Изневерявам на жена си… но с мъж – 2 част

– Страхотно се ебеш, да знаеш! – сподели Миро.

Аз се сгуших в него и му казах:

– О, благодаря, но и ти ебеш страхотно. Пристрастен съм към кура ти.

Той се засмя и ме погали по гърба. Аз гледах кура му, който постепенно спадаше, докоснах топките му и прокарах пръст по него.

– Така ми се иска да се ебем така поне веднъж седмично..

– Да – каза със съжаление Миро – и аз искам, но няма възможност

Продължаваше да ме гали нежно по гърба, а за фон се чуваха охкания и пъшкания от порнофилма. Аз се размърдах и свалих пражките, защото ми бяха отишли на яко ебаният анус и ми дразнеха. Той ги взе, смачка ги на топка и ги подуши.

– Още миришат на путката на жена ти

– Да – потвърдих, като бях седнал до него – искам да я чукаш!

– О, да. И нея и теб. Искам да гледа как те еба и как се гърчиш от кеф на хуя ми!

– Супер ще е! Докато ме ебеш да ѝ лижа путката, знаеш че много искам!

– Знам – каза и ме погали по бедрото.

Често си пишехме за това как искаме да се ебем пред жените ни, но и двете не знаеха, че обичаме секса с мъже. Нямах идея как ще реагира съпругата ми, ако види как се кефя на това да имам хуй в ануса, или да лапам. Той продължи да ме гали по крака и плъзна ръката си към дупето ми.

– Ще имаш ли време за втори тек? – попита той с надежда

Аз погледнах часовника на стената.

– О, да, ще има. Дори ще има време и за трети, ако можеш – казах закачливо и му целунах зърното

Той се засмя и каза, че със сигурност ще ме шиба още веднъж, но предложи да пием кафе за да събере сили. Станахме и отидохме в кухнята. Аз заредих кафеварката и докато чакахме да стане продължавахме да си говорим. И двамата бяхме чисто голи. Анусът започваше да ме наболява от бруталното ебане, но това много ми харесваше. През следващите дни щеше да ме боли и докато чуках жената, болката щеше да ми напомня как аз съм се кефил на хуй. Обикновено след ебане с Миро, после сцепвах жената от секс, свършваше поне по два пъти – първо като я лижеш и после като я чуках.

– Подпита ли жена си, дали би искала тройка? – попитах с надежда Миро

– Уффф, не ще! А, ако знаеш как ми се иска да си спретнем тройка с теб

Миро искаше да правим тройка и с неговата и с моята жена, но сценариите, които обсъждахме бяха различни.

И двамата искахме да ме ебе пред неговата половинка, но аз щях само да я лижа по путката и по ануса, но не и да я чукам, той ще ни ебе и двамата. Много исках да съм по гръб, а жена му над мен и докато я ебе в дупето аз да ѝ лижа путката, а той от време на време да си вади хуя от гъза ѝ и да ми го дава да го лапам. После исках той да ме чука яко като съм по гръб, а тя да е клекнала над лицето ми и да я лижа.

С моята жена исках почти същото, много ме възбуждаше мисълта да гледам как я ебе друг мъж, как се гърчи от кеф върху чужд хуй. Исках да гледам как лапа хуя на Миро, а после как големият му кур пори сладкото ѝ путе. Исках после жена ми да се излегне на дивана и да си гали клитора, докато гледа как лапам на Миро. Да гледа как той ме ебе като жена и да се кефи на гледката, да свърши докато гледа как ме шибат яко в гъза. Заговорихме се за това, докато наливах кафето. Сложих и мляко и докато оставях чашите на масата той ме дръпна да седна в скута му.

– Искам да се изпразня върху путката на жена ти, а ти да излижеше всичко -сподели той като ме прегърна с едната ръка, а с другата взе чашата.

– Неее – отговорих аз – ще ѝ се изпразниш вътре в путката, а тя после ще клекне над устата ми за да изтече всичко и да изпия всичката ти сперма примесена със соковете на путката ѝ

– Ох, това е много яко!

