Ето как с жена ми се превърнахме със воайори

Всичко започна с едно погрешно доставен е-мейл от един от нашите съседи. Някак си писмо за някой с подобно мислене попадна в нашата поща. В това писмо ставаше дума за суинг-клуб(някой да не се обърка обаче – не става въпрос за някакъв танцувален клуб, където се вихрят суинг-танци до зори, а клуб за размяна на секс-партньори между двойки, било то брачни или не) в областта, където живеем. Отначало се зачудих дали не е нарочно изпратено от съседа. Сигурно беше забелязал, колко много зяпам жена му напоследък. Тя определено пълнеше очите, дълга тъмна коса, дълги крака, пълни устни и доста едри гърди.

Това са все неща, които се улавям че зяпам, поне докато усмивката й не ме накара да обърна очи изчервен. Тогава мислите ми се насочиха към Ростислав и за това, как може би той си мисли за моята жена. Те определено се разбират много добре, понеже съпругата ми флиртува с него почти постоянно. Сигурно писмото е било предназначено за нея. Помислих още малко по въпроса, но накрая махнах с ръка и се захванах с други неща.
Поне до почивните дни.
И двамата работехме разни неща из дворовете си на следващия ден и аз го извиках да изпием по бира. След няколко бирички го попитах за е-мейла. Това изобщо не го притесни.
– Опа… това не е било предназначено за вас.- каза той.- Имам приятел, който живее в друг град и заедно с двете си приятели са суингъри. Геновева и аз също сме го правили малко, а те искаха да опитат нещо нова и така.
Е, поне беше честен с мен, помислих си аз. Тогава мислите ми се отнесоха към пълните устни на Геновева и колко ли приятно би било да се обвият около моето парче… очите й приковани в моите… аххх…
– Вие двамата мислили ли сте си нещо по въпроса?- прекъсна мислите ми Роско.
– Ами…- трябваха ми няколко секунди за да измисля смислен отговор.- Говорили сме си на няколко пъти… почти на майтап.
Имаше един път когато Катя (жена ми) и една нейна приятелка се бяха черпили и се бяха почерпили доста и започнаха да се шегуват с мен, за това колко ли интересно би било да си направят сандвич с Тошко.
– Но не сме стигали по далеч.- засмях се нервно аз.
– Е, Гева и аз сме пробвали доста неща през последни 8 месеца и сега си търсим нещо ново.
– Аха…- измърморих аз, докато преглъщах нервно.
Не знам защо, но гърлото ми беше изсъхнало. Той се усмихна като сит котарак и точно тогава хвърли бомбата.
– Искаш ли да гледаш? Не да участваш, разбира се, просто да гледаш. Жената иска някой път някой да ни гледа. Просто не иска да знае, кога точно и кой ще ни гледа.
Аз бях повече от втрещен. Стисках бирата си и кимах като идиот. Роско видя глупава ми усмивка и продължи.
– Съгласен ли си?
И още как! Дори и да гледах от прозореца си, пак нямах търпение да видя двете влюбени птичета. Тогава започнахме да обмисляме плана. За начало той щеше да заведе Геновева в спалнята към осем часа вечерта и да я накара да го направят на светнати лампи. Той беше почти сигурен, че тя ще се съгласи. Щеше да й каже да си представи, че ги гледат и че трябва да направи шоу за тайнственият си наблюдател.
Главата ми беше пълна с мисли цял следобед, а времето минаваше тоооолкова бавно. Трябваше да намеря начин да вкарам Катя в спалнята за шоуто. Но за лош късмет тя трябваше да отиде да посети сестра си. По дяволите.
След като Катя тръгна, аз изрових един бинокъл. Въпреки малкото разстояние между къщите по-добре щеше да се вижда с него. Внимателно наместих щорите за не ми пречат да гледам и зачаках в тъмното. Осем часа дойде и отмина. Знаех, че са си в къщи. Бяха паркирали колата си 45 минути преди осем. 8 часа и 9 минути. Още няма никой. По дяволите, може би тя не беше в настроение или пък Ростислав се беше избъзикал с мен, знаейки че ще седя и ще чакам. 8 часа и 17 минути… определено почвам да си мисля, че ме прекараха, когато “щрак”. Лампата на нощното шкафче до леглото светна. И я видях да стой до леглото в къса лятна рокля. Цици и крака, това беше всичко което виждах. Тя се наведе напред, предлагайки ми страхотен изглед към дългите си крака. После се изправи и погледна през прозореца.
Аз инстинктивно се дръпнах назад, но после се сетих, че няма как да ме види, понеже аз седях в тъмното. Тя се обърна и погледна през рамо към Роско, който влезе в спалнята, носейки две големи свещи. И двете бяха запалени.
– Благодаря ти, друже.- казах аз на глас. Той определено се стараеше да я предразположи.
Той постави свещите стратегически между мен и леглото и се зае за работа. Видях ги как се прегърнаха и се целунаха дълго и нежно. Когато се отделиха, видях устните му да се движат. Геновева се обърна към прозореца и с едва забележимо движение смъкна презрамките на роклята си и тя се свлече на пода.
Остана да стои по бикини и сутиен. Тя бързо събу бикините и след кратка борба с закопчалката на сутиена, махна и него. Аз преглътнах тежко. Ето, тя стоеше пред мен, гърдите й щръкнали гордо напред. Ръцете й ги погалиха и после се спуснаха надолу през коремчето към бедрата, но тя изведнъж спря и се обърна. Предположих, че Ростислав й е казал нещо. Той се беше съблякъл ризата и беше останал по дънки.
