Ето как със секретарката ми изчукахме продавачка от Мол Марково тепе

Секретарката ми Мария беше впечатлена от продавачката на известен марков бутик за дрехи в МОЛ-а. След като Мария беше посетила съвсем случайно бутика и Елена – момичето, което работело в него, й бе направило толкова силно впечатление, Мария не спираше да ходи там и да си бъбри с продавачката, както и не спираше и на мен да ми говори за нея. Искаше й се това невинно момиче да стане нашата нова секс-играчка.

След няколко седмици срещи и разговори една петъчна вечер Мария, Елена и аз трябваше да излезем заедно на вечеря.
След като звънецът на вратата извъня към осем часа вечерта и Мария отвори пред очите ми се появи прекрасна и нежна блондинка – привлекателна, а погледът и беше невинен като на ученичка /макар че тя вече беше студентка/. Не спирах да я гледам.
Мария ми я представи като продавачката на бутика, въпреки че вече знаех всичко за нея.
Влязахме в дневната, а секретарката ми се доближи до мен и ми прошепна, че Елена е девственица отзад. В този момент усетих остро пробождане в жезъла си. Мисълта за тясната анална дупка на тази сладка блондинка вече ме побъркваше. А доколкото познавам Мария, предполагам че най-обсъжданата тема с продавачката са били аналните влизания и излизания, както и аналния секс.
Разговорихме се пиейки си по чаша хубаво червено вино. От тема на тема минахме и на темата секс – забелязах колко е заинтригувана гостенката ми от това, което правим със секретарката ми, Мария вече й беше разказала доста и по този въпрос. Елена започна да се отпуска и да се чувства добре в компанията ни и след десетина минути придружи секретарката ми в спалната, а аз останах въодушевен и чакащ да видя как ще ми се покажат.
След няколко минути и двете се появиха облечени в онези секси прозрачни нощнички, а Елена беше невероятно красива. Толкова младо и невинно тяло – толкова нежно и гладко. Виждах как зърната й се втърдяват, усещайки какво ще се случи. Мария не оставаше на заден план, тялото й изглеждаше невероятно в дантелената нощница – винаги знаеше как да ме прелъсти. А отдолу беше с тънки червени прашки – много я харесвах с прашки. Задникът й беше невероятен, а прашките й го очертаваха още по-добре. Курът ми вече неиздържаше в гащите, не можеше да устои на двете прекрасни жени пред очите ми.
Не чаках покана, а веднага се събляках по бельо, мислейки си за девствения задник на Елена.
Тримата в дивана, пред камината, Мария отиде за още вино, а като се върна и ми подаде чашата тя се наведе над Елена към мен и започна да ме целува – страстно и дълго. Отново ми потвърди, шепнейки ми „ задникът й е все още девствен”.
Мария седеше до Елена, готова да я превърнем в нашата сексиграчка.
– Ели, слушай, това е мъжът, за който ти разказвах, че обичам да наричам татенце. По принцип съм секретарката му, но когато сме в леглото ми харесва да го наричам така. Той винаги ме кара да се чувствам добре. Тази вечер ще го разделя с теб и ако си послушна и теб ще те накара да се почувстваш така. Разбра ли?
Ели кимна одобрително, а Мария погали бузата й и започна да целува нежно устните й. – Все още го искаш нали – погледна я Мария предизвикателно.
– Дааа – прошепна тихо гостенката.
– Добре, но в такъв случай, ще трябва да се погрижим първо за това – и любовницата ми показа мястото между краката й.
– За какво да се погришиш, Мария – попита Ели.
– Цялата тази коса, татенцето обича да чука само гладки путки.
Това беше всичко, което секретарката ми желаеше – да си имаме невинна девойка в компанията и да я превърнем в нашата сексиграчка, с която да се забавляваме.
Мария хвана Ели за ръката и двете се запътиха към спалнята. Продължих да ги гледам. Ели беше леко изумена от действията на домакинята, но не се възпротиви.
– Трябва ли да правя това, Мери?
