Една невероятна, но реална история

Всичко започна тук преди няколко месеца, запознах се с едно момиче в сайта, от град в България. Започнах да си пиша с нея без надеждата, че ще стигнем до среща, надявах се на някой пикантен чат и евентуално някоя нейна снимка. Оказа се обаче, че днешната младеж е доста разкрепостена и девойката освен че бе млада и красива бе и доста разкрепостена, а си призна още в началото, че харесва зрелите мъже. Реално аз мога да съм и баща. Все пак съм на 43 години и всяка 18 годишна съвсем спокойно може да ми е дъщеря, но тази девойка ме спечели не само с природната си красота, но и с интелекта си, отначало започнахме плахо.

 • Здравей малка красавице, ще се радвам да си пишем. – беше първото ми писмо, когато я съзрях регистрирана тук.
 • Здравей- след минутки ми отговори тя. Дори не го очаквах честно казано 18 годишните не са моя специалност, аз съм по зрелите жени, които знаят какво искат, но започнах директно.
 • Ще се радвам да си пишем за нещата които те възбуждат, само минутка и отне да реагира с вдигнат палец, което ме накара да продължа – по какво си падаш? Отговор не последва, защото бе станала. Но на другата сутрин когато я поздравих тя отговори мигновено, аз отново зададох въпроса
 • Сподели какво те възбужда или питай…
 • Да ме лижат! – съвсем честно моментално и отговорих
 • ООО това е най големия ми фетиш, обожавам някоя жена да седне на лицето ми и аз да я лижа до полуда. Мога да си представя как езика ми е потънал в теб. Изпратих и снимка на която жена седнала на лицето на мъж.
 • Яко. – Отговори плахо тя.
 • Какво друго си представяш, когато седиш на лицето ми?
 • 69 бе незабавният и отговор. Честно казано това леко ме събуди и се заех малко по сериозно с тази девойка, макар да бе от друг град.
 • Просто трябва да се наведеш и да го поемеш както желаеш. –продължих аз.
 • Дааа бе отговора и последван с емотикони
 • Можеш да си играеш с ръце устни и да си търкаш прасковката в лицето ми. Насмелях и изпратих снимка на члена ми които не е огромен, но твърдя, че е хубав и повечето жени им харесва. Затаих дъх в очакване на отговора.
 • Хубав ти е, някак плахо каза тя
 • Благодаря подарявам ти го, получих емотикон с широка усмивка- и продължих – и съдържанието му е твое, когато ти свършваш, мокриш ли се?
 • Ако съм много възбудена съм доста обилна. Тук реших да поискам по бърза комуникация, скаип, меил, вайбър, месинджър и каквото се сетите, но мигновено ме попари с студен душ. Все пак продължих
 • Къде си и ако не е тайна как си облечена?
 • В нас с дънки и потник. Отговори тя.
 • Пише че си на 18, значи си ученичка, случайно да си без сутиен?
 • Дааа
 • А зърната дали са набъбнали през потника?
 • Да, малко- леко плахо каза тя
 • Значи си леко възбудена и леката влага може да се надуши между краката ти?
 • Може, не я усещам съвсем уверено рече тя
 • Бих я вкусил с радост продължих смело. Последва емотикон с очички сърчица. И аз продължих, може ли да ми се опишеш, понеже знам че снимка няма да получа, но поне какво виждаш в огледалото? тогава се оказа, че изобщо не се свени и последва селфи, на което се виждаше всичко без лицето закрито от телефона и. наистина бе по потник без сутиен и наистина зърната и не бяха набъбнали както очаквах бе седнала върху единия си крак и пъпчето и се виждаше надолу наистина бе с дънки, не много високо, но видно красиво момиче около 165 сантиметра и не повече от 45 килограма. Гърдите и не бяха големи, но пък бяха невероятно оформени две полусфери скрити под червения потник. Възкликнах на ум, о боже мой и изпратих моя снимка на мъж в средна вързраст с леко прошарена коса. Просто върнах жеста и казах.
 • Ти си една невероятно красива девойка, а аз съм просто един чичка.
 • Това притеснява ли те? Попита тя.
 • Мен не, стига да си наистина на 18? Тя се разсмя, даже напротив, радвам се, че съм впечатлил 18 годишна.
