Дъщерята на моята приятелка 3

< Ден 39>

Бяхме отново почвка. Гадния поляк вече не се държеше толкова гадно и бе започнал да ни пуска по-често. Чухме, че някой от колегите го бил натопил за нещо, та затова бе почнал да се държи по-мило и с нас. Но той си беше коварен и двуличен, така че имахме едно на ум. Сутринта пиехме кафе с малката на масичката в стаята и си говорехме. През нощта обаче, докато спяхме ме бе ритнала много лошо и то по окото. И точно затова говорехме:
– (тя) …не съм искала, сори.. Вярно ти е доста зачервено.. Не знам.. Ако искаш да отидем на лекар до града?
– Абе глупости.. Няма ми нищо, аз си виждам с него идеално. Зачервено ми е просто.. И боли..
– Много ли?
– Е.. Не е много, но боли.. Споко до довечера ще ми мине. Нали ти казах – решението е да спиме вече на една страна и двамата.. Казах ти. Уважавам идеята да се гушкам с крачетата ти по цяла нощ ама.. много ме биеш вече нощем…
– Еми така ще спим.. ‘Щото се чувствам виновна вече като те ритам..
И така, като цяло се бяхме разбрали вече да спим на една страна и двамата, не както до сега единия нагоре другия надолу. Нямаше как вече, някоя нощ можеше да ми извади очите ритайки.. Не можех да рискувам да ме ритне отново.. по същото око и тази нощ. И добре, че и тя самата беше съгласна да спим на една страна. Но пък тя беше вече толкова свикнала с мен и с присъствието ми, че едва ли щеше да откаже на подобно нещо.
По-късно през деня Теди се приготвяше да влиза да се къпе. Отдавна беше отвикнала когато се съблича в стаята, да остава по сутиен и прашки от приличие и така да влиза в банята. И понеже така или иначе тя нямаше сутиени вече и не носеше такива.. Събличайки се в стаята преди да се къпе оставаше единствено с прашки на тялото си. Даже често така се моткаше насам натам из стаята така, докато си събере кърпите, сапуните, шампоаните.. И чак тогава влизаше. Страшно много бе свикнала с мен, бях си и като братче. От нищо не и беше неудобно вече. Така бе и този път.. почти. Беше току що влязла в банята и вече бе пуснала душа, когато се провикна от там:
– Илияне?!
– Да?.. (провикнах се и аз от стаята)
– Виж моля те дали пастата за зъби ми е някъде там.. че не я взех май.
Станах аз, разстърсих се из нещата и я намерих. Тръгнах към банята.. и още докато не бях стигнал тя отмахна ролетната врата и отвори банята да и я подам. В този момент, когато стигнах пред банята.. Вече напълно осъзнах, че срама, който тя изпитва към мен.. е нищожен. Дори не очаквах, изобщо и не подозирах, но когато я чух да отваря вратата на банята мислех, че няма да видя подобна гледка, след като тя съзнателно я отваря.. Но когато се приближих да и подам пастата, тя беше точно пред вратата и ме чакаше.. със хавлията си, наметнала я… едва едва. Тялото и беше чисто голо там.. И дори не си беше направила труда да се покрие както трябва с хавлията.. Единственото, което бе направила бе да си я сложи небрежно отпред пред тялото.. Едва да я скрие отпред.. Едната и гърда си беше отвън.. което бе ясно, нали уж се бяхме разбрали, че не ме е срам от гърдите и.. Но.. Все пак тя си беше чисто гола мамка му! Не можеше да си сложи просто отпред хавлията едва едва.. Държеше я полузамотана с една ръка пред тялото си.. Дори не я беше разгънала както трябва.. Уж да се прикрие отпред.. Но почти цялото и голо тяло си беше пред мен, пред очите ми.. Дори дупето и.. Вярно, че всеки ден и го виждах, когато се съблечеше по прашки.. Дори често и го виждах с онези нейни секси тънички прашки, чиито въженца бяха като тънички кончета.. С тях дупето си и беше кажи речи голо, нищо не го покриваше освен едно тъничко въженце, което дори нямаше как да се види в дупето и.. Но.. Но този път, дори и това го нямаше.. Просто ми стана много странно да и видя дупето, без онези тънички въженца на него.. Да, те нищо не скриваха, така е.. Но поне пазеха онази психологическа граница, че тя е с гащи.. Макар те да бяха толкова оскъдни и незабележими. И… Въпреки всичко, подадох и пастата за зъби, тя най-спокойно се протегна, взе я от мен.. Дръпна ролетната врата на банята и се върна да се къпе.. Съвсем невинно, спокойно.

Всичко това не говореше добре. Тя наистина бе свикнала до толкова с мен, че не я беше срам почти от нищо. Чувстваше ме изключително близък.. Знам, че беше малка, не можеше да осъзнае напълно какво означава това, което се случва. Беше като едно 7-8 годишно детенце, което е свикнало с татко си.. Изобщо не ме взимаше на сериозно, изобщо не се замисляше, че тя все пак е жена, въпреки, че сме толкова близки. Минаваше ми през акъла да хвана да говоря с майка и за това.. Но не знаех как да и го кажа, та това беше нейната дъщеря мамка му! Нямаше как да и кажа “Дъщеря ти ходи гола всеки ден пред мен..” Просто се чувствах неудобно в тази тема, която е между Теди и Ели. Майка и дъщеря.. Беше ме срам да повдигам подобни въпроси между двете. Затова за сега бях решил да си мълча.. Но просто се чудех по какъв начин да намекна на малката, че не е добре да не изпитва съвсем никакво неудобство от мен.. Може би щях да измисля начин, нещо което да и кажа по въпроса.. някога.

<02:55ч. през нощта>
Беше тихо. Спяхме и двамата непробудни. На другия ден трябваше да ставаме за работа. Но сега спяхме.. Така непробудно. Сред цялата нощна тишина, сред цялото наше спокойствие.. Един звук изсъска изведнъж от банята. Първоначално тихо.. И след малко усили.. В този момент и двамата с Теди се стреснахме и се събудихме.. Тя веднага ме попита “Какво става??” гледайки в мен и чакайки отговор.. Аз нищо не и казах, просто не знаех какво става.. А звука се усилваше, и в един момент за секунди още докато се ослушвахме, той стана доста по-силен.. И в един момент се чу шуртене на вода.. и дори някаква пара започна да излиза от банята.. И двамата веднага изскочихме от леглото.. Тя си изкара акъла, ошашка се.. Аз запазих замообладание, сетих се, че вероятно нещо става с бойлера.. И нямаше как – трябваше да отида там и да видя какво става.. Светнахме лампата в стаята.. Пара имаше вече навсякъде, дори влизаше в стаята. Усещаше се, че е пара от вряла вода. Звукът свистеше доста силно вече.. Отидох към банята, светнах лампата и.. Леко отдръпнах и погледнах предпазливо през ролетната врата.. И да – беше се спукала тръбата на бойлера за топлата вода. От нея шуртеше вряла вода в стената и от там в цялата баня.. От парата дори трудно виждах.. Трябваше да вляза и да спра главния кран до чешмата, за да спре водата.. И със малко смелост.. влязох бързо в банята и рязко се пресегнах към крана и го врътнах за да спре.. Водата спря. В банята всичко бе станало във вряла вода.. Дори аз се изгорих малко по лакътя. В този момент, когато се обърнах към Теди, която беше зад мен в антрето видях, че тя се беше ошашкала тотално.. Понеже не разбираше какво се случва и си мислеше, че става нещо кой знае какво.. Свистенето, парата навсякъде.. явно и бяха изкарали акъла. Погледнах я, видях, че се беше изплашила много.. Тя милата си беше скръстила ръцете пред голите гърдички и стоеше там.. чакайки да се взривим като по филмите.. Стана ми смешно дори .. И и казах:
– Споко бе Теди, няма да избухнеме.. (смеейки се)
– Ама смешно ли ти е бе човек.. Виж какво става!! (сочейки с две ръце към банята)
– Е какво става толкова.. Спука се тръбата. Това е мека връзка, не е и тръба.. Те са такива, пукат се.. Особено ако е китайска.
– Еми не знам какво е обаче.. Добре, че сме живи..
– Еее стига драматизирала толкова.. Глупости говориш, една тъпа тръба е това.. Дори водата не е чак толкова топла, нали е 70-80 градуса най-много..
– Оф човек.. Не знам ‘кво е но си изкарах акъла разбираш ли.. Направо.. Виж треперя..
– Мале… ‘Айде стига.. Всичко е наред вече.. Влизай навътре. Трепериш защото си гола, лягай и се завивай.. (опитах да я успокоя)
– Не ‘щото съм гола изкарах си акъла от ‘тва треперя.. Погледни всичко е в пара и вода тука..
– Заеби го т’ва.. Сега няма кой да се занимава да събира вода през нощта.. Дай да спиме, че няма да можем да станем сутринта.. Тука ще си изсъхне. Утре ще им кажеме да дойде някой и да си сменят тръбата.. китайската.. и да ни сложат друга китайска. (казах смеейки се)
И докато и говорех.. Вече успокоен.. Изведнъж се усетих. Усетих, че.. Всъщност бяхме изскочили паникьосани от леглото. Бяхме изскочили по гащи.. И чак сега, когато се бях осъзнал и с всичкия си вече.. Се усетих, че… Съм по опръскани с вода боксерки, което обаче не бе проблема.. Проблема бе, че под тях оная ми работа стоеше щръкнала още. Почти цяла нощ докато спя ми стои така винаги от самосебе си.. И именно затова сутрин когато ставах, гледах да се обличам така, че тя да не ме види. Но този път, заради този инцидент.. Стоях така смело пред нея, там пред банята в антрето.. на запалени лампи.. и дори си говорехме. Дори.. Дори не исках да се замислям дали вече ме е видяла.. Отдавах го на това, че е ошашкана и изплашена и не и е дошло на акъл да се загледа точно там.. все още. И точно докато си мислех това, а тя ми обясняваше как си е изкарала акъла.. Погледа и мина от там. Видя ме. Но не реагира никак, лицето и не трепна.. Ни най-малка реакция не изрази.. Това ме успокои. Ето, че това, че беше свикнала с мен много, работеше и в другата посока. И тя самата не изпитваше неудобство от мен.. Видя, че под боксерките ми оная ми работа е щръкнала.. Да, знаеше, че докато мъжете спим става така, бяхме говорили за това вече.. Но, на мен ми стана неудобно. Защото не просто ми се забелязваше нещо, а защото видимо направо ми стърчеше.. .

