Докато жена ми бе бременна

С жена ми направихме резервации за почивка в тихо селско кътче още преди година, за да се окаже, че тя ще забременее точно пет месеца преди да заминем. Мария настояваше все пак да отидем на почивката, въпреки че почваше да става все по-разгонена с всеки ден от бременността си и изискваше секс все по-често.
Мария е висока около 1,70м с дълга кестенява коса и емералдово-зелени очи. Гърдите й бяха 75С, но сега се издуват все повече с напредването на бременността й. Мъжете винаги са въртяли глави след нея, а сега с промяната на фигурата й, тя ми сподели, че се наслаждава на факта, че вече всеки мъж може да види, че е чукана качествено.
Още с пристигането се срещнахме с Георги и жена му, които бяха собствениците на вилата, в която щяхме да отседнем. Tе ни разведоха из самата вила и ни показаха кое къде се намира. Още след като заминаха Мария спомена колко мили изглеждат и двамата. Георги беше едър мъж, висок около 1,85м с широки рамене и френско излъчване. Жена му, Симона, беше висока около 1,60м с коса до раменете и тъмно сини очи, които крещяха „легни си с мен“. Не беше прекалено надарена в гърдите и по-скоро бих казах, че задникът й беше най-силната черта след очите.
Същата вечер с Мария правихме любов, но тя малко по малко оставаше все по-незадоволена. Колкото повече напредваше в бременността, толкова повече искаше да бъде чукана и то не просто добро чукане, но тя жадуваше за брутално и мръсно чукане. Георги се обаждаше почти всеки ден да провери дали всичко е наред и си разменяхме общи приказки по телефона. Усещах, че Мария има симпатии към него, което, разбира се, тя винаги отричаше. Няколко дни след началото на ваканцията ни Мария попита Георги дали с жена му биха искали да ни дойдат на гости за вечеря. Той се съгласи и каза, че ще са при нас около 6:30. В 6:00 Георги почука на вратата с три бутилки вино, но без жена. Сподели ни, че жена му не се чувствала добре и нямало да може да дойде. Попита дали все пак би било удобно той да се присъедини към нас. Мария още не се беше преоблякла и беше облечена в къса сива пола, черни високи обувки, бляскав клин и блуза с дълбоко деколте и дълъг ръкав.
Изглеждаше някак притеснена, че Георги беше подранил, но докато слагаше виното в хладилника, той леко я целуна по бузата. След вечерята и няколко чаши вино, се настанихме на двате големи канапета в хола. Виното продължи да се лее и разговорът със сигурност почна да става все по-секси. Георги вече обръщаше повече внимание на жена ми и това изглеждаше доста й харесваше. Виното и секси разговорите продължиха, докато Георги не я попита дали е мислила как ще постави краката си в „стремената“, когато ражда.
Мария се разсмя и каза, че всъщност е и се е чудила какво ли ще е чувството. При което Героги й каза, че трябва първо да се изрепетира, вдигна я от мястото й и отиде в кухнята, за да вземе някакво въже изпод мивката.
– Мисля, че това стигна прекалено далеч, – казах аз, заставайки пред жена ми.
– О, стига, просто се забавляваме, – изписка Мария.
– Да, хайде, съживи се малко, човече, – каза Георги, връщайки се там, където седяхме, с въже в ръка.
Така той започна да завързва десния крак на жена ми, след като вече беше наместил така канапето, че да може лесно да захване въжето за стара дъбова греда в хола. Лицето на жена ми грееше от удоволствие и беше напълно съсредоточено върху Георги. При стягането на първото въже, крака й се разтвори настрани, разкривайки белите й бикини под клина. Незадоволен от това, Георги продължи с другия крак. Този път завързвайки въжето на другата страна, поставяйки жена ми с широко разтворени крака на канапето.
Мария сега разкриваше всичко, тъй като клина й се беше разпорил точно посредата, а жадното й путе поглъщаше бикините й.
– Как ти се струва сега? – попита Георги.
– Мммммммм, доста, доста добре всъщност, – отговори жена ми.
Той каза, че трябва да провери въжетата и докато правеше това, той клекна така, че лицето му се притискаше между краката на жена ми. Очите й бяха затворени и тя дишаше все по-тежко, изпускайки бавни дълбоки стенания.
– На жена ти наистина й харесва, – каза ми той.
В този момент хуят ми вече беше по-твърд от колкото някога е бил.
– Този клин пречи, – каза той и го разкъса с едно движение, оставяйки голите й крака срещу лицето си.
Коленичих до жена си и почнах да я целувам страстно. Гледах как Георги отстранява вече прогизналите й гащички и почва да целува и ближе путката на жена ми. Тя изстена от удоволствие и свърши, стенейки и крещейки и на двама ни да я чукаме, колкото сила имаме.
– Чукайте ме, моля ви, чукайте ме! – молеше тя и двама ни.
Георги вече беше извадил надървения си маркуч и го вкарваше сантиметър по сантиметър от всичките си двадесет в капещата й катеричка. По-късно тя ми сподели, че той е бил първият друг мъж след като сме се оженили и че тя просто наистина е имала нужда да бъде чукана.
Тя го молеше просто да я чука и той правеше точно това, с колкото сила имаше, притискайки я на канапето, краката й все още завързани и широко разтворени. Докато Георги опъваше жена ми, тя свали ципа на панталоните ми, измъкна пръта ми и почна да го смуче, все едно животът й зависеше от това. Георги изстена, че всеки момент ще свърши.
– Дай ми го, искам да свършиш в мен, – изръмжа тя.
След като Георги приключи с ебането на жена ми, тя го изблъска настрани и натика моят член в путката си. Божичко, вагината й преливаше едновременно с нейните сокове и неговата сперма и го правеше така лесно да го сложа в нея. Чуках я колкото силно можех без да наранявам бебчето в нея и прибавих и моя дял в хлъзгавата й дупка. Точно го изкарвах с мокър звук, когато видях, че Георги беше готов за още, но този път опитваше да я чука все по-силно и по-силно, от което се опитах да го спра няколко пъти.
– Не, не го спирай, чукай ме колкото сили имаш! – изскимтяваше тя между тласъците му всеки път, когато се опитвах да го спра.
Никога не съм виждал жена си да се държи така и интензивността на това, което искаше и това, което чувстваше, ме шокира, но и ме възбуди по начин, по който не бях усещал никога преди. Развързах краката й, а Георги я обърна на четири крака, докато й го слагаше пак този път отзад, продължавайки да я чука с все сила.
– Чукай ме в устата, скъпи, свърши в гърлото ми, – изсъска Мария между тласъците на Георги.
Скоро при вида на друг мъж, опъващ бременната ми жена кучешката, се надървих като камък и Мария пое маркуча ми дълбоко в гърлото си, блъскана отгоре му от тласъците на Георги. И тримата плувнахме в слой пот, докато с Георги разчеквахме бременната ми жена. Можах да издържа само няколко минути в дълбокото гърло на Мария и изстрелях заряда си надолу по него, което накара и Георги да напълни отново путката й със спермата си.
След като успяхме да нормализираме дишането си и да се облечем, Георги пожела и на двама ни приятна вечер и целуна жена ми с език преди да си тръгне. Това беше последният път, когато го видяхме, тъй като жена му дойде да вземе ключовете в края на седмицата. По пътя към вкъщи Мария си призна, че дори и Симона да беше дошла онази вечер, тя щеше да поиска двамата със нея да я чукаме цяла вечер.
Кой знае какво още ще й се прииска докато стигне деветия месец и е готова да роди, може и да ме убие от секс до тогава.

Rating: 3.88/5. From 16 votes.
Please wait...