 • Харесвам по големи от мен.
 • Благодаря, размера може да не е от значение за теб, но явно възрастта е и аз съм печеливш. Тя избухна в неистов смях разбира се с поредните емотикони на които вече свикнах. Така свърши поредния ден 
  Започна трети ден от нашата засега чат връзка, вече обмислях, как ще трябва да бъда командировам в този град, най малкото за да се уверя, че си пиша с такова момиче, изобщо. Защото аз съм от стара коза яре и много пъти някой приятел е взимал снимките на гаджето си и го е предлагал по такива сайтове, затова винаги съм с едно на ум. Реших да продължа играта,
 • Добро утро, много си ранобудна?
 • на даскало съм.
 • а как си облечена? Последва известно мълчание и последва снимка, може би от преди училище ба палава бяла тениска загащена в дънки с висока талия и кецове, очертаваше се страхотно дупе косата и бе дълга до кръста, отново лицето и бе закрито от телефона.
 • Благодаря пътувам за работа и щях да се блъсна в тоз пред мен когато получих снимката последва разговор къде учи кога завършва и има ли планове да продължи обучението си в София. Отговора и бе положителен. Желанията за които говорехме и бяха простички, орален секс и т.н. не свързваше секса с наслада и удоволствие бе просто правене на секс с някого може би от класа или някой батко. Продължих да я разпитвам оказа се, че е малка палавница и обича секса, била го правила с трима едновременно в хотелска стая като не са пропуснали отвор, макар дупето да я боляло после, така се изрази, усетих истински потенциал в този необработен диамант, момиче искащо да опита всичко в секса, но за жалост попадаща на използвачи, които само са били с нея за задоволят нагона си и после да се хвалят в кварталната кръчма какви ебачи са. Продължих да я разпитвам, каза ми че тоз я взел, дори едни чорапи не са и купили съблякла се и я клатили около два часа като свършили по три пъти по тялото и лицето и. след този разказ за тройката тя изчезна. Появи се на другия ден и ми каза, че чистела вкъщи след което ми изпрати снимка полегнала по корем в леглото с секси пижамка на които се виждаше оформеното и дупе и страхотните малки стегнати гърди без зърната…. Говорихме няколко дни празни приказки последвано от нови селфита всяка сутрин се снимаше пред огледалото и ми показваше облеклото си обикновени дънки седнала с адски секси деколте и оформено дупе. Всяка следваща снимка която ми пращаше бе все по секси и все по предизвикателна, вече бях предприел действия за една командировка която я очаквах с нетърпение. Започнах да я разпитвам какво би направила ако се окажа в нейния град за командировка с нощувка, отначало се дърпаше но после ми каза, че има подобна среща скоро с мъж, не бях аз, но исках подробности и какъв е моят шанс и аз да я имам когато съм в този град. Разказа ми как онези тримата са я чукали дори малко по грубо отколкото е очаквала самата тя и че дори не са и лизали страхотното путе….