– Да, мила, ако искаш татко да те превърне в кучка трябва да си гладка отдолу. – казвайки това Мария започна да бръсне девственицата между краката.
След като процедурата свърши се наведах, целунах гостенката и й направих комплимент колко добре изглежда, питайки я:
– Готова ли си да станеш така похотлива мръсница като моята Мария.
Ели кимна одобрително и тримата отново отидахме в дневната.
– Татенце, кажи ни какво да правим – попита любовницата ми.
– Целуни я Мария – и започнах да наблюдавам как се целучат. Можех да видя как езиците им се докосват и всяка една усеща вкуса на другата. Гледайки ги успях да стана много горещ и да се възбудя бързо.
Елена изглеждаше малко угрижена. Предполагам, че не и беше лесно да е гола пред няколко човека, да се целува с жена пред очите ми, а и усещаше, че скоро ще я изчукам.
– Толкова красива и невинна – заговори й Мария, вкарвайки пръсти в косите й и щипвайки след това зърното й – Мила първо трябва да те подготвя за големия патлак на татенцето ни. Хайде, коленичи и покажи задника си на татенцето!
Ели се поколеба и седна.
– Нооо, скъпа, не ме карай да те напляскам, хайде коленичи веднага – подхвана я Мери.
Гостенката ми леко се плъзна към пода, гледайки как свалям бельото си и как големия ми нямащ търпение хуя се показва на хоризонта. Очите й се насълзиха, беше на път да получи и да й се случи всичко това, което мислеше за еротично и възбуждащо, а в този момент Ели усети колебание.
– Ближи я Мария – и палавата ми секетарка бързо се озова на пода с гостенката ни, разкрачвайки краката й. Двете ми съблазнителки се спогледаха, а след това Мери ме попита с поглед:
– Къде да я близа татенце?
– Пичето й, мила, първо оближи това невинно пиче. Намокри я цялата за мен, а след това и задника й. Нека задника й да бъде готов за мен.
Можех да си представя какво се върти в главата на младата девойка, чувайки ни да си говорим така за аналната й дупка с любовницата ми. Ели ме наблюдаваше и гледаше как не преставам да клатя надървения си патлак. Виждах сълзите й. Тялото й трепереше. Беше толкова уплашена.
Докато секретарката ми я ближеше Ели се опита да се отдръпне. Така че успях да я шляпна по задника. Хванах косата й и издърпах главата й назад, за да й прошепна:
– Скъпа, не ме карай да те шляпам отново или наистина ще бъдеш наказана. Вече си голямо момиче и можеш да се справиш с това.
След няколко минути тя започна да отговаря на оралното внимание, което Мария обръщаше на путката й. Изпъшка няколко пъти, а розичката й вече беше мокра.
Отпуснах главата на Ели и тя се обърна за да види какво ще правим. Позата й я правеше да изглежна на някоя сладка проститутка, молеща за як секс. Мария разтвори бузите й и гостенката ни усещаше, че скоро ще се случи това, за което беше дошла. Щеше да усети големия палав гвоздей в дупката си.
– Татенце, погледни в сладката задна дупка, да я подготвя ли за теб?
Чувайки това Ели започна да плаче.
– Моля те, Мария, никога не съм усещала член в задника си, не позволявай на татенцето да вкара своя!
– Само слушай приятелката си Ели, ще ти хареса как вкарвам хуя си в теб – опитах се да я успокоя аз.
– Оооох, моля Ви толкова е голям, ще може ли да влезе?
Мария разтвори бузите на бедрата й и започна да ги целува нежно.
– Ммммъъм, скъпа, толкова си нежна, вкуса на задника ти е толкова предизвикателен.
Мария започна с влажни устни и език да изучава аналния процеп на гостенката , докато аз ги наблюдавах. Тя ближеше и вкарваше езика си в ануса й, опитвайки го колко тесен е. След няколко минути похотливата ми секретарка се отмести и можех да видя малката дупка на Елена.
– Готова ли си скъпа – попита Мария – моментът настъпи.
