Заклещена 1 и 2

Aвтор: Ема Славин

До какво може да доведе прекаленото любопитство и малко глупост.

Лора влезе в алеята внимателно, знаеше, че трябва да внимава много и да се оглежда та да не я види никой. Държеше и дигиталната си камера скрита добре, а после притича към дървената ограда, разделяща алеята между двете сгради.

Тя се наведе към оградата и бързо откри счупената дъска, за която говореха тийнейджърите, всъщност това бе и още една причина за да иска да дойде тук за да види с очите си всичко.

Лора вдигна счупената дъска нагоре и приплъзна гъвкавото си тяло през дупката. Тя бе наистина привлекателна жена на около 35, имаше коси като пепел, дълги до раменете й, а светлите й очи с тюркоазено- зелени отблясъци само й придаваха по- младежки вид.

Тялото й, добре подчертано от тесните дънки и тениската, беше също добре забележимо. Имаше кръгли, стегнати средно- големи гърди, много тънко кръстче и хубаво кръгло дупе, което бе леко щръкнало нагоре и сякаш бе по- голямо отколкото трябваше, поне за нейното тяло.

Лора беше горда с външността си. Работеше доста върху това да остане във форма, обличаше се така, че да подчертае даденостите си, но това наистина бе много повече от всички неща, които една омъжена жена може да прави в свободното си време.

Лора бе консервативна, отдадена християнка, която често говореше за морал и се радваше всеки път, когато може да обясни идеите си, когато и да я попитаха за подобно нещо.

Клубът, който следеше сега бе точно едно от онези места, за които Лора трябваше да се убеди, че са проблематични.

Клубните забавления не бяха новост за града, имаше много барове, клубове и дискотеки и те не бяха необичайни. Лора обаче не се притесняваше за всички останали места, най- малкото, защото и самата тя бе ходила там и знаеше добре на какво може да се натъкне. За този таен клуб обаче бе чула много лоши неща и трябваше да събере доказателства за всичко това.

Чула бе, че често ученици и студенти- първокурсници идват тук за да се забавляват. Още по- лошо, Лора със сигурност знаеше и, че момчетата канят момичета и им дават да танцуват голи или поне без сутиен. Плюс това на втория етаж имало и стаи, в които наркотиците и сексът вървели ръка за ръка и никак не били рядка гледка.

Лора бе чула също и за това как няколко млади мъже от църквата са идвали няколко пъти да надничат и то през същата тази ограда! Искаше й се просто да надникне, да направи няколко снимки, които да използва за доказателство та да може най- после да затвори клуба и разпространителя на злини в градчето й.

Тя пропълзя по алеята, миризмата на урина бе много силна, особено за нея. Не се притесняваше особено, че може да бъде чута, тъй като силната музика вътре й позволяваше дори и да вика.

Тя се огледа добре и забеляза прозорчето, което й бяха казали да търси. Намираше се точно под аварийния изход и го отвори лесно с пръчка. Оглеждайки се, Лора не откри друго подобно и реши, че може би точно това е прозорчето, което момчетата от църквата използваха за да надничат и гледат в клуба.

Лора внимателно се бе вслушала в разговора им и разбра, че прозорчето се намира отзад в склада на клуба и имаше някаква защита, която обаче някой явно бе успял да пробие, за да може приятелите му да наблюдават вътре без да си плащат за това. Каквато и да бе причината всъщност, това бе мястото от което Лора щеше да наблюдава какво става вътре.

Момичето се изправи, стигна прозорчето и погледна в тъмната стая. Вътре нямаше никой, поне доколкото позволяваше да се види в мрака. Из цялата стая бяха разхвърляни кутии и други боклуци, а през отвореното прозорче музиката сякаш извираше и бумкаше с пълна сила.

