак.. по женски:
– Мила… да ти кажа честно.. той май направо си те чука като…
– Охх ами.. Аааххх… ах те.. ох те понякога.. ох понякога като искат със секс.. да свършат.. Ооо.. оохх!! Оохх!! Оо да Отик… Ооххх..! (извика силно няколко пъти и дори забрави, че бе тръгнала да ми отговаря)
– ..Като искат със секс да свършат.. какво? (подсетих я)
– Ми.. Охх Отик.. Ами… като искат със секс да се изпразнят и.. (събра си някак думите) ..и охх… и понякога ни чукат за да… Оо да.. да.. да.. дааа… ооооххх даааа…. (извика пак силно)
– ..чукат си ви.. като все едно.. за да.. се изпразнят?? (малко очудена)
– Ами.. не го ли виждаш… той.. охх… оо да… той си ме чука.. докато свърши… Като ми е такава длъжността… ахахах.. (засмя се пъшкайки) …ооохх.. ооо да, да… ох да…. охх Отик… оф много си гаденнн…. ах как ми го вкарваш така тапанар… ооххх.. о да… (при което вече не се стърпя.. и сложи едната си ръка на клитора и започна да си го разтърква)

В този момент Отик се наведе плътно над нея.. Тя го обгърна с крачета.. А той започна явно.. финалните си движения вече.. целувайки я в устата..

А тя.. тъкмо като го усети, че той е напът да свърши.. Леко го повдигна от себе си за да му каже:
– Отик недей в мен.. не ми свършвай вътре, че приятеля ми ще ме убие.. После тече три часа от мен и.. охх и.. личи…
– Е значи.. (досетих се да и кажа) ..значи поне за едно нещо не е съгласен приятеля ти.. свързано с работата ти..
– Да.. това ми го е забранил.. да ми свършват актьорите вътре.. охх.. ооо да… Хах казал ми е.. (леко с насмешка) ..казал ми е, че мога да давам на актьорите.. да давам в устата, на гърдите.. в дупето.. другаде.. оохх.. о да.. но.. но не в путката.. там.. ахх да.. там.. имам забрана от него.. Ахахах… (разсмя се в екстаза си) ..Охх Отик.. ти.. човек ти.. ахх.. оох да.. ти си.. ти си го изкара на мен… охх ами.. довечера за жена ти..? Ахахахх… (при което и двете се разсмяхме)
– Ох за нея.. (отвърна и той) ..за нея ще има повечко даже.. Ох ела.. оохх готов съм ох да….

При което тъкмо накрая.. си го изкара от путката и.. и се видя, че още с излизането на пениса му от там му плискаше вече спермата.. личейки, че е била започнала да му пръска още от вътре явно.. Извади си го бързо.. рязко се приближи максимално близко до устата и… И насочвайки пениса си с ръка… И се изпразни от разстояние в устата… омазвайки и тялото и отпред в пръски…

– Е това е изпразване.. (в захлас го похвалих, докато гледам силната му еякулация)
– Ех ама много си гаденн.. (каза му усмихвайки му се всъщност) ..пръсна ми и вътре отначалото нали?…
– Охх.. охх малко.. малко да.. (стенейки от оргазма си отвърна и той)
– Ехх гадиноо.. оф карай.. важното е да ти го изпразниме.. (приближавайки се към пениса му, целуна му го с уста и му лапна на 2-3 пъти главичката) ..Сега готов ли си? (попита го гледайки към него)
– Охх да.. Ох малко те изчуках преди да се изпразня ама.. Сиана е виновна, сори.. не ми издържа пениса от нея.. (обърна се към мен смеейки се)
– Абее ееейй… (плеснах го по голото дупе със засегнат тон) ..я не ме дразни.. да не ти го набутам и във моята, както ми е гола още…
– Хахах… ще излезе психо и от тебе май покрай всички нас.. Хайде.. дай да те заведа при Ролан да се запознаете.. и да се оправям, да се къпя.. искам си ходя днеска от тука…

СЛЕДВА ЧАСТ 9 >>>

ЧАСТ 9 >>>

С Отик ходехме по коридора към съседната зала. Там снимаха Ролан и се предполагаше, че трябва да нацелим сравнително удобен момент посред снимките му, за да ме запознае Отик с него. Всъщност, ходейки по коридора и двамата си бяхме все още чисто голи.. И едва по някое време ходейки през коридора се сетих за това.. И осъзнах – че буквално вече свикнах да съм постоянно гола там.. Дори не ми пречеше, не ми правеше никакво впечатление.. Още повече, понеже докато ходехме се разминавахме с други колеги, които излизаха или влизаха по стаите там.. Кои голи, кои полу голи… Това беше моята работа и просто я бях не само приела, ами и свикнала с всичко това вече. И докато ходехме, Отик ми каза:

– Всъщност Ролан.. снимат го във видео в момента..
– ..Тоест? (попитах недоразбрала)
– Видео.. снимат късометражен филм.. не снимки, загря ли сега..? (опита да ми обясни като на малоумна)
– Ама.. Тук снимаме ли.. Тук и клипове ли снимаме?!
– Късометражни филми.. клиповете са друго.. Но да, снимаме.. и ти не знаеше до сега така ли? (попита ме учуден)
– Ама.. миии не, аз… Нали тук Томан ни снима, апарати, снимки и… само… това, но.. Тоест, порно.. снимаме също, така ли?
– Емии… от потребителска гледна точка така се нарича да.. (разсмивайки се) ..От наша гледна точка се нарича късометражен филм.. Късометражен за по-кратко.
– Мале.. Ти.. ти снимал ли си се?
– Във филм да.. Два пъти.
– Ахам.. (замълчавайки докато го осъзнавам) ..Мале чак сега разбирам, че.. и филми снимаме…
– Е то.. не е кой знае каква разликата.. Просто.. във филма трябва да си малко по-разчупена, малко по-…
– ..По-да правя секс примерно…
– Еми да, принципно трябва да се снима самото действие при филмите..
– И Ролан.. в момента го снимат така..
– Да ама.. те може и да са свършили вече..
– Ох чак сега май се почувствах неудобно, че съм чисто гола така.. така да вляза там, а той.. снимат го как.. аз мислех, че е просто снимки и… оле.. Той сега с някоя прави секс там мале.. аз.. (засрамих се сега вече, стана ми малко притеснено)
– Снимат секс.. правят секс е различно.. Не знам защо още не можеш да ги разделиш тия две неща, а не си от вчера тука..
– Да да.. аз ги разделям по принцип ама.. просто сега като научих и просто.. Добре де, знам го вече, осъзнах го.. То всъщност не е нещо.. кой знае ама.. (вече като че ли опитвах да го приема и да го осъзная) ..В смисъл.. просто не очаквах да.. то ние направо сме си тука.. снимаме си направо.. яката работа… ахаха… (стана ми смешно чак)
– Сиана.. (поглеждайки ме сякаш с отегчение) ..стегни се, моля те.. (помоли ме лаконично)
– Оф добре.. къде е вече.. а добре, тук.. (тъкмо реших да попитам къде е залата и Отик отвори една от вратите в коридора за да влезем)

Влезнахме в студиото.. Отик ме вкара.. Влезнахме чисто голи.. това на никой не направи впечатление естествено.. там така се работеше все пак.. А пред мен.. пред мен се отвори една гледка.. На пръв поглед същата като в нашето студио.. С тази разлика, че вместо фотоапарати имаше камери, които снимаха.. И вместо да замръзват за снимки, Ролан и актьорката която бе с него.. действаха пред камерата.. така, сякаш правейки истински секс… Застанах за малко… загледах се… В този момент Отик стоейки до мен ме попита:
– И, как ти се вижда.. снимането на видео?
– Ами.. мале човек.. те все едно… все едно го правят наистина бе…