Тя нищо не каза. Сякаш нито видя, нито впечатление и направи. Това ме успокои. Легнахме си, заспахме си.. И като цяло всичките щуротии минаха без последствия.. вероятно.

<Ден 42>

Във фермата бяха започнали да стават лоши неща. Случваха се обрати. Много от работниците или напускаха или си издействаха преместване в други ферми. Положението беше зле – бяха уволнили поляка заради гафа, заради който беше натопен преди няколко дни, а на негово място бяха сложили някаква възрастна жена. Някаква румънка. Всички бягаха именно от нея. Познаваха я. Работниците я описваха като най-злата жена на света.. Бягаха от нея. Никой не искаше да остане и да работи там докато тя е началник. Казаха ни, че тя буквално измъчва хората.. и почти не плаща за труда им. По-старите ни посъветваха да изчезваме от тази ферма колкото се може по-скоро. И вероятно.. нямаше как да не ги послушаме. Това бяха последните ни дни с малката там. Всички масово се редяха пред администрацията да си издействат преместване в друга ферма. Имахме законно право на това като чуждестранни работници. С Теди помислихме малко.. и решихме, че трябва да направим като всички други.. Хората си тръгваха от фермата масово, не можеше да останем там. Подадохме си документи и ние за преместване в друга ферма. Някои от по-старите ни посъветваха точно в коя да отидем. Така, след два дни бяхме закарани със служебния бус цяла тумба работници в другата ферма. Тя се намираше точно до град Сиифорд. Хубавото бе, че бяхме още по-близо до града този път, и че можеше по-често да си пазаруваме от него. Друго хубаво нещо бе, че този път квартирата ни бе малко по-широка и по-хубава. Но някои неща си бяха и тук същите – като например единичното малко легло. Отново се оказа, че общежитието е препълнено с работници и няма двойни стаи. Трети неща пък бяха по-зле – банята за няколко апартамента беше обща. Този път нямахме наша си баня. Това възмути твърде много малката.. а и мен.

<Ден 46>
Бяха минали няколко работни дни в новата ферма. Работата тук беше по-лека и по-спокойна. Условията бяха добри, заплащането също. Единствено имаше проблеми, и дори скандали.. с банята на етажа ни. Всеки ден! Всекидневно зяеха из коридора заради изхабената от бойлера топла вода.. Нямаше вечер да няма недоволни и недоизкъпани.. А проблема бе, че бойлера в скапаната ни обща баня беше малък за всички – 80 литров. Той стигаше единствено за един човек да се изкъпе.. и после му трябваха поне два часа за да загрее водата отново. Така, когато след работа всички се прибирахме и искахме да се къпем.. Ставаха големи скандали. Някои дори гледаха да се приберат по-рано от другите за да се изкъпят първи. След това другите, недоволни, че някой е изхабил водата до край зяеха яко из коридора.. Трети зяеха още повече, понеже реда им бе след вторите.. И така общо взето заради тази баня постоянно имаше проблеми сред работниците. Това се разчу и из администрацията. Така, един ден когато всички бяхме почивка, слезе една жена от офиса за да говори с нас за проблема с банята. Събра ни всички в една от стаите и започнахме да обсъждаме проблема. Честно казано почти през цялото време всички се караха.. отново. Това бе доста наболял проблем и всеки гледаше да си изкара яда. Като цяло всички се обединихме около идеята, че е невъзможно да чакаме на един малък бойлер всички за да се изкъпем. И по този повод – госпожата ни обеща, че скоро ще ни купят голям 300 литров бойлер, който щял да стига за всички. Но това скоро.. не стана ясно кога е. И тогава започнаха пазарлъците – започна да ни навива, докато се купи новия бойлер да се къпем всички по двойки, за да може да стига водата.. Повечето приеха това със нов скандал.. Скараха се яко с нея.. А и тя с тях. Съвсем не им мълчеше и тя. И след около половин час скандал.. Решението остана това.. същото. Помоли ни ако можем, да се къпем по двойки в банята… И наистина – за момента решението беше да се къпем по гащи, по двама.. под душа. Супер глупаво и мизерно.. но за сега само така можеха да се избегнат поне малко всекидневните скандали. Като цяло някои от работниците си бяха семейства – мъж и жена, така, че за тях нямаше проблеми. Други бяха приятели, трети обаче непознати. За тях щеше да е най-трудно. Но в крайна сметка… Какво толкова? След като влизаш, къпеш се там по гащи, замиваш това онова някак на другата страна и се махаш.. Точно така щяхме да сме и ние с малката. И така и стана…

На другия ден след работа.. се налагаше да тестваме новата “система”. Новия ред за къпане. Дори някои ги пуснаха малко по-рано от работа, за да може след това да смогне да загрее бойлера за другите. Когато ние се прибрахме, вече бяха минали две двойки от колегите през банята.. и беше наш ред с Теди. Но тя понеже беше свикнала както се прибере от работа веднага да влезе в баня.. Пощуря, след като се наложи да чака час и половина да загрее бойлера. Караше ме да ходя през 10 минути да проверявам дали е загрял.. И когато вече беше загрял, започнахме да се стягаме за баня. Да, беше си цяло приготовление, сякаш банята бе велико и бленувано нещо. И двамата тръгнахме по гащи. Вземе си нещата, отгоре си сложихме по една хавлия за докато стигнем през коридора до банята и там.. свалихме хавлиите. За първи път се оказах в една баня с малката.. по гащи – и тя и аз. Тя разбира се си беше само и единствено с едни прашки на тялото си, а аз със слипове. Беше ми притеснено.. Чувствах се сконфузно.. Пуснахме водата. Тя първа започна да се плицика.. Аз само се намокрих малко и започнах да се сапунсвам. И през това време, докато се сапунисвах.. В акъла ми започнаха да се редят една след друга мисли.. Мислех си за редица неща, които създаваха едно нелепо неудобство със това общо къпане.. Едно от тях беше това, че.. Когато се къпех бях свикнал да се изпразвам от време на време. Това ме поддържаше, докато не правех секс там.. Правех го в банята. Но сега.. сега вече нямаше как. Сега явно трябваше да си карам така, вече да не се и изпразвам даже.. Друго, което ме притесняваше бе факта, че ако карам известно време без да се изпразвам.. Оная ми работа ще започне да щръква през 10 минути… А особено докато се къпем двамата, от допира с водата.. 100% очаквах да започна да имам такива проблеми скоро. На всичкото отгоре тя щеше да се къпе с мен почти гола.. по едни тънки прашки, които от цялото и тяло скриват единствено няколкото сантиметра намиращи се отпред на триъгълника и.. А някои от прашките и бяха един модел специфичен… така финни, малки и толкова тънки, целите само от три въженца и 3 сантиметра плат.. че когато си ги простнеше на простора, понякога се заглеждах тайно в тях и.. забелязвах, че частта, която и минава отдолу през путето си е чисто… въженце, толкова тъничко и финно, че вероятно съвсем нищо не и покрива от путето.. Дори съм се чудел каква роля изобщо играят тези “гащи”. И че единственото, което правят вероятно е да и покрият само няколкото сантиметра отпред на триъгълничето и.. Пък всичко друго барабар с дупето.. си остава голо, отвън. Радвах се, че поне този път в банята не беше точно с тези прашки, а с други. Но все пак – прашките са си прашки, тялото и дупето и остават голи.. Гърдите и също.. Но пък нищо от тези неща не я притесняваше нея.. Къпеше си се като пич.. Сапунисваше се, плакнеше се.. Не мога да не призная, че цялата тази гледка беше зашеметяващо секси.. Но не исках да я гледам с такива очи.. Опитвах се да карам по-служебно просто.. Само, че в един момент, когато си бе изкъпала и изплакнала всичко друго.. Се стигна до момента, в който трябваше да се измие и.. между краката. Нямаше как, това си бе неотменна част от женската хигиена и отлично знаех това. Въпроса бе, че в момента ситуацията бе много странна.. за да го направи при мен там, в банята. Усетих я, че го мисли как да го направи.. И в един момент тя доакто още го мислеше, ми каза:
– Ще тря’ да клекна.. за малко. Да се измия… отдолу. (с леко притеснен тон)
Усетих я, че тук вече се притесни горкото.. Малко и беше сконфузно това.. И и казах за да я успокоя:
– Да бе.. То е ясно, че и там тря’ да миеш.. нали си ми женско.. Споко аз.. Не гледам, мии си се.. (казах за да не се чувства толкова неудобно)
И още докато не се бях доизказал, тя взе слушалката на душа в ръка, клекна долу, с гръб към мен.. Разтвори леко краката си в страни.. Забелязах, че отмахна в страни долнището на прашките си там отдолу.. нещо направи.. и започна да се мокри със слушалката. Стоях зад нея, изправен.. Опитвах се да не я гледам.. Но не можех.. Всичко, което правеше забелязвах дори и с периферното си зрение само.. Все пак тя си беше до мен, там.. Клекнала долу на сантиметри от мен.. Докато стоеше така, се пресегна и взе сапуна.. С него се натърка там за да сапуниса.. След това го остави в мивката.. Пресегна се отново отдолу, разтърка там с ръката.. Разтърка някъде в продължение на 10-15 секунди.. След което си сложи отдолу слушалката и изплакна с ръка.. Понамести си обратно прашките.. И се изправи. И след като се изправи, обърна се към мен и ми каза:
– Оф аз съм готова.. Успях. Ами ти.. Няма ли да си миеш…. (смеейки се ме запита, без да се доизкаже)
– Емиии.. То и аз някак си трябва да успея. Няма как.. Мм.. Споко. (казах категорично и решително)
След което смело взех слушалката и аз.. Обърнах се с гръб към нея. Отворих слиповете отгоре, напръснах със слушалката там.. Взех сапуна и започнах да си го сапунисвам вътре в самите слипове без да го вадя.. След това по същия начин го изплакнах със слушалката.. И така, почти бяхме готови.

