Ева фантазия – част 1

Striganye

Фантазия с Ева.(Историята е измислена, а не истинска)
С Еви бяхме в една гимназия, тя в А паралелка, а аз във В. Класовете ни не се харесваха особено, поради някакви отношения на класните ни ръководителки. Тя си имаше гадже още от 10-ти клас и още тогава знаех, че е забранена територия. Е да, ама то забраненото е най-сладко. А като се сетя и за оная екскурзия първия срок на 10-ти клас, точно преди да се хванат с нейния, още ми се подкосяват краката и кръв изпълва пакета ми до неузнаваемост. Не знам дали е срамно, но понякога, много рядко, мастурбирам и фантазирам за какво се случи тогава и какво още можеше да стане. Винаги ме удря такава емоция, че пръскам сперма като градински маркуч. Не мога да си обясня какво точно има в това момиче, но адски ми действа.
Та вече 8 години тя е с нейния си, аз имам връзки, приятелки с привилегии и от време на време някоя свирка или едно бързо в някоя дискотека. Нищо кой-знае колко сериозно. Стандартните неща за един 25-6 годищен. От време на време се засичахме в обща компания, но тя винаги води Алекс с нея, а като видя, че една жена е с мъжа си, дори не я поглеждам. По-тъпо ми става, защото знам, че нещата, които аз си представям в главата, най-вероятно тя ги прави, но с него. В последната половин година все по-често ни се засичаха пътищата по разни домашни или клубни партита и все по-често общуваме, макар и на произволни не толкова лични и интимни теми. Нови песни, промоции, нейните инфлуенсърски неща, чат-пат спомени от училище. Имахме си номерата, но се чувахме само ако ще правим някаква организация за излизане с други хора.
Предния петък бяхме на рожден ден у една обща позната, изкарахме си много яко. Поне аз, де, тя май нещо се сдърпа с Алекс и втората половина на вечерта не беше особено в настроение. Аз обаче си изкарах идеааално. На рожденичката подарих един пъзел със замък, тя много си пада по такива, а една от приятелките ѝ ми подари перфектно продължение на нощта у нас. Дори не знам какво стана, това момиче го виждах за пръв път. Не разбрах откъде е дошла и чия приятелка е, но цяла вечер на партито си намираше повод да ме проследи до тоалетната или като излизах да пуша и идваше къде да ми пусне език или да ме гризне по врата. Веднъж даже си вкара език в ухото ми и аз направо откачих. Исках да я изпердаша още там, защото това адски ме възбуди, но още по-възбуждащо ми действаше да се “натъкваме” с тази въпросната на Ева и Алекс, които очевидно не се разбираха на моменти, а и да си правя моите си възбуждащи неща пред Ева ми действаше страшно мотивиращо. Все пак толкова пъти бях ставал свидетел как тя и нейният показват страст и понякога разкрепостеност докато сме излизали по купони. Сега беше моят ред просто. Както и да е. Вечерта свърши, аз също, даже 3 пъти с мацката от партито. Веднъж в устата, веднъж на лицето, а веднъж я опръсках хубаво от катеричката чак до брадичката, ама това беше първият път и бях много на зор. Но не това е важното в историята.
Вторник Еви ми писа в месинджъра да се видим в “нашето кафе”. Това е едно кафене на Витошка, в което хората от общата компания се събирахме понякога, когато щяхме да ходим на клуб след това или пък да организираме парти и подарък изненада за нечий рожден ден. Уговорихме се за 4 следобяд, защото този ден си бях пуснал половин ден отпуск, за да си свърша мои си работи, та приключих работа в 2 на обяд, хапнах и си хвърлих душ. Стана 3 и нещо и тръгнах към “нашето кафе”. Моите си неща можеха да почакат час време, колкото обикновено продължават организациите за изненади. Той Ники скоро се пада да има рожден ден, явно това щяхме да говорим, изобщо и не бях питал. Хванах метрото и 2-3 спирки преди да стигна на Сердика, Ева ми звънна. Много беше шумно и успях само да разбера, че не е готова и ще трябва или да я почакам 30-тина минути, или да отида до някакъв адрес, който е близко до Витошка. Казах ѝ да праща адреса, хем и тъкмо беше почнало да вали, не ми се разправяше с висене под някоя козирка. Прати веднага локацията и отидох там. Беше адресът на квартирата ѝ.
