Ева фантазия – част 4 (бонус)

Striganye

Виждахме се вече от около 4 месеца, през които всичко беше като добре смазана машина. Излизания с общи приятели, пред които дори се появявахме отделно, след което вечерите завършваха у нас или у тях със солидно количество проливане на телесни течности, понякога даже в компанията поради една или друга причина се появяваше и Алекс, който видимо не беше на върха на щастието в компания с бившата си, но в крайна сметка не аз или тя бяхме виновни за случилото се. Струваше ми се, че ще опита някакъв начин да я прикотка отново да се върне при него, но в тези моменти се намесвах сякаш уж “в точното време на точното място” и я радвах къде с вечеря, къде с по някой оргазъм, като веднъж даже толкова много ми беше навита, че не можеше да изчака да се приберем, че ме накара да отбия колата в “Банишора” зад един блок и се изчукахме набързо за 5 минути. Какво да кажа, щури, луди втори ученически години.
От 5 дни обикаляше страната по участия и фен срещи и честно да си призная, присъствието ѝ ми беше залипсвало. Още повече, че с компанията се бяхме виждали през тези няколко дни и Алекс отново беше там. Този път обаче използва липсата на Еви, за да сподели и се допита до нас дали мислим, че отново биха могли да са заедно и че е готов малко да отстъпи от принципите си, но не прекалено. Получи смесени съвети и мнения, като аз останах неутрален и използвах ситуацията, за да го насоча директно към Ева. Щеше ми се да видя дали ако говори с нея, тя ще ми сподели какво ѝ е наговорил. На другия ден ѝ предстоеше парти в Пазарджик, а след фен-срещата щяха да имат някакво частно парти-участие в Пловдив. Чухме се вечерта преди да си легне, бяха в Балчик, и на сутринта се чухме за едно добро утро, както го правим всеки ден. Странното беше, че около 3 следобяд телефонът ми звънна и беше тя. Накратко не можела да изтърпи още 3 дни обикаляйки из страната и ме насочи към хотела в Пловдив, където е отседнала след частното участие. Гласът ѝ беше равен и с някаква лека изнервеност. Съгласих се на мига. Свърших работа в 6, хвърлих си душ, взех си една четка за зъби и няколко дрехи в раницата, палнах колата и отидох в Пловдив. Пътят беше кратък, та около 9 часа бях пред хотела. Тя беше звъннала на рецепцията да ги предупреди, така че да ми дадат карта за стаята ѝ. Качих се и зачаках. Пуснах си телевизия, като всеки мъж се уверих и че има порно канал, оставих да дърдори някаква музика и ѝ драснах един ред. На някаква почивка тя ми изпрати селфи и ме помоли около 23:30 да ѝ приготвя ваната, защото е изморена. Имах час и нещо, за да подготвя ваната и да се настаня удобно да я чакам. През това време взех една “бомба за вана”, 2-3 рози, които накъсах в антрето и банята, както и 20-тина чаени свещи от един магазин за лев. Исках да почувства отпускане, релакс и още други позитивни чувства, които да я накарат да забрави поне за половин час за умората от работа. Взех и едно пенливо вино и зачаках. Чух я, че отключва вратата около 23:20 и се ококорих. Бях седнал на един стол точно пред вратата на стаята и чаках, за да видя първата ѝ реакция. Влезе с леко провесен нос, но щом видя пръснатите по пода рози, веднага сложи усмивка на лицето. Хвърли си чантата, затича се и ми се нахвърли да ме целува. Въртя палавото си езиче в устата ми сигурно една минута без почти да ме оставя да си поема въздух. Вечерта се очертаваше да е доста интересна.
Затвори вратата на стаята и взе да се съблича без почти да казва дума, но аз виждах, че в нея все още беше заседнала умора и някаква тъга, примесена с гняв. След 2-3 по-скучни шегички и няколко изречения, в които обобщи участията от деня, реших, че трябва все пак да попитам.
-Какво ти е? Изглеждаш напрегната, нервна и сякаш умът ти не е тук? Станало ли е нещо?
