Ева фантазия – част 3 (от 3)

Striganye

Както си беше пред огледалото с халата от глава до пети, наклони глава на една страна и ме изгледа строго.
-Хайде, обръщай се, да сложа някакво бельо към тая черната рокличка, ти ще оцениш бельото и отиваме в кафето. Не, стой, дай ми наздраве пак и тогава се връткай.
-Последно?!?
-Наздраве! – и се наведе отново към мен, като този път я гледах в очите докато чашите ни се удряха.
-Издържа теста, не се опита да надзърташ. Така и така ще ти се показвам по бельо, то при тоя размер разликата не е голяма със или без сутиен съм. -Подхили се тя – Хайде сега кръгом.
Завъртях се аз с гръб към нея и лице към леглото и какво да видя… на едната пречка на спалнята има закачени чифт розови белезници, а до възглавницата ѝ – черна пухкава маска за спане. Направих се, че нищо не съм видял, погледнах през прозореца и направих глупав коментар, че май най-накрая е спряло да вали навън. В този момент зад гърба си чух “Обърни се”. Обръщам се и какво да видя. Халатът е на пода, тя е по хавлиени чорапи и комплект шарено бельо на Келвин Клайн. Широк ластик, изрязани бикини и прилепнал сутиен със силиконови презрамки. Тялото ѝ сияеше, явно се беше намазала с някакъв лосион преди да дойда.
-Мммм, не, не е това за теб, сваляй! – пошегувах се аз.
-На теб май още ти е в главата оная екскурзия, а? Ей, цял живот длъжница ти останах. Е, днес традицията продължава, хаха.
-Гадина гадна!
-Завъртай се, хайде, слагам втората алтернатива.
Завъртях се аз и загледах маската ѝ за спане. Сигурен бях, че ухае на нея самата. За секунда погледнах отново и белезниците. Сигурно едно време, когато не са си били омръзнали толкова много е имало яко игра с тях. Но млъкни, перверзно мое подсъзнание! То и подсъзнание не е, направо си е съзнание, хаха.
-Хайде, хайде, темпо, обръщай се към мен!
Отново се обръщам към нея, като тоя път тя стои в червено бюстие с тънички презрамки и същия цвят женски боксерки, които най-вероятно са оформяли дупето ѝ прекрасно. Държи чашата с уиски и нервно потропва с чорап.
-Сега как е?
-Я дай едно наздраве, завърти се и ще ти кажа.
Идва до мен, дава ми наздраве, като в погледа ѝ виждах и вече тотален комфорт в ситуацията. Явно уискито си е свършило неговата работа.
-Завърти се, де! Нали искаш мъжко мнение за бельо. То има 2 страни.
Завъртя се за някакви части от секундата и да, дупето ѝ беше повече от идеално. Изпълнило прекрасно женските боксерки. Трябваше да направя нещо, вече се бях повъзбудил, а пред мен имаше прекрасна жена, за която не веднъж съм си фантазирал. Нещо малко, съвсем небрежна закачка. Понечих да ѝ откопчая едната презрамка на бюстието.
-Гледаш, без да пипаш, алооо, оценяващия!
-Обикновен мъж съм, пред мен си по бельо, красива си, на мен са ми слаби ангелите, извинявай, исках само да махна презрамката, за да видя как би стояло и без тях.
Усмихна се тя, прие го като комплимент, обаче вместо да продължи шегата реши да действа в неочаквана за мен насока.
-Подай ми ония белезници, дето гледаш от пет минути и не се прави, че не си ги видял. Те си стоят тук закачени от ехеееее… най-накрая ще влязат отново в употреба. Няма да е това бельо, не знам защо изобщо го облякох.
Нямах време да кажа нищо повече от едно мимолетно “ама”, подадох белезниците и още по-озадачен видях как тя си остава чашата на шкафчето до моята и пристъпва към мен. Еха, викам си сега ще стане интересно. Да, ама не, отново ме озадачи това дяволито сладурче.
-Дай си ръцете зад гърба! Без хък-мък, давай казах! – закопча ме с белезниците зад гърба.
-Дано поне знаеш къде е ключът. – измънках аз.
-Знам, не се притеснявай, сега ще съм сигурна, че няма да пипаш, където не съм ти позволила. Сега се завъртай с гръб!
-Вързала си ми ръцете зад гърба с розови белезници. Сменяш бельо. Не ми даваш да гледам или да пипам. Не мога дори чашата уиски да си взема, а на всичкото отгоре ме караш и да се кривя както съм с вързани ръце. Мислех, че идвам да мъдрим подарък и парти, а то – мъчение и то женско.
-Леле, не спря да се оплаква. Поне вече не се шегува с циците ми… Имам решение на проблема ти. Няма да се въртиш. – и изтръпнах, щях да гледам как се преоблича… – Ей с тая маска спя. Ще я поносиш малко докато се преобличам, аз ще я махам и слагам, когато съм готова.
