Изнудването на Вери 2 част

Вери се събуди с ужасно главоболие. Отвори бавно очи, огледа се и подскочи в кревата от шок. Нямаше никаква идея къде се намира. Лежеше в огромно легло с балдахин, беше чисто гола и нищо в обстановката не ѝ беше познато. Момичето скочи бързо от кревата и от рязкото движение ѝ причерня. Даде си няколко секунди да се окопити и се огледа като озверяло животно. Обстановката беше луксозна и минималистична. До огромното легло имаше изискани нощни шкафчета, красива тоалетка, натоварена със скъпи шишенца и кутии от парфюми и гримове, се мъдреше под един голям френски прозорец, скрит зад надиплено скъпо перде. В другият край на стаята имаше полуотворена врата, през която се виждаше луксозна баня. До нея се намираше отворената врата на някакъв тъмен дрешник. Точно срещу леглото се намираше лъскава черна врата, явно водеща към изхода. Вери се огледа за дрехите си, но не намери нищо. Запъти се към дрешника, влезе в него и светна лампата. Ярката светлина озари просторна стая пълна с всякакви дрехи, обувки и бижута. Момичето ахна и започна да оглежда. Дрехите бяха прекрасни, обувките, чантите и бижутата също. Диор, Джими Чу, Ралф Лоурен и много, много други. Вери се загледа внимателно и осъзна нещо, което я потресе. Всичко беше в нейния размер! Обувките бяха нейния 36-ти номер, дрехите бяха нейния размер, дори в един от скриновете в дрешника намери изобилие от бельо, включително Victoria’s Secret, отново в нейния размер.

Вери нямаше представа какво се случва, нито къде се намира, но реши, че трябва да облече нещо и да потърси как да излезе от тази златна клетка, в която се събуди изненадващо. Последното, което си спомняше беше, че припадна в тоалетната на дискотеката, след като дебелия я изчука до разтърсващ оргазъм. Мисълта за свършването, което бе достигнала с насилника си, я накара да почервенее от срам. Какво ѝ се беше случило?! Как можеше да свърши от изнасилване?! Явно нещо не беше наред с нея, за да се случи нещо такова с нея. Отпъди тази мисъл от съзнанието си и реши да се ангажира с нея отново по-късно. Сега беше важно да облече нещо и да си тръгне възможно най-бързо. Намери една къса лятна рокля, нахлузи едни маркови кецове и се запъти към вратата, надявайки се, че не е заключена. Натисна бравата и вратата бавно се отвори. Пред нея се показа широк светъл коридор, като в голям хотел. Тръгна по него и се озова пред изискано голямо стълбище. Тръгна надолу по него и в дъното му стигна до голямо преддверие. С бърза крачка се запъти към входната врата. Тъкмо беше хванала бравата и зад нея се чу звънък женски глас.

– А, Вери! Радвам се, че си се събудила… – момичето, изговорило тези думи беше около метър и шейсет с лъскава черна коса, татуировки по оголените бедра.
– К-к-какво се случва, по дяволите? Къде съм? Коя си ти?! – почти изкрещя Вери, която очевидно се намираше на ръба на нервен срив.
– Спокойно, кукло, не се шашкай толкова. Аз съм Ани, а ти се намираш в дома на Господаря. – отговори спокойно миньончето.
– Как съм попаднала тук? Къде се намираме?
– В София, как къде. Драгалевци, ако държиш на точността. А на въпроса как си попаднала тук ще ти отговори Първата курва. Изпратиха ме да те заведа при нея.

“Първата курва ли?”, помисли си Вери в шок. Тъкмо искаше да зададе въпроса си и чернокосото миньонче се фръцна и тръгна из дебрите на гигантската къща. Вери тръгна по нея с бързи крачки, за да се опита да разбере повече. Вървеше точно зад татуираното момиче и се улови, че оглежда сочното ѝ дупе. Нямаше как да не го погледне, беше обуто в къси панталонки, които приличаха на боксерки. Вървяха недълго из някакъв коридор, за да се озоват пред голяма двойна дървена врата.

– Влизай, кукло, Първата те чака.