Младата жена все още не можеше да повярва, че се е решила на толкова крайна мярка, това без съмнение бе най- смелата й и фриволна постъпка. Но ползата от това щяха да са за всички. Веднъж влязла никой нямаше и да знае, че не е влязла през входната врата. Но така щеше да може спокойно да направи снимки на горните стаи- нещо абсолютно забранено за клуба, тъй като и камерите и телефоните и фотоапаратите бяха абсолютно забранени.

Лора се наведе към прозорчето, надигайки се на пръсти. Бяха минали много години откакто последно се катереше и опитваше да мине през нещо. Надяваше се, че ще може да намери нещо, за което да се хване та да може да се издърпа навътре.

Накланяйки се дограмата на прозореца, краката й бързо изгубиха земята, а ръцете й се разпънаха максимално в нейна помощ.

Тя издърпа лявата си ръка назад, усещайки, че лакътят й се удари в нещо, после чу как пръчката, надигаща прозорчето падна на земята и в същото време прозорецът падна върху нея.

Лора се опита да се изплъзне назад, но нямаше достатъчно време за да го направи. Прозорецът я бе заклещил, хващайки ръцете и главата й в процеса.

Тя се опита да натисне нагоре, но прозорецът не помръдна. Осъзна, че може би се е включила някаква само заключваща се система, която се активира при насилствено отваряне на прозореца, и ако се затвори, само човек отвътре може да го отвори и да я освободи.

Лора започна да се паникьосва, опита се да се отдръпне, но ръцете и раменете й бяха сигурно заклещени.

Теснотата на прозореца правеше всякакви движения от нейна страна невъзможни. Нищо друго не й оставаше освен да напсува глупавата ситуация, в която попадна. Опита се да сграбчи нещо отвътре за което да се хване здраво и да се придърпа, но овалните й гърди щяха да са сериозно препятствие.

Изпаднала в паника и ужас, Лора извика за помощ, но силната музика пречеше на всичките й опити и гласът й остана чут само от самата нея.

Лора висеше там безпомоощна, очаквайки някой да дойде и да я спаси или пък музиката да спре за да направи пореден отчаян опит да извика, но дори когато спираше, то бе само за няколко секунди, докато започне новото парче и виковете й пак останаха нечути.

Не бе сигурна колко време бе заклещена там, когато изведнъж чу гласове идващи иззад нея.

– О, мале! Добре ли си?- чу тя дебел мъжки глас.

– Моля те, помогни ми да се измъкна от тук.- помоли Лора.

Тя чу гласове зад себе си, но нямаше как да се обърне и да види кой стои там, предполагаше, че може би и те идват с тайната мисъл да надничат и гледат, както и самата тя, но тайно се надяваше, че никой от тях не е ученик или пък редовен посетител на църквата, защото това със сигурност щеше да й докара нови проблеми и главоболия.

Някой се опита да отвори прозореца, но не можа.

– По дяволите, заключил се е. Трябва да го счупим. – каза първият глас.

– Или пък минни отпред и кажи на някой да го отвори. – добави друг. Лора реши, че гласовете са й познати, но нямаше как да знае със сигурност дали е така или не.

– Ако го направим, никога няма да можем да влезем…- подхвърли трети.

Гласовете започнаха да изсипват върху Лора сума ти въпроси, тя отговори на тези, на които можеше, но бе започнала да се чувства кофти от безполезността на всички тези хора около себе си.

– Хайде, отидете да извикате някой и нека ме освободят, че почва да ми писва, чухте ли, идиоти такива!- избуча тя ядосано.

– Дръж си езика зад зъбите, момиче. Не сме виновни, че си се заклещила там, нали?- отговори й бързо някой.

– Може би можем да дадем един урок на тази устата кучка, а?- подхвърли друг.

– Какво искаш да кажеш?

– Ами виж я, има супер дупенце, а тези сочни цицки…- каза пак първият.- Хайде да й свалим дънките и да видим как е всичко на голо, а?

– Неее!- извика Лора.

– Хайде да го направим!- каза пак познатият на Лора глас.- Тя така или иначе не може да ни види кои сме.