Геновева отиде при него и седна на леглото, след което разкопча панталона му и хуят му изскочи напред. Така като гледах беше поне 20 сантиметра, нещо което забелязах мимиходом, защото Гева веднага го налапа, като професионалистка. Тя смучеше само главичката. Роско едва си беше смъкнал дънките надолу, когато тя започна да стиска топките му и да лапа голяма част от хуя му. Тя бавно започна да променя позата си, без да изпуска пениса от уста и застана на колене. От мястото на което бях, можех да видя устничките на влагалището й и дупето й, защото тя въртеше дупето си докато духаше. Роско се наведе напред и я плесна по дупето, което я накара да поеме още малко от хуя му и да се задави леко.
С цялото това шоу, направо бях забравил собственият си хуй. Веднага смъкнах шортите си и го освободих от бельото си. Бавно започнах да го търкам. Роско извади хуя си от устата на Гева и седна на леглото. Изглежда й каза нещо, защото тя отиде до гардероба и извади някаква чанта от там и я сложи на леглото до Ростислав. След това тя седна в скута му с широко отворени крака, което за мой късмет ми предоставяш идеален изглед към слабините й. Роско отново я плесна по дупето, този път по-силно и остави червена следа от ръката си. Тя подскочи, но не се дръпна. Той отново я плесна, но тя изглежда харесваше това. По езика на тялото й разбрах, че дори иска още. След още четири пляскания, Роско спря и извади нещо от чантата, заприлича ми на някакво масло или лосион и изля малко на дупето на Геновева. Той започна да разтрива и мачка бузите на дупето й. Движенията му бяха точни и отмерени и се придвижваха към путката й и съвсем скоро ми се стори, че вкарва пръсти в нея. Грабнах бинокъла и фокусирах. Прав бях- два от пръстите му влизаха и излизаха ритмично от путката й, а другата му ръка галеше ануса й. Нещо, което комбинирано с масажа я беше накарало да вирне дупето си нагоре, за да извлече максимално удоволствие от ръцете, които я галеха. Роско награди опитите й да вирне дупето си много високо, като натика намазнения си палец в ануса й. Тя отметна глава назад за момент, предполагам от рязкото проникване в дупето й. Роско започна да движи ръката си ритмично, а тя се търкаше в скута му, наслаждавайки се на удоволствието. Хуя ми се беше надървил до пръсване, а главичката му блестеше.
Роско бавно извади палеца си от дупето й и се пресегна към чантата и извади дълго дилдо, което изглеждаше като тирбушон. Беше поне 30-35 сантиметра. Геновева се обърна и погледна какво е взел от чантата и отново наведе глава. След като намаза дилдото с лубриканта, той бавно започна да го вкарва в путката й, краката й се разтвориха широко за да може да поеме голямото пластмасово дилдо. Той отново започна да го движи ритмично и вкара бавно палеца си обратно в дупето й. Геновева мяташе глава наляво-надявно, изглеждаше така сякаш е много далеч. На устните й имаше отнесена усмивка, а очите й бяха стиснати силно. Роско беше започнал да й говори нещо и това я караше да се движи в ритъм с ръцете му. Той извади палеца си от дупето й и я плесна силно. Тя отвори крака още по-широко и Роско вкара още от дилдото в нея.

Ръката ми се движеше бързо по хуя ми. Тогава реших, че трябва да пробвам тази цицореста съседка. Докато гледах путката на Геновева без малко да изпусна знака на Роско- вдигнати палци. Не знам какво си беше наумил за това останах да си седя в тъмната стая, стиснал хуя си в ръка и гледах как той чукаше жена си с голямото дилдо.

След няколко минути дълбане с дилдото, той я сложи да легне на леглото и измъкна пластмасовата играчка от нея.
Той веднага вкара твърдия си хуй и започна да я чука на задна прашка, карайки ме да търся бинокъла с треперещи ръце, за да видя къде точно й го е вкарал. Той я чукаше здраво и я караше да се мята по леглото. Ръцете й бяха подпъхнати под тялото й и търкаха клитора й, докато Роско я чукаше като машина. Ръката ми направо претриваше хуя ми, докато се опитвах да размажа малкото изтекла сперма по пръстите си, като смазка. Накрая се предадох и се изплюх в ръката си. Роско извади хуя си и направи знак на Геновева да се обърна по гръб. Тя изпълни желанието му и дръпна краката си към тялото си.
Роско отново й се метна бързо, не позволявайки й да остане и секунда по-дълго незапълнена. Към този момент Геновева изглеждаше вече замаяна. Изведнъж тя се замята по леглото и Роско не можеше да запази ритъма си на движение. Тя изкрещя толкова високо, че дори и аз от наблюдателницата си успях да я чуя. Роско отново улови ритъма, когато Геновева се успокои малко и започна да я чука здраво. Само след две минути аз се изпразних, изстрелвайки спермата си, без да ми пука къде отива.
Ростислав продължаваше, чукаше ли чукаше. По някое време изглежда започна да се уморява и се дръпна от нея. Той се опита да хване хуя си, но Гева го изпревари и го налапа. Той започна да я ебе в устата и само след минута се разтрепери и се остави на собственият си оргазъм. Тя дори не отдръпна устата си от хуя му. Погълна всяка капка, а аз седя като ударен с мокър парцал. Никога преди не ми се беше случвало, но сега за първи път завидях на този късметлия Роско. Тя го задържа в устата си, докато хуят му не започна да спада. Той легна до нея, галейки тялото й леко. Час по-късно жена ми се прибра и ние правихме секс по “съседския начин”. Като изключим включените лампи разбира се. Това стана по-късно.
Ден-два по-късно Геновева ме видя пред къщата и ми каза:
– Здравей.- след което ми намигна, оставяйки ме да си представям, какво ли ще последва след това.