-Оф, зарежи, виж как хубаво си се подготвил, ще ми мине от самосебе си, не е важно. Мои си лични проблеми!
-Миличко, да не би някой да ти е казал, че са ти малки гърдите, знаеш, че аз ги харесвам точно такива! – реших да се пошегувам аз.
-Миличко, аз виждам всичко, което правиш за мен, просто в момента съм леко извън строя.
-Ти ми кажи какво ти е, пък ние заедно ще те върнем на борда, хайде!
-Абе, не искам да те товаря и теб…
Станах хвърлих си тениската и късите гащи, с които бях, на леглото и ѝ помогнах да се съблече до бельо. Не останах разочарован, виждайки един от любимите ми розови комплектчета върху тялото ѝ. Каква изненада, то върху това стегнато телце всичко стоеше прекрасно. Встрани от тялото също, но това е друга тема…
Както си беше по бельо я грабнах на ръце. -Ау, колко натоварен се чувствам – пошегувах се аз и я занесох в банята.
-Ще сваляме ли дрехите или …
-Малко ме е срам. – Опита се да се пошегува тя, като след това с 3 отработени движения свалих нейното и моето бельо и я пльоснах в топлата вана. Бутнах и бомбата за баня. Налях в 2 чаш от пенливото вино. Направихме си наздраве и отпихме. С една премрежена от наслада на лице усмивка се приближи и ме целуна отново както на влизане в стаята. Прегърна ме и ме стисна силно до себе си.
-Казвай сега, хайде, още на обяд те усетих по телефона. Криеш ли нещо от мен.
-Нека не разваляме момента, моля те!
-Ти кажи, пък нека аз преценя дали имаш нещо, което да е възможно да развали момента, става ли, какче?
-Е добре, хайде, щом толкова държиш. Звъня ми Алекс днес сутринта, малко след като се чухме с теб. Иска да опитаме отново, каза, че бил склонен да попромени държанието си спрямо мен, каза, че бил осъзнал някои неща и ме помоли да му звънна днес преди 12 вечерта, за да го обсъдим отново, бил склонен и да промени сексуалните си навици.
-Хммм, ще ми се да кажа, че съм изненадан, но не съм. Спомена нещо подобно на последното излизане с групичката, надявах се, че наистина след като говори с теб това няма да ти подейства толкова силно и все пак ще го споделиш с мен, няма да криеш и няма да се налага да те измолвам да споделяш. Малко съм неподготвен за такава ситуация. Очаквах вечерта да премине по друг начин, но все пак разбирам, че този ви разговор те е накарал да си припомниш моментите с него и да се разколебаеш…
Тя изпи остатъка от пенливото вино на екс и се спусна към мен, а аз бях леко застинал в ступор.
-А ти, въпреки всичко си настоя да ти разкажа това.
-Е, да, дойдох дотук, за да те видя, да си поговорим и евентуално нещо допълнително, а то май ще си събирам нещата и ще си ходя в София преждевременно…
-Ах, на кака сладкото идиотче! Ма ти наистина ли си мислеше, че това ме е извадило извън релси? Ни най-малко. Аз още днес понечих да го отрежа, но той взе да нахалства. Каза, че по-добър от него няма да намеря, че във всеки следващ ще виждам него, че дори като целувам някого ще усещам устните му, а всеки път, когато спя с мъж ще си представям колко хубаво ни е било и как наистина имам време до 12, за да преосмисля живота си.
-Ами аз не знам какво да кажа, това още по-малко съм го очаквал.
-Как какво, тоя олигофрен мислиш ли, че има право да ми говори така, да ме заплашва едва ли не, че даже и да намесва настоящите и бъдещите ми преживявания?
-Е…
-Е, какво? Мислиш ли, че бих го сравнила с теб?
-Еми…
-Ама ти вярно си голяма шматка, бе миличък.
-Това, което се случва между нас е гениално. Не виждам база за каквото и да е било сравнение, затова имам нужда само от едно.
-Какво?!?