В този момент точно, партньорката му се бе качила отгоре му.. И със доста енергични движения извиваше напред и назад кръста си без да спира.. Виждах как пениса му влиза и излиза интензивно в нея.. Бях срещу нея и виждах точно как и влиза.. Изчакахме с Отик така близо две минутки, докато оператора им прекрати сцената.. И тъкмо когато сцената им приключи и оператора свали камерата от тях, Отик ме подкани да се приближим към тях..
– Хайде бе Ролан.. (заговори го закачливо Отик) ..от сутринта снимате, не свършихте ли?
– Оф Отик.. Нали знаеш, че с Бирмек филмите ги снимаме цял ден.. Той търси под вола теле братле.. Една сцена я повтаряме по петнайсе пъти.. Ти го знаеш какво куку е де, няма какво да ти обяснявам.. (а докато двамата вече разговаряха, партньорката на Ролан още си стоеше отгоре му по същия начин.. и дори продължаваха движенията в кръста и лекичко)
– Ирина.. (попита я Отик) ..как си ти?
– Ами.. виждаш.. като на снимки… (леко захилвайки се, тупна с длан лекичко путето си долу докато му отговаряше) ..Аз съм Ирина между другото, приятно ми е. (подаде същата си ръка след това към мен)
– Аз съм Сиана.. и на мен..
– Сиана.. снимахте с Отик ли до сега оттатък.. при Томан, вероятно? (попита ме тя)
– Да.. (отвърнах и)
– А ти.. (реши да ми зададе въпроса) ..Ти не си снимала видео все още до колкото чух.. само снимки?
– М да.. (отвърнах и, опитвайки се да не следя постоянно движещият и се кръст върху Ролан) ..А ти.. ти от кога снимаш? (попитах я, докато пък те двамата нещо различно си говореха)
– За днес ми е трети късометражен.. от сутринта почнахме..
– Не аз.. аз друго питах, от колко..
– ..да разбрах те всъщност да.. Ами от.. де да знам, може би месец, месец и нещо вече.. снимам късометражни.. (и накрая на изречението си леко изпъшка, тихо.. но и го чух)
– ..Отик ти.. (попита тя Отик, прекъсвайки разговора им дори) ..ти отиваш ли си сега, свършихте ли? (при което видях, как засили темпото на движенията в кръста си)
– Да отивам си най-после.. а на тебе не ти ли дойде днеска в повече бе дивачке.. трето видео снимаш.. С кои снима преди Ролан?
– Сутринта с Бът, после с Леон.. С Леон бяха почти два часа снимки представи си…
– Еехе… и сега с Ролан..
– Ох ужас.. питаш ли ме какво ми е отдолу вече.. (хващайки се с ръката за путето отдолу, засили отново с няколко по-резки движения с кръста)
– Ирина е машина бе хора.. (отвърна ни Ролан, който из под нея и направи 5-6 бързи вкарвания едно след друго, по време на които тя отново изпъшка)
– ..Отик ама ти.. (учудена, пипна пениса на Отик, питайки го) ..ти след снимките изпразни ли се оттатък? (поглеждайки накрая и към мен за секунда, попита го изхождайки от това, че на него все още му стоеше щръкнал)
– Е може ли да не се изпразня.. нали ще ме убият от болка тестисите иначе..
– ..ами.. (зачуди се тя продължавайки да движи там кръста си) ..защо ти стои така твърд още.. (пипна му го отново)
– Прибирам се да изчукам путката на жена ми.. и ще видиш как ще спадне тогава.. (засмя се той, а и Ролан заедно с него)
– Ооо милия.. да вярно, че тя днес се връщаше, ти беше казал.. (продължавайки да му го опипва с ръката говорейки му)
– Да, утре съм си взел отпуска даже.. (отвърна и той)
– Малее.. вземи и противозачатъчни направо… стана ми ясно.. (пускайки пениса му, сложи си ръката отново отдолу под себе си)

В това време Ролан изведнъж.. сякаш от нищото посред разговора.. Направи десетина бързи и резки движения в нея навътре.. А тя в този момент се обърна назад към него.. изпъшка няколко пъти и му каза:
– Ох да.. ох точно тамм.. (изтънявайки интонацията си накрая на изречението)

В резултат на това.. той продължи вкарванията в нея, както и стоеше отдолу. Засили малко по-бързо.. малко по-рязко отново.. И така продължи близо 15-на секунди.. Докато тя пак пъшкаше.. А с Отик просто стояхме така до тях.. И явно, на Отик това никакво впечатление не правеше.. Понеже в този момент продължи да говори на Ролан:
– Ролан братле.. аз като цяло дойдох да те питам за една оферта..
– Каква.. за какво? (леко запъхтян)
– Ами Сиана.. за нея. Колежката има една нужда.. дето.. да реагираш ако имаш желание…
– Да.. как да реагирам, за какво ме питаш бе братле? (попита го, но гледайки в мен, докато Ирина дори бе притворила очи в това време пъшкайки)
– ..Ох давай.. ох не спирай така… (в този момент обади се и тя, със затворени очи)
– ..За Сиана.. (продължи Отик) ..Тя снима от толкова много време и.. само снимки, снимки.. Тя няма приятел. В смисъл.. не е правила секс.. и снимките през ден в комбинация.. Дошъл и е момента просто, сети ли се..?
– Ааа.. (забавяйки малко темпото под Ирина) ..Ами тя.. трябва и услуга така ли.. Сиана защо нямаш приятел бе хубавице? (попита ме направо на сериозно)
– Аз.. имах преди но.. бе нямам сега.. Остави го т’ва.. Просто.. с Отик се сетихме, че тука от толкова много колеги дето сме.. Все някой ще го навиеме да.. просто само снимки снимки снимки.. тука.. Аз трупам напрежение човек, в нас като се прибера и.. то ми се отразява.. (сядайки на леглото до тях за да му обясня) ..Абе за един час ми трябва, разбираш ли.. и.. просто Отик.. (поглеждайки към него, преметнах косата си свенливо) ..Отик ми предложи просто да пита някой от колегите..
– Добре де аз.. (зачуди се Ролан) ..на теб за кога ти трябва?
– ..ох давай…. ох.. (отново с притворени очи промълви Ирина, при което той отново леко забърза темпото под нея)
– Ами за кога ми трябва.. (зачудих се как да му отвърна) ..Когато можеш ти, после или.. когато може просто..
– Ми.. ще изчакаш ли да свършиме филма и.. Ако искаш изчакай, аз.. то имаме още една сцена мисля само..
– Да аз.. не бързам, в смисъл..
– За един час и трябва.. можеш в складовата да я заведеш.. там имате спалня.. (посъветва го Отик)
– Да.. там става, само да ме изчака.. (отвърна му Ролан) ..За един час ще свършиш 3-4 пъти и си като нова.. (погледна към мен) ..няма страшно.. То при вас актрисите се случва често.. Ние поне се изпразваме веднага след снимки ама.. при вас се събира.. Така е в нашата работа, споко.. (намигайки ми успокоително)
– О събрало ми се е и то.. на идея си нямаш.. (признах му)
– Ох Милата.. (обърна се Ирина към мен) ..ти си зажадняла страшно за секс, горката.. от толкова снимки само… (намалявайки леко темпото в кръста си върху Ролан докато ми го казва)
– Ири за секс ще убия човек вече, представи си.. (отвърнах и смеейки се)
– Сияна може ли само да.. (каза ми Ролан) ..да ти я видя отдолу.. просто да видя как..

