Изневерявам на жена си… с мъж – 3

Както споменах и преди с Миро се виждаме, доста рядко. Пишем си редовно за секс по скайп, но успяваме да се видим само няколко пъти годишно. Това не ни кефи и двамата, но няма начин. И двамата сме семейни и с деца и се пазим да не ни разберат жените ни. След последната ни среща у дома имахме възможност за секс чак след почти 10 месеца. Беше началото на декември. Моята жена беше на тим билдинг за уикенда и аз се възползвах да оставя децата при родителите ми за един следобед, като се оправдах, че ще се видя с приятели. Съпругата на Миро беше отишла с техните деца на планина, а той беше останал, защото имаше да приключва фирмени документи в края на годината.  Сигурно имаше и работа, но аз знаех, че главната причина е била за да се видим. Знаеше за ангажимента на моята жена отдавна и се беше постарал да ангажира и неговата. От последното ебане си мечтаех как ще ми пикае в устата, как ще ме ебе. С нетърпение чаках да ми го набие и да се целуваме докато ме чука зверски. Бяхме си писали какво ли не през тези месеци – кой какво иска. Той описваше как иска да му лапам кура, да му пия урината. Искаше да съм облечен като жена и да ми говори, като на жена. Това много ми допадаше. Аз исках да ми вдигне полата, да ми отметне прашките и да ми засмуче клитора, а той отговори, че много иска да ми лапа хуя като е надървен яко, но каза, че иска аз да изпия всичката сперма – и неговата и моята. Само при мисълта, че ще правя с него 69 се надървях до полуда. През изминалите месеци имах и сексуални приключения с жена ми, но за тях друг път. Бях приготвил една чанта с неща, за които си бяхме писали. Бях си взел тайно от жена ми чорапи и жатриери, прашки и сатенен корсаж – всички в черно. Носех си и силиконовият разширител за анус, както и две играчки, с които се бяхме сдобили с жената междувременно. Вървях пеша през парка, към Миро когато телефонът ми звънна. Пуснах хендсфрито и чух гласа му:

 • Здравей путчице! 
 • Ох – подскочих аз

Той се засмя:

 • Стреснах ли те?
 • Малко – признах си
 • Идваш ли?
 • Даааааа.  – огледах се да видя дали има хора около мен и попитах – Надървен ли ти е хуя?
 • Оооо, да, много!
 • Мммммммм значи ще го лапам?
 • Точно така курво! А, после искам да ти го вкарам в путчицата
 • Значи първо аз ще мина през банята!
 • Да – каза той – задължително, защото пак ще го поемаш от путката в устата!

Изстреля той и затвори, а аз продължих с надървен хуй. Очаквах този път секса да бъде различен и мега як. Исках да ми лапа Миро и да се целуваме докато ме чука бясно; исках да пия урината му.

            След 15-тина минути стигнах пред блока му.  Поех си дълбоко въздух за да се успокоя и влязох.

            Вратата на апартамента се отвори и аз влязох бързо. Миро беше до врата и я затвори. Беше чисто гол, а хуя му стърчеше яко. Пуснах плика на земята,  клекнах пред него и моментално му го налапах. Толкова много го исках, поех го целият и го засмуках жадно, като с едната ръка му правех чекия, а с другата галех мъдете му. Устните ми се плъзгаха по твърдия ствол и аз блажено притворих очи. Толкова много обичах да му го лапам.

 • Здравей, путко – поздрави ме той
 • Здравей господарю – казах аз като го погледнах от долу нагоре и пак му го засмуках
 • Ооооо жадна си за моя кур?!

Аз само измучах от кеф и продължих да го лапам, а той ме галеше по главата. След малко ме изправи и аз застанах пред него. Той обхвана главата ми от зад

 • Хей – каза той

Аз го прегърнах и се доближих до него

 • Какво чакаш, хей, целуни ме!

