Ехх какъв спомен имам от една каравана сред природата…

Автор: Анонимна и много еблива

Бях 25-годишна учителка по заместване в едно от столичните училища. За щастие точно в момента на заместването ми трябваше да се проведе и ежегодното състезание по ориентиране във Витоша и аз трябваше да застана начело на един от отборите, за който отговаряше господин Иванов – учителят по математика, когото замествах. Отборът се състоеше от три добре изглеждащи разгонени 18-годишни момчета и аз трябваше да се справя някакси с тях.

Когато изкачихме и последния хълм до базата аз видях в далечината една стара каравана в много лошо състояние. Сигурно се шегуваха. Оказа се, че това е караваната, в която трябваше да отседнат момчетата заедно с господин Иванов, респективно аз и господин Иванов. След вечерята и кратката церемония дойде времето и за това. Аз се настаних на един стар фотьол, а момчетата се подредиха послушно на дивана срещу мен. Тогава Калоян бръкна в раницата си и извади от там двулитров термос, който се оказа, че е пълен с водка и кола.
-Но от къде взе това? – попитах аз – Нали проверихме багажа ви и в твоя багаж определено нямаше алкохол.
-Когато минахме покрай последния магазин преди планината, Вие ни казахте, че това е последният ни шанс да си вземем това, от което мислим, че ще имаме най-голяма нужда тук. И аз го направих – ухили се самодоволно Калоян.
Той разсипа от сместа в четири големи чаши – по една за всеки от нас и започнах лек приятен разговор. Момчетата започнаха да ме разпитват да това как се чувствам в тяхното училище, от къде съм всъщност родом и как е там, какво е да си в университет, имам ли татуировки и пиърсинг. Аз се опитах да бъда възможно най-мила с тях и отговарях на въпросите им. Колкото до татуировките, казах им, че имам три, две, от които им показах – ангелчето на рамото ми и келтските мотиви на глезена ми. За третата … е, третата не можех да им покажа все още…
Алкохолът започна да замайва главите и на четирима ни и разговорът започна да става по-лежерен и неконтролируем. Момчетата започнаха да си позволяват да бъдат по-освободени във въпросите си към мен и ме питаха за неща от рода – мастурбирала ли съм, имам ли секс играчки, гледам ли порно, била ли съм с друго момиче някога и …
-Лапате ли курове, госпожице?
-Да, разбира се – отговорих естествено аз за всички въпроси.
Момчетата се разкикотиха и прехвърлиха темата на своите съученички като разказваха коя как духа и колко е добра в това, кои си бръснат пичките и кои не, както и други подробности от интимния им живот – доколко истина, доколко слухове. Техните мръсни езици наистина ме възбуждаха и аз си казах, че трябва да ги оставя възможно най-скоро и да отида да си поохладя страстите навън на студа. В този момент Калоян ми подаде втора голяма чаша пълна догоре с алкохолната смес. Бях забравила колко приятно е човек да се наслади на омайващото действие на алкохола.
-Госпожице, а за какво си мислят момичетата, когато се пипат? – попита Стоян.
-За най-различни неща, предполагам, че всяка за различно нещо – отговорих аз.
-Нещо като фантазиране ли? – настояваше той.
-Да, и момичетата фантазират също като момчетата – отвърнах аз и вече в мен напираше желанието да разкъсан дрехите на тези жребчета.
Бях тотално потънала във фотьойла, в който бях седнала и знаех, че момчетата добре виждат червените ми прашки под късата ми дънчена пола. Потвърждение за това бяха и надървените им курове, които се очертаваха добре под панталонките им. Ясно беше, че трябва да предприема нещо, колкото и безумно да ми изглежда това сега.
-Момчета, какво ще кажете аз да ви покажа татуировката си, а вие да покажете какво имат под панталонките, м?
Тримата се спогледаха невярващо. Настъпи пълна тишина.
-Хайде де, знаете колко много ме възбудихте тази вечер, нали? Добре, аз ще съм първа.
Татуировката, която исках да им покажа всъщност беше едно малко сърчице от лявата страна на добре избръснатия ми триъгълник. Аз се изправих и започнах да се събличам с поклащания под въздействието на алкохола.
-Ето! – казах аз – А сега кой иска да бъде изпразнен? Да видим кой духа по-добре: учителката или нейните ученички – отново мълчание. Момчетата ме гледаха като вцепенени – Добре, Стояне, може би ти искаш да бъдеш първи.
Аз се приближих до него, събух панталонките му и пред мен се откри младият му красив хуй. Когато го лапнаха той просто изстена. Годините практика трябваше да ми дойдат на помощ сега, за да мога да изчукам качествено с уста този младок. Няма да се давам на едни пикли да ме победят в това. Аз смучех и млясках кура му, галех и мачках топките му, а той очевидно си умираше от удоволствие.