-Първо, отпускаш се и ме целуваш, защото в погледа ти виждам несигурност, а аз не съм с несигурен, а идеал. Второ, трябва да направя това… -отпусна се върху мен и взе да ме целува както беше мокра, все едно беше най-първият ни път. Мачкаше наедрелия ми кур във ваната и спираше, поглеждаше ме в очите, прошепваше “на кака си ти сладката шматка” и продължаваше с офанзивата. – И трето, бях нервна, защото ти беше в София, а аз насам-натам, оня ми говореше врели некипели и ми липсваше идея как да го отрежа и накажа така, че да ме запомни и повече да не си позволява да се опитва да ме тормози психически. Ти си тук и аз имам перфектната идея, само кажи дали си съгласен да помърсуваме “за негова сметка”, аз ще свърша цялата останала работа.
-Чисто луда си ти, мамка му! Побъркваш ме с всяка дума и движение, не спираш да ме изненадваш, ДА, надъхан съм на макс. Не го ли усещаш в ръката си, хаха?
-Часът е 12 без 5, сипи по 1 чаша шампанско и ме следвай.
Сипах по 1 чаша и го изпихме на 1 дъх. Тя изтича до леглото и взе телефона си и безжичните слушалки. Каза ми да не издавам звук каквото и да се случва и набра Сашо. За мен беше късно да се издавам или да мърдам нанякъде. Шоуто на Ева започна! Хвърли телефона встрани и сложи тапичките в ушите си.
-Саши, 12 без 5 минути е, късно ли е да говорим?
(не разбрах какво ѝ отговаря, но тя реши да махне тапичките и да пусне високоговорителя)
-Извинявай, може ли да повториш, нещо ми прекъсна телефона?
-Не, мисля, че тъкмо навреме ми звъниш. Очаквах това позвъняване, ако трябва да бъда честен. -безсрамно си призна той. -Е, какво реши?
-Реших, че ако се събираме ще трябва да изпълняваш едно-две правила. Искаш ли да знаеш какво съм измислила?
-Ами дай да ги чуя, пък ще видим.
-Харесваш ми как започваш. Първо правило-повече секс, всякакъв секс и по всяко време. Това как ти се струва?
-За първа стъпка това е идеално. Приема се!
-Добре тогава, нека играта започне СЕГА!
-Как така сега? Ти си там, аз у нас…
-Сега, сега, по телефона. Секс по телефона. Никога не сме го правили, а можехме покрай моите участия и пътувания.
-Амииии, хмммм, добре де, ок. И какво сега, пипаме се и си говорим, така ли?
-Ами не точно. Аз имам тук под ръка една играчка. Няма да е само пипкане.
-Каква играчка имаш ти, с вибратор ли ще си играеш, нямаш ли ръце за тая работа?
-Оплакване ли чух?
-Не, не, добре, хайде. Ти къде си, опиши ми с какво си облечена?
-Щом това те интересува – нямам нищо върху себе си, гола съм и се разтапям от кеф и възбуда във ваната в хотелската ми стая, имам си и една играчка под ръка, тя никога не ме е предавала, когато съм имала нужда от 2-3 мощни оргазма.
-А защо не ми пуснеш камерата, няма ли да е по-интересно?
-Не казах ли, че аз определям правилата, а ти изпълняваш?
-Да, да, добре, продължавай, аз се събличам през това време. Ще заключа вратата.
-Прави каквото пожелаеш, а аз, аз започвам от гърдите. Поправка, гърдиЧКИте. Нежно разтривам зърната си, които са набъбнали леко. Ох, толкова са приятни, не знам какво толкова се оплакваше от тях. – в този момент се отпусна върху мен и зарови пръсти в косата ми. Заби главата ми в гърдите си, а аз захапах едното и нежно го гризнах. – Ооо, как ми харесва да усещам зърното си толкова изпъкнало и да го притискам между пръстите си. – разбрах намека ѝ и с едната ръка между палеца и показалеца стиснах зърното ѝ – Ааах, колко ми е яко – пристена за секунда тя. – Знаеш ли, имам една свободна ръка, защо ли да не видя какво става там долу под водата.
