Дъщерята на моята приятелка 9

< на следващия ден след секса >

Спахме си чисто голи и двамата. Вече нямаше смисъл да спим облечени. А сутринта, в мига, в който се събудих, очите ми погледнаха право в нея… Спинкаше до мен като бебче.. Полу отвита..

И докато я гледах и и се наслаждавах… Отново се сетих за цялата лудост, която бяхме направили с нея.. Усмихнах се тихо, лекичко гледайки я.. И си казах – “Прекрасна е тая дивачка малка..” А тя взе, че се разсъни… Изпъна ръчички сънливо… А аз наслаждавайки и се, казах:
– О диваче.. Събудихме ли се?
– Мммм…. Май да… (сънливо)
– Ми хайде де.. Че няма кой да прави кафе… (избъзиках я)
– Хмм.. ти мен ли чакаш за кафето… (отвивайки се преди да стане)
И след като се отви.. полежа още малко така разсънвайки се до мен. След което се прозя веднъж силно.. изпъвайки се отново.. и разтваряйки по бебешки крачета на страни докато се изпъва сънливо.. като накрая натисна между краката си с две ръце… сякаш по навик.. по детски..

– Хах.. ти си като бебче, честно.. (възкликнах на глас)
– Хаха.. Защо?
– Ми гледай каква си.. Като едно бебе си точно, прозяваш се, протягаш се.. Разтваряш крачета насам натам.. Бебешорска ти работа…
– Хаха… е аз всяка сутрин така си се протягам.. Като съм си сама в легълцето особено…
– …И натискаш и путето ли протягайки се… Точно като бебетата.. (смеейки се)
– Хаха да и т’ва май… Ти пък как забеляза, аз не се и усетих даже…

И станахме, направихме си кафе.. И като цяло, не намирахме за нужно да се обличаме все още… Тя направи кафето, докато аз все още лежах в леглото.. След това ми подаде моето докато още лежах, а тя застана до прозореца с чашата в ръка, гледайки навън и каза:
– Хмм, днеска е хубаво времето.. Даже е топличко..
И отвори вратата на терасата.. огледа навън.. И реши, че ще седне на стола който бе там, за да си пие кафето.. Дори ме подкани и мен:
– Ела тука де.. Виж какво е хубаво времето…
– Ти как излезе голичка… Все едно си в някой хотел на морето.. (ставайки за да отида при нея)
– Е от тая страна няма кой да ме види тука… Иначе мислиш ли, че ще изляза така..
Застанах на прага на балконската врата и я видях… Тя бе седнала на стола, но понеже не искаше да стъпва долу, за да не си цапа крачетата.. си ги бе вдигнала горе.. А аз, щом я видях седнала така, нямаше как да не изкоментирам:
– Еха… Къде ги вирна крачетата така…
– Ми мръсно е долу.. не ща да се цапам..

– Мале.. че си си малка малка си.. ама верно си като бебетата.. Както ти дойде така си заставаш… (смеейки се)
– Еми така ми е удобно така заставам..
– Хаха… Само някой да не ти изпапка путето така както се е отворило…
– Отворена ли ми е..? (пипайки с пръсти там, вкара единия си за да провери набързо) ..Олее, май доста секс сме правили… (осъзнавайки, че и стои разкрит отвора)
– Ми доста време беше наистина.. А и ти си толкова ненаситна, че още искаше…
– Хаха… Честно човек.. ако ме беше чукал още един час нямаше да ми пречи… (пипайки се за путето докато го казва)
– Мале каква си ненаситна…

< 30 мин. по-късно >

Още бяхме голи. Стояхме си така. Беше топло, бяхме почивка.. И като че ли не намирахме за нужно да се обличаме докато сме си вътре.. Същото правехме и с Ели вкъщи – повечето пъти се обличахме с нея чак следобяд, когато сме си сами вкъщи. А по едно време, Теди беше застанала срещу лаптопа, който стоеше на шкафа и се опитваше да го пусне.. Но понеже той трудно зареждаше, беше бъгав.. и тя се беше опулила срещу него в опити да го подкара, докато го храни същевременно:
– Оф дейби… как можах да се прецакам с тоя боклук…
– Еми ти си го избра.. Аз ти казах тогава да си вземеш Lenovo-то. Сега щеше да имаш четириядрен лаптоп вместо двуядрен.. То това дето го купи е няк’во извръщение на техниката…
– Ами нали уж е Sony… Ебаси Sony-то човек, то не ще да зареди…
– ..А и Windowsa си си омацала яко.. Отдавна съм ти казал, че е за преинсталиране.
– Оф абе.. Ще си купя нов направо като се прибера…
А докато се ядосваше и се бе вторачила в него.. Аз в действителност зад нея се наслаждавах на уникална гледка.. Както се бе навела към шкафа.