Устните ни се впиха в целувка, а езиците ни се оплетоха, прегърна ме и той. Чувствах се страхотно. Съблякох си якето докато се целувахме и то падна на пода. След малко се разделихме задъхани от страст. Аз се събух, взех чантата и той ме поведе навътре. Показа ми банята и ми каза да се възползвам, а той ще ме чака в хола, но да не си разширявам путката сам, а само да си почистя ануса, каза, че искал да участва в разширяването на халката ми. Аз се съгласих и влязох. Имаше всичко необходимо. Изкъпах се и си направих няколко пъти клизма с душ слушалката, докато от дупето ми започна да излиза само чиста вода. После го сондирах с тънкият силиконов хуй, който си носех, докато останах доволен от резултата, анусът ми вече беше съвършено чист, а нямаше и останала вода от промивката. Намазах си халката с лубрикант и си вкарах известно количество в дупето. След като се изсуших отворих плика и започнах да се обличам. Първо извадих от една специална кутийка аналното бижу на жена ми. Бях ѝ го подарил преди няколко месеца и то стана любима наша играчка, но сега щеше да бъде в моят анус. То беше стоманен бътплъг накрая с рубинена брошка. Внимателно го плъзнах в ануса си и то се намести удобно.  После си сложиш чорапите, сложих колана с жартиерите и ги закопчах към чорапите. Обух си прашките и накрая облякох сатененият корсаж и се погледнах в огледалото. Останах доволен от резултата.  Аз съм висок 170 см. и леко пълен, така че гърдите ми малко запълваха сатененият корсаж там където трябваше да са женските цици. Не съм много окосмен, но и аз и жена ми се епилираме. Аз от врата на долу си премахвам всички косъмчета, така че сега и краката ми, и хуя ми и дупето ми бяха гладки като на жена. Взех силиконовите играчки заедно с лубриканта и излязох от банята.

Миро беше се настанил в хола, на огромен кожен диван пред който имаше малка стоманена маса. На големият телевизор вървеше порно с бисексуални мъже, сега един мъж и жена заедно лапаха хуя на друг мъж. Аз оставих на масата трите силиконови играчки и лубриканта. Първата играчка беше малък лилав силиконов хуй, дълъг 12 см и тънък; после беше анална броеница оформена като конус от нарастващи по големина топчета, дълга 22 см и доста дебела в основата; накрая беше любимият ми червен силиконов хуй – също дълъг 22 см и дебел колкото основата на броеницата. Последните две играчки имаха вендуза отдолу за да се залепват за гладка повърхност. Той се усмихна като ги гледаше, а аз се приближих към него

 • Оооооо, много си красива – възкликна той

Протегна ръка, плъзна я по бедрото ми, обхвана едната буза на дупето ми и като я стисна ме дръпна да седна до него. Ръката му се плъзна по чоропогащника, после погали на голо бедрото ми и се плъзна от вътрешната му страна. Другата му ръка се навря под корсажа и ме придърпа към него. Дишахме учестено и двамата и се гледахме в страстно. Аз също го прегърнах и се целунахме. Целувахме се бясно, езиците ни се оплитаха а ръцете ни галеха възбудените ни тела. Плъзнах ръка и обхванах твърдият му хуй. Той изохка и започна да ме целува по врата. После ме подхвана под дупето и ме придърпа, а аз прехвърлих крак и се настаних в скута му. Той обхвана с две ръце дупето ми и продължихме да се целуваме. Мачкаше ми задника, разтваряше го и пръстите му се плъзнаха към ануса ми. Напипа бижуто и доволно изсумтя:

 • Това ли е което слагаш в ануса на жена си?
 • Мммм дааа – казах аз и пак го целунах, а ръцете ми галеха тялото му.

Дясната му ръка се плъзна по корсажа и заголи лявото ми зърно. Аз му го подадох и той започна да го смуче и лиже. Обхвана и другата ми гръд и започна да ги редува да ги смуче, хапе и лиже, а аз се побърквах от удоволствие. Пъшках и притисках главата му. Беше страхотно, чувствах се като желана жена, беше много възбуждащо.

 • Да скъпи! Смучи ми циците! – изстенах аз

Спуснах си лявата ръка и пак обхванах парчето му и започнах да му бия чекия. Той измуча от удоволствие и продължи с две ръце да ми стиска циците. След малко ме подхвана ме под дупето и като ме  вдигна ме тръшна на дивана до него. Надвеси се над мен и продължи да ми хапе зърната, а аз можех само да се наслаждавам и да пъшкам от удоволствие. Той вдигна корсета и устните му се спуснаха на долу, започна да ми целува корема и се доближаваше до хуя ми, който беше яко щръкнал от ефирните прашки, които вече не го задържаха. Целуна ми пъпчето, а после усетих дъха му по главата на хуя си. Той ме погледна:

 • Искаш ли да ти смуча клитора, путко?
 • Много – изохках аз.
 • Моли ми се, курво!
 • Моля те господарю, моля те мучи ми клитора!

