Затворът на наносензорите

denyandruin

Във всички затвори бяха беше въведена нова система за контрол, наречена „Духовна чистота“. Тя определяше нови стандарти за приемливо поведение. Едно от изискванията за сексуалността на затворниците, се оказа особено тежък проблем. Ставаше дума за мастурбацията. Независимо от усилията, това греховно деяние продължи да се случва в много от затворническите килии. Имаше много доказателства за това. След дълги дебати затворническите власти решиха, че всички явни форми на контрол по отношение на този проблем (като камери, патрули, докладване от други затворници и т.н.) трябва да бъдат прекратени. Голям брой от затворниците бяха постигнали или се бореха да постигнат почетното звание „чист индивид“. За това ниво на програмата, всяко очевидно наблюдение би показало директно недоверие към искрените намерения на затворниците. Решението беше намерено в имплантирането на наносензори в тялото на затворниците, които бяха показали системно нарушаване на своето сексуално въздържание. Тези устройства бяха достатъчно малки, за да бъдат поставени в близост до нервните центрове на гениталиите, без да ги засягат или увреждат, и бяха достатъчно чувствителни, за да долавят всяка деликатна дейност на нервните окончания. Първоначално наносензорите бяха проектирани и използвани за изследване на заболявания на нервната система в болниците, но беше решено да бъдат тествани върху затворници, в името на тяхното духовно пречистване.
По-долу са дадени два доклада за инциденти, използвани за оценка на ефективността на експеримента.
*****************************
Дежурен надзирател номер 7, жена:
В 23:32 видях сигнал за висока сексуална възбуда на жена. Мониторът установи, че нервната активност в гениталиите е много по-висока в сравнение с предишни периоди. Видях плавно нарастване на активността без характерните потрепвания, които според образователните правила са характеристика на движения от мастурбация. В 23:36 часа сигналът за мастурбация беше активиран. Потвърдих наличието на пулсираща линия. Програмата за наблюдение изказа предположение за стимулация на вулвата, без проникване във вагината. Спазих протокола, като информирах дежурната женска охранителна група. През същото време, нивото на възбуда на екрана продължи да нараства с кратки бързи скокове в активността. Вагиналният сензор засече една бавна контракция. Скоро след това интензитетът на сигнала започна бързо да намалява. Беше прекъснат за известно време – четири кратки скока предизвикаха временно покачване. Това беше последното събитие от този инцидент.
* * *
Дежурен страж номер 7, жена:
Повикване за възможен акт на мастурбация беше е получено в 23:36 часа. Веднага се насочихме към килия 1-23, при спазване на всички процедури за тишина. Видях жената да лежи по гръб. Тялото й беше от главата до кръста беше изпъната по матрака, но дясното коляно беше повдигнато нагоре и наведено наляво, докосвайки стената. Нямаше забележимо движение, освен повдигането на нейната гръдна област от бързо дишане. Аз вдигнах одеялото от краката на затворничката и го метнах на пода. Веднагта видях пръстите на дясната й ръка да се движат под тънкия плат на нейните бикини. Нарушителката направи още четири бързи потърквания в гениталната област, преди да извади дланта си навън. Тя издаде един силен, хленчещ стон. Това беше нейния единствен опит за съпротива. Вулвата й беше в състояние на видима възбуда – подути зачервени срамни устни и обилно овлажняване. Тестът за вагинално смазване също беше положителен. Пръстите ми се плъзнаха вътре с пълна лекота. В отговор осъдената разтвори бедрата си широко настрани и повдигна таза си нагоре. Други действия за събиране на повече доказателства за нарушение бяха безсмислени. Заповядах на нарушителката да се облече. Заведох я в стаята за свидетели и останах на охрана, за да я гледам как пише обяснения за своето нарушение на правилата.