– Оф ела да го видиш бе човек.. Излизат няк’ви неща тука.. Кое да натисна.. че ще го ударя вече..?!
Аз станах от стола и отидох към нея да и помогна. Само, че още докато бях зад нея.. не се стърпях и както и беше дупето.. Наведох се и я цунках между бузките и.. същевременно леко я лизнах.. и я смучнах набързо при путето… А тя само погледна в мен усмихната и леко очудена… и само каза “Ц-ц-ц..”

Малко по-късно бе влязла в банята да се къпе. А когато излезе, започна да си суши косата със сешоара срещу огледалото в стаята ни.

И докато се сушеше, ме заговори:
– Мале от кога не съм си правила голи селфита…
– Хахах.. Е тии… сериозно ли.. ?
– Да бе, сетих се сега като се гледам в огледалото.. Преди си правех много често.. Ама после ги триех повечето де.. Хахах…
– Ц-ц-ц.. Тийнейджърска ти работа..
– Е да.. Пращала съм и на гаджетата даже..
– ..Да им се радват, а..
– Пфф нека се радват.. Я виж.. апаратчето в чантата ли е при тебе.. Да се щракна един два пъти докат’ съм се съблякла.. Хахах…
– Мале.. Сега ли ти дойде музата да се снимаш гола.. (ровейки в чантата за да го намеря да и го дам)
Намерих го и и го подадох.. А тя застана срещу огледалото, позира кифленската.. И нащрака няколко снимки. След което естествено отдели двойно повече време да си ги разглежда и да ги преценява. Тогава дойде при мен и започна да ми ги показва и да ме пита:
– Я виж.. Кажи само кои да оставя според теб.. (разлиствайки ги)
– Чакай де ти много бързо ги прелистваш.. как да видя..

Разглеждах и дори лично голите селфита на Теди.. Показваше ми ги, за да и кажа на кои е излезнала по-хубаво.. Вече не знаех дали трябва да се чувствам по-скоро привилигирован, или по-скоро подложен на постоянни изпитания..

След като свърши със селфитата, седна на дивана и започна да си лакира крачетата голичка.. Което и отне около половин час поне.. А понеже трябваше и аз да ходя да се изкъпя, я оставих да си се лакира и отидох в банята.

< 25 минути по-късно >
Бях се изкъпал вече. Влезнах в стаята, а тя си лежеше на канапето.. отвита. Аз обаче бършейки се.. реших, че ще трябва все пак по някакъв начин да я подканя да се облича поне понякога.. и и казах:
– Тедка ти хептен спря да се обличаш май.. От както си излезнала одеве от банята още не си се облякла..
– Е топло е тука човек.. к’во да се обличам, в стаята съм си. То и без т’ва още малко ще си лягаме.. за къде да се обличам.

А тя пък… ама толкова сладка бе, лежейки така невинно на канапето.. Цял ден ходеше голичко това лудо момиче около мен.. пред очите ми.. Но този път вече в повече ми дойде гледката.. и както си се бършех.. оная ми работа тръгна да си щръква…