Сложи ми маската и да, тя ухаеше на нещо толкова приятно и женствено, меко, все едно нещо ме удари в главата и ми подкоси краката. Усещах аромата ѝ върху кожата си. Моментално тръпката в боксерките ми взе да се чумери още по-здраво и усетих от ония пулсации както когато е изпълнен с кръв на макс, добре че бях с дънки и много-много не се вижда.
-Що мълчиш, тя маската е на очите, не на устата ти?
А на мен на устата ми ѝ се щеше да има съвсем друго нещо.
Приближи се и махна маската от лицето ми. Онемях. Поисках си глътка от уискито, а тя ми даде да отпия. Тя също отпи от чашата си, дори допи и малкото останало вътре. Остана едно ледче, беше ме задминала с пиенето. Беше облякла черни дантелени прашки, които не скриваха почти нищо от сладкото ѝ дупенце и същия дантелен сутиен, които много бегло прикриваха зърната и катеричката ѝ. Завъртя се погледна ме и пита нахилена “Това как е? Май цветът би отивал най-добре на черната рокля?”
-Амиии, опитах с “махай”, опитах и с ръка, сега съм без никакви оръжия, а и това ти стои трепач. Няма май какво да кажа.
-Много лесно се предаваш! Слагам ти маската отново, имам още едно, за което се колебаех малко. – Сложи ми превръзката и отново застинах в мълчание.
-Добре, искам да си пийна уиски, дай ми, моля те!
Подаде ми нейната чаша. Изля ми останалото в чашата ѝ ледче в устата ми. Понечих да го изплюя, но един пръст се спря върху устните ми. Така не се правело, особено като си на гости.
-Какво да го правя тогава, искам уиски, не ми давай ледче, не бъди гадина гадна! – запелтечих с ледче в уста.
В този момент ситуацията се обърна на 180 градуса. Маха ми превръзката, а тя пред мен само по прашките. Гледа и ми се усмихва. Все едно бяхме отново в десети клас на онази екскурзия, но този път не аз, а тя беше почти дибидюс.
-Е, май все пак няма да съм ти длъжна още дълго време. С това ледче съм чувала, че върви и друго освен уиски.
Зяпнал, виждащ Еви пред мен, само по дантелени прашки, бях онемял. Всичката кръв в тялото ми беше в пакета ми. В този момент тя поднесе зърното си към устата ми и каза “Я да видя колко е студено там”. Позахили се малко, изпъшка леко като засмуках зърното ѝ, но очевидно ѝ стана приятно. Другото зърно също се изправи и ме възбуди дори още повече. Няма значение размерът на гърдите, все още го твърдя. Това беше най-съвършеният комплект цици, които съм виждал. Отлепих устни от зърното ѝ и понечих да засуча и другото. Тя седна в мен, докато ръцете ми бяха зад гърба, вързани с белезници, а аз бях най-големият късметлия в този момент. Почти нищо не бях направил, а Еви седна отгоре ми, гола голеничка и започна да ме целува точно както аз я целувах в десети клас. Сложи ръцете си зад главата ми и ме притискаше към себе си. Ту грубо и агресивно, ту нежно, ту със зъби и впити във врата ми нокти, ту всякаш гонеше нещо по устните и езика ми с нейния, а ледчето вече беше стопено и от него беше останало само малко хлад по устните ни. Такава възбуда НЕ СЕ ТЪРПИ.
-Знаем какво са правили другите в 10-ти клас. Аз няма да съм ти длъжна цял живот, пък да не се казвам Ева!
Слезе от мен, разкопча ми дънките и ГО извади. Мълчанието от моя страна ѝ даде смелост и сигурност, че това, което е решила да прави аз одобрявам с 2 ръце, пък макар и вързани зад гърба. Наведе се и го целуна нежно по главата. Щях да експлодирам. Отдръпна се на крачка назад и каза “стига ти толкова, хайде да ходим да стягаме рожден ден!”
-Моляяяя?
-Шегувам се, шматко, отпусни се, ще се погрижа за теб.
Върна се към мен и започна да ме обработва. Нежно впиваше устни в главичката, след което грубо си го нанизваше в охладнялата от ледчето от преди малко уста. Гъделичкаше с език върха му а аз усещах колко бързо щях да стрелям с белите патрони. Вкара си го до средата в устата, с ръката обхвана стегнато, но не прекалено здраво ствола му и взе да помпи с ръка. Другата ѝ ръка дразнеше с нокти топките ми. Такова нещо не се издържа повече от 20 секунди. Докато беше в устата ѝ го обикаляше с език и правеше такива завихряния, че нямам представа как все още издържах. Изстенах през зъби “Ще свърша, ааааа”, при което очаквах тя да се отдръпне, но тя направи точно обратното. Започна по-бързо и по-стегнато да го набива с ръката в устата си, усещах как смуче и гъделичка юздичката му с върха на езика си, а с другата ръка ми обхвана топките в шепа. Започнах да се празня. Усещах как бълвам залпове сперма, както в пътите, когато съм си представял подобни сценарии с нея. Да, но сега беше реално. Пръсках и пръсках и пръсках, а тя не се отместваше. Точно преди последното изпомпване се оттегли на около 10 сантиметра от главичката и ме погледна право в очите. Моментално преглътна каквото ѝ бях излял в устата, а последната пръска сперма се стовари на устните и брадичката ѝ. Капчица от сока ми падна на коляното ѝ. Забърса с един пръст това от крака си и се облиза.
