Дъщерята на моята приятелка 7

< 5 дни по-късно >
Бяха изминали 5 дни след онзи, последния цирк в банята. 5 дни, през които нито тя мастурбира, нито аз. 5 дни на въздържание. На петия ден обаче с нея отново се падаше да сме почивка. Денят беше прекрасен. И за разлика от предната ни почивка, когато и двамата полудяхме и гледахме порно до обяд в кревата.. Тази ни почивка си беше съвсем нормална, без наличието на каквито и да е сексуални оттенъци. Ходих с колеги до града да пазарувам, накупих някои нужни неща за нея и за мен.. Тя през това време остана да чисти в стаята. Прибрах се от града обаче чак след обяд, понеже на връщане буса с който ни караха се повреди и трябваше да изчакаме да изпратят другия, който да ни прибере. Така си дойдох чак към 16:30. Когато се прибрах, влизайки в стаята не открих малката там.. но открих бележка, на която ми бе написала, че е в банята. Стана ми странно как така се е пристрашила отново да премине през коридора по хавлия. Усмихнах се под мустак за миг.. и започнах да разваждам от торбите нещата, които бях накупил. И точно когато бях прибрал вече и храната в хладилника, Теди дойде, изкъпала се вече. И се заговорихме:
– (Тя) Хайде бе човек, какво направи.. Какво беше това пазаруване?
– Еми прееба им се буса.. Тоя предния път като го е карал и му е бил изхарчил нафтата до дупка.. Двигателя няк’ви боклуци е засмукал от резервоара още от тогава.. И сега хептен даде фира като ни прибираше насам.. Загасна му докато се движехме, после въртя половин час и не можа да запали.. Тъпите англичани не знаят и как да карат коли дори, толкова са ударени в главата горките.. И.. Общо взето чакахме да ни пратят другия да ни вземе.. Та чак до сега.
– Аха.. Оф ужас… Добре, че не дойдох и аз иначе щях да откача сигурно..
– ..А ти остави ли ми поне малко вода в бойлера, да ходя и аз да се изкъпя..?
– Ами.. Май трябва да има.. Ама ако изкаш го изчакай все пак петнайсетина минути поне да загрее.. Щот’ аз и косата си мих и.. ми трябваше повечко вода..
– Да.. Ясно ми беше… То кога ти е стигала на теб вода…
– Оф моля ти се… (нацупено) ..А ти купи ли ми т’ва дето ти казах?
– Да, ето ти го там на огледалото, при нещата ти е вече…
– Абе това… Това е на Палмолив бе човек, казах ти на Гарниер да ми вземеш.. Оффф… (тросна се недоволна)
– Ама Теди нямаше.. Какъв е проблема като е на Палмолив, нали е пак мляко за тяло? На една цена са и двете…
– Оф абе… Другия път сама ще ходя да си пазарувам.. Много сте зле мъжете….
– Значи.. Казвам го втори път, отпуши си ушите – НЯМАШЕ на Гарниер. И трети път ако ти го кажа си тегля въжето честно…
– Бе… ОК млъкни… Все тая.. (нацупи се като разсърдено детенце)
Малката си имаше своите неразбрани и изникващи от нищото женски реакции и нацупвания.. които даже граничеха с детски такива. Също както всяка жена. Имаше моменти, в които бе трудно да и се обясни, че две и две е четири. Не приемаше просто. На всичкото отгоре се нацупваше сърдито, сякаш аз съм и виновен за нещо.. Не успяваше да разбере, че просто така се е случило. И така нацупена, седна на леглото, свали кърпата от тялото си и започна с нея да си бърше косата. А аз усетих, че и мен ме хващат нервите… и че е по-добре да взема и да отида в банята без да чакам да загрее бойлера, отколкото да остана и да и гледам нацупената физиономия… Затова тръгнах да се събличам и да си приготвям нещата за баня. И когато вече тъкмо си бях свалил и боксерките и бях метнал кърпата отгоре.. готов да тръгвам към банята, малката ме помоли:
– Ще ми го подадеш ли само от там.. Да я видя тая гадост дето си ми купил…
Беше си избърсала вече косата, мократа кърпа стоеше просната до дупето и на леглото… А тя гола, седейки изчакваше да и подам тоалетното мляко. Аз взех тубичката и и я подадох. Но реших да изчакам да започне да се маже с него, за да видя каква ще е реакцията и като го пробва. Тя отвори тубичката, погледна в мен… и в този момент се захили.. но веднага след това отново си върна сериозната физиономия. Сложи малко на ръката си от млякото, след което започна да го разнася първо по бедрото си.

Аз умишлено изчаках малко за да има време да го усети.. и след това я попитах:
– И, какво сега… За нищо не става тоя “боклук” дето съм ти взел, така ли викаш ?
– Абе.. Млъкни моля те… (опита да ме отсече, но в следващия момент я напуши малко смях, опитвайки се да го сдържи)
– Аха.. Ами я ми го дай тогава да го изхвърля, ‘щото ти с боклуци не трябва да се мажеш… (казах съркастично, протягайки се да и го взема уж да го изхвърля)
– Абе махни се бе… Остави ме намира… (погледна ме строго, дърпайки тубичката към себе си)
– Ама нали не ти харесва???
– Харесва ми… Стига, остави ме…
– Ахаа.. Ами като ти харесва, не ми се цупи другия път, защото понякога много прости изцепки правиш…
А тя нищо не отвърна. Просто продължи да си маже тялото с млякото, сякаш не ме бе чула. През това време се сетих, докато съм още в стаята, да си приготвя боксерки за след банята. Докато ровех в неразборията в шкафа си обаче да си ги търся.. Както винаги с периферното си зрение по навик следях малката. Тя се бе намазала почти навсякъде с тоалетното мляко и тъкмо мажеше гърдите си и го втриваше в тях. След което продължи да го размазва по коремчето си.. А след това, седейки на леглото, разтвори леко и бедрата си и започна да се маже и там между тях. И тъкмо в момента, когато си бях извадил боксерките от шкафа и бях готов да отивам към банята… Малката изведнъж както си беше тихо.. Възкликна:
– Оффф… Бахти… Мамицата му шибана тъпа……
А аз в първия момент просто се обърнах към нея и я загледах… Първоначално да преценя какво и се случва, но понеже тя нищо повече не спомена след псувнята си.. Реших аз да запитам:
– Теди… Лудите ли те прихванаха вече?? Какво ти се случва? Нещо тия твои нерви… не идват ли в повече вече?
– Абе млъкни… остави ме. (почти игнорирайки ме)
– Ама.. Ахахах… (стана ми смешно изведнъж дори) ..Абе я кажи какво ти има, нещо.. Май не ти е криво само заради тоалетното мляко, какво ти е?
– По принцип ми е криво.. е така. Остави ме.
– Добре защо изпсува като.. каруцар изведнъж? Хахах… Не че нещо.. ама просто от любопитство така, да те питам…?
– Бе.. Мои си работи..
– Мале нещо наистина си влязла във фаза.. Не бе Теди сериозно, кажи какво има, има ли нещо, което не знам? (попитах вече на сериозно, замисляйки се да няма наистина някакъв проблем)
– Не бее.. Човек… Никакъв проблем.. Просто.. Не мога да се пипна да се намажа и с мляко вече даже като хората.. Ебаси…
– В смисъл? (недоразбирайки)
– Ми.. В смисъл… Трябва ми секс, е това е в смисъл…. (замълчавайки)
– Ами… Ммм.. И не можеш да се пипнеш отдолу.. правилно ли разбрах сега? (попитах примирено вече)
– Да, правилно разбра.. Както се пипна и… Ми трепва цялото тяло баси…
– Офф… Тедка… За това ли си толко нервна нещо… (сядайки за малко до нея на леглото) ..Ама ти не давай това да ти влияе толкова.. Не мисли само за секс. То човек колкото повече мисли, толкова повече не издържа. Хайде, то.. още малко остана, месец и половина кажи речи… Като се прибереш в София има да правиш секс.. Сега гледай да не го приемаш толкова навътре… Знам, че е гадно и ти трябва в тая възраст особено. (опитах да я успокоя, влизайки и в положението докато седях до нея. При което дори леко я прегърнах през рамо, за да и се успокоят нервите)
– Оф знам човек.. Опитвам се да не го приемам така ама.. Оффф…. Майка му шибана….. (изпсува отново нервно, и хващайки се с две ръце за лицето се метна отчаяно лягайки назад на леглото).