Ръцете им я сграбчиха, вкопчиха се в кръстчето й, но тя злостно се опита да ги избута, макар и опитите й да бяха крайно безполезни. Коланът й бързо се оказа разкопчан, а копчето на дънките й- откопчано. После усети, че и ципът й бе свален и скоро се оказа без дънки, усещайки ги как се изплъзват от ханша й и се смъкват надолу по краката й. Всичко това бе бързо последвано и от разкъсването на памучните й бикини. Ръцете започнаха да опипват розовото й дупе и да мачкат сочните й устнички, един дори се наслаждаваше и на меките поникнали косъмчета по венериния й хълм, а после разтърка и путенцето й.

След малко някой вдигна и тениската й нагоре, тя се опита отново да рита, но напразно. Гърдите й бързо бяха освободени от сутиена и всички с удоволствие започнаха да ги мачкат и галят.

– разкарайте си ръцете от мен, копелета!- викаше тя с ужас и страх в гласа.

Лора никога досега не бе попадала в подобна ситуация. Както от една страна й харесваше, че момчетата харесват тялото й и му се наслаждават, усещаше и невероятен страх, защото досега бе имала само един сексуален партньор и това бе съпругът й, който бе срещнала преди много години. А сега група възбудени тийнейджъри дръзваха да опипват тялото й и то на голо!

– Момчета, кучката има и фотоапарат. Искате ли да й направим няколко снимки?

Ръцете изведнъж се отдръпнаха и всички се разбягаха на всички страни. После видя, че светкавицата на фотоапарата си да осветява мястото два пъти.

– Моля ви, спрете!- извика тя.

– Ох, искам да чукам тази кучка.- каза един от мъжете.

Лора започна да се съпротивлява отново, опита се да си освободи главата, надявайки се да избяга преди да продължат, но тогава усети, че един от мъжете бе зад нея, паникьоса се, когато усети нещо твърдо и дебело да търка дупенцето й и знаеше добре, че това не е ръката му.

– Моля те, не ме изнасилвай! Моля те!- крещеше тя, усещайки как курът му се плъзга между краката му.

Хуят на мъжа се притисна в устничките й, бавно, но сигурно започна да си проправя път в нея и той започна да я чука бавно, докато другите гледаха.

– Спри! Моля те!- крещеше тя, но вече беше твърде късно, загубила бе всичката невинност на света, позволявайки друг мъж да я чука и то пред други хора.

Мъжът зад нея я чукаше с доста бързи и резки тласъци, а Лора така и не успя да повярва, че това се случва на нея, а не на друг. Тя бе лидер на общността в църквата и всички я познаваха много добре, бореше се срещу всички подобни гаври, а ето, че сега самата тя попадна в подобна ситуация. И то не само се случи да е неволен свидетел, но и да изпита цялостно на гърба си гнева на тези безпътни младежи.

– Направете й снимка, но гледайте да не ми снимате главата!- каза мъжът, който я чукаше, като не спря и за секунда.

Лора изпъшка, чувайки и виждайки през прозорчето светкавицата на камерата, не можеше още да повярва, че я снимат докато я чукат. Мъжът зад нея скоро се наведе и хвана гърдите й в ръце и извика високо:

– Ох, свършвам!- после продължи да я помпа по- здраво и с по- бързи тласъци.
– Не, спри!- изкрещя пак тя, усещайки как курът започна да пълни невинното й путенце със сперма.
– Боже, това беше страхотно!- изпъшка непознатият, когато изплъзна кура си от путката на Лора.- Кой е следващ?

Лора чу няколко различни гласа и се опита да определи колко мъже имаше там и според това, което чу, прецени, че има поне петима мъже. Друг мъж бързо мина зад нея и зарови хуя си в путката й.

Лора изпуфка недоволно, отвратена от всичко и крайно засрамена, когато и втория мъж започна да я изнасилва. Фотоапаратът отново светна няколко пъти и като че ли това правеше положението й още по- лошо. Единственото нещо, което я спасяваше може би бе това, че лицето й го нямаше на снимките.