Поиска това, дори без да се доизкаже. Но аз не се притеснявах никак от това да ми я види, щом като искаше. Явно го интересуваше нещо. Затова качих единия си крак на леглото, разтваряйки бедрата си срещу него.. А той ме погледна там.. с едната си ръка ми я пипна.. за секунда проникна с двата си пръста в отвора ми след което ги извади веднага.. и ми каза:
– Еми тя ти е готова и сега.. Ще ти влезе лесно още на първите вкарвания.. Ти ще свършиш бързо, споко..
– Ох аз.. искам поне 5-6 пъти да свърша ако ме питаш.. (леко захилвайки се, още държах така бедрата си срещу него)
– Ще ти го вкарвам хубаво навътре и ще свършиш споко.. Виж колко ти е красива и стегната.. личи и, че свършва лесно и бързо.. (леко захилвайки се и той, отново ми я пипна и прекара пръстите си отгоре надолу през цепката ми отдолу)
– Ох аз така.. така ми трябва. До края навътре и.. по-бързичко, даже още в началото..
– Да бе.. няма проблем, само да свършим с Ирина късометражния..
– Споко.. (обърна се тя към мен) ..ще те оправи хубаво не се притеснявай.. (отвърна ми тя с усмивка, леко запъхтяна)

В този момент се зададе оператора, който ги снимаше по-рано.. В този момент Ирина стана от него.. той също се изправи на леглото.. Слушайки инструкциите му за следващата, вероятно последна сцена. Отик в това време се приближи към мен и ми каза:
– Аз.. ще тръгвам Сиана.. хайде вижте, тук.. разберете се, изчакай го и… С теб ще се видиме след 3-4 дни май някъде..
– Мии Отик.. много ти благодаря, че ме запозна така с..Ролан…
– Споко, няма проблеми, той е печен…
– Добре, мерси….
– Хайде хора, бай от мене.. (махайки ни на всички, излезе забързан от студиото)

Аз останах там, в студиото.. чакайки Ролан чисто гола, без да ми пука явно.. Седнах на едно от креслата зад камерата, имаше някакви списания.. Уж тръгнах да разглеждам едно от тях.. В студиото имаше към 7-8 души персонал, с една идея повечко от колкото при снимките при Томан бяха тук. А финалната им сцена очевидно трябваше да е в поза задна прашка. Ролан и Ирина застанаха на пода.. той мина зад нея.. обхвана кръста и, вкара и го.. И още преди оператора да им е дал знак за снимане, той започна да и го вкарва и изкарва, а тя изпъшка отново няколко пъти.. Малко след това оператора им даде знак, че снимат, при което Ролан започна по-интензивно да прониква в нея, за пред камерата..

А тя милата стенеше.. На моменти на глас.. И виждах, че стенанията и вече не бяха преструвни.. Тя стенеше по същия начин и докато не ги снимаха.. Явно в повече и бе дошъл трети филм за деня, с трети мъж.. В един момент, Ролан започна още по-бързо и силно.. Отпусна се.. от страни това дето снимаха изглеждаше сякаш си я чука здравата.. А тя пъшкаше още повече.. доста.. гласно. Това продължи така около 15 минути.. през което време гледах всичко. Снимаха ги в истински порно филм.. Това бе толкова различно от нимането на фотоси.. Тук вече всичко си бе направо като наистина.. Гледката беше.. просто вече не можех да направя разлика кое е истинско и кое за пред камерата.. не можех да различа просто. Седях гола, там на креслото.. и гледайки ги.. чаках Роланд. Виждах го, личеше му.. че може да чука много хубаво жените по принцип.. Всичките движения на голото му тяло показваха това.. можех да следя как го прави.. а и в очите на мацката го виждах.. виждах какво и е от него.. и си правех сметка за мен.. Така в един момент, докато я блъскаше силно и интензивно отзад, а тя стенеше.. Той изведнъж се дръпна от нея.. и направи знак да спрат кадъра. Явно на онази му работа му бе дошло в повече.. искаше няколко секунди почивка.. Но оператора му отвърна, че това е достатъчно, и че могат вече да снимат сцената с еякулацията.. Дойде едно от момчетата, подаде течността имитираща сперма на Ирина.. тя пое в устата си от нея.. Ролан сложи пениса си в устата и, тя му го пое още малко навътре.. и оператора започна да снима последния кадър. Ролан имитираше изпразване в устата и.. раздвиждайки си го напред и назад така.. докато тя с едната си ръка интензивно му биеше чекии… И да, от страни наистина изглеждаше сякаш свършва.. особено в момента, когато тя си отвори устата и от нея се разтече течността.. Стоеше си досущ като истински случай от страни…

И когато приключи кадъра, камерата спря… Оператора се оттегли към бюрото си.. Около тях останаха само две от момичетата и едно от момчетата за да приберат кабелите и осветлението.. Аз реших да се приближа към тях.. за да попитам Ролан:
– Май.. сте готови, така ли..?
– Да.. (отвърна ми той) ..само да.. отида до тоалетната да пусна една вода и… ще ходим към складовата.. изчакай ме тук направо, аз сега идвам.. (отивайки към тоалетните)
– Оле.. (заговори ме Ирина) ..пикаеше му се още от началото, виж го колко е стискал.. ц-ц-ц..
– Е защо не е отишъл на време?
– Де да го знам.. питай го.. (захили се тя, обърсвайки с мокра кърпичка течността от гърдите си)
– Мале ти днес.. с трима как си снимала… и как си сега? (попитах я докато сме на саме)
– Ммиии… сега накрая едвам се удържах.. щях да си свърша даже, виж.. направо потекох май.. (пипайки се с ръката отдолу)
– Мале и аз съм ей така като теб.. същата.. само дето ставам така след 15 минути снимки, пък ти след три филма чак…
– Хахах… (разсмя се тя) ..всички сме били като теб в началото.. Ама.. по-важното е, че ти ще спиш довечера като къпана… нали? (намигайки ми)
– Ооо да човек.. най-после… най-после секс и оргазъм.. офф не знаеш просто каква нужда имах…
– О милата.. хайде сега като дойде отивайте, че.. като те гледам… Ще ревнеш още малко.. за секс..
– Ахахах… на прага съм да.. не е лъжа. А и докато ви гледах, направо.. още повече ми дойде..
– Оо Ролан много хубаво може да прави секс.. Видя ли го как се движи, как го прави..?
– ..Сиана.. (подаде се Ролан някъде зад гърба ми) ..ела. (привика ме с него)
– Хайде ходи.. ходете да вършите работа.. (подкани ме и тя)

