Дъщерята на моята приятелка 10 – край

– Нищо нищо.. Тъкмо да се възбуди още повече милия ми… Да има сили да ме чука като звяр бебето ми.. (отвърна без капка задръжки пред дъщеря си)
– Бе то като ви гледам.. Май по-скоро ти го чукаш като звяр в момента.. Хахах… (не сдържа езика зад зъбите си Теди)
– Ооо ама аз сега ще го накарам да се задейства той… Само още малко.. (като си мислех, че преди това ще изгони обаче малката от стаята)
– Ми хайде де… Хайде, че и без това много скучен ми стана филма… Хахаха….
– Илияне.. Хайде мойто момче, идвай върху мен и се активизирай.. (подкани ме сякаш строго Елена)
– Ама хайде и Теди да си ходи в стаята вече.. преди да се “активизирам” ! (казах вече строго, понеже ми писна от безочието и на двете)
– Ми да си ходи… (каза едва едва Ели с майтапчийски тон, без да влага нищо сериозно)
– Еми… ??!? (казах поглеждайки към малката)
– Бе аре бе хора… до сега и без т’ва стоях и ви гледах.. Аре да се забавлявам и аз с нещо…. (искаше, като някое детенце, на което му се отказва да му се купи близалка)
– Ехо… (провикна се Ели) ..Ще спрете ли?! Три месеца не съм правила секс моля ви.. Който иска да се маха да се маха… ако не.. . Аз искам секс да правя, не да ви слушам..
– Ама Ели…….. ?!
– Еми зарежи я бе човек..! Какво да я правя, да стана сега да се занимавам с нея, да я набия.. да и се карам.. какво искаш да направя точно сега в момента?! Виж, че не е добре с главата и тя… Принципно на мен лично не ми пречи… ама….
– Аре бе хора давайте, ще ми свърши паметта на картата… Хахахах…. (снимайки ни отстрани, хич без да и пука)
– Хайде чукай ме.. остави я, ще я накараме после да го изтрие и готово….

Нито Елена, нито малката осъзнаваха явно какво точно се случваше… Хич не им пукаше. Ели дори се замисли дали не ме притеснява това, че ще сме заснети на клип… Мамка му, не! Това което единствено не разбирах, бе защо Теди стои при нас, докато се чукаме ?! Но понеже ми писна да споря и да се тормозя само аз… Застанах над Елена между краката и както бе легнала по гръб и ме чакаше, метнах одеалото над нас.. и започнах да я чукам. При което .. на нея естествено и хареса. Започна да стене на момента.. хич без да се притеснява от малката. А след малко дори започна да ме приканва гласно:
– Хайде де.. По-силно.. Давай по-бързо…
Теди чуваше всичко това.. Чуваше как майка и приканва някой, да я чука по-бързо и по-силно.. При което, от бързото и силно чукане.. Одеалото ни малко по малко започна да се отмества на страни… Аз на няколко пъти го придърпвах върху нас, но то все се отместваше.. Докато в един момент Елена ми сложи ръцете върху гърдите и, искайки да и ги мачкам, докато я чукам.. И когато започнах да правя и това.. След няколко минути одеалото се беше отмахнало хептен от телата ни.. Но вече… вече бях толкова възбуден, че не можеше да ми пука… Дори не забелязвах къде и какво снима Теди… Единствено се наслаждавах на секса с Елена.. Но по едно време забелязах, че малката е застанала точно някъде зад нас.. и.. вероятно ни снима точно… как го правим секса… При което казах на Елена:
– Оф погледни го т’ва малкото какво прави… (знаейки, че в момента малката ни снима точно там долу застанала зад нас)
– Хаха… Виждам да… Снима ти пишката.. и ти я гледа даже… (смеейки се)
– Да… и гледа как си я вкарвам навътре в отвора на путката ти….
– Ужас ужас… (засрамвайки се леко) ..Теди наслаждаваш ли се маме… ?! (задавайки и иронично въпроса)
– Оле и питаш… много готино се чукате… Хора просто… ако знаете как изглежда от тука….
– Ма хайде стига гледала там ти.. Стига ти толкоз.. Че да не вземеш и ти да се възбудиш, че….
– Хахах.. то вие ме възбудихте вече… (ставайки от там и минавайки да ни снима от страни)

