Жена ми се наеба с шефа си

Преди години го бяхме закъсали с парите а аз бях доста болен. Жена ми беше търсила по добре платена работа защото е с висше. Беше ми казала че е намерила много добре платена работа в една чуждестранна фирма като секретарка и то на втория ден.

Първоначално аз се зарадвах но след една седмица тя ми каза че не може да ме лъже повече защото съвестта и не го позволява и че за да я вземат там е правила секс със шефа и. И ми каза че за да остане и да и дават двойно повече трябвало да го направи още два пъти с него. И че го е направила заради мен защото ме обича , защото имахме спешно нужда от пари-особено аз защото ми трябваха скъпи лекарства, и ми каза че ако искам ще се махне от там веднага или да го направи само два пъти още след което ще сме добре.

Чувствах се страшно унижен и неспособен-този момент го бях изживял страшно тежко- две нощи не можех да спя и си мислех че това е края на брака ни-направо не можех да повярвам че ми се случва-беше един малък ад. Дълго меслих и в крайна сметка разбрах че нямам голям избор-казах и ако е само два пъти и всичко приключи завинаги с това-тя да реши как да постъпи но ако е нещо повече държа да ми каже защото не виждам смисъл да живея с нея ако ще ме лъже. В края на седмицата жена ми се облече много секси-с къса пола и стегнати дрехи и ми каза че това е първия път.

След като излезе от къщи се чувствах като парцал. После се прибра към 5 сутринта и още с влизането влезе в банята – разбрах че си правеше вагинални промивки. Каза ми че презерватива се е скасал и беше притеснена- за щастие не лепна нищо. На другия ден като се съвзех малко я накарах да ми разкаже какво са правили-каза ми че не и е било никак приятно -и ми описа че първо му е правила свирки после той на нея после почти цялата нощ е била на задна прашка, правили са и анален секс и е свършил 4 пъти.

Не знам дали съм мазохист но освен че се чувствах като полу мъж тогава, се и бях възбудил страшно като ми разказваше. След две седмици ми каза че отива на втората среща и ми каза че тоя път ще е във офиса и. Два часа след като излезе въпреки че имах проблеми с крака, си хванах такси и отидох до работата и защото ми беше интересно какви точно ги върши там. Офиса е на първия етаж-щорите бяха пуснати на прозорците и вътре светеше сравнително слабо. Аз се опитах да видя какво става вътре през щорите-първо нищо не виждах но по едно време там където минават конците на щорите и има малки дупки през тях ги видях. Жена ми беше гола по гръб на бюрото а главата му беше между бедрата и. После и той си смъкна панталона, а тя му прави свирки. Чувствах че съм се оженил за най големия боклук. И себе си не чувствах по различно. По едно време жена ми се отдръпна от него и се изплю в кошчето за боклук. Мисля че беше свършил в устата и. После си говореха известно време и той извади от джоба си презерватив а тя му го взе от ръцете и го захвърли след което се разрачи и отпусна главата си на зад-той първо я ръчка с пръсти във вагината много силно после я разчекна и си вкара хуя-тогава едва не влязох вътре и да им разкажа играта както бях болен защото в къщи ми казва че и е неприятно а сега искаше да и го начука без презерватив. Правиха секс след това и анален много страстно а аз бях едновременно възбуден и ужасен и унижен-краката ми се бяха подкосили. До като бях до прозореца отвън, я чувах слабо как стенеше на моменти. Всеки път когато той свършеше жена ми си вадеше от чантата кърпичка и си бършеше путката от спермата му , а после като се прибра в чантата и намерих и опаковка противозачатъчни. Мисля че всичко това много ме промени и ме превърна в един извратеняк който се възбужда ако жена ми пак ми каже че някой я е чукал и ми разкаже подробности, дори мисля да и предложа да го направи с любовника и пред мен-въпреки че отрича да има такъв, аз съм сигурен, аз също се срещам с едно момиче, но определено с жена ми се обичаме силно и истински като преди, а всичко останало е просто спорт.

Rating: 4.00/5. From 4 votes.
Please wait...