Той ми лизна главата на хуя и той подскочи от тази ласка, а по тялото ми сякаш премина ток. Той видя колко много ми харесва това. Дръпна прашките под мъдете ми и така хуят ми остана гол и стърчащ в очакване на ласките му. Хвана го с ръка за да го забели и после го пое в устата си. Устните му се плъзнаха по ствола ми и той го налапа целия. От устните ми се изтръгна стон на удоволствие и цялото ми тяло се изпъна, а той започна да ми го смуче бавно и с видимо удоволствие. Невероятно беше, че Миро ми лапа хуя, винаги съм си мечтаел за това, но не се бях надявал да се сбъдне, до последната ни среща. След минута той легна до мен, аз разбрах какво иска, обърнах се настрани и вече бяхме на 69. Хванах кура му у го засмуках жадно. Сега и двамата си лапахме и удоволствието беше неземно. Смучех, лижех, облизвах и лапах до сливиците, а Миро правеше същото с мен. Не исках това да свършва никога, имах чувството че мога да изкарам така часове наред – да му смуча кура и да се наслаждавам на неговите устни. Започнах да му облизвам топките докато му галя кура, езикът ми се плъзна под тях и аз изпитах огромно желание да му лижа ануса и се пробвах да го достигна с език. Той разбра намерението ми и се изправи на дивана.

 • Ела на ръба, путенце – заповяда ми той

Аз послушно се преместих на ръба на дивана, на късата част, той беше икейски и нямаше облегалки за ръцете. Той ме настани така, че главата ми да виси от дивана и ме обкрачи. Бях виждал това по порнофилмите, а сега щеше да се случи и на мен. Миро се готвеше да ме ебе в устата. Отворих уста послушно и той не чака втора покана. Приклекна и ми го вкара в устата, наби ми го до топките, които се озоваха на лицето ми и започна да ме чука. Хуят му проникваше чак в гърлото ми, и ме задушаваше докато беше там, но това много ме възбуждаше. Той хвана моя кур и започна да ми бие чекия. Аз се давех около кура му, а той пръхтеше от кеф. След малко си го извади и ми подаде дупето си, а аз забих с кеф език в ануса му. Разтворих му бузите на дупето и редувах чукане с език с лизане. През това време той се наведе напред и ме изненада като ми го лапна целият, усетих как устните му се сключват около основата на кура ми. След малко отново ми го наби в устата и пак започна да ме ебе, като не спираше да ми прави свирка.

 • Възбудена ли ти е путката? – попита Миро по някое време
 • Много – отговорих докато пак му лижех ануса
 • Хайде да я разшириш, че много искам да те шибам!
 • Как искаш господарю?!
 • Надупи ми се, курво – заповяда той

Аз застанах на дивана на четири крака, а той мина зад мен. Отметна прашките от ануса ми, разтвори ми бузите и възкликна:

 • Оххх, каква си красива с това анално бижу!

Хвана го с ръка и леееко го издърпа, така че да ми опъне анусчето, а аз измърках от удоволствие. Той задържа така за момент бижуто и ми се изплю на ануса, а аз примрях от кеф. Отпусна го и дупето ми жадно го глътна. После внимателно го извади, потърка го в анусчето ми и нежно ми го вкара обратно, а аз изохках.

 • Коя играчка да взема сега, путко – попита докато продължаваше да си играе с аналното бижу
 • Вземи лилавото хуйче, мили – простенах аз.

Той взе играчката  и лубриканта, намаза я и отново застана зад мен. Извади ми нежно бътплъга и усетих как внимателно ме пронизва със силиконовото хуйче. Вкара го цялото, а после започна да ме чука бавно с него, като едновременно с това го въртеше.

 • Хубаво ли ти е, курво?
 • Ох, много господарю – изстенах аз
 • Мммм как мазно ти влиза в путката! Мм супер гледка е! Искам да те гледам как си разширяваш путката сама, как я подготвяш за моя кур!
 • Да, господарю! Къде искаш да застана мили?
 • Застани на масата, курво!

