Заклещена 3

Автор: Ема Славин

Лора обичаше да духа, правеше го с голямо удоволствие за мъжа си, но рядко му позволяваше да й свършва в устата и никога не гълташе. Това бе нещо, което й бе крайно неприятно и поради таза причина имаха гласна уговорка с мъжа си да не го правят за да не я отвращава.

  Но сега положението бе различно. Ана бе много наясно, че мъжът едва ли ще й даде тази възможност. Той я чукаше толкова брутално в устата, че тя определено щеше да изгълта и спермата му, когато това се случи. Това я притесняваше малко, понеже знаеше, че ще й стане лошо, че може дори и да повърне. Сега обаче нямаше контрол над събитията и единственият й избор беше или да се опита да се наслади на случващото се или просто да го изтърпи стоически.

Мъжът зад нея започна да се празни в дупето на Лора и тя с удоволствие прие това, защото си мислеше, че това ще да е последният мъж, който ще я чука. Тогава обаче осъзна, че е сгрешила, защото усети, че в нея влезе друг мъж. Или беше сгрешила в сметките си или просто някой й се нареждаше за втори път. И в двата случая, за нея вече нямаше значение, защото така или иначе вече беше зад нея и търкаше наедрелия си хуй в доста поотпусналия се пръстен. Тогава мъжът, който чукаше лицето й започна да свършва и както очакваше, той не спря и за секунда да й го ръга в гърлото и всичката сперма отиде право в устата и стомаха й.

В същото време хуят в нея потъна докрай и започна да я чука бавно, тогава Лора, противно на всичките си разбирания и изненадвайки дори и себе си, извика:

– Моля те, вкарай ми го в путката!
– Чувате ли това, момчета? Кучката иска да й наеба пак путката!- каза човекът, който я чукаше.
– Нямаш проблем!- отговори гласът зад нея. Курът тогава се изплъзна от дупенцето й и се плъзна отново в жадната й путка.

Снимащият в този момент подаде фотоапаратът на изпразнилият се вече мъж и му каза:

– Сега е мой ред, брат. Искам да издуха и моят кур така!

Когато го видя, Лора с готовност отвори уста и започна да го поема в гърлото си. Главата й започна да се спуска по ствола на мъжа, докато в същото време мъжът зад нея чукаше мократа й от сперма и сокове путка. През цялото това време другият мъж до нея не спря да прави снимки и да я гледа с наслада.

Лора усети, че цялата й същност гори от кеф, беше се вкарала в много унизителна ситуация, беше изнасилена няколко пъти и през цялото това време- снимана със собствения й фотоапарат, и въпреки всичко това й харесваше, и дори я възбуждаше толкова силно, че й предстоеше да усети и да бъде разтърсена от най- силния оргазъм в живота си!

Цялото й тяло започна да се клатушка и върти около хуя, който я чукаше и оргазмът просто разбърка всичко в нея. През това време мъжът отпред не спираше и за миг да я чука в гърлото.

Тя усети как мъжът започна да трепти, курът му сякаш удвои размера си, а после започна да пълни устата й със сперма. После свърши и мъжът зад нея, развълнуван от нейния оргазъм. Лора с наслада сподели оргазма си с него, като през това време путето й буквално пресуши хуя му.

Най- после и двамата бяха се изпразнили.

– Това чукане беше страхотно!- каза мъжът пред нея, закопчавайки си обратно панталоните си и прибирайки хуя си.
– Мисля, че вече е време да изчезваме!- каза приятелят му.
– А какво ще стане с мен?- попита Лора.

Тя чу иззад себе си мъжете да коментират ситуацията.

– Ще те освободим.- каза един.- моите приятели са разпръснали дрехите ти на различни места така, че ще ти отнеме малко време да се облечеш и приведеш в приличен вид. А дотогава ние ще сме изчезнали!
– Но все пак… в случай, че разбереш кои сме… Ще задържим фотоапарата. Ако решиш да се обадиш в полицията, ще се погрижим лично всички снимки да видят бял свят. Може дори да говорим със собственика на клуба и да му кажем за случката и ако се държиш като разюздана кучка, ще покажем снимките и на него и тогава определено ще имаш проблем идвайки тук…

Истината обаче бе, че Лора въобще нямаше нужда да бъде шантажирана. И без това нямаше да споделя с никой за преживяното, искаше й се само да си запази фотоапарата и снимките, но разбра, че това просто няма как да се случи. Най- доволна остана, когато най- после освободиха заключващия механизъм и успя да се измъкне от този проклет капан на прозореца.

Веднага побърза да си събере дрехите и да се облече, надявайки се, че никой няма да я види, но осъзна, че част от нея искаше това да се случи…

Rating: 3.67/5. From 3 votes.
Please wait...