След малко, вече бях започнал да се бърша. Тя бе спряла водата и също се подсушаваше с хавлията. И докато бях с гръб към нея и се бършех.. Чух, че тя пусна водата на чешмата.. В този момент.. Изобщо не очаквах.. Но.. Тя бе направила нещо изключително смело.. Нещо, за което вече нямаше как за си замълча.. И това бе поредното потресаващо, неадекватно и необмислено действие от нея.. В момента, в който се обърнах към нея.. Видях, че е пуснала чешмата.. И това, което правеше, бе.. да си пере прашките на нея.. Като за целта.. Беше ги махнала от себе си.. Разбира се стоеше предпазливо с гръб към мен.. Нарочно бе застанала така, уж да не я гледам.. Личеше от стойката и, че стои така, че да не я видя отпред.. Но.. Мамка му! Беше си свалила прашките?! Стоеше с гръб към мен.. Отзад всичко и беше голо.. чисто голо срещу мен.. Това, че и виждах дупето не представляваше нищо за нея.. Мамка му! Десетки пъти и го бях виждал голо с мижавите и прашки… Но тук това бе нещо по-различно, ситуацията бе друга.. Това, че тя приемаше, че “нищо особено” не и се вижда.. Че съм и виждал дупето така или иначе.. Че не изппитва срам да е по гърди пред мен.. Това не ме успокояваше в тази ситуация, за разлика от нея.. И от устата ми този път от шока, се изплъзнаха думите ми изведнъж.. И казах в същия момент, в който я зърнах така:
– Теди бе.. Мале…
– Какво? (обръщайки леко глава към мен)
– Ма.. К’во правиш?? (попитах учудено)
– Е.. пера си ги.. Няма как да си ги сложа обратно на мен мръсни..
– Ама.. Чисто гола се събличаш вече.. Стига баси.. (казах вече нервно)
– Е.. Какво да направя?! Как да ги изпера на мен ли..? Нали съм с гръб… (запали и тя) К’ъв ти е толко проблема не си виждал дупе ли.. Баси човека..
– Абе не е в това въпроса.. Виждал съм ти го ама…
– Е к’во толко? Все едно съм някоя.. кой знае коя. Баси познаваме се от 100 години.. Не знам к’во ти е честно..
– Оф.. Виж.. Няма значение.. Стига.. Няма.. Няма нищо.. Споко.. Айде стига.. Край. (казах уж спокойно за да се спрем)
– Ми.. Няма как да си ги изпера иначе.. (отвърна обяснявайки ми)
И така, след като си ги изпра.. Както беше с гръб към мен, уви си хавлията около тялото.. Грабна си изпраните прашки в ръчичка.. И излезнахме от банята. Когато стигнахме в стаята, още докато беше с хавлия тя, с гръб към мен, си надена отдолу друго бельо.. Този път го направи уж скришно – под хавлията се обу, уж да не видя.. Което пък беше добра идея, защото аз направих същото.

<Ден 57>
Свиквахме. Свиквахме със всяко едно условие там в тази ферма. С банята, с тясното легло на което спяхме и двамата на една страна вече.. Свиквахме с всичко. Свиквахме и с къпането един с друг.. Такъв беше живота, че ни караше да се самонагласяме към всяко условие. Свикнахме и с голотата си.. аз и Теди. Нямахме други избор.. Особено при факта, че всеки ден се къпехме заедно след работа.. Свикнах с това след като се изкъпе да си сваля прашките и да си ги изпира с гръб към мен.. Дори.. Свикнахме и с други, по-страшни неща.. Неща като например това, понякога да тръгва да ми се дърви пениса под слиповете докато се къпем.. И въпреки, че на нея това не и правеше особено впечатление и не го коментираше.. Все пак веднъж докато се къпехме и ми беше набъбнал под слиповете.. тя изкоментира:
– ..Е напоследък ти щръква много често… (смеейки се и с лека подигравка)
– Е… Какво искаш да ти кажа.. Не съм виновен.. (казах сконфузно)
– Да бе.. Бъзикам те, знам..
– То един мъж като не прави секс.. То е нормално да става така.. По-често.. (казах за да дам някакво обяснение)
– Даа, знам.. Виж, че те бъзикам бе.. К’во се стяхаш. Все едно не съм те виждала.. Сто пъти ти го виждам щръкнал под гащите.. (каза пак смеейки се)
И беше права.. Съжителството ни заедно ни бе принудило да живеем така, че да не си правим впечатление един от друг. Нямаше възможност да живеем по друг начин. Бяхме си свикнали със всички онези пикантни и интимни неща.. от мъжката и женската анатомия и живеехме спокойно и така.. Бяхме свикнали и с ерекцията ми посред нощ.. Защото вече откакто спяхме и двамата на една страна в леглото, нещата бяха малко по-различни.. Често нощно време я бедрото и, я дупето и, я ръката и се оказваше върху пениса ми.. Може би нощно време по сто пъти ми го усещаше опрян в нея.. Но как можехме да променим нещата? Нямаше как.. Така трябваше да живеем, да спим и да се къпем.. Може би единственото нещо, което си пазехме поне да не си видим.. Това бяха най-интимните ни части.. Обикновено не говорехме за тези неща, от които “трябваше” да се притесняваме. Не ги и споменавахме даже. Просто живеехме. Но един ден, не знам какво ни стана.. Но зачекнахме и тази тема.. след толкова време. Тогава бяхме почивка, седяхме си в стаята след обяд и си говорехме някакви простотии.. и така от дума на дума стигнахме и до тази тема..
– (тя) …бе мани той си беше тапанар. Ако ме питаш не искам и да го виждам след като се прибера..
– Е ти пък, нали сте си гаджета в момента.. А и няма ли да ти се иска.. След толко време.. както не те е докосвало момче скоро.. Малко да си наваксаш с него? (казах хилейки се леко)
– Пфф.. (изпуфтя подигравателно) Ти луд ли си..?! Той за нищо не става бе човек.. Казвала съм ти.. То.. Аз не съм правила секс от близо два месеца, ти знаеш. Сега както ми се прави толкова.. ако се хвана с него да правя.. Изобщо няма да може да ми свърши работа.. като хората.. (каза смеейки се силно)
– Хахахах.. (изсмях се и аз) ..ама си искрена иначе. Как си признаваш, че ти се прави вече..
– Еее… Луд ли си, к’во да не ми се прави.. Последно правих в нас.. Преди близо 2 месеца.. Прави ми се много ясно…
– Браво, че си признаваш поне..
– (прекъсвайки ме тя) ..и тъпото, е че сега се къпем в една баня.. Баси..
А аз след като се позамислих как от едната тема тя прескочи директно на друга.. Реших да я попитам за да свържа нещата:
– Ама.. Чакай сега, банята пък какво я намеси в секса..? (попитах зачудено още хилейки се)
– Е.. Има.. Общо.
И аз, след като малко се позамислих.. Успях да свържа нещата. И понеже нещо трябваше да кажа:
– Амии.. Да бе, разбрах те.. Има, от тая гледна точка има общо да…
– Ми.. (опитвайки се да се доизкаже оплакването си) ..К’во да ти кажа.. В старата ферма като бяхме.. В банята се къпя сама. Мога да.. Мога хем да се изкъпя на спокойствие, хем.. Да си.. Правя каквото искам..
– Да бе.. Така си е, знам.. (опитвайки се да продължа разговора така, че да не стане сконфузно) ..В смисъл.. Разбирам те, какво ми казваш. Разбирам те.. Човек винаги има нужда и да остане малко сам.. Пък и особено такива като нас дето не правят секс по два месеца най-вече имат такава нужда! (изтърсих накрая с присмех)
– Точно! (възкликна тя, сякаш изкпюх камъчето вместо нея) ..Точно за т’ва ти говоря.. То тук заедно се къпем, заедно спим.. Няма как да правим.. Нищо. (каза леко сякаш сърдита)
– Еми така е Теди.. Аз ако знаех, че ще ни е толкова трудно тука… То така ще станем доста нервни като.. Нищо не правим.. Сещаш ли се?
– Ми да знам.. Аз вече съм станала. (каза смеейки се) Иначе и ти ли… в банята го правеше?
– Еиии егати и въпроса.. (казах възкликвайки) Ми да, понякога.. Са к’во да те лъжа, ти не си толкова малка за да те излъжа… То няма как човек.. Ето ти си свидетел, че… К’во да ти кажа.. (стана ми вече малко неудобно)
– Че ти щръква често ли? (каза смеейки се пак)
– Еми и това, да.. Тъпо е, гадно е.. Без секс просто.. Скапано си е.. Мъчение. Особено като нямаме възможност да сме.. по сами поне в банята, както ти казваш…
– Оф не знам.. Дразня се и аз… (призна за последно)