А ставайки малката, както беше клекнала преди това за да ни снима… Халатчето и отново се разтвори отпред.. откривайки почти и двете и гърди. Но на Теди толкова не и пукаше какво и се вижда и какво не… че единствено пристегна коланчето на халата си долу за да предотврати да не и се разтвори и там.. Но оставяйки горната част… разтворена в страни така.. че почти и се виждаха и двете гърди… И продължи да ни снима така. Елена видя това. И точно когато го видя, очаквах веднага да каже на Теди да си оправи халата… Но не. Сякаш изобщо не и направи впечатление, че дъщеря и си стои до нас със.. полу показани цици. И чак след някъде 5-6 минути.. Ели реши, че това ще и направи някакво впечатление и ми каза на мен:
– Ти да не вземеш верно да се възбудиш и от Тедката сега.. тя с т’ва халатче… Хахах… А ?!
– Еми ако продължи да си вее голите цици така до нас тука.. Ми не мога да ти кажа, че няма! (отговорих троснато и искрено просто)
– Ахахаха… Наистина ли?! (попита с интерес, сякаш е чула нещо много странно)
– Еми не, на лъжа..! Ми как мислиш… Погледни я, че както си е станала от леглото така дойде да ни.. снима ебаси…
– Еми тя така спинка милата… Ама… Кажи честно наистина, би ли се възбудил от циците и… честно ?! (попита ме ухилено с интерес, сякаш изобщо не разбираше, сякаш от друга планета идваше)
– Еми… Ти как мислиш ебаси ?! Близко е до акъла.. Офф… Вие двете сте като малоумни честно… (казах искрено)
– Ауу какъв си… Теди я си дръпни халатчето горе.. Я дръпни само да го видя какво ще му стане.. Ахахах… (засмя се като откачена, докато я чуках)
– Бе вие луди ли сте бе хора.. Хахах леле… (разтваряйки си го при гърдите и откривайки ги)

При което майка и с интерес гледаше в лицето ми, следейки това какво ще направя.. и как ще се почувствам. Явно и беше толкова интересно дали ще се възбудя.. че дори прикани малката да си открие гърдите… ?! А аз нямаше как.. В смисъл.. наистина, погледнах 2-3 пъти в гърдите на малката както ги бе открила до мен, до леглото.. А Ели видя, че наистина се загледах, и каза:
– Охооооо… Ясен си мой човек… То ти личи… Ах ти… (смеейки се)
– И какво… ?! Какво… личи ? (попитах нервно)
– Е как какво… Ето, че и Теди те възбужда… Хахахах… Мале чак сега разбирам…. Ах какъв си… Тапак… (но смеейки се)
– Ама ти какво искаш ?! Караш я да си покаже циците и после ме изкарваш виновен, че ме възбужда, така ли?!
– Не се оправдавай.. Разбрах разбрах.. Ясно е, че те възбужда.. Ах ти, идиот такъв… Хахахах…. Поне като си се възбудил повече.. Поне вземи ме чукай по-страстно сега.. Ахахаха.. (сякаш и беше като на майтап)
При което наистина.. започнах да я чукам.. да я блъскам с такава страст.. Че ми идеше да превъртя! А на нея толкова и хареса.. Че след малко каза:
– Теди само ако си си закрила гърдите ще те набия.. Хахахах…
А пък на малката изобщо, ама изобщо не и пречеше, че са и открити цицките.. Снимаше си милата, без нещо друго да и прави впечатление… Малко след това, Елена така се беше възбудила.. Че стана, бутна ме да легна на леглото и.. Започна като подивяло животно да ми го гълта.. директно пред погледа и камерата на Теди. Искаше да го усети и в устата си… и започна като дива да ми прави свирки. При което, малката разбира се не пропусна да снима всичко в близък план..