А тя видя това, докато си лежеше.. Засмя се гледайки ме.. И каза:
– Ихаа.. К’во ти щръкна изведнъж…
– Ми ти си цял ден гола тука.. как да не ми щръкне накрая..
– Хаха.. Аз ли съм виновната?
– Ми ти.. цял ден чисто гола жена да се върти около мене.. Как мислиш?
– Е к’во да се обличам човек.. Казах ти.. Пък и с теб не ни е срам вече.. Секс правихме ебаси.. от какво да ни е срам.. Мога да се отпусна и да си стоя пред теб както си стоя в нас като съм сама..
– Ми… Права си.. То веднъж прави ли се секс..
– Ми.. така е.. (потвърдително) ..И то.. въпреки, че сме правили.. то ми се прави пак… Ахахах… Ебаси все едно не съм правила вчера..
– Ах ти.. Ми ти си ненаситно… Ама пък и.. Толкова време дето не си правила, то сега ти трябва през два часа да го правиш, че да се наситиш…
– Ухаа.. През два часа знаеш ли колко добре ще ми дойде…
– Ама ще ти стои после още по-отворено путето.. Даже една седмица.. така ще си стои.. (смеейки се)
– Нищо и няма.. важното ще е, че се се е наситила на чукане… Хич не ме интересува колко разтворена ще стои после.. Хаха… (пипайки си я докато го казва)
– Ми то виж.. Днеска цял ден те виждам, че ти стои още разтворена.. Както си отвориш малко крачетата и се вижда дупчицата… А снощи прави секс само веднъж.. за има няма един час само…
– Ми да.. Само един час.. а не съм правила от месеци.. (разтърквайки инстинктивно клитора си докато лежи) ..На теб не ти ли се прави пак.. гледай как ти щръкна..?
– Охх… Какво да ти кажа.. Мислиш ли, че не ми се прави… като те гледам цял ден чисто гола да ми ходиш насам натам… Още сутринта като седеше на стола на балкона.. като ти гледах разтворената дупчица.. Ми идеше да скоча да ти я изчукам набързо…

– Малее.. дивак.. (смеейки се) ..Ми да си ми я изчукал де, какво толко… Защо не го направи като ти се е искало.. Така си се стискал.. горкичкия. Като ти се доправи.. казвай ми.. И без т’ва като съм гола.. нищо не ти пречи. Като ти се доправи секс мушкаш си го набързо и.. си готов.. Няма от к’во да се притесняваш.. Хахах…
– Теди по тая логика.. За тоя един месец дето ни остава тука.. знаеш ли колко много пъти ще ми се доправи секс…
– Ми хубаво де, нали съм постоянно около теб.. Нощно време спинкам гола даже… На мен не ми пречи, като ти се чука мушкаш си пишлето и готово… Няма да се стискаш..
– ..То аз ако реша да не се стискам.. Ако реша да правя секс така.. когато ми се доиска… Трябва да ти го мушкам на ден по 3-4 пъти.. Както не съм го правил няколко месеца…
– Ми през деня едва ли ще можеш.. като сме по цял ден на работа.. (смеейки се)
– Еми и да не е през деня.. Ама нощем.. като ми се доправи… А то всяка нощ ми се прави като си легнем…. (признателно)
– Ми ще го правиш всяка нощ ако ти трябва… Казах ти, и без т’ва гола спя… колко му е.
– Хаха… Мале ще ме направиш да припадна… Да де ама.. нали се сещаш, че като почна да те чукам, за да свърша.. То това няма да стане за 5 минути.. Поне половин час ще е.. двайсе минути…
– Ихаа… Само да знаеш, че.. чукаш ли ме повече от десет минути.. и на мен ще ми стане хубаво… Така, че да си знаеш.. (смеейки се)
– Ами… Аз за по-малко от десет минути много рядко мога да свърша…
– Ми в такъв случай… Ще трябва и на мен да ми става хубаво всеки път… Хахаха….
– Ахахаха… (разсмях се и аз) ..Честно… доправи ми се секс и то много докато ги говорим тия простотии…
– Ми казах ти… Като ти се доправи прави… хич не се притеснявай бе човек.. Хайде ела, виждам те, че ти се е надървил и не издържаш… (приканвайки ме да дойда към нея)
И аз.. Нямаше как да издържа на желанието. Свалих кърпата от тялото си и надървен.. Тръгнах към нея.. Легнах до нея, започнах да я галя… Тя се засмя.. Засмях се и аз. Разтвори крачетата си веднага в страни.. започнах да я пипам между тях, да разтърквам… След което веднага се спуснах между тях и започнах да я смуча по путето.. При което тя каза:
– Охоо… Е така вече.. и на мен ми правиш да ми е хубаво и… Да знаеш, че сега няма да те пусна тоя път.. докато не ме изчукаш хубаво…
– Ах ти… Колко секс ти трябва на тебе бе бебе…
– Хахаха… Не знам.. много май…

