Изнасилването на Лидия и Станиислава

Здравейте, Група! Казвам се Станислава, на 16 години, от град Пловдив. Имам нужда да разкажа една случка от моя живот анонимно, за да преодолея напълно всичко. Нямах много приятели, защото учих в частно училище и класовете ни бяха по 6-7 човека, но имах една много добра приятелка Лидия, с която обичахме да се шляем след училище из града и из различни паркове и тепета. Един вторник излязохме по-късно от обичайното, защото имахме доста домашни по Литература. С Лидето се срещнахме в парка до нас в 19:00 часа, а вечерният час ни беше до 21:00 часа, така че имахме два часа да се пошляем. Решихме този път да идем на Альоша, защото от там има хубава гледка и можем да си направим някоя нова снимка за Фейсбук и Инстаграм. Тръгнахме и след около 40 минути стигнахме парка в подножието. Беше края на септември и започваше да се стъмва, а ние започнахме да разговаряме за най-интересната за нас тема – секс! Нито аз, нито Лидия го бяхме правили, а всички други момичета от училище “уж” бяха и ние естествено ги лъжехме, че сме правили секс още на 12 години. Не знам дали ни вярваха, но се стараехме да сме убедителни. Изведнъж Лидия ме спря и поиска да седнем на пейката да починем и избра една над която лампата не работи и има огромно дърво. Седнахме на тъмната пейка и тя свали прашките си изпод поличката, която беше облякла, засмя се и ги прибра в чантичката си. После ме хвана за ръка и ме попита, какво съм почувствала, когато си е свалила прашките пред мен на публично място. Отговорих ѝ, че съм се изпълнила с адреналин от видяното и мисълта да махна моите гащички ме възбужда адски много. Тя ме насърчи да ги махна и аз го направих. Запалихме по цигара и стояхме без долно бельо и много възбудени. Изведнъж реших да предизвикам Лидия с нещо лудо. Казах ѝ, че ако се съблече чисто гола и се разкрачи на пейката със затворени очи и стои 10 минути ще ѝ купя една кутия цигари утре, а и щяхме да се забавляваме. Тя се съгласи, без много да му мисли, и свали тениската и поличката си. Оказа се, че е без сутиен, но тя имаше толкова развити гърди, че ѝ бяха като на 20 годишна стегната мацка с големи цици. Седна на пейката със затворени очи и вдигна разкрачени краката си във въздуха с наведена назад глава. По този начин големите ѝ гърди изпъкнаха, като планини отгоре. Изведнъж попита:
– И сега какво?
Огледах се, нямаше никой наоколо, наведох се на колене, допрях езика си до путето ѝ и погледнах нагоре, където виждах единствено огромните ѝ цици издути като балони. Бях възбудена и започнах да вкарвам езика си колкото може навътре, а тя се изпъна като струна и започна да пъшка звучно. Спрях, за да ѝ кажа да бъде по-тиха, да не ни чуе някой от някъде. В този момент се огледах и парка все още беше пуст, а и беше 20:30 часа – скоро трябваше да се прибираме наобратно, затова реших да я полижа още малко. Застанах на четири крака като куче и започнах обилно да плюнча и да лижа путката ѝ. Лизах я около 5 минути и тя свърши с обилен сок в устата ми, след което се хвана за гърдите и се излегна назад в екстаз. Изведнъж се чу шум в мрачния и голям храст до пейката на която седим и се появи силует.
– Браво момичета! Това, което заснех с телефона си, и в порно не съм го виждал!
Над нас се надвеси висок възрастен мъж с тъмни дрехи. Лидия беше чисто гола, а аз стоях на четири крака пред нея. Стъписахме се и подскочихме, Лидия започна да си събира дрехите и да се облича, а аз стоях мирно и уплашено от случващото се. Мъжът ни хвана за вратовете и ни каза да не бягаме, защото той е охраната на парка и ще извика полиция. При звука за полиция и двете изтръпнахме и се притеснихме. Лидия видимо много се притесняваше и ме гледаше в очите сякаш ме пита какво да направим. Мъжът извади общинската си карта и ни я показа, а след това каза:
– Не забравяйте, че ви заснех с телефона на видео как мърсувате, малките ми! Да не сте мръднали никъде, че давам клипа на полицията и оттам те на родителите ви!