Наведах се към задника на Ели, а Мария обхвана лицето й с ръцете си и я увери:
– Ще видиш колко много ще ти хареса, мила, просто си нямаш и на идея колко добър е татенцето в това.
Започнах да се въртя с езика си около малкия процеп на гостенката, дразнейки я с езика си. Тя започна да мърда тялото си и да се опитва да се измъкне, така че отново сграбчих косата й за да я задържа. Станах и се настаних върху ануса и. Сложих доста от лубриканта в дупката й и насочих хуя си към цепнатината на задника й. Малката изкрещя.
– Неее! Моляяяя теее!.. – молеше се тя.
Мария държеше главата й, а аз не спирах да го вкарвам, да го вкарвам все по-силно в нея.
Процепът на Ели започна да се разширява – беше толкова тясна. Усещах как ануса й обхваща главата на кура ми. Натисках все по-силно и по-силно, а тя не спираше да ме умолява да спра.
– Моля те, недееей, моля те, не могаааа….
А аз продължавах да се опитвам да го вкарам в девствения й задник и съпротива й все повече успяваше да ме възбуди.
След като натисках още малко успях да си прокарам път в тесния й процеп. Усещах ануса й разтегнат около главата на патлака ми. След миг, изведнъж патлакът ми бе погълнат от процепа й. Вече бях в задника й.
– Неее, моля те, недейййй! Сприии, моля те – крещеше Елена.
Започнах да бутам по-силно. Ели плачеше, а Мери я държеше, чакайки ме да вляза до края. Леко влизах и излизах по малко от задника й, опитвайки се да го накарам да свикне с присъствието ми в него.
– Ооооу, Ели, толкова си тясна, така ме подлудяваш, толкова си тясна.
След още няколко минути усетих как гостенката ни се поуспокои, сълзите й спряха и усетих облекчението в тялото й.
– Мила, ти се справи, хуя на татенцето вече е в теб – успокои я Мери, целувайки устните й.
Започнах да чукам Ели, докато Мария не спираше да я целува. А малката вече се беше успокоила и започна да се наслаждава на вканияния ми кур в задника й. Всъщност и двете бяха възбудени: Ели – от чукането ми, а Мария – гледайки ни. Знаех, че няма да изкарам още дълго, заровен в този красив девствен задник.
Мария се доближи до мен и наблюдаваше как вкарвам и изкарвам хуя си, Знаех какво иска, тази малка сексапилна мръсница. Е, изкарах патлака си навън. Ели се обърна и видя, как Мария пое мръсния ми хуя в устата си.
– Виж това, Ели, Мария чисти патлака ми, който до преди малко беше в задника ти, не е ли наистина мръсна похотлива курва? Точно такава каквата ти искаш да бъдеш, нали? След това с ръцете си в косите на секретарката ми, вкарах целия си инструмент дълбоко в гърлото й.
– Ооох, по дяволите, Мария, ти си такава кучка!
Винаги й говорех така като ми причиняваше такива невероятни неща.

Извадих члена си от устата на Мария и го вкарах в задника на Ели, чукайки я силно и бързо. Вече й харесваше и пъшкаше с наслада:
– Ооох, ооох, дааа, чукай ме!
Продължих, неспирайки да вкарвам гвоздея си в тесния й анус.
Изкарах кура си отново и този път го поставих пред устните на Ели.
– Изсмукай го, хайде скъпа, изчисти го като послушна пачавра…!

Не бях сигурен какво ще направи с мръсния ми член, покрит с лубрикант и нейните любовни сокове, но поглеждайки ме в очите Ели послушно отвори устата си. Курът ми се преплъзна между устните й. Тя започна да го облизва. Гледайки я, как лиже мръсния ми хуя ме предизвика да достигна върха.
– Оооох, Ели, това е, ти малка и прелъстителна кукличке, изчисти го, оближи го, усети аналните си любовни сокове.
И тя го направи, засмуча хуя ми, вкарвайки го все по-дълбоко в гърлото си, а аз я държах за косата. Карах инструмента си още по-дълбоко в нея и в този момент знаех, че малката неопитна гостенка, вече се беше превърнала в похотлива секси чукаща се прелъстителка.