Тръгнах към Ролан.. и още докато не бяхме излезли от студиото, се загледах в гледката навън.. понеже бяхме на третия етаж, а той гледаше срещу една много красива поляна с езерце.. Затова се приближих към единия от прозорците в студиото и се загледах за момент.. А той се приближи към мене и ме попита:
– Не си ли виждала полянката до сега?
– Ми от тази страна не съм виждала да ти кажа.. нашето студио е оттатък, гледа към улицата.. Мале колко е красиво..
– Путето ти е по-красиво от тази гледка, повярвай ми.. много ти е красива отдолу наистина.. приеми го като комплимент.. (пипайки ме за миг с пръсти там докато стои до мен при прозореца)
– Хах.. оф мерси.. до сега не ми бяха правили комплимент, че ми е красива… В повечето случаи съм го чувала, но за себе си.. не за нея.. (леко подхилвайки се)
– Е не.. по-красива ти е от на повеето колежки.. повярвай ми.. Отдолу ти изглежда като на млада тийнейджърка.. Даже не знам колегите как се удържат да не ти я изчукат докато ви снима Томан.. (смеейки се, явно го каза на майтап, при което ме придърпа леко към него и ме целуна по устните.. а аз като че ли инстинктивно, подтикната от нагона си вече.. вдигнах едното си бедро от страни на кръста му)
– ..Сега оттатък ще ти я излижа хубаво първо.. искаш ли? (придърпвайки бедрото ми, намести ми кръста над неговия.. хвана си го с ръка, както му бе още надървен от Ирина.. и ми го намести отдолу.. както стояхме прави, там до прозореца)
– Ох искам.. искам да ме излижеш хубаво, но и после.. после да ми го вкарваш бързо навътре.. знаеш ли как ми трябва, мале… (леко подхилвайки се)
– Ще те изчукам както ти трябва.. споко.. ще видиш колко хубаво ще свършиш.. (при което натисна навътре в мен както стояхме.. и проникна леко) ..Чакай само.. да видя как ти влиза.. една проверка…

– Провери си де, споко.. (усещайки как си го вкарва бавно навътре) ..Ох яко е… ох вкарай го още.. тя ми е толкова разтворена от Отик..
– Да.. хубаво ти влиза и лесно.. очаквах да влиза по-стегнато, но.. тя ти е възбудена, усещам я.. (прокаввайки го навътре и навън)
При което за около 3-4 минути поне.. там до прозореца.. още в самото студио, докато колегите му щъкаха насам натам и оправяха апаратурата… пред погледите им, в присъствието им.. Ролан ми го вкарваше.. сякаш все още пробно проникваше в мен за да провери как му влиза преди да сме отишли в складовата за да ме изчука.. а аз си умирах от кеф вече.. В това време, едно от момичетата бе тъкмо до нас и навиваше един от кабелите на камерата.. И заговори Ролан казвайки му:
– Ролан.. това колежката от студиото на Томан ли е? (попита го просто докато си вършеше работата до нас и дори не ни поглеждаше)
– Да.. (отвърна и той)
– Мдааа.. малко секс след снимките, давайте гълабчета.. (усмихвайки ни се, продължи да си навива кабела)
– Ох няма.. да е малко май.. (отвърнах и запъхтяна, докато тя си работеше зад гърба ми, а Ролан ми го вкарваше и изкарваше отдолу, стоейки прави така)
– Хах тигрицо.. (плесна ме по голото дупе тя казвайки ми го)
– Ох Ролан.. ох на Отик му влизаше много стегнато и…ох обаче и на теб.. ох трахотно е.. Ох искаш ли да ме излижеш..?
– Добре.. ела.. ела тук.. (при което ме поведе до близкото креватче, намиращо се в самото студио.. сложи ме да легна.. вдигна бедрата ми нагоре и сложи езика си на путката ми.. и започна да ме лиже там)
– Оххх ето това е друго нещо.. (промълвих пъшкайки) ..Охх да… ооохх друго си е да ми го правиш наистина.. и не пред фотоапарати…
– Хах.. хубаво ли е..? (лижейки ме)
– Оооо да… на идея си нямаш… охх как ме лижеш, ох.. о да… (стенейки вече) ..Оле човек… тука в студиото го правим… трябваше да отидем в складовата…
– Е.. не, то.. не е проблем и тук.. все тая..
– Е да но всички са тук.. Виж, че оправят апаратурата..
– Да, след малко ще снимат един колега..
– Оле те ще снимат тук още ли?!
– Е не тук.. на другото канапе..
– Ама… ох дай да идем във складовата тогава.. в смисъл.. Тук пред всичките колеги.. така.. Ооххх.. (изстенах пак от езика му)
– Е ти пък то.. все едно е, защо… срам ли те е? (надигна се и ме погледна) ..То е все тая, няма разлика.. тук се прави така или иначе постоянно секс.. какво ти пречат колегите..? (сякаш не ме разбираше)
– Ох прав си, всъщност.. Те колегите постоянно ни гледат как го правим.. макар и да е по време на снимки…
– Ми това имах предвид.. същото е, все едно е…
– Ох да но.. ти.. ти ще ме изчукаш сега наистина… тука пред.. всички.. Оххх… о да..
– А ти.. не искаш ли?
– Ох искам…
– И тогава ще ти пречи ли, че е пред колегите? (леко подхилвайки се)
– Охх.. ох не… всъщност не.. все тая ми е.. това работя все пак тук.. Ох просто.. просто ме изчукай за да свърша.. Все едно ми е пред кой… Оохх да… Ох вкарвай си го вече, не мога.. вкарай си го вътре и давай… Ох да…

При което той се изправи.. Но ме подкани да съм отгоре му.. Легна на близкото кресло.. аз седнах отгоре му.. легнах леко назад дори върху него.. наместих си го с ръка отвътре… и започнах.. Най-накрая имах пенис на мъж във влагалището си, с който можех да правя истински секс… не за пред фотоапаратите.. а за себе си. Затова използвах момента.. Толкова време, толкова много от колегите ми, с които работех си го вкарваха в мен за пред апарата на Томан.. Влагалището ми бе толкова много раздразнено от всичко това.. Вече имаше огромна нужда от истински, интензивен и дълъг секс.. Затова пениса на Ролан в момента ми идваше като нещо страхотно, нещо от което дълго време имах нужда.. И затова се възползвах, колкото можех повече в този момент.. Чуках се отгоре му като дивачка.. бързо, интензивно.. търках бурно с ръка клитора си.. стенех.. охках.. на глас… натисках се към него за да ми влиза колкото се може по-навътре.. просто толкова много ми трябваше истински секс….

Около нас навсякъде щъкаха колеги и колежки, намествайки и оправяйки апаратурата и камерите за следващото видео, което щяха да снимат там.. Но на мен не ми пукаше.. все пак това, което правех в момента те го гледаха по цял ден.. Все тая ми беше сред тях.. И стенех.. стенех си на глас, без да ми пука, без да се съобразявам… докато се чукам отгоре му… И нямаше едва и пет минути, когато.. както му бях отгоре усетих, че оргазма ми идва.. толкова бързо! Още нямаше пет минути от секса.. но бях толкова загоряла, че не можех да издържа.. Никога не бях свършвала толкова бързо! И изведнъж, както бях отгоре му и се чуках.. извиках! Силно, изведнъж.. изстенах, след което леко и изписках дори.. Обърнах се назад към него и му казах стенейки:
– Ооххх… оо свършвам.. охххх свършвам… не спирай… оох…
При което той пое главната роля и започна интензивно да ми го вкарва както беше под мен.. И само малко след това ме хвана, понесе ме и ме сложи на една кошетка не далеч от нас.. която бе там за да се снимат секс сцени на нея. Сложи ме по корем, застана отзад зад мен.. хвана ме здраво и започна така..

СЛЕДВА ЧАСТ 10 >>>

ЧАСТ 10 -ФИНАЛ-

Сложи ме по корем, застана отзад зад мен.. хвана ме здраво и започна така..

