Завързаната Наталия

Автор: Ема Славин

Отново отивахме на „хотелска среща”, както им казвахме. Бяхме си наели хубав апартамент и целият уикенд беше само за нас. Ицо пак беше без книжка, за това минах да го взема. Носеше малка чанта и веднага бяхме готови за тръгване. Когато се качи при мен видях, че пъхна нещо в чантичката ми, но нищо не казах. Отидохме право в хотела, регистрирахме се и се приготвихме за излезем на разходка. Бях обута в дънки, с кожен колан, ботушките си, стегнато боди и блузка, завързана под гърдите. След това излязохме и отидохме право в дискотеката, където танцувахме. Повече аз, по малко Ицо, който стоеше на масичката ни и си пийваше. Докато стане време да си тръгваме той беше порядъчно подпийнал.

По пътя към хотела спрях на червен светофар и видях, че наблизо има парк с малко езерце и приятни зелени полянки огрени от лунната светлина.

– Какво ще кажеш да отидем да се разходим край езерцето?

– Разходка? Аз едва стоя! Да отиваме в стаята и да махнем тези дрехи, коте.

Аз обаче паркирах колата, събух си ботушките, пуснах ключа в чантичката си и изтичах в парка.

–                    Хайде де! Хвани ме ако можеш!- извиках аз и повдигнах блузката си, показвайки му гърдите си и се затичах към дърветата.

Той най-накрая излезе и почна да ме преследва, като се спъваше и залиташе, но все пак го остави да ме хване. Той ме събори на влажната трева и започнахме  да се целуваме страстно. Надигна ми блузката, след това и бодито, а след това смъкна малко грубо дънките ми. След това махна и бикините ми. Казах му да стане и го разкопчах и измъкнах хуя му навън. Беше подут, но не и напълно възбуден, може би заради алкохола. Погалих го нежно, целунах го и близах главичката, докато не се надърви напълно. Тогава го поех целия в устата си, като през това време мачках топките му и го оставих да се движи напред назад. Той ме бутна назад и паднах на земята. Застана между краката ми и почна да ме ближе бързо и не спря, докато не свърших. Когато се надигна се качи върху мен и ми го вкара от раз. Почна да ме чука бързо на полянката, като направо ме побъркваше с хубавия си хуй. Когато почнах да викам от удоволствие той спря и си го извади.

– Ицо! Вкарай ми го пак!

– Помниш ли онзи път, когато те бях закопчал за леглото? Беше много готино, нали?

– Спомням си, че ме остави закопчана за леглото за повече от час, докато отидеш за бира…-  измърках аз.- Но си беше готино, да.

Той взе чантичката ми и извади белезниците.

– Хайде да те закопчея за някое дърво и да те чукам на задна.

– А, не! Не и на открито. Няма начин.

– Ама тука няма никой. 3 сутринта е! Хайде де!

Събрах дрехите си на малка камарка и прегърнах едно от близките дървета. Сърцето ми биеше лудо и едва дишах от вълнение, когато усетих как двете студени гривни се сключват около китките ми. Бях уплашена, но и много възбудена. Ицо ме хвана за кръста и натика хуя си в путето ми много рязко. Чукаше ме като животно, като от време на време ме пляскаше по дупето. Посрещах тласъците му, ограничавана само от белезниците. Чувствах се толкова разпалена и влажна. Не след дълго той се изпразни в мен и изкрещях от удоволствие, когато и аз свърших. Облегнах се на дървото за да си поема въздух, докато гледах как Ицо си вдига панталоните. Той ме плесна силно по дупето и каза:

– Хайде, ще се видим утре!

Изкрещях му, а той се разсмя и пак ме плесна по дупето.

– Ама ти изобщо не разбираш от шега, а?- стоях и го чаках да отключи белезниците.- Ох… мамка му. Е, това не може да бъде! Да са еба в гъза!

– Какво?

– А… аз… такова… забравил съм ключа в нас…

– Да бе. Много смешно. Сега ме отключи.

