За първи път с друга жена след фирменият банкет

От фирмата беше организиран банкет по случай успешното приключване на сезона. Марти и Злати бяха колежки, много близки и като приятелки, за тях предстоеше една невероятна нощ.
– Ох, мила, тоя моя въобще не ме задоволява ! – каза Злати на Марти. От шест месеца сме заедно, а само на месец-два правим секс, а на мен много ми е разгонено вече.
– Ами явно имате някакъв проблем, който трябва да обсъдите и да видите варианти. Ако се налага тази вечер ще преспиш с някой, за да ти олекне – посъветва Марти приятелката си.
Двете с нетърпение чакаха края на работния ден, за да се настанят на уютната вила, а за едната оставаше само двадесет минути, докато другата имаше цели два часа.
Времето минаваше, първа взеха Марти, която се качи в колата и отпътува към Созопол. Когато пристигна се разбра, че стаите са ограничени и ще трябва двете със Злати да спят в една стая, нещо повече- в едно легло. Марти не се притесняваше, тъй като беше семейна, но се притесняваше за Злати, да не би да си дойде с някой мераклия. В последствие след пристигането на Злати, си каза “ какво пък толкова поне, ще съм на първи ред на шоуто „.
Банкетът започна с наздравици, празнични блюда и много големи количества алкохол. Както си вървеше с пълна сила, танци, поздрави и веселие, Марти се обърна към Злати :
-Мила, аз ще се качвам горе, че ми е уморено, а и не съм си доспала заради мъжа си.
– Няма проблем, аз ще остана още малко – отвърна й Злати .
За нейна голяма изненада Юксел- мениджъра на фирмата, се приближи към нея и й каза :
– Гледкам те и искам да те поканя на нощно къпане. Искаш ли ?
-Казаха ми, че имало силно вълнение и се притеснявам да не би да има морски ями – каза на свой ред Злати
– Аз ще те пазя, не се притеснявай – отговори Юксел.
Юксел беше женен юнак от турски произход, което не се харесваше много на Злати, но все пак реши да се изкъпе в морето.
След 10 минути бяха на безлюдния плаж и започнаха да се събличат. Злати се притесни, тъй като Юксел се съблече чисто гол, а тя беше по монокини и лъскаво горнище в цикламен цвят .
-А не, свали ги, че иначе няма да е честно – каза й Юксел.
– Но аз не мога, имам си приятел – опита се да протестира Злати .
– Тук сме само наши хора, няма кой да разбере -отговори й Юксел .
Въпреки нежеланието си, все пак Злати свали банския си и тръгнаха заедно към водата. Злати се придвижваше бавно и неуверено, когато Юксел я забеляза я попита :
– Страх ли те е ?
– Да, много – отвърна му тя.
– Ето, хвани ръката ми, аз ще те държа – каза й той и и подаде ръката си .
Тя пое ръката му и тръгнаха навътре. Луната беше пълна, а водата топла и приятна, но подухващия вятър караше Златето да потреперва. Той я попита :
– Искаш ли да влезем по – навътре, да ни покрива водата, че е по – топла?
– Не знам, страх ме е.
– Не се притеснявай, хвани ми ръката, аз ще те държа.
На нея не й трябваше много, но си мислеше, кой дявол я накара да отиде там.
Прочел мислите й гладкообръснатия мениджър я дръпна към брега да се успокои.
Злати трепереше цялата от студ, когато той я прегърна и й каза:
– Ето да не замръзнеш и простудиш.
Тя се отпусна, на което той нацяло обгърна малкото й телце в обятията си.
Злати беше около 1, 50 със средни гърди, перфектно заоблено дупе, което беше разделено на две правилни полукълба, малко сладко путенце, малки зърна със светлокафяви малки ореоли. Тя притежаваше малки минетчийски устни и морско сини очи. Юксел пък беше снажен момък с гола глава, гладко обезкосмено тяло, средноголям пенис с обрязана главичка.
