Идеалната жертва 1част

⚠️ВНИМАНИЕ ⚠️ Този разказ описва изключително груб секс с бременна жена ,фистинг, оргия с въпросната жена , садо-мазо елементи, в присъствието на а член от семейството и тн. За това не се препоръчва на лица със слаба психика!

! Това е превод от английски,, който направих от история на чешка писателка и е напълно измислена, а описаните действия не са нещо, което реално се е случило на героите от разказа.
Прочитайки това сте предупредени и четете разказа на ваша отговорност!

„Ако обичаш дъщеря си и не искаш да четеш във вестниците какво се е случило с нея, ела сама довечера точно в 19ч. на спирката срещу университета. Рискуваш живота на детето си, ако кажеш на мъжа си или някой друг! Наблюдаваме те! Облечи късата си, прилепнала по тялото бяла рокля, с която беше облечена вчера на кафето с приятелките си. Никакво бельо под роклята, НИКАКВО!!! Животът на дъщеря ти е в твоите ръце, не закъснявай!“

Цялата настръхнах, усетих как коленете ми омекват. Силна болка сякаш прониза корема ми и седнах с разтреперани крака на дивана в хола и с треперещи ръце оставих плика с писмото на масичката. Усетих силни контракции в корема ми, бях бременна в четвъртия месец и без това в тези юлски жеги често ми прилошаваше, а сега направо не знаех къде се намирам.

Жена на 38 години съм, щастливо омъжена още от осемнайсетгодишна, досега всичко в живота ми вървеше по релси. Мъжът ми ме обича и люби редовно през всичките години от брака ни, отгледахме с любов дъщеря ни Ева която преди седмица навърши 18 години, и се радваме на следващото ни дете, което е на път да се роди след още почти пет месеца. До днес, допреди да прочета тези редове…

Погледнах часовника си, 17:30ч е, Боже, нямам никакво време, трябва да спася детето си, моето момиче…

Водата под душа отмиваше сълзите, които се стичаха от очите ми, едвам сдържах напиращите в душата ми ридания. Забърсах с хавлията внимателно набъбналия ми вече видимо корем гледайки се в огледалото. Да, не изглеждах никак зле за годините си, и дори сега бременна бях адски слаба, малко дупе, едри и стегнати гърди, слаба талия, само корема ми контрастираше по разбираеми причини…

Нахлузих през глава бялата рокля, наместих я и прокарах пръстите на ръцете си по корема ми и гърдите.
– Красива си Таня, хубава жена си, макар и бременна не оставяш незабелязана….

Точно като влизах в асансьора ми се стори че мярнах пробягваща сянка, но вратата се затвори и не разбрах дали не ми се е привидяло. Колко унизително се чувствах само, чисто гола под роклята отивам на място, където ще се срещна с непознати за мен хора, които изобщо не знаех какво ще искат от мен.

Само едно е важното- да спася дъщеричката си, целия ми съзнателен живот е свързан с Ева…

Таксито ме чакаше долу пред входа и след като се качих на задната седалка, шофьорът бавно пое към университета, беше вече 18:45ч. Черен джип спря точно пред мен и се отвори задната врата, един здравеняк с маска на лицето ме подкани от вътре да вляза, подавайки ми ръка.

– Кажете ми само къде е дъщеря ми, моля ви!
– Млъкни курво! Тук въпросите ги задавам аз, а съдбата на Ева зависи само от теб и от това колко обичаш дъщеря си! Ясно?
– Да , но моля ви, кажете ми!
– Разкрачи се широко!
Като робот, без да го мисля дори, се подчиних на мъжа до мен. Коленете ми сякаш сами започнаха да се отдалечават едно от друго настрани. Лявото опря в коляното на мъжа до мен, а дясното стъпало поставих на седалката и се разкрачих колкото мога.

– Вдигни роклята нагоре!

С треперещи ръце започнах да набирам роклята нагоре и скоро се показа бръснатата ми путка и долната част на корема.

– Спри! Така е добре!
– Моля ви кажете какво искате от мен?
Вместо да ми отговори мъжа започна да си маже дясната ръка с някакъв прозрачен крем, след което изля малко от крема между краката ми и върху путката ми.

– Не мърдай, курво!

Започна да пляска с мазните си пръсти путето ми, шамарите ставаха все по- силни и по- чести, първоначалната болка се смени с някаква неочаквана възбуда, от която просто се чувствах като най-долната курва.

Три пръста проникнаха в мен, още два след тях напираха и влязоха в путката ми.
– Ооох боли!
– На ти курво бременна!

След което мъжът започна да натиска свитата в юмрук ръка, която започна да влиза в мен. Чувствах как се разширявам и как поемам сантиметър по сантиметър тази огромна мъжка лапа дълбоко навътре…

– Оххх, престани, бременна съм, ще повредиш плода, който нося….
– Не се притеснявай, нямам намерение да ти причиня това, а и ми харесва колко обичаш дъщеричката си. Ще чупиш много курове тази вечер за да я спасиш, нали Таня?
– Да!
– Ти си моята бременна курва, нали?
– Да

Мъжът застана на колене между разкрачените ми крака без да си вади ръката, която бе вкарал до китката си в мен, намаза си надървения огромен член с крем и го насочи към ануса ми. Без да се церемони натисна рязко и дебелата глава на кура му хлътна в дупето ми рязко и грубо.

– Ооох, курво, усещам с ръката ми хуя, който влиза мазно в дупето ти….
Болката бе непоносима, чувствах се сякаш ме разкъсва, слабините ми горяха, пареха, боляха…
– Това ще ти хареса, Таня!
След което започна да ебе задника ми като животно, диво, необуздано, рязко.
– Ще те скъсам от ебане, Таня!

Едва тогава видях над раменете му как човека от предната седалка до шофьора снимаше всичко с камера. Пълния кошмар започна когато нерезът започна да ме чука и с ръката, при всяко изваждане на члена си изваждаше и юмрука си до кокалчетата бавно, и бавно проникваше и в задника ми и в путката ми с грамадната си ръка.
Явно усетил че ще свършва си заби члена до дъно в дупето ми и започна да се празни дълбоко в задника ми. Усетих как ми се вие свят и после не си спомням нищо, понеже загубих съзнание.

Събудих се върху ниска червена масичка, а около мен имаше около двайсет голи мъже с маски на лицата, а дъщеря ми бе окована на хикс образен кръст на стената в ляво от мен.

Rating: 3.00/5. From 3 votes.
Please wait...