Позвъних на звънеца, който ми беше написала, тя ми отвори от домофона и се качих направо без асансьора. Тя ме чакаше на вратата на апартамента, но не беше усмихната както винаги. Нещо ѝ имаше. Покани ме да вляза и да изчакам докато тя си измисли с какво да се облече, че нали е жена и все “няма какво да сложи”. Най-фрапиращото нещо, което видях като влезнах беше, че имаше чаша с уиски на масата. Веднага викнах “О, Алекс, к’во става, къде се криеш, сам си къркаш”. Тя ме погледна изпод събрани вежди и ме сряза “Не е на Алекс, той няма вече да пие и капка тук, аз си я сипах”. Бях шокиран, защото тя НЕ пие по принцип от много време насам. Много малко пъти съм я виждал да обръща по някоя чаша розе или шампанско, но не повече.
-Бъзикаш ли се, ти не пиеш?!
-Не бе, имаше останало тук малко от Алекс и реших да си капна малко, да видя какво му харесвате толкова.
-Ама, станало ли е нещо, какво беше тва, че Алекс няма да пие тук?
-Разделихме се, ама не ми се говори затва…
-Гледай сега, аз съм тук, за да организираме на Ники изненадата за РД-то, ама мога и да изслушам макар и не толкова близка приятелка и евентуално да дам съвет, чувал съм, че така се прави. – пошегувах се аз тактично.
-Абе то така, ама знам, че мъжете не обичате да сте “кошчета за душевни отпадъци”, няма какво да те мъча. Ама ако искаш си сипи едно поне да ми правиш компания.
Станах и си сипах едно, сложих си и лед, тя ми показа къде е хладилникът.
-Аре, наздраве тогава, не знам за какво пием, но пием. Поне ще те гледам да не свършиш някоя глупост докато съм тук, хаха
-Абе, ще свърша аз, ти все се напиваш по партита. – Пошегува се тя.
-Е, да, сам, необвързан човек на парти какво друго да прави?
-Да, така е, сега и аз ще знам какво е. – Пошегува се тя. -Абе, не е лошо това уиски, не знам що съм се дърпала преди. Това ми е втора чашка и как хубаво ми действа… – Отново с лек намек за обръщане на разговора продължи Ева.
-Не ти се говори много, ама май натам вървят нещата, хайде казвай да оправим тия проблеми, че ми е криво да те гледам такава омърлушена, давай, ползвай ме за ‘кошче’ за какво беше там, дет го каза преди, напълни ме – пошегувах се аз.
-Чакай малко да си поприбера дрехите, че няма къде да седнеш, голяма сам какафония. – Еви взе голяма купчина с рокли, бюстиета и бельо от леглото и ги хвърли в отворения гардероб, пред който стоеше по един дълъг халат, който я покриваше от глава до пети.
-Карам директно, щото вече ми е паднало пердето от това уиски, а и честно казано май нещата ми се изясниха само за 2 дни. С Алекс се разделихме! Ето, казах го, не беше трудно. Само на нашите им казах, ама те много много не се впечатлиха. Накратко, нещата не вървяха последните месеци. Постоянно ме ревнуваше, правеше ми забележки как се обличам, как се държа, как изглеждам, а също и чисто на физическо ниво нещата бяха забили в някакъв коловоз, никаква страст, никаква еротика, какво ли не опитах, даже понякога не му и ставаше… Спри ме, бе, кажи нещо…
А на мен в главата ми изникваха толкова много неща, заедно с чуденето дали е гола под халата и кога възнамерява да го махне, аз в същата стая ли ще бъда …
-Давай, казвай каквото имаш, аз мога още да събера. – пошегувах се аз.