Вери влезе в просторната стая и ахна. Гледката пред нея беше зашеметяваща. В дъното на огромната стая се намираше гигантско дървено бюро. Върху него седеше невероятно красива млада жена. Лицето ѝ беше, като изваяно в мрамор – бяло, слабо, нежно, с правилни красиви черти, дълбоки сини очи и плътни сочни устни. Веждите ѝ бяха красиво извити, а синьо-черния грим около очите ѝ само правеше лазурно синият им цвят да изпъква дори още повече. Косата ѝ падаше, като водопад, над едното ѝ рамо и беше доста пъстра – основата беше медно-червеникава, но се забелязваха руси и черни кичури. Изглеждаше зашеметяващо, макар и да имаше доста нахален, направо нахакан вид. Младата жена, която беше видимо към края на 20-те си години, беше забележително красива, но най-впечатляващото в гледката към нея беше друго. Докато седеше върху голямото бюро момичето беше с широко разтворени дълги, бели крака. Между тях се беше наместило голо женско тяло на четири крака с обърнато към вратата и съответно към Вери красиво дупе. Очевидно голото момиче лижеше и целуваше горещата зона между краката на красавицата върху бюрото. Вери понечи да излезе от стаята, но красавицата, която така старателно бе облизвана в момента, вдигна ръка и каза властно:

– Влез, Вери. Седни! – младата жена посочи едно кресло точно пред бюрото в опасна близост до застаналата на четири крака гола жена между краката на красавицата.

Вери се обърна към стоящата до нея Ани и я погледна въпросително. Миньончето ѝ намигна палаво и излезе от големия кабинет, затваряйки вратата след себе си. Вери реши, че трябва да разплете тази история. Седна на посоченото от красавицата място и преди да отвори уста седящата на бюрото каза:

– Не обръщай внимание на Невена. Днес тя е на смяна да ме задоволява и бях в настроение за сутрешно облизване. Невена много обича да слуша, нали така? – от между краката на красавицата се чу само едно приглушено одобрително “мммм”. – Така, не сме се събрали, за да обсъждаме желанието на Неви да изяде путката ми за закуска. Докато тя работи ние с теб имаме доста да обсъждаме. Сега, предполагам, че имаш доста въпроси. Понеже съм чувала истеричната тирада на мацка, която се събужда тук за пръв път доста често, предлагам ти аз да говоря, а ти да ме питаш накрая, ако съм изпуснала нещо. Така. Ти се намираш в имението на Господаря в Драгалевци. Къщата е огромна, разполагаме със закрит и открит басейн, спа, киносалон, бар, козметично студио, фризьорски салон, солариум и т.н. Охраняват ни денонощно, така че сме в пълна безопасност. На наше разположение има 10 коли с шофьори и ако искаш някъде да те карат идваш при мен, аз правя графика на колите. Аз се казвам Биляна и имам честа от половин година да съм Главна курва на Господаря. Аз съм нещо, като негова любима наложница, негова дясна ръка по отношение на курвите му. В имението в момента живеят 39 жени. С теб – 40. Всяка има собствена стая и нуждите ѝ са задоволени. Момичетата тук идват по различен начин при нас. Едни като теб имат да изплащат дълг. Други са тук на работа. Трети, като мен, просто искат да правят Господаря щастлив. Леко, курво!

Биляна плесна главата на момичето между краката ѝ, явно лижещата я беше захапала по-силно от очакваното. Удареното момиче вдигна глава от путката на Биляна и я погледна, което даде възможност на Вери да зърне лицето ѝ за пръв път. Невена също беше много красива млада жена с нежни, почти невинни черти, кестенява коса и кафяви очи. Приличаше на нежна кошута, която току-що е хваната на мерника на хищен ловец в гората. Вери огледа голото ѝ тяло по-подробно. Невена беше слаба, не повече от 45-килограмова кукличка, с малки, но стегнати гърди и почти детско дупенце. Тя погледна извинително към Биляна и промълви нежно:

– Съжалявам, господарке. Моля те, нека ти се реванширам!
– Добре, ще се реваншираш. Иди оближи путката на Вери, нека я посрещнем подобаващо.
– Ама как така, аз не съм лесбийка! – подскочи Вери и се запъти към вратата.
– Спри! – прекъсна я с властен глас Биляна.
Вери закова на място неволно и се обърна към красавицата върху бюрото.
– Господарят те е довел тук. Значи знаеш какво ще се случи, ако не слушаш заповедите му. В момента него го няма, аз ръководя имението в негово отсъствие. Ако излезеш през тази врата и ако не спреш с детинщините, ще се случат много неприятни неща и на теб, и на близките ти. Нека не се заблуждаваме. Докато не изплатиш дължимата сума на Господаря, ти имаш само едно право и то е да ни се подчиняваш. Сега се върни на креслото и остави Невена да си върши работата, докато ние с теб разговаряме.

