Ева фантазия – част 2 (от 3)

Striganye

Както си беше пред огледалото с халата от глава до пети, наклони глава на една страна и ме изгледа строго.
-Хайде, обръщай се, да сложа някакво бельо към тая черната рокличка, ти ще оцениш бельото и отиваме в кафето. Не, стой, дай ми наздраве пак и тогава се връткай.
-Последно?!?
-Наздраве! – и се наведе отново към мен, като този път я гледах в очите докато чашите ни се удряха.
-Издържа теста, не се опита да надзърташ. Така и така ще ти се показвам по бельо, то при тоя размер разликата не е голяма със или без сутиен съм. -Подхили се тя – Хайде сега кръгом.
Завъртях се аз с гръб към нея и лице към леглото и какво да видя… на едната пречка на спалнята има закачени чифт розови белезници, а до възглавницата ѝ – черна пухкава маска за спане. Направих се, че нищо не съм видял, погледнах през прозореца и направих глупав коментар, че май най-накрая е спряло да вали навън. В този момент зад гърба си чух “Обърни се”. Обръщам се и какво да видя. Халатът е на пода, тя е по хавлиени чорапи и комплект шарено бельо на Келвин Клайн. Широк ластик, изрязани бикини и прилепнал сутиен със силиконови презрамки. Тялото ѝ сияеше, явно се беше намазала с някакъв лосион преди да дойда.
-Мммм, не, не е това за теб, сваляй! – пошегувах се аз.
-На теб май още ти е в главата оная екскурзия, а? Ей, цял живот длъжница ти останах. Е, днес традицията продължава, хаха.
-Гадина гадна!
-Завъртай се, хайде, слагам втората алтернатива.
Завъртях се аз и загледах маската ѝ за спане. Сигурен бях, че ухае на нея самата. За секунда погледнах отново и белезниците. Сигурно едно време, когато не са си били омръзнали толкова много е имало яко игра с тях. Но млъкни, перверзно мое подсъзнание! То и подсъзнание не е, направо си е съзнание, хаха.
-Хайде, хайде, темпо, обръщай се към мен!
Отново се обръщам към нея, като тоя път тя стои в червено бюстие с тънички презрамки и същия цвят женски боксерки, които най-вероятно са оформяли дупето ѝ прекрасно. Държи чашата с уиски и нервно потропва с чорап.
-Сега как е?
-Я дай едно наздраве, завърти се и ще ти кажа.
Идва до мен, дава ми наздраве, като в погледа ѝ виждах и вече тотален комфорт в ситуацията. Явно уискито си е свършило неговата работа.
-Завърти се, де! Нали искаш мъжко мнение за бельо. То има 2 страни.
Завъртя се за някакви части от секундата и да, дупето ѝ беше повече от идеално. Изпълнило прекрасно женските боксерки. Трябваше да направя нещо, вече се бях повъзбудил, а пред мен имаше прекрасна жена, за която не веднъж съм си фантазирал. Нещо малко, съвсем небрежна закачка. Понечих да ѝ откопчая едната презрамка на бюстието.
-Гледаш, без да пипаш, алооо, оценяващия!
-Обикновен мъж съм, пред мен си по бельо, красива си, на мен са ми слаби ангелите, извинявай, исках само да махна презрамката, за да видя как би стояло и без тях.
Усмихна се тя, прие го като комплимент, обаче вместо да продължи шегата реши да действа в неочаквана за мен насока.
-Подай ми ония белезници, дето гледаш от пет минути и не се прави, че не си ги видял. Те си стоят тук закачени от ехеееее… най-накрая ще влязат отново в употреба. Няма да е това бельо, не знам защо изобщо го облякох.
Нямах време да кажа нищо повече от едно мимолетно “ама”, подадох белезниците и още по-озадачен видях как тя си остава чашата на шкафчето до моята и пристъпва към мен. Еха, викам си сега ще стане интересно. Да, ама не, отново ме озадачи това дяволито сладурче.
-Дай си ръцете зад гърба! Без хък-мък, давай казах! – закопча ме с белезниците зад гърба.
-Дано поне знаеш къде е ключът. – измънках аз.