<02:13 – през нощта>
Спяхме. По едно време обаче леко се разбудих аз.. Обърнах се на другата страна, понеже бедрото и бе натиснало пениса ми.. Като се обърнах и тя леко се разбуди в този момент. Не можах веднага да заспя отново.. но усетих, че и тя не може. И докато се правехме на заспали и двамата.. Един странен шум се чу от другата страна на стената – от съседната стая на колегите. Чу се първоначално нещо като.. бутане на легло. В последствие установих, че това бутане е учестено и.. равномерно. Веднага се усетих. Чатнах се, че може би колегите от другата страна, които бяха младо семейство.. Сигурно консумираха любовта си. Помислих си: “Блазе му на тоя, има си и жена тука с него..” И докато си го мислех.. Шума започна да става по-учестен и по-осезаем.. До толкова, че малката вече усетила ме, че не спя, се обърна към мен и тихичко каза:
– Спиш ли?
– Не..
– Бе тия.. чуваш ли ги?
– Май да..
– Секс правят, нали?
– Еми.. На такова ми прилича и на мен.. Остай’ ги, те са си семейство все пак..
– Мда..
Така последва кратко мълчание, но след като шума се учести.. И след като дори започнахме да долавяме бегло тихите стенания на жената.. Тя отново ме заговори:
– Мале.. Чуваш ли я тая?
– Да.. Чувам…
– Мале…
– Какво ?? (казах леко нервно, понеже ги следеше като най-голямата клюкарка, вместо да спи)
– Тая се размазва от кеф май…
– Еми.. Все пак прави секс, нормално е..
– Бахти.. К’во ли и е в момента…
– Ц-ц-ц.. Иди я питай. Ама.. Ти какво, замечта ли се сега..?
– Не бе.. Кефя и се.. Нищо просто…
И така докато си шепнехме с нея и някак си опитвах да я спра да слуша… и да спи, онея оттатък засилиха още повече…. Започнаха да се чуват бурно.. леглото им се удряше дори в стената от време на време, а на всичкото отгоре и скърцаше. Тая беше започнала да пъшка стабилно.. И дори от време на време издаваше страстните си стонове.. Слушахме ги така около 4-5 минути поне.. А те не спираха. В един момент малката обаче прекали. Толкова и беше интересно и любопитно, че.. На всичкото отгоре в един момент се отви, изправи се на колене на леглото и си долепи ухото до стената… Но мен вече ме нервира и и казах:
– Абе Теодора!! Какво правиш сега?? Тъпа ли си??
– Абе чакай бе.. Искам да чуя..
– Бе какво ще чуеш.. Ела се завивай и.. спи.. Какви ги вършиш посред нощ? Остави хората на мира.. Не ти е работа да ги слушаш..
– Абе какво ти преча на теб сега? Чакай малко, спи си ти.. Аз какво ти преча?
– Ама… Т’ва е тъпо, което правиш сега, честно..
– Абе ‘що да е тъпо какво искаш от мен.. Остави ме..
– Оф прави каквото искаш.. Няма да се занимавам с теб. (казах троснато и се обърнах на другата страна)

А пък тези не се спираха.. Те пък наистина така се бяха отпуснали, че си правеха истински освободен от задръжки секс.. Явно не ги притесняваше това, че се чуват. Тая по едно време викаше като заклана.. Явно получаваше оргазъм.. И така или иначе малката ги изслуша до края.. с долепено до стената ухо. Накрая, когато те се успокоиха, тя си легна обратно и се зави. И докато бях с гръб към нея, пак ме заговори:
– Баси хората.. Колко хубав секс си правят..
– Теди.. Стига се вкарвала в размисли.. Колкото повече го мислиш.. Толкова повече тормозиш себе си.. Знам, че ти се прави и на теб.. Стига. Овладей се.. (казах с гръб към нея)
– Абе аз съм си овладяна.. Просто ме изкефиха тея.. Дано и друг път правят пак.. (каза необмисляйки какви ги говори)
– Мале ти си прещракала честно.. (казах обръщайки се леко към нея очуден от приказките и)
– Е к’во на теб с мама не ви ли е хубаво като правите? Защо ме правиш на луда..
– Да.. Хубаво ни е.. Но да подслушваш хората е тъпо.. Усещаш ли?!
– Е голяма работа.. То пък всички ги чуха така или иначе..
Така малко се омълчахме, около 4-5 минути.. И тъкмо почти се бях унесъл вече да спя.. Когато на нея и прещрака съвсем шайбата явно.. И каза:
– Спиш ли вече?
– Офф.. Ами опитвам се Теди.. Стига с тея.. Моля те!
– Не бе.. Исках друго да ти кажа..
– Да какво?? (нервен)
– Става ли да отида до банята.. Да се измия ? Ще се развика ли някой?
– Как… Какво?? (попитах недоумявайки какво и става) .. Сега да ходиш да се къпеш???
– Мм не да се къпя.. Искам да се измия.. Че.. Мокро ми е…. (хвана я леко срам)
– Кв… Кое.. О не.. Ще ме убиеш.. Какво ти е мокро??
– Абе на прашките бе човек! Мокро ми е..
– Олеле майко.. Като някое детенце си честно… Ама вземи си едни сухи си обуй и готово.. Не знам какъв ти е проблема..?
– Да но ми е мокра.. Искам да се измия, разбираш ли..?? Като си сложа сухи пак ще ми потече и на тях…
– Ама.. В смисъл.. ?? ( и точно в този момент, осъзнах какво и е..)
– Тече ми отвътре.. Трябва да се изплакна.. Разбра ли ме сега??
– …да. Да бе.. Ясно.. (казах вече разбрал какво става) ..добре ходи, сега през нощта няма проблеми.. ходи ‘айде..
Явно жените понякога са прави, когато казват, че мъжете сме смотани. Понякога приемаме някои неща съвсем повърхностно, без да осъзнаваме смисъла. Съжалявах, че не успях още в началото на спора да разбера малката какво и е. Явно и се беше подмокрило отдолу от всичко, което бе изслушала преди малко.. И когато я пуснах да отиде, тя стана.. И в тъмното, с гръб към мен, свали прашките си.. Покри голото си тяло с хавлията.. И тръгна към банята.

Аз заспах. А тя дойде в леглото след близо един час.. Миейки се.. В банята.

< Ден 60 >

Точно два месеца вече бяха минали от престоя ни в това мрачно, дъждовно и хладно забутано кътче на света. За цялото това време през много неща бяхаме минали аз и малката. Някои нелепи, други смешни, трети трагикомични.. и всички те като цяло – неизбежни. И все си мислех, че всички случки, които се бяха случили до тук между мен и нея, са нещо много шокиращо, нещо дето не съм си представял, че ще преживея. Само ако знаех.. колко още по-тежки ситуации щеше да има….
След края на работния ден с малката както обикновено се отправяхме към банята. Тя – награбила в ръцете си шампоани, балсами и лосиони, а аз с един сапун в ръка – тъкмо влизахме да се къпем. И за момента всичко беше както по реда си – свалихме си вътре хавлиите, останахме по гащи.. И започнахме да си се къпем, както всеки път – нищо по-различно. Но различното дойде, едва когато.. дойде момента тя да се измие отдолу. Този път щях да стана свидетел на едно малко по-различно къпане. А тъкмо бях вече сигурен, че вече си имаме изградени строго определени закони в банята.. За по-морално държание един спрямо друг. Но… Това, което идеше да стане, щеше да срине тези мои закони с основите. Така, когато дойде момента тя да се измие между краката, както винаги – бе взела слушалката в едната си ръка, клекна долу с гръб към мен.. разтвори в страни краката си.. И с двете си ръце и със запуна започна да действа там. До тук дори не и обръщах внимание, просто знаех как и протичат тези рутинни процедури, а и продължавах да се къпя през това време. Пък и обикновено тази и процедура траеше около 15-20 секунди и вече се изправяше.