А снимайки.. застана и тя на леглото до нас, надвесила се на колене.. При което откритите и гърди буквално се оказаха над мен от дясната ми страна… И след като Елена ме видя, че погледнах с влажен поглед в тях няколко пъти.. Рязко откри халата на малката.. Откривайки голо тялото и чак до кръста и.. и каза на момента:
– Хайде гледай сега.. Хайде да те видя колко ще се възбудиш…
Осъзнавах, че беше обезумяла от самата и възбуда.. И разбирах, че нещата, които вече вършеше бяха съвсем откачени.. Тя изобщо не мислеше трезво! Толкова бе опианена от възбуда, че не знаеше какво прави вече… А малката пък единствено се засмя.. На нея пък хич не и дремеше… Ели продължи да ми прави свирки така.. диво, лудо… Гълташе го навътре, на дълбоко в устата си.. Пред погледа на дъщеря си.. без никаква задръжка. В един момент обаче… прекали. Понеже се стремях да не гледам все пак постоянно в гърдите на малката.. все пак от някакво неудобство от време на време оттеглях погледа си.. Елена нервно ми хвана главата и ми я натисна да гледам само в Теди… Което вече ми показа, че тотално е прещракала. На нея винаги възбудата и влияеше като наркотик, винаги откачаше по един или друг начин.. Но този път наистина прекаляваше.. Защото все пак това не беше кой да е, ами собствената и дъщеря. Завъртя ми главата с ръце и ми я натисна така, че да гледам само в циците на Теди.. Ели просто виждаше, че това ме възбужда и… едва ли не искаше да ме направи да полудея от възбуда вече… Знаех, че това и е целта в крайна сметка.. Но просто в случая бе избрала това да стане по грешния начин… След малко спря да ми духа.. И рязко застана на колене на леглото, за задна.. Издърпа ме директно зад себе си… за да я чукам.. Казвайки:
– ..Давай.. Искам да видя сега колко си възбуден… Покажи ми..! (с предразнял тон от възбуда)
Аз и застанах отзад.. И я почнах. Почнах да я блъскам като животно. Хванах и дори веднага косата с ръка и и дръпнах главата рязко назад.. Тя изви гръбнака си… и изстена силно “Аааууххх…..!” Нищо не криехме от малката в този момент. Виждаше се абсолютно всичко.. директно пред очите и. А тя не пропускаше да заснеме дори и най-малките подробности… Въртеше се около нас, отсам и от там.. И снимаше, гола до кръста… В един момент застана пред нас… Точно срещу лицата ни и ни снимаше… Аз гледайки в голите и гърди.. така се възбуждах, че… Започнах да засилвам още повече темпото чукайки Елена… А тя, Ели.. Явно усети това.. И лекичко се обърна към мен с влажна усмивка..

И лекичко се обърна към мен с влажна усмивка.. Видя, че гледам в циците на малката.. Разбра на момента, какво ми е повлияло за да засиля така темпото.. И ми каза:
– Само ако си спрял да я гледаш… Само ако си спрял!!
Не можех да повярвам… Тя откачаше в този момент! Говореше ми абсолютно нерентабилни неща.. Не осъзнаваше изобщо какво ме кара да правя! Първичния и инстинкт така бе взел превес в съзнанието и, че ме караше да не спирам да гледам в дъщеря и… Понеже това ме възбуждаше и я чуках още по-диво… Мамка му.. Вече толкова се бяха преплели нещата в съзнанията на всички ни… Че от преплитане, чак се виждаха ясно… самите последствия.

Елена усещаше по начина, по който я чукам, че гледката.. откритите гърди на малката ме възбуждат.. А лично на нея точно това и беше в полза в случая – да я чукам още по-възбудено. Няколко пъти подред се обърна към мен дори, за да следи дали гледам в гърдите на малката.. И да, гледах право в тях.. Не откъсвах поглед дори… Ели просто се кефеше на усещането, което и доставях като краен ефект.. А Теди.. На Теди хич не и пукаше.. просто се подхилкваше от време на време една весела.. и си снимаше на воля, стоейки около нас по голи гърди.

Но явно на Ели това не и беше достатъчно.. Тя искаше още страст, още възбуда… Затова, само след малко.. Каза на малката:
– Маме ела до нас… Ела да снимаш от тук…
– От къде?
– Ето тука, седни до нас.. Искам да го накарам да гледа в теб от близо… Сега ще видиш как ще го направиме да откачи милия… Хахах…
– Хахах… (разсмя се и Теди) ..Мале да не се наложи да му викаме линейка.. Мамо ти ще си виновна… (сядайки по голи цици на леглото точно до нас)
– Нищо му няма.. Той е машина.. Е така застани до него само, близо.. Да може да те гледа…

При което малката буквално зарвя голите си гърди в мен… Застана и тя на колене от дясната страна на майка си, пред мен, с цици точно пред лицето ми.. докато блъсках Елена отзад.. И продължи да снима.. стоейки точно пред мен.. Но качвайки се на леглото.. Халатчето и почти се развърза от тялото и… и и увисна още по-надолу.. Тя с едно небрежно движение уж се опита да си го вдигне нагоре, но не съвсем… и то и застана едвам държащо се около таза и… А при следващия опит да си го вдигне с ръка.. Майка и и каза:
– Я остави да ти падне халата.. Остави за да го видя дали ще откачи още повече….
– Ахахах.. Мале вие не сте нареди и двамата.. честно… (отговори малката)
– Майка ти не е наред… Не аз.. (отвърнах оправдавайки се)
– Може да не съм наред, но.. Знаеш ли какъв ефект има докато я гледаш.. Просто си нямаш да идея аз какво усещам през това време…
– …

