Дъщерята на моята приятелка 5

Нещата се усложняваха все повече и то от самосебе си. Бяха минали десетина дни след онзи ден в банята в който бях мастурбирал в нейно присъствие. Но тази случка бе отключила нови и още по-мащабни последици. Вече се бях убедил, че винаги може да се стигне и по-далеч. След този случай срамът ни един към друг тотално рухна. Също така след случая, тя също бе мастурбирала няколко пъти гледайки порно в мое присъствие, докато съм в стаята с нея.. Два пъти го бе правила след излизане от банята, докато е само по кърпа.. При което и беше много удобно да го прави, понеже единственото, което се изискваше да направи бе да си бръкне с ръката под кърпата и да действа.. Хубавото бе, че все пак го правеше почти под кърпата, за да не е напълно на показ пред мен.. Но пък и аз се стараех да не я гледам, когато го прави. В останалите три пъти, в които бе мастурбирала при мен в стаята гледайки порно.. беше с онзи нейн клин, за който преди ми бе признала, че с него се мастурбира “доста удобно”. А колкото до мен и това какво аз правех пред нея… Не е трудно да се досети човек. След първата ми мастурбация в нейно присъствие в банята.. имаше и втора – само след два дни. Бях я помолил отново да застане с гръб и.. го направих за втори път в банята.. След което имаше и трети, пак по същия начин. Докато в един момент не свикнахме и с това – да мастурбираме един пред друг. Тези, съвсем интимни нужди, също бяха излезли на яве, както всички останали неща от взаимното ни дълго съжителство. Колкото и да се опитвахме да скрием нещата си, то нямаше как. Живеехме заедно, къпехме се заедно, ядяхме заедно, спяхме заедно… Всичко, постоянно заедно, заедно.. Нямаше възможност вече да си крием личните неща един от друг.
След време, дори свикнах да си мастурбирам все по-редовно в банята, докато се къпем. Тя ми даваше да го правя, аз пък имах нужда.. и в крайна сметка нищо не ми пречеше да го правя, когато имам желание. От една страна вече се радвах, че мога да си го правя спокойно и редовно. Лошото бе, че в един момент толкова свикнах вече, че започнах да се празня през ден или два докато се къпем.. Иначе.. добре беше, че тя проявяваше разбиране и ме оставяше на спокойствие, когато я помолех. Обръщаше се с гръб и не ме закачаше през това време докато си действам над мивката. Понякога се случваше и да се обърне де, я нещо да си вземе, я нещо да остави на мивката… Просто в този момент спирах да я изчакам да се обърне пак с гръб.. и си продължавах след това. След време обаче, в резултат на нейните обръщания “само за малко”.. В един момент на мен почти спря да ми става чак толкова сконфузно и срамно щом се обърне и ме види. Просто… Тя често се обръщаше.. уж за малко, да си вземе това, да остави онова.. И в резултат на това, тя вече много добре знаеше как изглежда това, което правя.. Но понеже все пак държеше да си спази обещанието и да стои с гръб поне през повечето време докато го правя.. не и правех вече забележки щом се обърне към мен. Просто… беше си видяла всичко вече, нямаше от какво да я спра. Пък и и бях свикнал. Просто стоенето и с гръб беше вече от някакво неписано благоприличие, към самия мен. Така обаче малко по малко се стигна до ситуации, в които тя да се обръща все по-често към мене докато го правя.. И стоенето и с гръб се превърна наистина в нещо съвсем фиктивно. Просто когато се налагаше да се обърне за да направи нещо… си го вършеше съвсем спокойно и се обръщаше отново с гръб чак когато е готова.. И така се стигна до един ден, в който докато се къпехме тя хептен потъпка идеята, че не трябва да ме гледа докато го правя.. Просто накрая, когато тя се беше изкъпала, аз все още не се бях изпразнил и действах над мивката. Тя вече бе спряла водата на душа и ме чакаше за да си изпере боксерките и два чифта от прашките си на мивката. Докато ме чакаше обаче, явно не намери за нужно да стои толкова време бездействаща и обърната с гръб към мен.. и по едно време се обърна към мен, пресегна се над мивката и си взе прашките и боксерките.. Естествено отново ме видя как и какво върша в този момент.. И каза:
– Става ли да си ги изпера докат’ те чакам?
– Е… на мивката ли искаш?! (намалявайки темпото)
– Е на душа знаеш, че не става, и че е скапан.. С тия тънки струйчици дето излизат от слушалката има да си ги пера до утре.. На душа в нас си ги пера, но той е друг.. Тоя е някъв’ супер мизерен… цялата баня на тия им е мизерна, всичко е мизерно тука ‘баси….
– Оф Теди… Сега… Да спра и да те чакам да си ги переш ли искаш… Това ли ти дойде на акъла точно сега… (казах почти примирено)
– Не бе човек давай си.. Аз няма да те гледам к’во ти преча.. Просто ми трябва чешмата.. За к’во да те чакам като през т’ва време можеше да съм ги изпрала вече…
– Е к’во няма да ме гледаш като ще стоиш до мене над мивката.. Ахахаха.. (стана ми смешно дори)
– Офф аре бее.. Стига престани вече… Сто пъти видях как го правиш, не си ми интересен вече.. Ще си пера прашките и боксерките, няма да ти гледам в… Виждала съм ти го сто пъти…
И още докато говореше направо застана на чешмата и я пусна… И започна да си ги пере. Чудех се дали това е наглост, или олицетворение на абсолютното и привикване към мен.. Привикване до толкова, че вече нищо не и правеше впечатление. Така или иначе тя застана до мене.. и започна да си ги пере. А аз стоях до нея, все още хванал с ръка оная си работа, стоейки и аз над мивката… И се чудех, да продължа ли или… какво? В този момент докато се чудех, тя видя, че се суетя и сякаш я чакам и каза:
– Аре давай де.. Караш ме да се чувствам виновна сега.. Заради мене ли спря?
– Еми виновна си, заради кой мислиш….
– Оф ще ме накараш аз…. (и замълча) …Хайде бе човек прави си, давай.. К’во се стягаш зарад’ мен.. Почнал си вече!
– Оф Теодоро.. До къде стигнахме бате.. (измърморих тихо с насмешка)
И лекичко, лекичко… Започнах да си движа плахо ръката по протежението на надървения ми пенис.. Някак си се опитвах като че ли да не изглежда, че го правя.. Но.. След още малко, направо си се виждаше, че това са си чикии.. Тя продължаваше да си пере бельото.. А аз продължавах да опитвам макар и плахо, от някакво остатъчно неудобство от нея… да го правя. За първи път го правех точно пред нея, до нея.. Точно на сантиметри от ръцете и дори, с които в мивката си переше прашките.. Докато в един момент тя самата ме подкани:
– Хайде де.. Защо толкова бавно? Давай, така ще те чакам до утре да се изпразниш… Хайде след две-три минути съм готова…
– Ти нали уж не ми гледаше в… това дето правя?!
– Хайде хайде.. Лигльо, свършвай там и да излизаме…
– Ама то няма как да стане ако ми даваш зор..
– Е няма да стоя да те чакам все пак до утре баси.. (леко изнервена) ..Ти едвам едвам действаш.. ‘Айде, че ще ме изнервиш.. ще хвана аз да те…. .. (каза смеейки се съвсем на майтап)
– Ц-ц-ц-ц… (изкъках шокиран макар да се майтапи) ..Хайде не си предлагай услугите моля.. (казах и аз смеейки се на шега)

