Изневяра ли е?

  Изневяра ли е                             

И таз хубава! А ми сега? Да ги пречукам ли, що ли?

Женен съм от 16 години, синът ми е на 16, а дъщерята на 14, жена ми е на 33, а моя милост на 36 години. До днес не сме имали никакви проблеми. Пълно доверие, бих казал щастливи. Май съм се пообъркал с доверието.

  Преди няколко дни се прибирам по- рано. Трябваше да летя с полет в 23 часа, но аз успях да хвана по- ранен в 11 часа. Смениха ми времето. Пътят е с прехвърлянето около 10 часа. И около три часа до другия самолет та 13- на. Кацнах в Бордо. Бях решил да тръгна директно за Люксембург. Колата ми беше на летището, хвърлих багажа и потеглих. Беше около един през нощна.

Имах да мина около 1 000 км още. Бях и малко уморен, но на всеки час и половина- два спирах, пиех кафе, почивах малко и поемах. Към единадесет и половина си бях в нас. Всички бяха по задачите си, взех един душ и седнах в кабинета си. Отворих РС-то с идеята да видя какво става във фирмата. Имам постоянна интернет връзка. Чух се със заместниците си, дори и с жена ми. Но грешката си е моя, пропуснах да и кажа, че съм се прибрал. А и тя не ме попита, знаеше, че пътувам вечерта.

Задрямал съм в кабинета си. Май доста здраво, събуждам се гледам часът 16:20. Не бях хапвал от самолета, реших да изям нещо дребно докато се приберат моите. Влизам в кухнята и виждам на хладилника един лист хартия, закрепен с магнита. Някаква бележка. Хвърлих едно око, пише:

 1 / днес- татко- пистолета.

 2 / петък мъж пристига в Бордо към обед, вероятно ще е тук към 11-12 вечерта.

 3 / децата в понеделник в 10 часа на гарата!!!!!!!

Винаги е акуратна и организирана. Погледнах в хладилника, но някакъв шум ме смути. Изненадах се, реших, че може да е старият. От бележката се разбираше, че децата са заминали някъде. Щях да се провикна – тук съм, но нещо ме хвана за гърлото. Отидох към входната врата, никой. Явно ми се е причуло. Но ето пак, по дяволите! Спрях се на вратата на салона. Гледам във фотьойлът седи някой с отметната назад глава. На всичкото и беше май гол. Приближих се, явно не ме усеща, надникнах над рамото и какво да видя, женска глава в скута, между краката. Бързо се изнесох. Но любопитството ми надделя, не познах кои са. Реших да не е шурея с някоя. Но ми се видя по- възрастен. Минах през спалнята, врата на салона към терасата отворена, внимателно погледнах. Виждаха се в профил. Щях да изквича на умряло и да се разкрещя, познах жена ми. Гледам и не вярвам на очите си, налапала курът на баща си. Побеснях, викам си край, сега ги пречуквам. В него момент, жена ми се изправи, гола, както майка и я е родила, дъртия се кампична на килима и нашата го яхна. Причерня ми, едва успях да запазя равновесие да не падна. Разтреперих се доста сериозно. Помислих си, сега ще ги очистя. Направих крачка да търся пистолета си, дядото е полицай в международна организация, като нищо, ще ме застреля. В кабинета се замислих, а после? После трябва да викам полиция и… Аз ще съм за затвора. Почувствах се премазах, отчаян, не знаех на къде. Автоматично съм се върнал на терасата. Те си се ебът, бяха в разгара на емоцията. Жена ми квичеше, стоновете и напомняха разгонена котка. Чух дъртия да казва:

–          Ти си божествена, майка ти е права!

А сега де и майка и. Дали знае, какво общо има тя? Докато ги дебнех усетих, че се възбуждам. Възмутих се от себе си. Разкарах се. Зададох си въпроса: – А бе, ти в ред ли си? Реших, че сънувам, дори си забих нокът в бедрото. Не ме свърташе. Взех наистина пистолета от чекмеджето и се озовах на ново при портфенетъра. Видях лицето на жена ми. Излъчваше щастие. Доста време си поиграха, накрая старият и напълни устата със спермата си, надигна се, тя го целуна по устата. Онзи каза:

     –      Май закъснях доста, взимам душ и тръгвам.

     –      Да се обадя ли на мама, тя знае че си тук. Не е  проблем!

Онзи не отговори, тя си сипа чаша вода, изпи я и седна във фотьойла. Върнах се в кабинета си. Бях възбуден и в ерекция. Не го разбирах това. Сега не мога да взема решение, как да постъпя. Дъртият пезевентин се спаси. Чух, че се разделиха. Тя затихна. Реших да отида и да видя какво ще ми каже. Като ме видя и то с хавлия на голо се облещи и попита:

–          Много рано, не те очаквах. Не съм те усетила, кога си влезнал.

Стоеше пред мен, прекрасна, гола с една такава невинна физиономия. Ще каже човек, колко е мила и невинна. Бях объркан и възбуден. Нито да я пребивам, нито да я наеба… Тогава я чух:

–          Ох къпаният ми той, ела тук. Като че ли знаех, че ще цъфнеш, та се разсъблякох.

Идеше ми да се разкрещя, но тя ме прегърна, впи устни в моите и пусна сладкият си език. Сетих се, че само преди минути тази уста беше пълна със сперма, а сега ме целува. Шега на съдбата ли беше или що ли? Вече не мислех и я награбих на свой ред.

Мисля и не знам какво да правя, а тя все едно нищо. Гледани от страни, ще си помислят- тия са влюбени. Глождеше ме и мисълта, дали тъщата знае за тях. И от кога го правят?

Ако някой е преживял подобно нещо, нека ми каже, моля Ви.

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...