Изнасилването на Петя

Петя и Цеци бяха съученици от гимназията.Там нямаха нищо общо но после  при една случайна среща са събраха и от 4 години живееха заедно  . Двамата бяха стройни, с кестеняви коси ,синеоки – перфектната двойка.   Бяха на по 24 но и двамата смятаха че им е рано за деца Родителите на Цеци бяха в чужбина и те живееха сами  в семейната къща в покрайнините на града. . Петя работеше като фризьорка в салона на майка си   , а Цеци от 2 месеца се бе хванал като общ работник в една строителна фирма. Откакто се бе  хванал на тази работа Цеци редовно се прибираше понаквасен.  На въпросите на жената той отвръщаше че такава била обстановката , колегите му пиели и той не можело да се цепи от тях.

Така се случи и този петък. Беше средата на август и навън бе доста топло. Петя бе легнала на дивана в дневната  облечена само по потниче и пликчета. Към 12 чу глъчка пред къщата , тя угаси телевизора и погледна през прозореца. Цеци се прибра но не беше сам.С него имаше още трима, разговаряха на висок глас явно доста подпийнали. Петя реши да действа ,това непрестанно пиене трябваше да спре. Тя си бе по потник и пликчета затова набързо намъкна едни панталонки и излезе при тях:

– Мило хайде че те чакам да си лягаме!

– Ооо не , аз ще пина още малко с  момчетата , ти си лягай.

– Цеко , ти не държиш като тях , утре ще си като пребит , как ще работиш- опита да го убеди тя.

– Ние ще работим , не се притеснявай- намеси  се единя.

Казваше се  Пепи както по късно разбра Петя. Беше висок и пълен, но заради височината не му личеше толкова Издаваше го само стърчащия напред корем . Беше с черна коса небръснат като косата и брадата му имах само по няколко бели косъма.

– Да мило , моля те дай нещо за мезе ако има!- почти жаловито измърмори Цеци.

Петя въздъхна , ясно беше че няма да го убеди, затова отиде в кухнята и наряза салата, претопли и някакви кебапчета и кюфтета и ги изнесе. Мъжете вече бяха насядали под навеса. Цеци и ги представи-Пепи, Борко слаб по нисък от Пепи но отново с бирено шкембе но за разлика от него с обръснато лице и глава . Двамата бяха много мургави –явно цигани. Третия Цеци и го представи само по прякор – Бирата. Тои наистина приличаше на бира –само че бомбичка. Нисък много дебел с мазна средно дълга черна коса. Всичките бяха около 50 годишни , затова и Петя искрено се учуди че на Цеци му е интересно да пие с тях. Тя им сервира мълчаливо и се канеше да се прибере в къщата когато чу :–

Моме остани да ни правиш компания- предложи Борко- само пръчове най много да се напием до безсъзнание.

– А не , ще си лягам

–  Де пии едно пиене с нас де- Цеци я хвана за ръката и я придърпа да седне на коленете му.„ Какво пък , тъкмо ще видя какво му е толкова интересно на Цеци да пие с тия дърти пияници.”

– Оффф, добре сипи .

Петя седна при тях тъкмо отпи от чашата си когато забеляза погледнат на бирата. Той гледаше право към гърдите и тя се сети че  е само по потниче. От хладината навън малките зърна  на големите в сравнение с тялото и гърди бяха щръкнали. Стана и неудобно защото забеляза че и другите мъже гледат само в гърдите и ,всички освен Цеци. Само той гледаше единствено в пиенето си. Продължиха да пият отвън до към 1 когато комарите много ги нападнаха , а и взе да им става студено. Преместиха се  в дневната. Цеци бе вече толкова пиян че не можеше да гледа. Петя отново опита да го накара да си легнат но той не възприемаше. Тя вдигна ръце и се прибра в спалнята. Събу панталончето  и си легна. От притеснение беше изпила две ракии. Тя се мушна под завивките и заспа.Петя се събуди много възбудена.  Тя отвори очи и в първия момент не разбра какво става. Някой масажираше вагината и , после очите и привикнаха и тя различи силует на мъж седнал на леглото и бръкнал между краката и:

– Какво!?!?