И като започнахме… полудяхме. Това беше един от най-дългите сексове, които бях правил аз самият изобщо! И съвсем не бях очаквал, че този рекорд ще го поставя със 15 годишно момиче.. Но тя не даваше да спирам, тя самата! Близо три часа и половина се чукахме.. а тя през цялото време не ми даваше да спирам.. не ми даваше да и го вадя.. не ми даваше да намалявам темпото.. изобщо не ми даваше да и го изкарвам от путката… Теди беше чиста нимфоманка.. За мен колкото и да не бе правила секс, колкото и да бе млада… Това беше прекалено! Тя искаше още и още и още… Три часа и половина викаше за още! Свърши десетки пъти… Опръска всичко наоколо отново.. И двамата бяхме станали вир вода. Смехихме може би двайсет пози.. какво ли не направихме….. А накрая… понеже тя не ми даваше да се махам, не ми даваше да спирам и да и го вадя… Беше ме приклещила под себе си.. беше върху мен и ме яздеше като обезумяло животно на кокаин… Стенеше, викаше…. свършваше отгоре ми и ме мокреше пръскайки.. Но не спираше заради нищо… А аз не можех да издържа вече… Оная ми работа щеше вече да експлоадира, а тя не искаше да спре.. И вече когато усещах, че не мога… И казах:
– Теди.. Теди стига моля те! Спри за малко защото.. Край… Свършвам, Теодора спри се…! Чуваш ли ме!
А тя просто прошепна тихо: “..Не мога…” И продължаваше… Тогава не успях вече да издържа… Тя не искаше да спре… И аз.. Аз не успях да си въздържа спермата вече… И тя бликна… Бликна така както Теди ме яздеше дивашки… Тя разбра, че се изпразвам в нея в този момент… И само се засмя страстно, но изобщо не се спря.. Всичко и отиде навътре в путката… И дори след като се изпразних, тя не спря още десет минути….

В тази вечер, след секса, дори се наложи да викнем такси от града, което да ни закара до някоя аптека, за да купим противозачатъчни. И всичко това заради подивелия тийнейджърски акъл на малката. Но това не бе края на лудостта. Имахме още един месец престой там, през който месец с нея… не спирахме! Не спирахме да правим секс.. Всяка нощ. На всяка почивка по два-три пъти през деня поне… Откачихме с нея от секс.. Цял месец, без да спираме… Беше се наложило да се запасим с още противозачатъчни, понеже тя не можеше да прави секс като хората.. Тя започваше да прави и не можеше да се спира, без значение какво ставаше.. В един момент путката и бе свикнала постоянно да има моя сперма вътре в нея.. Тийнейджърското и путе.. едвам издържаше на това постоянно чукане.. Отвора и нямаше време да и се притвори.. Когато и да си разтвореше краката.. там стоеше едно постоянно разкритие.. Защото ние просто се смазвахме от секс.. Правехме секс навсякъде, правехме го в банята, правехме го в стаята, правехме го дори в тоалетната.. Правехме го навсякъде, по всяко време и по всякакви начини, за които можехме да се сетим…

Не спирахме да го правим… Чак до деня, който бе последния от престоя ни на Острова. Деня, в който най-накрая, започнахме да събираме багажите по куфарите.. И да опразваме с носталгия.. стаичката си, в която живяхме толкова време там.. Също както опразних и съвестта си към Елена, с която щяхме да се видим само след няколко часа.

“Чао Англия…” -казах качвайки се на самолета, рано сутринта в последния си ден от присъствието ми на Британска земя.

< София ; Ден втори след завръщането на Българска земя >

Колко сладко е да се събудиш в своето си легло вкъщи, в България. Там, където принадлежиш. И колко по-сладко е да се събудиш в твоето си легло, и то до любимия човек. Просто безценно!

Бяхме се прибрали вечерта на предния ден. Но понеже бяхме изморени с Теди от дългото пътуване, не успяхме да полеем подобаващо завръщането ни. Събрахме се единствено вечерта на масата тримата, поговорихме си, разказахме на Елена как сме изкарали.. пихме по 1-2 чашки.. И малко преди полунощ всички бяхме в леглата вече. Но на мен така ми се спеше и толкова бях изморен, че не успяхме да правим дори секс с Ели, въпреки, че толкова много бяхме настървени един на друг. Сутринта обаче…