Лидия моментално извика:
– Само не и на нашите… в никакъв случай!
– Не ми казвай момиченце, какво ще стане!
Сграбчи ни отново за вратовете и ни замъкна към охраняемата кабина в парка. Влезнахме вътре, беше голямо колкото една малка стая. Той седна на един стол пред нас и ни каза да останем прави, защото няма други столове. Погледна ме в очите и ме попита на колко сме години. Аз му отвърнах, че приятелката ми е на 13, а аз на 14. Той се изсмя и каза, че сме по-големи и го лъжем.
– Я виж какви големи цици има приятелката ти и какви дълги крака, а да не говорим за твоето сочно дупе и красивото ти лице!
За първи път голям мъж на около 40 години ми правеше комплимент и се зачервих от срам. Приятелката ми беше без сутиен и гърдите ѝ направо пръскаха тясната ѝ тениска, а може би от превъзбудата и адреналина и зърната ѝ бяха много надървени и издадени.
– Не, казвам ти истината, аз съм на 14 години, а Лидия е на 13 все още. Просто сме по-развити от повечето момичета, но ние сме 7-ми клас.
Охранителят се усмихна и свали якето си. Погледна ме пак в очите, след това погледна Лидия право в очите, отиде пред нея и я попита:
– Какво ще направите за мен, за да ви пусна без да викам полиция и да изтрия клипа от одеве?
Лидия се ококори и направо остана безмълвна. Аз извиках:
– Какво искаш?
Той ме погледна, протегна лявата си ръка и сграбчи силно дясната гърда на Лидия!
– Искам това, искам да ви видя голи!
– И ще ни пуснеш? – попита Лидия.
– Да!
Тя се съгласи и аз онемях.
– Аз няма да участвам в това, не съм съгласна!
– Добре, ти ще гледаш! – ядосано извика и чак ме уплаши.
Върза с въже Лидия на стола на поза “задна прашка”. Тя беше напълно обездвижена и гола. Аз стоях отстрани и гледах как чичката започна да я бара по бедрата и дупето. Изведнъж разтвори дупето ѝ с длани и навря силно палец в ануса на Лидия. Видях как влиза целият докрай, а тя извика силно като умиращо животно!
– Не-е-е, какво правиш? Пусни ме, боли-и-и! – Лидия крещеше от болка като луда и след няколко секунди изпадна в силен плач. – Боли ме, не-е-е… престани, не-е-е!
Аз се изправих и извиках:
– Ей, спри! Не виждаш ли, че я боли! Тя е само на 13 години, ще я нараниш!
Мъжът извади пръста си и ми се развика разярено:
– Ей, курво малка… ела ми Ма да ти кажа аз на тебе! Казах ли ти да не ми казваш какво да правя?
Протегна се и ме хвана за косата. Закара ме в ъгъла на стаята и ме съблече гола, докато ме удряше със шамари. Каза ми да не мърдам от ъгъла и аз не мърдах от страх. Излезе от стаята и след 1 минута се върна. Отвори вратата и след него влезна още един мъж на неговата възраст. Беше друг охранител. Двамата заобиколиха вързаната Лидия. Новият ѝ отвори устата и навря кура си до половина в устата ѝ, а тя започна да се дави и да плаче още повече. Молеше да спрат, когато нямаше кур в устата си. Изведнъж първият мъж отново вкара от ряз палеца си в дупето ѝ и започна силно да го движи напред и назад, все едно я чука с пръста си. Струи от сълзи се стичаха по лицето ѝ от болка, но не можеше да вика от пениса в гърлото ѝ. След малко я хвана за главата и направо ѝ го вкара целият в гърлото с бясна сила! Лидия цялата се тресеше, все едно получаваше гърч и изведнъж повърна, но всичко излезе през носа ѝ, защото онзи не си вадеше кура все още. Засмя се – явно му стана приятно от това, че тя повърна, и започна силно да вади и да вкарва големия си кур в гърлото ѝ. Чувах как Лидия крещи измежду бързите и груби влизания и излизания на кура му! Другият вкара и другият си палец и започна да разтяга бавно ануса на приятелката ми. Тя крещеше от болка вързана и не можеше да направи нищо. Мислих си… Боже, това и мен ли ме очаква или просто ще ме сплашат? Каза ми да плюя в разтворения ѝ анус и да го напълня с плюнки. Аз послушно започнах да плюя обилни плюнки на