НЕ ЗНАЕХ КЪДЕ СЕ НАМИРАМ ОТ КЕФ, ПРИМЕСЕН С ВСЕ ОЩЕ НЕДОУМЕНИЕ.
Отвърза ми белезниците, целуна ме още веднъж страстно с език. Очаквах да се погнуся, но тази богиня, която стоеше пред мен току що ми беше извъртяла най-страстно-перверзната свирка в живота ми. Най-чаканата свирка в живота ми. Няма погнуса. Само впити устни и лека соленост.
-Такаааа, сега след като ти се издължих, трябва май вече да действаме по същество. За съвсем друго те викнах, а сега … Взе да се подхилква като засрамена ученичка.
-Това уиски май ти действа добре. А дори не си пияна. Всичко наред ли е?
Мълчаливо започна да се облича. Сложи сутиена, облече си роклята и както бях в неловък ступор, все едно се бях възползвал от нея, така и ме порази с поредната изненада. Бръкна под роклята и си свали прашките. Подаде ми ги пред лицето и ми каза:
-В десети клас нямах смелост да правя такива неща, сега е друго. В десети клас след онази екскурзия разбрах че и момичетата са получили и други удоволствия освен пощипване по зърната и галене отдолу. Изненада, момичетата също споделят. Гащичките ми са договор за мълчание какво се случи тук и сега. Влагата по тях е обещание за нещо, което ще се случи тук малко по-късно, а ти, ти имаш да изкупваш един дълг. Ти гониш. Сега да ходим в кафето да организираме нещата за партито, че стана сто часа. Ще се обадим и на другите, да не е подозрително. Хайде да тръгваме, нали ти се пиеше кафе.
Е, кафе беше само едно от нещата, които исках да вкуся и пия… Съгласих се, вече бях развързан, тя облечена и тръгнахме към кафето. На изпроводяк я пляснах по малкото стегнато дупенце и гризнах леко по врата. А какво още ще се случи до края на вечерта, не мога дори да предположа, тази малката преобръща ситуациите с щракване на пръсти. Готвя се за нещо феноменално. (Следва продължение)

Излезнахме от апартамента ѝ, а на мен в главата ми се въртяха толкова неща, че … Абе всеки е имал такива моменти, в които получава малко от нещо много голямо, а после цял ден или седмица мисли само за това. Такава беше и ситуацията за мен. Току що момиче, за което си бях фантазирал не един или два пъти и което ми е било “решение на проблема” в ситуации, в които ми липсва възбуда с някоя от другите, с които съм спал, ми направи такова виртуозно френско изпълнение, че капачките на краката ми още потрепваха. Тръгнахме към асансьора, тя напред аз след нея, а в едната си ръка държах полу-изсъхналия чадър, другата – в шепа в джоба стискаше подгизналите гащички на Ева. В асансьора имаше огледало и като всяка жена тя застана пред него и взе да се кълчоти и намества косата. Забеляза, че съм вперил поглед в нея.
-Да се разберем! Каквото стана преди малко си е за преди малко. Каквото ще става довечера си е за довечера. Сега навън сме си ти и аз, но поотделно. И на мен ми се въртят сценарии в главата, не си мисли друго. – все едно беше чула мислите ми
Приближих се до нея, притиснах я през корема към себе си с една ръка, с другата прихванах вратлето ѝ, наклоних ѝ главата на една страна и прошепнах “Да игнорирам сексуалното напрежение пред други хора ме възбужда дори повече. Ще се постарая и ти да усетиш какво имам предвид” и леко лизнах ухото ѝ. Това ѝ хареса, видях в огледалото, че леко обърна очи. Слезнахме от асансьора и отидохме в кафето. По пътя тя се беше обадила на още трима от компанията, а те лентяи мама и тати ги издържат, понякога Ева плащаше общи сметки, та дойдоха почти веднага. Тъкмо бяхме седнали в “нашето кафе” и сервитьорката дойде да остави менютата. Аз се бях настанил точно срещу Еви, за да мога да гледам всяко действие и да се опитвам да я размеквам с някоя шега още повече.
-Какво ще правим за на Ники рождения ден? Нещо стандартно или ще мислим нов сценарий? – попита тя
-Аз викам да му вземем на шега някаква евтина джобна джаджа от ония силиконовите, дето имитират женски устни, да му платим една стриптийзьорка и една бутилка 18-годишно, че нали си събира бутилки от уиски. Не че сам ще си го пие, ама е така, да разшири стъклената колекция. – обади се Кико.