-Хвани ми циците! – заповядах аз.
Той направи плахо движение по посока на едната ми гърда и нежно и непохватно започна да я гали.
-Стисни я здраво!
Тогава Стоян доби повече смелост и здраво смачка гърдата ми. Беше толкова приятно. Не след дълго усетих, че топките му се свиват и дишането му се учести.
-Госпожице, ще свърша! – предупреди ме той – О, госпожице, свършвам!
-Искаш ли да свършиш върху лицето на госпожицата, м? Мечтал ли си си някога за това, кажи? – предизвикателно му се усмихвах аз, а той само кимна с глава в знак на потвърждение. – Тогава давай! Изпразни се върху лицето ми!
И аз подадох глава така че да му бъде по-удобно за стрелба, докато продължавах да търкам кура му настървено и той изригна по цялото ми лице. Аз старателно облизах до последната капка сперма от кура му. След това взех полата си от пода, за да избърша остатъците от лицето си и попитах:
-Кой иска да е следващият?
-Аз, госпожице, аз – извика нетърпеливо Филип и повдигна ръката си, за да привлече вниманието ми, забравил, че не се намираше в час. Толкова беше сладко и възбуждащо всичко това … аз легнах на земята под чатала му и потърсих младия му хуй с ръка. Беше по-къс и по-дебел от този на Калоян и .. толкова вкусен. Започнах да чукам и него с уста по същия начин, но този път ми трябваше още нещо.
-Някой да дойде и да ми излиже путката! – наредих аз.
Момчетата отново като че ли се стресираха от тази дума – не вагина, не котенце, те чуха от моята уста думата ПУТКА. Да, моята путка сега беше настървена и имаше нужда от едно хубаво излизване. Калоян послушно се настани на пода между краката ми.
-Госпожице, до сега не съм правил подобно нещо – запритесни се той – Какво трябва да правя?
-Просто ближи във всички посоки и жадно все едно е сладолед – отговорих аз като започнах леко да потупвам пичето си, за да напълня с кръв клитора и той да изскочи.
-Ще направя, каквото мога – отговори покорно той и се зае с лепкавата ми пичка.
Не след дълго започнаха да се разнасят стненания из караваната – моите под ласките на Калоян, който изсмукваше соковете ми, и тези на Филип, който обработвах с уста.
-О, да, о, да! – стенех аз – Напъхай пръст в мен!
Калоян навря средния си пръст в мен като го завъртя добре вътре и ме накара да поискам още и още. В същото време Филип сграбчи два кичура от косата ми, напълно обезумял от страст и възбуда, и започна да движи таза си напред-назад, чукайки ме в устата. Цялото ми тяло се разтресе от сладострастие. И двамата бяхме много близо до оргазма.
-Още пръсти! Наври ми още пръсти! – крещях аз, докато моите собствени пръсти се движеха отривисто по дебелия и къс кур на Филип.
Калоян навря трите си пръста в мен и ме изпълни цялата. В същото време продължаваше да облизва цялата ми путка, като потупваше клитора ми от време на време с език. Ооооххх. Един мощен оргазъм нахлу в цялото ми тяло. Не изкрещях и не хленчех, както обикновено правя … просто се хилех глупаво, докато най-сладкото усещане на света ме погълна изцяло, докато Филип покри устните ми с множество капки от лепкавата му течност. Оргазмът ми буквално ме разгроми, затова аз се облегнах на една възглавница и започнах да потупвам изтръпналата си шунда, с което развеселих младата си компания. Беше ред и на третия кур за тази вечер. Калоян стоеше гол пред мен в очакване. Аз му направих жест да се приближи и веднага налапах тънкия му и дълъг хуй. Знаех, че той няма да издържи толкова дълго, колкото предишните двама, а не исках вечерта да завърши така. Затова казах заповеднически:
-Сега … ме чукай!
Калоян сякаш само това беше чакал. Той веднага нахълта в хралупата ми.
-О, дааа, бебчо – стенех аз, докато курът му ме пронизваше – Как се чувстваш да чукаш учителката си? Харесва ти, нали?
-О, да, госпожице! Харесва ми и още как! Това е дяволски хубаво!
Очевидно беше, че Калоян не беше чукал много момичета, но все пак имаше нещо възбуждащо и в това. Аз се наслаждавах на първичността му, докато мачках двете си гърди с ръце.
-Чукай я в устата! – обърна се Стоян към Калоян – Искам и аз да я почукам малко!
