Друго, което искам да ми се случи

Автор: Диди

сексуална фантазия е как красив и много силен мъж ме затисва с цялото си тяло и ме изчуква като курва, като същевременно ме ближе по врата и ми шепне мръсотийки на ухото. Нищо не може да ме възбуди повече от мисълта, че един мъж може да ме доминира в леглото и да усещам силата на ръцете му навсякъде по себе си. Мисълта, че ме обладава мъж, който знае какво да прави с мен – кога да бъде много груб и кога нежен, ме побърква от удоволствие.
Това, което най-често си представям като сценарии:
Прибирам се късно вечер и съм облечена с къса пола и високи токчета. Вървя по тротоар сама, но изведнъж усещам зад себе си тежки стъпки. Леко се извъртам настрани и виждам мъжки силует. Усещам, че се приближава все повече, от което се стряскам и забързвам крачката. Същевременно съм леко развълнувана от мисълта, че той е зад мен и се наслаждава на гледката как дупето ми се върти под късата поличка. Сякаш усещам жадните му очи върху цялото си тяло. Едновременно изплашена и възбудена, краката ми се подкосяват. Той ме настига, сграбчва ме, притискайки цялото си силно и огромно тяло върху мен. Иска ми се да викам за помощ, но не мога. Той започва да ме разсъблича и усещам грубите му ръце върху нежното си голо тяло. Казвам му: Моля те, недей.. Спри!
Но той не спира, а това ме възбужда още повече. Започва да прокарва пръсти по гърдите ми и притиска дупето ми към панталоните си. Вече цялата съм навлажнена. Грубите му и изцапани от труд ръце, които шарят по цялото ми тяло, сякаш съм негово притежание, ме подлудяват.
Той ме обръща с лице към него и виждам красив, много висок и силен, брадясал мъж. Увивам краката си около него, а той започва да ме ближе по врата, гледайки ме в очите. Разкопчавам панталона му и той прониква в мен с нежен тласък. Аз съм увила крака и ръце около огромното му тяло и стена от удоволствие. Моля го да не спира. Той усилва все повече и повече, като с едната си ръка стимулира клитора ми, а с другата гали косите ми. Усещам тежкото му дишане по врата си и съм на път да свърша. Той спира за секунда, изпразва се в мен, аз клякам и облизвам члена му. Той ми помага да стана, прекарва пръсти през косата ми и ме дарява със страстна и дълбока целувка за перфектния завършек. Той е моята мръсна тайна, моят перфектен непознат.

Rating: 3.80/5. From 5 votes.
Please wait...