При което пак нямаше какво да кажа. Останах отново безмълвен. Просто я блъсках отзад, тя крещеше от кеф, а халата на Теди се свлече на леглото.. В този момент тя само го изгледа паднал при коленете и.. И се засмя.. казвайки на майка си:
– Мамо така сега доволна ли си.. (смеейки се)
– По путе ли остана и ти маме… (смеейки се, се обърна за да я види) ..Хаха… чакай сега да го видиме какво ще му стане с две голи жени на леглото…

Малката вече стоеше и по цици.. и по путка срещу мен, снимайки ни… Докато чуках на задна майка и. Но след малко нещата се задълбочиха още повече… Теди явно се бе възбудила достатъчно… И то толкова достатъчно, че докато стоеше срещу мен и я наблюдавах… докато снимаше.. едната и ръка инстинктивно се спусна надолу.. при клиторчето и… И разтърка там 1-2 пъти. След което веднага се усети и погледна в мен, да види дали съм я видял. И да, бях я видял. В този момент леко се изчерви, видях я, че се засрами.. Просто го бе направила по навик, без да е нарочно… Но я видях. И още докато се гледахме с нея поглед в поглед.. И направих жест, че… Че изобщо не ми пука.. Тя леко се засмя в този момент… Погледна надолу.. А след малко отново се пипна там.. И след малко пак… Направи го няколко пъти, докато не я виждаше майка и… В случая я беше повече срам да не я види тя, отколкото аз.. Все пак аз я бях виждал вече десетки пъти да го прави и не и пречех ама изобщо… Но като че ли за миг бях забавил темпото… При което Ели се обърна и каза:
– Ехо, какво стана? Искам бързо и силно де…! Искам те възбуден на макс.. Чу ли?
– В смисъл?! (попитах недоразбрал)
– Офф.. Знаеш к’во.. Маме я легни за малко на леглото…
– За к’во?
– Така легни за малко..

При което малката легна по гръб, не разбирайки какво става.. А майка и и разтвори на страни краката, откривайки путката и на показ.. и каза:
– Милата ми, я виж какво хубаво путе си имала… Искам те само за малко да стоиш така.. да може да те гледа той.. Че нещо излезе от ритъм и ще го набия ако не влезе пак… Одеве като ти видя цицките откачи милия.. Почна като луд да ме чука, сега… нещо му стана. Нали не ти пречи за една две минути да те погледа малко?
– Офф.. К’во да ми пречи бе, хич не ми пука пък ти.. Действайте там..

При което Елена легна по гръб.. точно между разтворените широко на страни крака на дъщеря си.. И ме прикани да легна върху нея. Аз това и направих.. Застанах отгоре и и започнах да я чукам.. Гледайки директно в путката на малката, стояща срещу мен, която не спираше да ни снима.. Но понеже майка и нямаше как да я види.. Малката отново пусна едната си ръка между краката там.. И започна да се масажира, спокойна, че я виждам само аз.. А това ме възбуди вече страшно много.. Толкова много.. че дори ми се прииска само малко да се приближа… Както бях застанал чукайки Ели.. и да целуна Теди по путката… След няколко минути обаче.. Елена толкова много се възбуди, така се разкрещя.. Че изпъна ръцете си нагоре.. Назад зад главата си, към Теди… бутайки и телефона без да иска от ръцете. При което малката се разсмя.. и хвана майка си за ръцете.. А майка и от своя страна също я стисна силно, държейки я… докато я блъскам в путката силно. Двете се държаха за ръце… докато чукам Елена… А в един момент самата Ели каза:
– Мале човече.. Никога не си ме чукал толкова лудо.. Мале ако съм знаела до сега, че.. Теди така ще ти действа… Хахаха….
– Охх как няма да ми действа.. Чисто гола е и.. се е разкрачила срещу лицето ми в момента…
– Ах ти, перверзен идиот такъв.. Ахахаха… Хубаво ли ти е да си с две голи жени на едно легло, а? Възбужда ли те яко това..? (сякаш дори искаше да го чуе от устата ми)
– Ако кажа не.. Знаеш ли колко много ще те излъжа….
– Ахахах.. Ахх ти, перверзнико…. Гледай само да не и глътнеш путката така както и я гледаш и и се наслаждаваш…
– Искаш да кажеш мократа и путка…
– Ахахах мокричка ли и е… ? (пускайки едната си ръка между краката на Теди за да я опипа там) ..Оле горкото ми дете, мокро станало и то.. (уверила се сама)
– Оле мамо само не ме пипай там, че…. (отвърна малката)
– Ахахах, защо.. Възбуди ли се малката? (смеейки се, отново пусна назад ръката си и пипна Теди по путката)
– Е стига дее…! Много ясно, че като ме пипнеш… Баси.. ! (отвърна леко нервно малката)
– Не ми повишавай тон, че.. Ще кажа на Илиян да те захапе по путката, както ти е застанал и без това така…
– Да ме захапе.. И без т’ва добре ще ми дойде.. (отвърна още изнервена, за дето майка и я пипна)