-Абе то хубаво ще му вземем, ама нали знаеш, че по-хубаво от истинското няма. А някои жени са толкова добри в това, че ако са те издухали веднъж, повече не можеш да си помислиш за друго и друга, хахаха! – изцепих се аз
-Тия двамата отдавна не са били с жена, веднага натам го обърнаха. – Мими се пошегува с нас.
-Еми, какво да ти кажа, не е като да е някаква тайна, но то и седмица без секс е много. Човещинка. Започваш да насъбираш и, абе айде да не продължавам… – избъзиках се тънко с намек за желание
-Седмица пак е добре, някои като сме на сухо от 2 месеца, не знам какво да кажа – надцака ме Ева и в тоя момент разбрах, че нощта предстои да е щу-ра!
-Чааакай, чакай, чакай, Еви, как така 2 месеца, ами Алекс? – запита Мими
-Ами ние с Алекс … – и в тоя момент дойде келнерът.
-Избрахте ли си?
-За мен Финландия и сок касис, май ще пием за раздели. – поръча си Кико
Мими си поръча сухо мартини, а Ивон(другата в компанията) – бейлис
-Два пъти голям Джак Даниелс, за мен с ледчета, за Ева – чист, че да не ѝ измръзне устата, “нали е певица” – поръчах аз, като за измръзването само тя ме разбра – и едно дълго двойно еспресо за мен, че цял ден ми се пие.
-Явно днес е ден за чупене на леда, принципно не пия, но какво пък, ще опитам какво толкова му харесвате. – блъфира Ева.
-Днес пиеш и не плащаш. Ако прекалиш, все ще успея да те занеса, не ми изглежда като да ми се опънеш. За носене, де.. Ще опитваш нови емоции, хаха. – допълних аз – Така изкупват мъките приятелите като някой има драма с гаджето, еле пък сексуална.
Дойде келнерът, донесе ни напитките. Изпих си аз кафето на 3 глътки. Обърнахме и питиетата. Пихме няколко пъти за разделите, за случайните опознавания, за идния рожден ден на Ники, дори успяхме да му измислим и подарък. Измислихме как да комбинираме колекционерския му дух с алкохола. Харесахме и поръчахме пияно “Не се сърди човече”, в което вместо пионки са шотове, които един познат ще брандира с различни видове уиски емблеми, както и се разбрахме да му вземем една бутилка много скъп бърбън, а партито щеше да е в Ехе. Почна да вали отново, а трябваше да ставаме вече. Оправихме сметката, като аз платих и нейното, както бях обещал по-рано. Тръгнахме си и предложих да ходим на кино да гледаме новия “Венъм”, с идеята че ако я пусна да си ходи, може и да размисли за вечерта, а за моите си запланувани неща отдавна бях спрял да мисля. Удобно за мен другите имаха някакви неща за правене в късния следобяд, къде за университет, къде с родителите си и с Еви останахме сами. Отново това неловко мълчание и погледи примесени с някакви странни емоции.
-К’во правим сега?
-Е к’во, к’во?!? Тя офертата ми си стои на дневен ред.
-Вали, а и аз малко се понапих. Къде ще ходя, давай да се прибирам към нас, няма да се завалям през центъра.
-Тя и другата ми оферта си важи. А като си подпийнала поне няма да те е страх от някои моменти във филма.
-Ама той страшен ли е?!?
-Ама ти страхуваш ли се? Да не се напишкаш само в гащичките? Аййй, забравих, те са в мен. Искаш ли си ги преди филма?
Хвана ме под ръка и каза “опъвай чадъра и не ми говори така, че …” – беше наистина леко опиянена. Отидохме в най-близкия ни мол, тоя на “Опълченска” с метрото и се качихме. Имаше прожекция след 30 минути и я инструктирах да избере места, оставих ѝ картата си, за да плати и казах, че ще се върна след 10-тина минути.
-Пикльо – пошегува се тя.
През тези 10 минути слезнах до Билла-та и взех патронче джин и две бутилки тоник. На излизане отлях от тоника и разделих джина по равно в двете шишенца. Прибрах шишетата в задните джобове на дънките и се качих отново при Еви на последния етаж, където тя се снимаше с някакви фенчета. На изпроводяк, чух, че някои от тях скандираха “га-дже-та” по детински. Влезнахме в залата и ѝ казах да води към местата. Къде от любопитство къде ни е поставила в залата, къде отново да я огледам от глава до пети в гръб. Е добре де, главно краката и дупенцето, не мога да се виня. Качваше се и се качваше до предпоследния ред. Салонът беше почти празен, предвид факта, че не беше вечерна прожекция, а пък и денят е вторник. Имаше на едно-две места по някой щур фен като мен и това е. Почти частна прожекция. Настанихме се.