-Знам, не се притеснявай, сега ще съм сигурна, че няма да пипаш, където не съм ти позволила. Сега се завъртай с гръб!
-Вързала си ми ръцете зад гърба с розови белезници. Сменяш бельо. Не ми даваш да гледам или да пипам. Не мога дори чашата уиски да си взема, а на всичкото отгоре ме караш и да се кривя както съм с вързани ръце. Мислех, че идвам да мъдрим подарък и парти, а то – мъчение и то женско.
-Леле, не спря да се оплаква. Поне вече не се шегува с циците ми… Имам решение на проблема ти. Няма да се въртиш. – и изтръпнах, щях да гледам как се преоблича… – Ей с тая маска спя. Ще я поносиш малко докато се преобличам, аз ще я махам и слагам, когато съм готова.
Сложи ми маската и да, тя ухаеше на нещо толкова приятно и женствено, меко, все едно нещо ме удари в главата и ми подкоси краката. Усещах аромата ѝ върху кожата си. Моментално тръпката в боксерките ми взе да се чумери още по-здраво и усетих от ония пулсации както когато е изпълнен с кръв на макс, добре че бях с дънки и много-много не се вижда.
-Що мълчиш, тя маската е на очите, не на устата ти?
А на мен на устата ми ѝ се щеше да има съвсем друго нещо.
Приближи се и махна маската от лицето ми. Онемях. Поисках си глътка от уискито, а тя ми даде да отпия. Тя също отпи от чашата си, дори допи и малкото останало вътре. Остана едно ледче, беше ме задминала с пиенето. Беше облякла черни дантелени прашки, които не скриваха почти нищо от сладкото ѝ дупенце и същия дантелен сутиен, които много бегло прикриваха зърната и катеричката ѝ. Завъртя се погледна ме и пита нахилена “Това как е? Май цветът би отивал най-добре на черната рокля?”
-Амиии, опитах с “махай”, опитах и с ръка, сега съм без никакви оръжия, а и това ти стои трепач. Няма май какво да кажа.
-Много лесно се предаваш! Слагам ти маската отново, имам още едно, за което се колебаех малко. – Сложи ми превръзката и отново застинах в мълчание.
-Добре, искам да си пийна уиски, дай ми, моля те!
Подаде ми нейната чаша. Изля ми останалото в чашата ѝ ледче в устата ми. Понечих да го изплюя, но един пръст се спря върху устните ми. Така не се правело, особено като си на гости.
-Какво да го правя тогава, искам уиски, не ми давай ледче, не бъди гадина гадна! – запелтечих с ледче в уста.
В този момент ситуацията се обърна на 180 градуса. Маха ми превръзката, а тя пред мен само по прашките. Гледа и ми се усмихва. Все едно бяхме отново в десети клас на онази екскурзия, но този път не аз, а тя беше почти дибидюс.
-Е, май все пак няма да съм ти длъжна още дълго време. С това ледче съм чувала, че върви и друго освен уиски.
Зяпнал, виждащ Еви пред мен, само по дантелени прашки, бях онемял. Всичката кръв в тялото ми беше в пакета ми. В този момент тя поднесе зърното си към устата ми и каза “Я да видя колко е студено там”. Позахили се малко, изпъшка леко като засмуках зърното ѝ, но очевидно ѝ стана приятно. Другото зърно също се изправи и ме възбуди дори още повече. Няма значение размерът на гърдите, все още го твърдя. Това беше най-съвършеният комплект цици, които съм виждал. Отлепих устни от зърното ѝ и понечих да засуча и другото. Тя седна в мен, докато ръцете ми бяха зад гърба, вързани с белезници, а аз бях най-големият късметлия в този момент. Почти нищо не бях направил, а Еви седна отгоре ми, гола голеничка и започна да ме целува точно както аз я целувах в десети клас. Сложи ръцете си зад главата ми и ме притискаше към себе си. Ту грубо и агресивно, ту нежно, ту със зъби и впити във врата ми нокти, ту всякаш гонеше нещо по устните и езика ми с нейния, а ледчето вече беше стопено и от него беше останало само малко хлад по устните ни. Такава възбуда НЕ СЕ ТЪРПИ.
-Знаем какво са правили другите в 10-ти клас. Аз няма да съм ти длъжна цял живот, пък да не се казвам Ева!