И само след малко.. Елена се доближи до ухото ми.. и тихо ми прошепна, уж да не чуе малката:
– Ухапи я, ухапи я леко да видиме какво ще направи.. (шепнейки съвсем тихо докато я чукам)
– Ти.. верно ли?! (отвърнах и аз тихо)
– Давай бе.. ухапи я.. Ахахаха… (потвърди тя)

А на мен само това ми трябваше.. В този момент както чуках Елена… Приближих главата си още до путката на Теди, както се бе разкрачила.. И набързо я захапах, засмуквайки леко дори.. В същия момент, заради звука който се чу, Елена се разсмя неистово.. Но пък мен така ме възбуди допира на устните ми до путката на малката докато еба Елена… Че нещо ми стана.. И заблъсках Ели със трашна сила…. А тя изстена силно 3-4 пъти от екстаз рязко… Дори не можеше да ми отвърне.. Но след малко събра думите си и ми каза:
– Олеле ама к’во ти стана..?! Мале разбиваш ме Илияне… !! (крещейки от удоволствие) ..Ах изкъртваш ми путката.. !! Олеле ти си полудял направо… ! Оууххх….

И след като Ели видя, че откачих така само защото целунах малката между краката.. Реши, че…
– Смучи я пак! Смучи я още.. Смучи я и ме чукай като луд така… Чуваш ли!! (накара ме едва ли не на сила)

А аз заврях отново рязко главата си между краката на малката, още преди Ели да беше довършила… и започнах да смуча там. Смучех като откачен.. и чуках.. смучех и чуках… При което след малко започнах да чувам не един женски глас как стене от удоволствие.. Ами два.

При което след малко започнах да чувам не един женски глас как стене от удоволствие.. Ами два. Теди на момента отпусна събраната в себе си възбуда.. И показа, че и е хубаво.. Майка и когато я чу, че стене, се обърна леко към нея и и каза:
– Ей курвичке, не преигравай само… (смеейки и се)
А малката така бе опиянена на момента от възбудата, че не успя и да и отвърне.. В тази поза продължихме още малко, след което.. Елена отново ме прикани да легна по гръб.. и седна отгоре ми.. Но прикани и Теди, да застане и да седне с путка върху лицето ми… При което.. И двете.. чисто голи и възбудени.. се оказаха върху тялото ми.

Това продължи цели двайсет минути без да спираме.. При което и тримата бяхме възбудени на макс.. И явно бе, че границите бяха вдигнати. Тогава, точно преди да сменим позата отново, размествайки се и тримата… Теди за миг ме хвана за пениса с ръка от ненормална възбуда.. Но веднага се усети и на момента дръпна ръката си от там.. Но майка и я видя… Засмя се в този момент.. Въздъхна дълбоко… И каза:
– Ах ти зверче възбудено малко.. Хайде, стига се стягала.. споко, пипни го да ти мине мерака…
– Хахах… не бе аз… (опита да се оправдае малката)
– Хайде хайде видях каквото видях.. Не се прави.. Пипни го да ти мине…
– Ам… Да не се сърдиш после нещо…? (попита предпазливо майка си)
– Няма да ти се сърдя бъди спокойна.. Ако щях да ти се сърдя щях ли да те карам…

При което малката, гледайки предпазливо в майка си.. Протегна бавно ръка към пениса ми.. и ме пипна. В същия момент пак погледна майка си информативно.. А Ели отново я подкани:
– Пипни бе момиче, какво ме гледаш.. Щом съм ти дала нарадвай се там… То се е видяло..