Тя се разсмя.. и отново ме подкани да се забързам. А аз… аз направих точно това. Явно доста вече бяхме стопили срама един от друг.. Някак, отвътре, като че ли вече нямах срам за нищо спрямо нея.. От какво оставаше да изпитвам срам? Пък и тя ме подкани на няколко пъти да се забързам.. Нямаше какво да ми попречи да усиля темпото. И след като го усилих, тя дори погледна.. И каза “А така, давай по-бързичко..” И някакси… Това ме мотивира вътрешно.. В крайна сметка тя беше жена и.. Подобни подкани от жена, в мъжки уши звучаха доста пикантно.. А в момент, в който си бия чикии.. Звучат тройно по-пикантно на съзнанието ми.. Така в един момент, бях усилил темпото и си биех чикии както си трябва, докато тя пък си переше бельото. Стремях се да стигна до момента на свършване, но пък… За целта тя трябваше да си махне ръцете и прашките от мивката.. А пък и в един момент се замислих.. Дали няма да е прекалено ако присъства и на момента на самото изпразване.. И и казах:
– Теди след още малко ще започна….
– Аха.. Еми кажи ми преди да почнеш да се махна… ще те изчакам….
– Да точно това имам предвид.. Да махнеш прашките от мивката, че.. ще станат целите….
– Да бе да знам, кажи ми преди това и ги махам…