Предложението му много ме възбуди, беше перверзно и само при мисълта, че ще съм на масата пред него и ще се нанизвам на силиконовият конус, се почувствах като курва. Той се отпусна на дивана с разтворени крака и започна да си гали кура. Аз го гледах мръснишки. Взех силиконовият конус облизах му основата и го залепих на гладката повърхност. След това се качих на масата и клекнах на нея, като не отделях очи от неговите. Изцедих лубрикант на върха на конуса и го размазах по цялата му повърхност, чак до най-дебелият долен пръстен. Отметнах прашките така, че да освободят и ануса и хуя ми и се настаних над конуса. Хванах си топките и кура и ги издърпах нагоре, за да има Миро идеална гледка към путето ми и бавно се отпуснах на играчката. Първото топче влезе лесно, но на второто вече усещах как ми се изпъва халката. Нанизах се и сега третото опря на входа, ануса му се опъваше и ме наболяваше, но и ме възбуждаше. Аз се натиснах и когато и третото премина през халката ми изохках от кеф и от болка. Той ме гледаше и си биеше бавно чекия. Аз се надигнах, конуса излезе от ануса ми и аз започнах да се еба сам. При всяко нанизване се натисках малко повече и не след дълго ануса ми пропусна и следващото топче и аз пак силно изохках. Миро ме гледаше с разширени от възбуда очи

 • Ох невероятна гледка си. Харесва ми така да те гледам как се ебеш сама.

Аз изпъшках от кеф и продължих да се чукам. Много се възбуждах от това, че го гледам как си прави чекия и от това, че ме бе накарал сам да се еба пред него. Поредното топче прескочи анус ами и вече 2/3-ти ми бяха влезли в дупето. Надигнах се и целият конус ми излезе, ануса ми се беше отпуснал добре и сега реших да му направя специално шоу. Отново взех да се нанизвам, но когато влезе поредното топче аз не спрях както до сега, а се натиснах и в дупето ми проникнаха две поредни и отвън остана само най-голямото. Аз изохках от сладка болка, но продължих да се набивам. От устните ми се проточваше едно „ммммммммммм“ което показваше колко ми е кеф и че има малко болка.

 • Малееееее! Невероятна си! – възкликна Миро – вкарай си го целият, курво

Аз се подчиних, последното топче прескочи халката ми и запрати през корема и хуя ми вълна от болка  и удоволствие.  Застинах така като дишах учестено

 • Хубаво ли ти е курво?
 • Да, мили – казах и започнах леко да се вдигам – невероятно е!

Конуса се изниза от дупето ми и аз пак се нанизах до долу. Този път болеше по-малко и аз останах така за момент. Всичките топчета бяха в ануса ми, който послушно се разтягаше. Пак се надигнах и започнах да се еба на конуса.

 • Искам да ти лапам хуя, мили! – замолих се аз докато се чуках на масата.

Той се изправи и ми го подаде, а аз жадно го засмуках. Правех му свирка и едновременно се ебях с конуса, чувствах се на седмото небе от кеф сякаш правех тройка. Обхванах с две ръце дупето му и му позволих да ме чука в устата, а аз пъшках от удоволствие около члена му.  Той ме погали по главата, а после ме хвана за циците.

 • Каква послушна курва си ми ти! Хайде сега да се нанижеш на другия кур!
 • Искаш ли ти да ме ебеш с него – попитах аз?
 • Каква ти е идеята?
 • Мммм сега ще видиш!

Слязох от масата и пак легнах на дивана като преди малко, но си и вдигнах краката. Миро се ухили доволно. Веднага разбра каква ми е идеята. Взе големият хуй и застана над мен и докато му лижех топките, той го намаза с лубрикант, а после ми събу прашките. Аз си вдигнах краката към тялото и бедрата ми се озоваха под мишниците му. Даде ми да му лижа дупето и той допря главата на изкуствения до ануса ми.  Започна леко да натиска и аз усетих как халката ми поддава под напора на голямата глава. Забих език в дупето му, главата проникна в мен и продължи навътре. Огромното парче силикон бавно се намести в дупето ми и ме изпълни изцяло, а аз изпъшках от кеф докато лижех Миро. Скоро целият силиконов чеп беше в путката ми и той запозна да го вади и да го вкарва. Намести се така, че да му лапна хуя и след миг вече ме ебеше и в устата и в гъза. Почувствах се запълнен от всякъде и страшно доволен.

 • Мммм как ти е опънал халката този изкуствен хуй – възкликна той докато ме ебеше – охххх като го вадя как ти цъфва розичката, червена и опъната. Ммммм

Той ми погали нежно ануса, който обгръщаше ствола на силиконовият кур докато го вадеше и това изпрати вълни от удоволствие по тялото ми. Измучах от  около хуя му от кеф

 • Харесва ли ти?
 • Мммммммммм!!!
 • Ооо супер!