– Иначе аз сега, като я еба ѝ се празня по путката

– Мммм разкажи

– Ами, свършвам ѝ върху путката. Страхотна гледка е. Путето ѝ е зачервено и мокро от чукането и от оргазама и аз плискам по него сперма. Има капки по устните, по клитора по входа на влагалището. После завирам глава между бедрата ѝ и започвам да облизвам всичко. Ммммм страхотно възбуждащо е, вкусът на сперма примесен с мъзгата ѝ и с аромата на наебана путка е невероятен. Обикновено докато излижа спермата пак е свършила за пореден път.

Седнах до него на дивана, взех си кафето и продължих да разказвам:

– Когато я чукам на задна ѝ се празня върху дупето. Спермата се разплисква по бузите ѝ, а част от нея се събира в анусчето ѝ като в кладенче, най-много обичам от там да я облизвам. Първо обирам капките от двете полукълба и накрая забивам език в ануса ѝ, а през това време тя мърка от кеф. Представям си, че спермата е твоя

Миро ме погали по гърдите:

– Страхотно е това. Как искам да чукам жена ти в дупето, а като го извадя ти да ѝ лижеше разтвореният анус.

– И аз много искам да я чукаш

Той погледна към кура ми, който се беше поизправил докато говорех. Хвана го с ръка и започна да го гали. Прегърна ме и аз се отпуснах на гърдите му. Кура му беше все още мек и със заголена глава.

– А ти как си го представяш? – попитах аз и го прегърнах с две ръце

– Споделял съм ти.

– Нищо, разкажи ми сега – нежно засмуках едното му зърно, а той започна да ме гали по гърба. – искаш ли да ти смуча кура докато ми разказваш?

– Мммм искаш да набъбне в устата ти?! Добре, лапай ми го!

Той се намести на дивана, а аз се спуснах към скута му и към омекналият му хуй. Близнах му главичката, която сега беше толкова малка, а после го поех в уста. Той си взе чашата с кафе отново отпи и като ме галеше по гърба и главата заговори.

– Искам да лижеше жена ми. Искам да изпълняваш всичките ѝ желания. Тя ще се е разположила удобно във фотьойла, а ти ще си между бедрата ѝ. Тя ще е облечена с чорапи с жартиери, черен корсет и ефирни прашки. Аз ще ви гледам гол. Искам тя да ти заповяда да я лижеш, но да започнеш от краката ѝ. Ще започнеш да я целуваш от пръстите на краката, после по стъпалото, по прасеца, по бедрото, но няма да ѝ докосваш путката, докато тя не ти разреши или заповяда.

Хуя ми се надърви от разказа му, много ме кефеше да съм доминиран, а от представата, че това ще е жена – още повече. Кура на Миро също набъбваше и усещането беше страхотно. Обожавах кура му да става огромен в устата ми под ласките на езика и устните ми. Обхванах с ръка топките му и продължих да му го лапам

– Когато ти заповяда, ще застанеш на 4 крака между бедрата ѝ и ще ѝ лижеш путката. Искам задника ти да е към мен, за да виждам анусчето ти.

Аз измърках от кеф около хуя му, но не спирах да му го лапам. Много се възбуждах от това, което говори и от това, че му лапам.

– Както я лижеш, аз ще се приближа отзад и ще ти го вкарам в жадния анус от ряз.

– Охххх, ще е супер така – казах аз и пак му налапах хуя

– Лапай, скъпа, и не говори!

Шляпна ме по дупето и после го стисна

– Сега си с хуй в устата! Имаш задача да го лапащ, а не да говориш! Аз ще говоря, а ти може само да хъмкаш окол чепа ми, но не и да го плюеш!