Странно разбирателство имахме ние.. А аз продължавах.. и усещах, че съм накрая. След още малко увеличих темпото.. Усетих, че ще ми дойде и и казах:
– Хайде махай ги… че.. .
Тя в този момент ги махна от мивката, но.. си остана така до мен, изчаквайки ме да свърша за да продължи да си ги пере… Стоеше и просто изчакваше.. Тогава и казах притеснен от това, че ще стане свидетел на изпразването ми:
– Ама.. Теди…?! Ще свърша бе човек?!…. (очаквайки да се усети и да се обърне)
– Е давай де нали това чакам?! Хайде.. и да си ги допера и да излизаме….?!
– Ма… Ще ме… гледаш ли и сега….?! (попитах недоумявайки)

– Бе човек луд ли си.. Росен съм го изпразвала сто пъти като ходехме.. Мислиш ли, че не съм виждала сперма.. Даже аз самата съм го карала много пъти да се празни хей така и.. да го гледам.. ахахах… (смеейки се)
В този момент обаче не успях отново да я подканя да се обърне.. Просто нямах време повече.. Спермата ми беше на път.. И в момента, в който самата Теди спомена за празнене и изпразване.. Нещо в мен изведнъж прещрака и направо я изпуснах да хвърчи… Оная ми работа не издържа и започна да се празни в мивката.. Пръските сперма изхвърчаха от пениса ми и се удряха в мивката, стичайки се в нея… А Теди.. Теди просто стоеше през това време там до мен и.. гледаше, докато чака да и освободя мивката…

И след малко, когато привърших.. Тя ме погледна и каза смеейки се:
– Браво бее.. греой! Успя най-накрая… (пускайки нетърпеливо чешмата и изплаквайки я от пръските сперма)
– Чакай бе стой.. Аз ще си изчистя..?!
– О няма кой да те чака аз почти съм готова , само да си ги изплакна.. Хайде бърши се и да излизаме…
Тя дори изплакна мивката от спермата ми.. Толкова много ме имаше за “своето братче”. Но моята мастурбация, по която се бях подвел да я върша редовно… Щеше да доведе нещата до доста напреднал стадии…

< ден 104 >

Усещах, че бях постъпил прекалено неразумно. Лекомислено и фатално. Това, че бях започнал да мастурбирам в банята… беше наистина прецедент, който водеше последствия и то бързи. Аз бях започнал.. Бях свикнал да си мастурбирам често вече.. Вече го правех дори рутинно, сякаш си се скъпя сам. Имаше периоди в които го правех всеки ден дори, на всяко къпане… А тя беше спряла отдавна да се обръща с гръб докато го правя.. Просто аз си стоях над мивката, действах си.. а тя си се къпеше спокойно, вършеше си нейната работа.. и така. Просто се бях отпуснал в един момент, и самото ми съзнание вече приемаше прекалено нормално нещата, които стават. В един момент на самозабрава, това обаче направи впечатление дори и на Теди. По този случай един ден докато бяхме на работа, по време на почивката ни докато ядяхме.. Тя реши да ме заговори по въпросa и ме попита:
– Абе ти.. между другото много често започна да се.. изпразваш. Всеки ден.. в банята?! (попита любопитна)
– Еми… Ама чакай сега.. ти нали каза, че не ти прави впечатление като го праввя, и че не съм ти вече с нищо интересен? (попитах малко засегнат)
– Не бе не.. Нямах това в предвид.. В смисъл.. да, не ми пречиш никак. Просто имах в предвид, че нали уж.. Ти трябва да се празниш като имаш нужда, там.. мъжките ти работи, дето си ми разправял.. Пък почна доста често… (смеейки се)
– Ами… Не бе… Ммм… (почудих се наистина как да отговоря) ..Ем какво да ти кажа.. В смисъл… Понякога.. така става. Не бе.. В смисъл виж.. То.. тук като няма как да прави секс човек.. и… в един момент му трябва повечко… (не знаех как да продължа)
– В смисъл.. понякога ти се прави не ‘щото имаш нужда, в смисъл… организма ти, а защото ти се пра’и секс?
– Еми да… Ето ти например.. Организма ти е женски, ти нямаш тестиси, нямаш тая биологична нужда, нали? Ама гледаш порно и го правиш, защото.. ти се прави секс, нали така? (оправдах се логично)
– Еееммииии… Така е по принцип.. (каза със срамежлив тон)
И след кратко мълчание, продължих да се оправдавам още:
– И… така. В смисъл.. Просто.. Понякога човек го прави просто… Защото му се иска, в смисъл.. Има нужда от… тоя тип усещане.. Точно както е при теб, когато го правиш…
– Да бе прав си, знам.. То пък и аз за к’во те питах изобщо…. (смеейки се) ..Знам бе, в смисъл… как да го кажа и аз.. Бе иска му се на човек да си изпита чувството.. Ахаахах…
– Хахаха… (смеейки се и аз) ..Оф Теди, ама като ги кажеш нещата с истинските им имена, евала ти правя понякога….