< 09:12 >

Сутринта отворих очи докато Ели още спеше. Принципно си бях наумил да се събудя още по-рано, за да можем да правим секс с нея преди да се е събудила малката. Но имайки в предвид, че Теди ставаше обикновено чак към 11, имахме време. И още както се събудих, се обърнах към Ели.. и директно си пуснах ръката между краката и. А само след секунда, тя изсумтя сънливо.. и още сънена, ги разтвори на страни усмихвайки се и изпъвайки се.
– Мммм…. (сънена) ..Бях забравила какво е някой да ме пипне там още докато спя…
– Хах.. И аз бях забравил какво е да има някой, който да пипна там докато спи… (прелиствайки спомените с малката и осъзнавайки как нагло лъжа)
– Ах ти.. Теди станала ли е.. колко е часа?
– Не е.. Рано е още, едва 9.
– Оле закъсняли сме даже.. Направо се мятай върху мен.. че сега като почнем, ще го правим до обяд поне…
– Милото ми.. Толкова ли много си прещракала за секс? (заставайки вече отгоре и)
– А ти как мислиш… Путката ми реве вече… (смеейки се)
– Ахахах… Мале горката.. Е самичка не си ли помага от време на време?
– Е много ясно.. Но то… само с порно не става.. Хахах… Аз съм си голяма жена, на мен ми трябва редовен секс.. Така, че сега изобщо не ми губи времето да ме подготвяш… Аз съм подготвена от преди два месеца… Хахах… Направо си го искам навътре и то на момента…
– Ем.. Да не те ли лижа? Направо да… .
– (прекъсвайки ме рязко) ..Илияне бе вкарвай го навътре! (на по-висок тон дори)
– Мале… Ц-ц-ц.. ти си полудяла… Защо викаш така, малката хем ще те чуе хем ще я събудиш..
– Хич не ме интересува… Започвай да ме ебеш, че ще те удуша иначе… (смеейки се)
– Ами ако не искам да ти го вкарам… ?? (дразнейки я, застанал над нея между краката и)
– Оффф навирай си скапания кур навътре, че…. (хващайки ми го с ръка, набързо и грубо ми го дръпна и го натисна в отвора си там)
– Мале колко си ненормална ти.. Чак бях забравил.. (смеейки се)
– Охх.. Това е друго вече… Оле от кога не съм усещала това там.. Мале… (примирайки с очи още при първото проникване) ..Натискай навътре до края… вкарай ми го целия, искам да усетя навътре…. Натисни силно…
– Ако знаеш и аз колко време чаках за да те усетя така… (въпреки, че усещането да съм си го вкарал в нея, бе досущ, неразличимо от усещането да съм си го вкарал в путката на дъщеря и, просто и двете бяха абсолютно еднакви отвътре)
– Чукай ме.. Чукай ме колкото сила имаш… Искам да ме разбиеш…! Три месеца те чакам… едвам съм издържала.. Сега ме скъсай..!
При което започнах директно.. веднага да я блъскам колкото сила имам. Без любовна игра, без целувки и милувки, без предварително възбуждане.. директно груб и яростен секс! Тя го искаше. Не можеше да чака, не можеше да издържи.. Искаше директно – лудо и бясно чукане. Милата ми, сякаш в момента засищаше неистов глад, който е търпяла с години. Започна веднага, още на първата минута блъскане да стене. И то на глас. Очаквах, че ще и трябва поне минута или две за да се възбуди.. Но не, тя направо си беше възбудена още щом започнахме. Ужас…! На всичкото отгоре не спираше да повтаря “по-силно, по-силно, по-силно…!” Искаше толкова силно да я блъскам, че да я разбия… И това и правех. Блъсках я в леглото толкова силно, колкото изобщо можех… А това разбира се се чуваше и то много силно. Не само в стаята ни, но и в целия апартамент… И дори може би в съседите. Затова и казах докато я чуках:
– ..Нали знаеш, че се чуваме навсякъде в момента….
– Знам.. Не ми пука.. Всички знаят, че те е нямало три месеца, и че тук има жена, която не е правила секс през тези три месеца…!
– Да, но не говорех само за комшиите.. Ами и Теди оттатък чува.. Даже сто процента сме я събудили вече…
– Еми.. Какво да направя сега, да я изгоним навън ли..?! И тя също знае, че не сме правили секс от три месеца… Голяма е, ще разбере..
В този момент инстинктивно се обърнах да погледна към вратата на спалнята, притеснен от това, че блъскането на телата ни се чува така силно.. И когато погледнах там.. осъзнах, че до сега всичко, дето правим, сме го правили на открехната поне 30см. врата. И веднага казах на Ели:
– Абе вратата ни е отворена даже… ти не виждаш ли?!
– Е от къде да знам, че е отворена?! Може аз да не съм я затворила като ставах да пишкам през нощта.. То като съм сънена…
– Офф… Не стига, че се чуваме толко ами… (забавяйки темпото)
– ..Престани да гледаш в шибаната врата и ме чукай! Много ме дразниш като започнеш да се занимаваш с други неща докато правим секс… Хайде съсредоточи се в мен и престани да гледаш насам и натам и ме чукай като хората!
– ..Ама не, че гледам насам и натам просто малката ще ста…
– ..Я лягай под мене!