Аз изхъмках възбудено в отговор и продължих да работя усърдно с уста. Засмуквах му хуя, после му облизвах главата и пак целия. Но все още не се беше втвърдил както трябва и аз започнах да се старая още повече

– Ще ти го набия в жадната путка, ще те хвана за ханша и ще те шибам бързо, силно и грубо, а ти ще лижеш жена ми. Искам стенанията ти да бъдат заглушени от нейната пичка. Ще охкаш в нея докато ѝ смучеш клитора и я чукаш с език. Искаш та, нали курво?!

– Хмх – отговорих аз, без да вадя хуя от устата си

– Точна така те искам!

Миро ми мачкаше дупето. После ръката му се спусна на долу, обхвана мъдете ми и започна да си игра е с тях. Стисваше ги леко, до ръба на болката, а после отпускаше. Тази игра адски възбуждаше. После обхващаше хуя ми и го галеше малко преди да се върне отново към топките ми.

– После ще те сложим по гръб, с възглавница под дупето, както преди малко. Аз ще ти вирна краката и ще те еба, а жена ми ще ти клекне над лицето да ѝ лижеш пичето и дупето. През това време ние с нея ще се целуваме, аз ще ѝ смуча циците, а на теб ще ти е забранено да си пипаш хуя. Само за нашето удоволствие ще се грижиш!

Аз отново изхъмках и в знак на съгласие и от кеф

– Точно така, курво! Малееее, колко яко лапаш. Ще организирам състезание между теб и жена ми, да видя коя прави по-добри свирки! Когато жена се изпразни поне два пъти от твоето лизане, аз ще я сложа по гръб, ще ѝ вирна краката и ще ѝ набия хуя в путката, а ти ще си зад мен и докато я еба ще ми лижеш ануса.

Миро обожаваше да му лижа гъза, а и мен много ме кефеше. Изправих се на колене до него на дивана, като не спирах да му правя чекия, погледнах го в очите и казах:

– Искам да ти лижа сега гъза!

– Хайде в банята – каза тай

Веднага отидохме. Пуснахме душа и започнахме да се сапунисваме взаимно. Аз внимателно измих ануса му и след като го облях с душа легнах на пода. Той ме прекрачи, клекна над мен и ануса му се озова пред лицето ми. Беше розов и стегнат. Аз обхванах с две ръце бузите на дупето му и забих език в розичката. Той изохка от кеф. Аз продължих да го чукам в дупето с език и започнах да го редувам с лизане. Той много се кефеше на това. Хвана хуя ми и започна да ми прави чекия. Пресегнах се и хванах хуя му, докато му лижех ануса. Очаквах да е много твърд, но той беше спаднал. Аз удвоих усилията си. Лижех му ануса, спусках си езика към висящите му мъде, облизвах ги с голям кеф; близвах и увисналата глава на хуя му и после пак се връщах на ануса.

– Охххх страхотно е, но спри за малко

Той се отдръпна от мен и дамата седнахме на пода на банята. Той ми хвана кура и каза:

– Виждаш, че ми спада. – Аз само кимнах – това е защото много ми се пикае

Сърцето ми подскочи, а устата ми пресъхнаха от вълнение. Това беше мой отколешен фетиш-мечта! Исках Миро да пикае по мен и ако трябва да съм по-точен исках да ми пикае в устата. Той ме погали по ръката и почти срамежливо сподели:

– От сутринта не съм пикал….заради теб… – гледаше ме в очакване какво ще кажа.

Аз исках да кажа Да! Да, пикай върху мен, но се бях ошашкал от изненада и възбуда

– Такова…искаш ли да ми хванеш хуя докато пикая?

– Пикай върху мен! – успях да кажа най-накрая и се доближих до тялото му – много искам да пикаеш върху мен!

Той ме прегърна и прошепна в ухото ми:

– Много исках, но не знаех как ще реагираш?

– Отдавна си мечтая за това – преглътнах и най-накрая казах, каквото наистина исках – пикай ми в устата!

– Ох – изненада се той, отдръпна се и ме погледна – сигурен ли си?

Аз само кимнах

– Искаш в устата?!

– Да, право в устата.

– А, ще гълташ ли?

