Ерекция

         С жена ми сме заедно от 7 години. Тя е 38 годишна, тъмно руса коса, пъстри очи. Тялото и е стройно с добре изразено стегнато дупе, средено голям и красив бюст. Много е суетна и постоянно ходи на разкрасяващи процедури. Поддържа постоянен тен и депилира интимните си места. Облича се така, че да показва красивото си тяло – къси поли, макар и официални и дълбоки деколтета, блузи прилепнали по корема и формите й. Като цяло е много красива, но е доста консервативна в леглото. Въпреки, че се чукаме добре, трудно се поддава на мръснишките ми фантазии. Най-много да ми направи свирка, веднъж дори се отпусна и ме остави да и го вкарам в дупето, но пък от превъзбуда свърших почти веднага.

          Аз съм вторият и мъж, тя е била омъжена за кратко и преди. Иначе броя на мъжете които са имали тази красива жена не ми е известен по понятни причини. Казвала ми е за трима, но както се казва докато ние мъжете преувеличаваме – жените прикриват бройката на партньорите си.

         Веднъж след секс, тя ме попита дали ми е било хубаво и аз и отговорих положително. Попитах я на нея как и е било и защо ме пита. Казах й – да не би нещо да не си доволна. Тя каза, че винаги е доволна от секса с мен, но се притеснява да не и изневеря с друга, заради богатата ми сексуална фантазия. Аз често исках да се празня върху циците или лицето й, а тя все не се съгласяваше. Притеснявала се да не реша да си сбъдвам мераците на друго место. Изсмях се и казах, че това са мераците на всеки мъж. Без да искам се изпуснах, че имам и доста по мръснишкш фантазии. Тя веднага се заинтригува и поиска да й разкажа.

                Предната вечер тайно си представях как жена ми се чука с друг мъж в мое присъствие и как това ни харесва и на двамата. Тази фантазия се беше породила в мен в следствие на порно разкази които бях  чел. В тях ставаше въпрос за мъже споделящи съпругите си с други хора. Тогава постепенно открих че това ме възбужда и мен. С течение на времето стана доста стимулираща картина във фантазиите ми. Започнах да гледам и клипове с подобна тематика. Никога не бих й го споделил. Като знаех каква е веднага щеше да се намръщи. Но не щеш ли, реших да и го изтърся точно сега, ей така да видя какво ще стане.             Казах й, че от доста време докато правим секс, си представям как в леглото ни има още един човек с когото тя прави секс. Или пък, си фантазирам, че я гледам докато тя чука друг и след него мен. За мое учудване не последва очакваната реакция. Тя само повдигна вежди и усмихната каза, че съм ненадминат мръсник. Попита защо това ме възбужда и не проявявам ли поне малко ревност. Казах, че не си представям как ми изневерява, а просто правим секс с още един човек. Предположих, че би ми харесало да я гледам докато го прави, защото е много красива, и това би ми доставило удоволствие. Споделих, че случайно съм попаднал на филм с такава сцена и това много ме е възбудило.

       Явно от споделеното се бях надървил отново и това вече личеше. На чаршафа имаше издутина причинена от наедрелия ми кур. Тя разбра какво става и остана очарована от новата ми ерекция. Каза, че фантазията да я гледам с друг явно доста ме възбужда предвид реакцията ми. Дръпна чаршафа и хвана хуя ми. Започна леки движения от основата до главичката му. Впери погледа си в очите ми и започна да говори, че никога не би ми изневерила. Но щом фантазията ми е толкова силна е склонна да се остави друг мъж да я ебе пред очите на съпруга й. Пулсът ми внезапно се усили и кръвта нахлу с още по-голяма сила в члена ми. Толкова ме възбудиха тези нейни думи. Тя продължаваше да ме гали казвайки, че е съгласна да се чука с друг мъж заради мен. Искаше да разбере и още детайли от фантазията ми.