Следващите вечери се навъртах край прозореца на спалнята ни към 8 часа, надявайки се на още едно шоу от съседите. Още не бях казал на жена си, Катя за тяхното представление. Бях гледал тогава, но ми се искаше и ние да направим едно такова представление.
Заради работа и разни други причини не се видяхме с Ростислав през следващите три дена. Въпреки, че бях видял жена му и тя ми беше казала “Здравей” със смигване. Той дойде у нас, под претекст да вземе заем гаечен ключ. Още щом се отдалечихме достатъчно от Катя, че да не може да ни чуе, той попита:
– Е, какво ще кажеш?
Аз нямах думи и просто се ухилих широко.
– Много добре, много добре!- каза той смеейки се.- Казах на Геновева след това, че си гледал и сега тя иска да направи още едно шоу.
Аз преглътнах и се усмихнах още по-широко.
– Това ще е страхотно! Кога? Искам и Катя да гледа.
– Добре.- отговори той.- Какво ще кажеш за тази вечер?
– Нямам търпение.- прошепнах му аз.
Още щом си тръгна ми идеше да се кача горе и да почна да чакам.
Отново, сякаш съдбата така беше решила, жена ми пак трябваше да излиза тази вечер. Някакво женско парти или някаква подобна глупост за която беше забравила. Така че, аз отново чаках в тъмното за да видя как Геновева бива изчукана. Този път точно в осем часа шоуто започна. Аз отново седях в тъмното. Този път освен бинокъл си бях подготвил и лубрикант, който понякога използваме с жена ми.
Тази вечер Ростислав и Геновева се концентрираха на оралната любов и правеха всичко много по-бавно от предния път. Гева направи на Роско най-дългата и бавна свирка, която може да си представи човек. Чисто мъчение. Тя ближеше главичката на подутия му хуй, докато с другата си ръка мачкаше леко топките му. Роско се пресегна и измъкна изпод леглото чантата, която аз веднага разпознах. Геновева спря, само колкото да вземе маслото от чантата. Тя изля малко на топките на Роско и продължи да го изтезава бавно.
Тя търкаше топките му бавно и нежно, със същото темпо с което ближеше главичката на хуя му. Когато устните й заслизаха надолу по стола на пениса му, той повдигна малко таза си и ръката й се плъзна към дупето му. Понеже не бях сигурен, грабнах бинокъла и фокусирах към мястото където беше ръката й. Геновева определено галеше ануса му, докато поемаше големия му хуй в устата си.
Ростислав издържа това мъчение няколко минути, след което седна, а тя се наведе към него и го целуна по устните. Той взе ръката й и й направи знак да легне на леглото. Беше неин ред за малко орални мъчения. Тя започна да се извива грациозно по леглото.
“Тряс!”
Главата ми се завъртя светкавично. Кой, по дяволите, вдигаше шум? Бях заключим входната врата преди да се кача в спалнята.
– Ехоооо!- извика Катя.
Мамка му. Бързо пъхнах бинокъла под леглото, заедно с лубриканта и отидох до вратата на спалнята. Тогава се усмихнах и потрих доволно ръце- идеално! Щях да извикам Катя точно на време за шоуто.
– Горе съм, скъпа!- извиках аз през вратата.
Тя се качи по стъпалата и ме намери, седнал в тъмного.
– Какво ти има? Защо седиш тук в тъмното?- засмя се тя.
– Е, Катя.- казах аз загадъчно.- Ще трябва да го видиш със собствените си очи.
Взех ръката й и я заведох до прозореца и й посочих съседската къща.
– Оле!- извика тя изненадано.
Геновева беше притиснала краката си към гърдите си, а Роско я ближеше с дълги и бавно движения, и ако не грешах, показалецът му беше в путката й и се движеше напред назад.
– От кога… го правят?- попита Катя.
– От около осем часа.- прошепнах аз.
Седнахме в мрака, а Катя съсредоточи погледа си върху лицето и езика на Ростислав.
– Да си призная, това не е първият път когато ги виждам така.- прошепна жена ми.- Виждала съм ги на няколко пъти да се разхождат голи из къщата.- гласът й се сниши още малко.- Веднъж дори гледах как Гева духа на Роско, докато той не се изпразни в устата й.
Тя се разсмя тихо, а аз попитах:
– Защо не си ми казала!?
– Ами… не исках да си мислиш, че ги шпионирам, защото… нали се сещаш, притеснявам се, че понякога флиртувам с Роско.
Аз се засмях тихо.
– Не се притеснявай, скъпа.- казах аз и я целунах.- Обичам те.

Отново насочихме вниманието си към секс шоуто на живо пред нашия прозорец.
Роско беше застанал в поза 69 със сладката си жена. Русата му коса се виждаше между загорелите бедра на Геновева. Нейните устни смучеха бавно хуя му.
Дишането на Катя се учести, докато се прегръщахме в тъмного. Ръцете ми се промъкнаха нагоре по бедрото й и намериха една от ръцете й вече да гали клитора й, през панталона. Спрях и казах:
– Най-добре ще е ако се съблечем.

Тя нямаше нужда от нищо повече и веднага започна да си маха дрехите, без да откъсва очи от случващото се в съседната къща. Ръката й намери хуя ми и започна да ме търка със същото темпо с което Геновева търкаше хуя на съпруга си. Погледнах към часовника на нощното шкафче и видях, че е 8 и 43 минути. Онези двамата се ближеха от близо 45 минути!
Искаше ми се да доставя на жена си също толкова много удоволствие, колкото и Роско доставяше на Геновева, но също така не исках да изпусна нищо. Катя разбра това и отиде до прозореца, като ми направи знак да я чукам на задна прашка. Без да губя време, поставих хуя си на отвора на влагалището й и бавно започнах да го вкарвам и не спрях, докато не се опрях в дупето й. Прокарах пръсти през русите къдрици на жена си и тя се обърна към мен за да ме целуне. След това започнахме да се движи в ритъм, а телата ни се удряха едно в друго.
