Жена ми – първа изневяра

blackpanther

Здравейте, дойде време да разкажа и нашата история с жена ми.
След като разгледах доста истории тук, се успокоих, че далеч не сме първите и последните.
Ще започна от началото. Срещнах жена ми преди 8 години. Всичко между нас се случи бързо и естествено и 2 години по-късно се оженихме, имаме и дете вече.
В момента аз съм на 37 години, а тя на 33. Казва се Елеонора.
Тук е и момента да разкажа повече за нея.
Ели е наистина добре изглеждаща жена, спортувала е като млада и има хубаво тяло. Блондинка, 167 см, с прилично стегнато тяло (особено след раждането). Гърдите и не са големи, но много приятен среден размер. Има пищно и издадено назад дупе. Общо взето хваща окото.
Винаги сме водили сравнително редовен сексуален живот, но може би с годините, семейните отговорности и ежедневието това започна да се променя. Както тя така и аз започнахме да не държим на това, а всъщност и двамата сме доста сексуални.
В някакъв момент в мен се зароди съмнение, че може да прави секс с друг и затова да няма такова желание, но не съм акцентирал особено върху това. Започнах да я бъзикам от време на време за тези неща, естествено тя не се връзваше на това, но когато започна и тя да се шегува за това, че може да прави секс с друг, установих че това забавлява и двама ни. Всъщност се оказа, че дори да знаех, че го е направила, по-скоро щеше да ми е интересно отколкото да ме ядоса.
Дълго мислех върху това и не знаех дали нещо не съм мръднал, докато реших, че щом не ни вреди а даже ни забавлява няма нищо нередно в това.
Започнах доста по-активно да и намеквам, че е привлекателна и няма лошо да се отпусне и да флиртува с някого. И видимо на нея също и допадна това.
Започна от време на време да пуска коментари от типа “ех май на този бих му пуснала”, “дали някой ще ме загледа още”. Започна и да обръща повече внимание на външния си вид. Аз естествено я насърчавах и провокирах да показва повече тялото си. Стигнахме до момент, в които гардероба на Ели се състоеше (и все още е така) главно от къси полички, рокли и клинчета. Тя дори обнови бельото си и започна да носи доста по-секси прашки, бюстиета и чорапи.
Един ден излязохме на разходка и забелязах, че под впития и бял клин беше с черни прашки, които се виждаха от километър. Това ме възбуди зверски и я питах дали и харесва да я заглеждат толкова. Съвсем спокойно тя ми каза “да, защото виждам, че и на теб ти харесва”, и тогава разбрах, че това ни влудява и двамата. Тя не изпускаше възможност да се надупи пред някой уж случайно, да се усмихне, да пофлиртува.
Една вечер, като от нищото, ме попита дали наистина ако спи с друг човек няма да имам нищо против и дали това не би ни върнало към младостта. Поговорихме си надълго и решихме да пробва да се случи.
Аз вече се бях поинтересувал по темата и бях чел истории на такива семейства и естествено и предложих да отидем на бар, и да се направим на просто приятели.
Избрахме един уикенд, в които оставихме детето на родителите и, и решихме да отидем на дискотека. Вложихме доста старание в облеклото и за въпросната вечер. Ели облече завидно къса червена рокличка, която едва покриваше дупето и. Отдолу беше с черен дантелен сутиен, и доста тънки черни прашки, които леко прозираха. Дългите силиконови чорапи само довършиха цялостната визия. Самата тя се чувстваше странно първоначално, но очевидно се хареса.
И така отидохме на дискотека, седнахме на бара и започнахме да пием активно, за кураж дето се вика. Погледи към нея не липсваха, но реално нищо не се случваше. Вече бяхме доволно почерпени и мислехме да се прибираме, когато най-накрая един мъж, горе долу на моите години не дойде да я заговори. Мъжът първо ме пита дали сме заедно и дали имам нещо против, на което аз отговорих, че сме просто приятели. Разговорът им продължи няколко минути. Заради силната музика, не чувах какво точно си говорят, но емоциите в мен бушуваха. Минути по-късно я покани да танцуват и тя се съгласи. Гледката беше невероятна, красивата ми жена танцуваше с непознат за мен човек. Видимо имаше няколко докосвания по тялото, но нищо фрапантно.