Въпросът ме изненада, не бях се замислял за това, но не беше и сега момента да се отказвам. Обичах да гледам порно в което мъже и жени си пикаят по телата и в устите и това адски ме кефеше. Сега ми се отдаваше възможност да се случи на мен. Както сте разбрали, ми харесва да ме доминират, да съм подчинен, да съм пасивен при секса с Миро. И него много го кефи и винаги се държи така. Доминира над мен, унижава ме, което много ме възбужда, а сега щях да съм подложен на страхотно унижение, като ми пикае в устата. Щях да се чувствам като мръсница, като долна курва и това адски ме възбуди.

Гледаше ме в очите и ме галеше по гърдите, чакайки моят отговор.

– Ще гълтам – казах аз и веднага се почувствах много възбуден

– Оххх невероятна курва си! – каза той и се изправи.

Аз останах на пода в краката му и само погледнах на горе. Той ми се усмихна и каза:

– Хайде, курвенце, отвори сладка устичка, че съм ти приготвил нещо специално!

Аз се настаних удобно на пода, послушно отворих уста и я подложиш току под увисналият му кур. Той го хвана, забели му главата и го насочи към отворената ми уста. Гледахме се в очите и аз чаках да се сбъдне моята фантазия. Той изпъшка и се напъна за да пусне урина. Аз се доближих още, за да не изпусна първите капки и не откъсвах поглед от очите му. Той се усмихна и каза задъхано и възбудено:

– Ей сега миличка!! Ох, ей сега ще ти пусна уиски!

Пак изохка, спаруженият му кур леко потръпна и няколко капки се отрониха. Всички попаднаха в устата ми и по устните ми, не пропуснах нито една. Разнесох с език капките за да усетя вкусът им. За първи път вкусваш чужда урина, бях пробвал своята, но сега се убедих, че не беше същото. Вкусът беше същият – солен, горчив, силен, натрапчив, гаден но чувството беше различно. Това че идваше от хуя на Миро, че бях в краката му, а той ми пикаеше, беше невероятно възбуждащо. Беше унизително и възбуждащо! Хванах си хуя и започнах да си бия чекия.

– Вкусно ли е , курво?

– Даааа, искам още! Напълни ми курвенската уста!

– Ооооо! Ей сега путко! Ей сегичка батко ще ти напълни устичката!

И той пак насочи кура си. Този път пусна малка струя, а аз веднага се нагласих, така че да ми влиза директно в устата, струята падаше на езика ми и се разпръскваше в устата ми. Беше жълта и гореща, и сега освен вкуса ме удари в носа и аромата на пикнята му. След секунда той си стисна основата на чепа си, за да спре струята и го изтръска, за да падне попаднат и последните капки в устата ми. Всичката урина беше в устата ми и аз го гледах от долу нагоре в очите. Той гледаше отгоре устата ми и кладенчето с негова урина в устата ми.

– Охххх невероятно е това. Ти си невероятна курва!

Наведе се за да види устата ми, а аз я отворих още

– Ооо прекрасна гледка си! Сега глътни, курво!

Аз послушно затворих уста и като продължавах да го гледам преглътнах. Вкусът беше отвратителен, а това че беше и гореща я правеше още по-гадна. Повдигна ми се, но аз се насилих и преглътнах и втората глътка. После отворих уста и изплезих език за да види, че нищо не е останало. Пак ми се повдигна и се закашлях, но веднага щом премина пак отворих уста и го погледнах нагоре в очите

– Как е, путчице? – попита ме Миро

– Страхотно!

– Няма да се давиш, куво! Само да си осмяла да не гълташ!

– Всичко ще гълтам, мили! Искам още да ми пикаеш в устата!

– Ооооо курвоооо…..невероятна си!