Беше и доста криво вече.. Доста нанагорно. Това младо момиче имаше сериозна нужда от секс вече.. Видимо и влияеше сериозно и на нервите. Дори самите и реакции вече ми се виждаха някак странни. Не можех да си обясня сам на себе си, защо реагира така.. И какво и става. Тя стоеше тръшнала се назад по гръб на леглото.. хванала лицето си с две ръце.. без да говори… И на мен ми стана толкова странно в този момент, че реших да я попитам:
– Теди.. Ти да не плачеш сега? (попитах и леко на бъзик като че ли)
– Ахахаха… (изсмя се изведнъж както и беше толкова криво) ..Нее бе човееек.. (провлачено и с тъжен стон) ..Ама скоро може и да започна да плача… (пускайки ръцете си от лицето и поставяйки си ги на гърдите)
– Мале… Ама.. Абе сериозно ли само заради т’ва, че ти се прави секс се чувстваш.. толкова зле? (попитах все още неможейки да го проумея)
– Еми казвам ти… Не те лъжа… Просто ужасно се чувствам вече…. (леко разтривайки двете си гърди, докато си държеше ръцете върху тях)
– Егати.. Горкото.. Бе, то и на мен ми се прави супер много вече ама.. Теб като те гледам.. ти си като болничко направо.. (Казах погалвайки я успокоително, съвсем за секунда и то непринудено, върху голото и коремче както лежеше. А в този момент само както я докоснах, тя цялата претрепна) ..Ихаа.. Тедке, като наелектризирана си бе..?! Ебаси майката, какво ти е…?! (запитах очуден от това, че само от лекото докосване тя потрепна)
– Ахахах… (разсмя се отново) … Казах ти какво ми е, това ми е… Трябва ми секс… Разбираш ли, просто искам секс…! (каза на висок тон)
А аз останах като гръмнат. Наистина положението и вече хич не беше добре, и… Реакциите и бяха започнали да излизат от нормите. Сякаш леко бе мръднала вече. Аз въздъхнах дълбоко, седейки на леглото до нея.. осъзнавайки, че положението и е наистина много критично.. И точно преди отново да се наканя да стана и да тръгна към банята… Реших да и кажа нещо успокояващо за финал, преди да се махна:
– Теди… Споко… Ще издържиш още месец и половина.. (потупвайки я за кураж по бедрото) ..Ти си ми мъжко момиче, стегни се малко просто. Не е нещо от което да умреш.. С мене си все пак, аз… Ако трябва ще ти помагам нещо от време на време.. Както ти ми помагаш.. И ще изкараш.. месец и половина е, не е една година… Нали? (очаквайки просто да потвърди и да стана да ходя да се къпя)
– Ми май ще трябва верно да ми помагаш… (погледна в мен, надигайки се на лакти от леглото както лежеше по гръб) ..Миналия път.. честно ти казвам човек… Как ме направи да свърша… (усмихвайки се изведнъж силно и извивайки очи) ..Честно ти казвам, изобщо не очаквах, че ще свърша чак така.. Просто.. Бе много добре ми го направи… Така да опръскам всичко… Ахахах.. много силно беше, честно…
– Хах.. Еми, ето.. Нали това ти казвам, като трябва ще ти помагам и така.. Не се коси, ще изкараш някак месец и половина…
– Мани мани… Добре, че съм с мъж поне тука.. Верно, че сме близки с тебе ама.. Добре, че си си мъж и си с мене… Ако бях с някоя жена или с мама… да съм си теглила ножа.. С тебе поне от време на време правим някви неща.. Дето да заглаждаме глада.. Ахахах… (свивайки бедрата към тялото си както лежеше по гръб.. след което размаха с тях в страни разтваряйки ги, лигаво по детски)
– Така е.. И добре, че и ти си момиче… Иначе до сега оная ми работа да е избухнала от напрежение.. Ахахах.. (разсмях се и аз)
В този момент се разсмя и тя, махайки в страни с бедрата си.. лежейки назад на леглото до мен. След което като свърши със смеха.. Присви към тялото бедрата си, разтвори ги в страни и събра крачетата си така долу от лигавщина по детски..

След което продължи да си говори с мен:
– Мани човек.. мани.. Но като се прибера в София.. Ще се размажа от секс, казвам ти.. Не знам кой ще хвана ама, ще го разбия честно… Ахахаха…. (смеейки се като дивачка)
– Малейии.. Ти гледай от диващина да не изнасилиш някой като се прибереш…. че ще те гледаме и по новините после.. (смеейки се)
– Ахаха… Е луд ли си, чак да изнасиля някой сигурно не ама.. Само знам, че ще хвана някой от мойте приятели и ще го накарам… ‘Щото Росен няма може да ми свърши работа просто.. За т’ва… Хващам някой приятел или познат човече и… Просто ще си я сцепя от секс… (хващайки си я дори с пръсти за момент, както лежеше с разтворените си бедра)
– Ахахах… Мале мале.. Представям си какво ще е…
– Еми ако ми даде мама да го викна в нас.. Може и да разбереш какво ще е.. Ахахах…
– Оо това не знам вече.. Говориш си с майка ти за тия неща.. Аз немога нито да ти разрешавам, нито да ти забранявам такива работи… Ще си я питаш..
– Ми ще се наложи явно.. ще я питам дали ще даде като се прибера..
– Мдааа… Ами Тедке.. като се прибереш в Софията ще го сцепиш путето, а сега вземи си го облечи вече да не му е студено.. (потупвайки я дружелюбно по него между разтворените и бедра) ..А аз отивам да се къпя най-накрая.. че от един час съм заотивал.
– Ем.. След малко ще се облека.. Ходи се къпи ти. Аз.. май малко ще гледам порно… Хаха..
– И гола ли ще го гледаш? (ставайки вече от леглото)
– Ми гола, облечена.. все тая. Секс ми се прави бе човек, не ме карай да се обличам.. Ахахах…. (и смеейки се, сложи ръката си на путето между разтворените и бедра.. И разтри един два пъти там) ..Ако искаш стой да гледаме заедно.. после ще се къпеш.. ако ти се гледа и на теб.. А и… можеше малко.. нещо да ми.. помагаш примерно.. Ахах…
– Ехх.. Е сега ли.. (замислих се) ..Ами… (не знаех какво да отвърна) ..Е.. хубаво де.. В смисъл.. Мога и после да отида.. (сетих се, че тъкмо преди малко и бях обещал да и помагам когато мога)
– Хахах.. Искаш ли? (попита гледайки в мен, докато едната и ръка разтриваше вече между бедрата и, а другата и бе върху едната и гърда и леко разтриваше зърното си)
– Ами какво да те правя… Виж, че ти си полудяла за секс.. като болна си вече.. Хайде давай, казвай какво… Като миналия път ли искаш да ти направя? (връщайки се обратно при нея на леглото).

