Забравени истории- 1

Автор: Ема Славин

Срещайки се със старите си съученици от средното образование, често припомням какви ли не случки от детството си, от онова незабравимо детство, което в повечето случаи прекарвах заровена в учебници, учейки езици, вместо да си поживея, както правеха всички останали. Сега не си задавам въпроса загубила ли съм нещо, не спазвайки техните принципи и начин на живот, знам, че времето си тече и никога няма да се върне, и все пак аз съм правила именно това, което ми е било приятно.

На поредната среща между познати непознати в някой от всичките новооткрити модерни клубове на града, се събрахме пак солидна компания, в която аз обаче отново( или може би за пореден път) не се чувствах комфортно. От споделените неща имаше много малко, които да си спомнях и още малко, които да съм преживяла. Неведнъж се отнасяха с мен като с черната овца в компанията, не веднъж се отнасях с тях като със стадо плиткоумни овце… То се види, че отношенията са двустранни.

– А помните ли Петров, бе! Бахти курварското копеле беше и тоя…- изцепи се една от всичките ми съученички и по- точно кичозно изрусена сладурана с къса пола и потник, гърдите й бяха големи и стегнати и зърната й се виждаха и очертаваха добре, понеже не носеше никога сутиен.
– Е, че де го да не го помним! Тоя май най- много намаза от даскалуването!
– И още как! Имам чувството, че няма пичка в това училище, която да не е изклатил. Е, сигурно има две- три, но повечето са минали през леглото му.
– Леле, по тоя повод… Просто няма как да го забравя! Не, неее, сериозно сега!- момчето, което се приготви да разкаже следната история, чак се задъха от вълнение, поспря се, пое си дъх и се усмихна отново, но после стана сериозен и почна. – Чакай сега, ние кога влязохме в даскалото? 98 ли? Май че тогава беше. Значи същото лято, някъде към юли, бяхме на лагер със съучениците от “Коларов”, но нали се сещате, че то май всички сме от там и после влязохме в гимназията. Че точно това лято, преди да почнем да учим в средното ходихме на лагер и там се запознахме с тоя пич. Ама всички пички много го харесаха- един такъв наперен, висок, с мускули и се прави все на пич… Абе мацките му се лепяха. После разбрахме, че тоя бил Петров. Ама той се прави на недостъпен и обръща внимание само на нашата даскалица- Иванова. Тя май беше разведена, а дъщеря й също беше на лагера, някъде 10 годишна да е била щерка й, а тя самата- на около 32. И така… Първата седмица пичът се прави на много забавен, той водеше май група от гимназията, а пък Иванова- нас от Коларов. Тя нашата една завеяна, прави се на ударена при всичките му свалки и не му пуска, ама една вечер като си легнаха всички, или поне тя все си мислеше, че всички си лягат след като ни остави по стаите, ние се смъкваме към дискотеката наблизо, а през това време минаваме покрай нейната стая. И гледам(бяхме аз, Иво, Цецо и още 5-6 момичета)- Иванова здраво пияна, а тоя я мъкни до стаята й, тъкмо беше влязъл, но още не затворил вратата. Ние се скрихме, че да не ни види и гледаме какво става.

Но учителката здраво напоркана! Не знам къде е била дъщеря й по това време, но тази и името не можеше да си каже! Че тоя я остави на леглото, свали й блузата й сутиена, а после и полата и прашките и й разтвори краката. Ама Иванова винаги си е била много готина- стегнато дупе и малки готини цицки! Ние с момчетата онемяхме, щото досега не бяхме виждали такава готина гола жена. Докато я събличаше, тя само изръмжа нещо два пъти и толкова. Той я остави на леглото легнала, после свали панталона си и боксерките и аз направо щях да падна. Бахти, тоя сякаш нямаше кур ами бирено шише!

