Идеалната жертва 2част

⚠️

ВНИМАНИЕ  Този разказ описва изключително груб секс с бременна жена ,фистинг, оргия с въпросната жена , садо-мазо елементи, в присъствието на а член от семейството и тн. За това не се препоръчва на лица със слаба психика! Това е превод от английски,, който направих от история на чешка писателка и е напълно измислена, а описаните действия не са нещо, което реално се е случило на героите от разказа.
Прочитайки това сте предупредени и четете разказа на ваша отговорност!

Успокоена от факта, че Ева е жива и здрава, започнах постепенно да идвам на себе си и от първоначалното боботене скоро осъзнах, че чувам телефонен разговор.

– Чу ли, копелдак? И жена ти и дъщеря ти са при мен! Дължиш ми 50 бона , след малко ще получиш видеокасета, виж записа и ако следващия път като ти се обадя не чуя от теб, че парите ми са готови и ме чакат, това което направих на жена ти ще се случи и на дъщеря ти, както и много други лоши неща! Ще ти се обадя след 2 часа….

– Преместете масата така, че главата й да е под путето на окованата й дъщеря! Заключете с белезници ръцете й към краката на Ева!

След което двама мъже повдигнаха масата, на която бях поставена и ме преместиха под дъщеря ми.

– Но моля ви, какво правите? Какво става?

– Тъпия ти съпруг ми дължи пари и пресрочи месеци връщането на парите и търпението ми свърши.

– Моля ви, пуснете ни!

– Таня, слушай внимателно сега! И ти ли както аз искаш всичко това да свърши добре и вие с Ева да се приберете в дома си?

– Да, моля ви!!!

– Съгласна ли си да ни се отдадеш? Съгласна ли си да правим с теб тези 2 часа всичко което пожелаем?

– Да, моля ви само не чукайте дъщеря ми!

Трима мъже застанаха от едната ми страна на масата, а други трима- от другата. Шест чифта ръце започнаха да ме опипват алчно и страстно по цялото тяло. Започнаха да разливат крем по мен и започнаха да нанасят крема по гърдите ми, по раменете ми, по корема ми и по бедрата ми. Възбудих се адски, усетих как се овлажнявам отдолу и путката ми започна да пулсира. Разкрачиха ме и вързаха левия ми крак за лявата част на масата, а десния за дясната.

Първият мъж застана между краката ми, насочи члена си към топлата ми мокра и мазна путка, а аз само изпъшках, ох, как хубаво ме разтваря и прониква в мен…

Отпускайки глава назад изтръпнах цялата, над мен Ева бе напълно беззащитна в ръцете на двама от мъжете в стаята. Единият лижеше дъщеря ми по коленете, по бедрата, с едната си ръка галеше стегнатото й коремче, а с другата си лъскаше члена, който бе точно над лицето ми на няма и половин метър.

Погледна ме в очите и усещайки ледения му поглед изтръпнах цялата .Ужас! Перверзникът ми се изплю в лицето и насочи кура си към лицето ми, а другия мъж опипваше гърдите на дъщеря ми и я целуваше по вратлето и по лицето , като също със свободната си ръка маструбираше члена си.

Точно в този момент мъжа, който проникваше в мен си го вкара до дъно в путката ми, слава богу, че поне първият от всичките тези нерези се оказа нежен.

Докато този започна да ме чука нежно и хубаво, а ръцете на мъжете, които бяха около мен мачкаха силно циците ми, ръцете ми , краката ми, този над мен хвана косата ми и започна да си лъска члена с косата ми като от време на време ме пляскаше по лицето с коравия си над 20- сантиметров член. Вкарваше го в устата ми , натискаше навътре в гърлото ми, след което пак го вадеше да си поема въздух и го лъскаше с косата ми.

Чувах охкания и стенания навсякъде около мен, а погледа ми беше в мъжа, който мачкаше циците на дъщеря ми..Засмукваше първо едната й гърда в устата си, мачкаше силно другата и си триеше члена по нежните й бедра, докато в един момент не се насочи към мен, другите му направиха място отстрани и той започна да се празни върху корема ми. Спермата му се изливаше на силни откоси върху корема ми , топла и лепкава. В този момент всички, които бяха изправени над мен започнаха да си лъскат бързо куровете и по цялото ми тяло докато ме чукаше един от тях започна да се излива сперма, спермата влизаше в отворената ми уста, по косата ми, по издутия ми корем, по циците ми и най-лошото от всичко беше че всичко това което се случва ми харесваше, бях подивяла и курвата в мен се бе пробудила….

Мъжът, който ме чукаше, забърза движенията си, хвана ме за циците и започна да ги мачка и все по бързо и бързо да ме чука.

-Пази ми корема , моля те!

-Да не се притеснявай, пазя те! Оооох ,идва ми!!!

-Не, не вътре в мен, не в путката ми !

Чувайки отчаяните ми викове си го извади и обкрачвайки ме се надвеси над главата ми, а аз отворих жадно устата си за да поема това огромно парче.

Членът му влизаше все по навътре в устата ми, докато аз безпомощно дишах през носа си, лигите ми се стичаха от устата, леко се давех но го поех целия.

-Ооох, на кучката гърлото й как стяга и отпуска кура ми! Даааа , ето ти на на ….