Изглежда Геновева беше стигнала до оргазъм. Устните й се отделиха от хуя на Роско и по устните й разбрахме, че стене. Роско завъртя жена си и насочи зачервения си хуй към путката на Геновева. Той вкара главичката на хуя си в нея и отметна глава назад. Започна да й го вкарва, а путката й се свиваше около хуя му, докато той й го набиваше. Аз направих същото. Катя скоро щеше да получи оргазъм и дишането й беше много забързано. Влагалището й се стегна около хуя ми и направо ме побъркваше. Не издържах повече. Путката й се сви още и ме накара да се чувствам страхотно. Тя се разтресе в оргазъм, извиквайки тихо. Сърцето ми заби лудо. Беше минало известно време, откакто беше свършвала толкова мощно на хуя ми. Роско чукаше Геновева с мощно тласъци, предизвиквайки смесица от болка и удоволствие в нея. Видях как той се стегна и извади хуя си от хлъзгавата путка на жена си. Тя застана на четири крака и налапа подутата главичка на хуя му. Той извика високо, или поне така изглеждаше, и наведе глава към жена си за да види, как за пореден път тя изгълтва цялата му сперма.
Това ми дойде в повече, но преди да се изпразня, Катя се дръпна от мен. Тя се пресегна и светна лампата над леглото, така че нашите съседи да могат да ни видят в добре осветената спалня. Тя сграбчи хуя ми и го натика в мократа си путка. За малко щях да изпусна как и двамата ни съседа обръщат глави към нас и ни гледат как се чукаме пред тях. Това че ни гледаха, ме накара да започна да чукам Катя още по-здраво. Хванах я за гърдите и заблъсках стегнатата й путка. Когато жена ми усети, че ще се изпразня се дръпна от мен и застана на колене. Тя натика хуя ми в гърлото си и хвана дупето ми. Започна да ми духа, без да ме пуска, докато не усетих слабост в коленете и как съм готов да избухна. Очите ми се отделиха от лицето на жена ми и видях ококорената Геновева да гледа към нас. Един последен тласък и се опитах да се отделя от жена си за да изстрелям спермата си, но тя ме стисна силно и аз продължих да чукам устата й, докато се изпразвах. Краката ми се разтрепераха, докато тя гълташе спермата ми за първи път в живота си. Тя се задави малко, но продължи да преглъща, докато не остана нито капка. Тя се отдръпна от мен и от устата й се чу леко “пльок” когато хуят ми излезе от устните й.
Когато малко се посъвзех погледнах към Катя, която вече гледаше през прозореца към съседите. Роско и Геновева пляскаха с ръце. Ние и двамата им махнахме и се усмихнахме. Без да откъсваме очи един от друг, седнахме на леглото за да свикнем с мисълта за това, което се беше случило тази вечер.( Роско и Гева, бяха отишли във всекидневната за да се приготвят за следващото шоу, както разбрахме по-късно).
Тогава казах на Катя за това, как Ростислав ме беше питал дали искам да гледам и колко му е харесало да ги гледам. Освен това й казах, че Роско търси суингъри и как това ми се струва почти като покана. Катя каза, че обича да гледа, това я възбуждали, но не беше сигурна дали би искала да прави секс с тях. За това оставихме темата настрани, поне за сега.

След шоутата които си бяхме направили нещата между нас позамряха, въпреки че аз и Катя продължихме да правим страхотен секс. Прекарвахме повечето си време в малки ремонти по къщата. Ростислав и Геновева също бяха заети и ги видяхме едва няколко пъти през последвалите няколко седмици.
След около месец Катя се прибра една събота сутрин след като беше ходила на кафе у съседката Геновева. Езикът на тялото й беше странен. Тя почти веднага се качи горе след като си бяхме разменили няколко думи. Качих се след нея малко по-късно и я попитах, дали всичко е наред.
– А… да… добре съм. Геновева тъкмо ми разказа… за някой неща… които са правили с мъжа й през последната година.
– Така ли…
– Тя ми каза за всички мъже с които се е чукала пред Ростислав… и за жените които той е чукал пред нея и…
– И?- попитах аз.
– И тя ми каза, че е близала путките на други жени… и… за това как веднъж са я ебали трима мъже едновременно… и че е го е правила повече от един път.
Дишането й ставаше тежко, докато ми разказваше всичко това.
– Не съм сигурна.. мисълта за това което е правила Гева ме възбужда… но не мисля че бих могла…- гласът й заглъхна след тези думи.
Тя протегна ръка и погали чатала на панталона ми. Няколко минути по-късно и двамата се наслаждавахме на едно хубаво сутрешно сексче. Следващата седмица мина спокойно. Въпреки, че за мен имаше доста неща за гледане. Винаги когато можех хвърлях по някой поглед към съседите и понякога виждах как Геновева се чука. В петък сутринта, когато излизах за работа видях Геновева и тя ми се усмихна топло и ме попита как съм.
Тя беше облечена в широк панталон, но тениската й едва побираше големите й кръгли гърди, които се опитваха да изскочат от деколтето. Тя премина покрай мен с странна усмивка на устните и ме попита дали съм бил добро момче и дали съм се грижел Катя да е щастлива. Аз се ухилих и казах нещо не много хапливо и тръгнах за работа. Докато пътувах към работа си фантазирах как нашата палава съседка съблазнява красивата ми жена. Работното време мина бързо и аз се прибрах в къщи, само за да разбера, че Катя е отишла на пазар с Геновева.