Влизаше ми толкова хубаво така.. толкова навътре.. умирах си от кеф! А малко след това той ме попита:
– Така добре ли ти е.. харесва ли ти?
– Оо да… да… ооох да… само не спирай… да….
– Супер.. цц мале горката.. толкова много ти се е правило секс.. Чак се чудя.. как до сега не си се отпуснала по време на работа.. по време на снимки.. Трябвало е по-рано да помолиш някой от колегите да прави секс с теб.. защо си си мълчала толкова време и не си казвала, че имаш нужда?
– Ох ами.. мм беше ми неудобно… но… оох…
– Еее.. при нас колегите няма неудобно… Когато ти трябва секс по-добре помоли някой отколкото така да се стискаш толкова време.. и да се побъркваш.. Който и да е от колегите ще ти отдели половин час на някое легло за да свършиш 2-3 пъти.. и си готова..
– Ох ами… ще знам… аахх колко хубаво чукаш… ооо да… да… Приятелката ти.. (задъхано) ..така ли я чукаш и нея… оохх..
– Мии.. кажи речи.. понякога се отпускам и повече при нея.. зависи…
– Ох милата.. завиждам и…
– Искаш ли на дивана да отидем?
– Ох добре.. където и да е.. просто… ох просто давай..

При което отидохме на дивана.. Легнах отдолу, той застана отгоре ми.. Намести се между краката ми.. Хвана ме за косата дори и.. започна доста силно да ме блъска така..

Още в първия момент, в който си го блъсна силно навътре в мен изписках.. погледнах го в очите и му казах:
– Давай.. точно така давай.. ооо давай…
А той продължи.. да ме блъска така… бързо и силно, държейки ме за косата.. В това време мина покрай нас едно от момичетата от екипа, носейки в ръце някакви гримове.. и минавайки подхвърли закачливо на Ролан:
– Ей тигреее.. много силно блъскаш… след един час ще се чувства като разпрана милата.. (леко подхилвайки се, гледаше го за момент как ме блъска)
– Ох то това ми трябва.. (пъшкайки и отвърнах леко разхилена) ..нека ме блъска…. идеално ми е.. оохх.. да..

При което тя неочаквано.. в това време посегна директно към пениса му, който в това време влизаше и излизаше от влагалището му.. Посегна с ръка казвайки му:
– Я го извади за малко.. искам да я видя само..
И хвана пениса му, буквално ми го извади от мен.. С пръсти издърпа едната устна на вагината ми.. разтвори я на страни.. погледна ме отдолу… след това хвана отново пениса му и го намести обратно в отвора ми… и каза:
– Оле ти си я разпрал вече милата.. тя се е отворила отдолу като… ужас… (потупвайки ме с пръсти там долу)
– Ще и мине.. просто е имала много нужда от секс дълго време… няма как да не се разтвори толкова много сега… (продължавайки да ме блъска)
– Ох давай тогава чукай си я.. (отвърна му тя) ..че.. чак на мен ми потекоха лигите като я гледам…

При което стана и продължи по пътя си. Ролан продължи да ме блъска. Чукаше ме страхотно… Това ми трябваше от толкова много време, имах толкова силна нужда от мъж.. Влагалището ми бе толкова, толкова зажадняло за секс! В този момент докато Ролан така хубаво ме блъскаше.. аз отново не устоях.. Отново тръгнах да свършвам.. Извиках силно в един момент.. буквално изкрещях.. и продължих гласно, силно да стена.. и в момента, в който свършвах вече, стенейки и викайки му казвах:

– Оооо…Оооохх да… ооохх не спирай, не спирай, оох не спирай… давай.. ох не спирай.. (стенейки гласно със затворени от оргазма очи)

Оргазма ми бе толкова силен.. Буквално ме разтърси.. В продължение на 2-3 минути ме държеше.. а Ролан не спираше през това време.. А аз не спирах да крещя.. Най-вероятно вече бях оглушила всичките колеги, които бяха в студиото там.. Но не можех да се сдържа.. Но това не бе всичко. Само след около 3-4 минути след оргазма, изведнъж.. почувствах още един.. трети.. А той дойде абсолютно изведнъж.. дойде в миг, без аз самата дори да очаквам.. Отново изкрещях.. отново започнах да стена силно, а в същия момент.. Усетих как силна струя течност напира да изпръска от влагалището ми… И докато Ролан продължаваше да ми го вкарва в бързо и равномерно темпо.. Влагалището ми не успя да се удържи.. и изпръска силно..

Ролан обаче, като човек, на който работата му бе да се снима всекидневно в секс сцени.. знаеше, че трябва да изкара пениса си, докато жената се изпразва, за да може тя да изхвърли хубаво струята. Затова тъкмо докато изпръсквах, той извади пениса си от мен и зачака.. И в това време докато се изпразвах, ми каза:

– Браво..! Ето това е свършване.. давай..
– Охх… оох не мога… вкарай си го.. ооохх вкарай го обратно вътре.. ох вкарай го… (стенейки, не успях да си изчакам изпразването да свърши, изпитвах огромна нужда пениса му да ми е отвътре и го накарах)

В това време, няколко от колегите в студиото, които бяха по-близко около нас започнаха да ръкопляскат закачливо, бъзикайки ни.. докато изпръсквах.. Дори дочух няколко от тях как се подхилват.. чак на мен ми стана смешно.. И понеже цялата се опръсках, а и Ролан също опръсках, а и долу по земята.. Едно от момчетата колегите се приближи към нас и ни подаде една кърпа, докато Ролан продължаваше да ме чука.. И подавайки към мен кърпата ми каза:

– Браво, страхотен оргазъм направи.. Така викаше, че дойдох от апаратната да видя какво става.. Ти си Сиана нали, от на Томан студиото? (подавайки ми ръка да се запознаем, докато Ролан продължава със бурно темпо)
– Ох да… Сиана.. (подавайки му ръка да се запознаем) ..а ти си? (стенейки и пъшкайки)
– Боби, поне така ми викат де.. иначе съм Бобан.. ти си от България нали?
– Да, охх… (изстенвайки по-силно)
– Аз съм от Сърбия.. (усмихвайки се) ..Ролан как се справя, а? (леко подхилвайки се, погледна към него)
– Ох направо… не питай… идеален ми е.. оохх, о да… до тук четири пъти ме свърши.. (силно запъхтяна, опитвах да му отговоря) ..О да.. просто… ох страхотно е… оо да… оо да… о да.. ох навътре.. ооох давай.. ох да… да.. да.. да… да… (повтарях в темпото, в което ме чука)
– Ролан ти си машина бе брат.. (казвайки му искрено, при което хвана едното ми краче и го разтвори на страни, докато Ролан ме чукаше) ..Хайде давай, дай бързо да видим дали пак ще свърши.. (леко подхилвайки се)
– Ох хора.. (отвърнах му) ..Вие се ебавате с мен май… охх…
– Хаха… не бе глупости.. радваме ти се по-скоро.. (при което и двамата се разхилиха, а Боби в този момент ми удари една бърза целувка на крачето, което държеше с ръката си, след което отново го дръпна на страни, за да ме чука така Ролан)
– Ох много сте гадни.. ооооххх пак… оох пак ще свърша, ооохх.. ооооОоо дАааа…. оООО ДААаа… (изстенах пак силно)

При което пак получих оргазъм.. Направо не можех да се спра да свършвам!! Отново силно виках.. дори пищях на моменти.. Колегата Боби държеше на страни крака ми разтворен и се радваше на оргазма ми.. А Ролан като дивак продължаваше и продължаваше да ме изчуква.. В това време докато свършвах и виках.. Дойде при нас и едно от момичетата, носейки някакъв прожектор.. Но се спря при нас.. и каза:

– Малее момчета какво и правите бе.. вижте я, че тя се тресе, оставете я малко да си почине поне..
– Тя.. (отвърна и запъхтян Ролан) ..Тя имаше нужда от това, добре и е..
– Мила.. (попита ме тя, прокарвайки пръсти през косата ми) ..искаш ли водичка поне?
– Охх.. ох не.. мерси.. благодаря ти, оохх… ооохх да… (и не знаейки какво правя, я хванах за ръката стискайки я.. просто в екстаза си вършех абсолютно неадекватни неща в този момент)