– Наталия, съжалявам, но е истина. Не се шегувам.

Изстенах жално и задърпах белезниците, но без успех. Бяха стегнато сключени около китките ми. Ицо каза, че ще отиде с колата до нас и ще донесе ключа. Нямало да му отнеме повече от час. Не исках да го пускам да ходи и да ме остави така, но знаех, че няма друг начин.

– Е, нали винаги си искала да си мръсница. Ако някой мине насам, даже може и да отнесеш едно хубаво ебане.

– Ммммдаа.- засмах се аз.- Може дори да ми излезе късмета и да отнеса няколко ебанета, а?

– Такава мръсница си!- каза Ицо, взе чантата ми и тръгна.

Извиках след него да ме наметне с блузката ми и да ми обуе дънките, но вече беше много надалеч. Останах завързана за дървото, безпомощна и чакаща и чакаща… Слънцето започна да изгрява, а аз все още чаках, когато чух женски глас зад гърба си. Погледнах през рамо и видях, че е Силвия, бившата приятелка на Ицо.

– Наталия? Това ти ли си? Май си в малка безизходица, а? Как ми се иска да те пребия от бой за това, че ми открадна Ицо, но това тук е още по-хубаво.

Тя отиде при дрехите ми и извади кожения ми колан от дънките и застана зад мен. В следващия момент чух свистене и плясък. Изкрещях, когато дупето ми пламна от болка. Крещях, докато тя налагаше дупето ми с кожения колан. Отново и отново, все по-силно и по-силно и не спря, докато дупето ми не почервеня.

– Ох, това беше разтоварващо. Имам нужда от цигара.- запали една и „случайно” изтърва все още горящата клечка върху камарката ми с дрехи. След това със смях се обърна и си тръгна, казвайки ми, че ще погрижи да ми прати няколко мъжкара да угасят „огъня”. След около час някъде видях как трима мъже се приближават към мен. Наистина беше изпълнила казаното. Помолих ги да ме оставят на мира, но уви. Простенах, когато един голям хуй проникна в путката ми и започна да ме чука бързо. Другите двамата повдигнаха краката ми и ме държаха във въздуха разкрачена на шпагат, докато приятелят им ме чукаше. Той се изпразни бързо, но не останах много дълго празна, защото следващия зае мястото му. Той също ме чука бързо, но издържа малко по-дълго от първия. След като и той напълни путето ми с горещата си сперма, третият мина зад мен, но каза, че не искал да ебе путки пълни със сперма и бръкна в мен, омазвайки пръстите си и намазвайки ануса ми. Дърпах се и виках, но въпреки това той вкара пръстите си в дупето ми. Стенанията ми и това, че се борех само ги възбуждаше още повече. Мъжът постави надървения си хуй на ануса ми и натисна, прониквайки на няколко сантиметра. Опитах се да се дръпна, но опрях в дървото и той натисна рязко, влизайки още по-надълбоко. След няколко тласъка беше вкарал цялото си парче в мен. Извади го почти целия и пак го вкара до топките. След няколко минути брутално анално чукане се изпразни в мен, след което ме накара да клекна и да обърна глава към него. Хуят му беше целият омазан в сперма, но той ме накара да му духам и да го оближа хубаво. След това другите пак ме почнаха. Чукаха ме в дупето, путето ми беше изчукано още 2 пъти, като след всяко ебане ме караха да им почиствам хуйовете. Когато вече не можеха да се надървят си тръгнаха, но малко след това дойде друга групичка.

Те ме чукаха най-вече в путката, но няколко от тях не пропуснаха да ме чукат и в дупето. Чувствах се много слаба и отпаднала. Цялото ми дупе и бедра бяха оплискани и омазани със сперма, която се стичаше по краката ми надолу. Когато се стъмни задряма и се събудих чак на сутринта, когато някой ме побутна с палка.

До мен стоеше полицай, който откопча белезниците ми и ми помогна да стана. Разказах му, как се бях озовала та, а той се разсмя.