Но този път.. по едно време, докато се миеше отдолу клекнала… Изведнъж махна рязко едната си ръка от там.. и стисна нервно дланта си в юмрук и дори каза тихо в този момент нещо от сорта на “Офф..” Аз я загледах учудено.. Зачудих се какво и е. Мина ми през главата, че може би се е одраскала с нокти и я е заболяло, или нещо от сорта.. И я попитах загрижено:
– Какво бе Теди? К’во направи?
– Не бе… Нищо не съм направила..
– Е ‘що така… К’во ти стана?
– Еми…. К’во да ми е станало.. Нищо не ми е станало.. (леко изнервена)
– Ама.. К’во ти се случва бе човек, к’ви ги вършиш..? (присмивайки се зачудено)
– Бе не бе… Никви не ги върша.. Виж, че едвам се пипам ебаси.. Не мога и да се измия като хората..
– Е какво ти е? Да нямаш нещо.. Боли ли те какво? Кажи ми? (попитах загрижено)
– Не бе човек не бе.. Нищо ми няма.. (клечейки още долу и опитвайки да се мие) ..просто… супер чувствително ми е тука вече..
– Е от какво.. Нещо ти се е възпалило ли какво ти е.. Обясни ми го кратко и ясно? (попитах я недоразбирайки какво и е)
– Не бе… Оф глупости….. (и замълча)
И така последваха няколко секунди мълчание, без да ми разясни какво и се случва. А въпроса беше, че ако и има нещо то аз трябва да го знам.. И затова отново я попитах:
– ..Добре ще ми кажеш ли какво ти е?
– Бе човек… Нищо ми няма, добре съм… Чакай малко..
– Ма.. Теди нещо… Учудваш ме, честно… (казах вече с присмех)
– Абе не мога да се мия бе човек, как да ти го кажа.. Докат’ се мия и като си пипна клитора и.. Ужас баси..
И тук последва отново малко мълчание, през което се опитвах да се досетя.. Но понеже стана малко сконфузно така да мълчим след казаното.. и пак казах:
– Еми.. в смисил.. чувствителен ти е станал и… (не знаех дори как да довърша)
– Да.. Едвам се пипам вече чоевк.. просто… То.. Както се пипна и ми тръпне тялото баси…. (и след като тя каза това, аз съвсем не знаех как да отговоря и какво да и кажа.. и след последвалото отново мълчание, тя сама продължи-) ..Сега разбирам какво му се случва на човек като не прави дълго време секс.. (леко смеейки се)
– Аа.. Ми Теди.. Не знам какво да ти кажа.. По принцип е така… (отвърнах с разбирателен тон, но шокиран от това, което става)
След това последва още време на мълчание. А тя продължаваше да клечи долу.. и да прави опити да се доизмие. Виждах отгоре, че ту сложи ръката си там да мие.. Ту я махне, изчака малко.. После пак така. Това обаче продължи около близо минута.. И понеже очаквах от нея да ми даде слушалката за да продължа и аз да се къпя.. И казах:
– Е хайде де.. Какво стана? Хайде мии се, че те чакам за слушалката..
– Ето ти я.. (подавайки ми я) ..Чакай бе човек не мога… (смеейки се вече) ..бе не мога да се пипна ти разбираш ли… ох леле.. хахах…(смеейки се повече)
– Ма.. Стига бе момиче как така не можеш да се пипнеш чак.. Хайде стегни се, мии се и ставай.. Ти пък преиграваш вече май..
– Бе нищо не преигравам, ти разбираш ли, че като се пипна и като почна да я мия.. Ми тръпне тялото.. Не мога.. леле.. за първи път ми се случва т’ва.. (смеейки се пак)
– Ма от един час клечиш долу бе момиче давай.. Хайде опитай да се стегнеш и стига..
И след като казах това, тя наистина опита отново. Сложи пак там ръката си и опита.. Забелязах, че разтърка няколко пъти сапуна.. Но в това време видях и нещо друго – тялото и наистина претреперваше на моменти! Горкичкото, не беше правило секс от два месеца… Нямаше възможност и да мастурбира… Толкова малка, на тези години.. Може би беше мъчение за нея това огромно въздържание. Знаех, че на тази възраст тялото и е свръх чувствително.. Хормоните и сега бушуваха с пълна сила.. Трудно бе човек на нейната възраст да си ги овладее.. Организма и си искаше своето.. и дори го показваше. Тя бе напълно подвластна на това.. Не можеше да овладее природата си за съжаление.. И докато стоях и я гледах отгоре и, как се опитва да се мие отдолу и да се сдържа в същото време.. Тя претрепна отново и в този момент възкликна изведнъж:
– Олеее… Човек… Ужас… (кикотейки се вече със затворени очи)
– Какво става сега?
– Абе.. лелее… (смеейки се с наведена надолу глава докато се мие още)
– Какво да не се… разчуства? (запитах я хилейки се вече и аз)
– Абе мани… чувствам си и то много… ужас леле… ох не мога… (смеейки се)
– Еми ‘айде стига.. Нали я изми я.. Ставай вече..
– Бе отвъте още не съм се измила.. Направо не знам даже как ще бръкна сега…
– Как.. отвътре? (попитах недоразбирайки)
– Е до където мога.. Винаги се мия и отвътре до където мога поне..
– Аха.. Е добре де хайде действай.. И стига се мъчила вече..
– Ох ето.. Ето чакай…
И след като каза това забелязах, че си измести ръката още по-надолу.. Толкова пъти се бях къпал с нея в банята.. и никога до сега не бях разбирал, че тя си я мие и отвътре.. Явно жените правеха и това, но едва сега го разбирах.. Даже ми стана смешно на самия себе си.. Казах си: “нормално е и отвътре да се мият.. все пак имат течение, микроби..” Но мисълта, че в момента до мен.. Малката клечейки си вкарва пръсти.. вътре.. за да се мие.. ми дойде малко в повече. Та тя го е била правила всеки път в банята до мен! Почувствах в този момент леко претръпване в пениса си.. Усетих, че заради мислите и разсъжденията ми май ще тръгне да набъбва… То това не беше проблем вече, понеже на няколко пъти вече ме бе виждала докато се къпем.. да ми е набъбнал под гащите.. Беше свикнала вече и на това. Но докато клечеше тя долу и си я миеше.. Макар и с прашки на тялото си.. Почувствах, че флуидите вече се разлетяха из банята.. Особено в момент, в който докато се мие, тялото и претръпва от чувствителност… Вероятно вече си бе бръкнала и се миеше там.. Нямаше как да видя подобни детайли стоейки над нея, докато тя е с гръб дори.. Но по свалената и по-надолу ръка личеше, че вече е бръкнала за да мие отвътре.. Това и действие продължи близо 15-на секунди.. и помислих, че вече привършва. В този момент обаче.. Изведнъж тялото и изтрепери силно… и тя се подпря на земята както клечеше с другата си, свободната ръка.. Сякаш ако не се беше подпряла щеше да падне.. И застана така, продължавайки да се мие там. А аз след като видях на къде отиват нещата и казах:
– Теди.. Хайде… Измила си се вече… (разумът в мен надделя.. като по-голям трябваше да вразумя и нея)
– ..Мале човек к’во ми стана… ужас.. (стоейки още така подпряна с ръка на земята и действайки все още отдолу)
– Ма разбрах какво ти стана.. За това хайде.. Спри вече и стига… Недей. (последва кратко мълчание) ..Сега миеш ли се още.. какво правиш ? (попитах информативно)
– Бе.. Мия се отвъте.. То хем се мия хем.. знаеш к’во ми е напрво…
– Мале… Възбуди ли се сега.. без да искаш нали? Кажи ми честно… (попитах я директно и леко нервно)
– Ох да бе човек… ‘наеш к’во е.. Чакай.. Стой е с’а спирам… Една секунда…
– Ма нали си се измила вече?!?
– Да бее… Чиста съм но чакай малко баси човека си.. Остави ме само за малко на мира… (каза и тя леко нервно)

Нещо я възпираше да си махне решително ръката от там.. Тези неща трудно се възпираха на нейната възраст. В нея всичко се подтикваше от моментните чувства.. Които в пубертета бяха изсилени или в едната или в другата крайност.. Рязко сменяне на настроението, буен нрав, моментни изблици и тотално и рязко поддаване на чувствата… Трудно взимане на разумни решения под влияние на емоции.. Знаех това за нея, за възрастта и… Но въпреки това се опитвах да я спра.. Защото не беше никак добра идея да го прави в банята, точно до мен.. Знаех, че това не е на добре… Защото колкото и да бях сигурен в себе си, че няма да направя някоя глупост.. То не бях сигурен в нея. Не знаех, не я познавах в тази и светлина.. Не знаех какво може да и дойде на акъл когато е в такова състояние…