Стаята не беше много добре осветена и той като загаси съвсем всичко изчезна. Но все пак след минутка очите ни свикнаха и като се намерихме с другите, очите ни отново се заковаха на сцената отпред и какво да видим! Тоя образ беше отворил устата на даскалката ни и яко й помпаше устата, а тя не можеше и да мигне, защото хич я нямаше! Като й чука така устата известно време, той мина на циците й и обви хуя си с тях, а после започна да се търка между тях. Явно му харесваше да го прави, защото отдели сигурно 5 минути само на това- да се търка в гърдите й! Ние междувременно толкова се бяхме възпламенили от гледката, че едва се сдържахме да не се нахвърлим на момичетата, които бяха до нас. И все пак запазихме добрия тон до края на цялото представление и после, като се прибрахме в стаята си, се почнахме яко…. НО това е друга тема. Та, да се върна на Иванова. Тя по едно време се разбуди и каза, че иска вода, а Петров само й тикна микрофона в устата и започна да й се изхвърля! Представяте ли си! Тя се задави, за малко да се задуши, а онзий удари два шамара да се свести и после я нагъзи и й го ръгна докрай в путката. Тя изпъшка силно и каза, че я боли щото не е правила секс отдавна, а той й казва:

– О, ще ти мине, ще ти мине, пиленце, ей сега хубаво ще те смажа със следващата порция…
Ей, кофти парче беше тоя. Тя май после и забременя, но го махна щото не помнеше от кой е! Можете ли да си представите!

Та, той я беше подпрял на едната дъска и яко я ръгаше в путката, когато изневиделица зад нас мина нощния пазач да ни види кви ги вършим и докато се окопитим, той застана до нас и като видя кво става в стаята, отвори вратата и почна да го нарежда:

– Ей, господине, Вие какво правите в стаята на госпожата? Тя доколкото виждам, не е в кондиция за тези Ваши желания.
– Май не е твояработа да ме питаш защо съм тук, не смяташ ли?- попита Петров, отклонявайки директния въпрос как така чука пияната даскалица. – А между другото, кучката е свободна и ако искаш, можем да си я споделим…

Е, тука вече стана много интересно. Щото даскалицата ни почна вече сериозно да се разбужда и имаше голяма опасност да стане мазало. Дъртия пазач, който се правеше на отворен, бързо свали панталоните и се нареди до п/етров и последния като го видя, каза:

– Що не й го ръгнеш малко в устата, тъкмо да си го посмажеш, че е сухичка.
– Аз съм ръгал достатъчно в устата, то не е ли путка, не е ебане!

Е, Богу, това изказване ме утрепа! Направо останах като гръмнат! Петров не се отмести и за миг и продължи да шиба кучката, но докато гледаше как пазача лъска късата си и дебела пишка, явно се възбуди от мисълта за тройка и започна да й пълни котенцето. Гардът се израдва на случилото се и отмести премалелия пич и на свой ред се намести на зейналата путка. Иванова обаче се беше посвестила, обърна се и се развика:

– Ти к’во правиш зад мен, ве, боклук! Я да си свалиш ръцете от мен! – и в тоя момент започна да драйфа върху леглото и по земята. Ама голям смях, тя пияна, а тоя тъкмо се надървил и му спадна. А Петров си умря от смях! Пазачът не искаше неприятности и изчезна за миг, но като излизаше ни заплаши, че ако нещо от това излезе навън, ще ни откъсне главите на всички! Ние естествено нямахме полза от споделяне на тази случка, но поне беше забавно да се види.

Като си тръгна пазачът, Петров се погрижи да поизчисти Иванова и след като се облече, я остави гола на леглото. После какво стана, няма как да знаем, защото трябваше да офейкаме бързо за да не ни хванат. Ама беше интересно де. А иначе съм чувал, че тоя Петров никак не бил мил и нежен с ученичките, макар че все му се лепят щото бил готин. Бил много груб и садистичен.

Разказът на съученикът приключи дотук, а после други се поинтересуваха.

– А той сега къде е, сещам се, че беше напуснал още докато бяхме ученици в гимназията.
– Ем, че да. Нали го хванаха в някаква поза с ученичка и го изхвърлиха. После стана някакъв началник, военен ли, нещо такова.
– Ама сериозно ли са го хванали с ученичка? И как?

Rating: 3.25/5. From 4 votes.
Please wait...