Желанието на Мима

Автор: Ема Славин

Когато обичаш някого, си готов на всичко за да го направиш щастлив. 

Мима винаги е била толкова любопитна що се отнася до секс и винаги й хрумваха разни идеи, които искаше да изпробва. Точно на нея й хрумна идеята да я заведа в някой бар извън града и да съобщя на всички мъже в него, че тя ми е изневерила и че им я давам да правят с нея каквото си искат.
Речено-сторено. Потеглихме извън града и спирахме на няколко места, но ако мястото ни се стореше неподходящо или нямаше достатъчно хора, просто изпивахме по бира и продължавахме нататък. Накрая все пак намерихме правилното място. Още с влизането отидох при бармана и му казах идеята ни и това, че може да чука жена ми колкото си иска. Единственото условие беше, че исках да мога да гледам, но без мъжете от бара да ме виждат. Бармана ми каза, че има малка стая на втория етаж с голямо еднопосочно огледало от където мога да гледам и ми даде ключа.
Мима беше облечена в малка секси рокличка и нищо под нея, а хубавите й гърди бяха почти извън деколтето. Заведох я в средата на бара и я сложих да седне на една от масите за да могат да я огледат всички и извиках високо:
– Ей! Слушайте! Хванах тази курва да ми изневерява! След като разбрах, че обича да се чука с други мъже, мисля да й дам възможността да си начеше путката. Всички си извадете хуйовете и елате да наебете кучката в путната и задника! Особено в задника. Тя обича да прави и свирки, така че гледайте да я наебете и в устата! Освен това обича да й смучат зърната и да си играят с гърдите й. Погрижете се за хубавите й цици!
В бара сигурно имаше към 30 мъже. Бях успял да привлека вниманието на няколко от тях, тези които бяха по наблизо се ококориха, когато смъкнах със замах роклята на Мима и разтворих краката й. Тя остана чисто гола с разтворени крака- готова за секшън. Това вече привлече вниманието и на останалите мъже. Нито един тях не се колеба и секунда, когато такава готина путка им беше поднесена на тепсия.
– Ето какво ще направим.- каза аз.- Аз ще се махна и ще ви оставя тая курветина за да я наебете. Както казах, искам да я чукате в устата, путката и особено в гъза- бързо и здраво. Смучете й циците и ги мачкайте колкото си искате грубо! Трябва да си научи урока и много добре да си помисли друг път, дали ще ми изневерява. Ще се върна по-късно за да си я прибера и искам всичките й дупки да са добре напълнени със сперма и цялата да е покрита с нея!- след тези последни думи се обърнах и излязох, но веднага минах по стълбището отзад и се качих в стаичката за която ми беше казал бармана.
По време на моята кратка реч Мима се правеше на изненадана и малко уплашена. Когато пуснах краката й се престори на ошашавена и не ги затвори за няколко секунди. За наш късмет точно толкова трябваше на най-близкия възбуден мъж да се добере до нея и да й го набие в путката.
– Аз ще съм първи!- каза големият, дебел мъж, когато наби хуя си в нея, толкова силно, че тя се плъзна назад по масата. Той се пресегна и я хвана за рамене и я дръпна напред, до ръба на масата и започна да я чука мощно, докато гледаше как гърдите й подскачат нагоре-надоли.- Ей! Гледайте големите й бомби как се тресат! Много обичам големи цици!- той се наведе напред и се хвана за гърдите й и започна да ги ползва като дръжки за да не му се изплъзва повече.
Мъжът не спря да мачка и дърпа гърдите й, а Мима не спря да крещи от удоволствие. Мъжът, който я чукаше си мислеше, че тя вика от болка.
– Мисля, че курвата го обича по-грубичко! Е, добре малката… ще ти го дам грубичко, както и останалите от момчетата!
Мъжете изреваха въодушевено. Друг мъж я хвана за главата и я натисна към хуя си, като го натика целия в устата й. Чукаше устата й и се смееше високо, казвайки на всички, колко се радва курвата на голямото му парче. Мъжът, който я чукаше, си го извади, наведе се над нея и си го изцеди до капка на гърдите й.
– Страхотно изглеждаш така, омазана в сперма, но аз съм едва първия. Когато приключим с теб, ще си като сметанова торта. Хайде, следващия да идва! Путката е готова!
– Махнете ми се от пътя, глупаци!- извика някой.- Аз ще я еба в гъза!
Той се приближи до масата и вдигна краката й нагоре и огледа дупето й. Опита се да натика един пръст в малката дупка, но тя се стегна и не му позволи. Мъжът я плесна по дупето и извика:
– Няма да си стягаш ануса, като искам да ти го вкарам, курво! Сега се отпусни!- След това той вкара пръстите си в путката и размаза малко мъзга по отвора на дупето й.- Ето го и него!- каза той и вкара половината от хуя си в ануса й. На Мима това много й се хареса и тя притвори доволно очи. Мъжът сигурно си помисли, че е припаднала и каза:- Ей! Я, я наплискайте с малко вода да се свести! Искам да усети като я шибам!
Бармана донесе чаша вода и я плисна в лицето й.
– Курво, не ми припадай така, докато те чукам в задника! Искам да усетиш какво е да е помпат хубаво отзад!- през цялото време не спираше да я чука и когато беше готов си го извади и също се изпразни на гърдите й.- Това беше номер 2!
Другите мъже се скупчиха около масата й чакаха нетърпеливо реда си за трите й дупки. Имаше много подвикване, подсвиркване и коментари, докато мъжете я чукаха и се празнеха в устата й, на лицето й, в косата й, на гърдите й и в путката й. Някой от мъжете нарочно чаках по-дълго преди да я чукат, защото им харесваше да чукат путки пълни със сперма.