Издразних я. Бутна ме на леглото и седна отгоре ми. Започна да ме язди като обезумяла. Изобщо и не ме остави да довърша. Просто исках да и кажа, че в един момент малката ще стане, и излизайки от стаята си по коридора, няма как да не погледне през отворената врата и в нашата стая. Но Ели беше страшно опианена от възбуда и изобщо не искаше да ме чуе. Нахвърли ми се отгоре като отвързана разгонена дива тигрица. А аз от своя страна не можех да и устоя… Тя ме чукаше в пъти по-добре, от колкото една порно актриса се чука по време на снимки. Елена наистина можеше да сложи в малкия си джоб повечето популярни порно актриси..

Тя бе от малкото жени, които можеха да правят секс не само с оная си работа, но с цяло тяло. Всеки сантиметър от тялото и, всеки мускул, всяка извивка ПРАВЕХА секс… Тя се превиваше, извиваше кръста си, гърба си.. Дупето и не спираше да се кълчи отгоре ми.. Не спираше да ме лиже.. Ръцете и не спираха също, ту клитора и търкаха ту ме хващаше за пениса, ту за топките ми.. Не спираше и да стене, не спираше да ми говори мърсотии.. на глас.. Не спираше да ме подканва.. и да иска още и още секс… Не задържаше нищо в себе си, тя просто изкарваше всичките си желания и 100% от възможностите си на показ. Нямаше нищо, което да прикрива. Правеше ли секс – отдаваше цялото си АЗ, без да пести. Не и пукаше. Съвсем не беше от онези жени, дето си мислят, че като покажат това на какво са способни и изкарат сексуалните си способности пред мъжа, без да ги спестяват.. то той ще ги помисли за курви. Не. Елена не приемаше така нещата. За нея секса беше 100% секс. Не оставяше нищо скрито в себе си и взимаше от момента с пълни шепи, колкото може повече… По този начин продължавахме да се чукаме. Дивашки. Лудо, като обезумели.. Докато в един момент… и двамата чухме.. Че вратата на стаята на Теди се отваря.

При което веднага хванах Ели с две ръце за таза докато ме яздеше като луда.. задържайки я за да намали темпото.. Тя обаче в същия момент щом я хванах.. ми избута грубо ръцете от себе си.. и продължи в същото дивашко темпо. Беше толкова опианена.. Не можеше да се спре.. Но и казах:
– Абе маклата стана… Не чуваш ли ?!
– Престани !!
– Ели.. спри за малко, осъзнай се! (шепнейки, знаейки, че Теди ходи вече в коридора срещу стаята ни) .. Вратата ни е отворена?!
При което Елена си сложи ръката на устата ми за да млъкна.. и със затворени очи продължи да се ебе върху мен.. казвайки:
– Дразниш ме.. ! Няма да дойде тука, бъди спокоен.. много добре знае, че правим секс..!
Aз нямаше какво вече да кажа. Все пак в крайна сметка тя и беше майка, на нея трябваше да и пука. Но просто щях да се почувствам сконфузно, когато Теди мине покрай стаята ни отивайки към кухнята да си прави кафе.. Защото знаех, че от любопитствто, макар и за секунда щеше да надникне минавайки покрай открехнатата врата на спалнята ни. И след малко точно това стана. Докато Елена се чукаше отгоре ми, Теди мина.. Чухме я. Дори и двамата с Ели я видяхме как минава покрай вратата ни и… как погледна набързо към нас за секунда засмивайки се тихичко… А като отмина.. се засмяхме и ние.. Смеейки се Ели дори сложи пръст пред лицето си казвайки ми “Шшшшт..” Помислих си “какво шшшт, то тя ни видя с очите си вече..” Но Елена не спря. Изобщо и не намали темпото. Дори и стана мешно, че дъщеря и я видя. Не, че и на мен не ми стана смешно де… Не, че и на Теди не и. Но пък си беше тъпо, наистина. Нищо не пречеше поне да стане да затвори вратата, но… Тя беше откачила, не искаше да стане от мен! Няколко минути по-късно, когато малката вече си бе направила кафето в кухнята, я чухме отново да се задава, крачейки обратно към стаята си. При което пак казах на Ели:
– Спри поне за малко да си влезе де!
А вместо да ми отвърне.. отново сложи пръста пред устата си казвайки ми “Шшшт..” и продължи да се чука.. Единственото, което направи, бе да придърпа леко одеалото към таза си.. За да не ни види малката поне точно там… където най-не трябва. А Теди този път минавайки покрай стаята ни.. с чашата в ръка, не само погледна отново за секунда през вратата.. Ами и каза гласно:
– Ейй диваци диви… (смеейки се, отминавайки вратата ни вече)
– Тихооо, и децата да си влизат в стаята… (провикна се майка и, смеейки се също)
– Хах, ще си влизам ако искам… (отвърна смеейки се нагло на майка си от там)
– Абе вие не сте добре и двете честно… Нещо ви има.. (казах на Ели докато се чукаше отгоре ми, чудейки се на акъла им как майтапчийски си общуват дори и в такива пикантни моменти)
– А ти пък си много добре, така ли ?! (смеейки се)