* * * * *
Дежурен надзирател номер 4, мъж:
В 23:34 часа програмата за наблюдение предупреди за възможна мастурбация в килия 3-45. Беше мъж. Изображението на монитора потвърди подозрението. Видях широки повтарящи се вълни с продължителност около три до четири секунди. Движенията леко се увеличаваха по честота и в същото време се повишава и индикаторът за напрежение на пениса. Около две минути и петнадесет секунди от началото на дейността се появи известие за пълна ерекция. Съгласно протокола, извиках охранителна група. Междувременно, силата на сексуалната активност в мъжките гениталии се засили и се превърна в бързи, продължаващи по-малко от една секунда, подскачания на сигнала. В 23:36 часа, наносензорите установиха прекратяване на кратките внезапни усилвания на сигнала, характерни за гениталната сексуална стимулация, и показаха бързо рязко намаляване на възбудата.
* * *
Дежурен пазач 17, мъж:
Нашата група беше уведомена в 23:35 за възможен акт на мастурбация в килия 3-45. обухме меките текстилни подметки на ботушите си, за да запазим елемента на внезапност, и отидохме на мястото. Затворникът беше покрит с оеало по цялото си тяло, включително главата. Тялото му лежеше на лявата си страна. След като премахнах одеалото, видях следното – нарушителят беше смъкнал своите панталоните до коленете. Тазът и бедрата бяха непокрити. Пенисът беше в пълна ерекция, като стволът му беше обхванат от дясната длан, а главата – от няколко парчета тоалетна хартия, поставени едно върху друго. Уведомихме нарушителя за задължителната необходимост от негов писмен доклад. Той се изправи и дойде с нас.
***************************************
“Пазители на човешките права“ бшее организация с мисия да разкрива нарушения на отношението към гражданите, които са заподозрени в престъпление или с влязла в сила присъда. Един от Пазителите, който беше таен полицейски информатор, успя да придобие достъп към базите данни на организацията. Разказите на двама затворници – Марин и Таня – се оказаха пряко свързани с програмата „Духовна чистота“, и по-специално, с посочените по-горе четири доклада на затворническия персонал.
******************************************
Разказ на Таня
Беше 6 юни, през третия месец от първата ми година в затвора. Ще помня този ден до края на живота си.
Събитието се случи през нощта. Събудих се от нежен еротичен сън. В нормалния ми живот, това щеше да е приятна заигравка за нервите ми. В затвора беше съвсем различно. Сексуалното ми въздържание беше в седмия месец, ако броим и времето в ареста. Единствените ми оргазми за това време бяха насън, но надали можех да ги считам за пълноценно сексуално разтоварване, особено като се има предвид, че се оказах наблюдавана от хора, претендиращи за духовна чистота. Те дебнеха и прекъсваха всеки мой отчаян опит за мастурбация. Затова в онази нощ се чувствах се като разгонено животно . Единствената мисъл в ума ми беше усещането за парещ сърбеж между краката. Образите на съня все още минаваха през ума ми, но нямаше надежда за секс.
Бях сама в килията. Само аз можех да си помогна. Ослушах се внимателно. Нямаше никой по коридора. Легнах по гръб, преместих дясното си коляно нагоре, докато то опъна одеяло, образувайки празно място над корема и таза ми. Пъхнах дясната си ръка в бикините и заапочнах да си доставям удоволствие. Беше мъчително да контролирам себе си, за да не мърдам тяло или да издавам някакви звуци. Въпреки всичко, беше си едно сладко усещане. Съсредоточих се единствено върху копнежа между краката ми. Беше като кладенец на чиста наслада. Тази огромна радост беше разтърсена от проблясък на горчивина, причинен от спомен за моя обет за чистота. Благородните мисли се опитваха да премахнат похотта, но всеки опит за отричане предизвикваше болезнено отчаяние. Пръстите ми продължиха безумното си движение. Емоциите ми се люлеха между срам и похот, докато кулминацията ми се приближаваше все повече и повече.