– Ами какво да те правя… Виж, че ти си полудяла за секс.. като болна си вече.. Хайде давай, казвай какво… Като миналия път ли искаш да ти направя? (връщайки се обратно при нея на леглото)
– Mиии… Може и като миналия, да.. Беше яко… Ма.. Де да знам… (и разтривайки клитора си обмисляше какво да ми каже, а след малко го измисли) ..Бе иска ми се и нещо друго.. Пак нещо да е яко.. Ммм.. Бе аре давай, гали ме примерно по тялото.. Давай там, аз ще го мисля през т’ва време.
И след като пожела това, аз се качих до нея на леглото, застанах на колена до голото и тяло и.. започнах да я галя с ръце. Тя си стоеше все така излегната по гръб, с разтворените си в страни бедра.. и си масажираше клитора бавничко. Аз я галех. Галех тялото и нагоре и надолу.. Галех я и по гърдите, дори през зърната и.. Но в един момент се усетих, че докато се качвах на леглото.. кърпата, която ми стоеше до момента увита около кръста.. се бе отвързала от едната страна. Нямаше значение.. Това не беше важно в момента. Галех я нея, и следях как започва да и става хубаво. А след макло, тя явно го бе измислила вече какво иска.. и каза:
– Знаеш к’во.. Искам примерно.. Ммм… Примерно да пробваш да ме лижеш по зърната и.. да ме масажираш.. по клитора.. през т’ва време.. Т’ва става ли..?
– Мии.. Става, нали съм ти обещал вече.. Мога ли да се отметна от обещание… (подхилвайки се)
След което се надигнах, застанах над голото и тяло, над гърдите и вече.. надвесих се. В този момент кърпата ми обаче се отмахна от кръста ми и падна.. на леглото. Тя видя това, захили се, нищо не каза. Но аз казах:
– Ето.. И кърпата ми падна заради тебе.. прееба ми къпането ти.. (майтапчийски)
– Банята няма да ти избяга споко.. Стой, че тука си по-нужен сега.. Ахаха…
И така се оказа, че и двамата станахме чисто голи.. там на леглото. А аз вече се бях надвесил над нея и с език минавах през зърната и.. Смучех и ги на моменти.. и облизвах дори целите и гърди.. за да и е хубаво. А долу действах и с ръката си, като и масажирах голото клиторче. И само след минути, усетих влагата там, между пръстите си.. Вече се бе подмокрила.. толкова бързо, за минути! Ясно беше, че на нейната възраст е така.. Но и факта, че умираше за секс, също и влияеше за светкавичната възбуда. Аз продължавах да и смуча зърната.. Но и усетих, че пениса ми започва да набъбва също.. Това беше неизбежно, нямаше как да не се случи докато и правя тези неща. По едно време ми се вдърви вече стабилно.. И след още малко тя също видя това и каза:
– Ихаа.. И пишката ти се надърви…
– Еми надърви ми се от тебе Теди… (пускайки зърното и от устата си) ..И сега някой познат ако просто ни види от страни… Чисто голи на леглото, аз надървен.. Ти разкрачена.. Смуча ти циците.. Прави сметка какво ще си помисли.. Ахахах…
– Оле… Верно е.. ама.. Прави ми се секс човек, не ме интересува… Така ми се прави, че искам някой да ми разбие путката от чук.. секс. ..Ахахах… Оле, чакай, че щях да кажа чукане и да ми се скараш… (смеейки се)
– Горкичкото.. Ама нали ти търкам путето сега, не те ли успокоява…?
– Мии съвсем леко.. Трябва ми секс…. Т’ва.. Е нищо дето го правим с тебе… Няма как да ми мине с него…
– Ц-ц-ц милата.. (усилвайки темпото върху клитора и) ..А сега така не е ли по-добре? (гледайки в нея и чакайки отговор)
– Оф.. Какво по-добре.. Мен ако питаш вкарвай си вътре пръстите направо.. Самата ми путка и трябва отвътре.. да усеща, разбираш ли.. Оле страшно ми и е положението вече… Ахахах…. (казвайки го сякаш на себе си)
И след като това и се искаше.. Аз го направих. Вкарах двата си пръста между разтворените и широко в страни бедра във влагалището и.. А те и влязоха съвсем лесно.. Отвора и беше толкова мокър вече, и толкова разширен от възбудата.. че усещах, че може поне още два пръста спокойно да вкарам там.. След което я попитах:
– Така по-добре ли е сега..?
– Охх да.. Определено.. Определено е друго да имам нещо отвътре.. да усещам… Колко пръста вкара..?
– Еми.. Два..?!
– Оле вкарай още един… Аз едвам ги чувствам, тя ми се е разтворила вече…

При което си вкарах във отвора и и трети пръст. И продължих да я стимулирам така, смучейки и зърната и. Харесваше и.. Но след още малко тя отново каза:
– ..Ох искам още един пръст май… Човек навътре не усещам нищо в нея.. искам поне на входа и да усещам хубаво… Да мога да усетя, че ми е някакси.. изпъната, запълнена, сещаш ли се..? Така не мога да се наситя нещо…
– Още едно пръстче.. демек четири? Ама да не те заболи.. няма ли да го разтвориме прекалено путето с четири…? Не забравяй, че си на 15, не е хубаво да ти се разширява от сега така там….
– Абе от веднъж нищо няма да ми стане… Не мога иначе, то… ми се иска навътре да почувствам нещо, разбираш ли.. Като не може това, поне.. Отвън да почувствам както си трябва…
И след като държеше на това.. Проврях и четвърти пръст в нея.. във възбудения и отвор. И въпреки, че не очаквах това, той също си влезе навътре лесно.. без особени усилия. Бях мушнал в нея и четирите си пръста на ръката.. и дори ги натисках навътре, за да я стимулирам така, че да ги усеща по-хубаво… И когато започнах да и правя това, на нея и стана още по-хубаво.. И сама каза:
– Оххх, а така.. Така вече по-ти ги усещам.. Давай така… Недей да спираш сега…
Бях се заел да я накарам да получи поне малко, от това което и се иска.. Действах колкото се може по-интензивно.. Дори в един момент бях започнал така силно да и смуча зърната.. Че изведнъж тя леко изписка, хем от болка, хем от удоволствие… И каза:
– Оле изсмука ми цицата бе.. Ахаха… Ужас.. Ма беше много яко иначе.. Но ме заболя.. Ох стой.. Не ми ги смучи повече, че верно ме заболяха вече.. Давай само долу….