А когато хванах ръката и, задържах я и я стиснах.. тя се разсмя, стисна и тя моята, задържа ме и тя и каза:

– О милата.. мале как хубаво свършва.. браво, давай.. (при което тя остави прожектора на земята, който държеше в другата си ръка, след което я сложи долу, на клитора ми.. и ме разтърка там..) ..Давай, браво… мале милата.. чак на мен ми се прииска те гледам какво ти е.. хаха… (смеейки се) ..Ролан засили малко докато свършва де, давай.. (поглеждайки към него, пусна ръката си по-надолу от клитора ми.. към путката ми.. и там напипа пениса на Ролан, който влизаше в мен.. и се обърна към него) ..Уха, така ти се е втвърдил, че.. оле милата блазе и.. (и отново сложи пръстите си на клитора ми и разтърка там) ..Си давай, търкай и клиторчето.. че аз изчезвам мила.. (при което махна ръката си от там, взе от долу прожектора си и отиде на някъде)
– Хайде хора и аз изчезвам.. (каза и Боби, при което плесна крачето ми с ръка отдолу, докато го държеше.. след което го целуна.. наведе се надолу към мен набързо и лизна устните ми с език за секунда) ..Сладурана, давай… (каза ми.. и тръгна с бърза крачка на някъде)
– Ох много са готини всички.. кефят ме.. (споделих на Ролан пъшкайки, задъхана)
– Хах.. знам.. тука всички сме си такива.. (продължавайки да ме чука)
– Ох човек.. наистина.. много ти благодаря, че.. се съгласи да ме изчукаш.. толкова.. ох толкова много ми трябваше това… просто… ох да… оохх..
– Хах.. споко, то се видя колко много ти трябваше.. 4-5 пъти свърши до тук.. Браво..
– Ох искам.. ох искам още… искам още.. ох давай… още..
– Ама.. Си, чукам те почти час.. още колко ти.. трябва.. в смисъл..
– ..ох още… вкарвай си го моля те.. Давай още..
– Да въпроса е, че.. нали ме видя, че преди това снимахме.. с Ирина.. сега и секс с теб.. а пениса ми трябва да се изпразни вече.. сещаш ли се..
– Ох сериозно ли.. давай де, давай още поне малко… оххх да… ох давай, моля те… (подканих го докато продължаваше да ме чука)
– Мале.. ти все едно не си го правила не от месеци а от години.. чак не ми се вярва.. Ще пробвам още малко да ти го вкарвам, но.. ох трябва.. трябва да си го изпразня вече… беше ми в Ирина един час докато снимахме.. сега един час реален секс с теб.. няма как.. ох.. (задъхан ми се обясняваше)
– Ох, а искаш ли.. искаш ли да седнеш.. да седнеш на онзи диван да.. да застана върху теб?
– Ох Сиана.. аз ти обяснявам, че трябва вече да се изпразня ти.. Оф хайде давай.. идвай.. но още малко и спираме, ОК?
– Ех добре.. само още малко и ще спрем..

Отидохме към близкия диван. Исках да съм малко аз отгоре, имах нужда и от това. Затова отидохме към дивана, той седна.. а аз отгоре му. Седнах му отгоре в поза “обратна ездачка”. Много обичах тази поза, самият начин по който ми влиза пениса навътре.. харесвах това чувство. Застанах отгоре му, хванах му го с ръка и си го вкарах навътре.. и започнах да се движа отгоре му.. Още с първото вкарване буквално побеснях отгоре му, чувството беше уникално…

Стенех и пъшках.. Изобщо не удържах еуфорията си, тя буквално струеше от мен. Но след около няколко минути, както вилнеех отгоре върху Ролан, няколко от колегите в студиото започнаха да разполагат осветление и камери около дивана.. и пред самите нас. И когато едното от момчетата тъкмо настройваше единия от прожекторите, се обърна към нас двамата казвайки:
– Пичове, след десетина минути Наталия и Виктор идват.. ще ни трябва терена.
– Наталия нали снима днес, пак ли? (запита зад гърба ми Ролан)
– Снима да, но Денийз я няма, затова ще е пак Наталия..
– Ясно.. Кога почвате?
– Ами до десетина минути ще дойдат.. така, че.. оправяйте се по-бързо гълабчета.. (каза с лека насмешка)
– Ох ние.. ние сме почти.. готови.. ооохх.. оо да… (отвърнах му пъшкайки, както оправяше апаратурата срещу мен)
– Ти как.. се казваш? (попита ме той) ..Ти снимаш при Томан май, фотосесии, в неговото студио май съм те виждал..?
– Да.. ох да, при него.. Сиана… ох Ролан.. ох давай.. точно така давай.. (подканих го, усещайки, че на няколко пъти ми го вкара по-навътре)
– А да, Сиана, сега се сетих.. (отвърна ми момчето) ..Аз съм Ярослав, приятно ми е. (и идвайки към мен подаде ръка да се запознаем.. а аз подадох своята, която дори трепереше заради екстаза, който изпитвах в момента)
– Сиана.. ох.. и на.. мен.. (пъшкайки)
– Ролан справя ли се, тоя жребец див.. (попита ме смеейки се)
– Оле.. охх и питаш.. идеален е.. ох да…
– Добър е той, знам.. малко ли пъти съм го снимал.. Ама да ти кажа, не те бях виждал, но.. и ти правиш много добър секс, сериозно.. направо си страхотна.. (гледайки в мен)
– ООх.. мерси.. хах.. ох до сега.. до сега не бях правила истински секс пред.. охх в.. в присъствието на толко хора.. ама… явно всяко нещо си има първи път.. ох, но.. все пак мерси.. (с леко свенлив тон, пъшкайки)
– Тук всички от актьорите като вас са постоянно голи и правят секс пред останалите.. понякога за филма дето снимаме, понякога и след това за да се дооправят.. всеки ден е така.. такава ни е работата тук.. (нагласяйки стойката на прожектора) ..Ти нямаш ли желание да дойдеш да снимаш и видео някой път.. или само фотосесии държиш да правиш при Томан?
– Ох ами.. оле не знам.. честно казано може да идвам по някой път, хах.. Май.. май ще ми хареса… хахах…. (смеейки се, отвърнах не съвсем на шега)
– Ти правиш много хубав секс, направо си си за тук.. Я се виж колко си добра, страхотна си.. (при което спря с работата си за да се загледа пак в мен)
– Ох.. хах.. мале, наистина ли.. Добра ли ти изглеждам от страни.. (попитах го пъшкайки, при което сложих едната си ръка на клитора, започнах да го търкам.. и дори забързах темпото върху Ролан)
– Мале.. браво, наистина браво.. (похвали ме докато ме гледа) ..движенията ти в кръста са.. така хубаво си го вкарваш и изкарваш.. доста добра си.. (гледайки в путката ми, докато дивея с интензивните си движения в кръста)