Когато тя се прибра вечеряхме с сготвеното от мен и тя ми разказа още от нещата които Геновева й беше казала докато са пазарували. А това беше какво ли не- от това да си доведат някого в къщи- мъж или жена за да се позабавляват с него, до това да правят шоута като това което бяха направили на нас.

След като говорихме за това около час отново се озовахме в спалнята, близо до прозореца и правихме секс. След това Катя ми каза, че нашите съседи щели да организират празненство на следващата вечер и че са ни поканили да се присъединим. Мислите ми запрепускаха, докато си мислех най-различни сцени и ситуации. Но Катя малко ме изненада като каза:
– Не знам дали съм готова за да го направя, скъпи.
Съгласих се с мнението на жена си и зачаках. На следващия ден си мислех само за това, за Геновева и Ростислав и за това как ни бяха допускали до своя таен свят. Какво ли щеше да бъде празненството тази вечер ако отидехме? “Е, какво пък.- помисли си аз, накрая.- Ще се случи, като му дойде времето.” На вечеря Катя беше много мълчалива. Попитах я дали е добре.
– Да… добре съм. Просто си мисля за нещо.- каза тя и после изстреля. – Геновева каза, че можем да гледаме.
– Наистина ли? Може ли?
– Но не искам да седя там, до тях и да гледам… ще се чувствам толкова неудобно.- каза тя.- Но пък можем да гледаме през прозореца.- прошепна ми тя развълнувано, сякаш да не я чуят съседите.
– Добре… ще гледаме тогава.
И така, ето ни пак там. Седим в къщата си, докато слънцето залязва. И двамата се дразним един друг с леки погалвания и стисвания тук и там и чакаме с нетърпение да разберем какво ще гледаме тази вечер. “Тряс!” затръшна се наблизо врата на кола. И двамата застанахме до прозореца на спалнята си и погледнахме надолу към три фигури които вървяха от един джип към къщата на Роско и Гева.
Първият човек беше жена, с дълга тъмна коса около, висока около 170 и много красива. Тя беше облечена в мини поличка и черно стегнато боди, което беше обвито около чифт хубави гърди. Когато мина през портата на оградата на нашите съседи, тя подскочи игриво, защото мъжът зад нея я беше плеснал по дупето. Той беше широкоплещест негър. Висок поне 190 и много мускулест. Беше облечен в дънки и черно елече. Забелязах, че жена ми не отдели очи от него, докато тримата вървяха към къщата и отидоха в задния двор. Последният беше малко по-нисък от първия, но беше бял и малко приличаше на Ростислав. Те постояха малко в задния двор с Ростислав и Геновева, поговориха си, посмяха се и изпиха по няколко питиета.
Чухме ги как се шегуват на висок глас, но никой друг освен нас не можеше да ги чуе защото и двата задни двора на къщите ни са доста уединени. Геновева се пошегува с другата жена за размера на гърдите й и тя от своя страна веднага разкопча горнището си за да разкрие две красиви гърди с малки, кръгли зърна. Аз застанах зад жена си, сграбчих нейните и прошепнах:
– Твоите са по-кръгли и по-хубави от онези… би трябвало да й го покажеш.
И двамата се засмяхме нервно. Долу изглежда партито започваше да се оживява след като жената си беше махнала блузката. Роско отиде до нея и започна да мачка гърдите й. Негърът беше дръпнал Геновева в скута си и тя се търкаше в него. Другият мъж застана пред нея и Гева разкопча панталона му и измъкна хуя му от там. Тя бързо го пое в уста и засмука главичката му. Ростислав извика на всички да вземат напитките си и да влязат вътре за да могат да продължат.
Геновева не искаше да изпусне хуя от устата си, но накрая с нежелание се отдели от него. Катя хвана ръката ми и каза:
– Последвай ме!- и ме помъкна надолу по стъпалата.- Обуй си някакви обувки!- извика ми тя и аз направих каквото ми беше казала.
Двамата бързо излязохме навън и тя ме поведе покрай къщата. Минахме отзад покрай живия плет и отидохме до къщата на съседите.
– Тихо!- прошепна тя.- Гева ми каза да дойдем тук ако се притесняваме и не искаме да присъстваме лично.- Тя няма да каже на другите, че сме тук… тя почти ме помоли да дойдем да гледаме, защото не иска да изпуснем шоуто.
И двамата стояхме тихо в бавно спускащата се пролетна вечер. Нашите съседи и техните гости се придвижиха в задната част на къщата, където беше всекидневната. Роско събра чашите и отиде да ги напълни отново. Геновева беше седнала до мъжа, чийто хуй беше смукала по-рано и се пресегна към панталона му, като отново извади хуя му отвън. Беше доста голям. Гева се наведе напред и отвори широко уста за да може да поеме големия член на един път. Когато надигна глава членът беше нараснал още повече. Гева заведе мъжа до средата на стаята и каза на другата жена и тя да го опита, защото ще й хареса много.
Геновева се изправи и дойде до прозореца под който се бяхме скрили. Аз замръзнах. Не исках да ни вижда. Тя отвори прозореца и погледна бързо към нас. Усмихна се странно и каза високо:
– Ето, нека да има за какво да говорят съседите!
След като каза това, тя се завъртя и отиде при останалите, които се смееха високо. Роско се върна с чашите и видя двамата в средата на стаята.
– Предполагам, че това няма да ти трябва точно сега Сиси?
Жената само кимна и се опита да се усмихне с пълна уста. Тя жадно смучеше хуя пред себе си и изглежда беше успяла да го възбуди напълно.
– Нека да започнем!- извика развълнувано Геновева.- Ще ми помогнеш ли Силвия?