Лицето му грееше от възбуда и от кеф. Отново насочи хуя си и започна да пикае. Сега струята беше по-силна. Устата ми бързо се пълнеше с гореща пикня и когато преглътнах се стече по брадичката и по тялото ми. Адски много се възбудих. Едновременно ми беше гаден вкуса и адски ме кефеше. Гълтах гнусната на вкус урина и го гледах в очите. Чувствах се унижен, чувствах се като сексуален роб и това много, ама много ми харесваше. Продължи да пикае в устата ми, като когато преглъщах насочваше струята по гърдите ми. Горещата урина се стичаше по мен, по кура ми, който лъсках яростно.

– Точно така! Гълтай! Гълтай ми урината! Да му еба майката, каква фантастична мръсница си. Пий, путко, пий! Оха какъв боклук си, курво! Пий, кучко! Пий урина!

И аз пиех и го гледах в очите. Сякаш нямаше да спре да пикае никога, целият бях облян в урината на Миро. След малко струята намаля и той пак си стисна кура за да спре да пикае. Дишаше учестено, а аз отново го гледах с пълна уста.

– Това е велико! Баси кефа! – той ми хвана с една ръка челюстта и се наведе над мен – ох, да те еба в путката, каква си мръсница. Стой така, курво!

Аз стоях с разтворена уста пълна с пикня и той сви устни и проточи слюнка и ми се изплю в устата. Не очаквах това и се почувствах като абсолютен парцал и зверски се възбудих.

– Сега вече можеш да глътнеш, курво!

Аз се подчиних. Вече бях свикнах с отвратеният вкус, но не спираше да ми се повдига. Оригнах се на урина и се спрях да не върна. Всичко това ставаше докато се гледахме, а той адски се кефеше на ставащото.

– Нищо няма да връщаш, путенеце! Нищо!

– Да, скъпи!

– Я, отвори пак курвенска уста!

Подчиних се и той пак ми пусна слюнка в устата. После пак и така ми се изплю 4 пъти, а аз стоях с отворена уста и поемах всичко

– Я, глътни и това, курво!

Отново се подчиних, после пак заголи хуя си и пак го насочи към устата ми.

– Хайде пак да пиеш, путко!

– Да, господарю! – казах аз, като точно така го чувствах, че той е мой гостодар, а аз негов сексуален роб. Много ме възбуждаше това

– Охххх, кефи ме така да ме наричаш! Повтори го, курво!

– Плюй ми в устата, господрю!

Този път той изстреля плюнката в устата ми, а аз доволно преглътнах

– Пикай ми в устата, господрю!

Хуя му пак пусна струя гореща урина в устата ми и аз пак пиех жадно. След малко струята намаля, а когато съвсем спря и аз глътнах и последната доза, той навря кура си в устата ми и започна да ме ебе. Аз се оставих на грубите му ласки. Той се беше побъркал от възбуда. Кура му набъбваше бързо и след малко беше станал пак огромен, запълваше цялата ми уста

– Как ти е путнцето? – попита той и извади хуя си от устата ми

– Чака те, господарю – казах аз малко засрамено – иска хуя ти, господарю! Иска да бъде ебано!

– Дай да го видя

Той много обичаше да ми гледа отпуснатия от яко ебане анал. Аз се изправих и се надупих и усетих как ануса ми се излага на показ. Той клекна зад мени разтвори бузите

ми с две ръце. Усетих показалците на двете му ръце, които проникнаха в дупето ми, а после се раздалечиха за да ми разтворят ануса. Ануса ми лесно се отвори.

– Ооооооо, страхотна ти е путката! Великолепна!

После чух да плюе и усетих нещо мокро по дупката си. Отново се изплю и си вкара пръстите по-навътре. Изохках от кеф. Оригнах се на урина. Усещах я в устата си

– Готова ли е моята курва за ебане?!

– Да – потвърдих

– Много ли иска хуй в путенцето?

– Много – изохках аз

Той се изплю пак на ануса ми и се изправи зад мен. Аз се надупих и разтворих краката си, готов да го поема. Той опря хуя си в анус ами и ми го наби рязко целия. Извиках от болка и от кеф, а той ме хвана за ханша и започна веднага да ме ебе бясно. Задникът направо плющеше под мощните тласъци на хуя му. Аз започнах яко да охкам от удоволствие. Извади го целият, пак се изплю на ануса ми и отново ми го наби. Аз се тресях от тласъците и от възбуда. Хвана ме грубо за циците и започна да ми щипе зърната.