Мария също беше впечатлена от промяната на новата ни приятелка, шептеше й:
– Хайде, миличка, исмуквай го, вкарвай го все по-дълбоко и по-дълбоко в гърлото си.
И изведнъж чух „Пляс, пляс”. Мария пошляпа лекичко задните бузи на Ели.
– Опитай задника си от кура му. Оближи го и го изчисти, ти малка палавнице. Вече си палава курва.
Мария харесваше начина, по който гостенката действата така порочно и мръснишки.
Отдръпнах се, а Ели се закашля от изпълнената й със сок уста, изтрих кура си в лицето й. Тази малка повлекана беше толкова гореща, да точно в този момент, трябваше доста да се въздържа за да не се изпразня в лицето й.
– Това е, мила, смучи кура ми, прави го като професионална кучка.
След това отново се отправих към задника й. Мери беше разтворила бузите й и облизваше дупката й, приготвяйки я за следващото ми влизане в нея. Този път не спрях. Вкарах хуя си дълбоко в задника й, чуках я без да спирам и без да си поема дори и дъх, вкарвах го още и още по-дълбоко. Мария успя да се добере до клитора й и започна да го ближе нежно. На няколко пъти изваждах члена си малко повече и Мери го облизваше целия жадно. Обожавах начина, по който Мария беше толкова мръснишки добра. В този момент Ели не спираше да крещи от страстни усещания.
– Ооох, ооох, чукай ме, чукай задника ми. Давай, така, по-дълбоко, по-дълбоко.
Нямаше го вече срамежливото момиче, беше се превърнала в кучка, на която й харесва да я чукат отзад. Беше готова за оргазъм, а аз бях на ръба да се изпразня. С последното си влизане вкарах колкото се може по-надълбоко кура си. Започнах да се треса. Мъжкото ми достойнство експлоадира дълбоко в задника й. Пълнех ануса й със сперма за първи път в живота й. В същият момент тялото й започна да конвулсира, породено от тресящ се оргазъм. Всичко, което ми се искаше е да си стоя в нея и да се наслаждава, знаех че и на нея й се иска това.
След няколко минути се отдръпнах с обления си член със спермата ми. Легнах на дивана. Мария беше първата желаеща да оближе патлака ми, но и Ели я последва веднага. Предполагам, че наистина искаше да опита всичко това или пък ния я бяхме накарали. Какво ли ще правим с нея сега? Знаех, че и Мария мисли така, но се чудех какво си мисли Елена? Иска ли още?

Отново беше петък вечер и отново си мислех за Елена. От главата ми не излизаше мисълта за първата ни среща миналата седмица. Тесният й задник беше невероятен. Тази вечер Ели щеше да направи следващата крачка в кариерата си като кучка – все още не го знаеше. С Мария вече запланувахме изненадата.
Искахме Ели да осъзнае, че сексуалния й живот вече се контролира от нас. Трябваше да разбере, че от сега нататък ще бъде третирана като нашия роб за секс и трябва да прави, всичко което желаем от нея. Трябва да изпита пълно унижение пред нас, за да започне да ни се подчинява безрезервно. Чукането на девствения й задник миналата седмица е едва началото.
Събитията от миналия петък също бяха се запечатали и впечатлили Елена. Тя чакаше с нетърпение да свърши работа в десет вечерта, да се срещне с Мария и да разбере каква еротична изненада сме й подготвили. След като затвори бутика, в който работеше Ели се запъти към входа на Мола. Пред очите й се появи приятелката й Мария.
– Здравей, Мери, къде ще ходим тази вечер.
– Ще видиш, няма да е много далеч, хайде ела.