Мъжът зад нея този път я чукаше доста по- бързо и злобно от първия. За нея това бе безпощадно чукане. За разлика от другите мъже, които я бяха чукали през живота й, този искаше само да се изхвърли, без значение дали на нея й харесваше или не.

– Боже, дай ми почивка, поспри се малко!- извика тя, докато мъжът безжалостно набиваше хуя си почти докрай, изкарваше го пак така, за да й го забие с нова сила, причинявайки й непосилна болка.

Непознатият свърши бързо и пъшкайки и ръмжейки, без да прави коментари на това и с малко по- силен заряд отколкото самите му тласъци преди това. Той изхвърли семето си в нея, а после дойде и третия. По гласа му, Лора позна, че това е човек от нейното обкръжение и режи да се пробва да го смекчи.

– Моля те, пусни ме. Аз съм Лора Стефанова. Не знам дали ме познаваш, но ако е така… Моля те помогни ми да се измъкна от тук!

Младият мъж зад нея явно се поколеба, Лора помисли, че може би го познава, а може би познаваше и повече от един от тази група млади и секасуално- активни мъже.

Но колкото и надежда и вяра да имаше в мислите и до преди малко, когато усети курът на момчето да се отърква в кожата й, всичко се изпари.

– По дяволите!- изпсува тя с отвращение и след малко мъжът вече смело й забиваше мъжката си гордост.
– Хей, мисля да мина през входната врата и да вляза в склада. Дайте ми само календар.- чу тя първия си нападател да казва.- Вие вече сте чукали кучката, идвате с мен. Другите остават.

Лора продължи да се бори с прозореца, докато третият мъж я чукаше. За разлика от предишните, този й го вкарваше бавно и отърквайки я хубаво в кура си, което само й докара нови проблеми на главата. На Лора й се искаше да не го бе правил, защото тялото й бе започнало да реагира на приятните емоции и усещания.

– По дяволите, колко ще издържиш така?- чу се някой изотзад.

Мъжът, който я чукаше сега, го правеше вече няколко минути, и както изглежда въобще не бързаше. Лора помисли, че може би е незрял или неопитен и затова издържа толкова много. Може пък и да се притеснява от другите момчета или пък да се притеснява от това, че Лора ще открие кой е той, а вероятно се познават.

За миг й се прииска той просто да свърши и да продължи следващия. Но най- лошото за нея се случи, а именно, че путето й бе започнало да се овлажнява страшно много, а последното, което искаше да направи за тези копелета, бе да им достави удоволствието да я видят как свършва.

Но оргазмът бе много близо за нея и тя нямаше как да го възпрепятства. Тя захапа устната си, опитвайки се да устои на нарастващото усещане в нея, задържа дъха си и се изпъна назад, а после изпъшка силно и извика, когато оргазмът я връхлетя и заслепи.

– Леле, тя свършва! Тя се изпразни, момчета..- каза този, който бе най- близо до прозореца. – Наистина й харесва всичко това!

Но не беше прав. Лора не се наслаждаваше на случващото се, но тялото й- да. Напълно срещу убежденията си младата активистка получи невероятно силен оргазъм от напълно непознат, а може би и познат и то докато я изнасилваше.

Ако не бе толкова тъмно и главата й да не бе затисната в прозореца, момчетата щяха да имат възможността и да видят колко притеснена е тя от факта, че си е позволила да се изпразни пред тях.

– Ох, да…- извика тя, осъзнавайки, че той най- после ще свърши.

Той простена, а после тя се изтласка колкото се можеше назад към него, усещайки как спермата му се разлива в нея. Най- после и с този се бе свършило.

Когато номер 3 изхлузи хуя си от нея, Лора остана запъхтяна и задъхана в чакане на номер 4.