– Харесва ли ти така, курво!

– Дааааааа.

– Ти еблива курва ли си?

– Да, аз съм твоята разпоретина.

– Браво путко! Искаш ли хуй, путко!

– Да, господарю, жадна съм за хуй!

– Моли се, курво!

– Моля те господарю! Много те моля! Еби ме в путката!

– Как искаш да те еба , курво!

– Бързо и грубо, господрю!

– А, така курво! Я ми лапни хуя!

Аз веднага се обърнах, клекнах и го налапах. Вече изобщо не се притеснявах, че само допреди миг тоя хуй е бил в ануса ми. Директно го налапах и започнах да го смуча като невидял. Той ме хвана за главата започна да ме ебе в устата. След няколко тласъка се обърна и ми предложи дупето си. Аз веднага заврях лице между бузите му и започнах да му лижа ануса.

– О даааа, курвоооо, велика си!

Обхванах му кура и започнах да му бия чекия, докато му лижа гъза. След малко пак ме надупи до стена и ме зашиба бясно, имаш чувството, че ще ми сцепи анала от ебане. С лявата ръка ми хвана една цица и започна да и играе със зърното ми, а с дясната започна да ми бие чекии.

– Искам да свършиш докато те еба курво!

Аз само изскимтях от кеф. Краката вече не ме държаха от удоволствие. Хвана на ме за двете цици, грубо ги мачкаше и безжалостно ми щипеше зърната, но болката само ме възбуждаше. Кура ми се мяташе и биеше в корема ми от мощните му тласъци. Хуят му яко ме пореше, а двете му ръце ме водеха стремглаво към оргазъм. Удари ми няколко шамара по дупето, а после пак ми хвана хуя и започна да ми бие чекия. Колената ми трепереха от възбуда и аз охках от удоволствие и имах сили само да повтарям – „да, еби ме! Да скъпи еби ме! Скъсай ми путката от ебане“, а той повтаряше запъхтян – „каква си курва; каква си путка“ След малко се разтресох целия, ануса ми се сви конвулсно около хуя му, но това вместо да го забави, го настърви още повече. Започна да ме блъска здраво в свития гъз. Целият треперех в спазмите на наближаващият оргазъм, а той не спираше да ме шиба здраво.

– Оооо даааааа, точно ткаааа! Така искам да свършиш.

Тялото ми се тресеше, анусът ми запулсира около кура му и аз започнах да мятам сперма по стената.

– Оххххххх, дааааааааааааа – изстенах аз продължително – О да! Невероятно е!

Чукаше ме зверски, стискаше кура и цицата ми, а аз се тресях от брутален оргазъм. Бях на седмото небе от удоволствие. Дишах на пресекулки и се замолих:

– Свърши ми в путката, господарю, свърши ми в путката!

Чувах пръхтенето му зад мен и как изпъшка:

– Лапай ми хуя курво! Ще пиеш и сперма путко!

Извади си хуя от ануса ми, а аз рухнах с разтреперени крака на пода и се обърнах към него. Той си биеше яка чекия а аз отворих уста и само след миг изригна в нея. Вкусът на сперма се смеси със старият вкус на урина. Изцеди всичко в устата ми и после ми го даде да го лапам. Аз послушно го поех в устата си. Той също потрепваше от възбуда. Смучех и лижех хуя му, като изцеждах всяка капка сперма.

– Ще пиеш сперма, курво! Но ако слушкаш, следващият път мога да ти напълня и путчицата!

Аз измучах от кеф около хуя му и пак го засмуках. След малко той седна до мен на пода и ме попита:

– Хареса ли ти!