И двете се качиха в колите си и потеглиха. След няколко минути Мери реши да се отбие в една газостанция и Ели я последва, мислейки си че само ще заредят гориво. Мястото не беше оживено, все едно газостанцията не работеше. Двете влязаха вътре – беше мрачно, мръсно, миришеше на газ и други горива. Запътиха се към блещукащата светлина в дъното на гаража на газостанцията. С треперещ поглед Елена забеляза мен и още един мъж. Мъжът беше чернокожия Майк, дошъл в България преди години, а газостанцията беше негова. Бяхме му разказали за Ели и че желаем да вкараме черен жезъл в путката й, като засменен целия акт. Майк се съгласи да помогне и тръпнеше с нетърпение да опита младата сочна кайсийка.
– Какво става – попита Елена с туптящо сърце.
– Ще снимаме филм и ти ще играеш главната роля – отговори й Мария, хващайки я леко за косата. – И сега ще ни покажеш колко похотлива може да бъдеш. Филмът ще е озоглавен „Първият черен кур за Елена”.
– Не, знам, не мисля, че това е добра идея, Мери – разколеба се Елена. – Никога…никога – и тя се обърна към Майк, а в мислите й беше само „черен хуй”.
Докато Ели се чудеше какво става Мери и Майк я съблякаха, а аз не спирах да снимам. Двамата със секретарката ми бяхме готови да наблюдаваме как похотливата ни приятелка ще бъде употребена от черния механик.
Майк се съблече набързо, а изкарвайки огромния си жезъл всички бяхме поразени от размерите му, а все още дори не се беше надървил напълно. Елена се ококори зашеметена от големия патлак, знаеше какво ще й се случи – този голям гвоздей ще влезе в нея точно тук в мръсния гараж.
– Наистина е сладка – коментира Майк – казахте ми че е готина, но не предполагах че е такава сладурана.
– Няма да те нараня много с това – каза й Майк и хвана в ръката си огромния инструмент, който беше около 24-25 см. Влизало ли е нещо по-голямо от това в теб преди? – попита я той.
Всички знаехме отговора преди Ели да е казала каквото и да е. Сложих ръката си на задника й и усетих как цялото й тяло трепере. Майк хвана ръката й и я насочи към члена му. Тя го хвана и започна да го разклаща.
– Толкова е здраааав, толкова е голляям – изстена Ели.
Майк сложи ръцете си на рамената й и й помогна да колени, след това навря огромното си мъжко достойнство в устата й. Тя затвори очи и отвори уста. Главата на хуя мина през устните й. Тя смучеше и ближеше черния му жезъл леко и внимателно. В сравнение с лицето й масивния инструмент беше огромен. Това продължи няколко минути, май вече започна да й харесва. Аз не спирах да запечатвам всичко на камерата.
– Оооо, миличка, по дяволите, имаш невероятна малко съблазнителна уста – въздишаше Майк.
След това той се обърна и се наведе точно над девойката:
– Хайде сега, оближи ми и задника. Вкарай малкия си горещ език в ануса ми.
Елена не помръдваше, не беше правила това досега. С Мария забелязахме, че на малката й допада да бъде „насилвана” да прави каквото и да е. В този момент черния ни приятел сграбчи главата й и я навря в задника си докато устните й не се залепиха за задните му бузи.
– Оближи го кучко – каза й той още веднъж.
Духането вече беше възбудило Майк и той не спираше да говори мръсни думи:
– Хайде, кучко, давай, ближи!
Езикът й се появи и отначало започна да облизва само задните му бузи, но след две минути тя се отправи и към ануса.
Майк набута още повече задника си в лицето й. Елена трепереше, наистина, похотливата й душа беше факт, но това, което я карахме да прави в момента беше отвратително.
– Неее, моля те, не ме карай да правя това – крещеше тя.
Вместо да махне задника си от лицето й приятелят ни протегна ръцете си назад и хвана във всяка една от тях по една от циците й. С два пръста започна да притиска и мачка здраво зърната й. Изобщо не се държеше мило. Мачкаше зърната с все сила, а всичко това й причиняваше болка.
– Оближи ануса ми, кучко такава – почти й заповяда той.
Мария започна да помага, бутайки главата на Елена към задника.
– Оближи го, хайде засмучи го курво!