-Последно казвам и приключвам темата, оставям го в миналото. Отгоре на всичкото, не стига че където сме ходили, все аз плащам, с толкова много хора го запознах, ами и взе да ме упреква, че само аз от певиците съм с толкова малки гърдиЧКИ. – и натърти на ЧКИ
-Чаааакай, чакай. К’во? Все ти си плащала…
-Е ти от цялата история това ли само чу?
-Е и за гърдите ти чух, ама за тях ли да се хвана, хахаха
-Малки са, но има за какво да се хване човек, не започвай и ти, моля те
-Стой, не се карай с мен, само се шегувам, знам, че си широко скроен човек, иначе не бих си позволил. Наздраве! – Посегнах към чашата и я изпих на екс. 70 грама, не е много, остана само бучката лед.
-Ми, наздраве! К’во пък толко, малки са ми циците, ама са си мои! -Продължи шегата тя, изпи чашата на екс, едва не се задави и продължи да се врътка пред огледалото, налагайки поредната рокля върху халата.
-Циците са ти повече от идеални, айде от това ще започна, да не се обиждаш. Това, че са малки им дава допълнителна симпатичност. Аз ги намирам за супер. Били сме на плаж един-два пъти, виждал съм те по бански. Не мисля, че има за какво изобщо да се притесняваш. Така добре ли е, хаха?!? Второ, за мен не е мъжко да си нон-стоп на разноски на жената до теб, стига да не си уволнен и трайно безработен поради някаква външна причина. Ревността му я разбирам, ама само донякъде. Да, не се обличаш особено като монахиня, но ти си на двайсет и няколко години, какво толкова е станало. Не налиташ на чуждо, какъв му е проблемът, при положение, че всички в компанията ясно виждаме, че сте си, добре де, били сте Еви и Алекс. Държанието ти не е някакво лошо, обръщаше му такова внимание, на което всеки мъж би се радвал ако има от половинката си, че даже би бил и допълнително “горд”, че приятелката му се държи така САМО с него, а другите могат само да гледат и завиждат. ТОВА ОБАЧЕ с коловоза, еднотипието и НЕставането му най-малко го разбирам.
-Е сигурно щото сме заедно от няколко години и съм му писнала. Пък и нали са ми малки циците, то тва не е много възбуждащо.
-Хайде пак с тия цици… Ти цялата си секс отгоре додолу, ако е имал проблем с “вдигането”, вероятно има други фактори, които НЕ си ти. Оф, разприказвах се. Изяснихме ги нещата. Ти си супер, имаш супер тяло, държиш се супер, всеки мъж би се чувствал супер да е с теб и циците са ти супер! Не си ме ‘напълнила с душевен отпадък’, с кеф ти споделих това, което ти споделих, просто е ясно, че правилно си преминала напред. Дай сега да говорим за на Ники рождения ден. Или да вземеш да се облечеш най-накрая и да идем в “нашето кафе” и да пина още едно уиски с кафе, че ми се отвори глътка.
-Знаеш ли какво, я иди налей по още едно и на двамата с лед и ела, че аз се заплеснах и скоро няма да съм готова така като гледам…
Само това и чаках, така ми се беше допило. Налях по 1 голямо, сложих лед и се върнах в стаята. Нейното го сложих на масата до нея, мойто си го взех в ръката и седнах обратно на ръба на леглото, а тя беше почнала да преглежда вече бельо, което да сложи под роклята.
-Наздраве! – каза ми тя и се наведе с чашата пред мен. -Пия за края на нещо скучно! – заяви тя. -Къде надзърташ там?!? Гърдичките ли ми гледаш?
-Мъж съм, извинявай. Като се наведе жена над мен, автоматично се задейства механизъм в мен…
-Не се стягай толкова, шегувам се. Няма какво толкова да гледаш.
-Хайде пак с тоя комплекс, какво повече искаш да ти кажа?!? Идеални са си ти гърдите. Не е нужно да са големи, не е нужно да са силиконови, за да будят мъжки интерес. Хайде обличай се и да ходим към кафето…
-Добре, извинявай, няма повече. Хайде завърти се да си избера бельо!