Малката започна да ми го пипа.. Гледаше право в мокрия ми надървен пенис, който току що бях извадил от путката на майка и и ми го пипаше.. Като започна и направо да ми бие чикии.. Аз примрях от кеф… Но Теди сякаш се възбуди още повече от допира с надървения ми корав пенис… И то така се възбуди.. Че след още малко инстинктивно започна да доближава и устните си до него… При което отново погледна в майка си.. И щом видя, че тя никак не реагира.. Доближи още устните си до пениса ми както ми биеше чикии.. Ми го целуна притваряйки очи с кеф и наслада… В този момент майка и се разсмя… И и каза:
– Ах детенцее.. Ама същата си като майка си… Не можеш да се сдържаш… ХаХаах…
Теди леко се засрами.. Но не спря да ми бие чикии.. И вече така се беше опиянила, че… Ми го целуна отново, но този път задържа устните си повече на него.. А след още малко и го лизна с език.. Елена отново се разсмя.. А Теди.. тя просто продължи хем да ми го лиже хем да ми бие чикии.. А само след малко и ми го нагълта и навътре в устата си.. И започна да му духа възбудена като животно… Ели гледайки това, седна назад на леглото и каза:
– Я да ви погледам аз малко.. Перверзници такива…
При което се облегна назад на леглото.. Разтвори краката си.. Пусна едната си ръка между краката си и започна да се търка като дивачка.. Гледайки ни. Ясно бе, че и тримата сме обезумели. То това нямаше как да спре вече. Теди ми го гълташе като луда пред майка си, без да може да се спре сама себе си… Но по едно време вече не можех да издържа на тази ужасяваща възбуда и ненормално перверзно напрежение.. И казах на малката:
– Теди стига.. Стига, че… Ще свърша така…
А тя погледна към майка си сякаш виновно… А Ели и каза:
– Маме изпразни го направо, много му дойде явно.. Изпразни го за да може да ме чука мене още после…
– Даваш ли..? (попита Теди)
– Еми давам.. Виж го, че той откачи още щом го пипна ти… Вземи го изпразни направо…

И с позволението на майка си.. Теди продължи да ми духа със цялата страст, на която е способна… А Елена, понеже ме познаваше кога ще свърша.. Ме усети и се приближи също към нас.. За да гледа.. И само след още малко.. Директно изхвърлих спермата си….

Опръсках малката. Циците и станаха целите в сперма. Стече и се по тялото и надолу.. Но оная ми работа изобщо не спадна ни най-малко.. С тези две чисто голи, разгонени, развилнели се в леглото жени просто нямаше никакъв шанс да ми спадне.. И веднага след като се изпразних.. Ели легна отново на леглото за да продължа да я чукам.. Застанах и отгоре.. Но понеже и Теди неистово се чудеше как да се включи.. Застана директно върху майка си.. Дори без нищичко да каже.. При което Ели и каза:
– Ей перверзницо възбудена.. Къде се нареждаш така ти без да питаш?
– Еми… К’во само да ви гледам ли ебаси?!
– Хаха е нищо не съм ти казала де.. То щом ти е мерак…. Тъкмо да го поддържаме и двете още един час поне.. Хахахах…

И заставайки и тримата така.. Чуках Елена както беше под мен, а Теди.. Теди просто от време на време директно го вадеше с ръка от путката на майка си.. При което всички се разсмивахме.. И го лапаше в устата си.. След което отново и го оставяше обратно вътре…