Видях как Елена си затваря очите и по изражението й усетих колко е мръсен задника на приятеля ни, който пусна зърната й и разтвори задните си бузи, за да покаже пътя към ануса си.
– Хайде, мила, погрижи се да изчистиш добре задника ми.

Усещах как Елена си мечтаеше по-добре да умре отколкото да вкара езика и устата си в тази мръсна дупка. Майк отново хвана зърната й и започна да ги мачка. Тя знаеше, че болката ще се върне всеки момент. Мария я буташе, докато лицето й не се зарови в бузите на новия й партньор.

Най-накрая Ели вкара езика си в желаното място и започна да облизва всяка от стените на анусната дупка. На няколко пъти тя се захълца и закашля, миризмата на този мъжки анус беше непоносима за нея.
Дадах камерата на Мария. Това, което видях беше невероятно, исках и аз да опитам. Когато тя свърши с Майк й предложих своя задник.
– След като се справи така добре, оближи и моя задник – прошепнах й аз.
Със сигурност сега й хареса повече. Отначало облиза няколко пъти бузите ми и след това влезе леко и внимателно с малкото си горещо езиче в ануса ми. Правеше й удоволствие да се движи с езика си в мен, а всичките й действия предизвикаха кура ми да се надърви. Разтворих настрани бузите си, а Майк я съветваше какво да направи.
– Вкарай пръста си в задника му.
И Ели вкара нежно малкия си пръст отзаде ми. Знаейки чий е ме докара до възбуждаща лудост. Майк хвана китката й и започна да я бута напред към задника ми, а пръста й навлизаше все по-навътре и по-навътре в мен.
– Изкарай го и го вкарай в устата си – прошепна й Майк.
Погледнах и да тя го направи, вкара пръста си в устата и започна да го смуча. Боже, в какво похотлива кучка се беше превърнала.
– Пак го направи!
Елена вкара пръста си в задника ми, разходи се с него и след това отново го вкара в устата си за да го изсмуче.
– Сега езика ти, мила.
– Вкарай езика си в ануса му.
Майк набута устата й директно към задника ми и след секунди палавата девойка се опитваше да си прокара път с езика си в ануса ми. Облиза входа на дупката ми и нежно влезе в ануса ми. Не можех да издържа повече. Така ме беше възбудила с езика и пръста си, че се обърнах и облях лицето й със спермата си. Курът ми трептеше и хвърляше струи сперма по цялото й лице. Когато свърших беше подмокрена със семенна течност. Част от нея се стичаше по бузите и гърлото й, имаше и на челото и по носа.
Мария бързо се присъедини. Тя започна да целува Ели и да облизва спермата по нея. Побързах да взема камерата и да засмена двете ми прелъстителки как облизват спермата ми.
– Изчукай я в задника, Майк – провикнах се аз. – много й харесва там.
Приятелят ни само и това чакаше, накара я да коленичи и задника и се надигна.
Докато снимах, Ели видя как Майк слага презерватив на кура си. След това той застана отзаде й и сложи главата на гвоздея си пред дупката на ануса й и започна бавния процес на навлизане в задника й.
– Неее, ооох, неее. Моля – крещеше Ели, усещайки дебелия член до задника си.
Тя усещаше напрежението като той набутваше хуя си по-силно и по-силно в нея. Тесният й анус започна да се опъва. Майк успя да вкара главата на мъжкото си достойнсто в нея. Забута с още сила.
– Нееее.
Е дебелия му патлак се приплъзна и влезе в ануса й. Това беше втория път, в който в задника й имаше кур.
– Ооооохх, по дяволите, задника ми… задника ми…- пъшкаше Елена, усещайки силата с която този черен жезъл влезе в нея.
– Неее… нееее – и той влезе още по-надълбоко и успя да влезе и да зарови почти целия си патлак в задника й.
– Ооох, оооох, неее, моля те, задника ми – въздишаше Ели, докато Майк си почиваше преди да се напъне за последно и да вкара целия си хуя в нея.