На всичкото отгоре, вече се бе видяло, че не мога да я накарам да стане. Стоеше там долу клекнала и.. се “миеше”. Но това вече се знаеше, че не е съвсем миене.. Просто докато се миеше.. не можеше да се спре.. Това, че бе бръкнала да я измие отвътре, явно и бе повлияло достатъчно.. че да се застои още долу.. И така мълчахме, през това време. Аз се доизплаквах, бях вече почти готов да излизам.. А тя продължаваше да клечи долу и.. Да върши нещо между краката си, което вече бях схванал на къде отива.. Това обаче продължи минута, три, пет.. И тя не ставаше. Мълчеше си, клечеше си.. Нищо не казваше и си правеше каквото там си прави.. И така след близо пет минути, аз отдавна изкъпал се.. Я подканих:
– Теди… (тя мълчи) ..Теди. Теди хайде да излизаме вече…
Последва още мълчание от нейна страна. Нищо не каза.. А след малко, тъкмо да и повторя и отговори:
– Една минута моля те… (с леко задъхан тон)
– Ама те минаха пет вече.. Аз съм готов , сега да те чакам ли..? Добре виж… Разбирам те, че ти е нужно т’ва дето го правиш.. хайде продължи си тогава.. Аз излизам, ти ела после. (нямаше как да стоя повече при нея просто, това беше немислимо)
– Не нее..! (отговори на момента и дори обърна глава към мен) ..Стой де моля те няма да излизам сама от банята.. по хавлия..
– Е.. какво толкова като излезеш сама по хавлия??
– Абе стига не искам да ходя през целия коридор сама.. да ме гледат тия.. Не ща сама.. Изчакай ме, е’ сега…
– Ма как да стоя тука и да….. ?!? (прекъсвайки я) .. Сега… знам, че е нормално т’ва дето си правиш но т’ва си е нещо лично и интимно дето.. Не мога да стоя тука да те чакам и гледам. Осъзнаваш ли..?
– Даа… Моля те изчакай само… Една минута, чакай… (продължавайки без да разбира какво и говоря)
– Мале ще ме убиеш честно.. Ама верно ли хич.. не ти е неудобно, кажи ми?! (леко нервно вече)
– Ми… Нее човек.. От теб к’во да ми е неудобно… Все пак не го правя точно да ме гледаш.. Изчакай само малко.. (визирайки това, че не виждам директно това дето прави отдолу)
– Е то оставаше…. ?! Оф.. Моля те Теди.. ‘айде… Давай, прави там… Хайде една минутка и ставай, че… (примирен с това, че ще я изчакам)
И така тя продължи.. На спокойствие, за “едната минутка”. Само че.. едната минутка бързо изтече и тя още клечеше долу с ръка под себе си… А мен вече ме бяха заболели краката да стоя прав да я чакам.. На всичкото отгоре, оная ми работа.. се беше вдървила под слиповете ми.. Колкото и разумен да се чувствах, подсъзнанието ми бълваше разруха срещу морала ми.. от което бе засегнат и пениса ми, в резултат, на което… се беше надървил. Но докато имах гащи отгоре му, не се притеснявах.. вече. И пак реших да я подканя:
– Теди… ‘Айде бе човек..
– Спирам.. ето… (но продължаваше докато го казва)
– Ама заболяха ме краката да те чакам… (последва кратко мълчание.. и понеже тя си мълчеше още, запитах по-нервно-) ..Ма сега ти се стараеш да свършиш ли.. какво правиш, какво чакам в случая?!
– Ммм.. Искам да… опитвам се ама.. май няма да мога.. (задъхана)
– Ама ако виждаш, че не можеш.. Хайде стига, друг път пак ще опиташ… Стоиме един час в банята вече..
– Ето.. Ето последно… (видимо засилвайки темпото отдолу с ръка)
И аз понеже се замислих за нещо друго.. я попитах:
– Теди… евентуално ти ако вземеш нещо.. да свършваш.. нали няма да си шумна тука.. Че ще се чуе отвънка и ще си помислят хората.. кой знае ‘кво… Нали?? (леко смеейки се, за да прикрия притеснението, с което и задавам подобен интимен въпрос)
– Не бе… ти пък… Аз не си бъркам вътре за да свърша така, спрях.. Само клитора.. Сети ли се.. (смеейки се и тя от срам може би)
– Е аз не мога да видя, а и не искам.. какво правиш там.. така че..
– Е.. Това правя.. (замълча за малко и продължи-) ..Оф много яко ми стана, но.. не става.. Няма как… (каза с примирителен тон, изправяйки се вече)
– Ееее… Спря най-после.. Браво! Хайде да се махаме от тая баня, че хванах корени тука…(казах радостно)
– Ето чакай само прашките… (сваляйки си с гръб към мен прашките за да си ги изпере)
– Олеле… (обръщайки се и аз с гръб към нея вече, понеже ми стана в повече да и гледам голотата) ..Теди тръгвам! (казах, но изчаквайки я)
Изпра си прашките за няколко секунди набързо, метна си хавлията отгоре и най-после излязохме от банята. Най-накрая! Оная ми работа обаче си беше стабилно щръкнала.. Как можех да и кажа да спадне мамка му.. Влизайки в стаята си сложих гащи под хавлията, дори обърнал се с гръб към нея.. много ми личеше просто.. А тя естествено отдавна ме беше забелязала така или иначе. Тя също си сложи гащи под хавлията с гръб към мен, но.. Този път от купа с прашките си хвана точно онези… Странния, оскъден секси модел, който.. не прилича на нищо, или по-скоро прилича на нещо свръх миниатюрно и оскъдно, дето е с три въженца и 3-4 сантиметра платче за отпред.. Сложи си ги, а за отгоре грабна един от клиновете да си обуе. Сложи си и едно прилепнало потниче на голите гърди.. След което продължи да си суши косата.

И така.. беше се минало около 30-на минути след излизането от банята. Вече изсушени, натъкмени.. Имахме още около час и нещо два свободно време до лягане. На другия ден бяхме на работа. В тези близо два часа и двамата си бяхме намерили някакво занимание, да си починем малко.. Аз си играех на телефона на игра, легнал на леглото, а тя беше седнала на масата пред лаптопа и си цъкаше нещо.. Аз обаче, без да го имам за цел.. Постоянно периферното ми зрение я забелязваше.. С това финно прилепнало клинче по тялото и.. и с това леко и прилепнало по гърдите и потниче.. Подсъзнателно сам на себе си признавах колко е секси.. Този ни релакс продължи около половин час някъде… И тогава.. тогава отново със дежурното ми периферно зрение, забелязах нещо.. нетипично – забелязах, че докато седи на стола, от време на време едната и ръка слизаше за малко.. набързо там долу, уж се почесваше така през клина.. или нещо от сорта.. И после пак така. Стана ми странно, помислих си – какво пък постоянно я сърби там?! И си сложих за задача да я проследя какви ги върши. Така докато си лежах… Следях я с края на окото си. И да – наистина от време на време това правеше.. пускаше едната си ръка долу, и има няма.. през минута две сякаш се почесваше или нещо от сорта.. Тогава ми мина през акъла, че.. понеже по-рано не беше успяла да свърши в банята.. вероятно още я държеше. Сметнах обаче, че това е глупава причина, и че.. едва ли.. Абе като цяло изобщо не вярвах да е това! Тя обаче направи същото още няколко пъти.. Забелязах, че с пръсти почесва.. или разтърква точно там – между краката.. За съвсем малко и спираше. Много странно ми стана.. Чудех се какви ги върши пък сега.. Уж се правех, че гледам в телефона си, в играта.. но вече нон стоп я следях. А тя не забелязваше изобщо, че я наблюдавам какво прави. И така още малко… След което изведнъж, така от нищото… Докато беше мирно и тихо в стаята.. Изведнъж ме попита:
– Абе.. Дали да гледам малко секс.. даваш ли? (попита, като че на сериозно)
А аз шокиран от въпроса и… Погледнах ококорен право в нея в този момент и блокирах… Направо като гръм от ясно небе.. Поби ме в земята с един въпрос.. Хей така от нищото, както си мълчахме от половин час… В главата ми се редуваха всякакви отговори, които да и дам.. и нито един не ми се струваше достатъчно адекватен в случая.. Направо не знаех какво да и отвърна… И въпреки всичко, казах:
– Ми.. Гледа ти се секс ли? (не знаейки какво друго да кажа)
– Оф да.. Искам да погледам малко, става ли..?
Хубавото в случая бе, че поне ме питаше.. Радвах се поне за това, че в моето лице виждаше човек, по-голям от нея, който и пази до някъде контрола.. Това поне бе добре. Но в случая не знаех точно как да постъпя.. Бях объркан и… и казах:
– Ми.. Хубаво… ‘Айде пусни си.. Погледай малко щом искаш.. (опитвайки се да звуча така, сякаш и давам, но държа контрола)
– Мммм… (измъмка одобрително доволна.. и се приближи към лаптопа цъкайки с мишката)
Аз отново се направих, че спокойно и уверено си продължавам играта на телефона. Само дето отдавна я бях спрял и просто гледах опулено в заключения му екран. Отвън изглеждах сигурен, уверен.. Тя виждаше това. Но отвътре плачех като малко дете, не знаещо как да реагира в ситуациите.. Бях като зарязано на кръстопът куче, което се чуди по кой път, защо, на къде и кога да поеме.. Наистина.. Стараех се външно да реагирам така, както се очаква от мен, като човек на моите години спрямо момиче на нейните.. Но вътрешно усещах, че скоро ще се разпадна.. Колко щях да издържа?? Все още държах силно позицията на разумен.. Но отвътре.. От вътре неща морални в мен и задръжки.. изгаряха… а аз със разум се опитвах да ги гася.. да ги запазя. Мамка му! ..Та с майка и бяхме гаджета.. Сериозна, дългогодишна връзка.. С Елена живеем заедно дори.. Нещата ни с нея са твърде сериозни.. Не можех да допусна да направя някоя глупост спрямо Теди и да се изплюя на всичко постигнато с Ели.. Срамно е! Трябваше да бъда разумен и да пазя границите на разума спрямо малката… Но тя прекаляваше.. Несъзнателно. За нея бях нещо между нейния батко, татко и най-добър приятел.. с който е израстнала от детството си още.. някой с чието присъствие е свикнал живота и. Някой, с който тя е пряма, прозрачна, невинна и няма тайни или притеснения.. Тя приемаше по крайно чист и неопетнен начин нашите взаимоотношения.. като искрени и непринудени. И така, докато седеше пред лаптопа, а аз я следях какво ще върши.. След близо има няма десетина минути… Тя си бе открила какво да гледа.