Секса ни продължаваше така вече над 40 минути. Ели не спираше да вика, дори на моменти направо крещеше по време на оргазмите си.. Изобщо не и пукаше колко се чува. Сякаш го правехме в дън гора, където нямаше жива душа. И точно когато ми се труваше, че заради нас малката не смее да си излезе от стаята… Чух вратата и отново да се отваря. Е, явно смееше. И не само. Чух, че отново се насочва по посока стаята ни и си мислех, че отива пак към кухнята… Но грешах. Ели също я чу, и отново заметна телата ни небрежно с одеалото. Но Теди този път не отиваше към кухнята. Крачейки към стаята ни, този път застана пред открехнатата врата… Аз и майка и се обърнахме също към вратата.. И видяхме малката.. да държи телефона си… насочен към нас… ухилена до уши… сложила едната си ръка на устата си.. миг преди да се изсмее изродски… Снимаше ни! А в този момент майка и се спря за миг върху мен и на висок тон и каза:
– Теодоро! Я стига си се лигавила и си отивай в стаята!
– И к’во, като ходя в стаята пак ви чувам… (смеейки се, не спираше да ни снима през вратата)
– Добре как не те е срам да го правиш това сега… Много добре знаеш, че с Илиян не сме правили секс от три месеца.. Нужно ли е да се бъзикаш така, кажи ми?!
– Бе аре бе хора… к’во сте се гипсирали.. Хахахах… Една снимка ще ви щракна само за спомен, к’во толко…
– Теди не ме взимай за толкова проста.. И аз имам смартфон, много добре зная, че правиш клип в момента…
– Ахахахах… (изхили се малката) ..Е то все тая, дали клип или снимка…
– Ох хубаво.. Теди.. Хайде моля те маме, хайде ходи си в стаята да мога да правя секс като хората… Остави ни на мира за малко… Знаеш, че три месеца не сме се виждали двамата, че имаме нужда един от друг…
– Хаха, чух вече.. То ти свърши четири пъти ако съм ти ги броила правилно… (дори влизайки леко през вратата вече и държейки телефона насочен към нас)
– Хахах… (разсмя се и майка и) ..Ами не, не бяха четири, явно не си ги броила правилно.. Пет бяха всъщност.. (смеейки се, започна пак леко да се движи отгоре ми от възбуда, говорейки за оргазмите си, въпреки, че малката вече бе в стаята ни)
– Оле изпуснала съм един път значи… По моите изчизления ако го правите още един час, общо ще си свършила цели 11 пъти… Ахахахах…. (снимайки ни)
– Ти сега затова ли дойде, да ми броиш оргазмите?
– Хаха, не.. Стана ми скучно просто и реших да дойда да ви дразня малко…
– ..и да ни снимаш ?? (отвърнах аз прекъсвайки я, гледайки строго в нея, за разлика от майка и)
– Да, и т’ва… (разлигавено хилейки се)
– Хайде Теди стига, остави ни.. Че ще вземе да му спадне, че го притесняваш… И после ще трябва да те набия… (при което и двете се захилиха, сякаш за моя сметка)
– Хахаха… Ти нали знаеш да му го вдигаш и като му спадне… (лигавейки се отвърна малката)
– Оо знам и още как… (усилвайки темпото отгоре ми)