Чукането започна. Цели двадесет минути той вкарваше и изкарваше, вкарваше и изкарваше двадесет и петте си сантиментра в и от задника й. Ели не беше на себе си, болката, която той й причиняваше не й позволяваше да мисли трезво. Анусът й беше зачервен от якото и дълго вкарване на огромния хуй.
Най-накрая той го изкара и отиде отпреде й, показвайки й анусните сокове, полепили се по презерватива.
– Отваряй – каза й Майк.
– Оооо, неее, моля те, не ме карай да го вкарвам в устата си.
– Какво има миличка, къде е проблема?
– Никога ли досега не си смукала черен мръсен жезъл?
– Хайде отваряй си устата – и той започна да набутва патлака си в устата й, успявайки да мине през устните й – Хайде, сега, изчисти го, кучко!
– Искам да усетя този език как го ближе! – той държеше главата й докато тя не започна да го ближе и чисти.
След това продължавайки да държи главата й, Майк започна да набутва кура си все по-навътре към гърлото й. Елена знаеше какво следва и не й се искаше да й се случва. Тя опита да се съпротиви, но не успя, Майк започна да набутва все повече и повече кура си през устните й, докато той не достигна до гърлото й.
Тя се задави на няколко пъти, но Майк не преставаше да набутва двадесет и пет сантиметровата си гордост. Виждах как тялото й конвулсира и се тресе. Наистина беше невероятна гледка – със затворени очи, уста изпълнена с черен мазен кур и гърлото й изпълнено също с този чукащ инструмент.
Мария беше до мен и наблюдаваше, а ръка ми беше между краката й, галех клитора й.
– Оооу, миличък гледай, малката ни приятелка стана такава похотлива кучка – въздиша Мери – Хайде мила преглъщай го, погълни този голям черен жезъл.
В този момент Мария беше толкова мокра. Вкарвах пръста си все по-навътре в нея и успях да предизвикам оргазма й.
В същото време Майк изчукваше устата и гърлото на Елена, стенейки силно. Той се изпразваше в презерватива, който беше вкаран, заедно с члена му дълбоко в гърлото на младата ни приятелка. Трябва да е било невероятно усещане за Ели да чувства този огромен инструмент как се тресе в нея. Когато той свърши се отдръпна от устата й. Краят на кондома беше изпълнен с белия крем от хуя му. Ели наблюдваше как той го маха, внимавайки да не разсипе съдържанието.
– Отвори си устата – каза й той.
Той хвана бузите й и ги стисна докато Ели не отвори устата си, след това той се погрижи цялото съдържание в презерватива да влезе в устата й, за да го погълне тя. Беше толкова много, че не можеше да се побере и потече и по устните й. Майк го събра с пръст и отново го набута в устата й, казвайки й:
– Трябва да опиташ от всичко, сладурано. Сега преглъщай.
Елена затвори устата си – можеше да усети колко плътна и глъзгава беше спермата на любовника й. Мисълта, че всичко това ще мине през гърлото й и ще се настани в корема й я накара да се почувства отвратително. Но въпреки това тя го погълна и преглътна.
Погледът й беше похотлив, същият както след като миналата седмица я бях изчукал в задника – отново се бе превърнала в кучка. Беше се превърнала в това, което искаше. Точно както миналия петък, отначало се съпротивляваше, но след това й допадна това, което й се случи.
– Отваряй – каза й Майк и този път набута целия кондом в устата й – хайде, дъвчи го. Изсмучай цялата сперма.
Чудех се какъв ли е вкусът на този презерватив, с който Майк първо я изчука в гъза, а след това се изпразни в него.
– Е, как е вкусът? Можеш ли да усетиш мръсния си задник по него?
Майк правеше всичко, което се досещаше за да я унижи. Той дори изтри члена си в лицето и бузите й. След като накрая тя изплю кондома, знаех че е преминала друга граница. Гледаше към мен и Мария, усмихвайки ни се и облизваше устните си. Личеше си, че това, което и организирахме тази вечер й е допаднало. От този момент тя ще бъде нашия любовен роб, нашата малка курвичка.

Rating: 4.00/5. From 3 votes.
Please wait...