-Взех ти един джи…ъ, така де, тоник.
-Ей тоя десети клас, значи. Поне да беше взел и джин, така и така сме почнали да си припомняме някакви неща от тогава…
-Ех, как не съм се сетил…
Почнаха реклами, едно-друго, започна филма. Направи се на заинтересована на 2-3 пъти, но цялостната картина беше, че беше леко постъписана от “Венъм”. В един момент, след 15-тина минути прожекция реши да отпие от тоника, грам не ѝ направи впечатление, че капачката беше леко отворена, но все пак надигна шишето.
-Наздраве! – рекох тихо аз, а тя отпи.
В тоя момент ме изгледа с едни ококорени очи, все едно казваше “абе какво си ми дал да пия”.
-Ясно, опитваш се да ме напиеш и да се възползваш от мен. Миличък, няма да се възползваш ти от мен. Тепърва имаш да се издължаваш, този, който ще се възползва от някого, съм аз. Наздраве!
Подаде бутилката към мен, но беше вперила очи във филма.
-Ама, като се чукат хората се гледат в очите! – прошепнах аз. Тя се обърна към мен, впери поглед в очите ми и кимна.
-Ти ще ме учиш как се чука ли? Я ела насам! – наведох се към нея, но вместо да пия джин-тоник, вкусих отново сладките ѝ устни. Така настървено ме захапа и завъртя език в устата ми, че ще каже човек само мен е чакала. Явно наистина с Алекс е било скукичка. Не се поколебах и притиснах главата ѝ към мен леко през врата, така че да не ми избяга от устните поне в следващите 15 секунди. Хора покрай нас нямаше, а дори и да имаше, изобщо не ми пукаше. От филма също. Това, което имаше смисъл в момента беше да усетя устните ѝ максимално впити в моите. Спира за момент поглежда ме и продължава. Една целувка, а ми се искаше само да изгоним останалите 2-3-4 човека, в тоя момент не знаех дори къде съм, камо ли колко точно са те, и да я подпирам на всяка една седалка, в различна поза. Е, приключи този момент и тя отново се обърна да гледа филм. Сексуалното напрежение се режеше с нож, но това е жена, която дълго време е била само с един мъж, мъж, който най-вероятно по нейните разкази не е знаел много добре какво има и как да си носи максимално удоволствие в ситуацията, в която е бил. Та тая жена в момента очевидно прилага всички женски тактики, така че да задоволи интереса си и дълго сдържания перверзен порив. Това перфектно работи за мен. Обичам всякакъв вид перверзии, не съм ексхибиционист, но всичко друго си е в реда на нещата. И двамата гледаме втренчено екрана още 20-тина минутки, знаейки че до края на филма има още бая много време. Време, което ще се усеща дори още по-дълго.
-Тоя Том Харди кефи ли те? Знам, че всички жени си падат по такива готини, здрави, с леко набола брада.
-Да ти кажа в момента леко съжалявам, че бикините ми са у теб. Ама да ти кажа не съм сигурна дали е от него или …
-Хах, ще се направя на недоразбрал, хайде от мен да мине! Джинът вкусен ли ти е? Нали не пиеш често, очаквах повече да се дърпаш и за него, а пък и за уискито.
-Ами, първоначално ми беше леко нетипично, неприятно, но след 3-тата глътка в нас усетих едно приятно отпускане. После май не алкохолът беше причината за спокойното ми поведение…
Шепнем си тихо и усещам как напрежението расте и може да се разреже с нож.
-За Том Харди не ми отговори, чакам си отговора.
-Големи сте идиоти мъжете. От думи не разбирате. Трябва все някаква демонстрация…
В тоя момент отново се опита да ми направи “наздраве” с бутилката джин-тоник и аз посегнах към моята, но вместо това, тя ме хвана за ръката и си я пъхна под роклята, където и двамата знаехме, че нямаше никакво бельо. Допрях ръката си до копринено-гладка и приятна на допир катеричка. А влагата? Ле-ле ма-ле. Това, за което говореше… наистина може би ако имаше гащички, щяха да попият поне част от сладките ѝ сокове. Започнах леко да я галя и да хлъзгам пръстите си напред-назад, виждайки как тя потрепва. Клиторът ѝ беше нараснал от цялата възбуда. Поиграх си около 15 секунди нежно, след което вкарах показалец вътре. Понечи да изохка, но щяха да ни чуят и изгонят. Извадих си ръката рязко оттам и допрях влажен пръст до устните ѝ.
-“Миличка”, нали ти така викаш, по-тихо! Цялото кино ли искаш да ни чуе, че копнееш да свърши филмът, а след това ти?
Извади езичето иззад сладките си устни и облиза пръста ми докато ме гледаше в очите. За пореден път ме изненадва и то как…
-“Миличък”, благородно ти завиждам. Я, каква съм била вкусна, а някои хора се дърпаха… А сега върни ръката си долу и продължи. Обещавам да бъда най-тихото котенце в цялото кино.