  Беше деня в които конкурент я взимаше от училище и щеше да я чука, пишехме и тук какво се случва, как я взе от училище, как я закара в хотел и как и го е подал още в колата. Разказа и отново бе постен, без емоции, духах му в колата, чука ме в хотела, дори не си го е бил измил , каза, че и е позволил да свърши в нея, както на лицето така и в путето и дупето, попитах я не се ли притснява, тя бе сигурна в хапчетата и даже и харесвало да е пълна… все повече наближаваше деня в които щях да съм в града и а тя все повече ме дразнеше изпрати ми снимка от хотела гола в банята…. Най после зърнах зърната и на прекрасните и гърди. Сподели ми че обича да е се чувства като малко курве и предишния ден, се е почувствала така, аз естествено и казах, че е моето малко курве което скоро ще ме посети и моята хотелска стая, ако тя самата го желае разбира се, но тя ме покани у тях. Един ден ми изпрати снимка от даскало най после видях устните и досега само вежди и чело, имаше най невероятните устни които бях виждал, естествени без червило сочни оформени прекрасно… вечерта последва нова снимка пак бе с пижамката и се плезеше обещах и да и покрия езика с спермата си, и все повече се убеждавах, че трябва да дойде командировката за да се уверя тя ли е или не е тя. И ето деня дойде бе в ден в които бе след матурите, не знаех 11 клас ли е 12 ли е знаех че е на 18 и толкоз, каза ми, че няма проблем да и се обадя като съм в града и. и ето деня дойде, надявам се не съм ви отегчил, но ви уверявам, няма да съжалявате защото се оказа, че момичето което си е писало с мен е истинско, не е брат и, не е някое е гадже продължавах комуникацията само тук и много бях притеснен когато паркирах в една пряка близо до едно училище и безразсъдно си написах номера на колата. Запалих цигара в очакване и леко притеснение едва ли не да изскочат група хлапета да ми се подиграват и да ме сочат с пръст, но не се случи и риска които поех се оправда напълно бях я помолил специално за мен да се издокара, аз самият и бях взел много хубав комплект чорапи с жартиери, които смятах да и дам за спомен и да получавам снимки с тях. междувременно се бяхме разбрали да съм у тях и че майка и ще е там, но всичко било ок. Тя го бе направила а именно дойде с рокля лятна секси, къса, но не адски къса широко скроена вееки се, когато пристъпва от крак на крак, отдолу нямаше нищо, бе само по нея свежа изкъпана ухаеща, влезе без да се замисли в колата настани се удобно сложи колана и ме попита:
 • Ще провериш ли дали съм с гащички? Естествено, проверих, дясната ми ръка се плъзна между краката и напипах срамните и устни и клитора които бяха леко влажни и набъбнали, явно се възбуждаше само от мисълта какво и предстои с напълно непознат. Бръкнах нежно с два пръста след което ги облизах, видя, че пуша и поиска цигара, веднага извадих цигара, прокарах я по влажните и срамни устни и дори вкарах половината филтър вътре, след това и я сложих в устата и подадох огънче. Дръпна и ме погледна жадно, такава цигара досега не бях пушила. Потеглихме от даскалото към нейния дом, там бях поканен и реших да се възползвам. По пътя към дома и успях да си извадя члена въпреки, че бе почнал да нараства леко го прикрих доколкото е възможно с тениската си, хванах и ръката и я накарах да го хване. Както аз държах скоростния лост и при всяка възможност дясната ми ръка се плъзгаше по прекрасното и голо бедро. Не събрах смелост да я накарам да ми го лапне в движение, заради трафика покрай които минаваше и всеки с джип можеше да види как главата и е в скута ми. След 15 минутно пътуване пристигнахме до къщата която ми каза. Паркирах и се озовах на стълбището все още с изваден член и чантичка отпред. Буквално ме бе хванала за него и ме водеше, не го пускаше, аз я следвах с ръце залепнали за задника и. влязохме вътре и въпреки че знаех, че майка и ще си е вкъщи леко се стъписах как влизаме, но явно нямаше проблем посрещна ни по млада от мен жена доста секси с къса пола и потник без сутиен с средно едри леко увиснали гърди, честно казано, почти не и обърнах внимание, но знаейки какво сме си говорили, буквално знаех, че и казва всичко и че едва ли не знае толкова за мен, колкото и малката. Тя се обърна към мен и ме попита, кафето или банята, честно казано доста ми се пикаеше и бях и надървен и избрах банята. Затова се отправихме към нейната стая където се съблякохме отново я обарвах и бръкнах навсякъде дълбоко, но все още не посягах да я изчукам, макар, че бях готов да и се нахвърля като животно още на стълбите. Проявих нужното търпение и се отправихме към банята, нея няма да ви я описвам, баня и точка. Вътре в банята тя застана по средата над канала обърна се и без да говорим коленичи след което ми го пое в устата си, макар да бях