След тези ни признания, и аз и тя осъзнахме, че… Повечето пъти, когато мастурбирах, го правех и заради самото желание.. Самото желание, да изпитам удоволствие. Дори аз самият тогава разбрах това за себе си. Явно границата да мастурбира един мъж заради естествената нужда на тестисите си и да го прави за удоволствие бе много тънка.. и явно, аз вече бях смесил двете нужди в едно.

< ден 108 >
Поредното ни къпане след работния ден в банята. И докато в мислите си тъкмо се двуомях дали и днеска да се изпразня докато се къпя.. Малката ме попита точно това:
– Днеска няма ли да го правиш… (плакнейки се със затворени очи под душа)
– Ми… Да ти кажа точно това се чудя.. (смеейки се)
– Ммм… Ми не знам за тебе но аз мисля сега като отидем в стаята да погледам малко порно човек.. Слагам си клина и… Поне половин час малко да се.. отпусна..
– Ах тоя твой клин…. (смеейки се гласно)
– О човек не знаеш колко ми е удобен за тая работа… А и като си го сложа на мен без бельо е така.. Знаеш’ как се усеща като се пипна там.. Все едно на голо.. (смеейки се) ..А ти к’во реши, ще го правиш ли? Хайде ако ще го правиш прави го, няма да те чакам после…
– Оф не знам.. Вчера го правих.. днеска не ми е толкова…
– Хаха… днеска викаш не ти се прави секс…
– Мале… ако става въпрос за секс, прави ми се та знае ли се…
– Хахах… еми действай де, хайде тогава..
– Не бе човек.. имах в предвид по принцип, че ми се прави..
– Е… то и на мен по принцип ми се прави.. и за т’ва ще гледам порно после.. ахахах….
– Оф тоя секс бе… Ц-ц-ц… Ммм… Да ти кажа мисля да го направя, ‘айде.. То от тия разговори за секс..
– Хихих… Ми давай като ти се иска де.. Хайде, че после не искам да те чакам като се изкъпя…

И в интерес на истината наистина ми се доиска на момента да го направя.. Вече доста бях свикнал с това да мастурбирам и колкото по-често го правех, толкова по-често ми се правеше… Застанах пак над мивката и започнах.. И докато действах, с малката дори си говорехме през това време.. смеехме се, нещо се бъзикахме… Просто всичко бе толкова рутинно и невинно.. А едно от нещата, за които говорехме бе това, което ме попита тя:
– …значи сега не го правиш защото имат нужда тестисите ти.. А защото.. В смисъл иска ти се хей така? Защото ти се прави секс.. в смисъл, да ти е хубаво.. (смеейки се)
– Мале как го формулира… Мии… Де да знам.. Ми ако трябва да съм честен… Ммм… Права си.. Ахаахх…. В смисъл.. Да бе, в момента просто ми се иска… Как да ти го обясня..
– Е да бе разбирам те… А в момента представяш ли си, че правиш секс.. или нещо от сорта?
– Е… Не точно.. В смисъл, не. Просто.. Как да ти кажа.. По принцип самата цел е да.. ми е хубаво докато… правя ето това… Хахах… Оф затрудняваш ме Теди… Виж какво ме питаш…
– Хахах.. Знам.. Ма ми е интересно, за т’ва питам..