Силвия веднага се отзова и извади зачервената главичка от устата си. Без да се изправя тя отиде до Геновева на четири крака. Имаше да маха много малко дрехи, горнището й вече беше разкопчано, показваше големите й кръгли гърди. Сиси първо се насочи към малките зърна, като ги щипна леко. Тя се изправи и махна блузата от раменете на Геновева, след което отново слезе надолу и махна шортите й. Тесният плат беше толкова прилепнал, че едва можеше да го свали. Гева се наведе напред, когато шортите й достигнаха до коленете й. Езикът на Силвия се плъзна по кракът на Геновева и се спря чак когато намери малката й цепка, изпъкваща напред. Тя започна да я дразни с език, концентрирайки се на входа на влагалището, вкарвайки малко повече всеки следващ път. Силвия разтвори бузите на дупето й и близна няколко пъти и малката розова дупка на ануса. Геновева изпъшка високо. Докато се опитваше да запази равновесие, тя погледна назад към Силвия и каза:
– Чукай ме… отзад…сега!
Силвия последва командата и вкара езика си в Геновева. Тя вкара ръка между краката на приятелката си и сграбчи вагината й в ръка и започна да я мачка силно. Геновева погледна към мъжете около нея и помоли да се приготвят. Те се подчиниха мигновено. ( Отделих очи от сцената, която се разиграваше пред мен за да погледна жена си. Тежкото й дишане беше привлякло вниманието ми) Тя беше разкопчала горните две копчета на роклята си и мярнах гърдите й през деколтето. Ръката й беше пъхната под роклята й, като се опитваше да не изпуска нищо от случващото се в стаята.
Мъжете се бяха съблекли. Ростислав, когото бяхме виждали гол вече няколко пъти си пиеше спокойно питието и гледаше как жена му поема езика на брюнетката в дупето си. Очите на Катя блуждаеха до момента в който негърът се обърна към нас. Аз също го погледнах за да видя огромното парче месо което висеше между краката му. Той го дръпна няколко пъти, докато гледаше към нас. Катя облиза устните си без да откъсва очи от него, докато мъжът бавно се масажираше. Пенисът му бавно се надигна, докато гледаше двете нимфи пред себе си.
– Чудесно! Всички са готови!- плесна Геновева с ръце и се изправи.
Силвия избърса с ръка слюнката и мъзгата от лицето си. Геновева направи знак на мъжете да преместят едно голямо кресло по средата на стаята. След това тя ги накара да преместят и голямото огледало, което стоеше до стената, близо до креслото. Тя се отпусна удобно в креслото й каза:
– Хайде мили мои хубави хуйове, елате при мен!

Мъжете я заобиколиха и тя обърна внимание на всеки един от тях, подръпвайки пениса на единия мъж, след което насочваше вниманието си към следващия. Тя отдели по не повече от 5 секунди на всеки преди да се премести на следващия.

– Роско, струва ми се, че Силвия има нужда от малко любов и внимание.- каза меко Геновева, докато преместваше ръцете си от единия хуй на другия.
Силвия стоеше права зад креслото и беше вкарала ръката си под късата си пола и се грижеше сама за себе си. Тя се усмихна на Ростислав, който я прегърна, повдигна я от земята и я завъртя във въздуха.
Той се пресегна отпред и откопча малкото копчета на късата блузка и разголи гърдите й. Той стисна леко гърдите й, а после започна да смъква полата й. Ръцете му се плъзнаха надолу по стегнатия й корем и се спряха на бедрата й. Той дръпна силно полата й надолу, докато отдолу не се показаха червените й бикини. Роско направи знак на жената да се наведе напред, така както Геновева беше направила малко преди това. Той събу бикините й с лекота и разкри две загорели на слънцето кръгли бузки.
Той пусна бикините на пода и целуна краката и вирнатото й дупе. Когато захапа леко една от бузите на дупето й тя извика тихо. След това той разтвори бузите на дупето й и натика езика си във влагалището й. Тя отметна глава назад, защото Роско сигурно се стараеше с всички сили да й достави удоволствие. Геновева извади черния хуй от устата си и се усмихна на мъжа си. Тя погледна към двамата мъже, които даряваше с ласките си и чиито членове бяха задържали цялото й внимание през последните минути и каза:
– Господа, бъдете така добри да ми угодите…- тя се засмя свенливо- Моля те, Дарко застани ето тук.- тя посочи мястото зад креслото,- А ти, Румене, би ли бил така добър да ме чукаш?
Негърът направи това, което беше помолен и застана зад Геновева. Тя се качи на креслото и постави краката си на облегалките, разкрачвайки се широко. Обърна се към мъжа, който беше застанал зад нея и му смигна. Тя се пресегна напред и хвана члена на Дарко и засмука силно главичката ми. Румен, от своя страна, подготвяше путката й с пръстите си.
Роско беше извадил тубичка лубрикант от нощното шкафче. Той изстиска голяма част от тубичката върху ръката си и започна да разтрива откритата путка на Силвия. С другата си ръка той размаха тубичката във въздуха за да привлече вниманието на Румен, след което му я подхвърли. Румен също изстиска малко от съдържанието на тубичката и намаза дупето на Геновева. Той плесна дупето й и започна да втрива гела по кожата на дупето й. Румен изстиска още малко на два от пръстите си и започна да я чука грубо в путката с тях, докато тя пъшкаше с натикан в гърлото й хуй.
Силвия беше затворила очи, а Ростислав продължаваше да обработва отвора на влагалището й. Той редуваше всичките си пръсти, като ги вкарваше един по един във влагалището й, като от време на време пъхваше някой и друг пръст в дупето й, карайки я да стене и пъшка високо.
– Румене! Чукай ме!- беше командата, която Геновева издаде, спирайки да духа на Дарко за секунда.