Вери не можеше да повярва, какво ѝ се случва. За нула време целият ѝ свят се беше преобърнал. От нахална красавица, която въртеше всички на пръста си, сега се бе превърнала в кукла на конци на банда извратени изчадия. Знаеше много добре, че няма избор. Значи просто трябваше да прави каквото се иска от нея, за да свърши този кошмар по-скоро. Вери се върна на креслото и седна. Седящата на четири крака пред нея Невена се усмихна похотливо и започна бавно да лази към Вери, извивайки красивото си слабо голо тяло. Застана пред нея и наведе глава към краката на Вери и започна нежно да целува глезените ѝ и да мести плавно устните си нагоре. Милувките ѝ бяха почти гальовни и Вери не можеше да отрече, че бяха приятни.

– Така, докъде бяхме стигнали? – продължи Биляна сякаш нищо не се бе случило.
Интересното е, че въпреки че Невена вече не лижеше красавицата на бюрото, а бавно прокрадваше езичето си по краката на Вери, Биляна все пак остана с широко разтворени крака и красивата ѝ влажна путка бе точно пред очите на Вери.
– Да, спомних си. Момичетата тук идват при нас по различен начин, но общото между тях е, че всички служим на Господаря. В негово отсъствие сме длъжни да се подчиняваме на Първата курва, т.е. трябва да се подчинявате на мен. Господарят е много зает човек и иска всичко в дома му е да подредено. След като изплатиш дълга си към него ще имаш избор да останеш тук срещу солидно заплащане или да си тръгнеш. Докато си тук ще трябва да изпълняваш всички негови или мои заповеди. Всичките ти нужди ще са покрити, ще можеш да излизаш, но с охрана, която ще пази не само теб, но и капиталовложението на Господаря в твое лице. С други думи, не си и мисли да бягаш.

– К-к-к-как попаднах тук? – попита Вери, която вече се беше изчервила от милувките на Невена, чийто език в този момент облизваше вътрешната част на верините бедра.
– А, да, извинявай, забравих. След като припадна в тоалетната от мощния красив кур на Господаря, той те вкара в неговата кола. С него пътува една от неговите курви, която е медицинска сестра. Тя ти ударила приспивателно, за да стигнеш тук спокойно.
– Значи сте ме отвлекли?! Трябва да кажа на нашите къде съм! – изкрещя Вери отърсвайки се от приятната разсеяност, която Невена ѝ носеше.
Голото момиче вече целуваше външната страна на прашките на Вери и приятното усещане я разконцентрираше.
– Спокойно, това е уредено. – каза Биляна. – Писахме на майка ти от твоя телефон, че по спешност си заминала в София по работа. Не се притеснявай. Сега нека продължа. Курвите на Господаря трябва да са винаги готови за него. Той е разделил момичетата си по различни категории, като всяка може да попадне в няколко категории. Обикновено преди Господарят да дойде насам ми се обажда и ми казва коя категория да се подготви за забавления. Аз извиквам съответната категория по аудио-уредбата в имението и ако чуеш име на категория, към която си причислена, трябва да се явиш в общата стая готова за секс. Не е нужно да казвам, че това е условно. Господарят може да пожелае да чука конкретни курви или дори може да иска да изведе някоя навън, може да доведе свои приятели и бизнес-партньори, въобще Господарят може да прави каквото пожелае. Нашето задължение е да го задоволяваме и да сме му благодарни за честа, която ни указва. Въпроси?

– М-м-мисля, че не… – заекна Вери, защото тъкмо в този момент Невена ѝ сваляше прашките със зъби.
– Радвам се. – усмихна се Биляна и се загледа замечтано към Вери. – Само да ти кажа кои са категориите и ти в кои попадаш. След това имам въпрос към теб. Категориите са “милф”, “тийн”, “надути”, “миньончета” и “инцест”. Твоите категории са “миньончета” и “надути”. След малко ще те заведа в общата стая да те представя на другите курви, но преди това имам въпрос. Лизала ли си някога путка?

Вери се изненада от въпроса, но не можа да отговори по друг начин освен да поклати отрицателно глава. Просто беше заета с това да се наслаждава на невероятното усещане, което Невена ѝ подаряваше. Голата млада жена беше вдигнала лятната рокля на Вери, беше смъкнала със зъбки прашките ѝ и сега нежно засмукваше клитора ѝ. Вери не можеше да повярва, колко е хубаво усещането, макар никога досега жена да не я бе докосвала по този интимен начин.