След което се изправих над нея и гледайки във възбуденото и чисто голо тяло как се превива от страст в ръцете ми.. я стимулирах бързо и енергично отдолу, с пръсти, във вагиналния и отвор.. В един момент дори, тя от екстаз реши, че така ще си разтвори краката, че… си качи едното краче на врата ми.. а другото го остави отпуснато на леглото.. Беше си разтворила краката колкото можеше в страни под мен там.. докато я стимулирам. А в един момент толкова хубаво и стана.. че цялото и тяло изведнъж претръпна и присви бедрата си от кеф… удряйки ме леко по лицето с крачето, което си бе сложила на врата ми. При което тя се усети и каза:
– Оф извинявай.. На теб все ти върви да те ритам в носа май… (смеейки се)
– Хахаха… Е тоя път не успя в носа.. Аз вече съм ти свикнал да отреагирам навреме.. така, че сладкото ти краче тоя път не уцели.. (при което, както крачето и бе на врата ми, и го хванах и и го цунках с устни)

А щом направих това, тя се разсмя силно, сладко и по бебешки… А на мен ми стана толкова мило, че не се сдържах и възкликнах:
– Сладуранка.. Да ти папкам крачето бебешко нежно… (целувайки и го отново с език дори)
След което продължих да и стимулирам путето с четирите си пръста.. Държейки в ръка крачето и и целувайки го от време на време.. Минавах дори с мокрия си език през цялата му дължина, бавно, изпитвайки нежността му.. А тя си умираше от кеф от усещането, което получаваше. Продължих така известно време да я правя щастлива.. Докато тя отново не заговори:
– Охх ц-ц-ц… Пак ще ми стане хубаво като миналия път… Мале как ще се разбия от секс в София като се прибера…. (и след като за кратко замълча, продължи) ..Не че сега не ми правиш хубаво де… Ама аре.. абе искаш ли нещо друо да пробваме?
– Еми.. Хайде измисли си и кажи.. (вадейки си вече пръстите от влагалището и и цункайки накрая крачето и)
– Ми… Мммм… (и след малко като го измисли, продължи) ..Искаш ли да пробваме да ме.. лижеш с език.. ?
– Ммм.. В смисъл.. Путето ти, така ли?
– Ми… Е аре ако не искаш няма.. В смисъл.. ОК съм ако не щеш.. (каза леко засрамвайки се)
– Не бе.. Споко, защо да не ти го направя.. Просто питам.. дали това имаш в предвид?
– Да бе, това.. Ама ако не щеш.. недей… Само питах..
– Стига бе.. Малко ти го дължа все пак.. Ти не ми ли прави същото оня ден…
– Ахахах… Е да, исках да ти помогна да сършиш и затова…
– Еми така де, тря’ да си върна жеста май по закон… (смеейки се) ..Хайде дай, ела…
И приканвайки я да застане срещу мен, тя разтвори краката си, а аз застанах между двете и бедра. За първи път, се намирах на това място! Беше ми изключително странно.. дори неловко. Отдавна знаех, че с всички тези неща сме стигнали твърде далеч с малката.. Бяхме преминали всякакви граници… Но за първи път.. За първи път се намирах между разтворените бедра на Теди, с лице срещу мократа и възбудена вагина. И си казах – какво пък, виж до къде се стигна.. Вече стоя между краката и… Какво ли не си правихме до тук.. И в този момент всичките перверзии, които бяхме правили до момента ми преминаха като на филм през съзнанието… Като че ли усетих отново удоволствието на всяка една от тях.. И затворих очи… И се отдадох и самият аз на усещането… Приближих се към путката и.. и.. започнах да я смуча.. Страстно.. нежно… бавно…. Езика ми излизваше по най-перверзния и страстен начин бавно, всеки милиметър от намиращото се във вътрешността между широко разтворените и срамни устни..

Езика ми излизваше по най-перверзния и страстен начин бавно, всеки милиметър от намиращото се във вътрешността между широко разтворените и срамни устни.. А тя претръпваше с тяло.. Претръпваше и охкаше дори.. Това вече и бе харесало изключително много… Личеше и.. И дори каза докато я лижех и смучех:
– Малеее… Човек…. (бавно и провлачено) …Не знам какво ми правиш там…. обаче ми е много яко така..
– Хах.. Хубаво е нали.. Хайде наслаждавай се… Да ти мине сексуалния мерак поне малко…
Лизах я и я смучех така около цели 15 минути.. без да спирам.. Побърках я! Тя откачи тотално.. Вече не знаеше на кой свят се намира.. Стискаше с две ръце силно гърдите си… мачкаше ги.. Присвиваше нагоре очи и пъшкаше от екстаз… Тялото и се превиваше в ръцете ми от наслада! И докато и правех това, тя изведнъж каза:
– Охх… Не…. Стига, стига вече.. Стоп! (бутайки ме с ръце)
– Какво? Какво стана?
– Чакай, че много ми дойде вече… Ще взема да свърша без да искам и.. Да не стане да почна да пръскам като миналия път… Ахахах.. Ще те опръскам целия както си там… За т’ва недей, стига така.. По-добре ме свърши като миналия път, с пръсти и докато ми смучеш гърдите.. Става ли?
– Да бе, ОК.. Както ти се иска така… Ама в смисъл… Да почвам ли.. сега?
– Ми.. Да.. Давай вече, аз съм готова да свърша…
И в този момент се надигнах измежду краката и, след което застанах над нея.. Също както по-рано. И тъкмо да се наведа и да започна отново да и смуча зърната и да и бъркам във мокрото путе… Тя се загледа във вкаменения ми пенис и каза:
– Ехаа.. Май и ти ще трябва да се изпразниш след това.. така ми се струва. Щръкнал ти е като за световно…
– Ми да ти кажа.. Със сигурност и аз ще трябва да свърша след тебе.. Ама дай да те оправим тебе първо като сме почнали..
– Ми ОК.. После и аз ще те оправя теб… обещавам. (при което ми хвана пениса с ръка както стоях до нея на леглото и ми го забели 2-3 пъти, след което продължи) …А между другото.. знаеш ли, че много ще ми е любопитно да те гледам… Хахах… Много ще ми е любопитно, да гледам как.. чукаш някоя жена.. Ахахах… (докато все още ми го забелваше нагоре надолу и гледаше в него)
– Ахахах… (разсмях се и аз) ..Е това вече, не очаквах да ми го кажеш.. Как изобщо ти го роди съзнанието сега, хайде кажи ми..?
– Ми не знам.. (смеейки се) ..Просто ти е някъв… като ти го гледам.. Само за секс е.. Хахах… Чак ми се прииска да те гледам как правиш секс с него.. някоя жена…. С мама примерно.. Ахахах… Бих ви гледала честно.. от любопитство..
– Ти си луда.. Сериозно ли ти се иска това или се бъзикаш??
– Ми да бе.. В смисъл… Ахахаха… Оффф… Абе не ми обръщай внимание. (смеейки се) ..Просто съм полудяла за секс и говоря вече някви… Не ми обръщай внимание. Чакай, че май ти стана и на тебе хубаво като почнах да те пипам… нали? (гледайки в мен и чакайки отговор)
– Е то как да не ми стане хубаво като ме пипаш… Нали знаеш, че на момента те усещам…
– Хаха милия.. Мале то.. и на тебе как ти трябва едно путе.. Умрял си и ти за секс горкичкия… (и след като ми го забели още няколко пъти, продължи) ..Горкото пишле, като го гледам как му се иска… (приближавайки се по-близо към мен)