Изведнъж ръката ми беше изтръгната между краката ми. Надигащият се екстаз утихна до парещ сърбеж. Отворих очи. Четири жени – надзиратели се бяха надвесили над мен. Бях се провалила два пъти. Напиращият ми оргазъм беше провален и репутацията ми беше опетнена. За да влоши нещата, една от надзирателките успешно разпали моята сладката страст за последно. Тя се надвеси над мен. Сянката й ми напомни на едно отдавна забравено чувство – наместването на мъжкото тяло над моето, преди очарователния момент на проникването. Затова, когато усетих нейните пръсти да се пъхат в путката ми, волята ми се пречупи. Заля ме вълна на животинска наслада. Инстинктивно разтворих краката си и надигнах дупе. Прелъстителката забеляза нетърпението ми и бързо отдръпна ръката си. Смесицата от моята възбуда и безнадеждност ме обгърнаха като мъгла. Тя блестеше на пръстите й. Вибрираше в путката ми. Излизаше в запъхтяното ми дишане.
От този ден нататък напълно загубих вярата си в добрите намерения на програмата „Духовна чистота“. Целта й не беше да ме превърне в добър член на обществото. Очевидно единственото изискване на организаторите беше абсолютно подчинение на ума и тялото ми, при пълно пренебрежение към всичките ми желания и чувства.
* * *
Откъс от бележника на Марин
Друг важен момент се случи през последната ми година в затвора, някъде в първите дни на юни. Спомням си, че през тези месеци редовно се чувствах на ръба. Правилата за духовна чистота ме измъчваха повече от обикновено. Въпреки че пазачите не можеха да четат мислите ми, бях параноичен, че по някакъв начин могат да усетят моите нечисти мисли.
Мина известно време след изключване на осветлението за през нощта. Напрежението в гащите ме задържа буден, както обикновено. Знаех идеалното решение – мастурбацията. Последният ми опит беше отдавна – преди около два месеца – но провалът все още беше жив в паметта ми. Въпреки противоречивите мисли, хуят ми буквално ме болеше от желание, въпреки че беше само леко набъбнал. Наистина имах нужда от малко облекчение. След няколко минути най-накрая се отказах да се съпротивлявам.
Легнах на дясната си страна и отместих одеялото от стомаха и краката си. Дясната ми ръка се придвижи надолу към слабините ми. Смъкнах си панталоните и гащите и обхванах с пръсти ствола на хуя, плъзгайки се нагоре и надолу. Измъчвах се с бавни движения, защот се опитвах да не разклащам леглото. С всяко потъркване се чувствах по-малко луд и повече удовлетворен. Хуят ми бързо стана твърд. Плъзгащата се длан ми напомни за сладкото притискане на женска путка. Въобще не беше същото, обаче донякъде приличаше. Забелязах, че моите разпалени движения накараха леглото да потръпне леко. Ако можех да чуя шума, знаех, че и другите могат да го чуят. Трябваше да спра. Ако ме хванат да се занимавам с такива похотливи занимания, бих получил удължаване на срока. Разтриването на главичката ми се стори най-подходящо – слаби, къси движения, почти незабележими. Удоволствието ме примамваше да ускоря движенията. Възбудата ми нарастваше с всяко движение. За нула време, усетих как започна да напира желанието да се изпразня. Буквално започнах да усещам как спермата се изкачва мъчително бавно нагоре по ствола. Няколко мига преди да достигне главичката, няколко пазачи се втурнаха в килията ми. Замръзнах. Възбудата беснееше в тялото ми, но възможността за всякакъв вид удовлетворение бешеп ровалена.
Пазачите ме бутнаха на леглото. Всички те се взираха в треперещата ми ерекция със безизразни лица. Моето мъчение беше нищо за тях.
Беше ли необходимо да се наслаждаван на незадоволеното ми желание? Дори и да е вярно, че въздържанието е добродетел, принудителното прекъсване на първична нужда, като желанието за изпразване, е върховно изтезание. Все още нямам думи да обясня чувствата си. Надзирателите трябваше да имат някакво съчувствие — искам да кажа, че бяха сред затворниците през цялото време — но не знам как го издържаха. Може би са загубили способността си да изпитват емоции или, по-вероятно, са обикновени садисти, които се радват на подчинението на другите хора. Без значение каква е причината, техните действия просто не са правилни. Въобще не са.

Rating: 2.71/5. From 7 votes.
Please wait...