В този момент се появи един от актьорите.. Дойде към колегата, който още настройваше прожектора и се заговориха двамата.. От разговора им разбрах, че това е Виктор, колегата, който щеше да снима с Наталия на същия диван, на който аз и Ролан все още правехме секс. И докато двамата си говореха, Виктор започна същевременно да се съблича.. все пак след малко щяха да снимат. А след като се съблече, гол естествено.. Поздрави ни, просто хей така.. взе телефона си и седна до нас, на дивана.. и започна да си цъка нещо на телефона, чакайки партньорката си да дойде, за да започнат да снимат. При което се получи така, че аз, качена върху Ролан, правехме секс докато той, чисто гол си седи просто хей така, точно до нас на дивана.. А само след 2-3 минути, дойде и Наталия, партньорката му. Двамата нещо се заговориха, докато тя се събличаше.. И когато се съблече и тя гола.. Дойде при тях продуцента, за да им разязни как ще протечат снимките.. общо взето резюмето му беше кратко.. но накрая чух, че финалните му инструкции към тях бяха: “..хайде подготви му пениса Наталия, за да е еректирал като започнем.. като сте готови кажете..” При което се отегли от тях, а Виктор седна обратно до нас, на дивана.. аз естествено все още правех секс отгоре върху Ролан.. просто бях леко намалила темпото, защото ми беше интересно да чуя нещата им, от любопитство разбира се.. А когато Виктор седна до нас, Наталия.. застана пред него.. клекна долу.. хвана му пениса с ръка.. първоначално започна леко по леко да му бие чикии.. а малко след това, започна да го обработва и с уста.. за да го надърви за снимките. И това.. се случваше точно до нас.. на дивана, на който правехме секс.

И докато тя работеше над това да му го надърви.. Той се объна към мен, оставяйки я да работи над пениса му.. и ме попита:

– Как върви при вас, колежке..? До сега сте снимали ли..?
– Ох не.. нее, просто.. така решихме и.. просто го правим.. охх..
– Ааа.. да ясно.. не аз.. помислих, че до сега сте снимали и ползвате личното време..
– Как.. в смисъл не сме, но.. какво лично време, какво време.. не те разбрах?
– Сиана.. (тръгна да ми отговаря Ролан зад гърба ми) ..ти снимаш фото сесии оттатък и не го знаеш.. Лично време имаме всички актьори, които снимаме късометражи.. филми. След заснемането ни се полага 20-30 минути на актьорите.. нали се сещаш.. няма как да си снимал два часа секс и накрая да се облечеш и да тръгнеш.. След два часа снимки, трябва да свършиш, няма как.. А и това не е като снимките.. тук се снима секс, не просто проникване.. Няма как да нямаш лично време с партньора ти след два часа снимане.. просто се налага да свършите и двамата накрая.. след снимките.
– Аахамм.. разбирам.. (отвърнах) ..и честно казано е доста логично.. Аз като се замисля.. ако се снимам два часа с някой от вас тука.. накрая ако не свърша.. ако нямаме лично време да се дооправим.. направо.. ахахах.. мале..
– ..Няма как да издържиш, то е мъчително.. (отвърна ми и Виктор) ..след заснемането на филма има лично време.. такава е практиката в тая работа просто.. Иначе ще е чудовищно.. хаха.. (разсмяха се те тримата)
– Ох започвам да ви завиждам тука хора.. Оттатък със.. ох със снимките.. (пъшкайки, опитвах да се доизкажа) ..със снимките оттатък знаете ли колко е мъчително.. Снимаме каквото снимаме.. и.. ох и.. се прибирам в нас като.. озверяла… ахахах…
– Мале.. да.. (повдигна глава Наталия за да ми отвърне) ..там е гадничко.. Аз отначало няколко месеца снимах фотосесии при Томан ама.. Честно да ти кажа тук хем е по-приятно, нем.. са повече пари..
– Ох аз.. (признах им) ..хора аз май.. ще се пренасоча насам… охх.. о да.. (пъшкайки върху Ролан)
– Няма да направиш грешка.. (отвърна ми Виктор) ..а и.. ти правиш много хубав секс между другото, браво.. Като те гледам.. доста си добра, ти си само за тук бе мила..
– Хах.. ох мерси.. казаха ми го вече…
– Я.. я забързай малко с кръстчето, да те видя.. (подкани ме Виктор)

При което нищо не ми пречеше.. и без това го правех секса в момента.. Направих го, забързах по-интензивно с кръста.. Можех го.. можех го и то доста добре.. просто нямаше с кой да го правя, до сега…

– Ехеее ти си страхотна бе мила.. (похвали ме Виктор, дори пляскайки два-три пъти с ръце) ..Я виж ти, ц-ц-ц.. с теб трябва да снимаме, искаме те за колежка..
– Добра е.. (надигна се за да каже отново Наталия) ..наистина си добра, браво… и то ти идва отвътре, не при всички е така.. наистина.. браво..
– Трябва да снимаш със Артим.. (каза ми Виктор) ..с него ще сте много добра партия, ще стане страхотен филм.. Добра си наистина.. с кръста направо.. чак ми стана любопитно да го усетя.. като те гледам ти се възхищавам, наистина..
– ..Ми усети я де какво толкова, хайде докато не сме започнали да снимаме, какво се чудиш толкова.. (подхвърли му Наталия като на шега)
– Ама.. в смисъл какво да пробва, че.. (попитах ги, почти недоразбрала, но досещайки се) ..в смисъл мен ли да пробва?? Хахаха… хора… мале.. (разсмях се, при положение, че не очаквах това)
– Ми може някой път да снимате заедно бе Сиана.. (каза ми Ролан, докато не спираше да ми го провира под мен) ..не пречи да пробва просто.. то със всяка партньорка е различно…
– Ама в смисъл.. (обърнах се към Виктор) ..искаш да видиш какво е усещането в мен, така ли да те разбирам, ахаха..? (смеейки се, го попитах)
– Ми след като сме колеги и все някога ще снимаме един с друг.. Нормално е да искаме да го знаем.. в смисъл.. (явно за тях това беше твърде нормално, дори се зачуди как да ми го обясни на мен, на която ми се видя толкова странно)
– Ох май ви разбирам.. Хах.. оф сори.. аз.. До сега само фотосесии съм снимала.. Тук ви е малко по-друг света явно.. Ама ще се пренасоча към вашето студио вече де, то се е видяло.. Оохх.. оо да.. ох Ролан… ох като го вкараш там направо.. Ох Виктор, добре де в смисъл.. ох.. ОК съм, нали ще работя с вас и без това..
– Да де, и аз това имах предвид.. (опита да ми дообясни той) ..Просто ми стана интересно като те видях колко си добра с кръста.. стана ми любопитно да те усетя просто..
– Хах, ОК де, няма проблем.. нали ти казах.. (при което станах от Ролан, а той излезе изпод мен)

Виктор се приближи към мен, седна на дивана.. пениса му беше хубаво надървен вече от Наталия.. наместих се внимателно над него.. хванах му го.. беше му доста твърд.. сякаш с една идея по-твърд от на Ролан.. Наместих му го на отвора ми отдолу.. бавно натиснах за да му влезе.. Усещаше се, че е пенис на друг мъж.. имаше макар и лека разлика в усещането.. Натиснах тялото си надолу.. влезе му лесно.. бях толкова разширена все пак в този момент.. Изстенах още с първото проникване.. А Ролан и Наталия стояха при нас.. гледайки от любопитство какво ще каже Виктор за това как ме е усетил.. Натискайки се надолу към него, му влезе целия.. Обърнах се към него и го попитах:

– Е.. как ме усещаш?
– Мии.. приятно е.. хайде дай малко и с кръста, да видя…
– Давам.. (казах леко лигаво)

Започнах да движа кръста си.. бързо.. изведнъж.. и естествено заедно с това и стенех.. Охках… скимтях дори… Просто.. дали с Ролан или с Виктор.. с който и да беше.. секса си бе секс.. просто от секс имах нужда.. в този момент имах чувството, че ми е без значение с кой ще е.. просто ми трябваше секс.. с мъж.