А аз без нищо да кажа… се оставих в ръцете и за момента. Бе започнала да ми бие чикии за малко.. Но това малко не бе много малко.. Дори се зачудих защо реши точно сега да се заиграе с мен така.. А след още малко, тя дори доближи и устните си към пениса ми… А преди това погледна в мен, засмя се срамежливо… Погледна отново в пениса ми.. сякаш в този миг преценяваше нещо… Засмя се отново за секунда гледайки в него и… Отвори устни… и бавно започна да го поглъща в устата си.. Първо премина главичката ми навътре в устата и.. след което го нагълта чак след средата му… Натисна още, леко навътре… Видя, че не може гърлото и да поеме повече.. и започна бавно напред и назад.. Да го стимулира с устата си.. След което го хвана с едната си ръка… и започна същевременно да му бие чикии.. А с другата си започна да ми разтрива топките.. Аз в този момент си примрях от кеф…! Затворих очи и се оставих единствено на усещането….

След малко тя спря за момент и каза:
– Сега.. Успокоих ли ти напрежението малко поне, да издържиш до после?
– Ако трябва да съм честен даже повече ме напрегна.. Ахаха.. (разсмях се)
– Ох горкичкия.. Споко де после и аз ще те изпразня… нали ти обещах.. (но същевременно отново налапвайки ми го за малко)
Така докато за кратко ми го гълташе в устата си.. понеже така или иначе ръката ми се намираше в този момент между бедрата и.. Като, че инстинктивно.. машинално.. напипах пак путката и.. И доакто тя ми гълташе пениса с уста, аз започнах в това време.. да и стимулирам путето. Търках и клитора, бърках и отвътре.. и отново и търках клитора.. Тя явно бе тотално съгласна да и го правя докато за малко бе решила да ми обърне внимание.. Но през това време… сякаш ми се доиска и аз да я смуча между краката… не само тя мен! И точно в този момент обаче тя отново спря за миг и каза:
– Охх.. сега като спра искам пак да ме лижеш…
– Да ти кажа на мен не ми пречи да те лижа и сега докато ми правиш това.. (отвърнах набързо)
– Хаха.. Е как? (отвръщайки и тя набързо без да се замисли)
В този момент интуитивно легнах с глава надолу към краката и.. Наклоних я към мен, обхванах бедрата и с ръцете си, разтворих и ги.. И заврях главата си между тях и започнах да я смуча там.. докато тя пък се намираше от другата страна между моите. И когато направих това, тя възкликна:
– Ахахаха… Вярно имало начин.. (смеейки се)
При което започнахме да се лижем и да се смучем един друг като откачени… Един друг се правехме луди.. Удоволствието ни побъркваше.. Взимаше тотален превес в съзнанието ни… Мислехме и усещахме единствено това, което правехме на момента.. нищо друго.. Така продължихме да се лигавим между краката около 15 или 20 минути… Бях вече абсолютно загубил представа за времето.

И след като се наиграхме… спряхме.. Тя се изправи седнала на леглото.. аз също.. А когато погледнах в нея.. около устата беше цялата олигавена от слюнки.. цялата… дори и се стичаше по брадичката.. И в това си състояние ми каза:
– Оле… Човек… Знаеш ли, че съм в такова състояние, че… Сигурно и да се беше изпразнил докато ти го гълтах.. сигурно хич нямаше да ми пречи… Ахаха… (смеейки се)
– Мале… То това ми звучи като това, че.. И да беше свършила.. и да ме опръскаш докато те лижех, на мен също нямаше да ми пречи…
При което се разсмяхме и двамата… Срещнахме влажните си погледи смеейки се… Едната и ръка в този момент бе на гърдата и и видях как си я стисна и я разтри възбудено.. И подбуден от това я попитах:
– Ах тия цицки твоите.. Стига ги мачкала, на мекици ги направи.. (смеейки се) ..Дай да ти ги поцелувам, стига ги мачкала сама..
– Хаха ми к’во да направя.. То това ми е навик на мен… (приближавайки се към мен, застанала на колене на леглото)
Аз се бях облегнал на облегалката на леглото.. и лежейки така, докато ми беше застанала от дясната страна смучех зърната и гърдите и.. хванал я с две ръце за кръстчето. Тя превиваше тяло в ръцете ми.. Тръпнеше дори! След малко прокарах едната си ръка отдолу и.. Започнах да търкам и там докато смучех гърдата и. А след още малко.. някак инстинктивно, интуитивно.. тя.. подканена от възбудата си… докато бе притворила очи от кеф.. Както стоеше от страни на мен на колене на леглото, прехвърли едното си бедро през мен.. И така застана върху тялото ми.. върху самия мен, отгоре ми, върху корема ми. Сякаш тялото и машинално действаше вече… И в този момент каза:
– Давай сега.. да ти е по-удобно като съм пред теб…
И продължих така да смуча зърната и. Да, в действителност стоейки ми отстрани не ми беше много удобно да смуча и двете и гърди.. А сега след като бе застанала върху мен, сложила гърдите си пред лицето ми, наистина ми бе доста по-удобно да и ги смуча и целувам. През това време я бях хванал и с две ръце за кръстчето.. И както ми стоеше така, от кеф и екстаз.. Усетих, че тялото и… машинално започва да възпроизвежда едни движения… както ми беше седнала така. Тя самата не се усещаше даже какво прави.. седнала ми върху тялото, с разтворени в страни бедра.. Започна да извива тялото си и от удоволствие… да прави с него едни такива движения.. като при секс.. само, че на сухо. Бушуващите хормони в тийнейджърското и пламтящо тяло крещяха за секс.. и дори го караха вече да се движи от самосебе си, машинално..