Ели се върна на бара и ми каза, че той и е предложил да я закара до вкъщи (вече беше около 4 часа), защото щял да си ходи. Казах и да се съгласи, и че аз ще си хвана такси за да се прибера преди нея. Така и направих, тръгнах си почти веднага, прибрах се и зачаках. Осъзнах, че съм оставил жена ми сама в дискотека, чакайки някой друг да я докара. Възбудата ми преливаше и минутите се усещаха като часове. Тя ми написа само едно съобщение, че тръгват и да не се притеснявам, което хем ме успокои, хем ме подлуди.
Ели се прибра вкъщи може би 1 час след това. Влизайки през вратата вече изглеждаше различно. Беше с леко разрошена коса и размазан грим. Директно я попитах:
– Прави ли секс?
Тя погледна леко виновно и с плах глас ми отвърна:
– Само не искам да се ядосваш, нали и двамата го искахме.
Прегърнах я силно и я разцелувах. Успокоих я, защото беше леко притеснена и я помолих да ми разкаже всичко.
Започна да ми разказва, и възбудата в мен щеше да прелее. Не я докоснал почти докато не я докарал до вкъщи. Като спрели зад блока, все пак я хванал за крака, тя го целунала и нещата потръгнали. Изместили колата два блока назад, преди парка наблизо, за да не се вижда. Той дори не я съблякъл, само и събул прашките. Тя естествено започнала със свирка ( така прави когато е възбудена). След това гътнали седалката и мъжа я чукал както се чука чужда жена. Грубо и бързо, което пък се харесало на мойта Ели. Попитах я дали е успяла да свърши, на което тя каза да. Пича нямал презерватив, и тя да не иде ситуацията на вятъра се съгласила.
Най-много ме вълнуваше и това, къде е свършил той. Тя се поколеба дали да ми каже, но нямаше смисъл да го спестява. След като го извадиш от нея, директно и тръгнал към устата и свършил там. Когато ми го каза, изглеждаше виновна. Първоначално не загрях защо, но после се сетих и в попитах:
– Преди колко време се случи това?
– Пет минути преди да си дойда.
Тогава осъзнах, че току що съм целувал жена ми, след като някой друг тъкмо и е напълнил устата. Това ме довърши и я помолих просто да правим секс и да си легнем. Тв се съгласи с неохота, и си съблече роклята. Аз се събух гол, и легнах до нея започвайки да я целувам. Тя се дръпна и ме попита дали съм сигурен, на което аз отвърнах, че вече няма значение. Тя ме хвана за члена, опитвайки се да го насочи към путката си, и както я целувах просто се изпразних преди дори да вляза в нея. Ели остана доста изненадана, и отсече:
– Е явно наистина ти хареса щом не издържа.
Налегна ме лек срам, но нямаше на къде. Така си легнахме.
На следващия ден, изтрезнели от алкохола, беше леко сконфузно.
Тя дойде и започна да ми пита дали всичко е наред. Уверих я, че е така и че няма проблем. Даже и казах, че ако и е допаднал мъжа, може да го направи пак. Тя не беше особено изненадана от това, но каза че са си разменили контакти и ще си помисли.
Бях изненадан, че секса реално и е допаднал доста, и я помолих да го сравни с мен. Мъжът бил доста по нахъсан и се постарал добре, с две думи, харесало и е повече.
Разбирайки това, ми се прииска отново защото рязко се възбудих пак, но когато я помолих да го направим тя отвърна:
– В момента предпочитам да ти направя чикия, защото още ми държи влага и не ми се прави секс.
Аз останах изненадан, но се съгласих. В момента, в който започна, ме попита, дали ми харесва много жена ми да се чука с друг. Естествено казах да, и тя продължи с въпроса:
– А хареса ли ти да ме целуваш, когато устата ми е била пълна с чужда сперма минути преди това.
Не отговорих на този въпрос, а просто изригнах и свърших.
Думите и бяха:
– Яснооо, надявам се все пак да ти харесвам повече аз, а не спермата по мен.
Захили се и отиде да се измие.
Аз останах изумен от себе си, почувствах леко унижение, но осъзнах, че връщане назад няма.

Нещата не свършиха до тук, но за другото друг път.
Надявам се да не срещна много критики, но към момента Ели се наслаждава много повече на секса извън брака ни и е видими щастлива жена.

Rating: 4.59/5. From 27 votes.
Please wait...