Бомбата за вана съвсем беше се разтворила и водата беше непрогледна, но дори със затворени очи и в пълна тъмница можех да намеря сладкото ѝ котенце. Допрях леко средния и безименния и започнах да разтривам възбудения ѝ клитор. Търках малко, спирах, редувах бавни и бързи движения, а тя прехапваше устнички.
-Ау, колко е сладка, оставила съм си една лентичка косъмчета по средата, за разкош, това как ти действа?
(на мен лично ми действаше влудяващо, дори в моменти, когато правехме секс и я лижех, не забравях да отдам нужното внимание и на лентичката, като леко захапвах кожата около тях а и самата ивица, все пак заради мен я остави така последния път като ходи на козметик)
-Ще се пръсна от възбуда, много искам да видя как се пипаш, поне преди да свърша ще ми покажеш ли дали това, което си представям, е реално?
-Последно предупреждение! Никакво видео, така е по-интересно, само да си ме представяш как лудея от възбуда. Никакво свършване докато не наредя АЗ.
През цялото време докато му говореше какво уж прави, стремглаво мачкаше кура ми във водата. Усещах, че иска да съм в нея и да я изпълня до краен предел. Искаше да обгърне с устни чепа ми, но реших, че аз също мога да участвам в извратената игричка активно. Без да казвам и дума, направих ѝ знак да се завърти с гръб към мен. Тя го направи. Не промених почти нищо съществено, само дето с двата пръста на дясната си ръка започнах да я ръчкам първо бавно и нежно, а после и малко по грубо. Лявата ръка вече я ползвах за притискане към себе си, като от време на време стисках зърната и леко я притисках по врата.
-Аааах, ааааа, исля да включа в играта и играчката, как мислиш, дали ще се справя с това да свърша преди теб?
Ясно ми беше, че на нея дясната ми ръка ѝ харесваше повече от обичайното, защото не се бяхме виждали или правили секс от около седмица, което за нашите заешки стандарти беше ужасно много. Забързах пронизващите котенцето ѝ движения, а тя не спираше да се гърчи, търка в мен и стене.
-Не знам за теб, но на мен малко ми трябва. Побъркваш ме! – захленчи Алекс отсреща.
-Нали знаеш, че ако свършиш, всичко приключва за теб сега, за последно, а аз ще си продължа? – изстена между гърченията Еви към телефона.
-Добре, забавям, забавям…
Постоя така още минутка в ръцете ми, стенеше, гърчеше се от удоволствие и сякаш движенията на ръката ми бяха в абсолютен синхрон с нейните потрепвания и охкания. Обърна се леко и ме целуна страстно. Хапеше устните и езика ми, облизваше се и повтаряше. Не спираше да се държи за кура ми и в един момент се изправи рязко от водата, пусна ме, завъртя се рязко с лице към мен и затърка бясно клитора си. Другата ръка прокара зад гърба си и наниза два от пръстите във влажната от ваната, а и не само, катеричка.
-Ъъъаааах, ъаааааа, свършвааам, ъааа, ще свършаааааа… – след като около 7 минути се радваше на ръцете ми и мачкаше наедрелия ми до пръсване чеп, тя се изпразни мощно. Преброих 3-4 пръскания, които попаднаха както във ваната, така и върху гърдите ми. Бях в ступор. Алекс от другата страна на телефона не знаеше какво да каже. Той като покорно паленце изпълняваше предишното нареждане на Еви.
-Искаш ли да усетиш колко съм вкусна? Днес специално пих фреш от ананас, казват, че правело сокченцето много сладичко. – изскимтя с премежен, страстен глас Еви.
-Искам, да, искам, но си далече.
