Една нощ в Джакарта

Daniel

Преди няколко години след доста дълъг полет през Дубай и Сингапур попаднах в Джакарта. Огромен град с високи бетонни сгради, който на пръв поглед по нищо не се различаваше от другите мегаполиси в света. Хотелът ми беше хубав и се оказа, че няма къде да ходя много надалече защото “най-хубавият” нощен клуб в града се намирал точно в моя хотел. Бях съвсем объркал колко е часа и заседнах в бара, където имаше голям избор на напитки. Там вече купонът течеше явно от часове, защото имаше доста подпийнали гости, а и което беше още по-интересно десетки момичета които си търсеха компания. Не ми се наложи да избирам кой знае колко дълго и от многото дългокраки и стройнички реших да опитам нещо по-скромничко. Харесах си една по-нисичка, закръглена и цицореста с чаровна усмивка.
Лесно стигнахме до стаята, защото явно от бара до етажите предимство имаха гостите на хотела. Седнахме малко на фотьойлите и извадих някакво питие от минибара. Подейства за успокояване. Погалих я по лицето и опипах циците. Зърната бяха твърди, като лешниците за уискито. Сравнението и на нея и хареса и я накарах да си извади циците навън докато пиехме на малки глътки. Гледах я отблизо и си я представях на задна как ще и се люлеят, докато я лашкам отзад. Предложих и да се изкъпем заедно. Имаше стегнато тяло, много гладка кожа и малко путенце. Хареса ми да я опипвам под душа с шампоана.
Стигнахме до леглото и се оказа, че нямам презерватив. Тя рови в чантата, но и там не намери. Беше доста възбудена, дето я барах в банята и реши, че после ще ходи да търси. Коленичи под мен и разтвори уста. Пое го много сладко и започна да го смуче бавно. От пиенето ли не знам, беше ми кеф но бях далече от свършването. Така се увиваше около мен, докато го беше налапала, че не знаех на кой свят съм. Имах чувството,че във всеки един момент, мога да я държа за циците, за дупето и путето а кура ми беше все в устата и. В един момент се усетих, че лежа по гръб, а тя няколко пъти мина през мене без да го изкара от устата си. Беше много възбудена и сама се бараше по путето. Беше невероятен кеф в тъмната стая, неизвестно колко беше часа и на нищо не му се виждаше края.
Дадохме си малко почивка. Отворих пак минибара да взема нещо за пиене и видях там едно стекче с презервативи. Малката ми го наниза пак с език и се надупи сладко в много удобна поза. Струваше ми се, че се пречупи на две само и само да си подложи путето удобно. Това дупене продължи в различни пози и чупки цяла нощ. На няколко пъти го местих от путето в устата и. сменяхме презерватива, тя се празни два или три пъти и накрая и аз, пита ме дали може да остане и така заспахме и двамата.
Станах сутринта и я оставих да спи. Прибирам се след няколко часа в стаята, виждам я че не беше затворила банята и седи гола на тоалетната чиния. Обяснява ми, че и се пишкало. Както бях облечен и го подадох в устата и ми направи бърз минет. Изпразних и се в устата. Разтвори си пръсти путето и ми показа, че и тя се е подмокрила и че не е имала време да се изпишка. Наведох си пишката надолу, казах и че и на мен ми се пикае и насочих струйката към путето и. Тя държеше разтворени устенцата и така пикаехме и двамата. Аз върху нейното путе. Това пак ме възбуди. Стигнахме до леглото и пак и го наврях в путенцето. Ебахме се пак на широкото легло и този път на светло можех да и гледам циците как се поклащат. Беше всичко незабравимо.

Rating: 3.50/5. From 14 votes.
Please wait...