Слезе от мен, разкопча ми дънките и ГО извади. Мълчанието от моя страна ѝ даде смелост и сигурност, че това, което е решила да прави аз одобрявам с 2 ръце, пък макар и вързани зад гърба. Наведе се и го целуна нежно по главата. Щях да експлодирам. Отдръпна се на крачка назад и каза “стига ти толкова, хайде да ходим да стягаме рожден ден!”
-Моляяяя?
-Шегувам се, шматко, отпусни се, ще се погрижа за теб.
Върна се към мен и започна да ме обработва. Нежно впиваше устни в главичката, след което грубо си го нанизваше в охладнялата от ледчето от преди малко уста. Гъделичкаше с език върха му а аз усещах колко бързо щях да стрелям с белите патрони. Вкара си го до средата в устата, с ръката обхвана стегнато, но не прекалено здраво ствола му и взе да помпи с ръка. Другата ѝ ръка дразнеше с нокти топките ми. Такова нещо не се издържа повече от 20 секунди. Докато беше в устата ѝ го обикаляше с език и правеше такива завихряния, че нямам представа как все още издържах. Изстенах през зъби “Ще свърша, ааааа”, при което очаквах тя да се отдръпне, но тя направи точно обратното. Започна по-бързо и по-стегнато да го набива с ръката в устата си, усещах как смуче и гъделичка юздичката му с върха на езика си, а с другата ръка ми обхвана топките в шепа. Започнах да се празня. Усещах как бълвам залпове сперма, както в пътите, когато съм си представял подобни сценарии с нея. Да, но сега беше реално. Пръсках и пръсках и пръсках, а тя не се отместваше. Точно преди последното изпомпване се оттегли на около 10 сантиметра от главичката и ме погледна право в очите. Моментално преглътна каквото ѝ бях излял в устата, а последната пръска сперма се стовари на устните и брадичката ѝ. Капчица от сока ми падна на коляното ѝ. Забърса с един пръст това от крака си и се облиза.
НЕ ЗНАЕХ КЪДЕ СЕ НАМИРАМ ОТ КЕФ, ПРИМЕСЕН С ВСЕ ОЩЕ НЕДОУМЕНИЕ.
Отвърза ми белезниците, целуна ме още веднъж страстно с език. Очаквах да се погнуся, но тази богиня, която стоеше пред мен току що ми беше извъртяла най-страстно-перверзната свирка в живота ми. Най-чаканата свирка в живота ми. Няма погнуса. Само впити устни и лека соленост.
-Такаааа, сега след като ти се издължих, трябва май вече да действаме по същество. За съвсем друго те викнах, а сега … Взе да се подхилква като засрамена ученичка.
-Това уиски май ти действа добре. А дори не си пияна. Всичко наред ли е?
Мълчаливо започна да се облича. Сложи сутиена, облече си роклята и както бях в неловък ступор, все едно се бях възползвал от нея, така и ме порази с поредната изненада. Бръкна под роклята и си свали прашките. Подаде ми ги пред лицето и ми каза:
-В десети клас нямах смелост да правя такива неща, сега е друго. В десети клас след онази екскурзия разбрах че и момичетата са получили и други удоволствия освен пощипване по зърната и галене отдолу. Изненада, момичетата също споделят. Гащичките ми са договор за мълчание какво се случи тук и сега. Влагата по тях е обещание за нещо, което ще се случи тук малко по-късно, а ти, ти имаш да изкупваш един дълг. Ти гониш. Сега да ходим в кафето да организираме нещата за партито, че стана сто часа. Ще се обадим и на другите, да не е подозрително. Хайде да тръгваме, нали ти се пиеше кафе.
Е, кафе беше само едно от нещата, които исках да вкуся и пия… Съгласих се, вече бях развързан, тя облечена и тръгнахме към кафето. На изпроводяк я пляснах по малкото стегнато дупенце и гризнах леко по врата. А какво още ще се случи до края на вечерта, не мога дори да предположа, тази малката преобръща ситуациите с щракване на пръсти. Готвя се за нещо феноменално. (Следва продължение)

Rating: 4.69/5. From 16 votes.
Please wait...