-Искаш, но няма, ако слушкаш, може и да ти дам някой следващ път. – троснато заяви тя и ме повика с пръст. Аз се приближих и засуках в сластна целувка тоя сладък сок, за който тя говореше на Алекс. Няма да лъжа, беше абсолютен елексир. Елексир на страстта на Ева. Можех да остана там с часове. Само аз, езикът ми, сладката ѝ катеричка и пулсиращият ѝ клитор. Тя направи няколко движения с кръста, сякаш се намести върху устата ми и отново се обърна към телефона.
-Готов ли си да чуеш продължението, време е за второ ниво. Играта сега започва. – даде ми знак да стана и да отида върху спалнята. Настаних се полу-мокър по гръб върху спалнята, а пенисът ми стърчеше гордо към тавана. Тя взе телефона и пристъпи мокра до леглото. Остави телефона на сантиметри от пулсиращия ми от възбуда кур и започна да шепти в слушалката.
-Моята играчка има нужда от малко навлажняване, няма да я вкарвам в употреба неподготвена. Как мислиш? Да я оближа ли хубавко?
-Да, искам да го усетиш дълбоко в гърлото си. Ох, как ми се ще да съм на мястото на играчката ти. – взе да се отпуска от другата страна на телефона Алекс, а аз мълчах и се пръсках от възбуда. Щях да получа едно от най-перверзните изживявания в живота си. Свирка, на живо, докато някой мечтае да е на моето място.
-Така, така, да видим какво имаме тук – заоблизва се Еви и пусна малко слюнка върху главичката на пениса ми.
Каквото и да обяснявам, би било малко. Това момиче знае как да използва устата си като истински професионалист. Завъртя езика си около главичката, после съвсем леко я докосна със зъби и си го заби дълбоко в жадното гърло. С едната ръка ме беше хванала за топките и леко драскаше с нокти. С другата ту драскаше корема ми, ту хващаше ствола на чепа ми. Чуваха се гърлени звуци и наплюнчвания. Доближи телефона още по-близо, за да се чува още по-ясно.
-Ти май се заигра бая с тая играчка?
-Ами да, любима ми е, по-добра не съм имала, нищо не ме е изпълвало толкова приятно. Време е да го усетя отново. Представяш ли си колко добре ме пълни и устните на котенцето ми го обгръщат и стягат?
-Ох, направо ме влудяваш…
-Хайде сега замълчи и слушкай покорно!
В този момент спря да ми го пренадървя, оплези се срещу главичката и пусна една лига, която падна точно на юздичката. Покачи се отгоре ми, заби език дълбоко в гърлото ми, заключи устни с моите, вплетохме пръсти и се наниза дори без да го придържа. Без особено съпротивление пенисът ми беше обгърнат плътно от най-удобната вагина, в която съм бил. Еви се движеше нагоре и надолу, като всяко повдигане караше устните на котенцето ѝ да се захващат около ствола на чепа ми. Редуваше бързи и плавни нанизвания, приплъзвания напред назад и от време на време поспираше, за да не свърши прекалено бързо. Протегна се и взе телефона. Сложи ми го на корема, завъртян с микрофона към хуя, така че сладкото плякане да отеква в ухото на Алекс. Мисълта, че аз съм в най-прекрасната малка, сладка, стегната сливка, докато от другата страна някакъв пич иска да е зверски на моето място, ме възбуждаше допълнително. Аз имах това, което той е загубил. Странно чувство на доминантност. Щеше ми се да ѝ говоря някакви мръсотии, защото бях набрал такова темпо, че исках да влезна целия вътре. Реших, че е време Еви да свърши. Незнайно защо тя забавяше вече неколкократно оргазма си. А аз обожавам да гледам как присвива очи отгоре ми. Пресегнах се и взех един ментов бонбон Halls от нощното шкафче. Ползвал съм тази тактика и преди, но сега очаквах дори по-бързи резултати. Сложих я по гръб, а телефона оставих върху стегнатия ѝ корем, закривайки пъпчето, точно на 5 сантиметра от перверзната ивица косъмчета на иначе гладката ѝ сливка. С бонбон в устата започнах да обработвам с език изтощения ѝ клитор. Вкарах показалеца и средния в топлата ѝ вагина и синхронизирах движенията си.