И след като се наиграхме и на тази поза.. Елена се измъкна изпод Теди… Но Теди.. отказваше да спре да ми го гълта.. Беше абсолютно прещракала и нищо нито виждаше нито разбираше от възбуда.. А аз откачах от кеф.. Ели застана от страни за малко и ни погледа така… След което каза:
– Ей перверзници… Така като ви гледам двамата как се заиграхте самички… На Тедката путето още малко и е цъфнало за оная ти работа… Хахаха….
– Оле то и сега ми е цъфнало.. Ахахаха… (изстреля набързо малката без да обмисли какво казва)
– Ауу курвичке малка… В путката ли искаш да ти го вкара даже… ?? (попита като че ли сериозно този път)
– Ем то дали в моята или в твоята.. не мислиш ли, че ще му е все тая… Аахахаха… (наглеейки пред майка си)
– Ахахах.. Ауу ама си и нагла дори… (и след като видя, че нито аз нито малката казваме нещо повече, тя се усети и продължи) ..Ама вие двамата… Мм.. Ма вие всъщност.. бихте ли правили секс един с друг бе??
– Ми аз точно сега бих правила и с който и да е… Ахахах.. (отговори инстинктивно малката)
– Аз.. мм.. не знам какво да ти кажа… (отвърнах аз) В смисъл…
– Мале перверзници гадни… (смеейки се) ..Изобщо не съм си представяла да ти видя твойта пишка в на Тедката путето.. Ахахахах… Чак ме разсмяхте… и чак ме възбудихте още повече…. Искате ли.. Искате ли да ви оставя да се чукате малко..?
– Ели.. Сериозно ли….. (запитах аз)
– Ами май да… Искам да те гледам как.. чукаш друга.. (пускайки пак ръката си между бедрата си , започна да се търка диво още докато ми го казваше )
– Искаш да.. Чукам.. Теди ?! Да си.. го вкарам вътре в.. путката на.. дъщеря ти?? (и поглеждайки към Теди я видях и тя вече да се пипа по клитора пред майка си, още както говорехме за това)
– Ами.. мм честно казано да… Искам да.. Искам да те видя как я чукаш… Искам да.. искам да я изчукаш пред мен… сега.(търкайки се, застана точно срещу нас гледайки ни) ..Теди ти… ти искаш ли да те чука той?
– Ми… в момента да… (каза свенливо тихичко)
– Илияне лягай върху нея… Искам да ви видя….
– Ели….
– ..хайде.

И бавно, бавно… но сигурно.. Теди легна. Аз с надървения си кур.. Застанах бавно между краката си над нея… Погледнах като за последно в Елена.. А тя просто гледаше в нас и не спираше да се ръка пъшкайки.. Погледнах в Теди.. А тя гледаше в мен с очакващ, влажен поглед… Наместих се бавно между краката и.. на точното място.. Наместих и пениса си срещу дупката и… Усетих отвора и.. И бавно натиснах навътре… Прониквах в малката там… пред очите на майка и… И тримата чисто голи на кревата, сякаш експериментирайки с това, да видим колко далеч можем да стигнем в перверзията… И започнах.. започнах да чукам Теди така, както я чуках нон стоп в последния един месец в Англия. Започнах да я чукам, свикнал абсолютно с усещането на путката и… И само след малко.. там пред майка и, правехме с Теди такъв секс, сякаш.. Винаги сме го правили и преди… То просто личеше, че го правим сякаш.. не за първи път. То си се виждаше колко много сме свикнали, как познаваме движенията и телата си.. Ние с Теди просто си паснахме директно, още с първото вкарване в путката и… И вероятно това бе толкова видимо, че Елена в един момент.. каза:
– Нещастници… Вие сте баси идиотите, честно…. (и след като замълча за малко, продължи) ..Чукали сте се и преди, копелета гадни… (но не спираше да се търка обаче между краката)

А ние с Теди… Нищичко не казахме. Единствено малката се подсмихна лекичко.. но веднага скри усмивката си. Да, нямаше какво да кажем, наистина.. Вече всичко беше на яве, честно и открито… Но Елена беше толкова възбудена.. че изобщо не предприе нищо… Единствено продължи да се търка от възбуда и дори.. Дори след малко дойде при нас… легна до Теди.. И започна да следи всяко мое движение.. докато чуках дъщеря и.

 E, вече всичко се знаеше.. И нямаше какво да се крие. Чуках Елена, чуках Теди, след това чуках и Теди пред Елена… Каквито и последствия да имаше след всичко това.. то те бяха сигурни. И като цяло, оставаше единствено да се насладим на мига… и да вземем и тримата, всеки каквото може. И не се мина много, когато Ели ни подкани:
– Сменете тая поза.. скучни сте ми вече…. Теди сядай му отгоре..
И я послушахме.. Легнах под малката, тя ме възседна отгоре ми.. и започна да ме язди.. Там, пред очите на майка си. При това го правеше доста добре.. Започна да стене и тя, да вика.. Стенеше на глас, също както майка си… А и Елена беше така разгонена.. Че отново дойде до нас и.. дори пусна ръката си на клитора на малката… И я разтърка така няколко пъти, казвайки и:
– Хубаво ли ти е курвичке.. А, харесва ли ти??
– …. (малката не можеше да говори от удоволствие, само скимтехе и охкаше)

Елена обаче не успя да издържи след десетина минути.. И каза:
– Знам, че сте тъпаци… Но поне не бъдете егоисти, защото.. и аз искам секс….