– Много – каза аз малко засрамен и избягвах погледа му

– Хей, няма от какво да се срамуваш – каза той, като хвана нежно лицето ми и ме погледна в очите. – Нали ти харесва?

– Много! – кимнах аз

– И на мен, значи всичко е ок!

Кимнах и се сгуших в него, а той ме прегърна

– Щом ни кефи и двамата, няма от какво да се срамуваш. Много отдавна искам да ти пикая в устата.

– Ох, страхотно беше, чувствах се като парцал, като боклук.

– Но ти харесва, нали?

– Много…харесва ми да съм твой сексуален роб! – признах си аз

– Значи ще си моята курва робиня!

– С удоволствие, господарю – потвърдих аз

Ръката му се плъзна по дупето ми и ми бръкна с два пръста в ануса

– Добре ли е наебано путето?

– Да, господрю

Той вкара и трети пръст

– Следващият път ще те фистна, мръсницо!

– Всичко, което те кефи господарю!

Той размърда пръсти в ануса ми.

– Каква широка путка. Ебеш се по-добре от жена ми в гъза.

– Ммммм, благодаря!

Посочи стената по която се беше стекла спермата ми. Капките бяха оставили дири по плочките.

– Оближи се спермата, курво! – заповяда ми той

Аз застанах на колене и започнах да ближа спермата си. Той се изправи до мен за да ме гледа. Аз облизвах и гълтах капките, като гледах към него. Той се усмихваше:

– Точно така курвентиьо, ти си една ненанситна за сперма и за хуй кучка!

– Да, обожавам сперма – потвърдих и се излегнах на пода блажено.

Той ме обкрачи ми застана над мен. Гледах отдолу хуя му, който вече беше се отпуснал.

– Още ми се пикае, путенце!

Аз само отворих уста и изплезих. Той клекна над мен и хуя му се озова над устата ми

– Не го изпи преди малко до край, така че сега продължаваш

– Ммм да, господарю. Искам да изпия урината ти

– Ох, невероятна мръсница си ми ти!

Аз се засмях курвенски и пак отворих уста. Той първо ми се изплю:

– Глътни първо това путенце – аз се подчиних. – хвани го, курво, го забели!

Подчиних се. Хванах го с два пръста и му забелих главичката. От уретрата му прокапаха няколко жълти капки и аз жадно ги поех. Преглътнах, облизах се и се замолих:

– Искам още господарю!

– Сега, путко! Сега!

От кура му потече малка струя и аз подложих жадна уста. Като ми се напълни до половина устата, той се спря. Аз разбрах какво иска, глътнах на два пъти и отново отворих уста. Той пак ми плю, после пика а аз гълтах всичко. Напълни на три пъти устата преди да му свърши урината. Аз изсмуках и последната капка от кура му.

После се изкъпахме заедно. Той нежно ме прегърна и изми цялото ми тяло, сякаш за да ми благодари за разкошното ебане, което му бях подсигурил. Стояхме прегърнати под горещите струи на душа. Бях се отпуснал блажено в прегръдките му, чувствах се страхотно.

Излязохме от банята и се настанихме на дивна в хола. Порното все още вървеше.

– Това беше велико! Невероятен си! – каза той като ме прегърна. – уникална любовница си

– Бих искал да ме чукаш така всеки ден.

– Ще издържиш ли?

– Оооо да, ще издържа и още как!

Той се засмя.

– Много ми хареса да ти пикая – сподели той.

Отново се връщаше на темата, защото явно много го кефеше

– И на мен много ми допадна – отговорих честно

– И сега какво ще правиш, като ме няма да ти пикая?

– О, ще накарам жената да ми пикае, отдавна я навивам – споделих аз

– Какво друго искаш да пробваш?

– Хммм – аз се настаних по удобно на гърдите му – ще ми се групов секс

– Ах, мръсницо – възкликна той и ме шляпна по дупето – ама с мъже или с жени?

– Искам секс с трима активни – споделих аз – и ти да си един от тях.

– Охооо, искаш да ти запълнят всяка дупка?