      Аз и разказвах, че си представям как на гости ни е дошъл някакъв непознат, стоим в гостната и  си говорим до късно. Тя е облечена в подчертаващи красивото й тяло дрехи. Гостът ни крадешком я заглежда с видим интерес, но си личи, че е притеснен. Тя в един момент излиза от стаята и след малко се връща само по прашки. Сяда непринудено до мен пред погледа на изумения гост, и се усмихва дяволито. Предлага ми да и разреша да смъкне напрежението на госта, защото той я гледа с невярващ поглед и с надървен кур. После ме целува нежно с език и отива до него. Разкопчава му панталона и започва да гали надървеното му парче. Целува го нежно и двамята правят страстен секс точно пред мен. В даден момент ме приканва да се включа и аз.

     Докато й разказвах детайлите тя не спираше да ме гали. Наведе се над мен и започна да ме целува. Аз не издържах и я обърнах по корем. Разторих и дупето с две ръце и я излизах от клитора до ануса. Никога не го бях правил преди това. Тя само изохка и си навири задника още повече. Разбрах, че и тя е възбудена, че това което правя й харесва. Продължих да я лижа така. Придобих смелост и започнах да забивам език в ануса и путката й последователно. Тя ме попита бих ли разрешил чуждият мъж да свърши в устата й – погледнах и видях как си е засмукала пръстите. Разбрах, че продължава  с фантазията която вече беше станала обща. Казах, че ако иска да го изпразни с прекрасните си устни и език, а после аз ще я чукам, докато той ни гледа. Същевременно забих два пръста в подгизналата путка на жена си и засмуках ануса и. Тя започна да свършва, охкаше и не спираше да ми казва колко и е приятно да й свършват в устата. Каза че другият мъж се празни а тя продължава  да му смуче хуя. Обърнах я пак по гръб и се наместих отгоре й. Вкарах надървеното си парче в току що свършилата путка на жена ми и понечих да я целуна. Тя шеговито каза, че по устните й има още от спермата на другият човек от фантазията ни. Избърса си устните с опакото на ръката и ми даде дълбока френска целувка. Отръпна се леко и пак се усмихна. Аз вече започнах да я клатя неудържимо. Тресях я цялата, бях като обезумял. Тя пак започна да ме стимулира като каза, че гостът ни е седнал и ни гледа как се чукаме. Започнал е отново надървя хуя си, явно и той искал да я чука. Попита ме дали бих разрешил и той да направи същото с нея каквото правех аз. А аз вече се бях побъркал и тъкмо да свърша когато тя извади кура ми от себе  си. Каза да изчакам, застана на четири крака и започна да ми лапа кура, така както беше мокър с нейните сокове, гледайки ме в очите. После го извади и започна да ми прави чекии пред лицето си. Каза, че сега непознатият е вкарал надървеният си хуй в нея и я помпа на задна докато тя ми духа. Вече наистина не издържах и започнах да се празня. Тя първо ахна, но после разтвори устните си и остави дългите бели пръски сперма да се излеят в устата и. Спермата ми шибаше езика и устните и. Тя през цялото време ме гледаше в очите и ми лъскаше бастуна. Празненето ми продължи по-дълго от обикновенно, а тя за мое очудване преглътна попадналата в устата й сперма. Продължаваше да ми лъска кура и каза, че точно в този момент ебачът й е решил да свършва. Побързал е да извади хуя си от нея, но тя му се нанизала отново и казала да свърши в нея. Аз бях още под въздействието на оргазма си. С това тя само го удължаваше още повече.

     След като приключихме се тръшнах уморен в леглото. Тя полегна на една страна до мен и попита как е било. Казах, че е била невероятна. Не съм предполагал, че може да е такава мръсница каквато се представи. Попитах я наистина ли е готова да се чука с друг мъж пред мен. Тя усмихната посочи, че засега предпочита това да е само фантазия. Попитах я от къде и дойде на ум какво ще ме побърка от страст. Целувайки ме прошепна, че поназнайва това-онова за мъжките мераци. Целуваше ме едновременно страстно и нежно. Обеща, че ще ми разкаже някога от къде и как се е научила на такива неща, но по нататък. Нямало за какво да бързаме, развитието на сексуалния ни живот е пред нас. Накрая подчерта, че ако съм готов да продължим, с времето ще ме направи още по щастлив.

Листерин

Rating: 4.00/5. From 4 votes.
Please wait...