– Радвам се, че не си. Обичам да отнемам лесбийската девственост на нови за мен устни. Вери, ела оближи путката на господарката си! – каза Биляна мъркащо, но заповедно.

Вери се отърси от мъглата, с която ласките на Невена обгръщаха мозъка ѝ и осъзна, че от нея се искаше да задоволи жена. Тази нямаше да я бъде! Каквото и да правеха с Вери, нямаше да я превърнат в някаква мръсна лесбийска. Вери осъзнаваше известното лицемерие в позицията си, в крайна сметка в момента красива брюнетка закусваше със соковете от възбудената ѝ путка. Но едно е някоя долна лесбийка да те задоволява, друго е теб да превърнат в долна лесбийка.

– Не! Това вече няма да стане! Онзи дебелият може да ме ебе известно време, ще го преживея. Ама няма да ме превърнете в някаква мръсна лесбийка, която се ебе с други жени. Това е неестествено и няма да стане, тръгвам си! – Вери избута грубо Невена, стана от стола, оправи си роклята и се запъти към вратата.
– Надявах се да реагираш така. Обичам да укротявам опърничави курвета, като тебе. – Биляна говореше тихо, но изразително, докато Вери решително хвана дръжката на вратата.
Тъкмо да я натисне и из цялата къща се чу остър металически звън. Вери се обърна и видя Биляна да се усмихва зловещо, докато натиска някакво копче. След секунда пред очите на Вери всичко потъмня. Някой държеше кърпичка с хлороформ пред лицето ѝ. Тя се свлече безшумно на земята и изгуби съзнание.

Вери се събуди за втори път този ден, без да знае къде е. Огледа се. Беше завързана на някаква маса. Отново беше чисто гола. В устата ѝ имаше някакъв парцал, от който едва дишаше. Беше хладно и зърната ѝ бяха настръхнали. Стаята беше доста голяма и тъмна, Вери смътно виждаше доста силуети, но не можеше да различи никого. След малко чу ехидния глас на Биляна, Първата курва.

– Събуди се най-после, спяща красавице. Добре дошла на своята процедура по посвещаване в нашите редици. Можеше да минеш съвсем тънко, ако просто ми беше облизала путката, но сега вече няма да имаш този шанс. Ще се наложи доста повече да се постараеш. Момичета, запознайте се с Вери!

Изведнъж до Вери започнаха да се приближават десетки силуети. С наближаването им Вери осъзна, че това са само жени и то доста красиви. Видя лицето на татуираното миньонче Ани, което я беше завело при Биляна. Видя Невена, видя и много други непознати за нея жени. Имаше всякакви – високи, ниски, млади, зрели, дори имаше и две близначки. Общото между тях бе, че всички бяха зашеметяващо красиви. Приближиха се до нея и оформиха тълпа от красиви женски тела, които се скупчиха над голата Вери. Започнаха да я галят, някой да я щипят по зърната. Миньончето Ани се ухили и рече:

– О, кукло, я да видим тия зърна вкусни ли са… – наведе се и захапа Вери по лявото зърно, което накара момичето да изпищи приглушено, заради парцала в устата ѝ. – Като “Нескуик”, направо да си оближеш пръстите! – изхили се Ани и продължи да смуче и хапе болезненото зърно на Вери.

След малко друга жена, очевидно попадаща в категорията “милф” се наведе над Вери и засмука другото ѝ зърно. Смучещата я непозната беше доста висока, доста слаба, със зашеметяващо дълги крака и малко дупе. Имаше обемна къдрава кестенява коса и красиво личице. Изглеждаше на около 40, но бе напълно възможно и да е на повече, защото бе гримирана много стилно, а показващите се в пазвата ѝ силиконови гърди също можеха да прикрият естествените белези по състаряване на женското тяло. Изведнъж Вери усети, че към двата езика по тялото ѝ се присъедини и трети – някой лижеше путката ѝ. Заради начина, по който бе завързана Вери нямаше идея кой смуче най-милото ѝ. Тя се опита да се дърпа, но това бе невъзможно. Извън трите езика по гърдите и путката ѝ, по цялото ѝ тяло шаваха ръце, които се движеха по бедрата ѝ, по корема ѝ, по ръцете ѝ и въобще по цялото ѝ тяло. Вери не искаше да харесва ситуацията, в която се намира, но огромната сексуална стимулация на всичките ѝ ерогенни зони започна да си казва думата. Тя започна тихичко да мърка и се надяваше никоя от насилващите я жени да не разбере, че цялото отвратително нещо, което ѝ се случваше, започваше да ѝ харесва. Не можеше да повярва как може такова нещо да ѝ харесва! Какво не беше наред с нея? Първо свърши от изнасилването на дебелия, сега разни непознати жени си играеха с тялото ѝ, а то я предаваше отново? Изведнъж чу някъде до себе си властния глас на Биляна, която сякаш бе прочела мислите ѝ:

– Не се притеснявай, че се възбуждаш Вери. Всички сме били на твое място. Първо се чудиш защо си такъв изрод, за да свършваш от насилване. После започваш да се самообвиняваш, да считаш, че едва ли не си си го просила. Истината е друга. Просто всяко тяло има определен набор от ерогенни зони, като стимулацията им изпраща сигнал до мозъка за отделяне на ендорфини. Проста биология. Нищо ти няма, не си счупена или увредена, за да се кефиш, че те насилват. Просто тялото ти реагира на стимулация, това е. С времето ще осъзнаеш, че нищо друго няма значение освен да доставяш и получаваш удоволствие. Сега, след като виждам, че вече си в настроение, нека започнем отначало. Вери, аз сега ще седна на лицето ти, а ти бъди така добра да ме накараш да свърша.

Биляна се приближи и махна парцала от устата на Вери. Момичето беше почервеняло цялото от възбудата и шока на случващото се. Биляна накара другите да спрат за малко и грациозно се качи на масата, на която беше завързана Вери. Застана права с чисто голото си красиво тяло точно над лицето на безпомощната Вери. След това бавно приклекна и постави путката си на лицето на момичето. Даде знак с ръка и агресивните ласки по цялото тяло на Вери бяха продължени от незнайно колко горещи езичета и ръце. Зърната и путката на Вери сменяха своята собственост през няколко минути. Момичето нямаше и идея не само кои бяха, но и колко бяха галещите я, смучещите я, хапещите я, лижещите я момичета. Но и нямаше много време да мисли затова, защото Биляна започна бързо да движи путката си по лицето на Вери. Момичето се опита първоначално да се дърпа, но скоро осъзна, че няма как да ѝ се размине. Реши, че ще задоволи Биляна и така този лесбийски кошмар ще свърши по-скоро. Плахо извади езиче и започна да вкусва путката на господарката. Беше с леко солен и тръпчив вкус, но далеч не беше неприятна. Синхронизира лизането си с движенията на Биляна. Езичето ѝ потъваше в мократа путка на красавицата над нея. Сетивата на Вери бяха пред пръсване. Усещаше толкова много неща едновременно, че мозъкът ѝ не можеше да ги асимилира. Незнайни ръце я галеха, непознати устни я целуваха, нечий зъбки се впиваха в плътта ѝ, чужди езичета се преплитаха по мократа ѝ путка, някоя я пляскаше по бедрата, докато друга засмукваше пръстите на краката ѝ. Като към гигантската стимулация на цялото ѝ тяло се прибавяше красивата женска путка, която Вери вече лижеше и засмукваше жадно, можеше да се каже, че младото момиче беше изпаднало в състояние граничещо с екстаз. Беше унизена от начина, по който я третираха, но явно ѝ харесваше унижението. Беше щастлива! Не можеше да повярва, че е така, но това беше самата истина. Никога не бе подозирала, че тялото ѝ може да бъде така мощно стимулирано. А ако някой ѝ беше казал преди броени часове, че ще набива жадно езика си в путката на доскоро непозната красавица, щеше да се изсмее. Но ето я, Вери, красавицата на града си, надутата кучка, която никой не можеше да има, която лижеше и смучеше и хапеше красивата мокра путка пред лицето си, докато незнайно колко жени си играеха с цялото ѝ тяло.

Вери изгуби представа за времето. Просто се беше превърнала в един секс робот, чиято задача е да получава и дарява удоволствие. Биляна започна бързо да движи ханша си и да търка путката си по лицето на Вери. Устните ѝ засмукваха клитора на властната красавица, езикът ѝ шаваше по срамните ѝ устни. След няколко мощни тласъка Биляна свърши от стимулацията на Вери. Младото момиче току-що бе задоволило друга жена. Биляна вдигна ръка и играещите си с Вери момичета спряха с ласките си като по команда. Първата курва плавно слезе от Вери и застана до нея. Приближи се към лицето ѝ и Вери тъкмо помисли, че Биляна ще я целуне, когато Първата курва се ухили и се изплю в лицето на Вери, която подскочи от изненада.