След близо има няма десетина минути… Тя си бе открила какво да гледа. Беше намерила явно някакъв клип от един от многото порно сайтове.. И го пусна. Пусна го.. и дори леко увеличи за да слуша. Застана втренчено към лаптопа.. и загледа. Това, което гледаше чувах, че си е истинско реално порно. Личеше по всичко, което ушите ми чуваха, че е такова. А тя гледаше.. с видим интерес.. Сякаш се наслаждаваше дори.. И понеже ми стана леко смешно как се е опулила в лаптопа и с усмивка и интерес гледа.. и казах:
– Сега как е.. Доволна ли си? (леко смеейки се)
– Ооо.. човек, друго си е да погледам малко секс поне… (поглеждайки към мен и отговаряйки ми с увереност)
– ‘Айде гледкай там.. Кефи се.. (отвърнах спокойно)
И след спокойния и уравновесен тон, с който казах това.. Тя се почувства още по-спокойна явно.. По-спокойна за това, че така и разрешавам това.. И още в същия момент след като и го казах.. Явно успокоена, че няма да я спра.. Ръката и почти незабелязано и инстинктивно слезе по-надолу.. Забелязах, че си я пусна при онова място между бедрата.. И понеже се правех, че си гледам в телефона.. Тя явно беше сигурна, че не е проблем да си пусне ръката там за малко.. Но това продължи и по-далеч – след малко забелязах, че ръчичката и там действа. Лекичко, невинно.. Но е там и мърда, докато гледа в екрана. Стана ми ясно.. Какво можех да и кажа сега вече…?? Организма и крещеше от нужда… Ясно беше, че макар и през клина.. се пипа. Там, на стола докато седи и я гледам от страни.. срещу мен. В един момент обаче погледите ни се срещнаха изведнъж. А на нея не и стана неудобно.. Но без да искам, моята физиономия за момент се превърна в объркана и стресната.. Вместо на нея да и беше станало неудобно, че я виждам какво прави.. то на мен ми стана. В този момент тя се усети обаче и спокойно, без каквото и да е напрежение ми каза:
– Е.. то и през клина става.. (гледайки ме и кикотейки се лигаво)
– Е… сигурно.. То през това тънко клинче е ясно, че става… (казах съгласявайки се)
– Мда.. Между другото клина е много удобен за тая работа по принцип.. В смисъл през него хем се усеща по същия начин хем.. съм съм си облечена обаче.. (смеейки се отново лигаво)
– Хах.. е т’ва не го знаех честно.. (отвърнах с интерес, сваляйки дори телефона от очите си за да говоря с нея) .. мале т’ва тийнейджърките как ги знаете тия похвати детинските..
– Е да бе човек.. В смисъл, удобно е много.. примерно.. Като съм си в нас много пъти е така.. (обяснявайки ми без да си маха от там ръката) ..примерно съм сама в стаята или нещо.. В смисъл като ми се прииска да..се пипам нали се сещаш.., слагам един клин.. Тя мама и да е в нас, кат’ влезе в стаята – хоп , аз съм облечена.. И нищо не забелязва.. Сещаш ли се.. ? (смеейки се)
– Ах ти хитрушо.. Значи да знам, че сложиш ли клин това си намислила… (казах бъзикайки я)
– Ее не всеки път го слагам за това.. Но е така като съм го решила примерно.. ‘Щот то през него усещането си е същото като на голо разбираш ли..
– Мале какви признания чувам от тебе, леле… (смеейки се и аз от неудобство вече) ..Е добре, а в смисъл.. Като си с прашки или няк’ви гащи отдолу все пак.. Пак ли е същото? (попитах от любопитство)
– Абе същото е.. Е, сега зависи с к’ви съм.. Аз съм си слагала много често и така клин, без бельо.. Хахах.. (смеейки се) ..в смисъл имам такива клинове където са ми прилепнали и то ми стоят като бельо.. Като боксерки ми стои примерно.. стегнато горе и то няма смисъл от бельо.. Иначе.. В смисъл ей’ са’ дето съм с тия прашки си усещам.. добре пак.
– Е то точно тия прашки дето обу са все едно ги няма – въженце.
– Да тънки са много тия верно.. Ма иначе много си ме кефят като модел.. И са скъпи между другото.. и мама има такива. То т’ва са ми най-тънките дето съм носила май.. (смеейки се)
– Добре де честно.. Да те питам като жена – кажи ми честно какво ти пазят тия прашки сега…? (попитах наистина заинтересован)
– Хахаха.. (засмя се) .. е к’во да ми пазят човек.. точно тия почти нищо. Уж да съм с гащи там пък.. Те са тънки бе, отпред ми крият само срамните косъмчета дето ги нямам.. (разхили се още повече) ..отдолу е само въженце.. да ги държи..
– Е ама.. е бате кажи ми, че не ти е неудобно така с т’ва въженце… (казах със съпричастен тон)
– Оо луд ли си.. Аз съм свикнала.. свиква се. В смисъл още като си ги сложа и като направя 5 крачки и то мм… ми застава в средата.. сещаш ли се.. Ма се свиква..
– Ц-ц-ц-ц… Впива ти се? (казах с интерес)
– Еми даа.. То им е тъничко т’ва долното няма как.. Даже е’ сега докато седя и ми е така.. Ма съм свикнала бе не ми пречи…
– Мале мале.. перверзница ти такава… (казах искрено след всичко разбрано)
– Не съъм перверзница.. (каза с лигав бебешки тон) ..к’во да направя, че са ми такива прашките.. не съм ги шила аз.. (смеейки се)
Така последва кратко мълчание.. А тя продължи да си гледа секса.. И продължи да се пипа долу.. Хич не и беше неудобно да го прави. Гледах я отстрани, а на нея явно си и беше спокойно да го прави, понеже е “облечена” все пак и уж нищо не се вижда.. След около 2 минути обаче, тя отново ме заговори:
– Еии човек… мале на тая и стана много кеф, ебаси хората… (гледайки в лаптопа)
– Е секс правят все пак, нормално…
– Да бе.. обаче пък и тоя си знае как да я ебе.. ( и тук млъкна хващайки се за устата и гледайки стреснато към мен)
– Малее… (не се сдържах и се изсмях) .. какво говориш бе момиче.. К’ви са тия думи..?
– Е без да искам… Сори.. (каза изчервявайки се и подхилквайки се)
– Ц-ц-ц-ц…
– Ма наистина тоя много яко я… т’ва дето казах , хахах… блазе и направо… (продължавайки да гледа)
– Хайде гледай си там.. без да коментираш много много.. (казах с майтапчийски тон)
А от лаптопра се носеха наистина много страстни стенания и звуци.. И докато тя гледаше и слушаше, аз само слушах. В един момент дори вътрешно ми стана малко любопитно.. Догледа ми се и на мен, но.. Ясно беше, че трябваше да съм на саме за да гледам аз. А на нея несъмнено и беше твърде интересно.. и понеже явно беше решила, че е ОК да си коментира с мен това, което гледа, каза:
– ..Е тая се сцепи човек.. По-точно тоя я сцепи.. Ела да видиш к’во я праи.. (подкани ме без да извръща поглед от лаптопа)
– Е какво да гледам.. Ти пък.. Ясно ми е. В дупето ли.. прави секс с нея та така вика тая? (попитах от любопитство)
– Не сега не. В… путето и.. иначе преди малко го правеше в дупето и… ‘Ма той хем я… прави секс с нея, хем тя си я масажира сама.. То за т’ва вика така от кеф…
– Екстра браво на девойката.. (казах майтапчийски)
– Ма то тоя е много добър бе човек, съсипа я.. Ела де ела да видиш ако искаш.. Яко е.. (обръщайки дори лаптопа леко към мен)
– Бе стига бе к’во да ги гледам гледал съм.. (поглеждайки обаче към екрана)
И след като вече бе леко обърнат лаптопа и към мен.. То нямаше как да не се загледам леко.. И докато гледах ми се видя.. Че мацката, кято правеше секс.. Беше изключително красива, но.. и като, че ли много малка. Прекалено малка.. за да се снима в порно филм. Загледах се така по-внимателно.. И от далеч попитах малката зачуден:
– Абе тая девойка.. Тая не е ли няква малка бе? К’ва е тая?
– Да малка е.. В смисъл на 15, колкото мен..
Тук последва кратко мълчание докато осъзная какво точно е пуснала Теди.. И казах:
– Бе как колкото теб?? Няма как да снимат порно с малко момиче??
– Бе то т’ва не е.. Не е порно.. В смисъл тия са н’екви гаджета, снимат си те.. Аматьорско сещаш ли се.. Тя си показа личната карта в началото бе човек, тоя я накара.. Колкото мен е.. същата година е родена.. (обръщайки се към мен за да ме увери в това, което ми говори)
– Е стига бе… (вече ставайки инстинктивно наистина да видя по-отблизо) ..е сериозно ли човек, т’ва няма как да е истина.. (вече втренчвайки се в лаптопа застанал над главата и)
И така погледахме и двамата без нищо да казваме известно време, когато тя пак заговори:
– Видя ли к’во я прави тоя…
– Не бе.. Аз не гледам това, гледам да видя.. Верно е толкова малка мале… Гледам я в лицето човек и.. тая наистина май си е колкото теб…
– Да бе наборка ми е казах ти.. Показа си личната карта в началото..
– Да бе ужас.. Мале еба си майката.. И то погледни го как се ебе т’ва дете…. (казах неосъзнавайки какво говоря дори)
– Ееее нали каза да не говориме глупости..! Плюс т’ва не е точно дете.. момиче е, колкото мен е.. (поглеждайки нагоре към мен и смеейки се)
– Е сори.. То.. Нямаше как да го кажа по друг начин.. (казах смеейки се и аз)