-Ще отида в другата стая, хайде обличай се.
-Не, не, остани, трябва ми мъжко мнение… Защо ми се подхилкваш?!? Сети се за оная екскурзия, нали? Сега ме хвана малко срам.
-Да, удари ме спомен за оная екскурзия. Бяхме щури келеши. Няма от какво да те е срам, още тогава си беше готино.
-Аз сега имам повече бельо. Седни и оценявай.
(Каква е тая митична екскурзия в десети клас ли? Разказвам:)
В края на първия срок на десети клас заведоха нашия и нейния клас на екскурзия във Велинград. През деня обикаляхме някакви забележителности в околията, вечерта в ресторанта, който беше прилежащ до бунгалата, където бяхме отседнали. Хапнахме и ни разпуснаха за волна програма, като ни казаха, че не може да напускаме бунгалния парк и около 12 часа учителите ще направят проверка дали във всяко бунгало са правилните хора (бяхме разпределени в бунгала по 6 или 8 човека съответно само момчета и само момичета, а то в 10-ти клас такъв хормон ни беше ударил, че ни се щеше да са смесени). За щастие бях гъст със сина на класната на А клас. Набързо направихме организацията и в едно от бунгалата се оказахме 4 момчета и 4 момичета, разбира се Ева беше едно от тях. Точно бяхме “открили” джина и бяхме взели 3 бутилки и няколко шишета Швепс тоник, да гасим. Опитахме да играем обикновени карти и Уно, но бързо осъзнахме, че тези игри са за по-малките. Разбрахме се да играем на “Шише”, но с предизвикателства. Изтеглихме четири двойки карти и на мен ми се падна срещу мен да е Ева. Всеки е играл на шише, знае как стават нещата. При нас обаче беше леко различно, защото решихме малко да го разнообразим с предизвикателства.
-Пиене на екс
-Разказване на мръсен виц
-Задаване на неудобен въпрос
-Сваляне на дреха
-Познаване със сляпо опипване (предизвиканият трябва със затворени очи да познае един от нас, след като сме се разбъркали в кръг около него/нея)
-Целувка
-Целувка с език
Съвсем малко по-късно установихме, че дори това няма да ни е интересно.
Започнахме да играем и бързо смъкнахме първото шише джин след 2-3 рунда, като дотогава не бяхме стигали по-далече от целувка или целувка с език, обаче алкохолът взе да надделява и измислихме нови сценарии за предизвикателсва, все клонящи към по-приятни удоволствия. При някои от завъртанията видяхме, че целувките с език ни стават любими и решихме, че е хубаво да вдигнем левъла. От някъде изскочи бутилка текила. Откъде ли… Моят авер, синът на класната им. Момчетата бяхме предизвикани да пием шот от пъпа на момичетата, като солта беше посипана по корема на съответното момиче, а ако момиче трябваше да пие, то трябваше да вземе шот от устата на момчето и да оближе солта от врата му. Алкохолът вече съвсем ни беше отнесъл, а градусът в стаята се беше вдигнал до нови висини. Бяхме си разказвали всякакви мръсни вицове, неудобни ситуации, бяхме останали по 1 тениска, което за края на Ноември си беше малко, но добре, че са джинът, текилите и назряващата страст. В онзи момент ни хрумна, че ще го играем тежко на “Седем минутки в рая”. Първо се падна моят приятел и момичето срещу него. Отидоха в съседната стая и се върнаха ухилени и леко засрамени. Не беше посмяла да си потърси нищо повече, беше го накарала да ѝ направи някакъв пиян стриптийз. Наш’то момче нали е подпийнало, на драго сърце беше останал по боксерки. След това една от другите двойки отидоха в стаята и се върнаха облечени. Тя се срамувала да се върне по бельо при останалите (тя трябваше да танцува). Неусетно още едно шише джин си беше отишло и вкарахме правилото, че каквото стане в стаята за тези 7 минути, остава си там. Аз вече бях танцувал пред Ева, като и двамата се попиляхме от смях, защото съм ужасен танцьор, а тя през цялото време си правеше шегички с мен. 5-6 пъти вече бяхме въртяли шишето и все други двойки се падаха. Връщаха се по-засрамени и с пламък в очите, ама не казват какво е ставало вътре, въпреки че ние слухтяхме и чувахме някои пъшкания от време на време. (На другата година разбрах, че двама от пичовете са получили свирка, единият е бил изпразнен върху пердето на другата стая, а те тримата са опипвали техните момичета, като единият дори е вкарал пръсти в момичето, а другият е намачкал и нацелувал зърната на неговата, докато тя му мачка пакета.) Наааай-накрая се падна и Ева да изпълнява “дълга си” към играта. Влезнахме в стаята и седнах на един стол. Веднага се разхилихме и двамата, защото знаехме, че този път ще е по-различно.