Не ми трябваше много подканване и веднагически пуснах ръката си към слабините ѝ. Нейните слабини бяха моите твърдини. Така се надървих, че чак леко ме наболваше, щото боксерките и дънките ме стягаха. Мачках и мачках, накрая вкарах пръста си вътре, после втори и започвах с отработени движения да я карам до ръба на оргазма. А цялото това нещо се случва докато и двамата гледаме с вперен поглед екрана. Адски мръснишко, хем се опитвам да ѝ гаделичкам най-тъничката струна, хем се опитваме никой да не ни заподозре в мърсуване. Усетих обаче, че започва да протяга и стяга краката си, което беше ясен знак. С другата ръка я гепих за врата и я завъртях към себе си. Целунах я, заглушавайки прискимтяванията ѝ. Тя хапеше устните и езика ми и със сигурност не усещаше колко силно стиска. Отпусна се, отпусна и захапването на устните ми, отпусна се в стола, а аз славно изсмуках пръстите си. Наистина имаше за какво да ми завижда. И друг път съм бил с момиче, но толкова сладък женски сок не бях усещал. Щеше ми се да коленича и продължа само с език. Реших, че сега е моментът да съм гаден гадник и прошепнах.
-Добре, издължил съм се. Вече сме квит. Ето си ти бикините. Нали това искаше?
-Първо, нещо ми е пресъхнала устата, не се сещам що така, хаха. Наздраве! – отпи около 150-60 грама от джин-тоника – и второ, миличко, вечерта тепърва предстои! Май започва да ми харесва да ти шепна “миличко”. Ще видим тая работа после.
Филмът свърши, имаше още 2-3 пъти “прекъсвания за реклами” с дълбоки и агресивни целувки между нас, като при едната сесия даже реши да ме издразни и помачка пакета ми през дънките, ей така за разкош. Отправихме се към изхода, но първо минахме през Билата да си вземем някакви неща за хапване – РедБул, още един джин плюс тоник, 2 шоколада и няколко сандвича, като тя си избираше вегетариански такива, защото не яде месо. А как само не яде месо…
Тръгнахме да се прибираме, хванати под ръка, не защото ни беше крайно романтично, просто все още валеше, а чадърът беше само един. Кофти (а може би не чак толко кофти) стана като за 200-те метра от мола до метрото вятърът духна, обърна и строши чадъра ми. Шляпаше мощно и ни направи мокри котета. Качихме се в метрото така, после на излизане на бегом отидохме в апартамента ѝ. Качихме се и разпределихме нещата по масата. Капнахме по 1 малко и се награбихме. Това момиче наистина владее устните и езика си до съвършенство. Взимаше ми ума и дума с целуване. Можех само да си представям на какво е способна в леглото. Съблякохме се взаимно и се мушнахме под душа. Много ѝ беше станало студено явно, защото зърната ѝ щяха да прорежат гърдите ми докато се мляскахме под течащата вода. Е, на мен студено не ми беше, но пък ми беше надървено. Едвам намирах самоконтрол да не я нанижа под душа, но не обичам секс с вода. Много прецаква женската влага. Мачках ѝ задничето и стисках през кръста докато си го намествах ту наляво, ту надясно. Дойде момент да излизаме, тя се загърна с кърпата си, а аз в цялата дандания не бях се усетил, че дрехите са ми в другата стая и нямам с какво да се подсуша. Тя изтича бързо пред мен, повдигна халата си и ми се понадупи, разтръсквайки прасковката си и няколко капки вода на прага на нейната стая. Стоях на вратата на банята гол, мокър и надървен и чаках да ми донесе кърпа. Тя взе от гардероба някаква розова кърпа и дойде при мен.
-Миличък, това устройва ли те?
-Амиииии …
-Ясно, не. Е това имам, остана ми само една алтернатива. – хвана ме за чепа и ме замъкна до спалнята си. Свали си халата, подсуши ме на две на три и ме бутна на леглото си като паднах по гръб. -Хайде сега да видим колко добре се гмуркаш! – покатери се върху мен и ми седна на лицето.
Започна да се движи първо леко и нежно, после по-настървено, а аз в този момент можех да направя само едно. Хванах я за перфектното леко стегнато дупенце и я притиснах към физиономията си. Току що излязла от баня, уж подсушена, така се беше разтекла, че се намирах в рая. Е, технически езикът ми беше в Ева, така че част от мен беше там. Мърдах към набъбналия ѝ клитор и обратно към сладките ѝ гладки до безобразие устни, поемах си въздух и повтарях. Нямах намерение да спирам докато не ми свърши върху лицето. Тя заравяше пръсти в косата ми, стенеше и хапеше устни. От време на време промълвяваше нещо, но на мен ушите ми бяха заглъхнали от ерекция а и краката ѝ ме бяха притиснали и не всичко успявах да разбера. В един момент стана, хлъзна се по гърдите ми и опря дупето си в чепа ми. Хвана ме грубо с нокти през врата и ме целуна. Каква страст имаше в това момиче, явно бая е чакала някой, който наистина да я желае толкова, колкото аз всичките тези години, а аз не прикривах желанието си да я пердаша във всяка поза от розовите филми.