В един момент обаче, явно доста страстно и силно бях почнал да и смуча зърната.. и тя ме бутна леко за да спра.. и седейки върху корема ми каза:
– Ох чакай.. Стой, че ме заболяха вече..
– Сори.. То и аз доста силно почнах..
– Хаха усетих… То и ти се възбуди.. Пишлето как е, да го успокоя ли пак малко..? (напипвайки ми го зад себе си с ръка)
– На пишлето ако знаеш колко секс му трябва, че да се успокои… Ама наистина ако искаш пипни ме малко, че.. След това смучене на циците ти направо ще ми гръмне..
– Хах.. Горкото… искаш ли да взема да те изпразня тебе ако не издъражаш вече?
– Не бе споко.. Чакай теб да те оправим първо.. Пипни ме само малко моля те да ми мине… че едвам издържам в момента…
При което тя премести тялото си по-надолу.. и седна върху най-горната част на бедрата ми, като оная ми работа стоеше точно пред нея долу.. Тя ми я хвана и започна да ми бие чикии. Точно в този момент наистина изпитвах огромна нужда да ме пипне.. След всичко, което и правех на моменти ми трябваше и на мен това, иначе щях да полудея, нямаше да издържа. Така седеше върху мен, оная ми работа стоеше буквално почти пред путката и.. и ми биеше чикии. Наистина позата и начина, по който ми бе застанала така.. Бяха притеснителни.. Но просто в такъв момент ме бе хванала… Очаквах просто след малко като спре, да стане от мен за да продължа аз да я стимулирам, че вече да свърши.

А тя отново се заигра с мен повечко време.. но пък добре ми успокои напрежението с това. Биеше ми чикии около близо 5-6 минути. От движенията и обаче тялото и се бе подместило сякаш леко по-нагоре.. И в един момент забелязах, че почти е седнала върху топките ми.. понеже те се намираха в този момент вече под нея. Единствено ствола на пениса ми стърчеше изпод нея напред.. и ми биеше на него чикии. В този момент точно.. се осъзнах малко, и усетих… че не е добре да продължи да стои така върху мен.. Бях супер възбуден, но се разтревожих… тя бе малка.. и изключително възбудена в този момент.. неразумна.. Не исках да се стигне още по-далеч… Просто в съзнанието ми светна изведнъж една отрезвителна лампичка.. сещайки се за Елена.. и за купищата последствия. В този момент дори съжалих и за положението, чак до което сме стигнали с малката.. А тя пък на всичкото отгоре точно докато си мислех тези неща притеснен и чудейки се как да я накарам да стане от мен.. каза:
– Оле заради теб чак на мен взе да ми става хубаво… Хаха…
– В смисъл? (недоразбирайки какво има в предвид)
– Ми така ти се е втвърдил, че… Като ти бия така, чак ти го усещам отдолу…
– Ама… В смисъл… ?? (поглеждайки надолу към оная ми работа)
– Не усещаш ли бе човек… Хахах…
– Оле Теди… Ама… Ти почти си седнала отгоре върху… Ехх.. Недей де, стига сме прекалявали.. Дръпни се по-надолу поне.. Ти точно там избра да седнеш ли.. ? (виждайки, че половината от оная ми работа се намира под нея почти)
– Еми не.. Не изобщо не беше нарочно човек… Така застанах просто, хич не се усетих.. ти нали искаше да те пипна и… Даже не очаквах, че.. Хахах.. (смеейки се, но продължавайки да ми бие така) ..Обаче честно… супер яко е така май.. Хахахах… Ужас.. Знаеш ли между другото, че за първи път от толкова време пенис на момче ме докосва там.. Оле… (смеейки се)
– Олеле… Ми ти си седнала точно там Теди.. Как няма да те докосне отдолу.. Съобразявай се за някои неща все пак… Хайде да не прекаляваме, и без това…
– Стига бе човек к’во се впрегна.. Какво ти стана изведнъж? Голяма работа, че съм седнала там… какво толко. Не съм искала, не е нарочно… Ти пък к’во се хващаш за някви такива неща дребни баси… дето дори не ги забелязвам.
– Ами.. Виждам ги тези неща защото съм по-голям все пак… На теб още ти убягват.. Виж кога се усети ти, видя ли? Чак когато почувства, че ти… опира там докато ми биеш..
– Да бе човек.. Хахах.. Натисна ме на клитора отдолу някак си за малко и малеее… Като се сетих, че пишка на момче не ме е докосвала от толкова време там…

В този момент след думите и аз също се замислих.. Замислих се, че путката на малката бе първият женски полов орган, в който оная ми работа, опираше плътта си след толкова много време.. Макар и само основата на пениса ми, ниско при топките ми да се докосваше в нея.. Това си беше чист физически контакт, за първи път.. на половите ни органи един с друг. Пениса ми докосна вагината и.. Точно нейната, на Теди, за добро или за лошо.. Но явно по-скоро си беше за лошо. Защото тя продължи:
– Оле ама верно е яко човек.. (вече опирайки и притискайки умишлено пениса ми докато ми биеше към предната част на мокрото си путе)
– Ее ти започна нарочно ли да го правиш вече… Недей си го натиска нарочно де…. (отчаяно, борейки се със съвестта си измърморих)
– Ох чакай бе човек, нищо няма да ти стане за малко… (вече почти търкайки се в него) ..Знаеш’ к’во ми е яко на клитора така.. Мале… Хахах…
– Теди търкаш си путката направо в оная ми работа.. Не осъзнаваш ли, че прекаляваме вече…
– Е и?! Какво толкова, не правим секс все пак… На теб не знам какво ти е ама на мен к’во ми е човек.. На идея си нямаш.. Аре пет минути изтърпи де…. пет минутки баси..? (без да спира, поглеждайки тъжно в мен)