– Бързо се подмокряш- чу непознат глас.

В същия момент една ръка затисна устата и.  Опита се да се изправи но установи че ръцете и се приковани.

– Аз съм Петър, Борко  ще ти пусне устата, ако обещаеш да не викаш.

Петя не вярва че това се случва .Тя само кимна и ръката от устата и изчезна но между краката  и някой продължаваше да я гали.

– Какво правиш –каза първото което и дойде на ум- къде е Цеци?

– Галя те , а Цеци спи.- той се изправи и Петя видя че е гол от кръста надолу, а чепът му стърчи.

Петя бързо за прехвърля наум какво да отговори но сякаш бе блокирала нищо не идваше затова каза:

-Ама какво ….., ами ако се събуди…аз

– Не бой се няма- прекъсна я той.

– Не , не искам –Той се бе навел над нея и хвана отпред пликчетата като опита да ги свали , но тя се извъртя на една страна.

– Ще викам.

– Викай , – мъжът седна до нея като я хвана за бедрата и ги притисна към леглото – дори и Цеци да се събуди какво ще му кажеш а….А ако реши да се прави на мъж ха….мислиш ли че тоя хърбо,  ще може да се разбере с нас двамата. Най-много да яде бой и после да гледа как те ебеме. Пък и нали ти ме викна.- добави  иронично.

Едната му ръка се плъзна нагоре и хвана   ръба на бикините , тя вече не се мяташе и той ги дръпна :

– Н е не иск.. – изкрещя тя но една ръка запуши мигновенно устата и .

Тя се замята отново въпреки това той успя да събуе пликчетата и. Разтвори краката и наколенчи между тях. Легна върху и  а с дясната ръка хвана члена си и го допря до отвора и

.-Ще кротуваш ли? –тя кимна.

Надяваше се ако и пуснат устата да го убеди да не го прави- сигурна ли си- тя отново кимна

– Пусни я – Борко който държеше ръцете и с една ръка я пусна.

Петя веднага подпря Пепи на кръста:

– Моля те не …ъх….искам…ааа- усети как вулвата и подаде и пое главичката на члена му.

– Недеи ….не…ааа….не…

Тя се разплака но това не спря Пепи които започна бавно да се движи напред назад, като с всяко движение члена му потъваше все по навътре а жената отпускаше все повече ръцете си, докато не влезе целия в нея. Започна да се движи бавно с въртеливи движения .

-Моля те спри..ааххх….анеде…ии- Петя вече бе спряла да плаче .

Тои  хвана крака и, и си го сложи на рамото . После се отпусна върху и , притискайки го към гърдите и. Задника му започна бързо да се повдига и спуска  , а Петя  при всяко спускане стискаше зъби. Тя бе прехапала устните си за да не издаде и звук. Не искаше и да си помисля какво би станало ако Цеци се събуди. Борко седеше до главата и, и я галеше по косата. Петя затвори очи. Мъжът вече бе целият потен, в стаята смърдеше на секс и на още нещо ” мирише на   потен циганин”  помисли Петя. След няколко минути мъжът спря и тя чува едно продължително “ ааааааааа”.  Той стана от нея и веднага бе сменен от Борко. Борко направо я почна  с бързи  тласъци. За разлика от Пепи след минута-две той спря. Членът му излезе от нея и тя отвори очи .  Два силуета напуснаха стаята , докато излизаха Петя видя канапето на което един до друг спяха Бирата и Цеци.  Тя все още лежеше с отворени крака между които в момента изтичаше нещо. Цялата случка не бе продължила повече от час но Петя се чувстваше като пребита. Надигна се и светна лампата там където бе дупето и имаше мокро петно от изтеклата от нея сперма. Тя седна на леглото и се разплака.

Rating: 3.10/5. From 10 votes.
Please wait...