-Миличък, постарай се още малко и ти обещавам тази нощ да си я спомняш дори по-добре от десети клас! – настоятелно ме изгледа с пламък в очите и отново долепи влажната си катеричка в устата ми. Беше затиснала с колената си рамената ми, а ръцете си беше подпряла върху бедрата ми. От лицето ми беше останало само чело и очи, които да не са в пряк контакт с най-сладката ягодка, която бях облизвал. Тя просто държеше да ме побърка и ме гледаше право в очите. Смуках, облизвах и си играех с клитора ѝ и заравях език колкото мога повече във вагината ѝ, когато тя се отмести леко напред, подпираше се само на една ръка, а с другата с отработени движения започна да търка клитора си. -Ти не спирай, само не спирай, моля те не спирай – стенеше тя. А аз не бих спрял дори да ме бяха застреляли в този момент. Някакси успях да си измъкна ръцете и я хванах за гърдите. Стиснах зърната ѝ а тя продължаваше да стене и върти с енергични движения по клитора си. Започна да пъшка още по-свирепо и се разкрещя в оргазъм. Стисна си коленете около главата ми, скимтеше и се тресеше от удоволствие. Почти запя от кеф, а точно в този момент усетих, че тя е от онези “специалните” момичета, които когато свършват понякога успяват да пръснкат. Съвсем леко, интимно и невъздържано ме обля със сока си, намокряйки още повече и до момента мокрите ми устни, нос и брадичка. Имаше скуърт навсякъде, а тя рухнала от изнемощяване беше подпряла дупето си върху гърдите ми. Поседя около 3 секунди там.
-Ти си бил голям плувец. Явно добре си тренирал за кака ти Ева последните години! (тя е по-голяма с половин година от мен, от време на време, когато иска да е на нейното, се шегува, че е кака на човека, с когото спори) Сега малко те водя и съм ти длъжница, но не обичам така аз. Да довършим започнатото, миличко, какво ще кажеш?
Аз не исках да свършва това, така че просто я целунах страстно и сцената продължи. Този път се завъртя с гръб към лицето ми и мощно ми го засмука в позиция 69. Аз не се поколебах и събрах всичко, което все още не беше засъхнало по сладката ѝ стегната вагина, но вместо да продължавам да я лижа, заиграх се с дупето. Мачках го, разтварях го и си го притисках в лицето, гризвах ту-там и понечих да близна халката ѝ, но тя леко се дръпна и спрях. Засмуках за последно клитора и я пляснах по дясната буза така, че да остане отпечатък върху кожата. На нея ѝ хареса. -Ще те убия, гадино, не ми оставяй отпечатък! -чух от устата ѝ за момент докато не ми смучеше жадно набъбналия чеп.
-Ще ме убиеш, но ти хареса, нали, миличко? – пляснах я по другата буза и я подканих да стане. Стана тя, завъртя се и съвсем леко опря кура ми до влжаната си катеричка. Направи 2-3 движения напред-назад без да се нанизва отгоре му, да ми види реакцията а аз през зъби ѝ казах да сяда, че вече искам да съм вътре в нея. Това и направи. Плавно курът ми влезе в стегнатата ѝ вагинка, която все едно беше проектирана за мен. Изпълвах я прекрасно, а устните ѝ обгръшаха върховно чепа ми. Започна да се движи нагоре-надолу много бавно, като с едната ръка държеше косата си, а с другата с нокти минаваше по кожата си, като накрая стигаше на врата си и леко се душеше сама. Редуваше ставания и сядания нагоре-надолу с по-опитни и отработени завъртания в ханша.
-Я ела насам искам нещо да видя? – подканих я аз да се наведе и отново да зацелувам сладките ѝ устни. Хванах я през врата с двете ръце, като бях усетил намека ѝ, обичаше малко да я душат. Не спирах да я целувам, а тя отвръщаше със същото. Преместих лявата си ръка на кръста ѝ и ѝ асистирах с движението назад-напред. Тя се съсредоточи в това и започна по-бързо и по-бързо да се хлъзга напред-назад върху мен. Едвам издържах, но гледката на Еви върху мен, която е настръхнала от страст все едно правим секс на открито и сама се е хванала през дългата тънка шия ми даваха сили да продължа поне докато не обърне очите още веднъж. Започна да се движи много бързо, а другата ми ръка вече беше върху плоския ѝ корем. Аз я засилвах с 2 ръце, а с палец дразнех клитора ѝ. Пет секунди по-късно при едно от движенията ѝ тя се изхлузи, изскимтя, изохка и изръмжа върху мен, а онази сладка струя този път беше малко по-силна и ме измокри от пъпа до гърдите. -Ти още ли не си свършил, мръснико, какво чакаш? – седна обратно на кура ми и започна да прави кръгови движения, като на мен наистина ми идваше да свършвам. Хванах я за гърдите, които наистина бяха малки, но достатъчни да запълнят не особено големите ми ръце, а между палците и показалците леко стиснах и извих зърната ѝ. Тя ме погледна право в очите, прехапа устни и ми прошепна.