И така докато си говорехме с нея, се мина известно време, през което аз разбира се не спирах да си действам над мивката.. Обаче в случая го правех не толкова, че да се изпразня.. ами за да ми е хубаво.. Просто.. правех го.. и вътрешно се наслаждавах на това, което изпитвам. Беше ми станало много хубаво в този момент.. Малката ме гледаше, говореше си с мен.. Но аз се чувствах толкова спокойно, толкова отпуснато в нейното присъствие… Че в момента без нещо да ме спира, си биех чикии, само защото ми е хубаво… А на нея самата това никак нямаше как да и направи впечатление… Къпеше си се под душа, говореше си най-нормално с мен през това време, смееше се… Диалогът ни не се нарушаваше ни най-малко през това време. След още малко обаче, тя се изкъпа. Изпра си бельото на мивката докато и аз действах над нея… След това се избърса, уви се с кърпата и ме зачака.. Тогава започна да нервничи и да ме подканва:
– Ето.. Е за т’ва ти казах ако ще го правиш, да го правиш по-от рано.. Сега трябва да те чакам.. Пак, като всеки път… (леко недоволна)
– Еее… Хайде пак зор ми давай сега.. Стига де, секунда само.. Така знаеш, че няма как да изляза надървен като съм почнал вече…
– Оф давай, ‘айде.. По-бързо…
Аз усилих темпото. Забързах се. Обаче вместо да усещам да идва момента ми на изпразване, аз усещах само и единствено удоволствие.. Сякаш имаше още много време докато свърша. А и това, че се празнех вече почти всеки ден, оказваше влияние – вече се празнех по-трудно и ми трябваше повечко време за това. Малката изчака около още 5 минути и пак замърмори:
– Еее дразня се вече! Стоя като статуя да те чакам… Хайде бе човеко!
– Ма не може така бе момиче.. Това не става като си го пожелая.. нали трябва само да дойде… Какво ти обяснявам и аз… (действайки енергично)
– Ма… Хайде, виж колко ти е надървен, ще ти се пръсне а.. не можеш да свършиш. Опитай по-бързо, де да знам…
– Е.. Ето, точно това опитвам.. Чакай, тихо.. То не става докато ми зяеш…
И тя си замълча. Но минаха още 5 минути и все още дори не усещах да идва онзи момент. Единствено ми беше много хубаво от усещането.. Но нямаше изгледи да свърша. И тя пак почна:
– Оле Илияне.. Не мога да те чакам честно..
– Ми.. Добре ако искаш ходи в стаята де?!
– Да е сега ще изляза сама по хавлията!!! Аре бе човек к’во ти стана тоя път.. Мале половин час не можеш да се изпразниш баси! Дразниш ме вече ще взема аз накрая да ти…. Хайде, давай!
Аз отново замълчах. Не исках да и кажа каквото и да е, за да не се разконцентрирам. Бях се съсредоточил в идеята вече да свърша, но.. отново не ставаше. Тя видя, че се напъвам, и че наистина се опитвам и пак не става.. И взе много да и писва.. и каза:
– Е не човек ти не можеш.. Хайде да излизаме… Аз ще те крия като излеземе.. Просто не мога да чакам повече писна ми…
– Бе така няма да изляза предървен Теди! Изчакай.. Малко само още…
– Ама виждам те, че не можеш! Оф сега да бях някоя друга…. до сега щях да съм ти помогнала и да сме излезли баси…
– Хахаха… какво каза какво..? (недоразбирайки я) ..Какво имаше в предвид тука, че нещо не те схванах??
– Еми да бях някоя друга.. Дето да можеш да я.. усетиш по тоя начин, щях да ти помогна най-вероятно.. Ама в случая аз съм на мама дъщерята.. Хахах… В смисъл.. Не можеш да ме усетиш като… жена.. друга.. така.. Като друга жена, сещаш ли се.. То ти си ми батко, не ме усещаш така.. То ако ставаше, отдавна да съм ти помогнала вместо да те чакам.. Ще ме накараш да изляза да ти намеря някоя жена от колежките.. да дойде да ти помогне.. Ахахах… (смеейки се)
– Маале Теодоро.. Какви размисли вкара ти… Я се успокой малко … (казах за да спре да бръщолеви простотии)
– Ама чакам те един час как искаш да съм спокойна?!
След което замълчахме, а аз опитвах ли опитвах… Но тя отново не издържа и пак започна:

– О не… Аре да излизаме.. Няма да можеш то се е видяло…
– Абе две минути! Ще мога.. Казах ти няма да изляза така!
– Офффф… Леле ще побеснея честно.. Добре бе аз не мога ли да ти помогна някак си защото много се дразня да вися вече.. Все пак нали съм жена, момиче.. Знам, че не мe усещаш така ама… Няма ли как да направя нещо..? Нали съм жена все пак кажи ми к’во да ти направя, че ще те изкарам накрая с ритници от банята…
– Хах… (не знаех какво да и кажа) ..Ма как така ще ми помогнеш ти… Ти чуваш ли се какви ги говориш вече?
– Ми нали съм жена все пак, въпреки всичко.. Все някак би трябвало да мога да ти помогна.. Нещо да почувстваш там… Хайде защото стоя тука един час да те чакам..
– Ама ти какво имаш в предвид.. Я чакай малко.. Какво ми говориш, как искаш да помогнеш? (попитах вече загрижен за това, което има в предвид)
– Ми де да знам бе човек.. От къде да знам.. Ако съм някоя друга… сигурно щях да знам.. На теб от къде да знам как да ти помогна… Ако искаш.. де да знам.. Ако ти го хвана аз примерно няма ли да успееш по-бързо, все пак съм женско ебаси.. все нещо трябва да усетиш?
– Мале Теди.. Виж сега… Значи аз, че ще усетя ще усетя.. Разбира се, че си жена и.. бих усетил..
– (прекъсвайки ме) ..Хахах верно ли?! Искаш да кажеш, че сега ако ти го хвана, ще ти стане хубаво от мен така ли? (смеейки се)
– Ами ти как мислиш?! Ти си си малката Теди де, дето от сто години си се знаем и си израстнала с мене.. На Ели дъщеря си, амаа.. Си си и момиче все пак.. Женско си, дето викаш ти….
– Хахах.. Оле човек.. Ми а’ре дай да ти помогна.. аз от къде да знам, че ще има ефект мойта помощ.. Ахахах.. Хич не очаквах… (смеейки се) ..Росен съм го изпразвала за пет минути така с ръка.. при него имаше много бърз ефект.. Хахах….
– Теди спри.. Край.. моля те, това отива вече… (и докато говорех… тя ми избута моята ръка от пениса ми… И ме хвана направо за него… казвайки рязко- )
– ..Ами като мога да те накарам… какво бе човек да те чакам още един час ли… ? Споко хващала съм сто пъти пенис на момче… Не ми пречи..
Тя директно ме хвана.. Бе стана толкова смела и толкова невъздържана… Толкова свикнала с мен.. че не и пречеше изобщо и това дори. Без капка срам и въздържание… На всичкото отгоре го направи само заради желанието си да излезем по-скоро от банята… Нямаше никакви други задни и различни мисли.. Направи го като че ли от някаква всеотдайност, помощ.. Просто да помогне да излезем по-скоро. Не я беше срам от нищо спрямо мен. И като цяло, това беше първия път, в който малката ми докосна пениса умишлено… В първия момент, в който ръката и се докосна до него.. в момента в който пръстите и го обхванаха.. в момента, в който дланта и се долепи до кожата ми там… Изтръпнах! Това на всичкото отгоре, бе първия момент, в който женско същество ме докосва там от толкова много време… Просто се сковах в първия момент.. Пениса ми се стегна и дори подскочи нагоре от конвулсия.. А тя ме хвана с едната си ръка… Размърда ми кожата на главичката бавно.. 2-3 пъти нагоре надолу по продължението на пениса ми.. След което се обърна към мен и каза:
– Какво.. Чувстваш ли нещо? В смисъл.. има ли някъв ефект като те пипам аз?
– Оф Теди.. Не знам….. (абсолютно не знаех какво и как да кажа в този момент точно)
– Ми.. ето, че явно от мен няма да стане… то беше ясно. Трябва ти жена.. (каза отчаяно, но пък забързвайки като с последна надежда темпото там)
А когато забърза темпото и ми размърда кожичката още 4-5 пъти енергично нагоре и надолу.. Пениса ми отново потрепна от шокиращо и нажежено удоволствие…. И и казах:
– Ми.. Не бе… Теди… То, че ще стане и от теб.. В смисъл.. Виж.. Усещам.. каквото трябва да си усещам, но… Теди… Човек, това е глупаво дето правим вече….
– Бе стига бе какво е глупаво.. А не е ли глупаво да вися тука да те чакам един час и да те гледам как… не можеш.. Хайде опитай се сега, дано стане.. Давай, че ми писна ‘баси… Кажи ми само така като те пипам ще стане ли.. усещаш ли нещо изобщо от мен.. или да ходя да ти търся някоя мацка вече..?? (смеейки се)
– Теди казах ти.. Усещам и то… Доста… Просто.. Ох.. (изохках дори от откачено удоволствие)
И понеже ми пролича и визуално, че ми става доста хубаво.. Тя видяла вече това, изкоментира:
– Хахах.. Олее.. ама хубаво ли ти стана бе?! (попита почудена от реакцията ми) ..Мале верно май ще можеш от мен.. ебаси.. Давай ‘айде.. Хахах… (смеейки се)
И продължи… Дори след думите си засили и темпото.. Ръката и действаше сякаш… бе првила това всеки ден! Аз обаче не можех да я спра вече.. исках, но не можех.. Просто ме бе притиснала там, да ми го прави.. не можех вече да се откача. Огромното удоволствие от допира на женска ръка на пениса ми беше взело превес над съзнанието ми…. Вече не можех да я спра.. В един момент дори издадох един два стона от удоволствие… А тя забеляза това и каза:
– Хахах.. Мале човек, не знаех, че така ще го почувстваш.. даже… …Ахахах…(продължавайки енергично)
– Мале какво.. то как няма да ми е… Теди то.. женска ръка не ме е докосвала там от месеци… (объркан и замъглен от удоволствие, не знаех какво да отговоря)
– Хах да.. За последно мама май те е пипала тук.. Хахах… (смеейки се) ..Тя изпразвала ли те е така?
– Е.. Що за въпрос пък ти.. Разбира се, доста пъти даже…
– Бе щом тя може да те изпразни така значи и аз мога.. Все пак съм и дъщеря… Хахах…
– Е.. То това е сигурно.. Все пак и двете сте жени.. можете го. Хах…
– Е да но пък тя ти е гаджето, а аз… Едва ли от мене ще чувстваш същото.. (още недоверчива, че го може)
– Бе.. Теди, същото е.. Как да ти го кажа.. И двете сте си жени.. Която и жена да го прави.. То усещането си е усещане от жена.. Едно и също е.. Друг е въпроса вече коя коя е…
– Искаш да кажеш, че и от мен… Пак по същия начин го усещаш както от мама?!
– Ми… Да, така е по принцип.. Просто.. Ти си жена и тя е жена.. Това е.. То точно това.. не се влияе от това коя каква ми е.. Това си е усещане, биологично, първично.. как да го контролира човек.. Сега, вярно, че ти си много по-малка, на 15 си, а тя си е жена.. Но.. Си пак жена.. и като ме хванеш с ръка и то.. Пак същото го усещам.. няма как. (казах смеейки се)
– Хахах.. Мале.. Е не очаквах честно, наистина не знаех човек.. Аз мога да те направя да чувстваш такива неща… Хахах… Винаги съм си мислела, че не можеш да почувстваш такова нещо от мене.. Аз за т’ва.. Не ме е срам изобщо от теб.. В смисъл супер близка съм ти все пак..
– Така е Теди, но факта, че си момиче и.. че имаш всичко каквото има и една друга жена.. Просто.. Това, че си жена не може да се промени като усещане… Просто за един мъж… Такава е ситуацията..
– Дам… Мале.. Чак се чудя сега.. Ако примерно ти ме пипнеш някой път.. Дали ще го усетя.. така..? Хахах…
– Ее не.. Стига !.. И т’ва където правим сега е прекалено и не знам…. Дай да не задълбаваме повече, че… Ужас и срамота вече…
– Хаха.. не бе спок, просто се чудех.. Иначе к’во, ще успееш ли да свършиш сега така?
– Ми.. Да ти кажа.. със сигурност ще мога.. И то май много скоро, благодарение на тебе.. Ахахах… (смеейки се)
– Ми хайде давай де.. (и след кратко мълчание прогължи) ..Ма иначе.. К’ъв ти е надървен.. твърд.. Само за секс ти е сега… Ахахах… То как се усеща направо.. като ти го държа… Ако го правех на някой друг това.. до сега и аз да съм се възбудила сигурно.. Хахахах… (тихо измърмори под носа си накрая)
– Ц-ц-ц-ц… То пък това оставаше…. (и тук прекъснах сам себе си – ) ..Ох Теди ще свършвам…
А тя ме погледна усмихната, очудена и каза:
– Оле давай човек..! Супер..! (радостна, че успява да ми помогне, въпреки убежденията си, че от не мога)
– ..Ама насочи го в мивката.. не нагоре, че ще опръскаме….
– Ето.. Ама хубаво ли е кажи ми.. оле мале… ахахах.. ? (попита вече от любопитство)
– Еми.. щом ще свърша…. то.. охх ужас… мале… хахах… (умирайки си от удоволствие, без дори да ми се вярва какво става и какво правим)
– Оле.. Хахахах… Супер.. Леле човек.. (смеейки се и тя от това дето правим за първи път, още невярвайки, че става) ..Ами давай тогава ‘айде, изпразни се хубаво.. (и след кратка пауза попита – ) ..А искаш ли да ти бия и още по-бързо.. Ще ти стане ли по-хубаво.. ??Ахахах.. (попита като че ли на майтап, смеейки се)
– Ахаха.. Леле Теди.. Давай хайде…
– Хаха супер… (усилвайки темпото) ..Какво, по-хубаво ли е? (сякаш правейки го от любопитство вече)
– Ох леле.. бе момиче бе… Да…. (не знаейки какво повече да и кажа опианен на макс)
– Леле мале.. Ахаха… (смеейки се очудена)