– Ето това заслужаваш, защото ми отказа първоначално, боклук такъв! – каза грубо Биляна. – Сега ще разбереш защо не трябва да ми отказваш никога, курво. Момичета, забранявам Вери да бъде развързвана, докато всичките вие не свършите на лицето ѝ. Хайде, действайте!

Вери се ужаси. В стаята сигурно имаше над 30 жени! Какво по дяволите, как си го представяха това да се случи? Преди да има възможност да каже каквото и да е, Ани, миньончето с татуировките по краката, се качи пред лицето на Вери и сложи путката си в устата ѝ.

– Хайде, кукло, лижи бързо, за да се свършва. И без това си ме подмокрила с това секси телце. Давай, кукло, лижи ме! – изкрещя Ани и започна грубо да натиска путката си върху лицето на Вери.

За няколко кратки минути Ани свърши и соковете ѝ обляха лицето на Вери. Ани стана от нея и това даде възможност на Вери да се огледа. Около нея вече беше пълно с голи и събличащи се красиви жени. Милфката с къдравата коса беше следваща. Качи се върху лицето на завързаната на масата Вери и каза:

– Спокойно моето момиче, скоро ще свършим с теб. Давай сега, оближи мамчето си!

Вери се предаде окончателно. И да е имало частичка съпротива у нея, тя тотално умря. Вери прие съдбата си. Тя беше робиня на господаря и неговата първа курва и щеше да изиграе ролята си добре. Нямаше връщане назад. Единственият начин да излезе от този ад бе да се справи със задълженията си добре. Докато устата на Вери бе заета да обработва бръснатата путка на милфката над нея, тя реши – щеше да направи каквото се искаше от нея и щеше да го направи старателно. Имаше избор – или щеше да се забавлява на чукането, което ѝ предстоеше, или щеше да му се мръщи, но чукането все щеше да се случи. Вери все трябваше да си заработи парите. Затова реши да му се наслаждава. След като взе окончателното си решение Вери се отдаде напълно на него. Започна бързо да лиже и смуче мамчето над себе си. На нея не ѝ трябваше много и скоро свърши от стимулацията на Вери.

В следващите няколко часа десетки путки се качваха и слизаха от лицето на младата Вери. С всяка следваща тя се чувстваше по-уверена и по-уверена. Да, ченето я болеше, устните ѝ бяха изпръхнали, езикът ѝ беше като чужд, лицето ѝ беше покрито със соковете на един бог знае колко непознати жени, но Вери се чувстваше добре. Знаеше, че изпълнява задължението си и го прави старателно. След няколко часа издевателство над лицето ѝ и последната мацка слезе от нея. Вери едва си поемаше дъх. В този момент чу аплодисменти.

– Браво, курво. Браво. Отбивам ти още 5000 лева от дълга.

Гласът беше на господаря. Вери се огледа и го видя. Стоеше прав на рамката на вратата, а до него в прегръдките му беше Биляна. Ани и Невена бяха на четири крака пред него и му лапаха дебелия кур. Той излая заповед да развържат Вери и няколко момичета се спуснаха да изпълнят нареждането му. Вери стана от масата и започна да разтърква ръцете си, които бяха изтръпнали от дългото време, в което бяха вързани.

– Курво… – рече господарят. – Я кажи, ти успя ли да свършиш в тия няколко часа, в които задоволи момичетата ми?
– Не, господарю. – отвърна Вери.
– Добре. Няма и да свършваш. Забранявам да се пипаш и свършваш, докато аз не реша. Момичета, искам в следващите няколко дни да докарвате Вери до ръба, но да не я свършвате. Искам да я лижете, пляскате, възбуждате, но да я оставяте така. Като се върна след седмица искам да е подивяла, като разгонена котка. Ясно? – десетки момичета казаха “Да, господарю” в един глас. – Добре, радвам се. Вери, отиди се изкъпи, че имаш сокове от доста путки на лицето си.

Вери нямаше нужда от втора покана. Тръгна към срещуположния изход на стаята и на рамката на вратата се обърна. Господарят мощно тъпчеше кура си в устата на Ани, която се даваше панически на него. Дебелият се хилеше, докато откровено се гавреше с татуираното миньонче. След няколко секунди застина и очевидно напълни устата ѝ със сперма. Вери се обърна и продължи към стаята си. Явно я очакваха интересни времена.

Следва продължение…

Rating: 2.75/5. From 4 votes.
Please wait...