Ели не можеше да се стърпи.. Искаше и се още и на нея.. Изобщо не и бе стигнало… При което легна по гръб и ме придърпа върху себе си.. Аз застанах над нея и започнах нея да чукам… Но само след малко, Теди също не се стърпя.. И не знам защо.. но реши, че ще застане между двама ни… Също с путе срещу оная ми работа… с надеждата да си го вкарвам и в нея от време на време, чукайки майка и… А щом се намести там, двете с майка и се разсмяха изведнъж.. А Елена и каза:
– Ей ненаситнице малка! Не си ли сложиш и твойта путка да я чукат, няма да си ти….

А на мен при това положение не ми остана друго освен.. Да ги чукам и двете! Те просто и двете плачеха за чукане.. На коя трябваше да откажа за да угодя на другата?! Вкарвах го в Елена, чуках я.. След това го изкарвах и го вкарвах в Теди.. чуках нея.. Едната, другата, едната, другата…. Соковете на путките им тотално се смесиха… В един момент оная ми работа не знаеше в на коя от двете путката е.. То просто беше еднакво… Блъсках ги и двете силно… Блъсках ги еднакво силно.. Чуках едната както чуках и другата… Блъсках Теди както блъсках и Елена… Силно, страстно, бързо…. Откачах докато ги слушам как стенат… и двете.. Опианените им от секс охкания ме възбуждаха още повече… Докато… Докато в един момент не можех повече да издържа на тази неземна перверзия.. Не можех и… Усетих, че отново ще се изпразня.. за втори път. Но този път толкова бях възбуден.. толкова…. че изобщо не предупредих… Единственото, което исках, е да се изпразня докато ги чукам… Дори изобщо и не мислех в коя от двете ще е… Просто накрая ги чуках и двете като луд, бързо.. една след друга… до момента в който ще си изхвърля спермата.. без значение кога, къде и в коя… И когато този момент ми дойде… Без нищо да казвам… откачил от възбуда…. както чуках путката на Ели в това време…. Изригнах изведнъж! Още докато и бях вътре тръгнах да се празня.. директно в путката на Елена… Но след малко… това не ми стигаше и.. си го изкарах от нейната… и го вкарах в путката на малката… Изхвърлих се и там… след което отново го върнах в тази на Ели… Доизпразних се в нея… а последните капки… изстрелях отново в путката на Теди……

Напълних и на двете дупките… Напълних ги и то стабилно, с моята сперма…. Една сперма, в две путки – на майка и дъщеря… Откачено. Странно. Диво. Дори забранено…. Всякакви епитети важаха в случая. А виновните за станалото.. бяхме само… Тримата!

………

< четири дни след това>

Home sweet home… -както се казва. Хах, мамка му… бях в къщи, при родителите си. Но не на гости.. Бях там, защото вече не бях при Елена. Логично, нали? Знам, всеки би казал “ами то е нормално, очакваше се..”.. И е така, да. Нормално беше да се разделим с нея. Все пак бях чукал дъщеря и. Разделихме се като зрели хора, поговорихме, обсъдихме всичко… Бяхме осъзнали, че бяхме направили всичко това от дивотия, без разум.. Бяхме осъзнали, че това дето направихме бе всъщност една голяма фатална беля… и то заради хормоните ни. Но и бяхме осъзнали, че след като вече е направена… то няма как да продължим напред.. и тримата. И да, раздялата не беше лесна. Ели се разплака естествено.. а също и Теди. Но се налагаше.. Аз самият знаех, че не мога да остана там вече. С Ели просто бяхме заменили любовта си за.. една мимолетна дивашка страст… Просто

дъщеря и порасна неочаквано,

и то в грешния момент.. И като цяло това беше цената – раздялата ни. Е, все пак живота не свършва с това. Ели бе млада, супер красива, винаги щеше да намери някой, който да я заслужава. Аз също не бях за изхвърляне, винаги можех да закова някоя сериозна мацка.. Ами Теди ли? Теди продължи да ми звъни дълго след като се разделихме с Елена. И дали се виждахме ли? Ами да.. и не само. С Теди поддържахме връзка близо две години след раздялата ми с Елена, тайно. И продължихме още година, след като се бе хвахала с някакъв тип на сериозно… С който дори се ожениха, когато теди навърши 19. Да, тя се омъжи твърде рано, също както майка и бе направила навремето.

Но и това не ни спря да се виждаме двамата.

<<< КРАЙ >>>

Rating: 4.17/5. From 18 votes.
Please wait...