След което последва кратко мълчание.. аз бях вече на прага да изригна.. Тя усети това и.. Започна още по-с чувство да ми го прави.. На нея и беше чудно това, че изпитвам такова удоволствие от самата нея.. И в един момент.. Изхвръкна и спермата ми! Започна да хвърчи напред.. А тя дори бе забравила да ми го държи надолу към мивката.. Спермата ми се разхвърча и нагоре.. Започна да се изстрелва.. и да се изсипва и върху ръката и…. А когато видях, че по ръката и се стича моята, собствена сперма.. по нейната ръка, по нейната кожа.. Нещо ми стана и откачих още повече.. Сякаш спермата ми започна да излиза на още по-силни тласъци… Тя не спираше да ме стимулира… Гледаше надолу усмихната до уши, очудена… И дори и беше интересно това, което ми прави… Изпразвах се с такова огромно удоволствие.. получено заради нея… Че сякаш получих два оргазъма един след друг.. Сякаш изпразних от удоволствие сперма, колкото за две изпразвания… Такова усещане не бях усещал от месеци.. Просто… Бях потресен от огромния оргазъм… Накрая, Теди ме погледна учудено, усмихната до уши.. Погледна и ръката си, почти цялата в сперма.. И каза:
– Мааалее.. Ебаси.. Човек.. К’во беше т’ва изпразване… Хахах…
– Мии… Ето нали видя какво….
– Мале.. Обаче си ти стана направо… доста хубаво.. Видях аз…
– Хах.. мм.. ми по принцип да.. доста…
– Нали? Хахах.. (миейки си вече ръцете от спермата ми)
– Теди, Теди.. до къде стигнахме.. (отвърнах, изплаквайки се и аз с душа)

А това, си бе чисто нов етап от взаимоотношенията ни. Взаимоотношения, които вече бяха официално прескочили онази граница на въздържание и “роднинска връзка”. Никога не бях очаквал, че ще стават между мен и малката чак подобни неща. Но явно, вече бе широко отворена вратата, да дойдат и да се случат още по-мащабни и срамни неща.

Rating: 4.22/5. From 18 votes.
Please wait...