– Е сори.. То.. Нямаше как да го кажа по друг начин.. (казах смеейки се и аз)
– Да бе споко.. аз няма да ти правя забележки как говориш, не съм гадна като теб…
– И викаш.. даже в дупето е правил секс с нея преди малко тоя?
– Е да бе.. Чакай щи’ върна да видиш.. (посягайки към мишката)
– Не бе недей остави.. Виждам и така какво става.. Ма направо не ми се вярва как може.. толкова малка и тоя така силно да я.. мале ужас….
– Е луд ли сии.. Колкото мен е все пак, не е толкова малка.. Все едно и аз да не съм правила секс баси.. Не е точно така, к’во се чудиш..
– Абе не знам ама.. си е странно така да го видя на живо честно… Момиче на 15 а… Бе виж путето и бе… Да ти кажа честно винаги си представях, че на тия години още путето и трябва да е няк’во.. бебешко.. а то.. Така като го гледам с очите си сега направо.. Не мога да повярвам, честно.. Тя си го къса от секс направо, виж.. като на голяма жена и изглежда.. Никаква разлика…
– Е то на 15 к’во искаш.. на всяко момиче путето си и е вече развито.. В смисъл може съвсем нормално да си прави секс… Ти пък..
– Ужас.. Даже.. Пък като се сетя, че и ти си на 15.. Виж к’ви глупости говорим… (казах леко засрамен)
– Еми то и при мен е пак така.. Ето така, както я виждаш нея.. К’ва мислиш, че е разликата… Нали се сещаш, че пак по същия начин изглежда и при мен като правя секс .. (смеейки се но леко засрамена)
– Мале… Оф чакай, че сега като ми го каза това чак ме хвана срам да гледам момичето в путк… путето.
– Хахаха… Щеше да го кажееешш.. (каза лигаво) ..Ма то путка и путе е едно и също не е ли така?
– Еми така е принципно.. (навеждайки се към нея понеже и тя погледна нагоре към мен)
В този момент.. Когато отправих поглед надолу към нея, както и бях над главата, подпрял се с ръце на стола и.. Видях, че темпото, с което се пипаше между краката.. беше вече доста по-сериозно от темпото, с което беше започнала. Беше разтворила дори леко в страни бедрата си седейки.. И ръката и енергично и сравнително бързо масажираше през клина онази и област.. Която и е най-чувствителна. В този момент обаче, девойката от клипа изпъшка силно.. Виждаше се, че получава оргазъм.. Тогава и двамата отперихме любопитно поглед в екрана и.. гледахме. На мен пениса ми се беше вкоченил под дънките вече.. Но и двамата продължавахме най-нормално… да си гледаме секс. Къде от любопитство, къде от това, че и двамата отдавна не го бяхме правили.. Гледахме истински, чист секс от лаптопа.. заедно.

..И то гледахме някакво 15 годишно девойче, как някакъв я къса от секс, сякаш чука путката на голяма жена… Самото порно по нищо не се различаваше от останалите.. Единствено по това, че още отдалеч личеше, че момичето е наистина малко. Дойде по едно време обаче момент докато гледахме.. Мъжа да си извади пениса от влагалището на момичето докато си сменят позата.. И когато това стана… Му го дадоха надървен на камък и мокър.. и то в близък план. Задържаха така кадъра на пениса му.. На всичкото отгоре в този момент той си го хвана с едната ръка и го дадоха от близо докато си биеше чикии.. Стана ми тогава неудобно от малката.. В момента гледаше надървен пенис на мъж.. Видя ми се наистина много неприлично да вижда това.. Понеже тя самата е момиче, не беше според мен нещо кой знае какво докато гледаше момичето от екрана голо.. правещо секс. Не беше и кой знае какво да и гледа путката, понеже тя самата имаше такава така или иначе.. Но когато мъжа си извади на показ пениса и му го дадоха в близък план.. На мен лично ми стана неудобно.. Може би защото и аз самия бях мъж… Имах чувството, че самия мен ме е срам докато го дават него.. Може би защото аз самия имах това.. което и мъжа от екрана. А в случая по толкова перверзен начин му изглеждаше пениса.. биейки си чекии дори.. Че мен като мъж ме хвана срам малката да го гледа това. Просто ми стана неудобно тя да гледа пенис на мъж.. До толкова, че докато я даваха сцената с него, без да се замислям се пресегнах към лаптопа и превъртях леко напред.. За да не го гледа това.. Теди обаче без да очаквам се засегна от това.. Обърна се нагоре към мен и ми каза раздразнена:
– Е к’во правиш сега???
– Абе мани го тоя.. К’во му дават оная работа един час.. Стига си го гледала.. (казах със сериозен тон)
– Е луд ли си?!? Мен ме кефеше ‘баси.. искам да видя.. К’во ти стана.. Остави ме да гледам… (каза раздразнена сякаш и върна отново същата сцена)
– Ма.. по-добре гледай секса егати, к’во му се взираш в пишката на тоя на десет сантиметра от екрана.. (казах подразнен от ината и)
– Еми аз съм жена все пак представи си, че това ми е любопитно.. Ти как и се взираш на тая в путката? (каза директно)
– М… Дори и да гледам аз съм по-голям все пак.. Виждал съм и преди. Ама за тебе както си на 15 е малко неудобно да се пулиш в пениси на мъже от 10 сантиметра в екрана.. та чак да се взираш..
– Хахах… Еми любопитно ми е.. сега.. (каза вече леко засрамена смеейки се от неудобство) .. ма теб пък какво те бърка.. и теб ли те е срам? Ти си го имаш същото, не е ли така…? (попита леко заядливо)
– Ами точно, че имам същото като и т’ва дето гледаш в момента.. За това ми е неудобно и на мен, сега разбра ли…
– Оооо ти пък.. Ти луд ли си.. На теб ти го виждах вече хияда пъти не се прави…
– Да виждала си го с гащи.. А тука тоя.. Си е чиста перверзия това дето гледаш сега…
– Ми с гащи съм те виждала, но то ти личи винаги бе човек.. Даже не ми правиш ник’во впечатление.. В смисъл от теб не ме е срам де, но иначе като ти щръкне и ти личи и на теб и то много, к’во си мислиш.. все пак си мъж.
И тук аз самия се засрамих. Замислих се.. Беше права наистина.. Често, когато ми се надървеше и на мен, въпреки, че ми е под слиповете или боксерките.. Ясно си личеше пениса ми.. А тя вече бе ставала доста пъти горд свидетел на гледката.. Пък въпросното порно беше наимоверно дълго.. Може би беше по-дълго от 30-40 минути.. Време, в което този пич скъсваше това момиче от секс.. На нея пък и беше толкова хубаво, че не спираше да стене.. И имах чувството, че колкото по-хубаво и ставаше на момичето от клипа, толкова по-хубаво и ставаше и на малката докато се пипаше под носа ми – буквално. След малко пак се омълчахме и продължихме да гледаме с интерес и двамата.. Докато в един момент вече.. Чух пъшкане, което вече не беше от колонките на лаптопа.. Теди изпъшка.. И макар и тихичко – го чух. След това пак.. И после потрети. Усетих я, че вече е достатъчно възбудена.. В този момент разбрах също, че вече не е удобно да и вися над главата и и казах:
– Хайде аз.. Гледай си ти аз отивам на леглото.. Да не ти преча.
– Не бе човек луд ли си.. Не ми пречиш… Стой си, нали гледаш..
– Бе няма какво да гледам… Върши си работа.. там спокойно.
– Не бе споко бе.. Не ми пречиш ти казах..
И след като ме увери, останах още малко.. Малко, но през това малко тя наистина започна да се разпалва.. Отвори си още в страни краката и.. започна все по-силно и по-грубо да се масажира през клина… Но вече усетих, че е супер неудобно да съм и над главата в това положение.. и казах:
– О не.. Давай гледай си.. Аз ще.. Ходя на телефона да си играя…
Тук тя нищо не ми каза.. Просто си продължи. Аз отидох дискретно на леглото и си легнах.. Хванах си телефона отново да си цъкам уж за да не я гледам.. А тя си продължи на стола. Обаче я следях с периферното зрение.. Нямаше как да изпусна това, което правеше.. То си беше и интересно да си призная… А тя наистина се разпали много. Зачудих се дали този път ще успее да свърши.. най-накрая, за да и мирне главата поне. И докато лекичко я наблюдавах.. Тя си вкара същата ръчичка, с която масажираше.. под клина. Отдолу. И се разпали още повече.. След малко забелязах, че се пресегна към мишката и върна обратно една от сцените… След което разтвори за момент още по-в страни краката си.. дори единия си го качи на масата.. Едната си ръка вкара под потничето.. хвана се за гърдата… И след 5 секунди… Започна да свършва така.. Видях я, видях я с очите си! Пред мен.. Тя свършваше при мен в стаята.. Започна да пъшка.. Изстена няколко пъти.. Пръстчетата на крачетата и се свиха стегнато навътре.. Тялото и претрепери сякаш я хвана ток.. няколко пъти претрепери силно.. а накрая изохка по-силно веднъж.. стисна гласа си след това.. и след още няколко секунди.. видимо се успокои… Малката бе получила оргазъм.. Беше и олекнало най-после.. А аз след видяното, имах нужда от някокло хапчета валидол…

< 23:22ч.>
Вече си лягахме. Еуфорията от изгледания секс бе приключила, страстите бяха вече утолени. Поне за нея. Събличахме се да си лягаме.. както обикновено по гащи и двамата. Аз се чудех, дали ще си смени тънките прашки поне за спане.. Но тя не го направи, легна си директно с тях. Кажи речи.. този път си беше на 99% чисто гола в леглото, с изключение на тънките въженца около кръстчето и. И когато си легнахме вече.. Тя нещо направи с ръце.. Там долу между краката си нещо правеше за миг.. А аз вече имайки едно на ум, казах:
– Е стига де.. Какво правиш сега.. Легнахме си вече.. (мислейки си, че пак прави нещо подозрително)
– Хахахаха… (разсмя се) ..не бе човек оправям си прашките, че.. ми влизат знаеш ли къде…
– Ааа… еми защо не си сложи други?
– А ей са’.. Легнала съм си вече мързи ме.. Споко свикнала съм да ми е там въженцето мога и така да си спя.. (смеейки се на себе си)
– Ма ти почна гола да си спиш направо… (казах изтърсвайки необмислено)
– Е ти пък… Като спя с другите прашки не съм баш гола те ми я крият поне отдолу.. Сега.. С тея е така, голяма работа… нали ще спим просто?!
– Да ще спим… и ти си си направо по путе.. (измърморих нервничейки тихо, докато се обръщам на другата страна да спя)
– Е имам си поне въженце дето минава вътре през него.. (измърмори и тя смеейки се, докато също се обръщаше на другата страна да спи)

Rating: 3.70/5. From 10 votes.
Please wait...