Следващият мъж зад нея плъзна хуя си, но извика:

– По дяволите, тази дупка е напълно износена… Мисля, че трябва да пробвам някоя нова…- каза той.

На Лора не й отне много време за да схване напълно какво имаше предвид мъжа.

– О, не, дори и не смей да си мислиш за дупето ми!- заповяда му тя.
– Мисля, че не си в позиция да избираш, миличка!- каза той.- Плюс това можеш спокойно да го приемеш и като наказание заради влизането с взлом!
– Моля те, недей!- примоли му се тя, но без голяма полза. – Никога не съм го правила досега…
– Чухте ли момчета? Явно ще съм първият, който ще чука в дупето тази кучка

Лора усети главичката на кура му да се търка в бузките на дупенцето й, а после се натисна в тясното й, девствено дупенце, усещайки как го натиска. Лора бе притисната и просто нямаше накъде да бяга.
Светлина изпълни стаята, в която се опитваше да проникне Лора, тя видя как вратата се отвори. Надеждата й се възвърна и с нови сили започна да вика за помощ. Надяваше се, че поне някой от тях ще я спаси от това последно унижение, което й предстоеше да преживее.

Тя погледна нагоре с надежда да види лицата на спасителите си, но после видя собствения си фотоапарат и й стана ясно, че това са просто двете момчета, които преди малко я бяха изнасилили.

Мъжът с камерата я надигна и започна да прави снимки. Лора изкрещя, усещайки зад себе си гаменът, който й го навираше в дупето и по бузите й се стекоха сълзи, фотоапаратът бързо улови болката и страданието й в този момент.

– О, какво сладко тясно дупе имаш, направо не е за разправяне!- каза той, докато я чукаше, потъвайки в тясното й дупенце все повече и повече.

Лора никога не бе преживявала подобно нещо. Винаги си бе мислила за аналния секс като нещо изключително мръсно и долно, а сега го правеше пред още незнайно колко човека и то насила, притисната почти до стената.

Мъжът, който я чукаше, започна да си играе с гърдите й, галейки чувствителните й зърна, а после заповяда на другите да се наведат под нея и да й ги засмучат.

Лора скоро усети езика на единия да минава по зърното й, докато ръцете му бяха на самите й гърди. Ебачът й пък спусна пръсти към клитора й и започна да го гали.

Лора не можеше да повярва, че това й се случва отново, че преживява същия шок отново и отново. Езиците на зърната й, ръката на клитора й, топките, който се удряха в путенцето й, докато я чукаха в дупето… Това просто й дойде в повече и нямаше как да отрече, че тялото й се възбужда.

Скоро болката й съвсем изчезна и бе заменена с удоволствие, което се разрасна из цялото й тяло и тя се изпразни за втори път, но много по- мощно , разтърсвайки се здраво, докато момчетата отпред правеха още снимки, особено докато свършва.

– Мой ред е!- извика мъжът зад нея и Лора усети как спермата му се разля в нея, докато свършваше. Когато мъжът изплъзна хуя си от нея, тя усети силно желание да отиде до тоалетната, сякаш щеше да се изпусне пред тях, но това бе само за момент, усещане причинено от изсулващия се, поомекнал хуй.
– Ох, и аз трябва да пробвам това!- извика следващият, качвайки се отгоре й.

Лора скоро усети и вторият хуй да пронизва дупето й, един от мъжете още смучеше зърното й, но другата й гърда си висеше свободна.

Отвътре, единият младеж без фотоапарата разкопча панталоните си и пристъпи към лицето й, насилвайки я да си отвори устата и й натика хуя си в нея. После хвана с две ръце главата й и започна да чука гърлото й. Лора осъзна, че това бе вторият мъж, който я чука поради това, че на него въобще не му пукаше как се чувства тя и не се интересуваше дали ще й причини болка или не.

Светкавицата блесна отново и тя се озова уловена в момент, когато мъжът чукаше устата й.

Rating: 4.00/5. From 4 votes.
Please wait...