доста възбуден, тя се справи блестящо грам не се задави, но аз се дръпнах исках друго исках да направя това което си бяхме писали, а именно да я изкъпя с пикнята си, затова го извадих от устата и тя искаше по принцип да е вързана , но нямах време да си играя да я връзвам, затова просто я поставих на колене с изпънато тяло и я накарах да се хване за глезените и да отвори уста… последва миг на неловко напрежение, пикаеше ми се, но бях надървен и докато хем започна да пикая хем да остана твърд докрай минаха няколко секунди които ми се сториха цяла вечност, тя седеше на пода в очакване и примигваше с жаден адски невинен поглед, просто не можех да повярвам, че това ангелско лице иска точно аз дъртия пергиш да го сторя, но определено го искаше затова премахнах всички лоши мисли от главата си и усетих как струята напира да излезе, хванах главичката си и я спрях, тя бе готова. Кимна и аз махнах палеца си, изригна мощна струя прозрачна, три дена бях пил само сокове от ананас и круша исках да и хареса пикнята ми. Първата струя направо я застреля в челото. Отдръпнах се крачка назад и започнах да я обливам от лицето, косата, устата. Тя стоеше с отворена уста и след като се напълни започна да преллива и да се стича по брадичката от там между гърдите и към коремчето и пъпа и накрая по срамните и устни към пода. Аз се отдръпнах и насочих струята която не бе вече толкова силна към гърдите и пъпа а след това и към набъбналия клитор, буквално си взе душ с моята урина изпиках сигурно половин литър или поне така ми се стори докато не пикаех в устата и тя реши да опита това което бяхме говорили а именно да преглътне малко, последва невероятна за мен реакция, тя си пусна глезените и хвана кура ми след което го лапна и започна да изсмуква последните капки пикня буквално ме смучеше като шише с вода, облиза го и него и топките, беше цялата мокра, легнах все още надървен на пода а тя на се намести с лице към мен и се наниза на члена ми с дупето си потънах докрай, след това се отмести назад и започна на свой ред да изригва срещу мен, не спрях да се радвам буквално щях да свърша за миг, но успях някак си да се сдържа и да не го направя. Я накарах да се премести на лицето ми и аз да вкуся последните капки течност от нея. Езика и лицето ми потънаха в нея носът ми буквално бе в путката и а езикът ми в невероятното дупе. Бе ред за продължението, след като изцедих всяка капка от нея, тя застана на свещ пред мен в скута ми. Краката ми бяха до нейните крака а главата и бе между тях путката и задника и ми бяха нещо като работен плот имах два невероятни отвора с които да си поиграя, взех подвижния душ и махнах слушалката след това нагласих струята и леко я прокарах първо към путето и клитора и подскочи от удоволствие попитах я дали е готова, тя каза, че и сутринта се е чистила но това мен не ме интересуваше исках да и напълня малкия задник с вода която след това да изригне като фонтанче от чешмичка и след като отпия да се върне към нея и измие лицето и тялото и пт засъхналата вече пикня аз, повторих няколко пъти невероятния фонтан. От стичащата се навсякъде вода, ми се допика отново изправих се и леко клекнах над нея с опряна главичка на входа на ануса и той се разтвори и обгърна главичката ми като устните и усетих прилива които напираше и започнах да се облекчавам в невероятното и дупе виждах буквално как я пълня, в един момент изстрелях няколко струи, при които тя потръпна но се усмихна и на свой ред пусна две струйки от себе си., скоро дупето и преливаше от урината ми, сам не разбрах от къде се появи тази нова порция, толкоз скоро след първата леко започнах да го вадя и когато извадих члена си, последва най красивото нещо което съм виждал, от дупето на 18 годишна супер секси девойка извираше гейзер от собствената ми урина и след като ме удряше по главичката падаше всичко върху нея. В мига в които свърши да изригва и го забодох в дупето и започнах да я чукам, признавам си бях много превъзбуден и вместо да продължа известно време има няма за по малко от пет минути изригнах в дупето и максимално дълбоко. Трябваше и няколко спазъма да направи за да почне да извира току що излялата се сперма от дупето и по срамните устни клитора и към лицето и капка по капка. Изкъпахме се даде ми адски малка кърпа с която дори не се покрих, но някак си се придвижих към кухнята. Тя се подсуши и хвърли кърпата на леглото по път за кухнята. Така влязохме аз сложих кърпата на стола и седнах пред майката на 18 годишно момиче с което правих неща, които би се изчервил всеки, запознахме се официално, бе доста готина жена, но очевидно и ми стана ясно на кого се е метнала дъщеря и погледа и все се спираше, на започващия отново да се пълни с кур член.
Rating: 4.83/5. From 6 votes.
Please wait...