-Добре се насадих и аз. – каза тя – Сега ще ми се връща за преди.
-Не, обещавам да не се шегувам, няма да съм лош като теб преди.
-Добре де, какво толкова може да стане…
Започна да танцува, махна си кецовете,смъкна и дънките до коляното. Не бих казал, че бях изненадан, но това, което видях приятно зарадва тогавашния ми интерес. Тя беше със семпли бикини, черни, дантелени, които едва скриваха кожата отдолу. Със сигурност беше се обезкосмила. Те тези неща се виждат. Продължи с тениската, смъкна я тактично докато леко се поклащаше къде подпийнала, къде в такт с музиката, която бяхме пуснали за фон в бунгалото. Отдолу беше с един бял, изчистен, дори бих казал скучничък сутиен. Остана по бельо и продължаваше леко тромаво да се поклаща, като усмивката ѝ взе да застива.
-Какво има, не е толкова лесно като си от другата страна? – пошегувах се с нея
-Не е това, просто не си харесвам тялото, малко съм слаба и гърдите ми са малки. Виж на Петя какви са ѝ…
-Абе ти луда ли си, какво ти има, супер си си, няма какво да го мислиш. Отпусни се и се реванширай, преди малко и на мен ми беше дискомфортно да остана гол пред теб, но го направих, че даже се смяхме заедно.
-Не, не мога, срам ме е, хайде да ходим при другите, съжалявам, аз съм разочарование.
Понечи да се облече, но аз станах и спрях това. Хванах я през кръста и я притиснах към себе си. Бях я обгърнал хубаво и ѝ прошепнах “не е хубаво красиво момиче като теб да се притеснява толкова, пък даже сме пияни, утре ще е пак старото”. Погледна ме в очите и ме целуна. Тази целувка все едно нямаше нищо общо с онези от предизвикателствата. Страстно хапехме устните си, въртяхме език и от време на време спирахме, поглеждахме се от сантиметър очи в очи и започвахме наново. Аз бях преместил ръцете си върху дупето ѝ. Леле какво дупе! Все едно беше направено за моите ръце. Точно изпълваше шепите ми и изглежда на нея ѝ харесваше да ѝ го мачкам, защото не ме спря.
В този момент чухме, че на вратата на бунгалото се почука. Мамицата му, учителите обикаляха на проверка. Тя се облече за части от секундата, отидохме при другите, скрихме моментално шишетата под едното легло и разхвърляхме карти Уно на пода, все едно играем. Три минути по-късно всеки беше по бунгалото си, нищо, че моят човек е син на класната. Тя беше придружена от други учители и не беше възможно да се скрие ситуацията. На другия ден станахме в 9, учителите ни заведоха на закуска, хапнахме и по рейсовете. Следващата седмица в училището мен ме нямаше, защото на екскурзията се бях разболял и трябваше да боря ангина, а Еви – тя беше започнала да си пише сериозно с Алекс и дори бяха ходили на първа среща. Явно наистина “на другия ден след джина нещата се връщат постарому”. Остана си приятен спомен и фантазия за цял живот за мен, а за нея идея нямах. Досега…

Rating: 5.00/5. From 8 votes.
Please wait...