Той продължи да ме ебе в двете дупки , да ми гали ануса, а аз да се наслаждавам на ласките му. Дупето ми се отпусна и скоро болката изчезна и остана само удоволствието.  Започна да ме чука по-бързо, вадеше хуя от ануса ми, коментираше с удоволствие колко е разтворен, после плюеше в него слагаше лубрикант и пак ми го набиваше. Възбудата ми растеше и аз изплюх кура му и му се замолих:

 • Моля те скъпи, чукай ме!

Той стана от мен, седна на дивана и ме придърпа в скута си. Аз го обкрачих, хванах кура му и допрях главата му в ануса си. Толкова много го исках, исках го в мен. Сега Разбирах как се чувства жена ми, като каже, че е зажадняла за хуя ми. Отпуснах се и се нанизах със стон на сладко удоволствие. Ануса ми беше много добре разтворен и прекрасно смазан. Твърдият хуй влезе целият в мен, изпълни ме и аз се почувствах блажено. Той прокара ръце по чорапите ми и обхвана бузите на дупето ми. Аз обхванах с ръце лицето му и започнахме да се целуваме страстно, като едновременно с това започнах да се чукам сам. Движех се нагоре на долу, ръцете му мачкаха дупето ми, а устните ни се бяха слели в страстна и дълбока целувка. Аз вече не издържах, отделих устни и започнах да охкам и пъшкам силно от удоволствие, а той се възползва от това и ме зацелува страстно по врата, ръцете му се плъзнаха по тялото ми и набраха на горе корсажа. Аз вдигнах ръце и той ми го съблече. Пак ме зацелува по врата после слезе на долу и засмука зърната на гърдите ми. Аз свивах ануса си около кура му и се чуках страстно. Чувствах се като жена, надървеният ми хуй се галеше в корема му и беше страхотно.  Имах чувството, че мога да се чукам така часове наред, толкова беше хубаво. Отново се зацелувахме докато се клатех върху хуя му. Гледахме се и аз виждах възбудата в очите му. Той хвана надървеното ми парче и започна да ми прави чекия. Изстенах от удоволствие, а ануса ми се засвива около кура му. Целунах го и без да казвам нищо станах от него, слязох между краката му и като го гледах в очите му го налапах. Поех го целият в устата си и започнах да го смуча.

 • Охххх каква страхотна курва си! – възкликна той

Аз само примижах от кеф и продължих да му го лапам. След малко той ме дръпна и аз пак се озовах в скута му. Чуках се и се гледахме в очите, така исках да го целуна, но не смеех. Той сякаш разгада мислите  ми, обхвана ми главата и ме целуна дълбоко с език, а аз започнах да се чукам още по-бързо и страстно. Надигах се докато хуя му почти изскачаше от дупето ми и после се нанизвах. Обхвана с две ръце бузите на дупето ми и започна да го мачка. Пръстите му доближиха ануса ми и започна да гали разтегнатата ми халка, която обгръщаше ствола на кура му. Аз изохках от удоволствие. Пръстите му продължиха да ме галят, а аз се чуках като ненаситна жена.

Сменихме позата, той ме сложи да легна на дивана на страни и застана зад мен на поза лъжици. Хуят му директно ме прониза, а той ме прегърна и започна да ме целува по гърба. Усещах учестеното му и възбудено дишане във врата си. Облиза ми ухото и ми заговори:

 • Побъркваш ме путко! Невероятно се ебеш! Охххх страхотна курва си

Аз охках и пъшках от удоволствие. Кура ми беше станал яко твърд от възбуда и имах чувството, че ако го пипне Миро ще метна сперма веднага. Шибаше ме все по-яко и по-бързо.

 • Искаш ли да ти галя клитора, курве?
 • Не – отговорих през охканията – не, защото ще свърша, а искам да се наслаждавам на хуя ти, мило
 • Оххххх добре, курво! Ще те шибам още, путенце!

Чукаше ме здраво, а аз се наслаждавах и гледах порнофилма. Един мъж го шибаха на задна, докато той лижеше путката на жена. Толкова исках да съм на негово място – докато Миро ме ебе, аз да лижа мократа путка на жена ми. Ммммммм дали щеше да стане някога?!