Калоян навря дългия си кур в устата ми чак до сливиците, а Стоян побърза да вдигне високо краката ми и да нахлуе в мен. О, Господи, сега разбирам защо много жени на злряла възраст си падат по невръстни момченца Бяха неуморими и така настървено искаха да опитат от всичко. Бях като в капан, не можех да се помръдна. Калоян ме беше сграбчил за косата и помпаше мощно устата ми, а Стоян ме плющеше в путката, вдигнал краката ми високо. Всичко, което можех да направя е да си лежа и да се наслаждавам. Това плющене продължи около петнайсет минути – бяха издръжливи жребчета. Стоян не беше свършил още, когато Калоян го помоли да се отмести.
-Добре, но аз още не съм свършил в нея – отговори той изнизвайки се от пещерата ми.
Калоян веднага зае мястото му, но аз го помолих да се кача отгоре този път. Искаше ми се да свърша отново. Бързо се наместих отгоре му и се нанизах … толкова бях възбудена вече от продължителната оргия, че можех да свърша още много пъти за кратко време. Започнах да го яздя и усещах как той омекваше от удоволствие под мен, за разлика от кура му, който ставаше все по-твърд и все по-твърд. Каквото и да правех обаче не можех да свърша. Чуках го бясно, чуках го бавно, въртях се отгоре му, но … нищо. Тогава забелязах как останалите две момчета си шептят и се подсмихват заговорнически. Стоян се приближи към мен и започна да опипва задните ми части. След това стана по-смел и навря пръстите си между бузите на задника ми. Движенията му бяха плавни и неуверени. Нямах навик да се чукам анално, но както беше тръгнала тази греховна вечер, защо да не го отнеса и отзад.
-Давай, брато, продължавай! – насърчаваше го Филип, който отново го беше надървил и се масажираше с едната си ръка – Ако не те спре значи й се иска и няма проблем.
Аз разбира се не го спрях. Той първо се опита да пъхне един пръст в ануса си. Съпротивлението беше голямо и много трудно влезе. Но веднъж влязъл пръстът му предизвика такава вълна на удоволствие, че анусът ми се разтвори и искаше да погълне още и още. Това окуражи Стоян, който постепенно навря втори и след това и трети път в гъза ми. След това бавно ги извади, хвана таза ми с две ръце и … имах чувството, че загубих съзнание за момент, когато той влезе в ануса ми. Беше толкова прекрасно. Започнах да се мятам като луда и да се движа бързо напред-назад. Когато се движех напред, курът на Калоян влизаше до дъно, когато се връщах назад – ануса ми се сцепваше, изпълнен от хуя на Стоян. А Филип само стоеше от страни и мастурбираше.
-Ела тук, момче! – извиках му аз – остави това занимание за времето, когато ням ада имаш такава сексуална стръвница като мен наоколо.
Той се приближи и аз жадно нагълтах кура му. Бяха напълно обезумяла. Курове бяха запълнили всичките ми дупки. О, даааа. Това определено беше невероятно удоволствие. Дори не можех да извикам, защото Филип ми го набутваше до дъно. Чуваха се само виковете на момчетата, които, тледайки какво правят другите с мен се възбуждаха още повече.
-Харесва ли Ви така, госпожице? – шептеше зад гърба ми Стоян – Харесва ли Ви да ви го набутват в задника, м? Харесва ли Ви да Ви оправят трима във всяка дупка?
Исках да извикам „Да!”, но стенанията се приглушаваха в пълната ми с кур уста. Очите ми се насълзиха и аз ревях от удоволствие. Толкова върховно беше това, което се случваше. Момчетата в синхрон забързаха темпото и аз вече не знаех къде се намирам. Те буквално ме сцепваха от чукане, а от устата ми течаха лигите ми, защото не можех дори дъх да си поема през нея.Имах чувството, че нов оргазъм изпълва цялото ми същество на всеки две минути. В следващия момент усетих топлина да се разлива първо в задника ми, последвана от мощен рев. Малко след това усетих същото и в путката ми. Двете момчета бяха свършили и се изнизаха внимателно от мен. Аз почти припаднах на земята, а Филип се изправи над лицето ми и започна да ме пръска със сперма. Тя се разтече навсякъде – по косата ми , в устата ми, по врата ми. Аз започнах да я опипвам с ръце и да я размазвам по гърдите си, облизвах се, за да усетя вкуса й и се гърчех в конвулсии от оргазмите, от които все още не се бях успокоила.
Не успяхме да победим в състезанията по ориентиране, но кого го беше грижа за това. Тези момчета наистина бяха извънземни … толкова добре се ориентираха и ме обработваха през следващите четири дни, докато бяхме във Витоша, че ще го помня цял живот. А като си помисля, че си въобразявах, че аз ще им дам да се разберат

Rating: 4.40/5. From 20 votes.
Please wait...