– Много обичам на еба топло, сочни путки преливащи от сперма.- каза единия от тях.- Толкова по-лесно е веднага след като си я ебал в путката да й го ръгнеш и отзад.
След като се бяха изпразнили по един път в нея и върху нея, бармана, който беше поел ролята на водач на групата извика:
– Добре! Имаме задачата да я чукаме в устата, путката и задника. Тези които са я чукали в устата остава да я ебат в путката и задника. Който я е чукал в путката, има да чука устата и гъза. Същото важи и за тези, които са я ебали в гъза! Всеки знае какво има да прави. Подредете се на опашка там, където трябва да ебете още!
Бармана извика, че всички питиета са за негова сметка, докато ебат курвата. За курвата не се полагаше пиячка, защото тя си получаваше повече от достатъчно сперма. Той остана зад бара и гледаше как всеки от мъжете изпълни поставената му задача да чука дупките, които не беше използвал. След това мъжете гаврътваха по едно последно и си тръгваха. Някои оставаха да гледат екшъна. Мима получаваше всички хуйове за които си беше мечтала. След като я видя в действие, бармана беше разбрал, колко много й харесва да се чука. Повечето от мъжете, които я ебяха сега, вече го бяха правили в някоя от другите й дупки, но скоро и те бяха изцедени и изтощени и вече не можеха да си го вдигнат.
Бармана не беше я ебал още и за това, когато видя, че мъжете бяха приключили с Мима им предложи по едно последно преди да затвори бара. След това отиде при жена ми и се съблече гол. Мима го погледна и му благодари за това, че й беше позволил да си изпълни тази перверзна фантазия.
– Още не си приключила, курво. Имам няколко неща за теб.
– Каквото и да е, ще е заслужено.- отговори му тя.
Той започна да си търка хуя, който от мястото където бях ми се видя като поне 20-25 сантиметров и доста дебел, по лицето и циците на Мима, така както си лежеше покрита със сперма. След това отиде зад бара и донесе няколко бутилки с различна форма и размер. Вкара хуя си в устата й и започна да чука путката и дупето й с различните бутилки. Това страшно се хареса на Мима и тя ентусиазирано смучеше хуя му, а той й го натикваше дълбоко карайки я да се дави.
Бармана я хвана под мишниците и я дръпна към ръба на масата, така че главата й да увисне. След това отново вкара хуя си в устата й и започна да натиска. Мима никога преди това не беше поемала някой в гърлото си, но след няколко минути започна да се отпуска. Бармана продължи да я чука с различните бутилки, докато почти целия хуй не започна да влиза в устата й гърлото й. Той натисна силно и целият му хуй изчезна. Спря се и можех да предположа, че се празни право в гърлото й. Извади си го, докато още се празнеше и последните капки покапаха по лицето и очите й.
Мима беше затворила очите си и й беше трудно да ги отвори от многото сперма по клепачите си и бармана й каза да не ги отваря. След това отиде пак зад бара и се върна с полицейска палка и малка бейзболна бухалка. Тогава реших, че може би е време да сляза долу, защото не бях сигурен какво точно мисли да прави. Когато слязох долу, той ме успокои, че няма намерение да я наранява и че мога да гледам. Той взе палката и започна да я търка около дупето й, след което я вкара вътре. Мима се извиваше на масата и пъшкаше, колко много й харесва, докато палката се плъзгаше навътре в ануса й.
Бармана взе бухалката и аз предположих, че ще ползва малкия край, но той постави дебелия край на входа на путката й. Мима се беше чукала толкова много и толкова много сперма течеше от разтегната й путка, че без проблеми се разтегна около бухалката. Бях толкова впечатлен от гледката на Мима, че не можах да се сдържа и се събух и започнах да си правя чекия. Бармана вкара още малко от бухалката в путката й и пак вкара хуя си в устата й. Главата й все така висеше от масата и той й каза да отпусне гърлото си, защото иска да чука и устата и гърлото й с целия си хуй. Започна да го вкарва все повече и повече, докато не започна да влиза целия.
Бармана ме погледна и ми каза да се възползвам от путката или от задника й. Веднага застанаха между краката й и реших да я еба в путката и извадих бухалката ит там. Вкарах й го и усетих палката в дупето й. В тази поза можех да гледам както нея, така и бармана, който продължаваше да я чука в гърлото. Не след дълго се изпразних и аз, добавяйки и моята сперма към останалата в путката й. Бармана също започна да се празни и си го извади, за да излее спермата си върху лицето й гърдите на Мима, която му помогна да си го изцеди до капка.
Помогнахме й да стане от масата, защото краката й бяха отмалели и я отнесохме до колата, така както си беше чисто гола. Благодарих му, а той каза, че ако искаме да изпълним и някоя друга наша фантазия можем да му се обадим. Откарах Мима в къщи, като по пътя всеки шофьор на автобус или камион можеше да се порадва на окъпаната ми в сперма жена. Пътуването не беше кратко и това й даде време да се посвести малко и да събере сили. Когато се прибрахме, тя ме отведе в банята, съблече ме и двамата се изкъпахме хубаво, като се изчукахме под душа. Веднага след това си легнахме и скоро Мима беше заспала сладко, с доволна усмивка на устните.

No votes yet.
Please wait...