Негърът хвана тубичката с лубрикант и изстиска голяма доза на хуя си и го разтри няколко пъти. Той се намести зад Геновева и насочи инструмента си към путката й. Краката й бяха разтворени много широк и осигуряваха на любовника й нужното му място.
– Чукай ме! Чукай ме…- продължаваше да се моли тя в моментите когато устата й не беше запушена.
Румен започна да проникна в нея бавно, с едно движение, влизайки толкова дълбоко, колкото тя можеше а поеме.
– Аааххххххххххххх- изпъшка жена ми в знак на одобрение.
Геновева продължаваше да духа на мъжа пред нея и само изражението на лицето й и стиснатите й очи, показваше че Румен продължава да вкарва още от дългия си хуй в нея. Въпреки желанието на Гева той нямаше как да си го вкара целия в нея.
Геновева, въпреки цялото си желание, не можеш да налапа целия хуй на Дарко. Тя беше стиснала очи и се опитваше да вкара колкото се може повече в гърлото си. Дарко я държеше за главата и бързо чукаше устата й. Роско и Силвия наблюдаваха представлението, което се разиграваше пред тях, докато се чукаха- Силвия надупена, държеше бузите на дупето си разтворени. Катя награби хуя ми и ме страсна, казвайки:
– Искам те! Имам нужда от хуя си в себе си!- опита се да прошепне тя, но го каза дрезгави и доста високо.
Аз застанах зад нея и бързо и ловко й го вкарах. Тя беше по-мокра от когато и да е било, а ръката й не спираше да търка клитора й, докато аз натиквах цялата си мъжественост в нея. Тя пъшкаше тихо в тъмното, докато нашите съседи продължаваха малкия си секс маратон.
Румен беше натикал две трети от хуя си в Геновева, а главата й все още се движеше по хуя на Дарко. Тя също търкаше клитора си бързо, докато всичко това се случваше. Тя извади хуя от устата си, само за да изстреля още една команда:
– Силвия… ох… ела тук!
Без колебание, за най-голямо учудване на Роско, Силвия се подчини и се изправи.
– Ела да ми помогнеш… да свърша… ближи ме!
Румен разтвори крака за да позволи на дребната си приятелка малко място. Геновева също разтвори още малко крака и се опита да се снижи на канапето. Силвия изви глава нагоре и се намести пред двойката, а езикът й се плъзна по подутият клитор на Геновева.
-АААААААаааааааааааахххххххххххххххххх!- извика Геновева и отново се наведе към хуя на Дарко, който веднага погълна.
Роско видя широко разтворените крака на Силвия и коленичи между тях, връщайки пръстите си във влагалището й и игриво започна да ближе клитора й.
Всички бяха вплетени заедно, по един странен начин. Тя се притискаха един към друг страстно. Катя погледна през рамо към мен, усмихната дяволито и продължи да се притиска към мен.
– Аааййййй- изкрещя Геновева, отдавайки се на оргазма си.
Този неин вик направо ни изкара акъла, докато се чукахме под прозореца й. Тя изкрещя още един път. Тя ни уплаши отново, когато погледна в право в огледалото, което беше казала да поставят до креслото- очите й гледаха право в нас. Аз замръзнах за секунда, но поднових движенията си, когато осъзнах, че тя споделяше изживяването си с нас. Чуках жена си, която се опитваше да потиска собствените си стенания. Геновева се отдели от хуя на Дарко и отново плесна с ръце.
– Добреее! Време е за смяна! Отново!
Ние двамата с Катя спряхме да се движим и зачакахме да видим, какво беше намислила Геновева. Румен се отдръпна от нея и хуят му се изплъзна от путката й. Роско и Силвия също се отдръпнаха. Геновева се изправи, като леко се олюляваше.
Тя сграбчи Дарко за хуя и го заведе до креслото, бутна го да седне в него. Тя хвана ръката на Силвия и малко грубо натисна главата й към щръкналия хуй, казвайки:
– Подготви го за мен… намокри го добре.

Силвия направи това, което й беше наредено, налапвайки повече от половината с първото движение. Другите двама мъже стояха прави и чакаха инструкции. Геновева се върна при креслото където седеше преди това и зае предишната си поза. Силвия се отдръпна наляво, за да може Гева да приклекне и да се наниже на хуя, който по-дребната жена държеше навирен. Геновева направи няколко резки движения и спря, когато целият хуй беше влязъл в нея.

– Роско, скъпи, ела тук.- каза тя задъхано.
Той застана пред нея, търкайки хуя си.
– Румене… подготви хуя си… за… дупето ми!
Той направи това, което му беше казано, грабвайки тубичката с лубриканта и намаза добре хуя си. Без да й се казва, Силвия застана зад Геновева и разтвори бузите на дупето й, разкривайки малката дупчица на ануса й и започна да го ближе. Геновева отново имаше доволно изражение на лицето си- със запълнена с хуй путка и малка покорна робиня, която ближеше ануса й. След няколко минути близане Силвия се отдръпна, освобождавайки мястото за мъжа.
Румен застана зад Геновева и вкара палеца си в дупето й, а тя изстена и извика:
– Още!
Той подръпна няколко пъти хуя си и постави главичката му на розовата й дупка.
– Чукай ме! Постави този прекрасен хуй в мен… запълни малката ми дупчица… Дарко, чукай ме бавно… много бавно… моля те…
След като каза това тя хвана хуя на Роско и го засмука жадно. Главичката на хуя на Румен влезе в нея и Геновева изписка високо около хуя на съпруга си. Ръцете на Силвия шареха по тялото на жената и мъжете които се чукаха и от време на време потъркваше клитора й.