Горещата му сперма се изля в гърлото ми мощно, а аз глътнах всичко като и аз не знам как не повърнах.

Когато мъжа се отдръпна от мен около мен застанаха нови шестима които започнаха да си трият куровете по стъпалата на краката ми , по циците ми , по корема ми , лъскаха си куровете и ту ме псуваха ту се възхищаваха колко съм била красива , колко съм била перверзна, а над мен до дъщеря ми застанаха нови двама.

Единия си пъхна кура между прашките и тялото и отстрани и започна да си лъска така кура все едно я чука ,езика му се озова под мишницата й и започна да лиже потта на Ева и да мачка циците й, а другия просто я целуваше в устата и дълбоко и си лъскаше члена.

Нов член прониква в путката ми , не издържам , дебел е и ме подлудява, още не е влезнал целия и се изчервих понеже знаех какво ще последва. Мръсника усетил че ми идва натисна бавно дебелия си и дълъг член докато не опря точно в слабото ми място и задържа така. Започнах да се празня на кура му като малка ученичка и не можех да се контролирам, а той от своя страна започна да ме чука така нежно, както мъжа ми, когато правехме Ева.

Ева нежно стенеше и на моменти поглеждаше към мен жално, но освен това виждах в очите и че и тя е много възбудена като мен. Членовете, които се триеха по тялото ми се насочиха към лицето ми, отворих устата си жадно и новата порция сперма от шест члена започна да ме залива като дъжд. Гълтах всичко което влезе в устата ми, цялото ми лице се заливаше с топла сперма, лепеше ми но не можех да се избърша понеже ръцете ми бяха заключени за краката на дъщеря ми.

И двамата оставиха едновременно Ева и насочиха членовете си към устата ми. Опитах се да ги поема и двата, устата ми не можеше повече, и двата кура бяха вътре и се празнеха .Докато гълтах спермата им мъжа, който ме чукаше си извади члена и го опря в ануса ми.

-Да свърша ли в задника ти или предпочиташ в путката ти, а?

-Не не в путката ми, направи го в задника ми!

-Чухте ли я? Кучката иска да я чукам в задника и да се изпразня вътре! Така ли е Таня?

-Да ! Вкарай го в задника ми, скъсай ме от ебане!

Не можех да повярвам че тези думи излизаха от устата ми, но аз наистина не само ги изговорих ами го и желаех, исках член в задника ми и то веднага.

Едва усетил тесния ми и топъл задник, мъжът забърза движенията си и скоро започна да се празни в задника ми, като докато свършваше в мен мачкаше циците ми силно.

Когато си извади члена от задника ми се чувствах празна и жадна за кур, исках да бъда запълнена и то веднага, сякаш чули мислите ми, двама се насочиха към мен.

Единият ме обкрачи и вкара члена си в устата ми, а другия директно започна с члена си да вкарва изпълняващата от задника ми сперма в дупето ми, след което лесно си вкара члена в смазания ми вече анус.

И двамата ме чукаха бързо, единият в устата, а другия в задника. Помпеха ме бързо като шевна машина. Чукаха ме така както съм си представяла в най-тъмните си и перверзни фантазии, лашкаха ме сякаш им е за последно, а аз съм най-долната курва.

Усетих как този дето е в устата ми ще свършва скоро. Хвана ме за косата и скубейки ме си заби бавно члена в гърлото ми.

-Ето ти Таня, гълтай! Оооох, идва ми, дааааа…..

Докато скубеше косите ми започна да се празни в гърлото ми, а аз погълнах всичко до последната капка топла сперма.

Мъжът, който ме чукаше в задника, си извади члена и зае мястото на този в устата ми.

– Сега ще почистиш члена ми!

Плъзнах езика си по целия му член отгоре до долу, засмуквах го, ближех го и гълтах всичко, а той започна да си го лъска бързо и в момента, в който му дойде си, го заби отново в задника ми.

– Ето ти на! Да, да, да! Ооооххх!

Спермата му ме заля и се смеси със тази на мъжете преди него в задника ми, а след като се изпразни не го извади, а остана така в мен докато бавно члена му спадаше в задника ми.

– Хареса ли ти да бъдеш курва, Таня?

– Да, само ви моля, не правете тези неща на дъщеря ми!

– Сега Таня не знам дали имаш представа за времето, но минаха два часа ебане и е време да се обадя на мъжа ти. Ако даде парите, които ми дължи, си вземате двете с дъщеря ти по един душ и ви оставяме някъде до вас, а ако мъжа ти има глупостта да не даде парите, по- добре да не ти казвам какво следва!

След като си извади члена от задника ми, той отиде отстрани където бе телефона и започна да набира.

-Ало, изгледа ли касетата която ти пратих?

-Спокойно, не ми се пени, а ми кажи ще ми дадеш ли парите или да започваме с дъщеря ти?

– Всичко ли е при теб?

– Добре, сега човекът, който ти донесе касетата, ще дойде да вземе куфара, и никакви ченгета ясно?

– Ок

След което последва още един разговор с неговия човек и всички бавно зачакахме да дойде тук.

– Отвържете ги и двете и ги закарайте до банята докато чакаме, имам добри предчувствия.

След час джипът спря до нас и аз и дъщеря ми слязохме и се запътихме към дома ни.

Rating: 3.00/5. From 1 vote.
Please wait...