-Майчице, ооооолеле, аааааах, аааааа, свъъършваам, ааааах, ще свършааааа, о Господиииии – крещеше и хапеше устните си, заравяше пръсти в косата ми и ме притискаше по-силно към себе си. Когато замлъкна за секунда и изръмжа, знаех, че ще свърши. Ближех пулсиращия ѝ клитор в постоянен ритъм и 2 секунди по-късно усетих конвулсиите на вагинката ѝ. Стегна се, отпусна се и плисна струйка сладък сок, после и втора. Не исках да ѝ се разминава само с това и докато беше във вихра на оргазма си и не знаеше къде се намира от сласт, смених тактиката. Леко притиснах под пъпа ѝ, върху перверзната линийка косъмчета, вкарах средния и безименния си вътре в нея и мощно взех да я обработвам.
-Дааааа, дааааа, дааааа, лелеееее, аааааа, аааах, майчицееееееее – изпищя отново тя, докато пръскаше навсякъде по леглото. Преброих 6 или 7 тласъка и доволен легнах по гръб, докато тя търсеше телефона, който беше изпаднал заради гърченето ѝ.
-Кооолко си палава, леле, какво ме направи. Едва не свърших, много ми е трудно да издържа и да не се изхвърля, стига си ме мъчила, кажи ми какво правиш сега, как да свърша, още много ли ще си играеш с твоята играчка? Искам и аз!
-Харесва ми как обърна тона и ми се молиш. Какво следва ли – след малко ще ти позволя да свършиш, но дотогава трябва аз да свърша поне още веднъж. Заслужила съм си го. Стани прав и си представи, че ме чукаш до стената!
Не ми трябваше много да се замисля, станах и я опрях до стената. Тя подпря ръцете си на стената и ѝ го набих във влажната дупчица. Първо леко я обработвах, за да не свърша и прекратя тая перверзия преждевременно, след това я хванах за дупет и леко разтворих, за да влиза още по-лесно на топло и комфортно в нея. Наведох се и облизах дупката на задничето ѝ и си го наврях обратно в сливката ѝ. С върха на палеца леко погъделичках халката ѝ и тя ми се усмихна. Всякаш ми даде разрешение да се заиграя. Не се поколебах и докато си го набивах в нея вкарах половината си палец в дупето ѝ, но само толкова. Понрави ѝ се и изохка. Алекс изстена отстреща по телефона, но тя бързо го скастри да не свършва, защото тя иска още малко да си играе с “нейната играчка”. Хванах я с две ръце през кръста и започнах да блъскам по-ритмично, а пляскането кожа в кожа се чуваше ясно. После я хванах за гърдите и продължих да я дъня. За финал с едната ръка я хванах за косата, а с другата – през шията и леко я притиснах, така че да се задуши съвсем леко, защото така се засилва чувството на оргазма.
-Ама как шляпа само, ти каква играчка си си взела, май май си перверзница, а? – чухме от високоговорителя на телефона.
-Един голям, гумен, който ми доставя такова удоволствие, аааах, мааайко, само ако знаеш колко хубаво ми е. Закачила съм го на стената и се блъскам здраво. Ти искаш ли да свършваш вече, не разбрах? – поспря за секунда, за да го подразни малко.
-Искам, но ти нали още не си свършила?
-Правилно. Дай ми секундичка, аз тия неща ги мога.
В тоя момент остана подпряна само на едната си ръка, а с дясната усетих как бясно взе да търка клитора си. Не исках да ѝ давам контрол над ситуацията и я бутнах. С дясната ръка търках клитора ѝ, а лявата я душеше. Отне ѝ около 10 секунди, за да почне да крещи за пореден път.
-Даааааа, дааааа, даааааа, оооооох, ааааахххххххххх, майчицееееееее! – разтрепериха ѝ се краката и се свлече на земята.
-Хайде сега е твой ред. Искам да си представиш, че те яздя и ме изпълваш до краен предел. Готов ли си?
-Да, готов съм, чакам това от половин час.