– Оф леле.. Хайде давай. Търкай си я, но пет минути само и да спираме.. То на путето ти толкова му се прави секс, че се чуди вече какво да прави…. (казах категорично, но вътрешно полудявах)
– Хаха ей т’ва е.. мерси.. (усмихвайки се супер щастливо, и чак се наведе към мен и ме цунка за секунда)
Малката от лудост чак ме целуна във дивотията си. Като полудяло животинче, прекипяло от енергия и страст. Само, че успокоена, че съм и дал картбланш да се търка за пет минути в пениса ми… Тя си помисли, че за тези пет минути съм и дал да се освободи от душа и сърце, и да си го търка в нея с цялата сила на фантазията си.. И още преди да съм осъзнал, тя се премести още по-напред.. като застана на момента върху целия ми пенис… който олигавената и разтекла се вагина покри изцяло под тялото и както бе седнала върху мен.. И си я притисна към оная ми работа.. Усетих и половия орган плътно върху моя… Плът в плът.. Цялата и влага, топлина и възбуда на путката и бяха обвили буквално втвърдения ми пенис… Тя дори ми го пусна тогава понеже все още ми го държеше с ръката си.. И се отдаде единствено на усещането, което чувстваше отдолу под себе си. Започна и да се мърда… Започна да прави същински сексуални движения седейки върху ми… Аз се опулих в нея, чак не ми се вярваше какво правим… Сърцето ми заби лудо, притеснително… Това беше критично, това беше вече скандално, срамно и прекалено… Това си беше наполовина секс направо… Не ми се вярваше, че го правим дори… Седеше върху оная ми работа и притискайки се в нея търкаше путката си… Която течеше буквално като река върху мен… Движенията и бяха крайно сексуални.. Ако някой ни видеше от страни, щеше да е убеден, че тя прави секс… Толкова истински и страстно се движеше над мен търкайки се.. В този момент, притеснен и разтревожен от това какво може да се случи само след малко.. и казах:
– Теди.. Теди моля те, внимавай поне да не… Толкова ти е мокра и олигавена и така ти се е разширила дупчицата… Че както си ме притиснала така ако ти се мушне навътре… Не знам..! Внимавай моля те.. че аз няма и да усетя сигурно както в момента си ми го притиснала и както се мърдаш като дивачка… Ти ще усетиш обаче, така, че внимавай там… какво става…
– Да бе човек споко.. Няма… (и усилвайки постепенно темпото, ме помоли) ..Стисни ми и циците моля те.. (затворила очи от възбуда)
Хванах я и за гърдите с двете си ръце.. Стисках и ги.. масажирах и ги страстно. А тя откачаше върху мен, търкаше си долу путката като обезумяла в пениса ми… От това и аз откачих… Стана ми ужасно възбудено… Така и я усещах долу, че откачах… Всяко нейно движение, всеки натиск върху кожата на пениса ми.. ме правеше да притварям и аз очи.. Но понеже по едно време тя силно се натискаше в мен и същевременно доста бързо и диво се движеше, аз отново я помолих отчаяно:
– Теди… Леко… Успокой се малко поне… Че няма и да усетя бе човек.. Така си ме натиснала и си толкова мокра там, че не разбирам вътре ли съм ти вънка ли съм ти, честно… По-внимателно, че ще прекалиме, моля те…
– Споко бе човек.. Няма, аз нали усещам… Стига си се паникьосвал, ейии ти пък… (леко нервно) ..Бъди спокоен, не ми пречи и да ми влезе веднъж ебаси.. ще излезе, все тая. Изчакай малко, стига с тая параноя… Стига, че какво ми е.. като се прибера в София… няма да спра да се еба два дни… Хахахах… (смеейки се)
– Хахах.. (разсмя ме и мен) ..Пак се изразяваш мръсно ей…
– Прави ми се мръсен секс за това…. Хахаах…
А петте минути бяха вече изтекли.. И въпреки, че откачах и аз от удоволствие, намерих сили да и кажа:
– Теди.. Пет минути минаха….
– Е сега бе човек… Ебаси! Изчакай още малко поне….
– Е колко малко?!
– Още пет.. Хахаах.. ‘Айде де, какво ти пречи…. Моля те..
– Мале момиче… Оф хайде още малко и.. спирай защото…. (строго)
– Оле супер сии… (възкликна и отново се наведе към мен и ме целуна от лудост… но този път не само ме целуна, ами с езиче за секунда облиза устната ми и оттегляйки се ми я захапа)
– Ох ама защо така хапеш… ?! (запитах докато ме болеше)
– Защото… Не знам… полудяла съм вече явно.. Ахахах… (смеейки се)
– Ама аз виждам, че си полудяла… То.. Ти откачи върху мене просто… Като те гледам.. ако така правиш и секс както в момента се движиш и извиваш.. много диво и страстно го правиш… с такова чувство… как се извиваш.. Блазе му на тоя дето ще правиш секс с него като се прибереш в София…

– Хаха… Оле.. Ама като правя секс още по-откачам човек.. Това е нищо сега дето ме гледаш…
– Е да де ама и така ти личи, пак същите движения правиш все пак…
– Да, но ти казвам, че като правя секс съм още по-луда… Хахах.. Да ти демонстрирам ли горе долу каква съм… Искаш ли да видиш ? (смеейки се)
– Да ти кажа любопитен съм, честно, ама… Ти си такова диво животинче, че… Хайде покажи щом имаш мерак и.. и да спираме Теди… Само внимавай пак ти казвам… Усещай отдолу какво става, че… много бързо се мърдаш и си много мокра и широка в момента, знаеш това. Аз изобщо не усещам къде съм ти.. Така, че внимавай да не стане белята..
– Бе споко бе човек казах ти, стига… И да ти влезе веднъж ‘баси не ми пречи, ще излезе… За една секунда голяма работа.. Няма да е нарочно, то е ясно….

Малката се опитваше да ме успокои, казвайки ми, че ако и влезе без да искаме веднъж.. нямало да и пречи.. щял да излезе. Как трябваше да приема това?! Какви ги говореше мамка му тя.. Чуваше ли се изобщо как зучи казаното от устата и?! Просто не можех да повярвам, че така спокойно и невинно ги приема нещата… Трябваше просто да си потърка путето в пениса ми, да и мине мерака и да спре… Но понеже бе голям инат и не искаше да спре.. Още продължавахме да прекаляваме и да играем съвсем на ръба вече. Тогава тя попита отново:
– Да почвам ли..? Да видиш какво мога…
– Хайде.. Полудявай там да ти мине мерака и.. да спираме с това….
Тогава малката намали темпото както беше върху мен… Изви бавно тялото си назад първо.. стисна с ръце гърдите си силно… погали надолу тялото си… след това нагоре, отново през гърдите си.. страстно опипа… Изпъна лакти нагоре, хвана с ръце косата си… И изведнъж полудя! Започна да се движи супер пъргаво, рязко и бързо.. диво, страстно.. Със силата на току що възпламенена бомба! Тялото и рязко точно и отчетливо се втриваше извивайки се със страстните си движения в моето.. Тя наистина беше изключително добра в това… Замислих се дори за момчетата, които наистина са правили секс с нея… казах си – “Тя направо ги е правила да припадат под нея!”. Втриваше олигавената си вагина толкова бързо и диво в мен… и така я притискаше към пениса ми… Че наистина в един момент изобщо нямаше как да усетя дори и да ми проникнеше инцидентно пениса във отвора и отдолу… А той и бе така широко разкрит вече от възбуда, че хептен нямаше да се осъзная ако това станеше. Затова, докато тя дивееше върху мен отново и припомних:
– Теди.. Внимавай… Нито виждам нито мога да усетя какво става там, да знаеш…
– Споко всичко е наред… (каза с пресипнал глас, със затворени от възбуда очи, вдигнала нагоре глава и извила вратле)
Тя продължи така да се търка дивашки върху мен не пет, ами цели десетина минути.. Без да спира.. Беше се толкова опианила, че нямаше как да я спра.. Просто изчаквах да и мине мерака и да спре.. Толкова лудо го правеше, че оная ми работа наистина изтръпна там.. Усещах единствено някакво диво бързо търкане и натискане.. обвиващо пениса ми между гениталиите и някъде там, омазани обилно с нейните тийнейджърски сокове…