Не можех да повярвам… Не можех! Не можех да повярвам, че се намирах в ситуация, в която Елена правеше секс с мен, качила се отгоре ми.. Докато малката е в стаята ни.. и на всичкото отгоре от лигавщина ни снима с телефона си. Знаех, че Елена е много възбудена в момента.. знаех, че няма нещо на света, което да я спре да прави секс в такъв момент.. Но явно и присъствието на Теди не можеше да я събуди от това опианено състояние. Вярно беше също, че двете си бяха супер близки, не като майка и дъщеря ами.. Като супер близки приятелки си бяха, нямаха тайни и задръжки една от друга.. Но, дори и това ли ?! Единствено имахме леко захвърлено одеало около таза на Ели.. което уж пазеше да не види Теди как точно се чукаме.. Но всичко останало ни бе на показ.. бяхме си чисто голи с Елена все пак. На всичкото отгоре двете си се бъзикаха, говореха си през това време.. Очаквах майка и да я изгони категорично от стаята… но не, явно на Ели не и пукаше толкова, че дъщеря и е там.. Не и беше и толкова важно, че ни снима… Не можех да повярвам! Вярно, че много пъти ни бе чувала малката да правим секс и преди, вярно, че не се притеснявахме кой знае колко от нея.. Но това сега.. това надмина всякакви граници. А те двечките продължаваха да се бъзикат една друга, когато малката вече бе влязла право до нас, при леглото ни и ни снимаше ухилена до уши..
– .. Теди притесни ли се от тебе и да му спадне оная работа.. съвсем сериозно ти казвам, че ще те набия! (уж сериозно, но се захили пак)
– О т’ва мен не ме късае… (смеейки се)
– Теб не те късае, но на мен знаеш ли колко много секс ми трябва след тия три месеца.. А ти избра “най-подходящия” момент да дойдеш да се лигавиш… Много умно… (без да спира отгоре ми) .. То принципно на мене не ми пречиш маме, ама нали се сещаш, че него го притесняваш така.. (по-сериозно, опитвайки се да и обясни)
– А да бе де да, знаеш ти дали го притеснявам.. Две жени в стаята….. Може пък да е обратното.. (каза набързо без да се замисля, уж майтапейки се.. При което аз направо се сковах.. но в следващия момент, когато и двете се разсмяха, се успокоих)
– Аа така ли било перверзниче малко ти.. Дошла си тука да ми го възбудиш още повече ли..?! (отвърна лигаво майка и смеейки се, засилвайки темпото над мен)
– Ахахах… Оо не знам не знам… Ако се възбуди повече не е мой проблем… (смеейки се, без да спира да снима)
– О той ако се възбуди повече.. по-добре за мен, нали бебе? (гледайки в мене докато ме чука)
– Ели…… ?! (не знаех какво и що да отвърна)
– ..Я си кажи честно, възбуждат ли те две жени в стаята..? (смеейки се, ме попита Елена като на майтап)
– Абе… Ели…?! Какви две жени бе.. моля те! (тихо, шепнейки и само на нея) …Жени… дете на 15.. ти.. жени ?!
– Абе на 15… ама си е жена и тя нали се сещаш..

В този момент малката седна дори накрая на кревата ни.. ухилена яко.. и необезпокоявана продължи да ни снима. Майка и пък явно не се притесни…. Опианена от възбудата просто продължаваше да прави секс възседнала ме отгоре. Това продължи около 4-5 минути.. Докато Теди не реши да стане, за да ни хване и от друг ъгъл. Но понеже стоеше при нас все още по халатчето си с което спи.. още не се беше облякла.. Ставайки от леглото.. то и се разтвори леко отпред.. връзката му се развърза почти… Откри и се леко едната гърда и.. тялото надолу… дори и се видя за миг част от триъгълника отпред… А майка и на момента изкоментира:
– Ауу… Я да видим кой е спал гол през нощта…
– Ахахах.. Е не спах гола.. (опитвайки се с едната ръка да си притвори халатчето отпред, докато с другата снима) ..По халат спах…. (леко засрамена)
– По халат ама.. и по голичко путенце.. (отвърна майка и смеейки се) ..Видя ти тука Илиянчо цицката без да иска сега, види я ли?… Хахаха…
– Еми той пък да не гледа там.. (отвърна на майтап троснато)
– Нищо нищо.. Тъкмо да се възбуди още повече милия ми… Да има сили да ме чука като звяр бебето ми.. (отвърна без капка задръжки пред дъщеря си)

Следва продължение….

Rating: 4.14/5. From 14 votes.
Please wait...