– Мхм, искам докато ти лапам да ме бе някой яко.

– Оххх каква си ми мръсница!

– Искам и някой на мен да ми лапа хуя – споделих аз

Както споменах, Миро не лапаше, но аз не съм и повдигал въпроса пред него. Като се запознахме през един сайт, той си каза какво иска и какво обичаи аз се съгласих с това, макар че много исках докато ме ебе да се целуваме, или да ми лапне и той кура. Никога не съм понечвал да го целувам, въпреки, че много исках. Той се размърда до мен.

– Нищо не казвам за теб, харесва ми връзката ни – казах бързо аз, притеснен да не се обиди, че мрънкам, че не ми лапа хуя.

Той застана до мен подпрян на лакът и се надвеси над мен. Понечих да кажа нещо, но той сложи показалец на устните ми. Гледахме се, после той отмести пръста си, наведе се и ме целуна. Устните ни се сляха, аз жадно го зацелувах, но не смеех да му пусна език. Изведнъж той стана много страстен, усетих езика му и аз отворих уста, вече се целувахме както винаги съм искал, езиците ни се преплитаха и той започна да ме обарва. След малко се отдели от мен, а аз го гледах невярващо

– Отдавна си мислех да го направя – сподели той – хубаво ми е с теб и ми се искаше да те целуна.

– Страхотно е. Много хубаво се целуваш!

– И на мен ми хареса

Отново се целувахме, бях на седмото небе. Беше ми се сбъднала още една фантазия. Сега си представях, как следващият път като ме чука ще се целуваме. Аз откъснах устни от него и задъхано попитах:

– Може ли следващият път като ме чукаш да се целуваме така?!

– Задължително – каза той – трябваше по-рано да го направя?

– Какво те спираше?

Той сви рамене

– Предполагам глупави предразсъдъци

Аз вдигнах въпросително вежди

– Но ти ме ебеш и то с такава страст?

– Знам, но това ми се беше набило в главата, като някаква територия, която е запазена само за жена ми….

– И сега как е? – попитах и отново го целунах с език

– Ммммм, супер е, осъзнавам колко глупаво съм мислел. Мисля дори….

Той скокна чевръсто до мен и преди да се усетя ми беше лапнал омекналия кур. Завъртя го в устат си, а аз се изпънах от удоволствие и изохка силно. Той го забели и ми засмука главичката. Аз се извих от удоволствие на дивана. Той вдигна глава и ме погледна ухилен:

– Ей, ама то е готино?!

– Кое – попитах аз

– Да ти лапам пишлето

Аз го погледнах учуден от това което направи и попитах:

– Нали не го правиш само заради мен? Искам да го правиш само ако на теб ти харесва

– Сега – той седна до мен – след като днес ми сбъдна всички перверзии и ми беше робиня, реших, че някак не е честно, само да те еба, като знам, че и ти искаш някой да ти лапа хуя и обичаш да се целуваш. За това реших да пробвам с целувка, ей така, само за малко и ако ми хареса ще те целувам, ако не – няма.

– И ти хареса?

– Да, за мое учудване. А това че ти лапнах пишлето – и аз не го очаквах… но вече мисля, че и аз ще ти лапам

– Ох нямам търпение до следващият път! – споделих аз

– И аз, но мисля, че е време да тръгвам.

– Да – отговорих със съжаление

Той ме целуна и започна да се облича. Като си тръгна, аз останах в къщи гол и доволно наебан. Имах вкус на сперма и на урина в устата си, ануса вече ме болеше. Нямаше да се видим скоро, но поне следващият път щеше да е още по-яко. Бях се облякъл вече, когато получих съобщени по Скайп. Погледнах го, а то гласеше: „Следващият път те искам с чорапи, колан с жартиери и прашки. Ще си сложиш и сутиен, а най-отгоре рокля. Искам да си моята жена и ще се отнасям с теб като с жена. И….ще правим 69!“.

Rating: 4.27/5. From 11 votes.
Please wait...