И в момента, в който буквално откачаше от сексуално насищане, ме попита:
– Какво.. Добра ли съм според теб? (без да спира да се търка)
– Мале какво да кажа.. Направо думи нямам.. Не ми се вярва чак, че си само на 15…. Това направо е невъзможно…
– Хахахах… Нали.. (смеейки се)
– Ти направо си способна да се чукаш като… Направо като професионална порно актриса го правиш.. честно….
– Хахаах.. Мале.. Ами между другото ще ти кажа, че съм се учила сама.. Е така на сухо… Хахах….
– Сериозно ли?! На сухо е така си се учила така да.. Се движиш??
– Да бе.. Хахаха… Вкъщи.. Като ми е тъпо… Над възглавницата и по един час… Ахахаха… (смеейки се на себе си)
– Е това не го знаех.. Това направо ме… разби…
– Еми… Ето вече го знаеш.. Ама има ефект нали? Хахах…
– Направо ефекта е поразителен, сериозно… Обаче.. Намали темпото вече Теди.. Чакай, че.. Честно ти казвам изобщо не усещам какво става там.. Изобщо къде съм ти вече… Не знам ти усещаш ли, ама се надявам поне ти да държиш контрола ‘щото прекалихме и без това вече..
– Споко бе всичко е наред…
– (прекъсвайки я) Е наред е ама с тия диви движения като нищо хоп и.. хайде навътре…
– Бе стига бе човек ейй какъв си значи… Ако не си усетил три пъти ти влезе до сега ако става на въпрос… и какво сега..?! (каза изобщо без да спира, продължавайки да се търка отгоре ми)
– КАк… Каквооо?! Бе ти бъзикаш ли се… Теди… ?! (хващайки я за кръста опитвайки да я спра вече) …Абе я се спри за малко… сериозно ли т’ва… стана… ?!
– Дааа бе човек.. Стига се панирал, мале какъв си.. Спокойно не ми пречи ти казах… Влезнал влезнал, голямо важно…
– Ама виж.. Теди.. Осъзнаваш ли, че да ти влезе оная ми работа, в надървен вид, през отвора на путето ти… навътре… се води вече секс?! Не знам как да ти го обясня вече…. Наистина ли не проумяваш… Спри се за малко докато ти говоря бе.. дори в момента продължаваш най-спокойно.. Мале каква си….
– Споко бе човек не правим секс.. Просто ти влезна два три пъти без да искаме… Какво си се шашнал толкова?! Мале все едно никога до сега не ти е влизал в путката на жена…
– Точно за това го казвам.. Именно защото и твоята путка е на… жена, Теди! Хайде, не… Моля те вече.. Дай да приключваме защото това става страшно наистина.. Ти не усещаш, но аз… (подтикнат за последно от съвестта ми, в която Елена избликваше постоянно.. при всяко едно движение на малката)
– Ето спирам… Една минутка само за последно… Става ли?! (все още не спирайки да се търка бързо)
– Една минутка… То ти не спираш…! Колко по една минаха…? За последно разтъркай няколко пъти и спираш! (строго)
В същия момент малката отново полудя.. Наистина като за последно! Отново включи турбото и отприщи тялото си със всичката сила на страстта му върху моето… Аз броях секундите, наистина. Броях за да и кажа всеки момент да спре. Защото вътрешно усещах, че ми остана само един процент.. и ще се предам. Това наистина бяха последните ми сили и опити, да спра унищожението на връзката ми с Ели.. Секундите на последните ми опити да спра покварата, в отношенията между мен и малката. Поквара, чиито вече достигнати нива така или иначе не можеха да се върнат назад.. Но остана последното – да не прескочим и онази психологическа граница, след която официално ще се водим, че сме правили секс един с друг. Защото каквото и да станеше, винаги можеше да се оправдаем с това, че просто сме си помагали някак.. във сексуалните нужди.. Което също заслужава мащабен сексуален скандал и последици.. Но поне никой нямаше да зададе може би въпроса, да пита за подробности как сме си помагали.. Но да се каже, че сме правили секс – една дума е. И описва цялостно и ясно извършеното. Това бе вече тотално безвъзвратно и с ясни крайни последици. Затова, последните ми думи към Теди в опит да спася връзката си с Елена, изрекох :
– Теди моля те… Внимавай.. Просто вземе ли да ти влезне пак……. (докато тя откачаше отгоре върху пениса ми)
– Спокойно бе…. (без да каже и думичка повече)
Тя разбира се продължи да дивее върху мен повече от една минута.. Станаха две, после пет, после петнайсет.. двайсет….. защото вече бяхме отишли отвъд границата. Не можех вече да я спра, край… Силите ми, разума ми и нечовешката твърдост, която имах до сега бяха история. В края на краищата аз бях мъж. Колкото и да се опитвах да се въздържам в името на Ели и заради връзката ни.. в крайна сметка имах отгоре върху пениса си една възбудена женска вагина, която се втриваше със цялата страст в него, на която беше способна… И така, без да мога да я спра вече.. Малката правеше това върху мен… неспирайки, необезпокоявана вече 20 минути от моите забележки.. И понеже нищо не и казвах вече.. тя и затова не спираше… Използваше времето и момента колкото може! Аз в един момент просто погледнах долу… към гениталиите ни.. В отчаян опит да видя, да разбера… да се уверя, че съм и отвън, а не вътре… Не се виждаше обаче.. а и не можех да усетя… Там долу усещането на изтръпналия ми от търкане пенис бе вече едно и също… Вътрешно се успокоявах обаче, че все още не ми е влязъл в нея.. Че няма да ми влезе повече след онези три пъти от преди малко… Просто отчаяно се опитвах да вярвам в това.. А Теди продължаваше отгоре ми, изобщо не можех да разбера от нея.. тя нищо не казваше… просто дивееше над мен изпаднала в някакво тежко състояние… Аз гледах постоянно надолу… Там, в мястото при което половите ни органи се стимулираха един друг… докато откачах същевременно вътрешно от непреодолима страст и възбуда… А това продължи цял половин час, без да спираме. И аз, като цяло, вече го усещах като секс.. Удоволствието, което получавах, си беше чисто и просто… сякаш си правим секс… Но докато отчаяно се надявах и вярвах, че пениса ми е все още под нея, а не във нея.. Докато гледах постоянно там долу за да се опитам да видя къде съм… Тя от страст, от лудост, от сексуалните си подивели движения.. се повдигна леко от тялото ми.. Отлепи съвсем леко дупето си от бедрата ми.. И в този момент.. когато леко се повдигна… както гледах точно там… очите ми видяха.. видяха, че… пениса ми… стоеше… прав.. Стоеше сочейки нагоре, прав…. изправен, в посока към мокрия и вагинален възбуден отвор… Право към него.. Видях половината от него… онази част, която бе в основата му.. Понеже другата половина, заедно с главичката ми.. не виждах…. очите ми не видяха тази част от пениса ми… Просто защото… тя… бе скрита..

Вътре във МАЛКАТА !!

Следва продължение

Rating: 4.37/5. From 30 votes.
Please wait...