Така както беше прегърнал Злати, той започна да се възбужда усетил нейната топлина. Посегна да я целуне, но тя се обърна и му каза:
– А не, ти за каква ме взе тука а? Аз си имам сериозен приятел, а и ти си женен.
– Е какво толкова, само една целувка не искам повече.
– Не, тая дето си я намислил няма да стане – каза тя и започна пъргаво да се облича, след което побегна към вилата.
Когато се качи горе в стаята Марти вече спеше дълбоко, а на нея и пърхаше сърцето и не й даваше покой. Внезапно се сети за думите на Марти докато бяха на работа и съвсем се побърка. Стараейки се да легне на леглото по начин, по който да не събуди приятелката си, от изпития алкохол тя залитна и падна върху нея.
Марти се сепна, устните й бяха на милиметри от тези на Злати, която побърза да се изправи, но не успя и този път вече устните им се допряха.
– Но какво правиш ? – попита Марти приятелката си.
– Без да искам, имах ужасно преживяване.- отвърна Злати и заразказва на приятелката си подробностите за случилото се.
– Ти си луда, човекът ти е бил в ръцете, а ти си го отблъснала.
– Искам да лягаме, че и аз се изморих доста, не го мисли – каза Злати и затвори очи.
Двете се бяха унесли в сладък сън. Но явно този на Злати беше розов, защото скоро започна да опипва Марти. Тя на свой ред се сепна, не знаеше как да реагира. Ръката на Злати я опипваше навсякъде – плъзгаше се по циците, галеше я по коремчето и клитора, като най-накрая се озова в горещата и влажна путчица на Марти. Тя беше притаила дъх, не смееше да шавне, а и беше й станало много приятно. Възбудата растеше, знаеше, че трябва да я спре, но нямаше сили да я отблъсне, затова на свой ред започна да я гали по тялото, така както тя нея. Злати се сепна на свой ред и след като видя какво е направила, се сконфузи:
– А аз …. такова … съжалявам .. не знам какво съм сънувала- опита се да се оправдае Злати.
– Не бой се, хареса ми, а на теб? – попита Марти, като в същото време й пъхна пръстче в обилно навлажнената и гореща пичка.
– Ох да, не спирай, божествено е, а и нали знаеш, че от месец не съм ебана. Ебе ми се като животно – каза Злати.
Това подейства като адреналин на Марти, която застана върху приятелката си и й пусна нежно езиче в устата. Злати пое езичето и го завъртя около своя, започнаха луда игра с езичетата. Двете вече бяха адски възбудени и влажни. Марти започна с езиче нежно да се спуска към нейното съкровище, оставяйки влажна диря по пътя си надолу. Когато стигна до гладко обръснатото путенце на Злати, зави с езиче около него. Това изтръгна нечовешки стон от гърдите на младата брюнетка и тя започна да се гърчи блажено от кеф.
– Ох, мила, да … точно. .т.т. .а..аааа…ммм – викаше неистово брюнетката и се гърчеше в големия си първи оргазъм. Соковете излизаха под налягане от горещата й пещера, а Марти се опитваше да изпие всичко от нея.
– Марти, искам и аз да те полижа. – молеше брюнетката едвам поемайки си въздух. Марти не се замисли, а само завъртя дупето си върху устата и, и продължи да работи Злати, като й бръкна с два пръста в путето, а палеца си го натика отзад. Усетила пръстите и езика й, Злати не се сдържа и във възбудата си започна учестено да прави осморки по клитора и путката на Марти. Двете вече настървено се лижеха и си бъркаха по дупките, когато от съседната стая се появи Красимира-младата счетоводителка на фирмата, но те бяха до толкова вглъбени да редуват оргазмите си, че не усетиха нейното присъствие и не видяха нейните учудване и изпълнен с любопитство поглед…

Rating: 2.80/5. From 5 votes.
Please wait...