Много скоро Геновева отново започна да стене високо, оргазмът й наближаваше. Румен трябваше да се настани по-удобно защото се готвеше да проникне по-дълбоко в дупето й. Той хвана здраво закръглените бедра на Геновева и натисна напред, със сила за която тя не беше готова. Тя стисна силно члена на мъжа си от болката и удоволствието, които големият дебел хуй й доставяха. Румен остана дълбоко в нея за момент, позволявайки на Дарко да започне да се движи в путката на Геновева.
Геновева издаде някаква смесица от пъшкане, пискане и стенания, докато трите хуя пронизваха всяка една от дупките й. Дарко направи знак на другите мъже и притисна Геновева към себе си, докато се празнеше дълбоко във влагалището й, без да спира да я чука и без члена му да се отпуска. Румен започна да чука дупето й с дълги прониквания. Той изкарваше почти целия си хуй от дупето й, след което отново й го набиваше до топките. Члена му влизаше и излизаше от нея, а тя изглежда беше посвикнала с огромния му размер. Хуят на Дарко започна да се отпуска и той направи знак на Геновева да се надигне. Тя се отдръпна от хуя на Роско. Дарко бързо се измъкна изпод нея и Силвия бързо се върна на мястото си между краката на Геновева. Езикът й отново започна да се стрелка по клитора на другата жена.
Тя го въртеше игриво, облизвайки сочната и влажна путка на приятелката си, облизвайки спермата на Дарко. Румен продължи да ебе с постоянно темпо, като набиваше хуя си в нашата страстна съседка, без да спира да пълни дупето й с хуя си. Геновева не беше изоставила Ростислав. Тя продължаваше да смуче хуя му. Румен сякаш можеше да продължи така цяла вечност, но усети че Геновева започва да се уморява от мощните му тласъци, ускори темпо. Черният му хуй влизаше и излизаше от дупето й като бутало. Изведнъж той спря, краката му потрепериха и без малко да се сгромоляса на земята, докато се изпразваше в дупето й. Хуят му натикан до край в ануса й, той я държеше за кръста, докато тъмнокосата жена ближеше Гева.
Геновева отново( за трети път тази вечер) достигна го оргазъм. Приглушените й викове се чуваха от устата й запълнена с хуя на Роско. Румен изваждаше хуя си в това време и това само подсилваше оргазма й. Силвия чакаше търпеливо, докато спермата на приятеля й течеше от дупето на Геновева. Той извади напълно хуя си, когато оргазмът на Гева премина. Силвия продължаваше да ближе клитора й, зачервените от секса срамни устни, та чак до омазания със сперма анус. Още съвземащата се Геновева само потрепери и изпъшка, оставайки хуя на Роско да се изплъзне от устата й.
Геновева отново обърна глава, поглеждайки с премрежен поглед към огледалото и се усмихна право към нас. Катя също я гледаше и усетих как тялото й потрепери, докато свършваше, без да откъсва очи от съседката ни до момента в който вече не можеше да се контролира. Влагалището й се стегна около члена ми и аз също се изпразних, по-тихо от когато и да е било. След още няколко тласъка хуят ми се изплъзна, но аз бързо поставих ръка между краката й и разтърках мократа й путка. Наведох се към нея и прошепнах:
– Страхотно представление… Искаш ли да останем още?
Катя най-накрая осъзна, че се чукаме в двора на съседите си, хвана ръката ми.
– Да се прибираме! Бързо!
Обърнахме се и за нула време пресякохме 20-те метра до къщата ни. Още щом влязохме вътре Катя се обърна към мен, застана на колене и хвана хуя ми, който започна да се надига- нещо което изненада повече мен, отколкото нея. Тя го засмука дълбоко, докато носът й не се притисна в стомаха ми. Тя сграбчи дупето ми и започна да ми духа бързо.
Само след две минути усетих как топките ми се стягат отново. Тя усети това и извади хуя ми от устата си и ме поведе нагоре към спалнята. Тя скочи на леглото и застана на четири крака, с навирено дупе.
– Ближи ме! Сега! Вкарай езика си в мен!
Направих това, което се искаше от мен и зарових лице в мократа й прасковка. Тя мяташе глава наляво надясно. Раменете й лежаха на леглото, а два от пръстите на лявата й ръка бяха натикани в устата й. След като почти изблизах всичките сокове от путката й, се надигнах и вкарах хуя си в нея. С един единствен тласък вкарах цялата дължа на члена си, а тя надигна дупето си за да ме посрещне. Тя пъхна другата си ръка под себе си. С пръстите й на клитора тя едва ли щеше да издържи много дълго. Докато тя търкаше клитора си, аз наплюнчих пръстите на едната си ръка и започнах да разтривам розовата дупчица на ануса й.
Тя простена високо. Това стенание беше повече от достатъчно за мен. Натиснах силно напред и започнах да се празня отново. Усетих как путката й се стяга и тя също достигна до оргазъм, но този път изобщо не се опитваше да е тиха. Силният й вик сякаш разцепи къщата. Двамата постепенно се успокоихме. Седяхме в тъмната спалня без да говорим. Когато заговорихме, обсъдихме всеки детайл, който бяхме видели в съседната къща. И двамата се съгласихме, че е било много вълнуващо да гледаме и слушаме как Геновева се чука. Катя съжаляваше само за това, че не сме останали за да видим какво още ще се случи. Аз също съжалявах за това. Геновева беше разказала по-късно на Катя, че и Силвия е получила своята полагаема порция секс от тримата мъже едновременно.
Седяхме в тъмното и гледахме светлините на съседната къща. И двамата решихме ( исках да съм сигурен, че Катя със сигурност ще иска да го направи), че ще направим следващата стъпка и че ще опитаме и ние. Дори и да не е точно с нашите съседи, то с друга двойка, може би да правим секс в една и съща стая… Това щеше да е стъпка към нещо много вълнуващо.

Rating: 4.75/5. From 4 votes.
Please wait...