 • Много искам така – споделих аз
 • Ммммм, ще е супер, нали?!
 • Дааааа, много искам докато ме ебеш, да лижа мокра и възбудена путка.
 • На жена ти ли?
 • Даааааа, или на твоята.
 • Мм искаш да лижеш шутката на жена ми?
 • Да, господарю!
 • Ако я лижеш тя ще ти пикае в устата, курво!
 • С удоволствие ще пия и нейната урина, господарю!

Изпъшка в ухото ми, обхвана ми една гърда и започна да ми щипе зърното, докато ме ебеше. Аз охках и обърнах глава на страни към него. Той се надигна на лакът и без да спира да ме шиба ме целуна

Започнахме да сменяме позите, като му лапах при всяка смяна. Подкара ме на задна, като ми шляпаше както той обича бузите на дупето, после настрани, пак на задна. Разкърти ме от зверско ебане почти половин час. Направо не знаех как издържа, но се кефех на кура му и не исках да свършва. Накрая ме придърпа към ръба на дивана, стъпи на земята, вдигна ми краката на раменете си и ми го наби здраво. Започна така да ме ебе, че се тресях целият от тласъците му, а той пръхтеше здраво. Усещах, че скоро ще свърши.

 • Ела! – успях да кажа аз на пресекулки

Той се наведе, аз го обгърнах с крака през кръста и започнахме да се целуваме.

 • Свърши ми в путката! – помолих аз през целувките
 • Оооо, добре путе.

Заби си езика в устата ми и продължи да ме чука, а аз го обгръщах с ръце и крака. Усетих как му се учести дишането, заби ми го със стон до топките и застина така за миг, а после започна да го движи по-бавно. За първи път свършваме в мен. Много ме възбуди мисълта, че сега хуя му бълва струи сперма дълбоко в дупето ми. Изправи се над мен и започна да ми прави чекия, като не спираше да ме ебе бавно. Само след няколко погалвания и аз метнах сперма по корема си и се извих от удоволствие.  И двамата дишахме тежко от оргазма. Извади го от ануса ми и дойде до главата ми. Аз не чаках подкана, веднага лапнах спадащият му кур и облизах и изсмуках вяска капка сперма от него.

 • Невероятна мръсница си!

Аз доволно му смучех хуя и потвърдих с кимване. Той обра част от спермата от корема ми с пръст и ми я подаде в устата. Послушно я облизах. Повтори това няколко пъти, докато не остана и капка. После хвана кура ми и го изцеди и него. Отново облизах всичко. Ръката му се плъзна по топките ми и от там към дупето ми. Аз послушно си вдигнах краката за да му осигуря лесен достъп. Показалеца и средният му пръст потънаха в отпуснатият ми анус целите. Той ги раздвижи в мен.

 • Мммм страхотна ти е сега путката!
 • Да, господарю

Извади пръстите си и ми ги показа

 • Имаш сперма в путката. Хайде да я оближеш

Подаде ми ги в устата и аз с кеф ги облизах.

 • Казвал ли съм ти каква прекрасна курва си?
 • Ммм даааааа, скъпи!

Той седна на дивана и аз побързах да сложа глава на бедрото ми. Започна да ме гали по циците докато се гледахме. Дишахме тежко от чукането и ни беше много хубаво.

 • Охххххх, невероятна любовница си – въздъхна Миро
 • Ооо и ти – не му останах длъжен – Страхотно ебеш!
 • Хареса ли ти да си жената?
 • Много! Много ми харесва да съм пасивен с теб, да ми говориш като на жена. Да съм ти любовницата!
 • Виждам, путко. Така се кефиш като те шибам, сякаш имаш клитор ануса си! Кефиш се повече от жена ми на ебане в гъза!
 • Ооо, много ми е хубаво да ме ебеш.

Обърнах се към скута му и му целунах кура. Беше станал мъничък и мек. Забелих му главичката и я лапнах. Той ме галеше по тялото и каза:

 • Много си красива в дамско бельо, чорапите и колана с жариери много ти отива.
 • И аз се чувствам много секси в тях – споделих и се надигнах за да се целунем

Той ме подхвана под тялото и езиците ни се преплетоха. Другата му ръка ме стисна за дупето. Целувахме се дълго, сякаш искахме да се изпием един друг.

Rating: 4.43/5. From 7 votes.
Please wait...