– Май все пак оня пияница, който спряхме онази вечер е казвал истината! Сигурно ти харесва, щом си го оставила да го направи!

Опитах се да му кажа, че не ми харесва, но той изобщо не ме изслуша, а ме върна до дървото и отново ме закопча за него. Обади се по радиото си за помощ и си смъкна панталона. Намести се зад мен и почна да ме чука рязко и бързо и скоро се изпразни на гърба ми. Когато се обу, чух още гласове да се приближават и той ги извика при нас. Стоях надупена, като секс кукла, готова за ебане. Един след друг новите се изредиха да забиват хуйовете си в мен и да се празнят в и върху голото ми тяло. Когато се позабавляваха с тялото ми и им омръзна ме откопчаха от дървото и ме откараха обратно в града, но ме оставиха да се прибирам чисто гола.

Въпреки опитите ми да се крия бях видяна от много хора. Когато пресичах една градинка, която беше най-краткия път към нас ме видя друга група мъже. Те, както и всеки друг, решиха да не пропуснат златната възможност, когато видят гола покрита със сперма жена. Те ме замъкнаха в мъжката тоалетна до градинката и започнаха да ми се изреждат. Отново в мен проникваха различни непознати хуйове. Бях поставена на четири крака, като коленете и ръцете ми бяха целите в мръсотии- урина, боклуци и фасове, докато поредният хуй помпаше дупето ми, а друг влизаше дълбоко в гърлото ми. Пъшках високо и ги подканях да ме чукат като курвата в която се бях превърнала. Чух още гласове и разбрах, че са дошли още мъже, както и няколко бездомника, които спяха на пейките в градинката. Имаше сигурно към 10 човека около мен.

Когато един хуй се изпразнеше и излезеше от мен, друг заемаше мястото му. Бях наведена към мръсния под, в който се притиснаха гърдите ми, а мъжете ме чукаха, като дърпаха косата ми и вкарваха надървените си парчета я в путката ми, я в задника ми, чукайки ме здраво. Всичко, което можех да направя и правех беше да пъшкам и да им казвам да ме чукат, да ме наказват и да ме използват като най-евтината курва на света. Дори двамата бездомника ми набиха мръсните си немити хуйове, както в путето, така и в дупето, а след това ме накараха да им ги оближа. Когато всички мъже задоволиха сексуалните си желания и перверзни мечти почнаха да пикаят върху мен, казвайки ми, че обществените тоалетни трябва да се използват като такива. Всички се смееха, докато урината им ме обливаше цялата.

Всички си тръгнаха и ме оставиха да лежа на пода в тоалетната в локва от пикня и сперма. Когато успях да стана излязох и тръгнах към нас. Отне ми няколко часа да се прибера. Още беше светло и сигурно се сторих отвратителна гледка на хората, които ме видяха в това ми състояние- чисто гола, покрита със засъхваща сперма и коса мокра и пропита с пикня. Няколко коли ми бибиткаха, но никой не спря за мое щастие. Когато най-накрая се прибрах в нас видях, че има няколко съобщения на телефонния секретар. Първото беше от Ицо, който ме молеше, като се измъкна да отида да го изкарам от ареста. Второто беше от Силвия, която питаше дали съм успяла да се позабавлявам добре предишната вечер и разказваше как е стояла отстрани в храстите за да гледа как първата група от мъже ме чукат като курва. Като край на съобщението тя ми благодареше за невероятното шоу, което й бях направила.

Изтрих съобщенията, взех си душ и се облякох секси и се зачудих дали да ходя до полицията. Един дявол знаеше, какво щеше да трябва да правя за да измъкна Ицо от там след като полицаите ме бяха чукали, но пък и нямах търпение да видя какво ще стане. Може би, дори щяха да ме накарат да им духам и да се чукам с тях, докато Ицо гледа от ареста…

Rating: 3.67/5. From 3 votes.
Please wait...