След малко, Наталия реши да попита Виктор, докато го яздех така:
– Вик, как я усещаш новата колежка? (леко подсмивайки се)
– Ооо човек.. уникална е.. (отвърна изпод мен) ..просто с кръста.. уникална е…
– Как ти влиза.. хубаво ли е? (попита го пак)
– Ами.. тя се е разтворила много в момента, ноо.. да, да… доста добре е… самото влизане го усещам много добре с главичката.. с горната част особено..
– Ммм става за секс значи.. (избъзика го тя)
– Оо да, става.. не само за снимане но и за секс става… уникален секс може да се направи с тая девойка.. (при което забърза силно движенията си под мен)

Аз започнах силно да стена в това време.. Започнах изключително силно.. извиках веднъж, след това изписках.. Не можех да се удържам, чувството беше уникално.. Имах чувството, че можех да правя това цяла вечност и да му се наслаждавам.. А Виктор, като ме чу как пискам и викам.. ме подкани:

– Охо.. ти си направо пред оргазъм.. чакай, стани…
– Нее.. охх давай… (отвърнах му недоволно)
– Не не.. стой.. Дай да те свърша поне.. искаш ли? Ролан, да я свърша поне? (обърна се и към него)
– Е давай де, тя е готова и без това.. (отвърна му той)
– Искаш ли аз да те свърша, виж, че ти си направо готова..? (попита ме директно)
– Ох да… ох искам….

При което ме сложи да легна на ръба на облегалката на дивана.. Така му бях по-удобна на височината на пениса му.. Легнах.. разтвори краката ми.. вкара ми го и започна бързо да ме чука… Стенех много силно.. бях точно пред оргазъм.. А Наталия, гледайки ме, каза:

– Оле милата… като я гледам и завиждам даже.. Ахахах…
– Оохх давай.. (подканвах Виктор) ..ох давай така.. ох да… оо да не спирай.. оох да, да, да…. ооо да… (почти крещях)

– Давай Сиана, свърши хубаво мила.. (подкани ме Наталия)

И в същия момент.. в който ми го каза тя.. Аз избухнах! Изпръсках Виктор.. от влагалището ми отново изпръска силна струя в резултат на оргазма ми… Крещях, буквално крещях в това време! А той ме изчукваше.. толкова, толкова добре… че превивах очи от оргазма си дори… Изчака целия ми оргазъм.. през цялото време докато свършвах той не спираше да ме блъска, силно и навътре… свършвах така цели 4-5 минути поне.. дори се тресях от оргазма! Тялото ми трепереше силно… А когато оргазма ми бе поотминал.. Виктор ми каза:

– Мале.. Сиана ти си уникална… с тебе се прави страхотен секс, честно.. (целувайки крачето ми, което стоеше пред лицето му)
– Охх… не знам ама… направо ме пренесе в друг свят бе човек.. оле не знам къде съм.. охх.. (отвърнах му)
– Готова ли си..? (попита ме той)
– Охх да.. ох вие трябва да почвате да снимате, сори хора..
– Не бе споко.. (отвърна ми Наталия) ..важното е, че свърши хубаво.. чак ти завиждам.. Хахах…
– Сиана.. (Ролан се включи в разговора) ..Ти готова ли си сега?
– Ох да… честно казано.. ми дойде супер..
– Да, мисълта ми е.. да свърша и аз вече, ако си готова..
– Ами.. да, то.. (малко се обърках, чудейки се какво да му кажа) ..Ами ела де, в смисъл.. тук или.. те нали ще снимат, в смисъл..?
– Не споко, нека си свърши.. имаме време.. (отвърна Наталия)
– Ами добре, в смисъл..(подканих Ролан още докато лежах на дивана) ..добре де, хайде.. ела и.. свърши.. тъкмо още малко секс за мен, хихих… (подхилих се)
– Да бе.. просто да си го изпразня.. най-накрая.. че с теб се съсипах направо одеве.. едвам се удържах накрая докато те чуках.. (призна, докато си го вкарваше вече в мен)
– Oхх ако знаеш… след тия оргазми честно човек.. как ми се ще едно хубаво изпразване вътре в мен.. ох ще ми дойде перфектно след тия оргазми… (признах му, докато вече ме чукаше)
– Да си го изпразня вътре ли? Взимаш ли хапчета?
– ..ох абе давай в мен направо.. хапчета не но.. ще взема след това ако трябва.. просто… ох давай.. оооххх да… ох изпразни се вътре.. ох давай вътре… оо да… ох давай…. (стенех вече, в желанието си след всичките оргазми да свърши някой от тях вътре в мен)

В това време Ролан се отпусна.. блъсна ме силно десетина пъти.. след което задържа пениса си силно натиснат навътре в мен… и започна да изхвърля цялата си семенна течност вътре… във влагалището ми…. Личеше , че му е толкова приятно.. че чак изстена… Изпразни целите си топки… дори усещах самото му изпразване.. усещах как ме изпълва… А след като изля всичко в мен, направи още 20-30 бързи вкарвания навътре в путката ми….

И спря.. извади си го.. след малко.. И ми каза:
– Мале Сиана.. така силно не се бях изпразвал отдавна.. даже с приятелката ми отдавна така не съм се изпразвал..
– Милата.. (подхвърли и Наталия) ..Чак ти завиждам.. (пляскайки ме по голото дупе, понеже бях станала вече)

За момента бях получила онова, от което се нуждаех.. И да, хареса ми. Чувствах, че вече нямам нужда от задръжките си, чувствах, че правя онова, което искам, онова от което имах нужда там, тогава.

***

Бяха минали почти четири месеца. Аз все още работех там. Бях свикнала вече с всичко и всички. Бях го приела като нормална обикновена работа и професия. Бях свикнала на всичко това. И не само – вече се снимах и в късометражните клипове. Неудобно ми е да се нарека “порно актриса”, понеже начина, по който звучи това е отвратителен, но.. да, до някъде се бях превърнала в порно актриса. Над 25 късометражни филма с мен се въртяха вече из платените порно сайтове по света. Единственото, от което се срамувах бе, някой от тях да не достигне до мои близки, познати или приятели.. Исках това да остане в пълна тайна. Но имах пари за всичко вече – можех да си позволя изключително скъпи неща вече. Бях сменила квартирата, преместих се близо до студиото в луксозна квартира, накупих си купища скъпи маркови дрехи и много бижута.. истински, златни и сребърни.. Ходех постоянно на козметични процедури, на спа процедури, посещавах единствено елитни фризьори и маникюристи.. Външният ми вид бе коренно променен, бях се превърнала в нещо, което никога през живота си не съм била. Купих си и кола, голям черен Lexus модел 2013г. И всичко това бях придобила за около 4-5 месеца. Всичко това струваше огромни суми, тук става въпрос за хиляди.. но аз бях изкарала тези пари, за това време и това беше факт. Излизайки от вкъщи и стъпвайки на улицата се чувствах като ВИП дама, като човек, който е повече от останалите около него. Самото ми самочувствие беше коренно различно. Онази одърпаната, увехтяла Сиана, която нямаше пари да си купи вечеря и заспиваше гладна, която живееше в нищетата и смръднята… вече беше мъртва. Тук вероятно ще си кажете, че бях станала доста богата и щастлива, така ли? Не! Защото бях загубила най-ценното си – чистотата и морала си. Душата ми бе продадена за пари. Бях една красива обвивка, лъскава.. но отвътре от моето АЗ нямаше нищо. Просто го бях убила, за да мълчи.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

******************* КРАЙ *******************

Rating: 4.50/5. From 2 votes.
Please wait...