-Не са лоши въпреки всичко, нали?
-Великолепна си, спри се! Възбуден съм до краен предел. Искам да свърша, стани, моля те! – изстенах тежко, защото не можех да издържам повече от 5 секунди.
С едната ръка се обърна и ме хвана за топките, другата навлажни със сока си, който обра от корема ми, след което завря средния и безименния си пръст в устата ми и ми нареди.
-Миличко, свърши в мен, напълни ме като еклерче, на хапчета съм, давай!
В тоя момент акълът ми не беше на едно място с тялото ми. Помпах и помпах, и помпах, и помпах струя след струя сперма докато накрая ми прималя. Тя спря, изхлузи устничките си от облятия в сперма и нейни сокове чеп и легна върху мен. Целуна ме по врата и взе да си гали котето. -Леле, каква съм напълнена! – Размаза малко сперма по гърдите си и отново ме целуна.
Избърсахме се с мокри кърпи, хвърлихме си душ отново, този път ми даде някаква друга кърпа и седнахме да хапнем. Презаредихме, изпихме по 1 питие бавно и пусна някакъв сериал, който загледала по Нетфликс. Тя седеше в скута ми и ми говореше нещо на ухо. Не я чувах особено, защото ми беше прекалено готино. Легнах си в леглото под предлог, че съм малко изморен, но това я мотивира да ми се нахвърли настървено.
-Ти мислиш ли, че кака ти Ева ще ти позволи да спиш, а, миличък? Просто забрави! Я ела насам! -взе да ме целува и да мачка отново надървилият ми се кур и само след 10 секунди я чух да диша тежко. Пипаше се пред очите ми и ми се примоли.
-Влез в мен и не ми позволявай да мигна!
Това и направих. Смених сериала някаква музика за секс, пуснах някакъв плейлист на The Wiknd и я почнах. Доминирах над нея както съм си мечтал всичките тези години. Дърпах косата, въртях я във всяка поза, която ми мине през ума. Спирах, започвах и спирах отново. Карах я до ръба на екстаза, а на няколко пъти и отвъд. Изпразних я веднъж с ръка, като двамата облизахме средния и безименния ми и се съгласихме “мммм, вкусотияяяя” след което се разхилихме. Правихме секс като ученици, все едно нищо няма особено голямо значение. Накрая я завъртях по гръб, за да имам тотален контрол, притиснах я с тяло и я чуках като невидял. Усети ме, че искам да свършвам и ме придърпа към себе си с краката, но аз успях да се откача по средата на свършването и я облях. Имаше сперма по пъпа, гърдите, врата, брадичката и челото. И за това малко се посмяхме.
Хвърлихме си поредния душ, подсушихме се, подсушихме леглото, изядохме шоколадите и се съгласихме, че това може, трябва и ще продължи, но не днес. Пихме по още един шот и легнахме да спим. Съгласихме се, че след този крайноинтересен ден, ако си легнем облечени ще е голяма шега, затова хвърлихме едно олекотено и заспахме голи.
През нощта тя стана да отиде до тоалетната, изпишка се и дойде обратно в леглото. Легна пред мен и се сгуши, като я бях обгърнал много плътно. Ароматът на парфюмът ѝ в комбинация с голото ѝ тяло ме възбудиха и си пролича. Започнах да я целувам по гърба и врата и в просъницата го направихме още веднъж. Без да сменяме пози, чуках я бавно изотзад, като през цялото време я целувах по врата, мачках гърдите ѝ и галех клитора. Десет минути максимум ми стигаха, за да искам да я засипя с мъжки сок.
-Ох, толкова ми е хубаво в теб. Искам да свърша, къде да го направя? Нали си ми кака, дай нареждане?
Без да издаде и стон, стана засмука го и изпи всяка капка сперма, която беше останала в тялото ми. След това ме целуна, гушна се в мен лице в лице, каза ми “Днес това ти хареса, нямаше как да не ти го направя отново”, подсмихна ми се, целуна ме още веднъж страстно и заспахме. На сутринта почистихме каквото бяхме успели да съсипем през нощта на сънено и тръгнахме по задачи. Разбрахме се засега тези наши отношения да останат между нас си, пък за в бъдеще ще преценим когато бъдещето дойде. Сега ще го живеем като ученици…

Rating: 4.91/5. From 11 votes.
Please wait...