Знаех какво предстои и нямах търпение вече. Няма нищо по-яко от това да се изпразваш въвтре в малка, сладка, влажна, стегната сливка като тази на Еви. Преместих се по гръб на леглото отново и тя ми се качи отгоре. Обгърна тялото ми с крака стегнати в колената около хълбоците ми и започна да се нанизва ритмично напред-назад. С двата пръста на едната ръка си бъркаше страстно в устата, като през цялото време ме гледаше в очите. С ноктите на другата ръка ме дразнеше, прокарвайки ги на зиг-заг по корема ми и достигаше до сливката си. Галеше клитора си и минаваше с нокът през интимната си прическа. Нямаше повече от 30 секунди и ѝ направих знак, че ще свърша, което я накара още по-бясно да ме язди, опитвайки се да изцеди всяка капчица сперма, която бях акумулирал през последната седмица и 30-те минути брутална перверзия.
-Давай, позволявам ти да свършиш. Представи си, че съм седнала плътно върху чепа ти и стремглаво се приплъзвам напред-назад. Стискам зърната си и хапя устните си. Харесва ми максимално. Соковете от чочито ми се разливат по топките ти и всеки момент ще бликна отново. – напътстваше го Еви, но този, който не беше с хуй в ръка, а на най-задоволителното място бях аз. Усещайки как ще се разлея в нея просто ѝ кимнах. Тя забави за секунда темпото, след което рязко започна да се нанизва. Усещах как курът ми пулсира в нея. Секунда изпразване я усещах като минута удоволствие. Не чувах дали оня примрънква от другата страна на телефона. Бях толкова въвлечен в това извратено отмъщение, че единственото, което можех да направя е да забеля очите и да изпъна тялото си като струна, докато и последната капчица мъжки сок напусне топките ми. Еви видя това и реши да ми направи любимия завършек. По средата на празненето ми рязко се изстреля и обгърна главичката с топлите си устни. С езика гъделичкаше юздичката му, а с ноктите драскаше топките ми. Хвърлях и хвърлях докато не ми прималя. Когато отворих очи, видях, че леко съм я оцапал по брадичката и едната буза, но тя изобщо не отдаваше внимание и значение на това. Легна на корема ми, близко до локвичката сперма, която беше изпаднала от катеричката ѝ докато става от чепа ми, гледаше надолу към все още лилавата неспаднала от възбуда главичка и с едно пръстче обхождаше ствола му по дължина.
-Олеле малеле, с каква перфектна играчка съм се сдобила. Няма насита. Не мога да се нарадвам на късмета си. Ти к’во, приключи ли?
-Едва не си извадих окото, пръснах като маркуч. – изстена отсреща Алекс, все едно имаше някакво значение за нас. Бяхме се унищожили от секс.
-Сега очаквай следващите инструкции в чата, хайде чао и без повече въпроси! – Затвори телефона и си направи едно селфи. Показа ми го – виждаха се няколко капки от сока ми по брадата и бузата ѝ, замалялия ми кур и локвичката сперма. Умишлено не беше снимала мен.
-Сега какво? – попитах я.
-Сега му пращам тая снимчица и му обяснявам в 2 реда, че не той е човекът, който ще си представям и когото ще желая до края на живота си, и не той е човекът, който ще ми дава подобни наклони. Надявам се след това унижение спре да ме търси. А после какво … после се къпем и повтаряме. Само че ми трябва шоколад, много шоколад и още шампанско. Направо съм изцедена. По традиция ме целуна с език и ме попита дали съм ѝ сърдит задето е увъртала за глупавия разговор с Алекс както и за перверзното отмъщение.
-Миличко, ти луда ли си, а всъщност имаш ли други бивши, на които да отмъщаваш? – пошегувах се аз дяволито.
-Миличко, ти постой около мен, пък ще видим каква перверзия ще измисли кака ти Еви.
Хвърлихме си душ, отидохме до денонощния магазин за провизии и продължихме подобава вечерта… А натам, …

Rating: 5.00/5. From 5 votes.
Please wait...