ануса ѝ, докато целият не се покри в пяна. Изведнъж той си извади надървения кур, който беше по-огромен и от на баща ми и с много големи топки. М-м-м… направо ми настръхнаха зърната от възбуда и усетих, как гащичките ми бяха навлажнени от видяното, което се случва на Лидия. Тя изглеждаше, като умиращо животно, което в момента убиват. Те направо я разцепваха от ебане с огромните си курове в гърлото и путката. Изведнъж вторият мъж започна да свършва и да пълни със сперма гърлото на приятелката ми. Сперма излизаше през носа ѝ, но той не го извади, докато не излезе и последната капка сперма. Извади го бързо от гърлото ѝ и от устата ѝ хвръкна на 1 метър сперма от гърлото! Изведнъж другият си го извади от дупето ѝ, като ануса ѝ беше станал огромен, сякаш цяло кенче кола може да мине без проблем. Изведнъж той ѝ го вкара със всичка сила в путката и навсякъде бликна кръв, защото беше девствена. Той така се възбуди, че свърши мигновено в кървящата ѝ путка. Всичко около Лидия беше в кръв и сперма, ужас! Оставиха я, а тя не спираше да плаче и да кашля. Изведнъж се облякоха и тръгнаха. След около 15 минути вратата се отвори и влезнаха 5 циганина на по 30 години и се втурнаха към мен. Аз се разкрещях, но те ме хванаха и ми удариха три шамара да млъкна. Разкъсаха малкото ми дрехи и си ме подритваха един към друг гола, като в Пого. Говориха на цигански и нищо не разбирах, а единият изведнъж каза на български:
– Ние платили за теб, ти девствена… ние ебем те петимата!
Когато чук това щях да припадна от ужас. Четирима ме надупиха на задна и усетих как кура на петия ми се търка в путката, която не знам защо беше влажна и онзи си търкаше главичката в мъзгата ми. Погледнах под мен и видях огромен черен кур, поне 25 см. и ужасно дебел, колкото китката ми и повече. Изведнъж усетих силна болка и осъзнах, че докато четиримата цигани ме държат, петия започна с всичка сила да ме чука в путката, все едно съм парче месо! Аз крещях от болка и го молих да спре.
– Девствена съм, глупако! Не-е, спри-и-и… боли ме-е-е!
– Така ли било курвичке малка? Ами тогава го вземи в гъза!
Изкара го и с всичка сила го набута в ануса ми. Аз припаднах от болка за около минута. Свестих се от адска болка, този разпорваше дупето ми, а путката ми кървеше. Един ми навря кура си в устата за да млъкна и стигна направо до стомаха ми. Едвам не повърнах. Исках да викам, но не можех, защото гърлото ми беше запушено от огромен черен цигански кур. Оставяше ми само да плача и да чакам да мине. Направиха ми сандвич и направо ме разкъсаха. Усещах, че ануса ми е за шиене, а за путката ми не знам. Снимаха клип и ме чукаха четирима едновременно. По едно време имах два кура в дупето, един в путката и един в гърлото, като постоянно сменяха дупките. Чукаха ме в продължение на 4 часа почти до смърт, а после причиниха същото и на Лидия, която гледаше всичко случващо се с мен. Тя почти не се задуши и не умря, но за късмет е жива и диша. Петимата мангали, след като я чукаха всички, решиха да ѝ свършат в гърлото един след друг. След като първия свърши в гърлото ѝ, тя силно започна да се дави и да хвърля сперма през носа. Той го извади след малко, но веднага след това си го набута втория, цели 25 см. кур и стигна чак до стомаха и след секунди я напълни със сперма. Виждах как пулсира от спермата, а тя вече обръщаше очите. Извади го след малко и третия веднага ѝ го набута, и започна да я чука бясно в гърлото, а тя повръщаше сперма от носа и откъдето може. На четвъртия тя припадна. Оказа се, че бил взел някакви капки и от тях обема на спермата се увеличавал 10-орно. Петият свърши в гърлото ѝ, докато беше в безсъзнание, но после се свести и изкашля всичко. Пуснаха ни са си ходим и оттогава не сме казвали на никой за случката.

Rating: 4.58/5. From 12 votes.
Please wait...